Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Kedvelt Színészeink
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3
abstractor
QUOTE(B4LINT @ Jun 4 2008, 07:24 PM) *

A színésznőket mondjuk igazán kihagyhattad volna a listából, arra ott a színésznős topik. De mindegy, végül is belefér biggrin.gif

Ha Del Torót kihagytam volna anno, amikor írtam/említettem kedvenceket, akkor most megteszem.

Amúgy többségében jó lista, de vannak olyanok is, akiket pl. még csak tisztelni sem tisztelek. (pl. Sandler, Slater, de ez a kategória nagyjából 5-6 főből áll csak)

Akkor tuti nem láttam sem a Reign over me-t, sem a He was a quiet man-t. sleep.gif Pótold őket nagyon gyorsan! biggrin.gif
Mondom magamba: Mér, Guillermo del Toro mióta színészkedik? biggrin.gif De leesett, h Benicio-ra gondolsz. biggrin.gif
gerhajdu
QUOTE(abstractor @ Jun 4 2008, 06:58 PM) *

Szép lista. biggrin.gif Én nem hiszem, hogy 10-es listába tudnám sűríteni, de megpróbálom, és ahogy a magyartanárom mondja folyton: NEM FONTOSSÁGI LISTA!!! biggrin.gif Amúgy ezek amolyan kedvenc ÉS tisztelt színészek.
Kevin Spacey, Gary Oldman, Jean Reno, John DiMaggio biggrin.gif, Al Pacino, Robert de Niro, Ralph Fiennes, Johnny Depp, Ben Kingsley, Liam Neeson, Bruce Willis, Harrison Ford (leginkább csak SW és IJ), Edward Norton, Brad Pitt (FC), Jim Carrey, Morgan Freeman, Gwyneth Paltrow, Daniel Day-Lewis, Jeff Brigdes, Jack Nicholson, Will Smith, Adrien Brody, Steve Buscemi (Rózsaszín XD), Tom Sizemore, Jennifer Connelly, Tommy Lee Jones, Anthony Hopkins, Christian Bale, Michael Caine, Clive Oven, Min-sik Choi, Jake Gyllenhaal, Tom Hanks, Hugh Jackman, Rudolf Péter, Csuja Imre, Reviczky Gábor, Christopher Lloyd, Russel Crowe, Denzel Washington, Ian McKellen, Bill Murray, Val Kilmer, Kurt Russel, Naomi Watts, Robin Williams, Casey Affleck, Robert Downey Jr., Ed Harris, Adam Sandler, Paul Giamatti, Nicolas Cage, Benicio Del Toro, Mike Myers, John Hurt, William Fitchner, Luke Wilson, John Cusack, Jack Black, Christian Slater, James Caviezel, Ben Affleck, Matt Damon, Monica Bellucci, Kevin Bacon, Tim Robbins, Ewan McGregor, Quentin Tarantino (XD), Radha Mitchell, Kevin Smith ééés Hugh Laurie. biggrin.gif
Huh, szép lista, de nagy részüknek csak 1-2 szerepét ismerem, ill. tudom, h vannak elég szutyok szerepeik is, de amik tetszettek közülük, azok nagyon, ezért vannak itt. biggrin.gif
ja és Jeff Goldblum... LÉGY! Nomeg a Life Aquatic with Steve Zissou

ebből kiemelném Edward Norton-t, Jack Black-et és Jim Carrey-t cool.gif és ha már Jim Carrey-t akkor Tommie Lee Jones(Batman Forever)
a hozzám legközelebb állókat pedig alant láthatod, nincs mit hozzátenni:))))))))
Ante
Jim Carrey, Steve Carell, Mike Myers, Ben Stiller, Jack Black, Will Ferrell, Will Smith, Chris Rock, nagyjából fontossági sorrendben: na kit hagytam ki? (Esetleg Robin Williams)
Az ánglusokat fel se sorolom, kifutnék a karakterlimitből smile.gif
abstractor
QUOTE(Ante @ Jun 6 2008, 10:30 PM) *

Jim Carrey, Steve Carell, Mike Myers, Ben Stiller, Jack Black, Will Ferrell, Will Smith, Chris Rock, nagyjából fontossági sorrendben: na kit hagytam ki? (Esetleg Robin Williams)
Az ánglusokat fel se sorolom, kifutnék a karakterlimitből smile.gif

Hoppá, én meg Will Ferrellt hagytam ki. Azért, mikor az Oldschoolban összevadászták a jelentkezőket a Master of Puppets-re... Hát... örök élmény marad. biggrin.gif
gerhajdu
QUOTE(abstractor @ Jun 7 2008, 12:12 PM) *

Hoppá, én meg Will Ferrellt hagytam ki. Azért, mikor az Oldschoolban összevadászták a jelentkezőket a Master of Puppets-re... Hát... örök élmény marad. biggrin.gif

Oldschool magyar címe nem valami izé.. Sulihuligánok? Nekem is épp eszembe jutott az a film. az éppenséggel egy kiemelkedő vígjáték volt mostanában(szerintem) nem ezek a romantikus izék( ami amúgy hülyeség, mert a legtöbb mai film full romantikus stílusú, de azokat a filmeket szokták így behatárolni, ahol szerelmesek vannak meg hepiend stb., nagyon okosak ezek)(na most kieresztettem a gőzt a hazai filmforgalmazókon biggrin.gif
abstractor
QUOTE(gerhajdu @ Jun 9 2008, 11:49 AM) *

Oldschool magyar címe nem valami izé.. Sulihuligánok? Nekem is épp eszembe jutott az a film. az éppenséggel egy kiemelkedő vígjáték volt mostanában(szerintem) nem ezek a romantikus izék( ami amúgy hülyeség, mert a legtöbb mai film full romantikus stílusú, de azokat a filmeket szokták így behatárolni, ahol szerelmesek vannak meg hepiend stb., nagyon okosak ezek)(na most kieresztettem a gőzt a hazai filmforgalmazókon biggrin.gif

Az az... De mondjuk én sosem Sulihuligánok néven ismertem/neveztem... Nálam Old School marad. biggrin.gif És igen, naggyon faxa kis vígjáték. rolleyes.gif
Lightning666
Denzel Washington,Eddie Murphy,Bud & Terence,Martin Lawrence,Will Smith,Jim Carrey és még sorolhatnám.
Ante
Múltkori felsorolásomból véletlenül kimaradt Kevin Kline, pedig ő aztán tényleg hatalmas volt mind a Hal neve Wandában, mind a Fészkes fenevadakban (megkockáztatom, hogy Cleese-nél is jobb, asszem Golden Globe-ot is kapott valameikért)
grasslover
QUOTE(Ante @ Jun 15 2008, 08:54 PM) *

Múltkori felsorolásomból véletlenül kimaradt Kevin Kline, pedig ő aztán tényleg hatalmas volt mind a Hal neve Wandában, mind a Fészkes fenevadakban (megkockáztatom, hogy Cleese-nél is jobb, asszem Golden Globe-ot is kapott valameikért)

Oscart a Hal neve Wandáért wink.gif
DoNdRoX
Paul Walker, Wesely Snipes, Will Smith, Tom Welling asszem enyi, de lehet van még rolleyes.gif
Real013
QUOTE(DoNdRoX @ Jun 16 2008, 12:06 PM) *

Paul Walker, Wesely Snipes, Will Smith, Tom Welling asszem enyi, de lehet van még rolleyes.gif

Ööö...Will Smith-en kivül melyik színész? xD
B4LINT
QUOTE(Real013 @ Jun 16 2008, 02:30 PM) *

Ööö...Will Smith-en kivül melyik színész? xD

Mi bajod van Wesley Snipesszal, tee... olyan ősbarom feje van, meg a pengékben annyira kemény, hogy én lazán imádom. (na persze mértékkel, meg nem elsősorban a színészi kvalitásai miatt, ahogy kiderült, dee érted) A Pusztítót meg meg sem említem. Kuuurrrrva jó csúzli laugh.gif

A 4.-et meg kellett néznem, ki a franc, és ez egy 4 emberből álló listánál már ja, izé xD (szóval igazából egyetértek, de WS azért na)
grasslover
QUOTE(B4LINT @ Jun 16 2008, 02:40 PM) *

Mi bajod van Wesley Sninpesszal, tee... olyan ősbarom feje van, meg a pengékben annyira kemény, hogy én lazán imádom. (na persze mértékkel, meg nem elsősorban a színészi kvalitásai miatt, ahogy kiderült, dee érted) A Pusztítót meg meg sem említem.

A 4.-et meg kellett néznem, ki a franc, és ez egy 4 emberből álló listánál már ja, izé xD

(mert oké, ha Abstractor extrahosszú listájából nem tudok párat, na bumm)

Smallville-ben ő Clark Kent. Meg jó nagy paraszt, hogy nem vállalta a Superman Returns főszerepét sleep.gif
B4LINT
QUOTE(grasslover @ Jun 16 2008, 02:41 PM) *

Smallville-ben ő Clark Kent. Meg jó nagy paraszt, hogy nem vállalta a Superman Returns főszerepét sleep.gif

Mondom megnéztem, már vágom. Nem volt hozzá szerencsém (?), ha esetleg megnézem, csakis Spacey miatt biggrin.gif (bár gondolom nem egy világmegváltó alakítás, amit a filmben előad)
Ante
QUOTE(grasslover @ Jun 16 2008, 08:51 AM) *

Oscart a Hal neve Wandáért wink.gif

Az szép cool.gif Oscar vicces szerepért? Nem gyakori...
Egyébként nem tom, miért nincs annyira a felszínen, nagyon bírom azt az embert. Az utolsó mainstream szerepe talán a Wild Wild West volt...

QUOTE(grasslover @ Jun 16 2008, 02:41 PM) *

Hát, nála borzalmasabb színészt is ritkán látni cool.gif Körülbelül két arca van: amikor csak úgy néz, meg amikor kicsit összevonja a szemöldökét biggrin.gif
abstractor
QUOTE(Ante @ Jun 16 2008, 04:11 PM) *

Hát, nála borzalmasabb színészt is ritkán látni cool.gif Körülbelül két arca van: amikor csak úgy néz, meg amikor kicsit összevonja a szemöldökét biggrin.gif

Meg még a pofája is túlontúl nyálas. laugh.gif biggrin.gif

Amúgy asszem Paul Walker-től én láttam egy naonjó filmet, mégpedig a Running Scared-et. Recommended.

QUOTE(B4LINT @ Jun 16 2008, 02:40 PM) *

(mert oké, ha Abstractor extrahosszú listájából nem tudok párat, na bumm)

Ezt bebuktad, grass kommentelői skillje jobb, mint a te szerk-skilled. laugh.gif
Ha valakit nem ismersz, nyugodtan lehet kérdezni. Amúgy ezen mondatod hatására végigolvastam, és... végülis mindet ismerem. laugh.gif Na jó, 1-2 filmet mindhez tudok mondani. biggrin.gif
Lloth
QUOTE(grasslover @ May 2 2008, 12:40 AM) *

Már előre látom a fórum öt hölgy tagjának vérre menő veszekedését a sok agyonphotoshoppolt, borotvált mellkasú szívtiprókkal kapcsolatban biggrin.gif Na jó, nem, csak viccelek sleep.gif

Én igazság szerint hányok az ilyenektől. biggrin.gif Orlando Bloom, pöh... xD Nem akarok senki lelkébe toprni, de nekem nem tetszik, valahogy nem meríti ki a férfiasság kritéiumait. biggrin.gif

Na, de nekem a nagy kedvencek: Johnny Depp (abszolúte favorit, és nem azért, mert jól néz ki [nem csak azért biggrin.gif biggrin.gif]), Al Pachino (Az ördög ügyvédje az egyik kedvenc filmem marad örökre), Nicolas Cage, Jean Reno (nagyon bírom őt is, ráadásul általában a francia filmek nekem jobban tetszenek, mint az amerikaiak). Igazából akiket kiemelkedően kedvencnek tartok, azok ők, de vannak még páran, akiknek egy-másik filmben kiemelkedő az alakításuk.
B4LINT
QUOTE(abstractor @ Jun 16 2008, 11:34 PM) *

Ezt bebuktad, grass kommentelői skillje jobb, mint a te szerk-skilled. laugh.gif
Ha valakit nem ismersz, nyugodtan lehet kérdezni. Amúgy ezen mondatod hatására végigolvastam, és... végülis mindet ismerem. laugh.gif Na jó, 1-2 filmet mindhez tudok mondani. biggrin.gif

Csak azért vettem ki belőle azt a zárójelet, mert felesleges plusz megjegyzés (mindenki tudja, hogy 4-ből 1 az 25%, marha sokból pár darab meg elenyésző), de ha a qoute-ban benne van, hát benne van, megyek, felakasztom magam xD

Ha valakit nem tudok, és érdekel, beírom imdb-n, én nem vagyok az a 'mindent megkérdezek' típus.
Visszanéztem, 3 ember volt.
Min-sik Choi - és hát a keleti színészek közül alig tudok párat névről. Amikor megláttam, hogy ő az Oldboy főszereplője, nem kellett további informácó, meg voltam győzve.
William Fitchner - szintén csak névről nem tudtam, de egyszerűen nem bírom a pofáját (a Dark Knightban majd elviselem, úgysem lesz egy nagy szerep).
Radha Mitchell - itt is csak a név nem volt meg, a Silent Hillben meg a Phone Boothban láttam a listára való gyors pillantás után levont következtetés alapján.
abstractor
QUOTE(B4LINT @ Jun 19 2008, 10:24 AM) *

Csak azért vettem ki belőle azt a zárójelet, mert felesleges plusz megjegyzés (mindenki tudja, hogy 4-ből 1 az 25%, marha sokból pár darab meg elenyésző), de ha a qoute-ban benne van, hát benne van, megyek, felakasztom magam xD

Ha valakit nem tudok, és érdekel, beírom imdb-n, én nem vagyok az a 'mindent megkérdezek' típus.
Visszanéztem, 3 ember volt.
Min-sik Choi - és hát a keleti színészek közül alig tudok párat névről. Amikor megláttam, hogy ő az Oldboy főszereplője, nem kellett további informácó, meg voltam győzve.
William Fitchner - szintén csak névről nem tudtam, de egyszerűen nem bírom a pofáját (a Dark Knightban majd elviselem, úgysem lesz egy nagy szerep).
Radha Mitchell - itt is csak a név nem volt meg, a Silent Hillben meg a Phone Boothban láttam a listára való gyors pillantás után levont következtetés alapján.

Oké, így már nyugodtan alhatok éjszaka. biggrin.gif
FrankfurtiLeves
James Dean
Ante
QUOTE(B4LINT @ Jun 19 2008, 10:24 AM) *

Pitch Black cool.gif
abstractor
QUOTE(Ante @ Jul 7 2008, 10:39 PM) *

Pitch Black cool.gif

Én, Pán Péter, Tűzben edzett férfi cool.gif biggrin.gif
Ante
QUOTE(abstractor @ Jul 8 2008, 09:58 AM) *

Én, Pán Péter, Tűzben edzett férfi cool.gif biggrin.gif

Pitch Black cool.gif
B4LINT
QUOTE(Ante @ Jul 8 2008, 12:24 PM) *

Pitch Black cool.gif

Vettük, rendben, Pitch Black, tudjuk, hogy ez pont olyan film, amivel téged le lehet kenyerezni, jól van Ante, ügyes vagy.

xD
Lloth
Most megnéztem megint az Angyalok városát, és ismét arra a megállapításra jutottam, hogy Nicolas Cage sosem törlődhet a kedvenc színészek listájáról. Ezerarcú, és mindet el tudja játszani. Ott van egyik végletnek pl. az Ál/Arc, másiknak meg az említett Angyalok városa. Két szélsőség, és mégis jól áll neki mindkettő.
grasslover
Baaameg, most nézem IMDB-n, Dustin Hoffmann 71 éves blink.gif Az a Dustin Hoffmann aki tavaly-tavalyelőtt a Meet the Parents-ban kung-fu rúgásokat meg jógának látszó mozgásokat mutatott be? Hát...nagyon jól tartja magát unsure.gif
-moki-
Annyi, mint Morgan Freeman, meg Anthony Hopkins ohmy.gif Én még a 60-at se nézném ki belőle.
Alashrad
A kedvenc színészem Johnny Depp. Ajánlatos tőle a From Hell, Sleepy Hallow, Pirates of Caribian, Csokoládé, Titkos ablak. Meg még minden amiben játszik!
Real013
QUOTE(Alashrad @ Aug 20 2008, 02:58 PM) *

A kedvenc színészem Johnny Depp. Ajánlatos tőle a From Hell, Sleepy Hallow, Pirates of Caribian, Csokoládé, Titkos ablak. Meg még minden amiben játszik!

A filmcímeket viszont leírhatnád helyesen is smile.gif
Alashrad
Tudok helyesen írni, csak fáradt vagyok^^. Attól még ez ne vegye el a kedveteket, hogy megnézzétek a filmjeit.
Ante
QUOTE(Alashrad @ Aug 20 2008, 05:42 PM) *

Tudok helyesen írni, csak fáradt vagyok^^. Attól még ez ne vegye el a kedveteket, hogy megnézzétek a filmjeit.

Na igen, de ki nem látta még őket? biggrin.gif
Alashrad
Nagy ez a fórum^^. Ki tudja. Én sem láttam még egy csomó híres filmet. Pl a zongoristát, vagy a chichagot.
Ante
QUOTE(Alashrad @ Aug 20 2008, 06:33 PM) *

Nagy ez a fórum^^. Ki tudja. Én sem láttam még egy csomó híres filmet. Pl a zongoristát, vagy a chichagot.

A fórum lehet, hogy nagy, de ahogy mokkancs is mondta, a mi kis filmbúza törzsközösségünk pici és belterjes... cool.gif
Ante
Szeretem Vin Dieselt.
Alashrad
Én is, főleg Riddick-ként. De Too Fast and Furious 3-ban is lesz hamarosan!
Real013
QUOTE(Alashrad @ Aug 20 2008, 06:33 PM) *

Chicagot hagyd a francba. biggrin.gif
-NeRGaL-
QUOTE(Alashrad @ Aug 24 2008, 10:39 AM) *

Én is, főleg Riddick-ként. De Too Fast and Furious 3-ban is lesz hamarosan!

A f and f-ban tobb hiba is van. Ez nem a 3. resz lesz hanem a 4. Az elso resz a fast and furious. A 2. rsz a 2 fast 2 furious.
Ante
Szeretem Vencent Casselt (és szeretnék legalább itt első lenni kommentileg mad.gif )
grasslover
QUOTE(Ante @ Aug 24 2008, 12:24 PM) *

Szeretem Vencent Casselt (és szeretnék legalább itt első lenni kommentileg mad.gif )

Én őt nem ismerem...ellenben Vincent Cassel nagyon jó színész. (ne is álmodj róla tongue.gif)
Ante
QUOTE(grasslover @ Aug 24 2008, 12:46 PM) *

Én őt nem ismerem...ellenben Vincent Cassel nagyon jó színész. (ne is álmodj róla tongue.gif)

Szeretem Bruce Willist. Grass, ne állj az utamba mad.gif laugh.gif
joc009
QUOTE(Ante @ Aug 24 2008, 01:08 PM) *

Szeretem Bruce Willist. Grass, ne állj az utamba mad.gif laugh.gif

Itt meg kell jegyeznem, hogy Bruce Willis a kedvencem. Minden filmjét élvezem biggrin.gif ...bár olyanokat meg se nézek mint a Hudson Hawk cool.gif
Real013
QUOTE(joc009 @ Aug 24 2008, 01:12 PM) *

Itt meg kell jegyeznem, hogy Bruce Willis a kedvencem. Minden filmjét élvezem biggrin.gif ...bár olyanokat meg se nézek mint a Hudson Hawk cool.gif

Én úgy egy évenéztem meg Willistől a Túszdrámát..Na azóta tudom, hogy nem minden filmjét szeretem laugh.gif
Ante
Szeretem... ööö... Colin Farrellt... de csak az In Bruges-ért.
Real013
QUOTE(Ante @ Aug 25 2008, 02:24 PM) *

Szeretem... ööö... Colin Farrellt... de csak az In Bruges-ért.

Fülke smafu? tongue.gif
MikaRoss
Roberto Benigni ma 56 éves.
Sok boldogságot neki.
Sensei007
QUOTE(abstractor @ May 17 2008, 10:14 PM) *

Áhh, ha Jean Reno, akkor Léon a profi!!! cool.gif

# Bill Gates állandó rettegésben él. Attól a naptól fél, amikor Chuck Norris számítógépén lefagy a Windows.
tongue.gif

QUOTE(abstractor @ May 17 2008, 10:14 PM) *

Áhh, ha Jean Reno, akkor Léon a profi!!! cool.gif

Bill Gates állandó rettegésben él. Attól a naptól fél, amikor Chuck Norris számítógépén lefagy a Windows.
Sophiaso
QUOTE(Sensei007 @ Jan 6 2009, 08:46 PM) *

# Bill Gates állandó rettegésben él. Attól a naptól fél, amikor Chuck Norris számítógépén lefagy a Windows.
tongue.gif
Bill Gates állandó rettegésben él. Attól a naptól fél, amikor Chuck Norris számítógépén lefagy a Windows.

öö...köszönjük, Emese?
Ante
Na ne szájmarketingeljünk, kérem szépen.

Meg amúgy is, nekem tetszett smile.gif
Rosss
Natalie Portman: csak szegényt beskatujázták a star wars miatt.

Ewan McGregor: egy iszonyat nagy drámaszínész , ajánlani tudom a Big Fisht aki kételkedne benne
Sophiaso
QUOTE(Rosss @ Jan 12 2009, 10:26 PM) *

Natalie Portman: csak szegényt beskatujázták a star wars miatt.

Ewan McGregor: egy iszonyat nagy drámaszínész , ajánlani tudom a Big Fisht aki kételkedne benne

Ewan McGregor kb. mindenben zseniális smile.gif ^^
Natalie-től meg valamiért mindig is kirázott a hideg, nem csak a Star Wars miatt ohmy.gif biggrin.gif de amúgy ez inkább férfi színészes topik, színésznős van másik smile.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.