Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Filmzene
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jun 22 2007, 10:23 PM) *

A csenddel több érzelem kifejezhető mint a zenével, már ha olyan a befogadó is.

ez nem igaz. akkor nem lennének filmzenék. laugh.gif a zene igenis érzelmeket vált ki az emberekből. a csend max egy érzelmi roncs számára lehet érzelmesebb vagy vmi ufonak. huh.gif
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 22 2007, 10:27 PM) *

ez nem igaz. akkor nem lennének filmzenék. laugh.gif a zene igenis érzelmeket vált ki az emberekből. a csend max egy érzelmi roncs számára lehet érzelmesebb vagy vmi ufonak. huh.gif

Na látod, ezért írtam, hogy "ha olyan a befogadó is". Jelen esetben Te nem vagy olyan befogadó biggrin.gif
Kreator
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 22 2007, 10:09 PM) *

Kedvenc SW zeném (inkább helyhez kötöm őket, hogy mindenki vágja) :

1. Mikor Luke legyőzi Vader-t. OST-ken nincs rajta.
2. Luke nézi a Tatooine lenyugvó ikernapjait , vagy mikor meggyújtja a tüzet.
3. Alap zene a főcimnél.
4. The Rebel Fleet, End Title ( A Birodalom végén)
5. The Empire
6. Hát a cime Into the Trap de amugy a Jedi-ben van a végső űrharcnál mikor rájönnek hogy csapdába sétáltak.
7. Ewok Celebration & Finali (Jedi végén)
8. The Emperor (Jedi-ben mikor Palpi ráz és Vader ledobja)
9. Maul harc ep1-ben
10. Mos Eisley bárban talán ennyiből is vágjátok hogy melyik.

Nálam:
1. The Imperial March cool.gif
2. Duel of the Fates
3. Cantina Band
4. Across the Star
5. Anakin vs. Obi-Wan
az első biztos, a többi csakúgy ott van.
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jun 22 2007, 10:29 PM) *

Na látod, ezért írtam, hogy "ha olyan a befogadó is". Jelen esetben Te nem vagy olyan befogadó biggrin.gif

még jó cool.gif

Armageddon-nak is elég jó zenéje van. Jelölték is oscarra de nem nyerte meg. Csak 2-t nyert.
Mortal Kombat zenéje is nagyon ottvan azért. Főleg az alap zene vagy pl a 2-ben a Scooter - Fire! cool.gif

Bár azért ezek már jóval gyengébbek az előbb emlitettekhez képest én szeretem őket. huh.gif
Mitisz
QUOTE(-OJ- @ Jun 22 2007, 09:45 PM) *

Öööö......GYU-ban volt zene (Enyán kívül)?
Jó tudni. Nem tűnt fel laugh.gif biggrin.gif cool.gif

Akkor én vagyok a különc , mert én szinte az összes jellegzetes Gyűrűk Ura dallamra emlékszek rolleyes.gif
Lehet hogy én láttam a filmeket túl sokszor laugh.gif

QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 22 2007, 10:09 PM) *

Évek óta ők hárman a kedvenceim. A Vissza a Jövőbe zenéje a második kedvenc OST-m. Az elsőt könnyű kitalálni. cool.gif
Mér a régi nem mestermű?

Kedvenc SW zeném (inkább helyhez kötöm őket, hogy mindenki vágja) :

1. Mikor Luke legyőzi Vader-t. OST-ken nincs rajta.
2. Luke nézi a Tatooine lenyugvó ikernapjait , vagy mikor meggyújtja a tüzet.
3. Alap zene a főcimnél.
4. The Rebel Fleet, End Title ( A Birodalom végén)
5. The Empire
6. Hát a cime Into the Trap de amugy a Jedi-ben van a végső űrharcnál mikor rájönnek hogy csapdába sétáltak.
7. Ewok Celebration & Finali (Jedi végén)
8. The Emperor (Jedi-ben mikor Palpi ráz és Vader ledobja)
9. Maul harc ep1-ben
10. Mos Eisley bárban talán ennyiből is vágjátok hogy melyik.

Amugy nem sorrendben a leghíresebb OST-k - Cápa , Birodalom , Keresztapa. Valahol olvastam, gondolom szavazások alapján. huh.gif

JP zenéjét emlitettétek már? Csak mer odabac az is.

Jurassic Park ? Nanáá cool.gif Odatesz az is , nem is keveset cool.gif
Most mit kell még kommentár, amúgy ki a f.@szom aza John Williams ???????????????? xD laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Emlékezet frissítés , jáájjjj be szép is ez rolleyes.gif
IMÁDOM smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(DriftGyik @ Jun 22 2007, 11:40 PM) *

:
Jurassic Park ? Nanáá cool.gif Odatesz az is , nem is keveset cool.gif
Most mit kell még kommentár, amúgy ki a f.@szom aza John Williams ???????????????? xD laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Emlékezet frissítés , jáájjjj be szép is ez rolleyes.gif
IMÁDOM smile.gif

xD

gitáron is imádom a kedvenceimet hallani cool.gif
Cortez_Corleone
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 22 2007, 09:49 PM) *

1-2 jó szám van az ost-n de amugy felejtős. Nem lett maradandó. cool.gif

Szerinted smile.gif
Attól, hogy nem JW, még szépen díjazták, és nem érdemtelenül. Minden kultúrához más-más témát készíteni, úgy, hogy azok passzoljanak is, nem könnyű (nem sorolom, de rengeteg olyan dallam van, amitől a könny a szemembe gyűlik. De jó, tudjuk, nálad az SW a best biggrin.gif)
VegaSHFOREVER
Ez a The Emperor amiről beszéltem.

QUOTE(Darth Cortez @ Jun 23 2007, 12:14 AM) *

Szerinted smile.gif
Attól, hogy nem JW, még szépen díjazták, és nem érdemtelenül. Minden kultúrához más-más témát készíteni, úgy, hogy azok passzoljanak is, nem könnyű (nem sorolom, de rengeteg olyan dallam van, amitől a könny a szemembe gyűlik. De jó, tudjuk, nálad az SW a best biggrin.gif)

Nem csak szerintem mások szerint is, ha visszaolvasol láthatod a szemeiddel.

Tool biggrin.gif ezt még nem láttam igy laugh.gif
Cortez_Corleone
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 23 2007, 12:20 AM) *

Nem csak szerintem mások szerint is, ha visszaolvasol láthatod a szemeiddel.
Tool biggrin.gif ezt még nem láttam igy laugh.gif

Öh, ne menjünk bele, ahogy észrevettem, amíg többé-kevésbé inaktív voltam, divat lett fikázni a Gyűrűk Urát a GSO-n, nemcsak filmes berkekben rolleyes.gif Na lényegtelen, én imádom a GyU zenéjét, és ezen ezer Vega vagy OJ vagy grass véleménye sem változtat... És azon a tényen sem, hogy Howard Shore nagyot alkotott ezzel az OST-vel.

Más: Mátrix, elektronikus zene? A harmadik rész utolsó fightja alatt szól a Navras meg a Neodaemmerung, igencsak jó smile.gif

Nem tudom írta-e valaki a 300-at, mindenesetre elég nagyot csalódtam Tyler Bates-ben, mikor kiderült, hogy az annyira elhíresült témát öh lopta biggrin.gif
VegaSHFOREVER
na ez a kedvencem ugy 1perc 50mp ig tart
Cortez_Corleone
QUOTE(Kreator @ Jun 22 2007, 10:32 PM) *

Nálam:
1. The Imperial March cool.gif
2. Duel of the Fates
3. Cantina Band
4. Across the Star
5. Anakin vs. Obi-Wan
az első biztos, a többi csakúgy ott van.

Cantina Band? Engem az halálra tud idegesíteni biggrin.gif
Nálam Across the Star az biztos, bár én a lágy zenéket szeretem, ez pedig így az SW-s zenék legjobbja nálam. Aztán jön a Luke-nézi-ahogy-lemennek-az-ikernapok zene, valamint a bronzérmet a Battle of Heroes kapja. Bár egy negyedik helyet a Duel of Fates maori kórusa megér smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Darth Cortez @ Jun 23 2007, 12:24 AM) *

Öh, ne menjünk bele, ahogy észrevettem, amíg többé-kevésbé inaktív voltam, divat lett fikázni a Gyűrűk Urát a GSO-n, nemcsak filmes berkekben rolleyes.gif Na lényegtelen, én imádom a GyU zenéjét, és ezen ezer Vega vagy OJ vagy grass véleménye sem változtat... És azon a tényen sem, hogy Howard Shore nagyot alkotott ezzel az OST-vel.

Nekem viszont fel sem tűnt , hogy inaktiv voltál , abban viszont biztos lehetsz , hogy nem divatból fikázom. Ez ajlas rágalom , kikérem magamnak. Mint ahogy az is , hogy a véleményemmel nem akartam megváltoztatni semmit sem.
Cortez_Corleone
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 23 2007, 12:30 AM) *

Nekem viszont fel sem tűnt , hogy inaktiv voltál , abban viszont biztos lehetsz , hogy nem divatból fikázom. Ez ajlas rágalom , kikérem magamnak. Mint ahogy az is , hogy a véleményemmel nem akartam megváltoztatni semmit sem.

Mind1, lényegtelen, nem feltétlen ide értettem. Csak az a nem lett maradandó szúrta a szememet. Mert ha már elkezdted sorolni a leghíresebb filmzenéket, akkor arra is emlékezhetnél, hogy ugyanezen a szavazáson a GyU zenéje is az első 10 között landolt smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Darth Cortez @ Jun 23 2007, 12:35 AM) *

Mind1, lényegtelen, nem feltétlen ide értettem. Csak az a nem lett maradandó szúrta a szememet. Mert ha már elkezdted sorolni a leghíresebb filmzenéket, akkor arra is emlékezhetnél, hogy ugyanezen a szavazáson a GyU zenéje is az első 10 között landolt smile.gif

Hát lehet , hogy szúrta , de nekem ez a véleményem az ost-jéről. Nekem is sokminden szúrja a szemem ,pl mostanában a nap de akkor veszek fel egy szemüveget igy - cool.gif - és meg is van oldva.

Csak 10 induló volt azon a szavazáson?
Cortez_Corleone
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 23 2007, 12:44 AM) *

Hát lehet , hogy szúrta , de nekem ez a véleményem az ost-jéről. Nekem is sokminden szúrja a szemem ,pl mostanában a nap de akkor veszek fel egy szemüveget igy - cool.gif - és meg is van oldva.

Csak 10 induló volt azon a szavazáson?

Nem, 100 legjobbat választottak azon a szavazáson tongue.gif
B4LINT
Hadd védjem egy kicsit én is a Gyűrűk Ura OST-jét... Kezdjük ott, hogy van egy könyvtrilógia, amit lehet szeretni, vagy utálni(plusz a "nekem semleges" kategória). Imádom Tolkien világát, hihetetlen részletesen van megalkotva az egész. Csináltak egy filmtrilógiát, ami egy elég jó adaptáció lett. Ehhez sztem Howard Shore egy igazán jó soundtracket alkotott, ami mindig tökéletesen illik az aktuális helyhez és kultúrához, ahogy Cortez írta. Vegyük a hobbitokat, egy vidám, ételimádó nép. Egy picit pattogós, vidám hangulatú zene, gyönyörű fuvolabetétekkel. Aztán az orkok... egy elsöprő erejű, harsogó harci zene tökéletesen illik hozzájuk. A tündék: A Rivendell-téma olyan, mint a tündék, titokzatos egy kicsit, a felsőbbrendűség érzését kelti. Aztán az aktuális helyzetekhez tartozó zenék szintén zseniálisak. Elég csak a széltetői jelenetet említeni, A shortcut to mushrooms. Hihetetlen hangulata van. Aztán Khazad-Dúm zenéje is bámulatos. Vagy éppen Fangorn, nyomasztó hangulatú zene, amilyennek Tolkien az erdőt is leírja. A sima, hivatalos OST sem rossz, de a Complete Recordings változat sokkal jobb, ezt azért hozzá kell tenni.
Egy nagyon fontos dolog viszont van... ha valaki nem szereti a könyveket vagy a filmeket, akkor a zenét szintén nem fogja szeretni, és nem is meggyőzhető.
Mitisz
QUOTE(Darth Cortez @ Jun 23 2007, 12:24 AM) *

Más: Mátrix, elektronikus zene? A harmadik rész utolsó fightja alatt szól a Navras meg a Neodaemmerung, igencsak jó smile.gif

Nem tudom írta-e valaki a 300-at, mindenesetre elég nagyot csalódtam Tyler Bates-ben, mikor kiderült, hogy az annyira elhíresült témát öh lopta biggrin.gif

Én imádom a LOTR OST-t , azt hittem egyedül vagyok vele , de már látom nem rolleyes.gif

QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 23 2007, 12:09 AM) *

Zongorán szvsz jobb cool.gif

Amúgy Vegán és rajtam kivűl , senki nem szereti a JP zenéjét ? unsure.gif
Kreator
QUOTE(DriftGyik @ Jun 23 2007, 12:19 PM) *

Én imádom a LOTR OST-t , azt hittem egyedül vagyok vele , de már látom nem rolleyes.gif
Zongorán szvsz jobb cool.gif

Ahogy megmondták előttem is, a LotR OST minőségét a hallgató filmhez fűződő viszonya határozza meg.

JP meg nem a legmaradandóbb JW darab, de nekem tetszik. Igaz a JP egész zenei világából a főtéma maradt meg. biggrin.gif
-OJ-

Én igen, legalábbis az első és a második rész theme-zenéjét cool.gif
Mitisz
QUOTE(Kreator @ Jun 23 2007, 12:24 PM) *

Ahogy megmondták előttem is, a LotR OST minőségét a hallgató filmhez fűződő viszonya határozza meg.
JP meg nem a legmaradandóbb JW darab, de nekem tetszik. Igaz a JP egész zenei világából a főtéma maradt meg. biggrin.gif

Van benne igazság smile.gif De a főcím az ELKÉPESZTŐEN jó cool.gif
-OJ-
QUOTE(Darth Cortez @ Jun 23 2007, 12:26 AM) *

Cantina Band? Engem az halálra tud idegesíteni biggrin.gif

Jól van.
Nem vagyok egyedül cool.gif
Kreator
QUOTE(-OJ- @ Jun 23 2007, 12:26 PM) *

Jól van.

Egyik legegyedibb zene a SW univerzumában! biggrin.gif Az opera jelleget elhagyva tökéletes a füstös kocsma feeling. Évekig volt nálam csengőhang. laugh.gif
Mitisz
QUOTE(-OJ- @ Jun 23 2007, 12:26 PM) *

Jól van.

Szerintem meg alapvetően jó , csak agyon van csépelve , még valahol nem idegesít az agyoncséplés (pl.: RFAD zenéjénél , ) , addig itt már igen rolleyes.gif
TÖTÖTŰTÜDÜTÜTÜRÜÜRÜÜÖÖTRÜÜÜ laugh.gif
Kreator
Ami már tényleg gáz, az a Jabba palotájás banda száma. laugh.gif Nagyon xD! biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(Kreator @ Jun 23 2007, 12:28 PM) *

Egyik legegyedibb zene a SW univerzumában! biggrin.gif

A legegyedibben idegesítő, ja laugh.gif
Mitisz
QUOTE(Kreator @ Jun 23 2007, 12:28 PM) *

Egyik legegyedibb zene a SW univerzumában! biggrin.gif Az opera jelleget elhagyva tökéletes a füstös kocsma feeling. Évekig volt nálam csengőhang. laugh.gif

Amúgy ahogy OJ mondta , tényleg már minden lehetséges SW-hez köthető dologban felhasználták , ezért lehet már számára idegesítő , amúgy szerintem jó , de már én is unom rolleyes.gif
Kreator
A SW filmek univerzumának egyik legdurvább jelentének aláfestője: Cantina Band
Jó, mi? laugh.gif
VegaSHFOREVER

Móki is szereti. cool.gif
Mitisz
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 23 2007, 01:56 PM) *

Najó de hol van Móki ? smile.gif

Biztos éppen írja a cikkét a GSnek wink.gif smile.gif rolleyes.gif biggrin.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 23 2007, 01:56 PM) *

Real is szereti.
Hellnight
QUOTE(DriftGyik @ Jun 23 2007, 02:42 PM) *

Biztos éppen írja a cikkét a GSnek wink.gif smile.gif rolleyes.gif biggrin.gif

Sztem valamilyen új Transformers cucc után kullog biggrin.gif
Real013
QUOTE(Hellnight @ Jun 23 2007, 02:43 PM) *

Sztem valamilyen új Transformers cucc után kullog biggrin.gif

Atyám,ezt a filmet is moziba kell megnézni.Meg Die Hard 4,HP 5,nyáron eljutok párszor moziba biggrin.gif
Mitisz
QUOTE(Real013 @ Jun 23 2007, 02:43 PM) *

Real is szereti.

akko' Real is jóember cool.gif tongue.gif xD biggrin.gif laugh.gif
Real013
QUOTE(DriftGyik @ Jun 23 2007, 02:47 PM) *

akko' Real is jóember cool.gif tongue.gif xD biggrin.gif laugh.gif

Azt eddig is tudtuk. happy.gif
MrBaggins
Az már tényleg nc hogy még a GyU zenéjét is képesek vagytok leszólni. Mestermű az első perctől az utolsóig.
VegaSHFOREVER
QUOTE(DriftGyik @ Jun 23 2007, 02:42 PM) *

nézi a se7en-t és közben csipkedi az egyszeműt XD

QUOTE(Real013 @ Jun 23 2007, 02:43 PM) *

Real is szereti.

A cápa? rolleyes.gif nem is mondta még huh.gif unsure.gif

xD

el kéne fogadni mások véleményét az "nc"-zgetés helyett. wink.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 23 2007, 03:40 PM) *

xD

Milyen cápa?
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jun 23 2007, 03:49 PM) *

Milyen cápa?

Akit Real-nak hivnak.
MrBaggins

Elfogadom én bárki véleményét. És mindig tolerálom, hogy ott rúgtok bele a GyU-ba ahol tudtok, de a zenéjénél ez már végképp túlzás.
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 23 2007, 03:53 PM) *

Akit Real-nak hivnak.

Most már cápa vagyok? ph34r.gif

QUOTE(MrBaggins @ Jun 23 2007, 03:55 PM) *

Elfogadom én bárki véleményét. És mindig tolerálom, hogy ott rúgtok bele a GyU-ba ahol tudtok, de a zenéjénél ez már végképp túlzás.

Mindenkinek olyan jó kedve van ma,mivan???? rolleyes.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jun 23 2007, 03:56 PM) *

Most már cápa vagyok? ph34r.gif

Nem. Blondie vagy. A Cápa a 01-es jelzésű névrokonod.
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 23 2007, 03:58 PM) *

Nem. Blondie vagy. A Cápa a 01-es jelzésű névrokonod.

laugh.gif Jah.Jaj,de korán van még xD laugh.gif laugh.gif laugh.gif
MikaRoss
QUOTE(Real013 @ Jun 23 2007, 03:57 PM) *

Mindenkinek olyan jó kedve van ma,mivan???? rolleyes.gif

Nekem sincs jó kedvem. sad.gif

Kizökkent világ. Na, annak is hatalmasan jó zenéje van, nem is tudom, hogy felejtettem el. Vagy lehet annyira nem is a zene fogott meg, hanem a zene a képekkel... Nem tudom. Mindenesetre ha jól emlékszem Philip Glass...
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jun 23 2007, 03:59 PM) *

laugh.gif Jah.Jaj,de korán van még xD laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Ráadásul dupla névrokonod Zolikám. tongue.gif biggrin.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 23 2007, 04:03 PM) *

Ráadásul dupla névrokonod Zolikám. tongue.gif biggrin.gif

Azt is tudom,Szabikám! tongue.gif
Mitisz

xD

Vega laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Cápa : Jaws zenéje sem rossz biggrin.gif

Ki akar sírni xDDDDDDDDDD ?
VegaSHFOREVER
QUOTE(DriftGyik @ Jun 23 2007, 06:09 PM) *

hát ez marha jó xDDDDDd

amugy cápa alatt egyik havert értettem de megérte a félreértés ezért a videoért. laugh.gif kegyetlen xD jól megcsinálták. biggrin.gif
Kreator
A Jaws az egyik legjobb karakterzenéje Williams-nek, imádom. rolleyes.gif Még ma is dúdolom kádban, zuhany alatt, WC-n. biggrin.gif

A Jaws Theme vígjátékos újráit nagyon tudom rühellni (kivétel: salsa shark). De ez a paródia nagyon jó. laugh.gif
Mitisz
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 23 2007, 06:24 PM) *

hát ez marha jó xDDDDDd

amugy cápa alatt egyik havert értettem de megérte a félreértés ezért a videoért. laugh.gif kegyetlen xD jól megcsinálták. biggrin.gif

Tudom hogy rá értetted tongue.gif wink.gif smile.gif

Csak szóba hoztam smile.gif

Sírjatok még xDDDD
Ugyanaz mint a Jaws , csak ez a Back To the Future , szerintem még jobb laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Kreator
QUOTE(DriftGyik @ Jun 23 2007, 06:37 PM) *

Sírjatok még xDDDD
Ugyanaz mint a Jaws , csak ez a Back To the Future , szerintem még jobb laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Ez már túl megy az ingerküszöbömön. Megnézem a többi filmzene barmolását. Van itt Batman, Superman, James Bond. biggrin.gif

szerk:a Batman nem az Elfman fajta, hanem a West-féle tv sorozat zenéjének paródiája. Az már önmagában is.....xD Nem is változtattak rajta

szerk vol2.: Na találtam Elfmant is, a Batman Theme felvezetése tök jó.....
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.