Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Filmes Ereklyék
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Kreator
Szánalmasak... xD
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
remélem látszanak unsure.gif
-moki-
Jézus biggrin.gif Egy Rowan Atkinsonos Green mile nekem is kell biggrin.gif
Kreator
IPB Image

IPB Image

IPB Image
-Kratos-
QUOTE(Kreator @ Jul 3 2007, 11:27 AM) *

IPB Image

XDXD...az utolsó komoly laugh.gif
Real013
A Legally Blondos halálos xD
martin_dante
Bár nem egy nagy ereklye, de örülök, hogy még réges-régen édesapám megvette (egyébként van neki sok ilyen könyve, Nancy Drew sorozat, Veszett a Világ, Orca...)
IPB Image

IPB Image
grasslover
Mé' van az, hogy az én faterom meg Jókait hagyott rám, amit szívből gyűlölök? Nagyfaterom meg vallásos izéket, még a kazánba se dobnám be, félek, hogy megfertőzné...mármint a kazánt.
tenderlumpling
QUOTE(martin_dante @ Jul 29 2007, 05:30 PM) *

Bár nem egy nagy ereklye, de örülök, hogy még réges-régen édesapám megvette (egyébként van neki sok ilyen könyve, Nancy Drew sorozat, Veszett a Világ, Orca...)

NE.... Ne.... ne.... ohmy.gif blink.gif ohmy.gif blink.gif huh.gif ph34r.gif

Méghogy nem nagy ereklye? blink.gif Ölni tudnék érte tongue.gif
martin_dante
QUOTE(tenderlumpling @ Jul 30 2007, 10:53 AM) *

NE.... Ne.... ne.... ohmy.gif blink.gif ohmy.gif blink.gif huh.gif ph34r.gif

Méghogy nem nagy ereklye? blink.gif Ölni tudnék érte tongue.gif

Háááát rolleyes.gif rolleyes.gif
Mindegy... biggrin.gif

Egyébként ezt szereztem ma, mindössze 990-ért cool.gif
IPB Image
grasslover
Martin, mostanában Hitmanezek úgyis, bennemvan a "véletlen balesetek" képesség, szóval vigyázz otthon, zárd el a sütőt wink.gif
martin_dante
QUOTE(grasslover @ Aug 1 2007, 09:16 PM) *

Martin, mostanában Hitmanezek úgyis, bennemvan a "véletlen balesetek" képesség, szóval vigyázz otthon, zárd el a sütőt wink.gif

Minő véletlen, én is éppen azon élem ki profi gyilkos hajlamaimat rolleyes.gif Minden pályát megpróbálok precízen, óvatosan, minden veszélyt kikerülve teljesíteni, éppen csak a célszemély likvidálásával cool.gif
Sütő meg el van zárva, stő! Miattad még ki is dobom biggrin.gif tongue.gif xD
Egyébként én sem hittem, hogy ilyen olcsón találok pósztert, de múltkor volt egy szabad fél órám a Corában, úgyhogy megnéztem a papírosztályt , erre látom, hogy van ott Indy, régi és új SW trilógia, meg Karib trilógia pószterek, és még sok más nyalánkság rolleyes.gif De végülis ezt választottam, mert szerintem hihetetlenül király biggrin.gif xD
grasslover
Én is úgy tolom (Blood Money-t egyébként), minden pályát Silent Assassinra. Így a legcoolabb, és hihetően bérgyilkosos.
martin_dante
QUOTE(grasslover @ Aug 1 2007, 10:32 PM) *

Én is úgy tolom (Blood Money-t egyébként), minden pályát Silent Assassinra. Így a legcoolabb, és hihetően bérgyilkosos.

Én néha csak azért indítom el azt a játékot, hogy meghallgathassam a főmenüben levő Ave Mariát rolleyes.gif Nagyon szép happy.gif
Egyébként nekem ez a kedvenc részem cool.gif Sok a szép és változatos pálya, gyönyörűek a muzsikák, a szotir és a befejezés is kiváló, na meg annyi remek küldetést sikerült kitalálniuk a fejlesztőknek rolleyes.gif Na de mindegy... ez nem a Hitman topic biggrin.gif
grasslover
QUOTE(martin_dante @ Aug 1 2007, 10:35 PM) *

Én néha csak azért indítom el azt a játékot, hogy meghallgathassam a főmenüben levő Ave Mariát rolleyes.gif Nagyon szép happy.gif
Egyébként nekem ez a kedvenc részem cool.gif Sok a szép és változatos pálya, gyönyörűek a muzsikák, a szotir és a befejezés is kiváló, na meg annyi remek küldetést sikerült kitalálniuk a fejlesztőknek rolleyes.gif Na de mindegy... ez nem a Hitman topic biggrin.gif

MSN-re gyere már fel, adok valamit.
tenderlumpling
Ugye jött a 300 plakát, de loptam moziból egy Halálbiztos plakátot is biggrin.gif
-moki-
QUOTE(grasslover @ Aug 1 2007, 10:32 PM) *

Lol, most én is Blood Moneyzom laugh.gif Legjobb a New Life pálya, ahol meg lehet pörkölni a csajszit laugh.gif Meg persze a bugyit szagolgató fbi ügynök is durva laugh.gif Meg is locsoltam egy kis éterrel, össze is csuklott az első szippantás után laugh.gif Tiszta fear and lothing feeling laugh.gif
grasslover
QUOTE(tenderlumpling @ Aug 18 2007, 11:53 AM) *

Ugye jött a 300 plakát, de loptam moziból egy Halálbiztos plakátot is biggrin.gif

Nekem egy Martin SCORSE-s kéne laugh.gif
tenderlumpling
QUOTE(grasslover @ Aug 18 2007, 12:20 PM) *

Nekem egy Martin SCORSE-s kéne laugh.gif

Havernak van rolleyes.gif Tégla, rendezte Martin Scorse sleep.gif
martin_dante
Ez a legújabb ereklyém, 400 forintért szinte ajándék volt biggrin.gif

IPB Image
thewbie
hmm nekem van pár star warsos legoemberkém+3 star warsos poszter+ AvP poszte+... most ezek jutnak eszembe
a880120
QUOTE(martin_dante @ Aug 21 2007, 02:53 PM) *

IPB Image

Tök cuki. De azért 400 forintot nem ér nekem az az ablakdísz unsure.gif

Nekem mim van. Öhm. Cig.ány barbiem rolleyes.gif (ha nem volt még Barbie film, bocs sleep.gif )
-StiF-
QUOTE(martin_dante @ Aug 21 2007, 02:53 PM) *

IPB Image

Zsír smile.gif
Corába vetted mi? biggrin.gif

Am. én ma találtam a képregényeim között 2 SW-t ^^
martin_dante
QUOTE(-Stifler- @ Aug 28 2007, 01:12 AM) *

Zsír smile.gif
Corába vetted mi? biggrin.gif

Am. én ma találtam a képregényeim között 2 SW-t ^^

Auchan biggrin.gif

Régieket legalább? rolleyes.gif

a88: Vicces emberke vagy sleep.gif
-StiF-
QUOTE(martin_dante @ Aug 28 2007, 06:58 AM) *

Auchan biggrin.gif

Régieket legalább? rolleyes.gif

a88: Vicces emberke vagy sleep.gif

Mind1 biggrin.gif

Jah 98-as cool.gif
Hellnight
A bal oldali az kicsoda? Mert nem ismerem őtet tongue.gif
grasslover
QUOTE(Hellnight @ Aug 30 2007, 11:44 AM) *

Evil Deadből Ash. Pontosabban ez a harmadik rész Ash karaktere, ott kapott fémkezet.
-OJ-

Mars bepótolni az Evil Dead Trilógiát mad.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Real013

Hehe,Hell,nem tudod,miről maradtál le eddig biggrin.gif
SasOri-Sama
Frank-et honnan OJ? o.O
-OJ-
QUOTE(SasOri-Sama @ Aug 30 2007, 02:10 PM) *

Frank-et honnan OJ? o.O

Még nem tudom. Ahol lesz, onnan rendelik nekem biggrin.gif
martin_dante
QUOTE(SasOri-Sama @ Aug 30 2007, 02:10 PM) *

Frank-et honnan OJ? o.O

Gondolom Holdfényteam unsure.gif
-OJ-
QUOTE(martin_dante @ Aug 30 2007, 02:17 PM) *

Gondolom Holdfényteam unsure.gif

Gondolod Te!
Én soha nem vásárolok a HFT-ben, irreális áraik vannak dry.gif

Nem tudom, te mikor vennéd meg pl Cherry Darlingot 1500FTért a HFT-ben rolleyes.gif wink.gif
Hellnight
QUOTE(grasslover @ Aug 30 2007, 12:20 PM) *

Evil Deadből Ash. Pontosabban ez a harmadik rész Ash karaktere, ott kapott fémkezet.

Soha rá nem jöttem volna. Pedig az első két részt anno láttam, meg a játékkal is játszottam még anno PS-en vagy PS2-őn biggrin.gif
martin_dante
QUOTE(-OJ- @ Aug 30 2007, 02:20 PM) *

Gondolod Te!
Én soha nem vásárolok a HFT-ben, irreális áraik vannak dry.gif

Nem tudom, te mikor vennéd meg pl Cherry Darlingot 1500FTért a HFT-ben rolleyes.gif wink.gif

OMG, sry hogy megszólaltam laugh.gif laugh.gif xD Utálom a kacsintós smileyt wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif
Amúgy meg a legjobb hely figurák begyűjtésére a Petőfi csarnok, múlt hétvégén is olyan brutálisan jó dolgokat láttam rolleyes.gif Volt ott mindenféle Pókember, Star Wars, Fantastic Four, Alien...

QUOTE(Hellnight @ Aug 30 2007, 03:06 PM) *

Soha rá nem jöttem volna. Pedig az első két részt anno láttam, meg a játékkal is játszottam még anno PS-en vagy PS2-őn biggrin.gif

Melyikkel? biggrin.gif
Én a Fistful of Boomstick-et nyomtam elég sokáig cool.gif Elég bugyuta kis hentelős gém volt, de Ash az ott is ász volt rolleyes.gif
-OJ-
QUOTE(martin_dante @ Aug 30 2007, 05:49 PM) *

OMG, sry hogy megszólaltam laugh.gif laugh.gif xD

Na jó.
De többet elő ne forduljon mad.gif mad.gif mad.gif
( laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif )
Hellnight
QUOTE(martin_dante @ Aug 30 2007, 05:49 PM) *

OMG, sry hogy megszólaltam laugh.gif laugh.gif xD Utálom a kacsintós smileyt wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif
Amúgy meg a legjobb hely figurák begyűjtésére a Petőfi csarnok, múlt hétvégén is olyan brutálisan jó dolgokat láttam rolleyes.gif Volt ott mindenféle Pókember, Star Wars, Fantastic Four, Alien...
Melyikkel? biggrin.gif
Én a Fistful of Boomstick-et nyomtam elég sokáig cool.gif Elég bugyuta kis hentelős gém volt, de Ash az ott is ász volt rolleyes.gif

Huh fogalmam sincs hallod. Sztem még PS1-en toltam de bakker nem emlékszem a címére. De tetszett azt tudom biggrin.gif Bár elakadtam benne. valami könyveket kellett gyűjtögetni a továbbjutáshoz de nem találtam meg mindet. Meg rohadt sok ellenség jött mindig meg ilyenek. Bár lehet én is ezt a Boomstick-et toltam, nem tudom laugh.gif
martin_dante
VÁávávávááááávááááváááááááááááááááááááá ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif blink.gif xD laugh.gif laugh.gif laugh.gif
IPB Image

IPB Image
LE akarja vágni a kezeeeem xD

IPB Image

Egyébként amellett, hogy még névjegykártya is van hozzá a fegyverek mellett, gombnyomásra tíz idézetet mond el a filmből xD Kibaxott naaagy biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif IPB Image

Ja és elég magas, 18 inch a drágaság rolleyes.gif rolleyes.gif
grasslover
Jó nagy por van a radiátor alatt...
-OJ-
QUOTE(martin_dante @ Aug 31 2007, 05:51 PM) *

Ja és elég magas, 18 inch a drágaság rolleyes.gif rolleyes.gif

És még hasonlít is.
Mennyi vót? biggrin.gif
martin_dante
QUOTE(grasslover @ Aug 31 2007, 06:04 PM) *

Jó nagy por van a radiátor alatt...

Hát az én szobám xD

OJ: Az ár had legyen az én titkom happy.gif rolleyes.gif biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(martin_dante @ Aug 31 2007, 06:09 PM) *

Hát az én szobám xD

OJ: Az ár had legyen az én titkom happy.gif rolleyes.gif biggrin.gif

Ne mondd, hogy képes voltál teljes áron, boltból megvenni??? huh.gif blink.gif ohmy.gif
martin_dante
QUOTE(-OJ- @ Aug 31 2007, 06:10 PM) *

Ne mondd, hogy képes voltál teljes áron, boltból megvenni??? huh.gif blink.gif ohmy.gif

Nem, épp hogy olyan nevetségesen alacsony áron jutottam hozzá... rolleyes.gif rolleyes.gif
-OJ-
QUOTE(martin_dante @ Aug 31 2007, 06:15 PM) *

Nem, épp hogy olyan nevetségesen alacsony áron jutottam hozzá... rolleyes.gif rolleyes.gif

Halkan megjegyzem: nagy barom volt, aki eladta wink.gif
Gratula!

Én is szemezek a 20cm-es, hallgatag változattal. Ennek már nem tudnék helyet szorítani biggrin.gif
martin_dante
QUOTE(-OJ- @ Aug 31 2007, 06:17 PM) *

Halkan megjegyzem: nagy barom volt, aki eladta wink.gif
Gratula!

Én is szemezek a 20cm-es, hallgatag változattal. Ennek már nem tudnék helyet szorítani biggrin.gif

Én viszont baromi szerencsés biggrin.gif
És köszi sleep.gif

Hát igen, nagy hátránya ennek, hogy a polcomra nem tudom berakni, csak max a tetejére xD Nekem következő áldozatom agy Alien lesz, nézegetem itten a Holdfényteam oldalát... tudnál egyébként valami olcsóbb elérhetőségi utat adni ezekhez a dolgokhoz? rolleyes.gif rolleyes.gif
-OJ-
QUOTE(martin_dante @ Aug 31 2007, 06:21 PM) *

Hát igen, nagy hátránya ennek, hogy a polcomra nem tudom berakni, csak max a tetejére xD Nekem következő áldozatom agy Alien lesz, nézegetem itten a Holdfényteam oldalát... tudnál egyébként valami olcsóbb elérhetőségi utat adni ezekhez a dolgokhoz? rolleyes.gif rolleyes.gif

Nekem Leonídász a dárdája miatt nem fér be a polcra laugh.gif Alien pedig alapból túl magas
Az a baj ezekkel, hogyha már van egy, az nagyon magányosan fest a polcon, és nagyon cool társakat lehetne hozzá szerezni laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Nekem ált. ebay.co.uk/amazon.co.uk-ről rendelik, (amikor leárazás van 4-6fontért adják őket)

Vagy megvárod a holdfenyteam heti akciót, és 5kért két figuráit is kapsz wink.gif

Most tűnt fel. Bateman. Elveszítjük az "e" betűt és Batman. Véletlen lenne? biggrin.gif laugh.gif
-OJ-
Nem rossz. És csak 300.000Ft cool.gif cool.gif cool.gif

IPB Image

IPB Image
MikaRoss
Én ehhez abszolút nem értek, de a második csúfságért én nem adnék pénzt, hogy a szobámban díszelegjen. laugh.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Sep 6 2007, 09:16 PM) *

Nem rossz. És csak 300.000Ft cool.gif cool.gif cool.gif

http://www.holdfenyteam.hu/images/items/big/6300.jpg
]http://www.holdfenyteam.hu/images/items/big/528.jpg

300 ft, 000 fillér? laugh.gif annyit megér...
tenderlumpling
Nekem az első rész buzgón nyáladzó, simafejű Alien-je kéne...
grasslover
QUOTE(tenderlumpling @ Sep 7 2007, 07:34 AM) *

Nekem az első rész buzgón nyáladzó, simafejű Alien-je kéne...

Ezek a "csövezések" a háton az első részben még nem voltak, igaz? Csak a Cameron filmtől kezdve rakta bele Giger.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.