Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Magyar Filmek
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4
DaVeman
QUOTE(Scientis @ May 5 2009, 03:20 PM) *

Nem tudom, ismeritek e a Kontroll c. filmet. Nekem személyesen ez a kedvencem. A hangulat komor, a zene szuper, nagyon el lett találva a film.

Én imádom. 2x láttam eddig. Olyan beszólások vannak benne biggrin.gif
grasslover
Én úgy a tizedik nézés után már nem számoltam unsure.gif
Real013
Én a Legényanyát néztem meg még múlt héten, ami zseniális szatíra remek poénokkal: Béláim gondolkozzunk! laugh.gif Egyszer láttam anno, de most még jobban ütött. smile.gif

grasslover
QUOTE(Real013 @ Jul 12 2009, 09:07 PM) *

Én a Legényanyát néztem meg még múlt héten, ami zseniális szatíra remek poénokkal: Béláim gondolkozzunk! laugh.gif Egyszer láttam anno, de most még jobban ütött. smile.gif

A legjobb mikor megszületik a gyerek és "Édesanyám!" xD
Real013
QUOTE(grasslover @ Jul 12 2009, 09:20 PM) *

A legjobb mikor megszületik a gyerek és "Édesanyám!" xD

A kocsmás jelenetet semmi sem ütheti smile.gif
De igazából az egész hogyan szerezzünk békát-hova tegyük a vizet-hova tegyük a földet sor zseniális laugh.gif
Warfoki
Ezt beszerzem mielőbb! Hogy én erről hogy nem hallottam soha... huh.gif Jah, meg rászállok a Csáth Géza művekre. Imádom az ilyen elvont/depresszív cuccokat. cool.gif
grasslover
QUOTE(Warfoki @ Oct 4 2009, 01:37 AM) *

Ezt beszerzem mielőbb! Hogy én erről hogy nem hallottam soha... huh.gif Jah, meg rászállok a Csáth Géza művekre. Imádom az ilyen elvont/depresszív cuccokat. cool.gif

Elég nyomasztó film (ez grass-nál absolutely positive feature), bár néhol én fedeztem fel benne öncélúságot unsure.gif Mely a Taxidermia esetében tökéletesen működik, de itt nem...
gerhajdu
Van köztetek, aki már látta az Oda az igazság címűt?
grasslover
QUOTE(gerhajdu @ Jun 9 2010, 10:25 AM) *

Van köztetek, aki már látta az Oda az igazság címűt?

Nagyon kíváncsi vagyok rá, főleg mivel Jancsó újabb korszakához lehet kötni - a sokak által bírált Kapa-Pepe irányvonal lezárult az Ede megevé ebédemmel, és többnyire úgy tűnik, hogy visszatért klasszikus, melankolikusan realisztikus stílusjegyeihez. De sajnos még nem láttam...
gerhajdu
Most két film van, ami érdekel: A nyomozó és A fény ösvényei
Real013
QUOTE(gerhajdu @ Jul 19 2010, 04:57 PM) *

Most két film van, ami érdekel: A nyomozó és A fény ösvényei

Nyomozó remek.
M3LK0R
QUOTE(Warfoki @ Oct 4 2009, 12:37 AM) *

Jah, meg rászállok a Csáth Géza művekre. Imádom az ilyen elvont/depresszív cuccokat. cool.gif

Ne így gondolkodj ,mert akkor néha meg fogsz lepődni smile.gif Egyik kedvencem nekem is, de én nem nevezném depresszívnek.
gerhajdu
QUOTE(Real013 @ Jul 19 2010, 09:57 PM) *

Nyomozó remek.

Nem kell ilyen bőven írni.
Real013
QUOTE(gerhajdu @ Jul 20 2010, 03:04 PM) *

Nem kell ilyen bőven írni.

Nyomozó re. tongue.gif
gerhajdu
Gondolom, nem mondok vele újat, hogy jön az Üvegtigris 3. smile.gif
Agent_Gabor
QUOTE(gerhajdu @ Oct 9 2010, 10:57 AM) *

Gondolom, nem mondok vele újat, hogy jön az Üvegtigris 3. smile.gif

Hát-hát... Bár ne jönne.
gerhajdu
QUOTE(Agent_Gabor @ Oct 9 2010, 06:18 PM) *

Hát-hát... Bár ne jönne.

Én viszont nagyon megszerettem a 2. részt.
Gurga
Érdemes megnézni az Intim fejlövés című filmet? Eddig nem is hallottam róla, most láttam pár jelenetet, azok tetszettek.
Real013
IDÉZET(Gurga @ 2010. Dec. 05. - 20:53) *

Érdemes megnézni az Intim fejlövés című filmet? Eddig nem is hallottam róla, most láttam pár jelenetet, azok tetszettek.

Igen, nagyon is, érdekes, jó film.

http://videodrome.freeblog.hu/archives/200..._fejloves_2009/
Gurga
Köszi! Meggyőzött a cikked, beszerzem.
gerhajdu
Zimmer Feri 2

Nem jó. Nem csak, hogy sokkal jobb lehetett volna, de jelentős agysejt-károsodást is okozhat.
Gurga
IDÉZET(Real013 @ 2010. Dec. 05. - 21:06) *

Csak most néztem meg, nagyon tetszett. A legjobb film, amit mostanában láttam, és az egyik legjobb magyar, amit valaha.
Hartigan
Eddig ezek a filmek tetszettek a legjobban:

Csinibaba
Egeszseges Erotika
A Miniszter Felrelep
Uvegtigris
Kontroll
A nyomozo
Valami Amerika 2.
Lora

Utobbi 10 eves termesbol mit erdemes megnezni, mert nem nagyon neztem magyar filmeket?
grasslover
IDÉZET(Hartigan @ 2011. Feb. 23. - 14:38) *

Utobbi 10 eves termesbol mit erdemes megnezni, mert nem nagyon neztem magyar filmeket?

Pálfi/Pohárnok összes (Hukkle, Táltosember vs Ikarusz (rövid), Taxidermia, Nem leszek a barátod!/Nem vagyok a barátod!/Nem vagy a barátom trió)...meg a Dealer jó még.

Mást szerintem mindent láttál unsure.gif Újak közül a Torinói Ló, a Womb (igaz ez angol nyelvű, meg Eva Green, de mégiscsak Fligeauf Benedek), meg a Pál Adrienn című filmek érdekelnek, de ezeket egyelőre nehéz beszerezni.
a880120
IDÉZET(Hartigan @ 2011. Feb. 23. - 14:38) *

A Bibliothéque Pascal is tetszene neked.

Mondjuk én a Franskenstein terv-re vagyok nagyon kíváncsi.
Hartigan
IDÉZET(a880120 @ 2011. Feb. 23. - 15:23) *

A Bibliothéque Pascal is tetszene neked.

Mondjuk én a Franskenstein terv-re vagyok nagyon kíváncsi.

Sok kritikus dicserte, de olvastam kisse cinikusabb ertekeleseket is, amik a tul sznobista al muveszieskedo alter dukumentum filmnek minositettek, a rendezo szerintem tehetseges de en is ugy latom hogy kicsit modoros, neha egeszen "bolcsesz"es a vilaglatasa.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.