Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Kedvelt Színészeink
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3
Sophiaso
Régen sok gond volt azzal, hogy mindenki nyitott egy-egy fényképes topikot kedvenc színésznőinek. Később ezek összevonásra kerültek, és így lett az Imádott Színésznőink. Mivel jelenleg 2 téma van, ami színészekkel foglalkozik (Johnny Depp, Sylvester Stallone), és ezeknek kicsi a látogatottságuk, illetve lejárnak lassan/lejártak, ezért jobbnak látom összevonni az ilyesfajta topikokat egy egésszé, aminek várhatóan nagyobb lesz a látogatottsága, és ezzel megszűnik az "újranyitom az unásig ismételgetett kedvencem topikját". smile.gif Tehát a téma célja az lenne, hogy ide mindenfélét lehet írni a férfi színészekről, legyenek azok veteránok, vagy akár "friss husi" a sztárpiacon; képekkel, infókkal, kérdésekkel, rajongással, bibliográfiával, véleményekkel, vitákkal, meg úgy mindennel. smile.gif
Ja és nem mellesleg: a téma nem (csak) hölgyeknek szól, szóval itt szó sincs epekedésről. de lehet szó. biggrin.gif
grasslover
Már előre látom a fórum öt hölgy tagjának vérre menő veszekedését a sok agyonphotoshoppolt, borotvált mellkasú szívtiprókkal kapcsolatban biggrin.gif Na jó, nem, csak viccelek sleep.gif
tenderlumpling
Hm, bár nem vagyok hölgy, és nem is nagyon fogok szívecskés képeket betenni kedvenceimről, azért elmondanám, hogy utóbbi időkben Robert Downey Jr. lett a kedvenc színészem (az Iron Mant csakis miatta fogom megnézni, azért ilyet sem csináltam már Bill Murray óta, akinek szintén minden filmjét befalom szívesen). Szal hajrá, sajnálatos, hogy önhibájából ilyen későn robban be a köztudatba is, mellékszerepei viszont zseniálisak.
-Thresher-
QUOTE(tenderlumpling @ May 2 2008, 02:49 AM) *

Hm, bár nem vagyok hölgy, és nem is nagyon fogok szívecskés képeket betenni kedvenceimről, azért elmondanám, hogy utóbbi időkben Robert Downey Jr. lett a kedvenc színészem (az Iron Mant csakis miatta fogom megnézni, azért ilyet sem csináltam már Bill Murray óta, akinek szintén minden filmjét befalom szívesen). Szal hajrá, sajnálatos, hogy önhibájából ilyen későn robban be a köztudatba is, mellékszerepei viszont zseniálisak.

Őt én is szeressem, a Zodiákus-ban nagyon ott volt. Hiába, neki csak az ilyen lezüllöt, alkesz, flegma és állófarkú szerepek állnak jól! laugh.gif
-Arch-
Nekem a Született gyilkosok cimű filmben tetszett nagyon cool.gif biggrin.gif
Fishyfrost
QUOTE(ArchWarrior @ May 2 2008, 03:00 AM) *

Nekem a Született gyilkosok cimű filmben tetszett nagyon cool.gif biggrin.gif

Na az még egy beteg film biggrin.gif am télleg jót alakított.

Én kedvencem Christopher Walken a Holtsáv végett. Abban a filmben ismertem meg ami nálam azóta listavezető.
a880120
IPB Image

Váhá, kedvenc elmebetegünk biggrin.gif
Real013
QUOTE(tenderlumpling @ May 2 2008, 12:49 AM) *

Vasemberben is zseniális Downey.Nélküle feleennyire sem lenne jó kb.
Madridista
QUOTE(a880120 @ May 2 2008, 10:12 AM) *

Váhá, kedvenc elmebetegünk biggrin.gif

Tőle a Száll a kakukk fészkére-t szerettem nagyon rolleyes.gif

Tom Hanks-et pedig a Halálsoronban szerettem meg rolleyes.gif
Sophiaso
nekem sok kedvencem van, de azt hiszem Steve Buscemi az örök kedvenc. Azt, hogy mióta, nem tudom megmondani pontosan, de talán valahol a Tétova Tinédzserek környékén jöttem rá biggrin.gif
meg persze "alap" nálam:
Kevin Spacey
Tim Roth
Edward Norton

talán ők leginkább. meg azért akadnak ilyen Morgan Freeman, Anthony Hopkins, Tom Hanks, stb, akiket nagyra tartok smile.gif
grasslover
Christian Bale, Clive Owen, Robert de Niro, Jake Gyllenhaal, Benicio del Toro, Johnny Depp, Tony Leung (Chiu-Wai), Edward Norton nálam.
B4LINT
QUOTE(grasslover @ May 2 2008, 01:32 PM) *

Christian Bale, Clive Owen, Robert de Niro, Jake Gyllenhaal, Benicio del Toro, Johnny Depp, Tony Leung (Chiu-Wai), Edward Norton nálam.

Na, ide lehet képzelni egy - II - jelet, őket eléggé szeretem én is. (bár Tony Leung egy kicsit kivétel, na nem azért, mert nem tehetséges, hanem mert utána kellett néznem, mikben is láttam őt...)

Viszont valakit hiányolok, Gary Oldman sehol? Csak mert őt úgy tudom, nagyon szeretni tetszik az úr biggrin.gif

Akik még feljebb nem szerepeltek, és szeretem őket: Kevin Spacey, Samuel L. Jackson, Tom Hanks, Christopher Walken és Steve Buscemi, plusz Nicholsont is szeretem eléggé - mint színészt, egyébként nagy szemétláda -. (meg még biztosan mások is lennének, csak most nem igazán jutnak eszembe nevek... szerencsére pont olyanokat mondtatok eddig, akiket szeretek biggrin.gif)

Ha 3 kedvencet kéne mondani, akkor mondjuk Kevin Spacey, Christian Bale, Edward Norton lenne, de nagyon sajnálnám Deppet, hogy kihagytam, a többiek már egy kisebb hátránnyal indulnak.
grasslover
QUOTE(B4LINT @ May 2 2008, 02:26 PM) *

Na, ide lehet képzelni egy - II - jelet, őket eléggé szeretem én is. (bár Tony Leung egy kicsit kivétel, na nem azért, mert nem tehetséges, hanem mert utána kellett néznem, mikben is láttam őt...)

Viszont valakit hiányolok, Gary Oldman sehol? Csak mert őt úgy tudom, nagyon szeretni tetszik az úr biggrin.gif

Akik még feljebb nem szerepeltek, és szeretem őket: Kevin Spacey, Samuel L. Jackson, Tom Hanks, Christopher Walken és Steve Buscemi, plusz Nicholsont is szeretem eléggé - mint színészt, egyébként nagy szemétláda -. (meg még biztosan mások is lennének, csak most nem igazán jutnak eszembe nevek... szerencsére pont olyanokat mondtatok eddig, akiket szeretek biggrin.gif)

Ha 3 kedvencet kéne mondani, akkor mondjuk Kevin Spacey, Christian Bale, Edward Norton lenne, de nagyon sajnálnám Deppet, hogy kihagytam, a többiek már egy kisebb hátránnyal indulnak.

Gyllenhaalt is utólag írtam be, mindig kimarad valaki...ezért utálok felsorolást írni mindig elfelelejtek valaki fontosat. Oldman perszehogy egyik legjobb...
Sophiaso
QUOTE(grasslover @ May 2 2008, 03:32 PM) *

őket is. smile.gif bár nekem Johnny Depp, De Niro nem tartozik kedvenceim közé (bár tisztelem őket), viszont Del Toroval, Bale-lel mindenképpen egyetértek, Gyllenhaal is idevaló, Clive Owen meg egy fenegyerek cool.gif Tony Leungot most így hirtelen nem vágom.
B4LINT
QUOTE(Sophiaso @ May 2 2008, 02:52 PM) *

Tony Leungot most így hirtelen nem vágom.

Amiket én láttam: 2046, Hero, Infernal Affairs
És ahogy elnéztem imdb-n, ezek pont a legjobban sikerült filmek, amikben szerepel.
grasslover
QUOTE(Sophiaso @ May 2 2008, 02:52 PM) *

őket is. smile.gif bár nekem Johnny Depp, De Niro nem tartozik kedvenceim közé (bár tisztelem őket), viszont Del Toroval, Bale-lel mindenképpen egyetértek, Gyllenhaal is idevaló, Clive Owen meg egy fenegyerek cool.gif Tony Leungot most így hirtelen nem vágom.

IPB Image

A Departed hongkongi eredetijében alakította diCaprio karakterét, meg sok más kínai filmben bukkant fel. Pl a Hősben ő volt Törött Kard, vagy Wong-Kar Wai filmekben tűnik fel állandóan Maggie Cheung oldalán (2046 pl).
Sophiaso
QUOTE(B4LINT @ May 2 2008, 04:54 PM) *

Amiket én láttam: 2046, Hero, Infernal Affairs
És ahogy elnéztem imdb-n, ezek pont a legjobban sikerült filmek, amikben szerepel.

oké, így már tudom smile.gif 2046-ból meg Hősből.
Mitisz
Nekem kedvencek most így hirtelen akik eszembe jutnak : Nicholson, Johnny Depp, Bale, Edward Norton, Jake Gyllenhaal, Tom Hanks, Harrison Ford (Indy rolleyes.gif ). Hirtelen ennyi jutott eszembe, de szerintem még sokan kimaradtak biggrin.gif Majd ha még eszembe jut valaki akkor írom.
SirAlex0717
A kedvencem biggrin.gif
IPB Image
canadaa
Jim Carrey a legjobb smile.gif
IPB Image
dudi99
szentem jean reno a legjobb midenben jó akció és vígjáték
Madridista
QUOTE(canadaa @ May 12 2008, 12:53 PM) *

Jim Carrey a legjobb smile.gif

Akkora arc ez az ember biggrin.gif biggrin.gif
-Thresher-
QUOTE(Madridista @ May 16 2008, 12:33 AM) *

Akkora arc ez az ember biggrin.gif biggrin.gif

Csak az a baj, ahogy öregszik egyre kevésbé áll jó eki a gumiarc...
grasslover
QUOTE(dudi99 @ May 15 2008, 11:57 AM) *

Az minden? biggrin.gif
-Thresher-
QUOTE(dudi99 @ May 15 2008, 01:57 PM) *

Jobban szeretem ha akciózik, a humoros oldala kicsit megkopott...
Real013
QUOTE(-Thresher- @ May 16 2008, 12:28 AM) *

Jobban szeretem ha akciózik, a humoros oldala kicsit megkopott...

Attól függ, milyen szerepet adnak neki szvsz biggrin.gif
-Thresher-
QUOTE(Real013 @ May 16 2008, 03:28 PM) *

Attól függ, milyen szerepet adnak neki szvsz biggrin.gif

A pofa be!-ben jó volt, de máshol a laza érzelmes figara nem áll jó neki. Szvsz
-NeRGaL-
QUOTE(-Thresher- @ May 16 2008, 01:41 PM) *

A pofa be!-ben jó volt, de máshol a laza érzelmes figara nem áll jó neki. Szvsz

Wasabi? Az is egy vígjáték. Mondjuk ott is a komoly arcát vágta. Néha-néha azért vágott érzelmes arcot, na az tényleg nem állt neki olyan jól.
-Gabe-
Jason Statham, Johnny Depp, Samuel L. Jackson a szentháromság, de van még jópár színész akiket kedvelek. De ők kiemelkednek.
Ante
Ralph Fiennes-t senki se említi? Valamiért őt tartom a legjobb ma élő színésznek...
Mellette persze ott van Depp, Bale, Downey Jr., Oldman (és Norton), meg komikusok közül Carrey és... hát, a másikat csak kitaláljátok smile.gif
-moki-
Hogy ne csak mai színészeket említsünk.

Humphrey Bogartot gondolom senkinek se kell bemutatnom. A Casablanca az egy dolog, hogy szállóige lett minden mondata a filmből, de amit a Máltai Sólyom végén levág, az valami frenetikus.

Szintén erről a filmről jutott eszembe Peter Lorre, a magyar származású zseni, aki a világon először vezetett túrát egy sorozatgyilkos elméjének mélységeibe.

A Casablancáról meg akaratlanul is beugrik Woody Allen biggrin.gif

Meg ugye ott van az igazi mintapolgár, Mr. Kane, azaz Orson Welles.

QUOTE(Ante @ May 16 2008, 11:44 PM) *

Ralph Fiennes-t senki se említi? Valamiért őt tartom a legjobb ma élő színésznek...

Sajna manapság kevesebb szerepet kap, mint anno, pedig a világ egyik legjobb karakterszínésze. Bármit el tud játszani a srác.
B4LINT
Na nekem meg eszembe jutott akkor Peter Sellers, akit ugyan csak a Dr. Strangelove-ban láttam, de mi győzhetne meg jobban, hogy zseniális karakterszínész? (aki esetleg nem tudja, Sellers a filmben 3 karaktert is megformál, ebből egy abszolút teljesen felejthetetlen, "it would not be difficult, mein Führer", és ahogy a kezét próbálja fékezni, váá laugh.gif )
grasslover
QUOTE(B4LINT @ May 17 2008, 08:05 AM) *

Na nekem meg eszembe jutott akkor Peter Sellers, akit ugyan csak a Dr. Strangelove-ban láttam, de mi győzhetne meg jobban, hogy zseniális karakterszínész? (aki esetleg nem tudja, Sellers a filmben 3 karaktert is megformál, ebből egy abszolút teljesen felejthetetlen, "it would not be difficult, mein Führer", és ahogy a kezét próbálja fékezni, váá laugh.gif )

Mein Führer...i can walk! biggrin.gif

De ő volt a remek Rózsaszín Párduc sorozatban Clouseau felügyelő is rolleyes.gif
B4LINT
QUOTE(grasslover @ May 17 2008, 09:05 AM) *

Mein Führer...i can walk! biggrin.gif

De ő volt a remek Rózsaszín Párduc sorozatban Clouseau felügyelő is rolleyes.gif

Hát igen, de ezt nem akartam elsütni.
Áh, mennyi dolgot kell újranéznem a még nem látott filmek mellett is... lesz dolgom a nyáron, na biggrin.gif

Igen, néztem is imdb-n, hogy áá, baxxus, azokat is meg kéne nézni. (egy részletet láttam youtube-on anno, hát laugh.gif )
Ante
QUOTE(-M0KI- @ May 16 2008, 11:55 PM) *

Sajna manapság kevesebb szerepet kap, mint anno, pedig a világ egyik legjobb karakterszínésze. Bármit el tud játszani a srác.

Hát, én Az elszánt diplomatát csak miatta néztem meg, és elképesztő, milyen hiteles jellemfejlődést levágott abban a filmben.

Meg hát ne hagyjuk ki Daniel Day-Lewist, aki nem játszik, hanem átalakul.
grasslover
QUOTE(Ante @ May 17 2008, 11:49 AM) *

Meg hát ne hagyjuk ki Daniel Day-Lewist, aki nem játszik, hanem átalakul.

A There Will Be Blood déli akcentusos farmer-szövegei később a nagyképűséggel vegyülve annyira durván ütnek...és akkor a zseniális monológjairól nem is beszéltem, amit a szájába adtak. Bámulatos.
-Thresher-
QUOTE(-M0KI- @ May 17 2008, 01:55 AM) *

Ahhoz képest pont most lesz neki egy új filmje, a In Burges, Colin Farrel-lal az oldalán
Ante
QUOTE(-Thresher- @ May 17 2008, 01:02 PM) *

Ahhoz képest pont most lesz neki egy új filmje, a In Burges, Colin Farrel-lal az oldalán

Már sátorozok is a mozinál, gondolhatod smile.gif
-Thresher-
QUOTE(Ante @ May 17 2008, 11:41 PM) *

Már sátorozok is a mozinál, gondolhatod smile.gif

Most nézem hogy a lengyeleknél már februárban leadták...A kutyafáját! blink.gif
Mondjuk a Simpsont is egy héttel hamarabb láttam Varsóban mint itt, Mo-on...
abstractor
QUOTE(-NeRGaL- @ May 16 2008, 03:34 PM) *

Wasabi? Az is egy vígjáték. Mondjuk ott is a komoly arcát vágta. Néha-néha azért vágott érzelmes arcot, na az tényleg nem állt neki olyan jól.

Áhh, ha Jean Reno, akkor Léon a profi!!! cool.gif
grasslover
Jean Reno - Jöttünk, láttunk, visszamennénk cool.gif Trubadúrdoboz, gyaur kutya meg Jacques-Fos, ettől több nem is kell biggrin.gif
abstractor
QUOTE(B4LINT @ May 17 2008, 09:17 AM) *

Hát igen, de ezt nem akartam elsütni.
Áh, mennyi dolgot kell újranéznem a még nem látott filmek mellett is... lesz dolgom a nyáron, na biggrin.gif

Igen, néztem is imdb-n, hogy áá, baxxus, azokat is meg kéne nézni. (egy részletet láttam youtube-on anno, hát laugh.gif )

Hehe, én meg pont ma láttam ezt a Strangelove-ot. Hát, nagyon elborult volt. biggrin.gif Először azt hittem, hogy Sellers jobb keze mű a filmben, mert megérte kitépni belőle a cigarettát, de leesett, hogy csak idegbajos. biggrin.gif

QUOTE(grasslover @ May 17 2008, 11:15 PM) *

Jean Reno - Jöttünk, láttunk, visszamennénk cool.gif Trubadúrdoboz, gyaur kutya meg Jacques-Fos, ettől több nem is kell biggrin.gif

Ja bocs, azt kifelejtettem. Azon nőttem fel. biggrin.gif "Zsákfos, a bolondos" biggrin.gif
grasslover
QUOTE(abstractor @ May 17 2008, 11:16 PM) *

Hehe, én meg pont ma láttam ezt a Strangelove-ot. Hát, nagyon elborult volt. biggrin.gif Először azt hittem, hogy Sellers jobb keze mű a filmben, mert megérte kitépni belőle a cigarettát, de leesett, hogy csak idegbajos. biggrin.gif
Ja bocs, azt kifelejtettem. Azon nőttem fel. biggrin.gif "Zsákfos, a bolondos" biggrin.gif

Mikor vásárolnak a supermarketben, Zsákfos meg elemel egy seprűt vagy valami olyasmit, a lényeg, hogy búzaszálak vannak rajta...a csaj meg megkérdi, hogy az minek? "Kenyeret sütni" xD
abstractor
QUOTE(grasslover @ May 17 2008, 11:18 PM) *

Mikor vásárolnak a supermarketben, Zsákfos meg elemel egy seprűt vagy valami olyasmit, a lényeg, hogy búzaszálak vannak rajta...a csaj meg megkérdi, hogy az minek? "Kenyeret sütni" xD

Meg kéne néznem megint.
Lehet, hogy ez már a második részben volt, de:
- És maguk hogy szoktak építkezni?
- Hát rász@runk a vakolókanálra, oszt abból lesz a habarcs. laugh.gif biggrin.gif
Pedig a nő nem is középkori. laugh.gif
-Thresher-
QUOTE(abstractor @ May 18 2008, 01:21 AM) *

Meg kéne néznem megint.
Lehet, hogy ez már a második részben volt, de:
- És maguk hogy szoktak építkezni?
- Hát rász@runk a vakolókanálra, oszt abból lesz a habarcs. laugh.gif biggrin.gif
Pedig a nő nem is középkori. laugh.gif

Hogy az mennyire egy beteg film! biggrin.gif
abstractor
QUOTE(-Thresher- @ May 17 2008, 11:28 PM) *

Hogy az mennyire egy beteg film! biggrin.gif

Khm... fogalmazzunk úgy, hogy egy fantáziadús dokumentumfilm, ami elég élehtűen dokumentálja az időutazás lehetőségét és a különböző korból érkező egyén társadalomba való beilleszkedési kisérletét és deviáns viselkedését. biggrin.gif Azért ezeket eljátszani, emelem kalapom. biggrin.gif

Múltkor néztem a K-PAX-et, és hát... természetesen Kevin Spacey. biggrin.gif Zseniális fapofájával olyan érzelmi skálákat jelenít meg, hogy csak na. biggrin.gif Kedvenc.
De ha már Jean Reno-ról és a Leonról (amit én hoztam szóba XD) volt szó, akkor ugyanonnan Gary Oldman. Ahogy felszippantja a drogot és közben felnéz a plafon felé, aztán megroppantja a nyakát... zseniális. biggrin.gif
gerhajdu
QUOTE(abstractor @ May 17 2008, 11:38 PM) *

De ha már Jean Reno-ról és a Leonról (amit én hoztam szóba XD) volt szó, akkor ugyanonnan Gary Oldman. Ahogy felszippantja a drogot és közben felnéz a plafon felé, aztán megroppantja a nyakát... zseniális. biggrin.gif

Meg az az arc, mikor Mozartról beszél biggrin.gif
gerhajdu
Egy lista:

1. Kevin Spacey (K-Pax, Amerikai szépség, Hetedik)
2. Gary Oldman (Ötödik elem, Leon)
3. Jeff Goldblum (Jurassic Park 1-2, több nem jut eszembe)
4. Philip Seymor Hoffman (MissionImpossible3, A nagy John Lebowski(anyám mekkora film rolleyes.gif ) : nem tudom mit szeretek benne. vagy miért mondom hogy zseniális. de jó színész:)

5. Jackie Chan: egyértelmű smile.gif (Részeges karatemester etalon, ?Balhé Bronxban? stb)
6. Jean Reno (Leon, Pofa be, Jöttünk láttunk visszamennénk)
7. Eric Bana (Hulk!!!)
8. Dennis Quaid
9. Dustin Hoffman
10. nem utolsó sorban Koltai Róbert smile.gif
abstractor
QUOTE(gerhajdu @ Jun 3 2008, 06:01 PM) *

Egy lista:

1. Kevin Spacey (K-Pax, Amerikai szépség, Hetedik)
2. Gary Oldman (Ötödik elem, Leon)
3. Jeff Goldblum (Jurassic Park 1-2, több nem jut eszembe)
4. Philip Seymor Hoffman (MissionImpossible3, A nagy John Lebowski(anyám mekkora film rolleyes.gif ) : nem tudom mit szeretek benne. vagy miért mondom hogy zseniális. de jó színész:)

5. Jackie Chan: egyértelmű smile.gif (Részeges karatemester etalon, ?Balhé Bronxban? stb)
6. Jean Reno (Leon, Pofa be, Jöttünk láttunk visszamennénk)
7. Eric Bana (Hulk!!!)
8. Dennis Quaid
9. Dustin Hoffman
10. nem utolsó sorban Koltai Róbert smile.gif

Szép lista. biggrin.gif Én nem hiszem, hogy 10-es listába tudnám sűríteni, de megpróbálom, és ahogy a magyartanárom mondja folyton: NEM FONTOSSÁGI LISTA!!! biggrin.gif Amúgy ezek amolyan kedvenc ÉS tisztelt színészek.
Kevin Spacey, Gary Oldman, Jean Reno, John DiMaggio biggrin.gif, Al Pacino, Robert de Niro, Ralph Fiennes, Johnny Depp, Ben Kingsley, Liam Neeson, Bruce Willis, Harrison Ford (leginkább csak SW és IJ), Edward Norton, Brad Pitt (FC), Jim Carrey, Morgan Freeman, Gwyneth Paltrow, Daniel Day-Lewis, Jeff Brigdes, Jack Nicholson, Will Smith, Adrien Brody, Steve Buscemi (Rózsaszín XD), Tom Sizemore, Jennifer Connelly, Tommy Lee Jones, Anthony Hopkins, Christian Bale, Michael Caine, Clive Oven, Min-sik Choi, Jake Gyllenhaal, Tom Hanks, Hugh Jackman, Rudolf Péter, Csuja Imre, Reviczky Gábor, Christopher Lloyd, Russel Crowe, Denzel Washington, Ian McKellen, Bill Murray, Val Kilmer, Kurt Russel, Naomi Watts, Robin Williams, Casey Affleck, Robert Downey Jr., Ed Harris, Adam Sandler, Paul Giamatti, Nicolas Cage, Benicio Del Toro, Mike Myers, John Hurt, William Fitchner, Luke Wilson, John Cusack, Jack Black, Christian Slater, James Caviezel, Ben Affleck, Matt Damon, Monica Bellucci, Kevin Bacon, Tim Robbins, Ewan McGregor, Quentin Tarantino (XD), Radha Mitchell, Kevin Smith ééés Hugh Laurie. biggrin.gif
Huh, szép lista, de nagy részüknek csak 1-2 szerepét ismerem, ill. tudom, h vannak elég szutyok szerepeik is, de amik tetszettek közülük, azok nagyon, ezért vannak itt. biggrin.gif

ja és Jeff Goldblum... LÉGY! Nomeg a Life Aquatic with Steve Zissou
B4LINT
A színésznőket mondjuk igazán kihagyhattad volna a listából, arra ott a színésznős topik. De mindegy, végül is belefér biggrin.gif

Ha Del Torót kihagytam volna anno, amikor írtam/említettem kedvenceket, akkor most megteszem.

Amúgy többségében jó lista, de vannak olyanok is, akiket pl. még csak tisztelni sem tisztelek. (pl. Sandler, Slater, de ez a kategória nagyjából 5-6 főből áll csak)
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.