Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Filmes Ereklyék
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
-OJ-
QUOTE(Agent_Gabor @ Jul 9 2008, 01:10 AM) *

Az igen. Nekem egy ismerősöm kb két éve (akkor volt 19 éves) összeszámolta, hogy hány forintott cseszett el cigire. Ha jól emlékszem 150-200k körül jött ki. ph34r.gif

De annak max a tüdőn van nyoma laugh.gif Ezek viszont itt lesznek még sokáig
Agent_Gabor
QUOTE(-OJ- @ Jul 9 2008, 03:12 AM) *

De annak max a tüdőn van nyoma laugh.gif Ezek viszont itt lesznek még sokáig

Nem azért mondtam, csak erről hirtelen ez jutott eszembe. unsure.gif Nem akartam, hogy úgy hasson, mintha ahhoz hasonlítanám, szal sorry unsure.gif
Edemking
nem az én cipőm de azért lol biggrin.gif
IPB Image
Eddie
OJ:Egyszerűen nem jutok szóhoz ohmy.gif ,rettentő szépek,meg a csoportosítás is nagyon tetszik,nagyon nagy grat smile.gif
-OJ-
QUOTE(Eddie @ Aug 5 2008, 05:28 PM) *

OJ:Egyszerűen nem jutok szóhoz ohmy.gif ,rettentő szépek,meg a csoportosítás is nagyon tetszik,nagyon nagy grat smile.gif

Köszönöm szépen biggrin.gif

Már Heroes-figurák is kaphatók
http://holdfenyteam.hu/heroes/
Eddie
QUOTE(-OJ- @ Aug 5 2008, 05:51 PM) *

Dettó most néztem énis a honlapjukat,de sztem annyira nem jók,viszont az a Bleach Renji figurával nagyon szemezgetek ;D

Még annyit hadd kérdezzek meg,hogy a wowos Blood elf rouge,hány centis?
SZerk:Ok látom h kb egy DVD tok nagyságu ;D
-OJ-
QUOTE(Eddie @ Aug 5 2008, 05:53 PM) *

Dettó most néztem énis a honlapjukat,de sztem annyira nem jók,viszont az a Bleach Renji figurával nagyon szemezgetek ;D

Még annyit hadd kérdezzek meg,hogy a wowos Blood elf rouge,hány centis?

Nem néz ki rosszul, bár nem lepődnék meg ha csak 10cm magas lenne (árból ítélve)

A standard 18-22cm
Yunát leszámítva mind akkora
Iam_The_Ghost
QUOTE(-OJ- @ Aug 5 2008, 05:51 PM) *

Az a szerencsétlen Hiro, nyomottabb fejet nem is kaphatott volna. rolleyes.gif

Grat a gyűjteményedhez, Én is vennék ilyeneket, de szerény véleményem szerint a legtöbb elég gyatrán van elkészítve és soknak találom értük az 5-7 ezer forintos árakat, na persze Te akciósan megtudta venni őket. Az igazán jól elkészültek meg általában limitáltak és csillagászati áruk van... Mit nem adnék egy Gaara Sand Coffin figuráért. sleep.gif Hát 50k-t nem, annyiért árulták itt Mo.-n anno. rolleyes.gif
Eddie
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Aug 5 2008, 06:19 PM) *

Grat a gyűjteményedhez, Én is vennék ilyeneket, de szerény véleményem szerint a legtöbb elég gyatrán van elkészítve és soknak találom értük az 5-7 ezer forintos árakat, na persze Te akciósan megtudta venni őket. Az igazán jól elkészültek meg általában limitáltak és csillagászati áruk van... Mit nem adnék egy Gaara Sand Coffin figuráért. sleep.gif Hát 50k-t nem, annyiért árulták itt Mo.-n anno. rolleyes.gif

Esetleg egy képed van róla? rolleyes.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(Eddie @ Aug 5 2008, 06:27 PM) *

Esetleg egy képed van róla? rolleyes.gif

2 féle van:
http://images.entertainmentearth.com/%5CAU...%5CTN3704lg.jpg
A másik pedig egy "crazy" változat:
http://img07.shop-pro.jp/PA01028/966/etc/p..._gaara_ex04.jpg
-OJ-
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Aug 5 2008, 06:19 PM) *

Kösz.
Én is csak azokat veszem meg, amelyek jól mutatnak. Összesen 3 figurám van, amely nem sokban hasonlít az eredetire (John McClane, Will Turner és Selene az Underworldből), de 990Ftot még ők is megértek (utóbbi ráadásul ingyen volt)

Pedig a jó 1000-1500FTba kerülő, 8-10cmes kis miniatűr anime figurák eszméletlen imádnivalóak biggrin.gif wink.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(-OJ- @ Aug 5 2008, 06:36 PM) *

Kösz.
Én is csak azokat veszem meg, amelyek jól mutatnak. Összesen 3 figurám van, amely nem sokban hasonlít az eredetire (John McClane, Will Turner és Selene az Underworldből), de 990Ftot még ők is megértek (utóbbi ráadásul ingyen volt)

Pedig a jó 1000-1500FTba kerülő, 8-10cmes kis miniatűr anime figurák eszméletlen imádnivalóak biggrin.gif wink.gif

Biztos élőben kell látni, csak sajnos eddig nem volt lehetőségem.
-OJ-
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Aug 5 2008, 06:46 PM) *

Biztos élőben kell látni, csak sajnos eddig nem volt lehetőségem.

A neten bármelyikről találhatsz képeket wink.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(-OJ- @ Aug 5 2008, 07:18 PM) *

A neten bármelyikről találhatsz képeket wink.gif

De épp ez az, hogy képen nem tetszenek, így jobb lenne élőben is látni, hátha meggyőzne 1-1 vételről.
grasslover
Wow, ez a Nanaki ph34r.gif

IPB Image

7k :\
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Aug 5 2008, 08:53 PM) *

Wow, ez a Nanaki ph34r.gif

IPB Image

7k :\

A szokásos ár.
Ha nem fogy el, majd leárazzák 4kra (annál alább nem)
osi91
olcsó plakátokat, posztereket hol lehet szerezni ?biggrin.gif
SasOri-Sama
QUOTE(osi91 @ Aug 5 2008, 10:02 PM) *

olcsó plakátokat, posztereket hol lehet szerezni ?biggrin.gif

Ha ügyes vagy, mozikból el tudod kérni, de pár itthoni netes boltban is kaphatóak. Vagy külföldről, de ha tudsz külföldről rendelni cuccokat, akkor ne postereket. biggrin.gif
Mitisz
Tök jó, Dark Knight premier jegy mellé adtak ilyen hologrammos képeslapot, amin Dent, Joker és Batman váltakozik, ráadásul kettőt is adtak cool.gif Szóval már ilyenem is van, rohadt jól néz ki biggrin.gif
martin_dante
Nekem meg más TDK-s dolgom van.
IPB Image
Mitisz
QUOTE(martin_dante @ Aug 7 2008, 04:42 PM) *

Nekem meg más TDK-s dolgom van.
IPB Image

Huh, ez szerintem elég gagyi, már bocs Martin biggrin.gif
martin_dante
QUOTE(Mitisz @ Aug 7 2008, 04:51 PM) *

Huh, ez szerintem elég gagyi, már bocs Martin biggrin.gif

Semmi baj, fél liter kóla, két liter popcorn mellé tök jó volt.
-moki-
Sztem ez még a beginsből maradt rajtuk xD
SasOri-Sama
Mokival tegnap erről a csodáról beszélgettünk MSN-en. Kinek lett merevedése rajtunk kívül? laugh.gif 13 ezer, nem is annyira vészes egy ilyenért.
-OJ-
Én már korábban kinéztem magamnak, de ha be is hozzák, lesz vagy 16000Ft

http://www.mwctoys.com/REVIEW_062308a.htm
SasOri-Sama
QUOTE(-OJ- @ Aug 8 2008, 12:25 PM) *

Én már korábban kinéztem magamnak, de ha be is hozzák, lesz vagy 16000Ft

http://www.mwctoys.com/REVIEW_062308a.htm

Áhh, sokkal több lesz. biggrin.gif 20 fontos beszélő figurák 12k itthon. De nekem van egy rendes angol tanárom Angliában élő szülőkkel és dombornyomott bankkártyával. cool.gif
-OJ-
Wow, ezek a Kingdom Hearts figurák nagyon jól mutatnak!
http://holdfenyteam.hu/anime/
-OJ-
Te is fiam, Indy!
http://www.holdfenyteam.hu/indiana/
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Aug 15 2008, 05:20 PM) *

Ez most komoly, hogy

30.000 Ft?

dry.gif Amúgy a lovas poén lenne, ha nem lenne ilyen bárgyú feje...ahogy az ostoroson is. Ami jól kimunkáltnak tűnik, az a Lost Arcos golyó elől futós, ereklyés...csak az meg milyen már? Mintha a tér-idő összeomlott volna és így megkeveredett volna minden...
-Slane-
Szerint holdfényben általában el vannak túlozva a figurák árai... Most nézem az sw-s figurákat erre a duel Darth Maullal 70k.... WTF????
martin_dante
QUOTE(-Slane- @ Aug 16 2008, 08:57 AM) *

Szerint holdfényben általában el vannak túlozva a figurák árai... Most nézem az sw-s figurákat erre a duel Darth Maullal 70k.... WTF????

A legtöbb figuárt az itteni ár töredékéért be lehet rendelni külföldről. OJ is általában külföldről szerzett figurákat vett.
Hellnight
QUOTE(-Slane- @ Aug 16 2008, 08:57 AM) *

Rákerestem amcsi ebay-en erre a szettre és ott egy eladó 300 dolcsiért kínálja wink.gif Néztem hivatalos oldalt is, ott is 300 dollár az ára, szóval....
Mariachi
QUOTE(Hellnight @ Aug 16 2008, 11:12 AM) *

Rákerestem amcsi ebay-en erre a szettre és ott egy eladó 300 dolcsiért kínálja wink.gif Néztem hivatalos oldalt is, ott is 300 dollár az ára, szóval....

Szóval 22 ezer forinttal drágább. rolleyes.gif
-Slane-
Az a poén, hogy egy legújabb telefon amit reklámoznak olimpia kapcsán az 20k... Egy figura szerintem ne kerüljön már ugyanannyiba mint egy telefon, amit valljuk be többször használ az ember mint egy díszt a polcon...
Meg ki az a hülye aki kiad 52k-t egy Dart Maul vs Obi és Quigon setért... Oké jól ki van dolgozva, de azért ne érjen már 52k-t meg 70k-t.... Jóhogynem egy 5 darabos setért meg egy kocsi árát kérik el...

Nézem a Joker statue-t ebayen, legkisebb ár 100 dollár, de azon még van 8 napos lehetőség, szóval tuti felmegy ilyen 180-ra az is... 180 dollárt meg nem engedhetek meg magamnak egy 30 cmes egész jól kidolgozott figuráért.... Egy normálisan kidolgozott ólomkatona kevesebb pedig valljuk be kicsibe sokkal nehezebb megcsinálni, hogy jól kidolgozott legyen mint nagyban... dry.gif
-OJ-
QUOTE(-Slane- @ Aug 17 2008, 10:22 AM) *

Az a poén, hogy egy legújabb telefon amit reklámoznak olimpia kapcsán az 20k... Egy figura szerintem ne kerüljön már ugyanannyiba mint egy telefon, amit valljuk be többször használ az ember mint egy díszt a polcon...
Meg ki az a hülye aki kiad 52k-t egy Dart Maul vs Obi és Quigon setért... Oké jól ki van dolgozva, de azért ne érjen már 52k-t meg 70k-t.... Jóhogynem egy 5 darabos setért meg egy kocsi árát kérik el...

A japán gyártmányú figurák, illetve a Sideshow cuccok mindig ennyibe kerülnek.
Mondjuk nem is a magyar pénztárcáknak találták ki őket
SasOri-Sama
QUOTE(-Slane- @ Aug 17 2008, 10:22 AM) *

Nézem a Joker statue-t ebayen, legkisebb ár 100 dollár, de azon még van 8 napos lehetőség, szóval tuti felmegy ilyen 180-ra az is... 180 dollárt meg nem engedhetek meg magamnak egy 30 cmes egész jól kidolgozott figuráért.... Egy normálisan kidolgozott ólomkatona kevesebb pedig valljuk be kicsibe sokkal nehezebb megcsinálni, hogy jól kidolgozott legyen mint nagyban... dry.gif

De az anyagár nagyobb cuccnál több. És jól mondja OJ, nem magyar pénztárcákra szabják az árakat.
-Slane-
Nah igen de a holdfény az viszont magyar. Nem érné meg nekik levenni az árakat, és akkor valszeg többen vennék a cuccokat, több lenne a bevétel. wink.gif
grasslover
QUOTE(-Slane- @ Aug 17 2008, 11:18 AM) *

Nah igen de a holdfény az viszont magyar. Nem érné meg nekik levenni az árakat, és akkor valszeg többen vennék a cuccokat, több lenne a bevétel. wink.gif

De ők meg külföldről veszik, annyiért amennyiért te is rendelnéd biggrin.gif Jó, elismerem, hogy biztosan kapnak kedvezményt ha tömegesen rendelik, nagytételben, de nagyon nem vihetik le mert az egyenlő a csőddel...ezért érdemes figyelni az akciókra. Bár ott meg a nagyon drága holmikat úgysem árazzák le :\
-OJ-
QUOTE(-Slane- @ Aug 17 2008, 11:18 AM) *

Nem érné meg nekik levenni az árakat, és akkor valszeg többen vennék a cuccokat, több lenne a bevétel. wink.gif

Ezekből az 50-70.000 cuccokból sztem 5-10példányt rendelnek, aztán örülnek ha egyáltalán elfogynak.

És miből vegyenek le? Ők se kapják sokkal olcsóbban
-Slane-
QUOTE(-OJ- @ Aug 17 2008, 11:31 AM) *

Ezekből az 50-70.000 cuccokból sztem 5-10példányt rendelnek, aztán örülnek ha egyáltalán elfogynak.

És miből vegyenek le? Ők se kapják sokkal olcsóbban

De ez is ugyanolyan mint a pc-s játékok. Adják 12k-ért, ami valljuk be nem olyan nagy ár egy jól kidolgozott game-ért, de általában rohadt sokan még ezt sem engedhetik meg maguknak.
De megveszik ők a cégtől sokért, és adják pl 3-4k-ért. Akkor megveszik azok is akiknek a 12 sok volt. Egyre többen veszik, mert ez egy játékért nem pénz. És így sokkal gyorsabban visszajön az ára. Legalábbis szerintem, bár nem vagyok üzletember. smile.gif
-OJ-
QUOTE(-Slane- @ Aug 17 2008, 11:48 AM) *

De megveszik ők a cégtől sokért, és adják pl 3-4k-ért. Akkor megveszik azok is akiknek a 12 sok volt. Egyre többen veszik, mert ez egy játékért nem pénz. És így sokkal gyorsabban visszajön az ára. Legalábbis szerintem, bár nem vagyok üzletember. smile.gif

Ami az eladóknak rohadt nagy veszteség, de inkább eladják annyiért és visszaszerzik az általuk fizetett ár felét/harmadát, mintsem az egész rajtuk maradjon. Viszont a Holdfenyteam Kft nem egy multi-cég, mint pl a MediaMarkt hogy ezt megengedhessék maguknak, mert így fél éven belül becsődölnének
-Slane-
Lehetséges, de akkor mér vesznek meg 70k-ért egy ien maul setet, ha szerintem úgyse tudják eladni ennyiért senkinek biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(-Slane- @ Aug 17 2008, 01:01 PM) *

Lehetséges, de akkor mér vesznek meg 70k-ért egy ien maul setet, ha szerintem úgyse tudják eladni ennyiért senkinek biggrin.gif

Szerinted, bizony.

Azért vesznek belőle mindössze 5 darabot, és annyit még bőven el tudnak adni néhány újgazdagnak. Legalábbis eddig még mindegyik elfogyott előbb-utóbb.
Thunderstick_is_not_dead
Oj, az az Ada Wong figura rettentő durván néz ki cool.gif Külföldről rendelted?

Ez meg megjelenhetne nálunk is:

IPB Image

rolleyes.gif
-OJ-
QUOTE(Thunderstick_is_not_dead @ Aug 25 2008, 05:18 PM) *

Oj, az az Ada Wong figura rettentő durván néz ki cool.gif Külföldről rendelted?

Őt igen, de nálunk is volt kapható (akciósan 1990Ftért)
http://kepfeltoltes.hu/view/070214/000_www...ltoltes.hu_.jpg

http://holdfenyteam.hu/residentevil/
padi21
Nem rég egy Joker bologatos figurával lettem gazdagabb, nagyon szépen kivan dolgozva.
Hares
Nemtudom hogy volt-e már,de elég profin néz ki az a Joker-szobor... unsure.gif biggrin.gif
tomztoyz
-OJ-
QUOTE(Hares @ Aug 26 2008, 09:57 PM) *

Nemtudom hogy volt-e már,de elég profin néz ki az a Joker-szobor... unsure.gif biggrin.gif
tomztoyz

175$-ért nézzen is ki!
-Slane-
Unokatesóim itt voltak, és vettünk gabonapelyhet, hogy legyen mit kajolnunk. Bezony. Csokapikot. És miket találtam a 3 csokapikban:
Egész
Batman
Scarecrow
Joker

Nem azt mondom, hogy nagyon igényesen vannak kidolgozva, de szerintem jól néznek ki. biggrin.gif A képváltós kártya pedig az éjféli premierről van tongue.gif
grasslover
Elég nagy fogyasztói melléfogás, hogy egy 16-os karikás filmet gyerekeknek reklámoznak :\ mondjuk nem vagyok híve a korhatározásnak, de mégse nézze egy gyerek a Dark Knightot. Elsődlegesen azért, mert nem érti meg és teljesen felesleges egy hőbörgő gyerektömeg aki fikázza a legminőségibb képregényadaptációt. Bár lehet sok gyerek többre becsülné mint mai felnőttek...
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.