Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Kedvelt Színészeink
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3
Rosss
jah bocsi a szinesznő miatt nem vágtam a dolgot ritkan voltam erre fele csak csereberébe egyszer kétszer biggrin.gif
MikaRoss
QUOTE(Sophiaso @ Jan 13 2009, 09:00 AM) *

Ewan McGregor kb. mindenben zseniális smile.gif ^^
Natalie-től meg valamiért mindig is kirázott a hideg, nem csak a Star Wars miatt ohmy.gif biggrin.gif de amúgy ez inkább férfi színészes topik, színésznős van másik smile.gif

Igaz, még (! smile.gif ) nem láttam minden filmjét, de szerintem is zseniális. Főleg a már említett Big Fishben és a Trainspottingban (egy újabb érv, hogy a közeljövőben megnézzem a filmet, jó, hogy előkerült...)

Natalie meg szerintem a V for Vendettaban egész jó. (Igaz azt a filmet angliából jövet, hullafáradtan néztem, buszon, úgyhogy lehet én láttam rosszul... smile.gif )

Nekem az épp aktuális kedvenc Takeshi Kaneshiro.

IPB Image
Cycl0ne28
Nekem Stefanovics Angéla az egyik (aka: Köszönjük Emese) kedvencem. Nagyon csinos színésznő, de sajnos nagyon meg van játszva azzal, hogy rajta a táska meg a szemüveg.
Cycl0ne28
QUOTE(RethaMilek @ Jan 13 2009, 05:05 PM) *

Igaz, még (! smile.gif ) nem láttam minden filmjét, de szerintem is zseniális. Főleg a már említett Big Fishben és a Trainspottingban (egy újabb érv, hogy a közeljövőben megnézzem a filmet, jó, hogy előkerült...)

Natalie meg szerintem a V for Vendettaban egész jó. (Igaz azt a filmet angliából jövet, hullafáradtan néztem, buszon, úgyhogy lehet én láttam rosszul... smile.gif )

IPB Image

Ez a Kaneshiro Takeshi nem szerepelt a Versus c. filmben? Nagyon emlékeztet engem az ott megismert Simonra...
Sophiaso
QUOTE(Cycl0ne28 @ Jun 20 2010, 08:49 PM) *

Ez a Kaneshiro Takeshi nem szerepelt a Versus c. filmben? Nagyon emlékeztet engem az ott megismert Simonra...

nem, itt vannak a filmjei: http://www.imdb.com/name/nm0437580/
az a vicces, hogy én pont a héten láttam először ezt az embert rendesen, mikor megnéztem a Chungking express című filmet. smile.gif
_Balin_
ne h már férfiakat kelljen itt néznem laugh.gif
Kult13
QUOTE(RethaMilek @ Jan 13 2009, 05:05 PM) *

97-ben nálunk is járt Budapesten egy filmforgatás erejéig. A Downtown Torpedoes, eléggé B kategóriás film, viszont ahogy Jordan Chan a bástyáról lehúz motorral, meg a warburg taxival(ha jól emlékszem) megy az üldözés, a vár alatt túszul ejtett emberek, Erzsébet híd, Lánchíd, és hogy Magyarországot a fekete kereskedelem központjának említik, érdemes megnézni. biggrin.gif
Egyébként én is bírom a színészt.
Sophiaso
QUOTE(_Balin_ @ Jun 27 2010, 11:14 AM) *

ne h már férfiakat kelljen itt néznem laugh.gif

igazából ez a topik pont erről szól. az "Imádott színésznőink" téma a színésznőkről, míg ez a színészekről (aka férfi színművészekről) szól. wink.gif
_Balin_
jah, aszittem ez a színésznős, csak meglett változtatva a neve :k
Sophiaso
QUOTE(_Balin_ @ Jun 27 2010, 03:35 PM) *

jah, aszittem ez a színésznős, csak meglett változtatva a neve :k

laugh.gif ph34r.gif biggrin.gif
grasslover
85 évesen, hosszú betegeskedés után elhunyt Kállai Ferenc, mindenki Pelikán elvtársa...
Sensei007
Nyugodjék békében
MikaRoss
sad.gif
Lehet, holnap meg is nézem A tanút...
grasslover
QUOTE(RethaMilek @ Jul 12 2010, 08:50 PM) *

sad.gif
Lehet, holnap meg is nézem A tanút...

De a szexualitást lehetőleg hagyjuk a hanyatló nyugat ópiumának,
és a mostani, bár lecsengő árvizes helyzet alapján tisztában vagyunk azzal is, hogy
"...a Duna...mindig jön."
Sophiaso
QUOTE(grasslover @ Jul 12 2010, 08:13 PM) *

85 évesen, hosszú betegeskedés után elhunyt Kállai Ferenc, mindenki Pelikán elvtársa...

sad.gifsad.gif
MailMan
Az élet nem habostorta, Pelikán elvtárs sad.gif Remélem, legalább odaát az.
grasslover
Iszonyúan meg szokott viselni engem kedvenc magyar színészeim halála...sorban, szinte az összes Nemzet Színésze címet viselő, hatalmas alakításokkal elkápráztató óriások búcsúztak el az utóbbi néhány évben, még felsorolni is szomorú sad.gif

Kezdődött annak idején Sinkovits Imrével, majd Zenthe Ferenc, Szakácsi Sándor, Selmeczi Roland, Kaszás Attila, Bujtor István...most meg az öreg Kállai.
MikaRoss
QUOTE(grasslover @ Jul 12 2010, 09:08 PM) *

Kezdődött annak idején Sinkovits Imrével, majd Zenthe Ferenc, Szakácsi Sándor, Selmeczi Roland, Kaszás Attila, Bujtor István...most meg az öreg Kállai.

Darvas Iván... sad.gif

És nem akarom az emlékezést elvinni más irányba, de ma már nincsenek ekkora nevek. Ennyi legalábbis nincs. És ez is hiányzik...
grasslover
QUOTE(RethaMilek @ Jul 12 2010, 10:43 PM) *

Darvas Iván... sad.gif
És nem akarom az emlékezést elvinni más irányba, de ma már nincsenek ekkora nevek. Ennyi legalábbis nincs. És ez is hiányzik...

Ez leginkább a szinkronban mutatkozik meg egyébként, egy kézen meg lehet számolni hány tehetséges szinkronszínész van - aztán meghal Szakácsi és Selmeczi és...kiesik a két kedvencem és marad vagy három tehetség unsure.gif

Na jó, nem akarom elvinni a szinkron irányába a csevegést, mert ezt már milliószor kitárgyaltuk, de tényleg igaz.

Színészekre visszatérve, ott van Mucsi Zoltán, Scherer Péter, Kálloy Molnár Péter akiket nagyon szeretek...de ők meg 90%-ban ugyanazt a figurát hozzák (Mucsi a Jancsó által megteremtett Kapa-típust: jégcsapnyugalomból hirtelen lángoló sörösüvegeket a falnak csapdosó őrültté káromkodó vadállat; Scherer a Jancsó által megteremtett Pepe-típust: nyugodt, csendes, "állj le, halkabban, jólvan csak állítsd már le magad"-archetípust; Kálloy meg a kisembert, aki úgy igazából nem emelkedik ki semmiben de jó poénok tudnak rá épülni...). Ez nem feltétlen az ő hibájuk, csak a közönségnek folyton ugyanazt adják el, és ebbe már ők is kezdenek igen durván belefásulni. Rudolf Pétert is csíptem, amíg a Beugróban jól megutáltatta magát velem, mert rettenet mód bírja magát sztárolni, még ha filmbéli alakításai meggyőzőek is.
Sophiaso
QUOTE(grasslover @ Jul 12 2010, 10:08 PM) *

Iszonyúan meg szokott viselni engem kedvenc magyar színészeim halála...sorban, szinte az összes Nemzet Színésze címet viselő, hatalmas alakításokkal elkápráztató óriások búcsúztak el az utóbbi néhány évben, még felsorolni is szomorú sad.gif

és ott van pl. személyes kedvencem, Bodrogi is, aki szintén nem fiatal már sad.gif
Ante
Évekig védtem a hülyeségei dacára, de M. G. mostmár tényleg betette nálam is a kaput. Amilyen zseniális direktor és remek színész, akkora pszichopata az az ember. Milyen állat bánt nőket? Sosem értettem, hogy képesek erre bizonyos emberek...
Sophiaso
QUOTE(Ante @ Jul 17 2010, 09:31 PM) *

Évekig védtem a hülyeségei dacára, de M. G. mostmár tényleg betette nálam is a kaput. Amilyen zseniális direktor és remek színész, akkora pszichopata az az ember. Milyen állat bánt nőket? Sosem értettem, hogy képesek erre bizonyos emberek...

én azt sem értem, hogy hogyan képes valaki így beszélni valakivel, akit valaha szeretett és akinek a gyerekét köszönheti. megromolhat egy kapcsolat, de az egyáltalán nem ok semmi ilyesmire. undorító, ha valaki így beszél a másikkal (sőt, bárkivel), ráadásul meg is veri, fenyegeti, stb..
MikaRoss
Nem is lesz benne a Másnaposok 2-ben a jelenete, amit terveztek, mert kiutálták. Gondoltam ez jó lesz átvezetőnek ahhoz, hogy vidámabb vizekre evezzek...

Christopher Lloyd ma 72 éves. smile.gif

_z0LEe_
wow
[GSF] Picture
_Balin_
a gépészben ilyen testtel inkább 45 kg
Chuck_Norris
IDÉZET(_z0LEe_ @ 2011. Jan. 09. - 14:17) *

wow
[GSF] Picture

érdekes kép smile.gif
B4LINT
Nem semmi a fazon, az hétszentség... mondjuk okos lenne olyan filmeket forgatni, amiben sovány, aztán amiben kigyúrt, nem váltogatni. De hát ez persze nem ilyen egyszerű, és így szerez magának tuti fogyós szerepeket, biztos megélhetés. Mondjuk ő pont nem az a színész, aki erre rászorulna, de akkor is, jobb biztosra menni - ha megunják, akkor is van egy ilyen nem elhanyagolható képessége.
Ante
IDÉZET(B4LINT @ 2011. Jan. 10. - 01:26) *

Nem semmi a fazon, az hétszentség... mondjuk okos lenne olyan filmeket forgatni, amiben sovány, aztán amiben kigyúrt, nem váltogatni. De hát ez persze nem ilyen egyszerű, és így szerez magának tuti fogyós szerepeket, biztos megélhetés. Mondjuk ő pont nem az a színész, aki erre rászorulna, de akkor is, jobb biztosra menni - ha megunják, akkor is van egy ilyen nem elhanyagolható képessége.

Hát most nem leszek népszerű, de... szerintem meg pont hogy rászorul. A karakterszínészi képességei enyhén szólva is szerények, máig csak az Amerikai Pszichoban és a Harsh Times-ban nyújtott igazi alakítást unsure.gif
B4LINT
IDÉZET(Ante @ 2011. Jan. 10. - 01:45) *

Hát most nem leszek népszerű, de... szerintem meg pont hogy rászorul. A karakterszínészi képességei enyhén szólva is szerények, máig csak az Amerikai Pszichoban és a Harsh Times-ban nyújtott igazi alakítást unsure.gif

Ettől függetlenül a nők bálványa, nagyon eladható, intelligens fej, aki annyira azért tényleg nem nagy színész - mert én sem tartom nagy tehetségnek. De mindenképpen az egyik legeladhatóbb arc Dicaprio után.
-moki-
IDÉZET(Ante @ 2011. Jan. 10. - 01:45) *

Ez nem igaz. A Taxisofőrben például zseniális volt, nem is beszélve a Dühöngő Bikáról!
_z0LEe_
Nem színész, hanem rendező, de egyre jobban imádom én ezt az embert. biggrin.gif
Sophiaso
IDÉZET(_z0LEe_ @ 2011. május 18. 18:43) *

Nem színész, hanem rendező, de egyre jobban imádom én ezt az embert. biggrin.gif

biggrin.gif ez az ember egy JELENSÉG, az biztos biggrin.gif
-TT-
IDÉZET(_z0LEe_ @ 2011. május 18. 17:43) *

Nem gyengén húzhatja heccelésből az emberek idegeit, ismerek hasonló embert akinek ez a hobbija, de leírtak alapján eszes ember lehet, épp azon a ponton hagyja abba amikor már kb lincselnék, okos. biggrin.gif Kiefer-es megjegyzése is ütött, tényleg elég durva ivászati gondjai voltak-vannak. smile.gif
Kalti
IDÉZET(-TT- @ 2011. május 19. 10:14) *

Nem gyengén húzhatja heccelésből az emberek idegeit, ismerek hasonló embert akinek ez a hobbija, de leírtak alapján eszes ember lehet, épp azon a ponton hagyja abba amikor már kb lincselnék, okos. biggrin.gif Kiefer-es megjegyzése is ütött, tényleg elég durva ivászati gondjai voltak-vannak. smile.gif

Tavaly meg azt nyilatkozta, hogy ő a világ legjobb rendezője biggrin.gif , a Hitleres "poén" azért kissé erős volt, erre a válasz, hogy kitiltották Cannes-ból viszont röhej...
Real013
IDÉZET(Kalti @ 2011. május 19. 21:45) *

Tavaly meg azt nyilatkozta, hogy ő a világ legjobb rendezője biggrin.gif , a Hitleres "poén" azért kissé erős volt, erre a válasz, hogy kitiltották Cannes-ból viszont röhej...

Ezek után meg kéne nyerni a filmjének az Aray Pálmát, és tökéletes lenne biggrin.gif
Ante
Magánvélemény: Ricky Gervais vicces volt. Trier csak simán polgárpukkasztó.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.