![]() ![]() |
| Necreon |
Aug 10 2010, 01:57 PM
|
![]() Azonosítatlan Gépíró ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Fórum Tagja Posts: 12074 Joined: 6-May 06 From: Győrszentiván Member No.: 72704 |
Óóóóóó ha, most nézem csak hogy mi lesz még az év végi update-ben... igen durva tápolás high lv -en, ideje volt, másfél éve csak low lv content jött hogy a kis és közép szintűek ne adják fel a high lv-ig... de KisTehén!us, +7-es cuccokból automatikusan +9-es lesz, mithrillnél 11-es Még jó hogy maximalista voltam a legutóbbi karimnál, és +7 alá nem adtam. +6-os cuccok egyébként +7-esek lesznek. Ez magyarul annyit jelent, hogy nagyon szép def és attack/magic attack növekedése lesz mindenkinek, aki tele van +7-es cuccokkal, aki meg +6-ossal, azok olyan szintre jutnak mint előtte voltak a high lv-esek Nos hát, tévedtem. Ez is egy olyan update lesz ami után csak várjuk a következőt Utána néztem, van komplett angol patch notes (oké, nem teljes, pl. a dungeon a vamp belt-ért még mindig nincs megnevezve, de még így is sokkal teljesebb mint az innen onnan összevadászott papírfecnire elférő infó), az amerikai szerverek környékén érdemes körülnézni, de hogy megkönnyítsem a dolgotokat, itt a link: http://www.cabal.com/UpdateReview/List Tehát az új skillek CSAK ÉS KIZÁRÓLAG esni fognak / droppolhatóak, azt is csak a 160+-os map-en fogják megtenni. A +7 -ről +9-elésre való váltás (és a többi is) igaz ahogy van, de megint csak egy kicseszés, nerfelés az egész, ugyanis a statok megmaradnak, tehát most már +9-re kell húzni egy tárgyat ahhoz, hogy olyan statjai legyenek mint az update előtt +7-en (külföldi fórumokról informálódtam ezzel kapcsolatban, illetve ingame a Nest-en is), így semmi nem változik, csak még többet kell majd plusszolni, még több UCH-ból (bár remélem legalább az UCH ára visszaugrik majd 500k -ra vagy a fölé, nevetséges 300k-ért dobálgatják Marson), és megnövelik annyira a succes rate-et hogy felmenjen simán 7-re mondjuk, mert kb annyit fog érni mint most egy +5-ös cucc. Bár fail esetén már nem nullázódnak vagy törlődnek a dolgok, -2 penality lesz csak rajta, de édes mindegy, hiszen ugyanannyi (ha nem sokkal több) UCH kell majd hozzá hogy visszahúzd. Magyarul semmi sem változott, csak nagyobb lett a + a tárgy neve mellett. Csak ugye több UCH kell bele sokkal. Ennek tudatában már kitörölhetjük azzal is hogy encanterrel +6-is 100%-os a succes rate, hurrá . Már várom a 80kk-s trans skilleket AH-ban, amire jó esetben másfél hónapot kell várni hogy lemenjen talán 20kk-ra az ára, és még akkor is vadászni kell majd rá, mivel mindenkinek kell nem csak "nagyon táp" arcoknak, a drop rate meg... hát drop rate, amilyen jó szokott lenni a cabalban, sokat nem várok. Minek örüljünk akkor? Chaos Arena! Még ha nem is csak CC-ből lehet majd venni (eddig ugye craftolható volt, most meg egy sima tárgy lesz majd) akkor is lesz vagy 10kk az ára darabjának úgyis, aztán ha meg tényleg csak CC-ből lehet venni, akkor no comment. De legalább össz-vissz 20 perc lesz az egész, aminek sok haszna van ennyi pénzért, tényleg. Tehát ennek sem örülünk. Az egyetlen értelmes dolog a vamp belt lesz, ahhoz meg úgyis kitalálják majd hogy kelljen menni mondjuk FT2-be vagy EoDB2F-be hogy esélye ne legyen valakinek szólózni ha nem 150+ és nem WI / BL, esetleg FA vagy WA. FB-ként ennek különösen örülnék, tényleg. Ha SoD-ba rakják, emelem kalapom, az fair. Ezek pedig tények, némi pesszimista hozzáállású komment társaságban. De legalább lesz beépített twitter, hurrá. -------------------- |
| Necreon |
Aug 8 2010, 08:32 PM
|
![]() Azonosítatlan Gépíró ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Fórum Tagja Posts: 12074 Joined: 6-May 06 From: Győrszentiván Member No.: 72704 |
Óóóóóó ha, most nézem csak hogy mi lesz még az év végi update-ben... igen durva tápolás high lv -en, ideje volt, másfél éve csak low lv content jött hogy a kis és közép szintűek ne adják fel a high lv-ig... de KisTehén!us, +7-es cuccokból automatikusan +9-es lesz, mithrillnél 11-es
Még jó hogy maximalista voltam a legutóbbi karimnál, és +7 alá nem adtam. +6-os cuccok egyébként +7-esek lesznek. Ez magyarul annyit jelent, hogy nagyon szép def és attack/magic attack növekedése lesz mindenkinek, aki tele van +7-es cuccokkal, aki meg +6-ossal, azok olyan szintre jutnak mint előtte voltak a high lv-esek -------------------- |
| Necreon |
Aug 7 2010, 05:09 PM
|
Az hogy valaki ide ír, nem feltétlenül jelenti hogy játszik is. Ahogy így visszaolvastam, pont, hogy senki nem játszik éppen.
-------------------- |
| siletto |
Aug 7 2010, 04:32 PM
|
![]() Fütyülős barack Group: Fórum Tagja Posts: 648 Joined: 21-September 09 From: Újfehértó(Localhost){127.0.0.1} Member No.: 133418 |
Ugy mondom,hogy akik itt irogatnak,azok
Guildet keresek!! lv99 comp/comp bl -------------------- /AMD Phenom II 955BE - Asrock 890GX Extreme3- 4GB GeIL Value 1600mhz CL8 - ATI Radeon HD 4290 IGP - Samsung HD103SJ 1TB SATAII + 2x1TB WD Green RAID 0 Adaptec AAR-1220SA - Gigabyte ODIN Plus 600w Aerocool RS 9 + 6db 12cm-es venti - LG M2294D 22"TFT monitor<<-------Windows 7 Professional x64/
AMD Athlon X2 4800+ - Gigabyte K8N51GMF-9 RH - 2gb Transcend ddr400 - ATI Radeon HD4770 - WD Blue 320gb - FSP 400w psu - Mercury KM86 - Samsung 20" TFT<<------- Windows Xp Prof. |
| Necreon |
Aug 7 2010, 03:14 PM
|
A fórumról tudtommal senki sem játszik, nem hogy GS guild legyen... én még néha fel-fel nézek, de Mars szerver, szóval...
-------------------- |
| siletto |
Aug 7 2010, 03:02 PM
|
![]() Fütyülős barack Group: Fórum Tagja Posts: 648 Joined: 21-September 09 From: Újfehértó(Localhost){127.0.0.1} Member No.: 133418 |
Sziasztik!
Én is kaptam ismerőstől egy lv 99 es Bladert,ami azonban teljesen üres volt. Mercury szerveren. Már elkezdtem felépítgetni,és örülnék egy olyan guildnek,amiben ottvannak a gs es arcok,ha valaki van egy ilyenben irjon már itt,mert keresek egy jó kis klánt,ahol segítséget kaphatok(dungeonok), és jó társaságban szórakozni is tudok dzsekihunG -------------------- /AMD Phenom II 955BE - Asrock 890GX Extreme3- 4GB GeIL Value 1600mhz CL8 - ATI Radeon HD 4290 IGP - Samsung HD103SJ 1TB SATAII + 2x1TB WD Green RAID 0 Adaptec AAR-1220SA - Gigabyte ODIN Plus 600w Aerocool RS 9 + 6db 12cm-es venti - LG M2294D 22"TFT monitor<<-------Windows 7 Professional x64/
AMD Athlon X2 4800+ - Gigabyte K8N51GMF-9 RH - 2gb Transcend ddr400 - ATI Radeon HD4770 - WD Blue 320gb - FSP 400w psu - Mercury KM86 - Samsung 20" TFT<<------- Windows Xp Prof. |
| mr_zone |
Aug 5 2010, 01:11 AM
|
![]() Alkoholos filc ![]() ![]() Group: Fórum Tagja Posts: 2270 Joined: 18-February 03 Member No.: 9991 |
Milyen karit érdemes indítani, ami jó soloban illetve pvp-ben is ? Illetve gyorsan lehet fejlődni Blader + Archer hamarabb tud szólózni dungeon-öket. Mindegyik kaszt kb. ugyanolyan gyorsan fejlődik, 110-130 körül talán Wizarddal kicsit könnyebb a stunlock kombó miatt. -------------------- valaki adhatna egy sims végigjátszást...
Cső Babi néni! |
| TetPeti |
Aug 4 2010, 09:40 PM
|
![]() Made in China ![]() Group: Fórum Tagja Posts: 873 Joined: 1-July 09 Member No.: 130640 |
most igy kicsi szünetet kell tartanom egéyb dolgok miatt(utazás stb..) szoval még nem kezdtem bele de bele fogok
-------------------- DA:Origins Karakter FAQ http://viewer.zoho.com/docs/qccbba3
"Gamék amiket tolok:Napoleon:TW,C&C3:TW:KW,L4D2,CSS,DiRT2,Battleforge,BFBC2,DA:A,ME2,DA:O," ![]() |
| kalm75 |
Aug 4 2010, 09:14 PM
|
|
Mazsola Group: Fórum Tagja Posts: 61 Joined: 27-January 10 Member No.: 137885 |
No hogy állsz? Ha átállsz más class-ra írom ahhoz is a szettet. Bár igazság szerint nagy különbség nincs, csak az FA / FS / FB ami különbözik a többitől szett téren, mivel nekik olyan dolgaik vannak buffból amit más a szettből kell összeszedjen, így náluk pl. crit rate helyére sokszor mehet mondjuk damage vagy amp, ezzel növelve a sebzést, bár a persze a balance megőrzése végett alacsonyabb az attack-juk stb stb. , regényt írok róla ha van rá igény. Milyen karit érdemes indítani, ami jó soloban illetve pvp-ben is ? Illetve gyorsan lehet fejlődni |
| Necreon |
Aug 4 2010, 07:34 PM
|
nem tudom lehet átállok de akkor nem bladerrel hanem vmi mással mondjuk mage el No hogy állsz? Ha átállsz más class-ra írom ahhoz is a szettet. Bár igazság szerint nagy különbség nincs, csak az FA / FS / FB ami különbözik a többitől szett téren, mivel nekik olyan dolgaik vannak buffból amit más a szettből kell összeszedjen, így náluk pl. crit rate helyére sokszor mehet mondjuk damage vagy amp, ezzel növelve a sebzést, bár a persze a balance megőrzése végett alacsonyabb az attack-juk stb stb. , regényt írok róla ha van rá igény. -------------------- |
| joscody |
Aug 4 2010, 06:55 PM
|
|
Mazsola Group: Fórumozó Posts: 3 Joined: 11-July 09 Member No.: 130969 |
Szevaa
Csak egy olyan kérdésem lenne hogy a kupont hol találom meg az újságban?????????????? nagyon sürgős pls help! kössz |
| Necreon |
Aug 1 2010, 10:52 AM
|
nem tudom lehet átállok de akkor nem bladerrel hanem vmi mással mondjuk mage el Az nekem is volt, nagyon komoly cuccokkal vérteztem fel annak idején, szóval abban is tudok segíteni ha kell -------------------- |
| TetPeti |
Jul 31 2010, 09:29 PM
|
![]() Made in China ![]() Group: Fórum Tagja Posts: 873 Joined: 1-July 09 Member No.: 130640 |
nem tudom lehet átállok de akkor nem bladerrel hanem vmi mással mondjuk mage el
-------------------- DA:Origins Karakter FAQ http://viewer.zoho.com/docs/qccbba3
"Gamék amiket tolok:Napoleon:TW,C&C3:TW:KW,L4D2,CSS,DiRT2,Battleforge,BFBC2,DA:A,ME2,DA:O," ![]() |
| Necreon |
Jul 31 2010, 07:35 PM
|
sajna jupiteren tolom de már bánom mikor megtudtam mennyi magyar tolja a marson... 34 lvl en meg már nem hinném ujra akarom kezdeni elölröl.. Nem beszólni akarok, de az még 0, kb megismerkedtél az irányítással, arra jó -------------------- |
| TetPeti |
Jul 31 2010, 07:29 PM
|
sajna jupiteren tolom de már bánom mikor megtudtam mennyi magyar tolja a marson... 34 lvl en meg már nem hinném ujra akarom kezdeni elölröl..
| Necreon |
Jul 31 2010, 07:10 PM
|
necreon nagyon köszi most már csak azt a temérdek pénzt kell megszerzni EoD B1F, később SoD fosásig, bár talán jobban jársz ha eladod a belépőket, mert bár bukod az esélyt a jó dropra, de legalább biztos pénzforrás, és nem kijössz pár cuccal amit NPC-nek adsz. Bár mondjuk EoD B1F esetében ettől nem kell tartani, ott csak olyasmi esik, de annyi hogy megéri lemenni érte SoD meg... nos hát UCH mindenhol, az a dungeon arra van Az adept setben pedig segít a játék, sztori küldikből (normal quest kategóriát hagyhatod a fenébe, amikor elfogyott a sztori quest az adott szintre akkor grindelj, szólok hogy prém nélkül a 45-50-65 szakasz sajnos borzalmasan lassú Nekem most megint szüneten van a játék, de ha Marson játszol megmutathatok pár dolgot ingame. -------------------- |
| TetPeti |
Jul 31 2010, 06:06 PM
|
necreon nagyon köszi most már csak azt a temérdek pénzt kell megszerzni
| Necreon |
Jul 31 2010, 04:09 PM
|
Pedig tesóm accja is üres, senkinek nem adtuk meg (főleg én nem , aki annyira bebiztosít minden hogy véletlenül se léphessen be más). lvl 100 alatt voltunk mindketten. (98 voltam Vagy esetleg mindketten más accountal léptunk be Akkor bizony másik acc lesz, csak úgy még soha semmi nem tűnt el ebben a játékban. -------------------- |
| RaZoN |
Jul 31 2010, 03:55 PM
|
![]() Win reinstall ![]() ![]() ![]() Group: Fórum Tagja Posts: 3080 Joined: 23-November 06 From: Slovakia Member No.: 80052 |
Nem, egy vicces kedvű uriember törölhette akinek megadtad az accodat, vagy ő továbbadta. Nem törölnek senkit és semmiért, ha gáz van akkor ban, és nem törlés. lv100 fölött a játék nem is enged törölni karaktert. Pedig tesóm accja is üres, senkinek nem adtuk meg (főleg én nem , aki annyira bebiztosít minden hogy véletlenül se léphessen be más). lvl 100 alatt voltunk mindketten. (98 voltam Vagy esetleg mindketten más accountal léptunk be -------------------- AMD X2 5600+ 2.8Ghz, 3GB RAM, Leadtek 8800GT 512MB, Windows 7 Ultimate 32bit ///MSI Wind U120 Netbook ![]() "This is the captain, we may experience some turbulence and then... explode." |
| Necreon |
Jul 31 2010, 03:50 PM
|
Ja és árak:
ékszereket könnyű összerakni, semmi pénzből kijön, 10 milla vagy az alatt megúszod, a BoF-okat meg cserélgeted. A slotos BoF+3 darabja 140 milla szóval az legyen az utolsó. fegyverek: mithrill +6 7S.Amp 300 milla (csúcskategória), az osmiknak darabja olyan 80 lehet, ezeket szintén össze tudod majd szedni. A tita olcsó (ha a nagyjából osmi árában forgó +6 10dmg-es mithrillt választanád), ezzel összességében spórolnál, de kell mellé még egy 30-40 millás Slot Extender Medium hogy 3. slotod is lehessen a tita kardon... a 36-os fegyvereket és helmet ki lehet hozni még kis szinten dungeon-ből, pontosabban a weak eod-ból, ezért is drága hozzá a belépő. fejes: 20 dmg 8 rate-et megúszod 15 milla környékén, ez szintén hamar beszerezhető. 30dmg-es egy picit drágább (20-25 lehet), a 36-os 100-nál kezdődik. kezes és lábas: a stit amp karakterenként nagyon változó, bladeré asszem pont jó drága, talán 80 milla körül vannak, de hát nézd meg AH-ban. suit: rohadt olcsó mindenkire. pet nagyon széles skálán mozog, de általában 30-40 milla körül kapni jókat ha tudsz alkudni, a white board 140 milla körül éri meg de nagyon nincs rá szükség, csak ha highend dmg build-re mész majd ha minden más megvan... Több hónap inaktivitás után törlik a karaktereket? Mert be akartam lépni és üres volt az accom. Amennyit szenvedtem a bladerrel újra kezdeni biztos nem fogom Nem, egy vicces kedvű uriember törölhette akinek megadtad az accodat, vagy ő továbbadta. Nem törölnek senkit és semmiért, ha gáz van akkor ban, és nem törlés. lv100 fölött a játék nem is enged törölni karaktert. -------------------- |
| RaZoN |
Jul 31 2010, 03:46 PM
|
![]() Win reinstall ![]() ![]() ![]() Group: Fórum Tagja Posts: 3080 Joined: 23-November 06 From: Slovakia Member No.: 80052 |
Több hónap inaktivitás után törlik a karaktereket? Mert be akartam lépni és üres volt az accom. Amennyit szenvedtem a bladerrel újra kezdeni biztos nem fogom
-------------------- AMD X2 5600+ 2.8Ghz, 3GB RAM, Leadtek 8800GT 512MB, Windows 7 Ultimate 32bit ///MSI Wind U120 Netbook ![]() "This is the captain, we may experience some turbulence and then... explode." |
| Necreon |
Jul 31 2010, 03:42 PM
|
Köszi, amugy Blader vagyok ha össze irnál nekem vmi szet+fegyverek+kiegek listák azt nagyon-nagyon megköszönném. Fejes: Osmium Martialhelm of Deathblow +6 20dmg 8 rate (később 36 dmg, de az drága) Ruha: Osmium Martialsuit+6 (vagy +7, sok defet dob) 50HP + 7% Sword Amp slottal. Csuka és kezes: Shadowtitanium Martialgloves/boots (BL) +6 (+7 jobb lenne, mivel ezek az Osmi alatt lévő szett részei, és jóval kevesebb defük van), 7% sword amp slottal. Fegyverek: Na ez egy érdekes kérdés. A legjobb a Mithrill Blade +6 7% sword amp x2 lenne, de ez nagyjából 600 milládba fájna, ami irtózatos pénz. A lényeg hogy megtaláld az attack és a crit dmg közötti egyensúlyt, tehát két variáció lenne jó, dmg build-el: Titanium Blade of Deathblow +7 20 dmg + 10/16 dmg, slot exender medium-al még 5% dmg-et ráraksz, 36-os blade esetében (ami ugye 20dmg slotból és 16 craftból) lesz egy 41 dmg-es blade-ed, aminek semmi attackja nincs, így az attacktól nagyban függő Sword Amp (szorzó) kárba vész, hiába van rajtad sok. Ha ilyen kardod van, akkor mellé egy Mithrill Blade +6 10dmg a legolcsóbb, amivel még jól jössz ki. Általános középút build: Osmium Blade of Deathblow +6 20dmg +7dmg -el. Amulet: Vampiric Amulet +3 (+4 semmivel sem tud többet de drágább) Earrings: Vampiric Earring +4x2, értelemszerűen +2 és +3 amíg nincs meg a megfelelő szint és honor rank a 4-eshez. Gyűrűk: Mergahep's Ring (ezt küldiből kapod majd egy jó nagy dungeon végén, amit amúgy is nagyon sokszor fogsz kivinni mert kb az egyetlen dungeon, amiből mindig nyereséggel jössz ki). Mergahep's Power Sealed Within küldi adja majd 85 körül, Bloody Ice-ban. Ring of Luck +2 (15 crit rate) Life Absorb Ring +3 (%-os HP steal) Crit Ring +2 / +1 plusz sebzésnek. Braceletek Bracelet of Fighter+2 , +3 és +4 ahogy nő a szinted és a honorod, ha lesz rá NAGYON sok pénzed akkor +3-asok Sword Amp slottal. Pet Üres petet sosem szabad venni, ez fontos. Vagy legyen benne Sword Amp, vagy %-os HP steal, jobb esetben mind a kettő. A pet amúgy nem fontos, csak akkor vegyél ha minden más megvan. Board White Board ami jó a %-os HP steal miatt, de drága is, szintén csak ha minden megvan akkor add dmg buildnél jó a vampiric kiváltására. És akkor most jöhet hogy mi micsoda, és miért kell: Crit Rate: maximális értéke 50%, annak az esélyét mutatja, hogy critelni fogsz-e, vagy sem. Lehet kismillió dmg-ed, ha nem ütsz critet, sokra nem mész vele, így ez fontos. Bizonyos karaktereknek szép nagy számú crit rate-je van már self-buffokból is (Force Shielder, Force Blader), bár cserébe alacsonyabb az attackjuk. A Mergahep's Ring és a Ring of Luck +2 egyaránt +15% rate-et adnak, ehhez hozzá jön az alap 5% ami mindenkinek van, és ha mellé 8 rate-es fejest használsz, máris van 43% rate-ed ami bőven jó egy Blader-nek. Amp: szorzó. Minden skillednek van egy amp szorzója, amit a skill leírásában meg is találsz. Nem tudom pontosan hogyan számolja a játék a sebzést, de minél nagyobb egy skilled szintje, annál nagyobb rajta a szorzó, ami pedig az attackodat szorozza be és még mit tudom én hogyan ad hozzá egyéb sebzéseket, így jön ki a végső érték. Ezért kell amp a csukádba és a kezesedbe, ahogy a suitodba is. A skillek szintjét ne vidd lv9 fölé, mert ilyenkor a legjobb a cooldown / amp szorzó aránya. Esetleg 12-vel megpróbálkozhatsz még, bizonyos skilleket pedig érdemes 18-ig vinni, de bladerem sosem volt, így ebben nem tudok segíteni, kérdezz meg egy pro bladert, aki nem hülyeségeket mond. Kérdezd meg tőle hogy mire jó az amp, ha ugyanezt mondja amit én, akkor megbízható, ha meg csak azt mondja hogy "hát mert azt mondták hogy az kell", akkor hagyd a francba Attack: amit ugye beszoroz az amp. Sword Amp amúgy azért kell, mert a sword fülön vannak a skilljeid amit használsz, értelemszerűen Wizard és Force Archer akinek magic amp kell. Crit dmg: egyszerűen az adott százalékkal beszorozza az alap sebzésed. Minél nagyobb annál jobb, általában 120-130% körül szokott lenni az optimális érték (karakter lapon ezeket összesíti). Vampiric: Na ez egy érdekes dolog. Lényege, hogy a HP-d töltöd vissza az által, hogy sebzed az ellenfeled. A vampric szóból arra gondolnál hogy ez egy plusz sebzés, de nem. A lényege, hogy kétféle vampiric érték van, és a kettő együtt effektív. Van ami pontértékben van megadva, ezt növeled majd az amulettel és a fülbevalókkal, és van %-ban, ezt pedig a gyűrűvel, esetleg White Board-al vagy pettel. A pontértékes azt szabja meg, pontosan mennyi HP-t tudsz skillenként tölteni magadon. Ez alapvetően a szinted 10%-a, tehát még 140-en is csak 14, ami édeskevés. Ezt a limitet kell feltolnod, mégpedig az említett amulettel és fülbevalókkal. A %-os érték azt adja meg, hogy a leadott sebzésed hány %-a válik visszatöltődő HP-vá (persze ezt nem a sebzésedből veszi el, csak úgy tölt). Tehát ha pl. sebzel 5000-et, akkor ugye az 5%-a 250. De hiába, nem kapsz 250 HP-t, csak 14-et még 140-en is, ha nincsenek rajtad a limitet kitoló ékszerek. A HP steal 5% körül ideális, 4 még elmegy, ez alatt meg édeskevés. Akik tényleg a statok maximalizására hajtanak, azok ezért vesznek White Board-ot: 2% HP és MP steal is va n rajta, mellé szereznek egy petet 2% HP steal-el (a petek slotozása random, ezért is ritka nagyon a jó slotos pet), és máris felszabadult egy Life Absorb Ring +3 helye, ahová mehet a Crit Ring plusz sebzésért. 2-3 hónap múlva amúgy várható egy nagy update, új skillekkel és világgal, itt lesz egy új spéci dungeon-es egyedi tárgyas quest, ami 2% HP steal-es övet ad majd, így a pet kieshet (vagy 1% is elég bele), és a white board-al együtt tökéletes vampiric %-od lesz anélkül, hogy gyűrű slotot áldoztál volna rá. A vampiric csak 110 fölött lesz fontos, mert ott kezdődik az a része a játéknak, hogy a kombódon múlik az életed, és 2 másodperc összehajtanak a mobok, ha nem tudsz játszani a classoddal. Addig meg standard MMO játékmenet... -------------------- |
| TetPeti |
Jul 31 2010, 03:07 PM
|
Köszi, amugy Blader vagyok ha össze irnál nekem vmi szet+fegyverek+kiegek listák azt nagyon-nagyon megköszönném.
| Necreon |
Jul 31 2010, 02:45 PM
|
ujra köszönet ^^ amugy a Force core pontosan mire is jo? illteve a Upgrade core? Bocsi ezekér de nem jöttem ár és vhogy hiába olvasgattam nem találtam nomrális leirást Upgrade core: ezzel raksz +ot a tárgyaidra Force Core: ezzel raksz be valamit a slotos tárgyadba, kell még mellé valamilyen katalizátor (mondjuk ha fegyverbe akarsz crit dmg-et rakni, akkor 2 Force Core és katalizátornak 1 slotos great sword, mindig eggyel nagyobb kategóriában mint amilyen a te fegyvered, tehát ha pl. osmi kardba akarod rakni, akkor redosmi katalizátor kell). Gyakorlati felhasználásuk: upgrade core: eladod AH-ban, a High még ér valamit, a Highestnek jó ára van, a többi kis szinten armor miatt mehet a cuccaidra, a highend set-hez (semmit, ismétlem semmit nem szabad venni,csak adept setet és a high end set darabjait, erről írhatok összeállítást ha megmondod milyen karakterre kell), a Force Core High pedig a játék legszemetebb item-e, értéktelen rakás szar, és minden high dungeon übersuperbrutalhigh bossa mégis ezt dobja előszeretettel. Ha nem dobálod ki annyi lesz belőle hogy el sem férsz, a low és a medium pedig "csak úgy van", nem igazán fogod használni. -------------------- |
| TetPeti |
Jul 31 2010, 01:49 PM
|
ujra köszönet ^^ amugy a Force core pontosan mire is jo? illteve a Upgrade core? Bocsi ezekér de nem jöttem ár és vhogy hiába olvasgattam nem találtam nomrális leirást
| Necreon |
Jul 31 2010, 01:15 PM
|
huh köszönöm, amugy még csak 32-33 vagyok és skillekre nincs pénzem p: deathcross, blade force pedig nem vettem össze vissza semmit max kardokat és pár armor-t meg return stoneokat. Amgy régebben mintha 250,000 ret ért volna a chaos lamp most meg 1,000 ret viszont nekem csak potikat dob és return stoneokat eddig 4 db-m volt... remélem dob vmikor értékesebbeket és a többi helyre hogayn lehet elmenni? csak mert 50 töl lehet hajozni vmi másik helyre G.D-böl és onan tovább? Ott megint lesz egy új Warp Center, onnan lehet majd bemenni Fort Runia-ba, lv65-ön, LakeSide-ba lv110-en, és majd év vége felé jön az új update, akkor jöne Forte Inferno, oda 160 fölött. CL-t AH-ban add el. A többi világ 65 után: Undead Ground: Warp Gate Bloody Ice végében a Ghostoknál, lv80 Forogotten Ruins: Warp Gate Desert Scream végében a skorpióknál, lv95 LakeSide: ld. fent. 110 Mutant Forest: Green Despair vége, Warp Gate, ugyanitt van pl. a Lake in Dusk dungeon bejárat is. Pontus Ferrum: Fort Runia Warp Gate a város melletti barlangban, lv140 -------------------- |
| TetPeti |
Jul 31 2010, 01:12 PM
|
huh köszönöm, amugy még csak 32-33 vagyok és skillekre nincs pénzem p: deathcross, blade force
pedig nem vettem össze vissza semmit max kardokat és pár armor-t meg return stoneokat. Amgy régebben mintha 250,000 ret ért volna a chaos lamp most meg 1,000 ret viszont nekem csak potikat dob és return stoneokat eddig 4 db-m volt... remélem dob vmikor értékesebbeket és a többi helyre hogayn lehet elmenni? csak mert 50 töl lehet hajozni vmi másik helyre G.D-böl és onan tovább? Guildem nincs sajnos -------------------- DA:Origins Karakter FAQ http://viewer.zoho.com/docs/qccbba3
| Necreon |
Jul 31 2010, 12:22 PM
|
Üdv! Nem rég kezdtem el a gamét és lenne egy olyan kérdésem hogy hol/merre/miböl tudok sok pénzt szerzni hogy milios cucokra teljen mert eddig a mennyi pénzem volt max 100,000.... és chaos lamp miket tud adni? mert nekem return stone-t tudott.. vagy adjam el 250,000k ér? Lehet benne még Map Part, 250.000k -val gazdag lennél, szerintem te 250k-ra gondoltál Kis szinten ne vegyél soha semmit, csak HP és mana potit, illetve amint fel tudod venni az aramid / shadowsteel szettett, abból egy Adept craftosat (AH-ban találsz sokat), ami +4 skill exp per hit ad. Na ebből egy full szettet majd szedj össze olyan lv50 -re, mellé persze az adept ékszerekkel. 1 milla az kocsonyapénz, kérd meg a guild-ed hogy dobjon meg vele, ha meg nem teszik, akkor olyan is a társaság, nem érdemes velük lenni, ha annyival nem segítenek ki, amit ők HP potira költenek... Lv65 fölött lehet igazán pénzt keresni a dropokból, addig lehet húzni azzal, amit a quest-ek adnak. Az adept set pedig fontos, abban kérj segítséget majd ha nem jön rá össze a lé, mert a skill upok gyakoriságát drasztikusan növeli... Transcender Rank-et elérni amúgy összesen úgy 30-35 óra training dummy lesz +4skill exp-es szetben, de mivel ezt teheted AFK is az auto attack miatt, nem vészes. -------------------- |
| TetPeti |
Jul 31 2010, 11:28 AM
|
Üdv! Nem rég kezdtem el a gamét és lenne egy olyan kérdésem hogy hol/merre/miböl tudok sok pénzt szerzni hogy milios cucokra teljen mert eddig a mennyi pénzem volt max 100,000.... és chaos lamp miket tud adni? mert nekem return stone-t tudott.. vagy adjam el 250,000k ér?
| RaZoN |
Jul 19 2010, 08:08 PM
|
Hali nekem az lenne a problémám h rámegyek a www.cabalonline.com/gamestar ra és nem lép oda henem valami biztonsági izét hoz ki és rámegyek h tovább az oldalra és a regisztrációt hozza ki? nem tudja valaki h tudom megcsinálni vagy már lejárt? plz help Mármint a júliusi gamestarba adnak +7500 forint értékű kupont és a problmám ehhez kapcsolódna. Nekem is ezt csinálta, regisztrálni kell és a 4. lépésnél lesz a hely ahová be kell írni a kódot......sajnos csak új accounthoz lehet használni a kódot. -------------------- AMD X2 5600+ 2.8Ghz, 3GB RAM, Leadtek 8800GT 512MB, Windows 7 Ultimate 32bit ///MSI Wind U120 Netbook ![]() "This is the captain, we may experience some turbulence and then... explode." |
| gerii3214 |
Jul 19 2010, 07:55 PM
|
|
Mazsola Group: Fórumozó Posts: 1 Joined: 19-July 10 Member No.: 143052 |
Hali nekem az lenne a problémám h rámegyek a www.cabalonline.com/gamestar ra és nem lép oda henem valami biztonsági izét hoz ki és rámegyek h tovább az oldalra és a regisztrációt hozza ki? nem tudja valaki h tudom megcsinálni vagy már lejárt? plz help
Mármint a júliusi gamestarba adnak +7500 forint értékű kupont és a problmám ehhez kapcsolódna. This post has been edited by gerii3214: Jul 19 2010, 07:56 PM |
| Necreon |
May 13 2010, 03:23 PM
|
Köszi az infót! Egyébként Jupiteren ma már gond és lag nélkül lehetett nyomulni. Sajnos a BFH tényleg nagyon elkezdett fizetős irányba menni, de attól sztem még baromi jó! Aprpó fizetés. Cabalban szeretnék prem acc-ot de a game-n belül nem tudok belépni a shop-ba (már ha ott kell ezt elintézni). Mindíg kidob asztalra és a játék is kilép. Ha indító menüből akarok belépni, akkor meg nem fogadja el az acc nevet/password-öt. Vmi ötlet erre? Előre is köszi! Nem tudom miért léphet ki... gondolom az aranyokat mutató gombra kattintva próbálod előhozni, úgy is kell. Ilyenkor elvileg el kéne sötétüljön a kép (mint a guild board-nál) és úgy hozza be. Amúgy prémet Cabal Cash-ből lehet venni, amit viszont nem ingame intézel el, hanem a hivatalos oldalon belépve van egy erre valahol egy külön gomb a jelszóváltoztatás környékén, és ott tudsz bankkártyáról feltölteni, illetve PayPal-al fizetni. Vagy ott van még a GradisPay, aminek lényege, hogy a telefonodra küldenek valami más cégtől játékokat, és a beleölt idő függvényében kapsz CC-t az accodra, de sajnos Magyarországon nem vállalta el egyik szolgáltató sem (még), így idehaza erre nincs lehetőség. A megvett CC-t ingame tudod elkölteni, a már említett "aranyos" gomb alatt. Nem fogadja el a pass-t... a hivatalos oldalra gondolsz? Oda külön jelszót kellett megadni a regisztrációnál ha jól emlékszem, vagy ha nem, akkor a játékbeli PW-d el KELL hogy fogadja, majd felajánlja hogy változtathasd. Esetleg megpróbálod resetelni a titkos kérdés és válasz segítségével amit szintén a regnél adtál meg, az 100% hogy működik. Ha semmiképp nem tudsz belépni, írj a support-nak (van erre egy külön oldaluk, szóval ne szimplán küldj egy e-mail-t, további infó ott a hivatalos oldalon), vagy várj egy hónapot (ugyanis ha regelés után nem lépsz be egy hónapig a weboldalon, csak a játékban használod az accodat, akkor az egy hónap letelte után bármilyen jelszót elfogad a felhasználóneved mellé, majd felajánlja, hogy változtass PW-t. Már csak ezért is fontos, hogy senki ne tudja a felhasználó nevedet sem). -------------------- |
| troy78 |
May 13 2010, 09:12 AM
|
|
Mazsola Group: Fórum Tagja Posts: 20 Joined: 30-June 09 Member No.: 130625 |
Köszi az infót! Egyébként Jupiteren ma már gond és lag nélkül lehetett nyomulni.
Sajnos a BFH tényleg nagyon elkezdett fizetős irányba menni, de attól sztem még baromi jó! Aprpó fizetés. Cabalban szeretnék prem acc-ot de a game-n belül nem tudok belépni a shop-ba (már ha ott kell ezt elintézni). Mindíg kidob asztalra és a játék is kilép. Ha indító menüből akarok belépni, akkor meg nem fogadja el az acc nevet/password-öt. Vmi ötlet erre? Előre is köszi! |
| Necreon |
May 12 2010, 06:15 PM
|
Hali! Nagyon zsír a játék de két napja nem tudok belogolni. Tud vki vmit erről? Másnak nincs ilyen gondja? Necreon! Köszi a tippeket! Megpróbálom én is alkalmazni. Más mmo-kkal is nyomulsz? Battlefield Heroes? BF Heroes a CB-ben volt jó, OB-ben elment, viszont azóta nagyon eldurvultak a "vegyél prémet" dolgok, így nem. A logolásról: gondok vannak szerverrel, várhatóan pár napon belül orvosolják (mivel pár napja már fenn áll a helyzet hogy alig lehet belépni, valószínűleg nem egyszerű gondok vannak vele, mert újraindítás után is szarakszik még). A Mercury és Jupiter szerverek úgy ahogy működnek, viszont a Mars-on most nagyon durva lag-ok vannak. Türelem rózsát terem. Jelenleg semmilyen MMO-val nem játszok: pont a mai napon adtam el ropogós 10.000 Ft-ért a fullos accomat, így nem valószínű, hogy valaha is viszont láttok Cabal-ban. Ettől függetlenül szívesen ellátok bárkit tanácsokkal, tippekkel, mert eléggé kötött, hogy mit kell csinálnod a karaktereddel, ahhoz hogy jó legyen (ezért is fontos hogy jól válassz az elején). -------------------- |
| troy78 |
May 12 2010, 03:14 PM
|
|
Mazsola Group: Fórum Tagja Posts: 20 Joined: 30-June 09 Member No.: 130625 |
Hali!
Nagyon zsír a játék de két napja nem tudok belogolni. Tud vki vmit erről? Másnak nincs ilyen gondja? Necreon! Köszi a tippeket! Megpróbálom én is alkalmazni. Más mmo-kkal is nyomulsz? Battlefield Heroes? |
| Necreon |
May 1 2010, 10:10 PM
|
Előfordult párszor, túlélem Ha eljutsz arra a szintre, a party-d fog idegeskedni hogy nélküled nem megy, de visszamenni se tudnak érted -------------------- |
| Kazuma |
May 1 2010, 09:38 PM
|
|
Mazsola Group: Fórum Tagja Posts: 10 Joined: 20-August 09 Member No.: 132338 |
Előfordult párszor, túlélem
|
| Necreon |
May 1 2010, 08:57 PM
|
Hát igen, de a RoM és a JD közelebb áll egy standard RPG harcrendszerhez, míg a Cabalban van hogy fél másodpercen múlik az életed akció közben, akkor pedig nem engedheted meg magadnak, hogy beakadj
-------------------- |
| Kazuma |
May 1 2010, 07:09 PM
|
|
Mazsola Group: Fórum Tagja Posts: 10 Joined: 20-August 09 Member No.: 132338 |
Értem. Annyira nem gond, a Jade Dynasty, és a Runes of Magic is szaggat szal kibírom
Köszi a választ ^^ |
| Necreon |
May 1 2010, 06:56 PM
|
Minimumon futna, de valószínű hogy akadási gondjaid lennének később... anno ez volt a hivatalos minimum gépigény, az update-ek óta csak nőtt (no persze mai viszonylatokban még mindig alacsony), majd lecserélték a hivatalos gépigényt is egy kissé nagyobbra, azt már nem tudom hogy mennyi....
Egy próbát megér mindenképp, de ne legyél nagyon lelkes, mert akkor lehet hogy csalódni fogsz. -------------------- |
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 3rd September 2010 - 09:18 PM |