Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Xbox Játékok
GameStar Fórum > :: KOMOLYSÁGOK :: > Általában a játékokról > Egyéb játékok
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57
Jelan
Mivel viszonylag sokan írnak a 360-as topicba gondoltam megnyitom a hozzávaló játékok topicját. Nehogy oda írjunk róluk, ha felmerül valami. Félreértés ne essék nem csak 360-as, hanem Xbox játékok topicjais ez egyben, szóval mindent ide dobozos játék ügyileg.
_L_
Lost planetet probáljátok ki...nagyon szép a vége és a bossfight se rossz( aki szereti a mechákat annaka bossfight biztos bejön : ) )
MuMa01
ez az a gép sorozat amire számomra, egy kezemen megszámolható mennyiségű exlúzív játék van, ami érdekel. de, egy régi xbox-t beszereznékha lenne zsetonom, arra több van mint a 360-ra abból a kevés játékból ami érdekel.
Jelan
QUOTE(MuMa01 @ Jun 1 2008, 09:59 PM) *

ez az a gép sorozat amire számomra, egy kezemen megszámolható mennyiségű exlúzív játék van, ami érdekel. de, egy régi xbox-t beszereznékha lenne zsetonom, arra több van mint a 360-ra abból a kevés játékból ami érdekel.

Én a PS3-mal vagyok így. Meg ennek sokkal kényelmesebb a kontrollere, mint amilyen valamennyi PS-nek valaha is volt tongue.gif .
KaiL
Én ezeket próbálnám ki ha lenne smile.gif
Dark Messiah
GTA IV
DMC 4 cool.gif
Halo 3
Meg még 1 pár, de most nemsorolnám fel őket biggrin.gif
Eddie
QUOTE(MuMa01 @ Jun 1 2008, 09:59 PM) *

Hát én most nagyon gondolkodom ps2 és xbox360 között.Számolgattam és gy ps2,csippeltetés meg minden egyéb,kb annyira jönne ki mintha xbox arcade-t vennék.Viszont xboxhoz elég rosz lenne a tvm sad.gif
Jah,elnézést,h nem játékokkal kapcsolatban irtam.
Am van más ok is,de azmár nem passzolna a topik témájához smile.gif
Szanyoc
Én most pölötolnám ezerrel ha lenne egy xbox-om az Oddworlds: Stranger Wraith-ot cool.gif
Tökéletes kozoljáték! FPS, TPS keveredik a hack n' slash-el + egy kis gta-át is rá lehet fogni, úgyahogy.
-SamS-
dbz burst limit , defjam icon, fight round 3 ezek tuti hogy meglesznek smile.gif
meg a skate meg gta 4 smile.gif majd írok teszteket tongue.gif biggrin.gif
the_dark_side
Valaki tudja, h mi a különbség az xboxos :
http://galaxisnet.hu/Xbox360/15036/dark-me...c-elements.html
és a PCs
http://galaxisnet.hu/PC/13018/dark-messiah...gic-magyar.html
DMMM között?
Gamu
QUOTE(the_dark_side @ Jun 1 2008, 10:18 PM) *

X360-on ki van bővítve a sztori, és durvább multit kapott...ami szvsz tényleg sokkal jobb lett!
-SamS-
burst limitet próbálta már vki ? smile.gif
-StiF-
na ez jó topic. én is gondoltam, h nyitok egyet.

most speciel ezeket akarom megszerezni: dark sector (kijött) db z bl (kijött) ninja gaiden 2 (kijött) és a grid cool.gif
henker
Nah a Gridet majd én is beszerzem, de legelőször a GTA IV, és a Dead Rising kéne. Jó lenne már zombikat halomra ölni láncfűrésszel cool.gif .
The_Reaper_CooL
Nekem már van 5 játékom, csak X360-asom nincs laugh.gif

Amik már megvannak: GTA4; Burnout Paradise; Kane & Lynch; Army of Two; Dead Rising

Amik kellenek (Hosszú a lista, de csak pár nevet hadd említsek): Skate; Condemned 2; Ninja Gaiden 2; DMC4; Mass Effect; Assassin's Creed...stb...stb

Tudom hogy egyes játékok megjelennek/tek PC-re is, de X360-ason nem akadozik a játék és szebb grafikája is van! Ha meg nem, engem úgyse érdekel a grafika, nem azért játszok wink.gif
-StiF-
QUOTE(The_Reaper_CooL @ Jun 2 2008, 09:41 AM) *

Nekem már van 5 játékom, csak X360-asom nincs laugh.gif

Amik már megvannak: GTA4; Burnout Paradise; Kane & Lynch; Army of Two; Dead Rising

Amik kellenek (Hosszú a lista, de csak pár nevet hadd említsek): Skate; Condemned 2; Ninja Gaiden 2; DMC4; Mass Effect; Assassin's Creed...stb...stb

Tudom hogy egyes játékok megjelennek/tek PC-re is, de X360-ason nem akadozik a játék és szebb grafikája is van! Ha meg nem, engem úgyse érdekel a grafika, nem azért játszok wink.gif

Szar a K&L...

Engem sem érdekel a graf smile.gif
bullet50
nekem a burst limit már folyamatba van csak hát szar a net smile.gif
-StiF-
QUOTE(bullet50 @ Jun 2 2008, 11:56 AM) *

nekem a burst limit már folyamatba van csak hát szar a net smile.gif

nekem meg nem tud dl-t írni a dvd-m :\
bullet50
QUOTE(-Stifler- @ Jun 2 2008, 11:57 AM) *

nekem meg nem tud dl-t írni a dvd-m :\

enyém se túl új de ez elvileg tudja, majd kiderül, ez lesz az első amit leszedek
-SamS-
ha a skate meglesz szólj plíz wink.gif smile.gif
nekem most ezek vannak :

DBZ : Burst Limit, Gta IV, Fight Round 3, DefJam Icon, Fifa Street 3 smile.gif kíváncsi leszek mindegyikre ... márcsak az a kérdés mit próbáljak ki először xD :$

de lehet dbz lesz belőle ... szerintetek ? smile.gif
ja és mellesleg még nekem sincs meg a box xD
Eddie
QUOTE(-SamS- @ Jun 2 2008, 12:37 PM) *

nekem most ezek vannak :

DBZ : Burst Limit, Gta IV, Fight Round 3, DefJam Icon, Fifa Street 3 smile.gif kíváncsi leszek mindegyikre ... márcsak az a kérdés mit próbáljak ki először xD :$

SamS:Te már játszottál a teljes Burst Limit-tel? Szóval nem a demó,hanem maga a game,ha igen,mond már el légyszi,hogy milyen extrák vannak benne? Gondolok olyanra,hogy pl be lehet e állitani az eredeti japán szinkront,mint ami a Budokai Tenkaichi 3 ban is bennevan,mert az nagyon jólenne happy.gif happy.gif
-SamS-
nemjátszottam még vele biggrin.gif mondom nincs még xboxom biggrin.gif de amúgy szerintem belehet smile.gif
The_Reaper_CooL
QUOTE(-Stifler- @ Jun 2 2008, 11:48 AM) *

Szar a K&L...

Engem sem érdekel a graf smile.gif

Helyes hogy nem érdekel a graf., de a K&L az jó játék, Cooperative módért szedtem le végülis, másért nem is kell (de attól még gépen lejátszottam Single-ben is PC-n smile.gif)
Eddie
QUOTE(-SamS- @ Jun 2 2008, 01:22 PM) *

nemjátszottam még vele biggrin.gif mondom nincs még xboxom biggrin.gif de amúgy szerintem belehet smile.gif

Ok ok,amugy belegondoltatok mekkora lenne már majd neten tolni és ilyen ultranagy tournamenteket rendezni?xD
-StiF-
QUOTE(The_Reaper_CooL @ Jun 2 2008, 01:24 PM) *

Helyes hogy nem érdekel a graf., de a K&L az jó játék, Cooperative módért szedtem le végülis, másért nem is kell (de attól még gépen lejátszottam Single-ben is PC-n smile.gif)

Hát embere válogatja. Második küldetés utána meguntam...

SamS a BL-et add nekem tongue.gif
MuMa01
QUOTE(Jelan @ Jun 1 2008, 10:02 PM) *

Én a PS3-mal vagyok így. Meg ennek sokkal kényelmesebb a kontrollere, mint amilyen valamennyi PS-nek valaha is volt tongue.gif .

én fordítva gondolom: gdf-en xbox-ztam, és a nagy mancsom az egész kontrollert lazán körbe érte. ps3-nál meg pár újjal elég csak irányítani, és bőven elfér a kezemben.
-StiF-
am. az x360 csak az eredeti xbox játékokat ismeri fel?
fernandez
QUOTE(-SamS- @ Jun 2 2008, 12:37 PM) *

nekem most ezek vannak :

Nem kérdés biggrin.gif wink.gif cool.gif
d3G
Én is mostanság a GTAIV, Dead Rising kombóval játszok, meg néha CoD4-ezek. Egyenlőre még nincs sok játékom, de a Condemned 2-őt, Halo3-at, Mass Effect-et mindenképp ki akarom majd próbálni. Ja, és a Ninja Gaiden 2-őt is. Mostanság szereztem be a boxot amúgy, és így eléggé jó a cumó.

Eddie
QUOTE(-Stifler- @ Jun 2 2008, 03:35 PM) *

Eztmondta haveromis,akinek van gépe huh.gif ,meg azt,hogyha kicsippeli,akkor valahogy lenyomozzák és letiltják az egész gépet huh.gif ,vagy vmi ehez hasonlót csinálnak,éshogy ezért ö se csippeli.
Jelan
Játékok amiket majd szeretnék: Halo 3 (meg 1-2 tongue.gif ), Dead Rising, Nija Gaiden II, Naruto, Army of Two, Dead or Alive 4, Mortal Kombat vs DC universe (emmeg még ki se jött biggrin.gif ).

QUOTE(MuMa01 @ Jun 2 2008, 02:27 PM) *

én fordítva gondolom: gdf-en xbox-ztam, és a nagy mancsom az egész kontrollert lazán körbe érte. ps3-nál meg pár újjal elég csak irányítani, és bőven elfér a kezemben.

Ízlések és pofonok tongue.gif .
d3G
QUOTE(-Stifler- @ Jun 2 2008, 03:35 PM) *

Ha nem hazudtol meg tudásom, akkor elméletben úgy van, hogy ha kiflasheled, akkor a tört, másolt (másnéven backup) játékokat is vinni fogja a boxod. Viszont ha kiflasheled a boxod, legyen az akármilyen flashelés, megvan az esélye annak, hogy ha Live-re csatlakoztatva vagy, akkor ugye rájönnek a turpisságra az ellenőrzés során és kibannolnak. Ergo, végülis ha nincs Live-re csatlakoztatva a Boxod akkor lehet tört játékokkal játszani. Viszont ugye a Box egyik fő aduja a Live rendszer.
Eddie
QUOTE(d3G @ Jun 2 2008, 04:01 PM) *

Ha nem hazudtol meg tudásom, akkor elméletben úgy van, hogy ha kiflasheled, akkor a tört, másolt (másnéven backup) játékokat is vinni fogja a boxod. Viszont ha kiflasheled a boxod, legyen az akármilyen flashelés, megvan az esélye annak, hogy ha Live-re csatlakoztatva vagy, akkor ugye rájönnek a turpisságra az ellenőrzés során és kibannolnak. Ergo, végülis ha nincs Live-re csatlakoztatva a Boxod akkor lehet tört játékokkal játszani. Viszont ugye a Box egyik fő aduja a Live rendszer.

Igen,énis ezt próbáltam elmondani a magam sajátos módján tongue.gif
-StiF-
QUOTE(d3G @ Jun 2 2008, 04:01 PM) *

Úgy látom félre értettétek a kérdésem, pedig ott ordít, h mit is akarok tudni. Nekem kivan flashelve visz minden másolt játékot, úgy ahogy kell.

Szóval, XBOX 360 gép csak az EREDETI XBOX (SIMA XBOX, NEM NEM A 360 xDDDDD) játékokat viszi vagy a másoltat is?

QUOTE(Jelan @ Jun 2 2008, 03:56 PM) *

Mortal Kombat vs DC universe (emmeg még ki se jött biggrin.gif ).

Ez az érdeklődésemet is felkeltette tongue.gif
d3G
QUOTE(-Stifler- @ Jun 2 2008, 04:19 PM) *

Szóval, XBOX 360 gép csak az EREDETI XBOX (SIMA XBOX, NEM NEM A 360 xDDDDD) játékokat viszi vagy a másoltat is?

Jaj bocs télleg félreértettem. ^^ öömmm sztem kéne vinnie a másoltat is (de ez csak tipp). Csak vinyó kell hozzá mindenképp.
Jelan
Há' remélem, hogy visiz.
Alwares
Elvileg a dvd9-es dupla-rétegű lemezre pörkölt Xbox játékokat viszi, de igazából a franc akar egy DL-dvd-ét elpazarolni egy régi játékra...
-StiF-
QUOTE(Alwares @ Jun 2 2008, 06:13 PM) *

Elvileg a dvd9-es dupla-rétegű lemezre pörkölt Xbox játékokat viszi, de igazából a franc akar egy DL-dvd-ét elpazarolni egy régi játékra...

Az sztem kivan zárva. Olvastam, h elég leszedni egy progit amit ráírsz tegyük fel egy újraírható cd-re, benyomod a Boxodba és felteszed rá ezt a progit. Ezután az eredeti bittos műxik, mér csak az a kérdés, h másoltat is visz-e.
bullet50
csak vinyóssal lehet lejátszani őket
-StiF-
QUOTE(bullet50 @ Jun 2 2008, 07:46 PM) *

csak vinyóssal lehet lejátszani őket

jó azzal nincs gondom, hisz premiumom van.
henker
Két hét múlva valószíűleg meg lesz a boxom, fogok örülni biggrin.gif .
A Mortal Kombatot majd én is leszedem, ha mondjuk olyan mint a Shaolin Monks (szal van rendes single, nem csak 1v1).
Másik ami még kéne, az a Dynasty Warriors 6. Haverral nem bírjuk ki, már annyira nyomnán ketten. Letakarítjuk a csatateret, az biztos biggrin.gif .
Jemero
most akkor a 360as box is visszi a classic játékokat? csak vinyo-s 360 kell és ennyi a titok? ohmy.gif
húúú én most a Ninja Gaiden 2re vok ráállva az milyen nagy lehet már biggrin.gif csak ahogy a videokat elnéztem nem tuti h mindig vágnám h melyik az én ninjám tuti mindig vmi ellenfelet néznék amikor sok ninyya rámegy szerencsétlen palira ohmy.gif
-SamS-
QUOTE(Eddie @ Jun 2 2008, 01:28 PM) *

Ok ok,amugy belegondoltatok mekkora lenne már majd neten tolni és ilyen ultranagy tournamenteket rendezni?xD

xlink kai-val megoldjuk wink.gif
_L_
QUOTE(-SamS- @ Jun 2 2008, 08:53 PM) *

xlink kai-val megoldjuk wink.gif

Ha 30 lesz a ping akkor simán, különben bachatjátok sad.gif
-StiF-
QUOTE(Jemero @ Jun 2 2008, 08:33 PM) *

most akkor a 360as box is visszi a classic játékokat? csak vinyo-s 360 kell és ennyi a titok? ohmy.gif
húúú én most a Ninja Gaiden 2re vok ráállva az milyen nagy lehet már biggrin.gif csak ahogy a videokat elnéztem nem tuti h mindig vágnám h melyik az én ninjám tuti mindig vmi ellenfelet néznék amikor sok ninyya rámegy szerencsétlen palira ohmy.gif

eévileg aszondják és kell hozzá a progi.

Itt nézd meg a kompatibilitási listát

Azé ez üt:

IPB Image
-SamS-
QUOTE(_L_ @ Jun 2 2008, 08:55 PM) *

Ha 30 lesz a ping akkor simán, különben bachatjátok sad.gif

15mbit/15mbit azért nemolyan szarnet wink.gif
Jemero
yah hát ez a Ninja gaiden kicsit véres... de hááát ez van xD
-StiF-
QUOTE(-SamS- @ Jun 2 2008, 09:24 PM) *

15mbit/15mbit azért nemolyan szarnet wink.gif

menj a facba tongue.gif
henker
Mikor volt egy játéknál baj hogy véres ?laugh.gif
The_Reaper_CooL
Egy játéknál nem baj hogy véres, sőt! biggrin.gif

Még 1 kérdés: DVD+ vagy DVD- legyen az a Dual Layer-es? (Vágjátok mit kérdezek biggrin.gif)
bullet50
QUOTE(The_Reaper_CooL @ Jun 3 2008, 07:50 PM) *

Egy játéknál nem baj hogy véres, sőt! biggrin.gif

Még 1 kérdés: DVD+ vagy DVD- legyen az a Dual Layer-es? (Vágjátok mit kérdezek biggrin.gif)

Én úgy tudom + de még új vagyok xboxba énis tongue.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.