Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Naruto
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > TV Sorozatok
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56
Gery_Wen
Gondolom nem csak én vagyok az egyetlen a fórumon, aki szereti ezt az animét smile.gif

Aki nem ismerné, ez egy ninja fiúról, Naruto-ról szól (elsősorban), akinek a testébe az egyik Hokage, a falu vezetője/legerősebb embere belezárta a kilencfarkú rókadémont, és ezzel mentette meg a falut. Azt akarta, hogy Naruto-ra emiatt hősként emlékezzenek, de ehelyett magát a démont látták benne, és mindenki megvetette. Neki ez nem igazán tetszik, és elhatározza, hogy Hokage lesz.

Na persze, ez csak a kerettörténet, sok már dolog történik még.
Itt van pl. egy Naruto-s oldal : Katt

Én a sima részeket úgy kb. 150-ig néztem, most pedig a Shippuuden-t nézem. Illetve még megnéztem A 3 mozifilmet, meg 2 OVA-t smile.gif

Magyarul csak nemrég indult el a Jetix-en, de ott is csak az első 26 vagy 27 rész, és szerintem a szinkron se lett túl jó, úgyhogy én maradok a japánnál smile.gif

Ha nem tudtok jó helyet, ahol nézni lehet, itt egy jó oldal: Dailymotion. Azon belül is itt a sima részekből szinte mind fennvan smile.gif
grasslover
Nem értem minek minden animének külön topic...de ha lesz "nézettség", ám legyen.

Amúgy én hihetetlenül gyűlölöm ezt az animét, szerintem borzalmas.
Fishyfrost
Pedig nem rossz, bár sztem a Bleach jobb egy fokkal. Itt monnyuk lehet kicsit be fog kavarni a Jetixes adás (bár...kétlem h a fórumon bárki is nézné azt). Na majd meglássuk smile.gif

Én most 170-ik rész környékén tartok, a fillerek roppant elvették a kedvemet dry.gif
Gery_Wen
Nekem is, azért hagytam abba a 150edik rész környékén... smile.gif
grasslover
QUOTE(fishyfrost @ Jun 5 2007, 09:41 PM) *

Pedig nem rossz, bár sztem a Bleach jobb egy fokkal. Itt monnyuk lehet kicsit be fog kavarni a Jetixes adás (bár...kétlem h a fórumon bárki is nézné azt). Na majd meglássuk smile.gif

Én most 170-ik rész környékén tartok, a fillerek roppant elvették a kedvemet dry.gif

Annyira nem rossz mint egy vakond, mert a vakond nagy, de azért a Naruto mégsincs olyan rossz.
KeLa
Hűha, lett Naruto topik is a Bleach után... majd én is irogatok ide... azt meg nem hinném h ne lenne "nézettsége"... rolleyes.gif
Iam_The_Ghost
Szerintem teljesen felesleges a topic, ott az Anime, manga rész, de Ti tudjátok.
KeLa
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Jun 6 2007, 05:15 PM) *

Szerintem teljesen felesleges a topic, ott az Anime, manga rész, de Ti tudjátok.

Sztem az ilyen "végtelen" sorozatoknak mint a Naruto és a Bleach nem baj ha van egy külön topikja.
Persze azt h 1x-3x részes animéknek is legyen azt már én is hülyeségnek tartom...
Jackassbomb
Nah majd meglátjuk, hogy mi lesz ebből x) Az anime világ 2 eléggé meghatározó szereplőjének topicja szerintem önálló formát ölthet nyugodtan. Amúgy ez egy jó gondolat, szerintetek mennyire nézett a bleach és naruto? Van, ami veri őket? (és még vetítik)
Fishyfrost
QUOTE(grasslover @ Jun 5 2007, 10:27 PM) *

Annyira nem rossz mint egy vakond, mert a vakond nagy, de azért a Naruto mégsincs olyan rossz.

De csak ha elég nagy.

QUOTE(Jackassbomb @ Jun 6 2007, 05:25 PM) *

Nah majd meglátjuk, hogy mi lesz ebből x) Az anime világ 2 eléggé meghatározó szereplőjének topicja szerintem önálló formát ölthet nyugodtan. Amúgy ez egy jó gondolat, szerintetek mennyire nézett a bleach és naruto? Van, ami veri őket? (és még vetítik)

Nehezen cool.gif két legjobb shounen témában
KeLa
QUOTE(fishyfrost @ Jun 6 2007, 06:52 PM) *

Nehezen cool.gif két legjobb shounen témában

Talán a pokemon, azt rengeten nézik a világon laugh.gif
Jackassbomb
Amúgy a topic alcíme elég...hm..érdekes.
Nem akartok ezzel kezdeni valamit? x)
Fishyfrost
Ezen már én is filózgattam smile.gif
grasslover
Lehetne mondjuk Kanbawanga, BANG-BANG!
Ez írná le legjobban a lényeget biggrin.gif
freezy
Szerintem is beleférne nyugodtan az anime topicba,mert annyit nem szokott szó lenni róla(sajnos).
De ettől függetlenül örülök a topicnak, mivel egyik kedvenc anime-m és imádommmm rolleyes.gif
Gaara rlz cool.gif + Sasuke smile.gif

az alcímet meg távolítsa el vki xD
grasslover
Na jó, meg lett szavazva, nincs alcím. Akinek esetleg van ötlete, hogy mi legyen, az hajítse be ide, oszt beírom.
freezy
hm így is jó szerintem "csupaszon".
de lehetne akár egy idézet belőle,amit történetesen Naruto szokott mondani pl.: "because that's my way of the ninja"
vagy valami hasonló smile.gif
Fishyfrost
QUOTE(SSJfreezy @ Jun 7 2007, 12:42 AM) *

hm így is jó szerintem "csupaszon".
de lehetne akár egy idézet belőle,amit történetesen Naruto szokott mondani pl.: "because that's my way of the ninja"
vagy valami hasonló smile.gif

Amit Naruto szokott mondani? Lehetne akkor "Dattebayooooooooooo!!!!" biggrin.gif
KeLa
Vagy lehetne vmi egyszerűbb... pl. ami a Bleach-nél is van: Anime / manga / egyéb rolleyes.gif
SasOri-Sama
Szerintem legyen az alcím "Ramen dattebayo" biggrin.gif És a Naruto jó, mégha nem is egy filozófikus mű. rolleyes.gif Sand Siblings + Akatsuki rulz, akik a mangát olvassák, szerintem biztos egyetértenek, hogy Akatsuki ftw ^^ Továbbiakban manga spoiler következik biggrin.gif
QUOTE(MANGA SPOILER)
Nagy kár, hogy Hidan, Kakazu, és Sasori már beadták a kulcsot. sad.gif És szerintetek Sai homi? laugh.gif Mert a topja elég gyanús biggrin.gif
KeLa
QUOTE(SasOri-Sama @ Jun 7 2007, 04:02 PM) *

Nagy kár, hogy Hidan, Kakazu, és Sasori már beadták a kulcsot. sad.gif És szerintetek Sai homi? laugh.gif Mert a topja elég gyanús biggrin.gif

Nem hinném, h az lenne, bár az tény h furcsán öltözködik biggrin.gif
Amúgy most h tartasz? Mert úgy gondolom h amik most jönnek harcok a mangában, minden eddiginél jobbak lesznek cool.gif
Mercury
A One Piece is elég híres úgy tudom. Van vagy 300 része már.
SasOri-Sama
354. számnál tartok, de most látom, hogy már van 356. biggrin.gif szedem is, nemsoká jelentem véleményemet. sleep.gif
Jackassbomb
QUOTE(SasOri-Sama @ Jun 7 2007, 04:02 PM) *

Szerintem legyen az alcím "Ramen dattebayo" biggrin.gif És a Naruto jó, mégha nem is egy filozófikus mű. rolleyes.gif Sand Siblings + Akatsuki rulz, akik a mangát olvassák, szerintem biztos egyetértenek, hogy Akatsuki ftw ^^ Továbbiakban manga spoiler következik biggrin.gif

Lehet, hogy az, én elsőnek lánynak néztem.. xD
KeLa
QUOTE(Mercury @ Jun 7 2007, 05:19 PM) *

A One Piece is elég híres úgy tudom. Van vagy 300 része már.

Jaja, de annak valahogy csak a mangája tetszik, az anime se rossz, de annyit nem ér már h le is szedjem smile.gif

QUOTE(SasOri-Sama @ Jun 7 2007, 05:21 PM) *

354. számnál tartok, de most látom, hogy már van 356. biggrin.gif szedem is, nemsoká jelentem véleményemet. sleep.gif

Akkor még nagyon sok mindent nem tudsz happy.gif
Mercury
QUOTE(KeLa @ Jun 7 2007, 06:26 PM) *

Jaja, de annak valahogy csak a mangája tetszik, az anime se rossz, de annyit nem ér már h le is szedjem smile.gif

Nagyon igénytelen szvsz.
Jackassbomb
Nah mivan emberek? Hagyjátok meghalni a topicot?
Akkor ki mit szól a 359-es mangához?
Deidara c4-es chakrával küldi majd meg Sasuket, zsírcság ^^ Már várom következőt, mint állat, tudni akarom, hogy mi lesz. x)
KeLa
QUOTE(Jackassbomb @ Jun 23 2007, 11:48 AM) *

Nah mivan emberek? Hagyjátok meghalni a topicot?
Akkor ki mit szól a 359-es mangához?
Deidara c4-es chakrával küldi majd meg Sasuket, zsírcság ^^ Már várom következőt, mint állat, tudni akarom, hogy mi lesz. x)

Tobi egy állat laugh.gif

- Stupid senpai! I told you you'd die in an explosion

aztán meg

- Whoa! You're still alive! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Jackassbomb
QUOTE(KeLa @ Jun 23 2007, 12:02 PM) *

Tobi egy állat laugh.gif

- Stupid senpai! I told you you'd die in an explosion

aztán meg

- Whoa! You're still alive! laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Jah xD
Tobi az rohadt nagy arc xD
KeLa
QUOTE(Jackassbomb @ Jun 23 2007, 12:46 PM) *

Jah xD
Tobi az rohadt nagy arc xD

Sztem ha Dei meghal, márpedig eléggé úgy fest a dolog, Tobi valszeg egyszerűen elfut xDDDDDDD
Gery_Wen
Nahát, lesz Movie 4 is... huh.gif
Aki még nem tud róla, itt van 2 trailer:
1
2

Ja, az utolsó végén az van írva, hogy Április 21-étől a mozikban, az félre lett írva (sajna), ugyanis augusztus 4-től lesz mozikban (legalábbis úgy olvastam valahol.)
Kíváncsi vagyok rá unsure.gif
Jackassbomb
QUOTE(KeLa @ Jun 23 2007, 12:50 PM) *

Sztem ha Dei meghal, márpedig eléggé úgy fest a dolog, Tobi valszeg egyszerűen elfut xDDDDDDD

Vagy fogja és lenyomja Sasuket a rákba. xDD
Megüti szétszakad. xD

QUOTE(Gery_Wen @ Jun 23 2007, 01:36 PM) *

1
2

Ja, az utolsó végén az van írva, hogy Április 21-étől a mozikban, az félre lett írva (sajna), ugyanis augusztus 4-től lesz mozikban (legalábbis úgy olvastam valahol.)

Jah, láttam valamikor már egy bemutatót róla. Valamelyik raw részben asszem.
KeLa
QUOTE(Gery_Wen @ Jun 23 2007, 01:36 PM) *

1
2

Ha jól láttam akkor április 21-től lehet előrendelni a jegyeket (valszeg már mind el is fogyott biggrin.gif )
Ja és persze augusztustól még rá kell számolni min. 3-4 hónapot, de sztem többet is, és csak akkor jön ki dvd-n, szal addig mi sem látjuk :////
Jackassbomb
QUOTE(KeLa @ Jun 23 2007, 01:54 PM) *

Ha jól láttam akkor április 21-től lehet előrendelni a jegyeket (valszeg már mind el is fogyott biggrin.gif )
Ja és persze augusztustól még rá kell számolni min. 3-4 hónapot, de sztem többet is, és csak akkor jön ki dvd-n, szal addig mi sem látjuk :////

Szervezünk egy fapados kiruccanást a japán vetítésre. x] Szerintem megoldható lenne.
Gery_Wen
Hát, még ha ki is bírnánk jutni, hogy megnézzük, japánul akkorse érteném felirat nélkül smile.gif
Jackassbomb
QUOTE(Gery_Wen @ Jun 23 2007, 02:17 PM) *

Hát, még ha ki is bírnánk jutni, hogy megnézzük, japánul akkorse érteném felirat nélkül smile.gif

Tudtommal a japán mozikban a filmek angol felirattal kerülnek be. x)
De lehet, hogy valahol, valamikor, valamit félre olvastam. x)
KeLa
QUOTE(Jackassbomb @ Jun 23 2007, 02:57 PM) *

Tudtommal a japán mozikban a filmek angol felirattal kerülnek be. x)
De lehet, hogy valahol, valamikor, valamit félre olvastam. x)

Nem kerülhetnek be úgy, mivel a cam-os Bleach movie-n sem volt angol felirat huh.gif
Jackassbomb
QUOTE(KeLa @ Jun 23 2007, 03:02 PM) *

Nem kerülhetnek be úgy, mivel a cam-os Bleach movie-n sem volt angol felirat huh.gif

Akkor félre tájékoztattak x)
kohaku
Vki meg tudja mondani melyik részekben szerepel a Kyuubi?(az első részen kívül) Még nem néztem végig a sorozatot, de láttam pár AMV-t amiben szerepel.
KeLa
QUOTE(kohaku @ Jun 25 2007, 10:23 AM) *

Vki meg tudja mondani melyik részekben szerepel a Kyuubi?(az első részen kívül) Még nem néztem végig a sorozatot, de láttam pár AMV-t amiben szerepel.

Úgy ahogy az elsőben, már nem fog szerepelni, mivel ott a múltat mutatták. Gondolom már nem csak az első részt nézted meg, szal tudod h most hol is van a Kyuubi rolleyes.gif Néhány részben (pl. 56.), azért felbukkan, de csak addig h Naruto elbeszélget vele és kéri (vagyis inkább követeli) h adjon neki az erejéből, de semmi több szerepe nincs.
KeLa
Na most már jó helyen xD

Kint van a raw manga... happy.gif
Jackassbomb
^^
Akkor hamarosan kint lesz a normál is x) Zsír. Mondjuk jöhetne előbb a Bleach.
KeLa
QUOTE(Jackassbomb @ Jun 29 2007, 07:37 PM) *

^^
Akkor hamarosan kint lesz a normál is x) Zsír. Mondjuk jöhetne előbb a Bleach.

Áh, van fordítás is... LOL most már végképp nem tudom h ki fog nyerni unsure.gif
Jackassbomb
QUOTE(KeLa @ Jun 29 2007, 07:50 PM) *

Áh, van fordítás is... LOL most már végképp nem tudom h ki fog nyerni unsure.gif

Hol található ez a fordítás?
KeLa
QUOTE(Jackassbomb @ Jun 29 2007, 08:43 PM) *

Hol található ez a fordítás?

Az interneten xD
Jackassbomb
QUOTE(KeLa @ Jun 29 2007, 08:49 PM) *

Jah, azt hittem már, hogy cleaned verzióra gondolsz. Így nem nagyon izgat x) Majd, ha lesz cleaned, akkor azt nézem meg. x)
Jackassbomb
QUOTE(KeLa @ Jun 29 2007, 07:50 PM) *

Jah, ezek a folyamatos átcseszések elég érdekesek. x)
Háh most meghaltál! Nem, mert átvertelek! Most te halsz meg! Nem, mert én is átvertelek! Akkor most te halsz meg megint! Nem, mert ez az átverésem átverése te nub x[.. xD
KeLa
LOL, Sasuke meghalt! ohmy.gif

csak vicc volt x)
Gery_Wen
Heh, lol most rámilyesztettél x)
Fishyfrost
IPB Image
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.