QUOTE(bandeee @ Jan 21 2007, 09:40 AM)

azt hiszed? azért hidd el, ha mp3 lejátszót szeretne, kisírja az iPodot, hiába van ezer más jobb, de az kell, mer az divat... kismillió olyan mp3 lejátszó létezik 40k környékén, ami agyonvisszaveri az iPod Nanot... a legtöbbeknek mégis iPoduk van...
Mondanál példát? Én is láttam ennyiért dizájnos, nagyobb tárhelyű masinákat, de akkor sem verte az iPodot szvsz, mert valami mindig el van cseszve rajtuk. Vagy a kezelés, vagy egyszerűen az összkép nem élvezetes. És most itt a hangsúly az élvezeten van. A iPod erőssége sztem a kiforrottságában rejlik: könnyű használni, jól néz ki és tudja amit tudnia kell egy ilyen masinának (sőt vannak benne kihasználásra nem kerülő funkció is bőven, legalábbis számomra). Aki meg menőzésből sír ki ilyet annak úgyis csak mutogatásra kell. Én szinte alig veszem ki a zsebemből(max ha másik playlistet rakok be).
Haveromtól egyszer kölcsönkértem a Sony empéhármasát, mert le voltam merülve és egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet, pedig az sem mondható alsókategóriás cuccnak. Egyszerűen nem állt kézre és a gombok is idiótának hatottak. Biztos meg lehet szokni (bármit meg lehet) de akkor is sokat számít az első benyomás. Mikor először kezembe kaptam egy nanot azonnal ráéreztem és tudtam, hogy ilyenre van szükségem. Nem vagyok egy birka típus, akit hajt a csordaszellem, de ami jó az jó.

QUOTE(HL2 @ Jan 21 2007, 10:54 AM)

nemtom nekem iPodban az nem tetszik, hogy elő kell rántani a zsebből(valószínüleg hogy ezzel is reklámozd), hogy tudj adni, vagy levenni hangerőt...
meg szvsz 33-ért kapsz 2gb-s Creative Zen V Plust(rádió minden), mikor kapsz Mo-n 2 gb-os nanot ennyiért?
őszintén volt aki megvette a 4gigás nanot 75k-ért itt Mo-n...azért az sem normális
iPodokban az tetszik, hogy letisztult és egyszerű a külsejük, meg az érintőgombok se rosszak...de én sony-t használok, már nem sokáig aztán áttérek Creative-ra
Az a biznisz, hogy többnyire csupaszon árulják az iPodokat (maga a lejátszó és egy alap füles), viszont tucatjával vannak hozzá remote control-os fülesek, csak megkérik az árát.