Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Poszter-különszám
GameStar Fórum > :: GameStar Saga :: > GameStar Magazin
Oldalak: 1, 2, 3
gabeei
Hy!

Szeretném témaindítónak ezt a hsz-t. Jó-jó, tudom, hogy a mostani számhoz is jár egy poszter, de én örülnék neki, ha a 2003ban kiadott első poszter-különszámot követné egy második. 5leteket várnék de, hogy mlyen gammák lennének szerintetek frankók egy ilyen megjelenésbe. Remélem imánk a kiadónál meghallgatásra találnak majd. cool.gif
MuMa01
az első ilyen számot nem vettem meg, sajnálom is nagyon. nem szoktam posztereket kirakosgatni, de hátha lenne olyan ami annyira tetszene hogy kirakjam...
amúgy én szívesen látnék nfs képeket dögivel, 2 vh-s játékok képei is jöhetnének, the godfadter képeket, horror játékok képeit, western témájúakat is akár.
Gyu
QUOTE(gabeei @ Jun 23 2007, 11:03 PM) *

Hy!

Szeretném témaindítónak ezt a hsz-t. Jó-jó, tudom, hogy a mostani számhoz is jár egy poszter, de én örülnék neki, ha a 2003ban kiadott első poszter-különszámot követné egy második. 5leteket várnék de, hogy mlyen gammák lennének szerintetek frankók egy ilyen megjelenésbe. Remélem imánk a kiadónál meghallgatásra találnak majd. cool.gif

Nem tervezzük poszter-különkiadás megjelentetését.
SaltyDave
Poszter különkiadás szrintem sem kéne, viszont ha egy évben mondjuk 3x lenne olyan hogy az újság mellé lenne vmi poszter (vagy egyéb Xtra, mondjuk GS-es kulcstartó vagy matrica ami jó lenne tolltartóra) annak nagyon örülnék. Vagy legalább 1 évben egyszer vmi xtrát ami nem poszter (de az is jöhet azért biggrin.gif)
Alterego-X
És ez mit jelent ez a poszter különkiadás?
Hogy egy hónapban a Gamestaron kívül egy nagy köteg posztert is kiadnának hogy meg lehet venni?
SaKi_
Mi az a GameStar ? biggrin.gif

Amúgy szerintem hülyeség, mert így elvesztené azt meglepi' hangulatát a poszter.
Jó ez így, hogy néha van 1-1. Így mindig örülünk neki és meglepinek tekintjük . smile.gif
TaviG
QUOTE(MuMa01 @ Jun 23 2007, 11:29 PM) *

az első ilyen számot nem vettem meg, sajnálom is nagyon. nem szoktam posztereket kirakosgatni, de hátha lenne olyan ami annyira tetszene hogy kirakjam...
amúgy én szívesen látnék nfs képeket dögivel, 2 vh-s játékok képei is jöhetnének, the godfadter képeket, horror játékok képeit, western témájúakat is akár.

Én sem vettem meg, de nem is bánom. Egyedül a STALKER van kirakva, mega ProStreet a mostani számból. És nem is sajnálom, hogy nincsen legalább nem lezs tele a falam egy fél év alatt. Különbenis venni szoktam egy autós magazint ahhoz is van poszter és azok közül is vagy 4 darab van kirakva.
adamszekely
QUOTE(Alterego-X @ Jun 24 2007, 02:14 PM) *

És ez mit jelent ez a poszter különkiadás?
Hogy egy hónapban a Gamestaron kívül egy nagy köteg posztert is kiadnának hogy meg lehet venni?

Igen, volt olyan hónap, amikor a gamestar mellett jött egy poszterkiadás is, amiben csak poszter volt. smile.gif
Mondjuk őszintén szólva én tökéletesen megvagyok poszterek nélkül is... smile.gif
MuMa01
QUOTE(adamszekely @ Jun 24 2007, 09:09 PM) *

Igen, volt olyan hónap, amikor a gamestar mellett jött egy poszterkiadás is, amiben csak poszter volt. smile.gif
Mondjuk őszintén szólva én tökéletesen megvagyok poszterek nélkül is... smile.gif

én örülnék neki ha minden hónapban lenne valamilyen poszter mellé, de ha nem is poszter akkor a dvd mellet valamilyen ajándék.
gabeei
Esetleg még év végén lehetne egy poszter-különsz. az évben megjelent sikerjátékok posztereivel...
_kEke_
QUOTE(Necreon @ Jun 24 2007, 01:03 PM) *

Poszter különkiadás szrintem sem kéne, viszont ha egy évben mondjuk 3x lenne olyan hogy az újság mellé lenne vmi poszter (vagy egyéb Xtra, mondjuk GS-es kulcstartó vagy matrica ami jó lenne tolltartóra) annak nagyon örülnék. Vagy legalább 1 évben egyszer vmi xtrát ami nem poszter (de az is jöhet azért biggrin.gif)

Szerintem pl. kulcstartó / matrica teljesen felesleges, viszont egy poszter különszámnak nagyon örülnék rolleyes.gif Bár ez is jó hogy évente 2-3 poszter van, régebben ilyen se volt (ha jól emlékszem ;D)
-Stranger-
Én örülnék egy poszter-különszámnak. Most is ki van téve az UFO Aftermath poszter: rolleyes.gif Meg a Gothic 3 poszter (bár utóbbi nem különszámban volt)
JaniRazor
QUOTE(gabeei @ Jun 24 2007, 09:39 PM) *

Esetleg még év végén lehetne egy poszter-különsz. az évben megjelent sikerjátékok posztereivel...

Ez jó ötlet. Én támogatom bár úgyse lesz.
gabeei
Csak egy kérdés a szerkesztőkhöz/kiadóhoz. Ha megfelelő nagyságú igény lenne rá, akkor esélyes lehetne valami ilyesmi?
SaltyDave
QUOTE(gabeei @ Jun 24 2007, 10:12 PM) *

Csak egy kérdés a szerkesztőkhöz/kiadóhoz. Ha megfelelő nagyságú igény lenne rá, akkor esélyes lehetne valami ilyesmi?

Gyu lennebb írta hogy tervezik poszt különszám kiadását.
gabeei
QUOTE(Necreon @ Jun 25 2007, 08:22 AM) *

Gyu lennebb írta hogy tervezik poszt különszám kiadását.

Sajnos éppen fordítva:"Nem tervezzük poszter-különkiadás megjelentetését."
TaviG
QUOTE(gabeei @ Jun 24 2007, 10:12 PM) *

szerintem ez nem rajtatok múlik...
SaltyDave
QUOTE(gabeei @ Jun 25 2007, 10:34 AM) *

Sajnos éppen fordítva:"Nem tervezzük poszter-különkiadás megjelentetését."

Tudom azt akartam írni csak pont a leglényegesebb szót felejtettem ki... Álmos voltam, foghatnám arra is, de cask figyelmetlen a gépelésnél....
Jimbo5
Én megvettem azt a bizonyosat is, és 1 évben egyszer ha lenne ilyen, biztos beszerezném mindig! cool.gif Például lenne benne 5 db kétoldalas poszter, az sztem nagyon frankó lenne. rolleyes.gif
Ha most kiadnák, lehetne rajta Crysis, CoD4, Pro Street, Transformers, Tiberium Wars, Lost Planet, GTA IV!!! laugh.gif , Assassin's Creed, Starcraft 2, GRAW 2. ph34r.gif tongue.gif biggrin.gif
SaltyDave
QUOTE(Jimbo5 @ Jun 27 2007, 07:03 PM) *

Én megvettem azt a bizonyosat is, és 1 évben egyszer ha lenne ilyen, biztos beszerezném mindig! cool.gif Például lenne benne 5 db kétoldalas poszter, az sztem nagyon frankó lenne. rolleyes.gif
Ha most kiadnák, lehetne rajta Crysis, CoD4, Pro Street, Transformers, Tiberium Wars, Lost Planet, GTA IV!!! laugh.gif , Assassin's Creed, Starcraft 2, GRAW 2. ph34r.gif tongue.gif biggrin.gif

CoD4+PROstreet a mostani szám mellé volt. CnC3:TW és Assasin's Creed meg jöhetne!
Xris
Persze,jöhetne cool.gif
SaltyDave
Miket is beszélünk 1általán? Gyu megmondta hogy nem lesz (pontosítva nem tervezik) poszter különszám kiadását, tök fölösleges irogatnunk biggrin.gif:D:D
_z0LEe_
QUOTE(Necreon @ Jul 2 2007, 09:45 AM) *

Miket is beszélünk 1általán? Gyu megmondta hogy nem lesz (pontosítva nem tervezik) poszter különszám kiadását, tök fölösleges irogatnunk biggrin.gif:D:D

ez kicsit olyan szagú topic, mint a mi legyen a teljes játék topic, ott is megmondták, hogy esély nincs rá hogy innen válogassanak smile.gif amúgy jöhetne unsure.gif
TaviG
QUOTE(Necreon @ Jul 2 2007, 09:45 AM) *

Ha tervezik úgy is szólni fognak.
Dsay
Én még nem vettem meg a júliusi számot de remélem nem úgy lesz, hogy 1 lapon lesz mind a 2 ő és pont enél a 2 legszeretettebb játékomnál! Mert nemtudok majd dönteni és megőrülök! wacko.gif unsure.gif
JaniRazor
QUOTE(Dsay @ Jul 4 2007, 09:57 AM) *

Én még nem vettem meg a júliusi számot de remélem nem úgy lesz, hogy 1 lapon lesz mind a 2 ő és pont enél a 2 legszeretettebb játékomnál! Mert nemtudok majd dönteni és megőrülök! wacko.gif unsure.gif

De pedig úgy van. unsure.gif
Dsay
QUOTE(JaniRazor @ Jul 4 2007, 10:29 AM) *

De pedig úgy van. unsure.gif

Áá az úgy nem anyira jó! Mert télleg mivan ha mind a 2 őt szeretnéd felteni akkor vegyem meg 2 szer az újságot? huh.gif
JaniRazor
QUOTE(Dsay @ Jul 4 2007, 10:49 AM) *

Áá az úgy nem anyira jó! Mert télleg mivan ha mind a 2 őt szeretnéd felteni akkor vegyem meg 2 szer az újságot? huh.gif

szkenneld be az 1. oldalt és utána nyomtasd ki és kitudod tenni mind2-őt biggrin.gif
Dronte
QUOTE(JaniRazor @ Jul 4 2007, 10:56 AM) *

szkenneld be az 1. oldalt és utána nyomtasd ki és kitudod tenni mind2-őt biggrin.gif

Akkor ennyi erővel töltsd le netről szinte bárhonnan és nyomtasd ki. smile.gif
Xenons
Természetesen legyen! Minden szám mellé tongue.gif
DanteXV
A Playboy és metál posztereim közé bezsúfolhatnák mondjuk 1 GTAIV v Crysis v akármilyen posztert.
1szóval örülnék neki biggrin.gif
TaviG
QUOTE(Dronte @ Jul 4 2007, 12:26 PM) *

Én néhány nagyon tetszetős kéépel, ezt tettem, csak én jól jártam, mert haver tud nekem a3-asban nyomatni.
SaltyDave
QUOTE(_z0LEe_ @ Jul 2 2007, 09:59 AM) *

ez kicsit olyan szagú topic, mint a mi legyen a teljes játék topic, ott is megmondták, hogy esély nincs rá hogy innen válogassanak smile.gif amúgy jöhetne unsure.gif

De azért van különbség. Ha belegondolsz abban a topicban a hpzzászólók fele már odaigérte e a GS-nek a vesélyét egy FPS-ért. Lám, Pariah......
MuMa01
QUOTE(TaviG @ Jul 6 2007, 05:38 PM) *

Én néhány nagyon tetszetős kéépel, ezt tettem, csak én jól jártam, mert haver tud nekem a3-asban nyomatni.

én armies of exigo rajongói csomagból nyomtattam a4-es lapra posztereket, olyanok is lettek, kicsit de alázó képek voltak laugh.gif biggrin.gif
TaviG
QUOTE(MuMa01 @ Jul 30 2007, 03:56 PM) *

én armies of exigo rajongói csomagból nyomtattam a4-es lapra posztereket, olyanok is lettek, kicsit de alázó képek voltak laugh.gif biggrin.gif

Nekem jópár a3-as kép foglalja a falamat, igaz mostmár ideje cserélni egy kettőt.
berc00
Ez jó ötlet, főleg úgy lenne a jó, ha mondjuk csak 5-6 posztert tartalmazna, nem is lenne annyira drága (nem tudom, mi a reális, de egy 5-6 posztereésrt akár 500-at is adnék... Bár nem tudom, ez megéri e a kiadónak...) Így is csak a gs naptár, a múltkori szám posztere, meg egy hülgyemény képe van a falamon... kénének újak...

QUOTE(Dronte @ Jul 4 2007, 12:26 PM) *

A nyomtatópatron túl drága... Múltkor kinyomtattam 20 oldalt, amik ráadásul nem is teljesen voltak beszínezve, és fél adag tintám kifogyott...
MuMa01
QUOTE(berc00 @ Aug 15 2007, 07:54 PM) *

Ez jó ötlet, főleg úgy lenne a jó, ha mondjuk csak 5-6 posztert tartalmazna, nem is lenne annyira drága (nem tudom, mi a reális, de egy 5-6 posztereésrt akár 500-at is adnék... Bár nem tudom, ez megéri e a kiadónak...) Így is csak a gs naptár, a múltkori szám posztere, meg egy hülgyemény képe van a falamon... kénének újak...
A nyomtatópatron túl drága... Múltkor kinyomtattam 20 oldalt, amik ráadásul nem is teljesen voltak beszínezve, és fél adag tintám kifogyott...

ha hölgyeményes képek kellenek arra ott vannak az illetékes magazinok, ne egy gamer magazin kezelje már mindenkinek a csaj vágyainak a képbeli megtestesülését laugh.gif biggrin.gif
Gyu
Egyelőre nem tervezünk poszter-különszámot. Gondolom sejthetitek, miért csak egyszer volt...
Hrubi
Kevesen vették? blink.gif
SaltyDave
QUOTE(Gyu @ Aug 20 2007, 09:40 AM) *

Egyelőre nem tervezünk poszter-különszámot. Gondolom sejthetitek, miért csak egyszer volt...

Akkor legalább 1x az életben adjatok egy olyan posztert (lehtőleg ngayot, mondjuik akkorát mint amekkora a naptár (STALKER/Bioschock), amint Ti vagyokt rajta, egy helyen (nevekkel alatta, vagy aláírással). Tudtommal ilyen ajándéktárgyat neem is lehet venni, pedig bögre is van meg miegymás..
jardo
QUOTE(Necreon @ Aug 21 2007, 01:23 PM) *

Akkor legalább 1x az életben adjatok egy olyan posztert (lehtőleg ngayot, mondjuik akkorát mint amekkora a naptár (STALKER/Bioschock), amint Ti vagyokt rajta, egy helyen (nevekkel alatta, vagy aláírással). Tudtommal ilyen ajándéktárgyat neem is lehet venni, pedig bögre is van meg miegymás..

ez a dedikált poszter ez nemis rossz ötlet. söt ez kurv@ jó ötlet. sztem ezt simán meg lehetne valósitani.én biztosan igényt tartanék egy ilyen poszterre. tuti megvenném (ha nem az ujság mellé járna)
MuMa01
QUOTE(jardo @ Aug 26 2007, 01:22 AM) *

ez a dedikált poszter ez nemis rossz ötlet. söt ez kurv@ jó ötlet. sztem ezt simán meg lehetne valósitani.én biztosan igényt tartanék egy ilyen poszterre. tuti megvenném (ha nem az ujság mellé járna)

tényleg, a 10 éves évfordulóra legyen egy ilyen! smile.gif
JaniRazor
QUOTE(MuMa01 @ Aug 27 2007, 04:48 PM) *

tényleg, a 10 éves évfordulóra legyen egy ilyen! smile.gif

Jah! Főleg h a addig még több mint 2 év van laugh.gif biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif
MuMa01
QUOTE(JaniRazor @ Aug 27 2007, 06:42 PM) *

Jah! Főleg h a addig még több mint 2 év van laugh.gif biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif

addig összegyűllik rá a zsozsetta laugh.gif biggrin.gif akkor most októberben smile.gif
JaniRazor
QUOTE(MuMa01 @ Aug 27 2007, 07:34 PM) *

addig összegyűllik rá a zsozsetta laugh.gif biggrin.gif akkor most októberben smile.gif

Az ünnepi 8. évfordulóra biggrin.gif lehet h az évfordulóra lesz az a nagy meglepi? smile.gif
MuMa01
QUOTE(JaniRazor @ Aug 27 2007, 07:46 PM) *

Az ünnepi 8. évfordulóra biggrin.gif lehet h az évfordulóra lesz az a nagy meglepi? smile.gif

mindegyik számot dedikálják majd az írók? gyu, mazur, ender, boe, bad sector, csonti, és egyéb írók babáji járnak hozzá, vagy egy dns minta tőlük? 5 teljes játék? egy csomagban majd az addigi összes gs?ingyenes előfizetés? 10 órás gstv? laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
JaniRazor
QUOTE(MuMa01 @ Aug 27 2007, 09:18 PM) *

mindegyik számot dedikálják majd az írók? gyu, mazur, ender, boe, bad sector, csonti, és egyéb írók babáji járnak hozzá, vagy egy dns minta tőlük? 5 teljes játék? egy csomagban majd az addigi összes gs?ingyenes előfizetés? 10 órás gstv? laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Minimum biggrin.gif
Myland
Nagy királyság lenne a poszteres GS a koleszban meg otthon úgy is örülnek már nekem a posztereim miatt laugh.gif .
TaviG
QUOTE(MuMa01 @ Aug 27 2007, 09:18 PM) *

Le is kopna a kezük.
crocki
kíváncsi lennék, hogy ki szavazott a 'Mi az a Gamestar?' válaszra laugh.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.