Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Left 4 Dead sorozat
GameStar Fórum > :: KOMOLYSÁGOK :: > Általában a játékokról > FPS
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56
MasterTitan
Mivel nem találtam eddig neki topikot ezért nyitottam 1-et.
Remélem hallotatok már ti is a játékról mely november 7.-én fog megjelenni idehaza (persze valószínűleg szerény hazánkba késni fog. dry.gif ) De persze Steam-en is meglehet majd venni annak aki lusta és nem akar ilyen dobozt a polcára ami így fog kinézni. smile.gif
És Source motor hajtja ami jó hír,mert valószínűleg nem kell olyan über gép a futtatásához,mint a Crysis-nek.
Persze van Trailer is meg,
Videó az E3-ról.
kis gameplay az E3-ról
és videó a GS-ről
4fős csapatokkal írthatjuk a zombikat,remélem ti is megveszitek,mert én 100% hogy elmegyek érte a boltba. biggrin.gif Ha megveszitek akkor majd találkozunk a zombi özönben. smile.gif
Metzger
énis 100 h megveszem biggrin.gif ha negyedoyan jó mint amiennek kinéz már hatalmas lesz biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
MasterTitan
QUOTE(Metzger @ Jul 22 2008, 06:42 PM) *

énis 100 h megveszem biggrin.gif ha negyedoyan jó mint amiennek kinéz már hatalmas lesz biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

sztem jobb is lesz,főleg haverokkal majd. biggrin.gif

De persze a Single-be is belefogok nézni. smile.gif
Metzger
jóhogy biggrin.gif ha már megwan biggrin.gif lehet hogy kicsit arrébbteszi majd egy időre a CS-t a polcomon biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ronnie
Már nagyon régóta várom a játékot, csak azt sajnálom, hogy sikerült mindig eltolni a megjelenést, ezáltal egyre kevésbé érdekel a játék. A Valve nagyon mostohán bánik a Left 4 Dead-del és csak akkor tudnak megvigasztalni, ha remek játék lesz a L4D. tongue.gif
Raven
dobozkép:

IPB Image
MasterTitan
Biztos jó game lesz,a Valve nemfog csalódást okozni nekünk és ne is tegyék mert a L4D miatt késik a HL2EP3,szal jó legyen. smile.gif
Most ezt a játékot várom a legjobban (persze Diabloval egyszinten) . smile.gif
KaiL
QUOTE(-=IcEmAn=- @ Jul 22 2008, 06:55 PM) *

Nekem nagyon bejön smile.gif Azthittem h valami szürke, sötétes, átlagos, unalmas borító lesz, mint az ilyesmi játékoknak, de kellemes meglepetés smile.gif Szeressük a Valve-ot XD Bár nem mert EP3 mikor lesz még biggrin.gif Már rég ki kellett volna jönni normál esetben biggrin.gif
MasterTitan
QUOTE(KaiL @ Jul 22 2008, 06:58 PM) *

Nekem nagyon bejön smile.gif Azthittem h valami szürke, sötétes, átlagos, unalmas borító lesz, mint az ilyesmi játékoknak, de kellemes meglepetés smile.gif Szeressük a Valve-ot XD Bár nem mert EP3 mikor lesz még biggrin.gif Már rég ki kellett volna jönni normál esetben biggrin.gif

Csak azzal lehet minket vígasztalni hogy nagyon jó játék lesz és ez nemsokára itt van. smile.gif
wYth-NRG
QUOTE(KaiL @ Jul 22 2008, 06:58 PM) *

de ezt a játékot fejlesztették
MasterTitan
Ha kijön akkor steamre kéne még1 klán ahol majd a zombik írtása lesz a célunk. biggrin.gif
Bár egyszerre csak 4-en tudnak játszani,de legalább ott megtudjuk beszélni hogy hol henteljük őket. smile.gif

Kíváncsi vagyok az árára,szal ha meglesz az új gépem akkor kezdek félretenni valamennyit erre is,szerintetek mennyi lesz?Remélem nem 12ezer.
KaiL
Tudom, tudom, h ezt fejlesztették, de azért én az Ep 3mat jobban várom, de szerintem ezzel elégtételt tesznek smile.gif

Sztem amúgy kb 7 990 lesz max
MasterTitan
QUOTE(KaiL @ Jul 22 2008, 07:08 PM) *

Tudom, tudom, h ezt fejlesztették, de azért én az Ep 3mat jobban várom, de szerintem ezzel elégtételt tesznek smile.gif

Sztem amúgy kb 7 990 lesz max

Remélem annyi lesz mint a TF2 és 6 990-ért kapható lesz. biggrin.gif
KaiL
QUOTE(MasterTitan @ Jul 22 2008, 08:09 PM) *

Remélem annyi lesz mint a TF2 és 6 990-ért kapható lesz. biggrin.gif

Nemlenne rossz, csak most Clear Sky fog befigyelni, aztá meg a Prodigy rolleyes.gif Ezek tuti vételek smile.gif Legalábbis a Pordigy az tuti. A CS meg 99% rolleyes.gif
MasterTitan
ja bocs,TF2 7500,mind1 6990 jobb lenne. biggrin.gif

Nekem meg D3,de mivel még messze van,így első helyen marad a L4D. biggrin.gif
Bárcsak November lenne vagy téli szünet,akkor már lehetne tolni. smile.gif
Pepperoni
most láttam a főoldalon. Iszonyat jól néz ki a dobozkép. biggrin.gif
És a játék is jó.
Raven
QUOTE(MasterTitan @ Jul 22 2008, 07:57 PM) *

Biztos jó game lesz,a Valve nemfog csalódást okozni nekünk és ne is tegyék mert a L4D miatt késik a HL2EP3,szal jó legyen. smile.gif
Most ezt a játékot várom a legjobban (persze Diabloval egyszinten) . smile.gif

a left 4 dead-et a counter-strike fejlesztői fejlesztik, akiket a valve megvett... nem hiszem h az ep3-on is ők dolgoznak.
MasterTitan
QUOTE(-=IcEmAn=- @ Jul 22 2008, 08:25 PM) *

a left 4 dead-et a counter-strike fejlesztői fejlesztik, akiket a valve megvett... nem hiszem h az ep3-on is ők dolgoznak.

Azthiszem HL2-es topikban olvastam vagy 1 cikk volt,hogy most teljes gőzzel a L4D-n dolgoznak és majd csak utána lendülnek bele az EP3-ba igazán.
Metzger
ja de az EP3-at tuti nem a Turtle Rocks fejleszti...
Pepperoni
QUOTE(Metzger @ Jul 22 2008, 10:34 PM) *

ja de az EP3-at tuti nem a Turtle Rocks fejleszti...

hja, egy ekkora játékot csak nem ad ki a kezei közül a Valve ... remélem. huh.gif
MuMa01
QUOTE(Pepperoni @ Jul 22 2008, 10:59 PM) *

hja, egy ekkora játékot csak nem ad ki a kezei közül a Valve ... remélem. huh.gif

a the orange box ps3-s változatát speciel az ea egy belső csapata készítette.
-StiF-
Nagy játék lesz az biztos. Mikor olvastam róla egy konzol újságban, egyből megjött hozzá a kedvem. Azt írták, h lesz oyln küldetés ami 1,5 óráig is eltarthat cool.gif
MasterTitan
QUOTE(Pepperoni @ Jul 22 2008, 10:59 PM) *

A Turtle rocks is a Valve tagja vagy nem,én ezt olvastam.
Amúgy másfél óra haverokkal nagyon pudinga lesz,márcsak arra vagyok kíváncsi milyen küldetések lesznek. smile.gif
wYth-NRG
QUOTE(-Stifler- @ Jul 23 2008, 01:08 PM) *

Nagy játék lesz az biztos. Mikor olvastam róla egy konzol újságban, egyből megjött hozzá a kedvem. Azt írták, h lesz oyln küldetés ami 1,5 óráig is eltarthat cool.gif

képzeld el
másfél órán át zombik rohamoznak, úristen XD
Rucsok
QUOTE(wYth-NRG @ Jul 23 2008, 04:54 PM) *

képzeld el
másfél órán át zombik rohamoznak, úristen XD

Ez nekem való játék, egyszerűen erre vágytam. Csapatban írtani a zombikat, áh cool.gif xD
Ugye FPS lesz?
DoNdRoX
QUOTE(Rucsok @ Jul 23 2008, 05:55 PM) *

Ez nekem való játék, egyszerűen erre vágytam. Csapatban írtani a zombikat, áh cool.gif xD
Ugye FPS lesz?

játék típus-ra érted hogy FPS lesz? mert ha arra, akkor igen az lesz
MasterTitan
Ha nem FPS lenne akkor nem ide került volna. smile.gif
Amúgy lehetne már November mert kíváncsi vagyok rá mennyire lesz jó. biggrin.gif
És remélem többet nem késik.
Rucsok
Oks, csak a külső nézetes gameplay vidi miatt kérdeztem
köszke a válaszokat
Brian55
Ijnye tehát akkor amit én nyitottam Left 4 Dead topic az törölték.
Nem baj legalább valakinek volt eszébe újat nyitni :')
Mellesleg überkirályzsírság lesz a játék csak majd a hangokra leszek kíváncsi unsure.gif mert így a videók alapján nem igazán jött át.
Snexi
QUOTE(MasterTitan @ Jul 23 2008, 06:05 PM) *

Ha nem FPS lenne akkor nem ide került volna. smile.gif

Volt már rá példa hogy rossz helyre nyitottak egy topicot smile.gif
MasterTitan
QUOTE(Twisted @ Jul 23 2008, 06:11 PM) *

Volt már rá példa hogy rossz helyre nyitottak egy topicot smile.gif

ok,de én tájékozott vagyok és láttam előtte már gameplay vidit is. wink.gif smile.gif
Snexi
QUOTE(MasterTitan @ Jul 23 2008, 06:17 PM) *

ok,de én tájékozott vagyok és láttam előtte már gameplay vidit is. wink.gif smile.gif

Jó nem azt mondtam hogy nem fps smile.gif
wYth-NRG
QUOTE(Rucsok @ Jul 23 2008, 05:55 PM) *

Ugye FPS lesz?

nem csak poénból lett az FPS részlegbe rakva xD
-StiF-
QUOTE(wYth-NRG @ Jul 24 2008, 03:46 PM) *

nem csak poénból lett az FPS részlegbe rakva xD

Tuti FPS, megnéztem az újságot, amiben írtak róla.
wYth-NRG
QUOTE(-Stifler- @ Jul 24 2008, 05:05 PM) *

Tuti FPS, megnéztem az újságot, amiben írtak róla.

ugye ez most poén? laugh.gif
még szép h fps lesz tongue.gif mi mást csinálna a Valve? biggrin.gif
MasterTitan
Kíváncsi leszek itt lesz-e achievements rendszer,mert a Valve most minden játékába berakja (DoD,CS,TF2..)
Érdekes lenne az: ölj meg 10ezer zombit. smile.gif
Nkrissz
QUOTE(MasterTitan @ Jul 24 2008, 06:35 PM) *

Kíváncsi leszek itt lesz-e achievements rendszer,mert a Valve most minden játékába berakja (DoD,CS,TF2..)

Az tuti hogy miután kijött a játék updateket fognak hozzá kihozni mint a tf2-höz.
MasterTitan
QUOTE(Nkrissz @ Jul 24 2008, 07:58 PM) *

Az tuti hogy miután kijött a játék updateket fognak hozzá kihozni mint a tf2-höz.

ja,de szerintem lesznek benne már mikor megjelenik,miután már a többi játékhoz is folyton adnak ki,kérdéses ha lesznek akkor mik lesznek azok. smile.gif
Raven
QUOTE(MasterTitan @ Jul 24 2008, 07:35 PM) *

az összes orange box engine-es játékban voltak achivement-ek eddig úgyh most is biztosan lesz.
Snexi
QUOTE(-=IcEmAn=- @ Jul 24 2008, 08:29 PM) *

az összes orange box engine-es játékban voltak achivement-ek eddig úgyh most is biztosan lesz.

Orange Box engine?Nem inkább source?
Raven
QUOTE(Twisted @ Jul 24 2008, 09:30 PM) *

Orange Box engine?Nem inkább source?

az új source engine-t orange box engine-nek is hívják, még a valve is így hivatkozik rá.
vmiki88
QUOTE(-=IcEmAn=- @ Jul 24 2008, 08:32 PM) *

az új source engine-t orange box engine-nek is hívják, még a valve is így hivatkozik rá.

inkább hívjuk source engine 14-nek cool.gif
Nkrissz
Lesz egy olyan achievment amit akkor kapsz meg ha végigvisztek úgy egy pályát hogy egyszer sem ütnek meg a zombik blink.gif .
MasterTitan
QUOTE(Nkrissz @ Jul 25 2008, 05:24 PM) *

Lesz egy olyan achievment amit akkor kapsz meg ha végigvisztek úgy egy pályát hogy egyszer sem ütnek meg a zombik blink.gif .

ezt honnan tudod/veszed?
Amúgy az érdekes lenne. biggrin.gif
wYth-NRG
QUOTE(Nkrissz @ Jul 25 2008, 05:24 PM) *

Xboxon ep1hez: vidd végig a játékot egyetlen egy lövés nélkül
érdekes biggrin.gif
MasterTitan
QUOTE(wYth-NRG @ Jul 25 2008, 05:55 PM) *

Xboxon ep1hez: vidd végig a játékot egyetlen egy lövés nélkül
érdekes biggrin.gif

Mondjuk nem túl hosszú,talán Gravity gun-al meg feszítő vassal sikerülhet easy-n. biggrin.gif
wYth-NRG
QUOTE(MasterTitan @ Jul 25 2008, 06:34 PM) *

Mondjuk nem túl hosszú,talán Gravity gun-al meg feszítő vassal sikerülhet easy-n. biggrin.gif

én azért kíváncsi vagyok hogyan kellene leszedni az egyik lebegő ellenfelet (rakétás rész) unsure.gif
bár lehet h az a fegyver kivétel, mert akkor lehetetlen lenne végigvinni
MasterTitan
QUOTE(wYth-NRG @ Jul 25 2008, 06:40 PM) *

én azért kíváncsi vagyok hogyan kellene leszedni az egyik lebegő ellenfelet (rakétás rész) unsure.gif
bár lehet h az a fegyver kivétel, mert akkor lehetetlen lenne végigvinni

na ja,de mondjuk a végén a stridert raksi vető nélkül hogy a pudingomba szeded le. blink.gif
meg egyáltalán fegyver nélkül. blink.gif
wYth-NRG
QUOTE(MasterTitan @ Jul 25 2008, 07:00 PM) *

na ja,de mondjuk a végén a stridert raksi vető nélkül hogy a pudingomba szeded le. blink.gif
meg egyáltalán fegyver nélkül. blink.gif

detto ugyan az az eset, gondolom raksival lehet, na de inkább vissza a zombikhoz
Raven
QUOTE(vmiki88 @ Jul 25 2008, 04:06 PM) *

inkább hívjuk source engine 14-nek cool.gif

hát ha különcködni szeretnél, nyugodtan hívd annak, de ettől függetlenül mindenki orange box engine-nek hívja, a fejlesztőket is beleértve ahogy már említettem.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.