QUOTE(martin_dante @ Jul 23 2008, 06:24 AM)

Hülyeség, hogy alig van díszdoboz blu-ray-ből, mert manapság hetente jönnek ki külföldön a szebbnél szebb kiadások, főleg digi-book-ok és digipack-ok, de fémdobozokból is van már.
Én amúgy a 16:10-es Samsung LCD-monitoromon nézem a filmeket, 8600GT-vel a 720p-sekkel nincs gondja, az 1080p-sekkel meg csak annyi, hogy amikor tekerek, várnom kell egy picit hogy a videókártya feldolgozza magában a dolgokat, szóval van ilyenkor egy 10 másodperces várakozási idő, de nem vészes, a látvány cserébe meg állleejtő.
Nálad is a proci számol. Csak a DXVA-t támogató lejátszók képesek kihasználni a hardveres gyorsítást és azok is csak a L4.1-es profil kódolású filmeknél.
QUOTE(MalARkey @ Jul 23 2008, 11:46 AM)

Amikor tehetem akkor rákötöm az iszonyat 106 centis HD tvre a gépem és azon nézem 1080p ben a filmeket..de van mikor öcsém nyúzza, olyankor marad a nappaliban a plazmaTV házimozi rendszer dvd kombó.
Az az egy hátránya télleg, h van két jó gép itthon HD-s videokarival meg miegyébbel, öcsémé meg az enyém, és ehhez vettünk közösen egy Panasonic FullHD tv-t és ezért biza a filmnézés nem mindig zökkenő mentes.

Itt van a nyár, dolgozz össze öcsédnek egy alap monitorra valót és utána maradjon csöndben

Én most nekiálltam az
Unforgiven 1080p-s változatának a beszerzéséhez. Ion féle prezentáció, így a hardveres gyorsítást kihasználja, plusz emelt fps száma van, ami gyönyörűen szép mozgásélményt biztosít.
Itt azért látszik, hogy régebbi filmből igazán minőségi transzfert készíteni nehéz, de szerintem még így is pofásabb, mint a 720p-s változat belőle