QUOTE(gerhajdu @ Jun 3 2008, 06:01 PM)

Egy lista:
1. Kevin Spacey (K-Pax, Amerikai szépség, Hetedik)
2. Gary Oldman (Ötödik elem, Leon)
3. Jeff Goldblum (Jurassic Park 1-2, több nem jut eszembe)
4. Philip Seymor Hoffman (MissionImpossible3, A nagy John Lebowski(anyám mekkora film

) : nem tudom mit szeretek benne. vagy miért mondom hogy zseniális. de jó színész:)
5. Jackie Chan: egyértelmű

(Részeges karatemester etalon, ?Balhé Bronxban? stb)
6. Jean Reno (Leon, Pofa be, Jöttünk láttunk visszamennénk)
7. Eric Bana (Hulk!!!)
8. Dennis Quaid
9. Dustin Hoffman
10. nem utolsó sorban Koltai Róbert

Szép lista.

Én nem hiszem, hogy 10-es listába tudnám sűríteni, de megpróbálom, és ahogy a magyartanárom mondja folyton: NEM FONTOSSÁGI LISTA!!!

Amúgy ezek amolyan kedvenc ÉS tisztelt színészek.
Kevin Spacey, Gary Oldman, Jean Reno, John DiMaggio

, Al Pacino, Robert de Niro, Ralph Fiennes, Johnny Depp, Ben Kingsley, Liam Neeson, Bruce Willis, Harrison Ford (leginkább csak SW és IJ), Edward Norton, Brad Pitt (FC), Jim Carrey, Morgan Freeman, Gwyneth Paltrow, Daniel Day-Lewis, Jeff Brigdes, Jack Nicholson, Will Smith, Adrien Brody, Steve Buscemi (Rózsaszín XD), Tom Sizemore, Jennifer Connelly, Tommy Lee Jones, Anthony Hopkins, Christian Bale, Michael Caine, Clive Oven, Min-sik Choi, Jake Gyllenhaal, Tom Hanks, Hugh Jackman, Rudolf Péter, Csuja Imre, Reviczky Gábor, Christopher Lloyd, Russel Crowe, Denzel Washington, Ian McKellen, Bill Murray, Val Kilmer, Kurt Russel, Naomi Watts, Robin Williams, Casey Affleck, Robert Downey Jr., Ed Harris, Adam Sandler, Paul Giamatti, Nicolas Cage, Benicio Del Toro, Mike Myers, John Hurt, William Fitchner, Luke Wilson, John Cusack, Jack Black, Christian Slater, James Caviezel, Ben Affleck, Matt Damon, Monica Bellucci, Kevin Bacon, Tim Robbins, Ewan McGregor, Quentin Tarantino (XD), Radha Mitchell, Kevin Smith ééés Hugh Laurie.

Huh, szép lista, de nagy részüknek csak 1-2 szerepét ismerem, ill. tudom, h vannak elég szutyok szerepeik is, de amik tetszettek közülük, azok nagyon, ezért vannak itt.

ja és Jeff Goldblum... LÉGY! Nomeg a Life Aquatic with Steve Zissou