Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: FC Barcelona
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Sport
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68
_DeX_
Hy, gondoltam létrehozok egy topikot, merthát jó kis csapat a Barca, meghát van Már Real topic is, ígyhát muszály volt smile.gif Szóval ide írjátok minden kérdést óhajt, sóhajt a csapattal kapcsolatban smile.gif
kmester
Helyes biggrin.gif
Ranaldinho aranylabdás lesz biggrin.gif
DeLonge
én is nagyon szeretem a Barcát, nekem Xavi és Iniesta a kedvenceim wink.gif
_DeX_
Mind2-nek igaza van, bár szerintem Deco is nagyon jó játékos. Csak sajnálom hogy szinte mindig őt lökik fel amikor szabálytalanság van. smile.gif
kmester
QUOTE (LP15 @ Nov 7 2004, 02:34 PM)
Mind2-nek igaza van, bár szerintem Deco is nagyon jó játékos. Csak sajnálom hogy szinte mindig őt lökik fel amikor szabálytalanság van. smile.gif

De Deco szabálytalankodik a legtöbbet. laugh.gif
torrob
Nekem Ronaldinho és Puyol a kedvencem biggrin.gif .
_DeX_
QUOTE (kmester @ Nov 7 2004, 03:02 PM)
De Deco szabálytalankodik a legtöbbet. laugh.gif

Végülis igaz. Ettől függetlenül jó játékos. Viszont tegnap mondták a meccs közbe hogy a Real leakarja szerződtetni Iniestát!! mad.gif mad.gif
DeLonge
jaja, bekaphatják tongue.gif
_DeX_
Úgy sem fog elmenni Iniesta. Szerintem nem akar úgy járni mint Figo. Hogy a rangadókón dobálják üvegekkel.
kmester
QUOTE (LP15 @ Nov 7 2004, 05:17 PM)
Úgy sem fog elmenni Iniesta. Szerintem nem akar úgy járni mint Figo. Hogy a rangadókón dobálják üvegekkel.

Én biztos nem mennék el a Barcától hisz nagy kedvenc ott!
Pláne nem a Realba wink.gif
DeLonge
ja, a nyilatkozatában is Figóra utalt:

11/5/2004 11:25:00 AM

The father of young Barcelona star Andres Iniesta has been approached by an intermediary representing Real Madrid.

Marca have revealed that an enquiry was made as to whether the player would be interested in moving to the Bernabeu in 2006 when his contract expires.

But Iniesta is happy where he is and won’t be ’doing a Figo’ by moving to the club’s arch enemy.

goal.com
_DeX_
QUOTE (kmester @ Nov 7 2004, 05:19 PM)
Én biztos nem mennék el a Barcától hisz nagy kedvenc ott!
Pláne nem a Realba wink.gif

Ha én lennék Iniesta, akkor ha tegyük fel elmennék, akkor se a legnagyobb riválishoz! Hisz akkor kell vagy 3-4 év mire lehiggadnak az szurkolók.
Gilberto
Jövő héten lesz a nagy rangadó!
Barca-Real!
kmester
Ja.
Közvetíti a SPORT1?
_DeX_
QUOTE (kmester @ Nov 9 2004, 07:29 PM)
Ja.
Közvetíti a SPORT1?

Szerintem biztos. A Sport1-esek nem olyan hülyék, hogy egy ilyen nagy rangadót a másik adón adják, ami pár embernek van, szerintem tuti a Sport1-en lesz.
Gilberto
QUOTE (kmester @ Nov 9 2004, 07:29 PM)
Ja.
Közvetíti a SPORT1?

Háát persze, hogy közvetíti!
kmester
QUOTE (Gilberto @ Nov 9 2004, 08:25 PM)
Háát persze, hogy közvetíti!

Mikor?
Kismiska
QUOTE (kmester @ Nov 9 2004, 09:33 PM)
Mikor?

Szerintem szétveri a Barca a Real fejét cool.gif Ja és sztem Iniesta nem fog a Realba menni!!
_DeX_
QUOTE (Kismiska @ Nov 10 2004, 07:41 AM)
Szerintem szétveri a Barca a Real fejét cool.gif Ja és sztem Iniesta nem fog a Realba menni!!

Azért a Real van olyan nagy csapat hogy felkészüljön rendesen egy ilyen fontos meccsre. (suttogva: Azért jóhogy szétveri, sőőőt biggrin.gif )
Gilberto
QUOTE (kmester @ Nov 9 2004, 09:33 PM)
Mikor?

Jövő hét vasárnap, de nem biztos.
_DeX_
Ma este játszik a Betis ellen. Mit tippeltek? Szerintem sima 0-3-as győzelem lesz. cool.gif
Kismiska
Szerintem 2-0 lesz.Majd a Realt alázza be 3-0ra biggrin.gif
_DeX_
QUOTE (Kismiska @ Nov 14 2004, 03:38 PM)
Szerintem 2-0 lesz.Majd a Realt alázza be 3-0ra biggrin.gif

neked legyen igazad smile.gif
DeLonge
Sajna kikaptak sad.gif
_DeX_
MICSODA?!?! blink.gif AZ NEM LEHET!!!! mad.gif NEEEEE!!!! sad.gif (nincs itt vhol egy síró smile?) De reménykedjünk nem most jön az a bizonyos hullámvölgy!!! Remélem azért a Real-t megverik. wink.gif
kmester
QUOTE (LP15 @ Nov 15 2004, 05:48 PM)
MICSODA?!?! blink.gif AZ NEM LEHET!!!! mad.gif NEEEEE!!!! sad.gif (nincs itt vhol egy síró smile?) De reménykedjünk nem most jön az a bizonyos hullámvölgy!!! Remélem azért a Real-t megverik. wink.gif

Naná a Realnak annyi lesz!
Kismiska
QUOTE (kmester @ Nov 15 2004, 06:05 PM)
Naná a Realnak annyi lesz!

Nem lesz itt hullámvölgy!!!Ez a vereség csak pillanatnyi megingás volt!3-1 lesz a Barca javára biggrin.gif
kmester
QUOTE (Kismiska @ Nov 17 2004, 07:42 AM)
Nem lesz itt hullámvölgy!!!Ez a vereség csak pillanatnyi megingás volt!3-1 lesz a Barca javára biggrin.gif

2-1 nyer a Barca!!!!!
Gilberto
Én ikszet mondok, de a Barca nem fog nyerni.
_DeX_
QUOTE (Gilberto @ Nov 17 2004, 09:22 PM)
Én ikszet mondok, de a Barca nem fog nyerni.

Mér ne nyerne?????
Gilberto
QUOTE (LP15 @ Nov 18 2004, 02:27 PM)
Mér ne nyerne?????

Ez a saját véleményem, megérzés.
A Realnak nyerni kell ha nem akar leszakadni, és nagyon össze fogják szedni magukat.
_DeX_
Igaz, bár szerintem akkor is a Barcának van nagyobb esélye, mert ők jobban össze vannak rakva! barca-real 60%-40%. szerintem
_DeX_
váááá ma lesz az El Classico!!!! BARCA HÍVEK FOGJUNK ÖSSZE ÉS SZURKOLJUNK A VILÁG LEGJOBB CSAPATÁNAK!!!!
kmester
QUOTE (LP15 @ Nov 20 2004, 10:15 AM)
váááá ma lesz az El Classico!!!! BARCA HÍVEK FOGJUNK ÖSSZE ÉS SZURKOLJUNK A VILÁG LEGJOBB CSAPATÁNAK!!!!

Má allig várom a meccset!!!!!!!
A Barca fog nyerni 4-3 ra ohmy.gif
emester-aFh
jól vagy?????
a realnak 3:0!!!!!!
Gilberto
Nem lesz ennyi gól ezen a meccsen, 1-1 vagy 2-1 lesz valamelyik csapatnak.
kmester
4-3 NYER A BARCA!!!!!!!
Gilberto
QUOTE (kmester @ Nov 20 2004, 02:14 PM)
4-3 NYER A BARCA!!!!!!!

Na mibe hogy nem? biggrin.gif
kmester
QUOTE (Gilberto @ Nov 20 2004, 03:10 PM)
Na mibe hogy nem? biggrin.gif

Majd ma meglátjuk!!!
_DeX_
QUOTE (kmester @ Nov 20 2004, 03:28 PM)
Majd ma meglátjuk!!!

VÁÁÁÁ MÁR CSAK 4 ÓRA!!!!
kmester
QUOTE (LP15 @ Nov 20 2004, 03:55 PM)
VÁÁÁÁ MÁR CSAK 4 ÓRA!!!!

Még 2 óra!!!!!! huh.gif
_DeX_
NYERTÜNK!! DE MIAZHOGY NYERTÜNK!! LEALÁZTUK ŐKET!!! TELJESEN SZAR VOLT A REAL VÉDELME, VISZONT MI FANTASZTIKUSAK VOLTUNK, HŰÁLA ETO'ONAK MEG RONALDINHONAK, AKI VÉGRE ÚGY JÁTSZOTT MINT FÉNYKORÁBAN!!! ÉS MÉG1X! VÁÁÁÁÁ NYERTÜNK, DE MIAZHOGY NYERTÜNK... laugh.gif biggrin.gif
Kismiska
Jeeeeeeeee nyertünk!!! biggrin.gif Kár hogy Ronaldinho "csak" 11-es ből volt eredményes.
kmester
QUOTE (Kismiska @ Nov 21 2004, 02:50 PM)
Jeeeeeeeee nyertünk!!! biggrin.gif Kár hogy Ronaldinho "csak" 11-es ből volt eredményes.

De azt jól benyomta!
Gilberto
Ma Barca-Celtic BL meccs, aszthiszem nyugodtan lehet EGYESRE tenni.
_DeX_
QUOTE (Gilberto @ Nov 24 2004, 04:43 PM)
Ma Barca-Celtic BL meccs, aszthiszem nyugodtan lehet EGYESRE tenni.

Reméljük igazad lesz!
Gilberto
QUOTE (LP15 @ Nov 24 2004, 04:50 PM)
Reméljük igazad lesz!

Hát nemvagyok Barca drukker, de énis remélem, a Real elleni meccsen nyertem rajtuk, remélem most se lesz másképp, bár nembiztos hogy teszek a csapatra még. A másik meg hogy nem vehetik fél válról a meccset, mert ha ikszelnek vagy kikapnak és nyer a Milan, másodikok lesznek a csoportban, és akkor csoportelsővel kell játszaniuk, ami nem lesz könnyű feladat majd....
Kismiska
Na mivan már senki nem ir erre a topikra???? ohmy.gif
Gilberto
QUOTE (Kismiska @ Dec 3 2004, 01:50 PM)
Na mivan már senki nem ir erre a topikra???? ohmy.gif

Hát az El Classico után ugylátszik visszaeset a topic.
_DeX_
QUOTE (Gilberto @ Dec 4 2004, 09:17 AM)
Hát az El Classico után ugylátszik visszaeset a topic.

Bocsi srácok, én nem nagyon tudok írni, mert minden időmet leköti a tanulás sajna sad.gif Ha tudok akkor írok, addig is FORCA BARCA
apropó: Ki melyik csapatot tartja a Barca-n kívül a legesélyesebbnek a bajnokság megnyerésére? Én szerintem az Espanol nemsoká úgyis elfárad, nem bíja szerintem hogy mindig nyerniűk kell, szerintem év végére kb a 8-9-ig helyen lesznek. Szerintem a legnagyobb esélyes a Barca-n kívűl, még a Real(!!!) is, meg az Athletico. A Real van olyan nagy csapat hogy pár héten belül összekapják magukat
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.