Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Filmes Ereklyék
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
grasslover
Egy ilyet csinálni kell itthonra xD

IPB Image
-OJ-
DIECAST MODEL - Back to the Future II Delorean 1:24 WL2441 kapható a Holdfényteamnél ohmy.gif

IPB Image
(katt a további képekért)

Nem rossz, de inkább meghagyom a rajongóknak biggrin.gif cool.gif
Sensei007
QUOTE(-OJ- @ May 6 2009, 09:27 PM) *

DIECAST MODEL - Back to the Future II Delorean 1:24 WL2441 kapható a Holdfényteamnél ohmy.gif

IPB Image
(katt a további képekért)

Nem rossz, de inkább meghagyom a rajongóknak biggrin.gif cool.gif

Nekem ez a kedvenc filmem!!!! kocc.gif
-OJ-
QUOTE(Sensei007 @ May 11 2009, 09:45 PM) *

Nekem ez a kedvenc filmem!!!! kocc.gif

Akkor vedd meg biggrin.gif
-moki-
OJ, ahhoz a két Hannibal figurához nem tudsz további képeket valahonnan? Az is elég lenne, ha megmondanád, hogy te merre keresgélsz általában képeket biggrin.gif

Ahh, holy shit... van Kishimoto-juk is... bazz... kicsit drága de ah, nagyon durva. Nem tudom mit szólnának hozzá otthon szülők... azt hiszem az albiban kell tartanom biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(-moki- @ May 11 2009, 11:35 PM) *

OJ, ahhoz a két Hannibal figurához nem tudsz további képeket valahonnan? Az is elég lenne, ha megmondanád, hogy te merre keresgélsz általában képeket biggrin.gif

Ahh, holy shit... van Kishimoto-juk is... bazz... kicsit drága de ah, nagyon durva. Nem tudom mit szólnának hozzá otthon szülők... azt hiszem az albiban kell tartanom biggrin.gif

Gugliban biggrin.gif

NECA Hannibal Lecter Restrained (2)
(a 40cm-es logikusan még kidolgozottabb, és még beszél is)
NECA Cult Classics Hannibal Lecter in a Cage

Kishimoto: legutóbb már nem volt belőle csak kettő darab, amit most hétvégén a SakuraCon-on lehet el is visznek wink.gif Ha biztosra kell, sztem foglald le e-mailben vagy telefonon rolleyes.gif
-moki-
Uh, meg szebb is a 40 cm-es. Csak háromszor annyiba kerül biggrin.gif Ez a ketreces változat nevetségesen gusztustalan, és a másik is elég gagyi. Szerencsére ha rajta van a maszk, akkor nem látszik, hogy mennyire nem Hannibal feje van biggrin.gif
-OJ-
Vampire pantsu laugh.gif biggrin.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Maci-shotot nem lehetett kihagyni biggrin.gif
Egyébként a hatalmas kereszt miatt elsőrangú könyvtámasz is lehet belőle laugh.gif
grasslover
Nemá', mutass már macimentes képet is biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(grasslover @ May 12 2009, 10:56 AM) *

Nemá', mutass már macimentes képet is biggrin.gif

Kattints rá biggrin.gif laugh.gif
efperel
A holdfénynél lévő Trigun figurákról tud valaki valami jó szót mondani? unsure.gif Egy Wolwoodra érdemes lenne lecsapni mielőtt elfogy, viszont ennél sokkal részletesebb képekre nem igazán bukkantam (lehet rossz helyen keresem), csak látatlanba nem szeretnék kidobni rá 3 és fél Mátyás királyt... Vagy érdemesebb lenne élőben megnéznem? huh.gif

Amúgy, ha valaki tapasztaltabb ilyen téren az nem tudna valami jó kis oldalt, ahol úgy általánosságban lehet figurákról review-kat, és/vagy nagy képeket nézni?

Ehh, Trigunt is újra kéne nézni, mennyire állat volt már... rolleyes.gif
-OJ-
QUOTE(efperel @ Jun 4 2009, 06:57 PM) *

A holdfénynél lévő Trigun figurákról tud valaki valami jó szót mondani? unsure.gif Egy Wolwoodra érdemes lenne lecsapni mielőtt elfogy, viszont ennél sokkal részletesebb képekre nem igazán bukkantam (lehet rossz helyen keresem), csak látatlanba nem szeretnék kidobni rá 3 és fél Mátyás királyt... Vagy érdemesebb lenne élőben megnéznem? huh.gif

Amúgy, ha valaki tapasztaltabb ilyen téren az nem tudna valami jó kis oldalt, ahol úgy általánosságban lehet figurákról review-kat, és/vagy nagy képeket nézni?

Beírod a google-be a figura nevét és gyártóját, aztán a különböző blogokon vannak review-k wink.gif
http://www.figures-junctions.net/b2/blogs/...s/trigun-yamato
(oldal közepe)

Vagy érdemes szétnézni az ebay-en, gyakran vannak rendes fotók is a termékképeken kívül

http://www.1999.co.jp/eng/ is gyakran mutat fotókat a kész dobozos figuráról wink.gif

És a http://figure.tsuki-board.net/ oldalon is előszeretettel fotózunk mindent laugh.gif
(ugyanaz mint a MyAnimeList, csak figurákkal)
efperel
Köszönöm szépen a helyreigazítást rolleyes.gif
grasslover
Poén biggrin.gif Bár legalább igazi cuccok lennének benne. És hol marad a légy(-denevér-)csapó? dry.gif
efperel
QUOTE(Hares @ Jun 11 2009, 06:19 PM) *

IPB Image
Huh, ha ezt hozzám vágná valaki, biztos nem utasítanám vissza laugh.gif
-OJ-
Újabb A2-es poszter, máris a falon rolleyes.gif

IPB Image

Gondolom nem kell ragoznom, hogy miért rolleyes.gif laugh.gif
grasslover
Na hogy kabbe laugh.gif Fele stábot még nem is ismered és azóta is jöttek még új tagok, szal...na. Mindegy biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Jun 12 2009, 09:04 PM) *

Fele stábot még nem is ismered és azóta is jöttek még új tagok, szal...

No és? rolleyes.gif laugh.gif
Ilyesmit nem hagyunk ott biggrin.gif
Egyébként a Holdfény most tele van OnePiece figurákkal, a probléma csak az hogy mind bűnronda hamisítvány dry.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Jun 12 2009, 10:07 PM) *

No és? rolleyes.gif laugh.gif
Ilyesmit nem hagyunk ott biggrin.gif
Egyébként a Holdfény most tele van OnePiece figurákkal, a probléma csak az hogy mind bűnronda hamisítvány dry.gif

Nagyon sok ocsmány OnePiece figura van, viszont régen találtam pár olyan zseniálisat rolleyes.gif Megpróbálom megkeresni. Megtaláltam.

IPB Image

Kicsiben annyira nem menő, de anno volt sok-sok közeli róluk és nagyon jól megmunkáltak.
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Jun 12 2009, 09:10 PM) *

Nagyon sok ocsmány OnePiece figura van, viszont régen találtam pár olyan zseniálisat rolleyes.gif Megpróbálom megkeresni. Megtaláltam.

IPB Image

Kicsiben annyira nem menő, de anno volt sok-sok közeli róluk és nagyon jól megmunkáltak.

Ja, ezek 12cm-es trading figurák, van belőlük vagy 50fajta szett rolleyes.gif
De hamisítva borzasztóan néznek ki dry.gif

Bal oldali kapható Holdfényben, jobb oldali az eredeti rolleyes.gif
-moki-
Tegnap este kaptam őket egyik kedves barátnémtől biggrin.gif Bármilyen kitűzőt tud kreálni, szal már le is adtam neki a rendelést, hogy milyen köll a jövőben biggrin.gif

IPB Image
grasslover
Ja, mostmár menő a Watchmen is? Eddig nem volt az.
-moki-
QUOTE(grasslover @ Jun 14 2009, 01:16 PM) *

Ja, mostmár menő a Watchmen is? Eddig nem volt az.

Azt azért kaptam, mert együtt néztük meg a filmet... achivement kitűző sleep.gif laugh.gif Meg amúgy sincs köze a film minőségéhez ahhoz, hogy ez a kitűző atom menőn néz ki biggrin.gif
grasslover
Nincs hát, mert a film minősége ezerszer jobb mint ez a kitűző menősége.
-moki-
QUOTE(grasslover @ Jun 14 2009, 01:21 PM) *

Nincs hát, mert a film minősége ezerszer jobb mint ez a kitűző menősége.

Igaz, a Kobrás állatabb cool.gif laugh.gif Majd ha kész lesz a Gantz-os meg a Se7enes... uhh biggrin.gif

Plusz lesz egy pólóm, amin az a kép lesz, amikor Katou tartja Kishimoto savval kettémart felsőtestét laugh.gif Csak az több meló, mivel vektorizálni kell a képet. biggrin.gif
grasslover
És a hónap végére kitűzőből fogsz állni? És ha pólót cserélsz mert mondjuk izzadtságfoltos lett az előző tísört a negyven fokos melegben, akkor fogod és egyesével átpattingatod az új pólóra? Vagy megy a táskára, amit nyáriszünetnek köszönhetően szeptemberig az asztal mellett hagysz porosodni?
_Jolly_Joker_
Jók ezek a kitűzők. A Watchmenes a legjobb, azt én is kicsapnám valahova, de csak miután elolvastam a képregényt és láttam a filmet. Egyelőre még egyik sem teljesült a feltételek közül. A követ az arcomba kérem. biggrin.gif
-moki-
QUOTE(grasslover @ Jun 14 2009, 01:32 PM) *

És a hónap végére kitűzőből fogsz állni? És ha pólót cserélsz mert mondjuk izzadtságfoltos lett az előző tísört a negyven fokos melegben, akkor fogod és egyesével átpattingatod az új pólóra? Vagy megy a táskára, amit nyáriszünetnek köszönhetően szeptemberig az asztal mellett hagysz porosodni?

Nincs nekem táskám... sznob tuskó egyetemista vagyok, akinek bőrmappája van biggrin.gif Övtáskám van, szal arra mennek rá ezek a dolgok biggrin.gif

A Gantz pólóba meg nem fogok izzadni. Mielőtt felvenném, egy héten keresztül dehidratálom magam, hogy egy csepp izzadtság se sajtolódjon ki belőlem biggrin.gif
a880120
Van olyan Bad Mother Fuckeres pénztárcám, mint amilyennel Jules küldi a ponyvaregényben cool.gif
Thunderstick_is_not_dead
QUOTE(a880120 @ Jun 27 2009, 11:21 AM) *

Van olyan Bad Mother Fuckeres pénztárcám, mint amilyennel Jules küldi a ponyvaregényben cool.gif

Ereklyecenteren lehet is kapni, viszont 6K-ért elég nagy lehúzás egy műbőr pénztárca szerintem... de amúgy cool.

Én most posztert akarok rendelni, de nem tudom, hogy mit. Valami retrós cucc kéne.

Mondjuk ezek közül valamelyik:

IPB Image IPB Image

Szerintetek melyik legyen?
Hares
Azért ezt szerintem egy pár Ghostbusters rajongó elfogadná. smile.gif
TIRU
QUOTE(-moki- @ Jun 14 2009, 11:19 AM) *

Tegnap este kaptam őket egyik kedves barátnémtől biggrin.gif Bármilyen kitűzőt tud kreálni, szal már le is adtam neki a rendelést, hogy milyen köll a jövőben biggrin.gif

IPB Image

a G.I. Joe-sok igen faják lettek cool.gif
-OJ-
Élesszük fel kicsit a topikot.

Bár ezek inkább konzoljáték-ereklyék biggrin.gif

[COSPA] Saber Lily / Saber Alter from Fate/unlimited codes

IPB Image
IPB Image

[COSPA] Rin Tohsaka Fate/tiger colosseum Upper

IPB Image
IPB Image

Lesz miből inni a reggeli kakaót laugh.gif
SasOri-Sama
Gábor ügynök megkért engem MSN-en, hogy mutassak képeket a figurákról, mivel letörölte őket a képfeltöltés, ezért gondoltam beteszem ide, hátha mást is érdekelne:
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
A dinó az nem igazán filmes ereklye, azt barátnőmtől kaptam. : P
-OJ-
QUOTE(SasOri-Sama @ Apr 22 2010, 04:37 PM) *

Gábor ügynök megkért engem MSN-en, hogy mutassak képeket a figurákról, mivel letörölte őket a képfeltöltés, ezért gondoltam beteszem ide, hátha mást is érdekelne:

Első kép nekem nem jön be...
Szerk.: ok, helyrejött

LOST-láz arrafelé is cool.gif

Holdfényben most ismét kapható Charlie és Shannon (meg Jack, Kate és Hurley). Ha esetleg... rolleyes.gif biggrin.gif
SasOri-Sama
Fura, nekem bejön. Amúgy Fry van rajta a Futurama-ból meg Ichigo Kurosaki. Shannon meg Charlie figurák annyira nem kellenek, max a prop érdekelne belőlük. Asszem térkép meg Driveshaft gyűrű jár hozzájuk, amik elég pudingák.
Agent_Gabor
Kár, hogy nincsenek új évados LOST-figurák. Egy dharma-egyenruhás Sawyer-t pl baromira elfogadnék.

szerk.: a többi Jack, Hurley, etc. figurák mellé milyen prop-ok voltak? Ja, és milyen hangot adnak ki? biggrin.gif
Fry meg jól néz ki. Kéne egy ilyen, meg mondjuk egy Peter Griffin smile.gif
-OJ-
QUOTE(SasOri-Sama @ Apr 22 2010, 05:09 PM) *

Fura, nekem bejön. Amúgy Fry van rajta a Futurama-ból meg Ichigo Kurosaki. Shannon meg Charlie figurák annyira nem kellenek, max a prop érdekelne belőlük. Asszem térkép meg Driveshaft gyűrű jár hozzájuk, amik elég pudingák.

Hát jobbak, mint Jackhez Kate körözési papírja és Sawyernek a levél, amiket akár én is nyomtathattam volna biggrin.gif
Kate repülője és Hurley lottószelvénye(?) már értékesebbek

QUOTE(Agent_Gabor @ Apr 22 2010, 05:15 PM) *

Kár, hogy nincsenek új évados LOST-figurák. Egy dharma-egyenruhás Sawyer-t pl baromira elfogadnék.

Sajna már a 2.széria sem fogyott túl jól (ami érthető: Jin és Sun ebben a formában nekem se kellene. Eko nem fontos, Sawyer mondjuk alap - szal 1/4), így végül a beígért 3.szériát (Ben, Desmond, Claire és Sayid, plusz a géproncs dioráma) törölték is...

QUOTE(Agent_Gabor @ Apr 22 2010, 05:15 PM) *

szerk.: a többi Jack, Hurley, etc. figurák mellé milyen prop-ok voltak? Ja, és milyen hangot adnak ki? biggrin.gif

http://lostpedia.wikia.com/wiki/Action_figures

Agent_Gabor
Pedig Desmond, Ben, Sayid hatalmas lenne.
Krapszika
Sziasztok!

El szeretném adni Marvel és DC figrua gyűjteményem, bár nem kifejezetten mozis, de sokból készült film adaptáció is, ezért remélem, hogy nem gond, ha ide beírom. 16-17cm körüli méretkategóriájú bábuk (csomagolás nélküli, de jó állapotú figurák) érd.: kjk.tx.hu [KUKAC] gmail.com

Vannak: Megtorló 2500, Fekete Macska 2500, Kraven 2500, Venom (korai) 3000, Carnage 3500, Amerika Kapitány 3500, Daredevil 3500, Green Goblin (légdeszkával, bombákkal) 4000, Dr Octopus 3800, Rozsomák (Weapon X, Mozis) 2500, Higanyszál 2500, Bestia (macskaszerű) 2000, Küklopsz (x-faktor) 3500, Beta Ray Bill 3500, Kardfog 3000, Thing (képregényes) 3500, Thing (mozis) 2000, Gambit 3500, Sólyom 3500, Wonder Woman 3500, Flash 3500, Batman (kék-szürke kosztümös) 3000, Captain Marvel 3000, Green Lantern (Hal Jordan) 3500, Green Lantern (John Stewart) 4500, Joker 3000, Ra's Al Ghul 4500, Mr Freeze 3500, Scarecrow 2500, Bane 4000, Black Adam 3500 Plastic Man 3500, Superman 5000, Hawk Girl 4500, Sinnestro 4500

Képet mailben tudok küldeni, érdeklődni a kjk.tx.hu [KUKAC] gmail.com címen lehet. Ha bármi szimpatikus írj nyugodtan!
tenderlumpling
Na, feltámasztom a topicot biggrin.gif

Találtam három filmplakát-boltot a stuttgarti Stadtmittén, elég durva a felhozatal, nem tudom, mit vegyek (7 EUR darabja). Amikkel nagyon szemeztem:

- Star Wars (eredeti 77-es replika vagy spec. edition, mindkettő szép)
- Raiders of the Lost Ark
- Back to the Future
- Fear and Loathing in Las Vegas
- Nightmare Before Christmas
- The Good, the Bad, and the Ugly
- Clint Eastwood fekete-fehér
-OJ-
A figura-gyűjteményem legújabb darabja wub.gif

[GSF] Picture

Igaz, hogy annyiba került, amiből akár a teljes LOST-szériát megvehettem volna DVDn, de a minőséget meg kell fizetni happy.gif

Már csak egy jobb Saber kellene mellé. Lehet befizetek a Januárban megjelenő Saber Lily-re, attól függően hogy alakul akkortájt az árfolyam sleep.gif

[GSF] Picture

-OJ-
Cool cool.gif

[GSF] Picture

És csak 22.000yen (lesz vagy 50k HUF) mad2.gif

A Keaton Batman csak 20k
Bullseye84
Szia érdeklődnék hogy esetleg találtál a holdfényen kivűl is eladó gow figurákat, mert enegem is érdekelne. Válaszodat előre is köszönöm.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.