Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: HD Filmek
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
-moki-
Sziasztok!

Ha már ennyire elterjedt a fórumon a HD filmek nézése, akkor gondoltam megnyitom ezt a többcélú topicot. Először is itt kérhettek segítséget a lejátszással, codecekkel kapcsolatban, de az igazi profilja a topicnak a HDfilmek ajánlása, lehetőleg sample képekkel megtűzdelve, információ csere és élménybeszámoló, netántán némi technikai információ. Remélem be fog indulni a társalgás és minden minőségbuzgó megtalálja benne a számítását.

Figyelem! A látvány mellett természetesen a tartalom is nagyon, de nagyon fontos! A látványfilmek hosszú távon rohasztják a lelket, fogszuvasodást és korai magömlést okoznak!
grasslover
Még beférhetett volna egy külön szavazóizé, ami olyan, hogy

"igen, megnézek mindenfélét, de bőven elég ami nem hádé az is a"

Me' én arra szavaztam vón. De így megy a paksosra.
-OJ-
QUOTE(-moki- @ Jul 22 2008, 09:59 PM) *

Ha már ennyire elterjedt a fórumon a HD filmek nézése,

Te és........ki még? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
tenderlumpling
QUOTE(-OJ- @ Jul 23 2008, 12:21 AM) *

Te és........ki még? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Amúgy tényleg néha tök jól elbeszélget magában laugh.gif
Hares
Én szoktam még 720p-s filmeket nézni,igazából tök felesleges a 17"os CRT-n bomlasztani az agyam,de kiírom őket és majd mikor tönkremegy ez a monitor vagy esetleg a 13éves Goldstar TV a nappaliban,majd akkor előveszem őket,megvárnak. biggrin.gif
Messze nem vagyok olyan HD-állat mint moki,de jó dolognak tartom. biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(Hares @ Jul 22 2008, 10:38 PM) *

Én szoktam még 720p-s filmeket nézni,igazából tök felesleges a 17"os CRT-n bomlasztani az agyam,de kiírom őket és majd mikor tönkremegy ez a monitor vagy esetleg a 13éves Goldstar TV a nappaliban,majd akkor előveszem őket,megvárnak. biggrin.gif
Messze nem vagyok olyan HD-állat mint moki,de jó dolognak tartom. biggrin.gif

Én pedig egyenlőre felesleges dolognak tartom.

Majd ha normális kiadások lesznek belőle, jóval olcsóbban a mostaniaknál, majd akkor meggondolandó lesz beszerezni néhányat
elindir
Biztos szép és jó, de valahogy fájna a szivem egy dvdre kiírni egyetlen egy Band of Brothers részt HD-minőségben. unsure.gif biggrin.gif
-moki-
Érdekes mód a bluray már nem friss technológia, mégis alig vannak belőle jól extrázott díszdobozos kiadások. Gondolom ez azért van, mert nem sok stáb fordít arra erőforrást, hogy még a werkfilm is hd kamerával legyen felvéve. Az upconvertek meg elég ramatyul néznek ki a komolyabb rendszereken. A hardweres upconvert meg még a jövő zenéje, de az tzti hogy nagyon brutál lesz biggrin.gif

QUOTE(elindir @ Jul 22 2008, 10:59 PM) *

Biztos szép és jó, de valahogy fájna a szivem egy dvdre kiírni egyetlen egy Band of Brothers részt HD-minőségben. unsure.gif biggrin.gif

Pedig még Winters álla is leesett tőle biggrin.gif

Bár a spéci szűrők kicsit mosnak a képen, mégis... a Bastogne és a The Breaking Point részek mindent aláznak. Tök olyan, mintha a Quake 2 motorról a Doom3 motorjára ugranál biggrin.gif Brutálisak a felületek, az arcok, a bőr, a textílanyagok... mintha tényleg itt lenne előtted.
Hares
QUOTE(-moki- @ Jul 23 2008, 01:09 AM) *

Érdekes mód a bluray már nem friss technológia, mégis alig vannak belőle jól extrázott díszdobozos kiadások. Gondolom ez azért van, mert nem sok stáb fordít arra erőforrást, hogy még a werkfilm is hd kamerával legyen felvéve. Az upconvertek meg elég ramatyul néznek ki a komolyabb rendszereken. A hardweres upconvert meg még a jövő zenéje, de az tzti hogy nagyon brutál lesz biggrin.gif

Bár a spéci szűrők kicsit mosnak a képen, mégis... a Bastogne és a The Breaking Point részek mindent aláznak. Tök olyan, mintha a Quake 2 motorról a Doom3 motorjára ugranál biggrin.gif Brutálisak a felületek, az arcok, a bőr, a textílanyagok... mintha tényleg itt lenne előtted.

Vaz mekkora kép.... biggrin.gif
Jackassbomb
Rengeteg hd minőségű animét nézek, és tényleg megéri. Sokat tud dobni az élvezeten, ha ilyen jó a képminőség. x) Viszont én nem láttam a fullhd és a hd között annyi különbséget, hogy megérje azt néznem. Bár a fullhd nyilván 19"-nál nagyobb képernyőre van tervezve. ^^
-moki-
QUOTE(Jackassbomb @ Jul 22 2008, 11:26 PM) *

Rengeteg hd minőségű animét nézek, és tényleg megéri. Sokat tud dobni az élvezeten, ha ilyen jó a képminőség. x) Viszont én nem láttam a fullhd és a hd között annyi különbséget, hogy megérje azt néznem. Bár a fullhd nyilván 19"-nál nagyobb képernyőre van tervezve. ^^

Elég csak felraknod a monitorodon a felbontást. Hiába van mondjuk 50 colos monitorod, ha nem tud elegendő képpontot megjeleníteni. Ugye minél nagyobb a felbontás, annál jobb a részletesség, minőség... a méret csupán egy másodlagos tényező. Egy falra kivetített 720p-s kép nem lesz szebb, mint egy 1024x768-ban nézett 1080p-s film. Sajna a crt monitorok ennyire magas felbontások mellé csak igen csekély képfrissítést képeke kifacsarni magukból, amitől hosszútávon megfolyik a szemünk.

Az én moncsim még 1600x1200-ban képes 75hertzen üzemelni, de az sem valami megnyerő. Szerencsére van más biggrin.gif De jó volna egy zsír kis 22" lcd képernyő biggrin.gif
elindir
QUOTE(-moki- @ Jul 22 2008, 11:09 PM) *

Elhiszem, biztos nem mindennapi élmény. Illik egy nem mindennapi sorozathoz. sleep.gif ^^
Ante
Nekem van már fél éve HD-ready videókarim, helyem dögivel, meg csini kis LCD-m, viszont a netem olyan trágya, hogy egy hét mire lehúzok egy HD-filmet torrentről sad.gif Úgyhogy maradnak a trailerek...
-moki-
QUOTE(Ante @ Jul 22 2008, 11:45 PM) *

Nekem van már fél éve HD-ready videókarim, helyem dögivel, meg csini kis LCD-m, viszont a netem olyan trágya, hogy egy hét mire lehúzok egy HD-filmet torrentről sad.gif Úgyhogy maradnak a trailerek...

Nekem 4mbites letöltésem van, azaz átlag 460kb/s-ekkel töltök, így egy 1080p-s film 4 és fél óra alatt van lenn, ha már sokan seedelik (ha reggel felkerül, akkor estére már optimális a sebesség biggrin.gif) Türelem kell csak hozzá... tudom, hogy kényelmesebb az, hogy amíg megvacsizok addig lejön az esti program, de sztem érdemes szenvedni egy kicsit az élvezetért biggrin.gif
Ante
QUOTE(-moki- @ Jul 22 2008, 11:47 PM) *

Nekem 4mbites letöltésem van, azaz átlag 460kb/s-ekkel töltök, így egy 1080p-s film 4 és fél óra alatt van lenn, ha már sokan seedelik (ha reggel felkerül, akkor estére már optimális a sebesség biggrin.gif) Türelem kell csak hozzá... tudom, hogy kényelmesebb az, hogy amíg megvacsizok addig lejön az esti program, de sztem érdemes szenvedni egy kicsit az élvezetért biggrin.gif

Szenvedek én eleget az 1 Mbitemmel, meg azzal, hogy normálisan seedelt filmeket találjak. Friss husi vagyok a torrentpiacon és még nem vagyok ilyen elit, meghívásos kluboknak a tagja, sajna. (Bár azt elárulhatnád, honnan szerválod a HD-jeidet rolleyes.gif )
tiborov
Jó ötlet volt a topic. Én már odáig süllyedtem, hogy minden 3. film, amit nézek az már általában 720p-és. biggrin.gif Nálam eddig a legmegnyerőbb HD-film a The Bank Job volt. Minőségi ESiR. cool.gif
martin_dante
QUOTE(-moki- @ Jul 22 2008, 11:09 PM) *

Hülyeség, hogy alig van díszdoboz blu-ray-ből, mert manapság hetente jönnek ki külföldön a szebbnél szebb kiadások, főleg digi-book-ok és digipack-ok, de fémdobozokból is van már.

Én amúgy a 16:10-es Samsung LCD-monitoromon nézem a filmeket, 8600GT-vel a 720p-sekkel nincs gondja, az 1080p-sekkel meg csak annyi, hogy amikor tekerek, várnom kell egy picit hogy a videókártya feldolgozza magában a dolgokat, szóval van ilyenkor egy 10 másodperces várakozási idő, de nem vészes, a látvány cserébe meg állleejtő.
Ronnie
A HD-filmeket most már végre tudom nézni a 82cm-es LCD TV-n. Eddig gondot okozott mert nem volt HDMI kábelem, de szerencsére az új ATi videokártyához adtak DVI-HDMI átalakítót és csak a kábelt kellett beszereznem.

A kép sokkal szebb az egyszerű DVD-ripekhez képest. Kontrasztosabb és élesebb képeket kapunk. A hangok pedig tisztábbak. Csak azt sajnálom, hogy elég sok rossz minőségű release kerül fel a torrent oldalakra, ezért érdemes a jól bevált releaser csapatoknál maradni. Ilyen például a SEPTiC és az ESiR. Egyébként ha van valakinek HD Bitsre, vagy egyéb nevesebb HD oldalra meghívója azt örömmel fogadnám, mert a magyar oldalak eddig elég szegényesek a nagy felbontású filmek terén.
grasslover
Az rendben van, ha a HD filmekről beszéltek, de torrentoldal meg ilyen olyan ripek említése már ne menjen divatszámba, mivel fórumszabályzatba ütközik.
tiborov
Én is 16:10-es Samsungon tolom (SyncMaster 931BW) és 8800 GTS kártyával, de nekem az 1080p-és filmeknél vannak jelenetek, amik kifagynak, de a szöveg megy és ha nyomogatom a Space-t, akkor látom, hogy ott kurwa pixeles a kép. Emlékszem régebben ilyet nem csinált. Ennek mi lehet az oka? Ffdshow is fel van nyomva a gépre, szóval tanácstalan vagyok. Ja, és VLC player-rel nézem a filmeket. Vki tud vmi megoldást?
Jackassbomb
QUOTE(-moki- @ Jul 22 2008, 11:33 PM) *

Elég csak felraknod a monitorodon a felbontást. Hiába van mondjuk 50 colos monitorod, ha nem tud elegendő képpontot megjeleníteni. Ugye minél nagyobb a felbontás, annál jobb a részletesség, minőség... a méret csupán egy másodlagos tényező. Egy falra kivetített 720p-s kép nem lesz szebb, mint egy 1024x768-ban nézett 1080p-s film. Sajna a crt monitorok ennyire magas felbontások mellé csak igen csekély képfrissítést képeke kifacsarni magukból, amitől hosszútávon megfolyik a szemünk.

Az én moncsim még 1600x1200-ban képes 75hertzen üzemelni, de az sem valami megnyerő. Szerencsére van más biggrin.gif De jó volna egy zsír kis 22" lcd képernyő biggrin.gif

Nekem tft monitorom van, nem crc. x) 1280*1024 a maximum, ez 75hz mellett. Ezért mondtam, hogy felesleges nekem a fullhd. ^^
Real013
Én maradok egyelőre a DVD Divx kombónál, nincs nekem sávszélességem meg monitorom HD-zni. biggrin.gif
MalARkey
Amikor tehetem akkor rákötöm az iszonyat 106 centis HD tvre a gépem és azon nézem 1080p ben a filmeket..de van mikor öcsém nyúzza, olyankor marad a nappaliban a plazmaTV házimozi rendszer dvd kombó. smile.gif
Az az egy hátránya télleg, h van két jó gép itthon HD-s videokarival meg miegyébbel, öcsémé meg az enyém, és ehhez vettünk közösen egy Panasonic FullHD tv-t és ezért biza a filmnézés nem mindig zökkenő mentes. mellow.gif
-moki-
QUOTE(martin_dante @ Jul 23 2008, 06:24 AM) *

Hülyeség, hogy alig van díszdoboz blu-ray-ből, mert manapság hetente jönnek ki külföldön a szebbnél szebb kiadások, főleg digi-book-ok és digipack-ok, de fémdobozokból is van már.

Én amúgy a 16:10-es Samsung LCD-monitoromon nézem a filmeket, 8600GT-vel a 720p-sekkel nincs gondja, az 1080p-sekkel meg csak annyi, hogy amikor tekerek, várnom kell egy picit hogy a videókártya feldolgozza magában a dolgokat, szóval van ilyenkor egy 10 másodperces várakozási idő, de nem vészes, a látvány cserébe meg állleejtő.

Nálad is a proci számol. Csak a DXVA-t támogató lejátszók képesek kihasználni a hardveres gyorsítást és azok is csak a L4.1-es profil kódolású filmeknél.

QUOTE(MalARkey @ Jul 23 2008, 11:46 AM) *

Amikor tehetem akkor rákötöm az iszonyat 106 centis HD tvre a gépem és azon nézem 1080p ben a filmeket..de van mikor öcsém nyúzza, olyankor marad a nappaliban a plazmaTV házimozi rendszer dvd kombó. smile.gif
Az az egy hátránya télleg, h van két jó gép itthon HD-s videokarival meg miegyébbel, öcsémé meg az enyém, és ehhez vettünk közösen egy Panasonic FullHD tv-t és ezért biza a filmnézés nem mindig zökkenő mentes. mellow.gif

Itt van a nyár, dolgozz össze öcsédnek egy alap monitorra valót és utána maradjon csöndben biggrin.gif

Én most nekiálltam az Unforgiven 1080p-s változatának a beszerzéséhez. Ion féle prezentáció, így a hardveres gyorsítást kihasználja, plusz emelt fps száma van, ami gyönyörűen szép mozgásélményt biztosít. cool.gif

Itt azért látszik, hogy régebbi filmből igazán minőségi transzfert készíteni nehéz, de szerintem még így is pofásabb, mint a 720p-s változat belőle cool.gif
MalARkey
QUOTE(-moki- @ Jul 23 2008, 12:24 PM) *

Itt van a nyár, dolgozz össze öcsédnek egy alap monitorra valót és utána maradjon csöndben biggrin.gif

Van nekem 1 régi 19es wide lcd monitorom, alapbol azzal kell beérnem mer mikor felajánlottam össznépi panaszáradat kapott el, mondván hiába vettük közösen nekm már van monitorom, neki nincs ezé nála lesz a Tv..de az "énvagyok a nagyobb az erősebb, és az idősebb" elv alapján sokszor cserélunk monitort biggrin.gif
plus ugy néz ki nyár végére megveszem a ps3-amat akkor pedig egyértelműen nálam köt ki a TV laugh.gif
-Dan-
A HD jó dolog... legalábbis szerintem smile.gif
...de jelenleg még megfelel nekem a sima dvd minőség is. Csak 1-2 kivételes filmet nézek hd-ben (nagy kedvenceket, látványfilmeket, stb) de egyenlőre még csak 720p-ben; mert 17"-os lcd-n az 1080p felesleges.

Mostanában (pár hét) fog megjönni a 24"-os monitorom, szóval lassan el fogok kezdeni beszerezni pár új filmet. Egyenlőre úgy vagyok vele, hogy nem tom mennyire éri meg a plusz helyet az 1080p, mert eddig olyan nagy kült ugye nem láttam. Szerintetek? smile.gif
martin_dante
QUOTE(-Dan- @ Jul 23 2008, 09:24 PM) *

Egyenlőre úgy vagyok vele, hogy nem tom mennyire éri meg a plusz helyet az 1080p, mert eddig olyan nagy kült ugye nem láttam. Szerintetek? smile.gif

Akkor szedd le a No Country for Old Men 720p-s és 1080p-s változatainak sample-jeit, és a különbségeket garantálom biggrin.gif
Amúgy meg a fene egyen téged a 24"-os monitorodért, azon már játszani is egy külön élmény lehet unsure.gif
-Dan-
QUOTE(martin_dante @ Jul 23 2008, 09:27 PM) *

Akkor szedd le a No Country for Old Men 720p-s és 1080p-s változatainak sample-jeit, és a különbségeket garantálom biggrin.gif
Amúgy meg a fene egyen téged a 24"-os monitorodért, azon már játszani is egy külön élmény lehet unsure.gif

Nah ez nem is rossz ötlet smile.gif

Btw a monitort elsősorban filmezésre (meg graf. munkára) szánom, azért is kezdtem el áttérni a hd-re mostanában smile.gif Na de a gémekre is kíváncsi vagyok ofc... ha már a "High-Definition Gaming" világában élünk biggrin.gif
Hares
QUOTE(-Dan- @ Jul 23 2008, 11:35 PM) *

Nah ez nem is rossz ötlet smile.gif

Btw a monitort elsősorban filmezésre (meg graf. munkára) szánom, azért is kezdtem el áttérni a hd-re mostanában smile.gif Na de a gémekre is kíváncsi vagyok ofc... ha már a "High-Definition Gaming" világában élünk biggrin.gif

Grafikai munkára? Hohó! Milyen monitort veszel? biggrin.gif
-Dan-
QUOTE(Hares @ Jul 23 2008, 10:23 PM) *

Grafikai munkára? Hohó! Milyen monitort veszel? biggrin.gif

Dell 2408WFP smile.gif Nagyon nagy reményeket fűzök hozzá ^^ smile.gif
Hares
QUOTE(-Dan- @ Jul 24 2008, 12:35 AM) *

Dell 2408WFP smile.gif Nagyon nagy reményeket fűzök hozzá ^^ smile.gif

Aztabüdös. Nem csodálom,brutál monitornak néz ki... blink.gif Uramatyám. biggrin.gif
-moki-
QUOTE(-Dan- @ Jul 23 2008, 09:24 PM) *

Mostanában (pár hét) fog megjönni a 24"-os monitorom, szóval lassan el fogok kezdeni beszerezni pár új filmet. Egyenlőre úgy vagyok vele, hogy nem tom mennyire éri meg a plusz helyet az 1080p, mert eddig olyan nagy kült ugye nem láttam. Szerintetek? smile.gif

Nah akkor megnézem a filmjeim és összeírom, hogy mit szerezz be, ha tesztelni akarod a monitorod (meg a pc-d )biggrin.gif Szép példány, grat hozzá. A kontraszt aránya is egész jó, bár abból semelyik se elég igazán biggrin.gif

Mondanám azt, hogy szerezd be azonnal a BoB szériát, de az 50 giga 1080p-ben biggrin.gif Épp ezért azt mondom, hogy a The Orphanage-el kezd. Abból az 1080p már tényleg olyan, mint egy festmény... ráadásul viszi a videókari hardveres gyorsítása smile.gif

A HD gaming meg jó móka... pont ma raktam be egy-két full hd képet a screenshotok topicba biggrin.gif
_Jolly_Joker_
QUOTE(-moki- @ Jul 24 2008, 12:27 AM) *

Nah akkor megnézem a filmjeim és összeírom, hogy mit szerezz be, ha tesztelni akarod a monitorod (meg a pc-d )biggrin.gif Szép példány, grat hozzá. A kontraszt aránya is egész jó, bár abból semelyik se elég igazán biggrin.gif

Mondanám azt, hogy szerezd be azonnal a BoB szériát, de az 50 giga 1080p-ben biggrin.gif Épp ezért azt mondom, hogy a The Orphanage-el kezd. Abból az 1080p már tényleg olyan, mint egy festmény... ráadásul viszi a videókari hardveres gyorsítása smile.gif

A HD gaming meg jó móka... pont ma raktam be egy-két full hd képet a screenshotok topicba biggrin.gif

Aztán csak publikusan ám, mert én is megnéznék pár HD filmet. Bár biztosan közel sem lesz olyan látványos 1440x900-as felbontással, mint full HD-ben, de azért kiváncsi vagyok. A BoB-ból van valami HD verzióm, de az asszem csak 720p.

Ja és múltkor Toy Storyztam 720p-ben. Mégegyszer köszi, Dani biggrin.gif
Ante
Jut eszembe, láttam két Office epizódot 720-ban. Szép volt.
-Dan-
QUOTE(-moki- @ Jul 24 2008, 12:27 AM) *

Hm... BoB-ra már én is gondoltam, viszont a The Orphanage-ről még nem nagyon hallottam unsure.gif Minden esetre kössz a tippet, utána nézek majd cool.gif

Am neked mik vannak meg HD-ben? smile.gif

QUOTE(_Jolly_Joker_ @ Jul 24 2008, 12:36 AM) *

Ja és múltkor Toy Storyztam 720p-ben. Mégegyszer köszi, Dani biggrin.gif

Nagyon szívesen biggrin.gif
-moki-
Sajna az összesített listám xls-ben van és még nem telepítettem office-t biggrin.gif Holnap berakom, hogy miből melyik van meg.
Agent_Gabor
QUOTE(Ante @ Jul 23 2008, 01:54 AM) *

Bár azt elárulhatnád, honnan szerválod a HD-jeidet rolleyes.gif

Jó haverja a mikulásnak sleep.gif
-Dan-
QUOTE(-moki- @ Jul 24 2008, 12:56 AM) *

Sajna az összesített listám xls-ben van és még nem telepítettem office-t biggrin.gif Holnap berakom, hogy miből melyik van meg.

Hát kíváncsian várom smile.gif Az én hd gyűjteményem még elég szerény, de igyekszem változtatni rajta smile.gif
-moki-
QUOTE(Agent_Gabor @ Jul 24 2008, 01:11 AM) *

Jó haverja a mikulásnak sleep.gif

Igen, rengeteg mikulásnak, a java meg ide jár a fórumra laugh.gif

Amúgy van pár 2160P-s szösszenetem is, de azok diavetítés feelingek biggrin.gif Meg 10 másodperc 500 mega xD Bár már állítólag idén jön a 4320P-s felbontás, ami azt jelenti, hogy a film 7680 × 4320-as képekből áll xD A 2160P csak 3840x2160 xD
-Dan-
QUOTE(-moki- @ Jul 24 2008, 01:23 AM) *

Amúgy van pár 2160P-s szösszenetem is, de azok diavetítés feelingek biggrin.gif Meg 10 másodperc 500 mega xD Bár már állítólag idén jön a 4320P-s felbontás, ami azt jelenti, hogy a film 7680 × 4320-as képekből áll xD A 2160P csak 3840x2160 xD

Azt én is láttam a... tehát én is gondolkozom rajta h leszedem megnézni milyen smile.gif Kíváncsi vagyok mennyire enné meg a gépet.... gondolom nagyon laugh.gif
_Jolly_Joker_
QUOTE(-moki- @ Jul 24 2008, 01:23 AM) *

Igen, rengeteg mikulásnak, a java meg ide jár a fórumra laugh.gif

Hmm, BoB 4320P-ben... rolleyes.gif

RyanTT
Én meg örültem hogy a TV-m tudja a 720p-t. Eddig....
4320p te atya ég biggrin.gif eddig egyszer néztem filmet HD, de szép volt nagyon ready-n is, kíváncsi lennék több mint 4000p-re is rolleyes.gif
-moki-
QUOTE(_Jolly_Joker_ @ Jul 24 2008, 02:03 AM) *

Hmm, BoB 4320P-ben... rolleyes.gif

Végülis úgy csak egy rész 360 giga lenne xD De bazz, milyen kábel kell majd ahhoz? 360 gigát átstreamelni 1 óra alatt... 100 mega/sec-es vonal... nice XD
tiborov
QUOTE(tiborov @ Jul 23 2008, 12:29 PM) *

Én is 16:10-es Samsungon tolom (SyncMaster 931BW) és 8800 GTS kártyával, de nekem az 1080p-és filmeknél vannak jelenetek, amik kifagynak, de a szöveg megy és ha nyomogatom a Space-t, akkor látom, hogy ott kurwa pixeles a kép. Emlékszem régebben ilyet nem csinált. Ennek mi lehet az oka? Ffdshow is fel van nyomva a gépre, szóval tanácstalan vagyok. Ja, és VLC player-rel nézem a filmeket. Vki tud vmi megoldást?

Erre valaki tudna választ adni?
-Dan-
QUOTE(tiborov @ Jul 24 2008, 04:14 PM) *

Erre valaki tudna választ adni?

Nekem is 8800GTS-em van, és a VLC Player nekem is rosszalkodott unsure.gif Mióta áttértem KM Playerre, semmi gond, talán próbáld ki azzal smile.gif
tiborov
QUOTE(-Dan- @ Jul 24 2008, 06:31 PM) *

Nekem is 8800GTS-em van, és a VLC Player nekem is rosszalkodott unsure.gif Mióta áttértem KM Playerre, semmi gond, talán próbáld ki azzal smile.gif

Kösszépen! Bepróbálom azzal.
-moki-
QUOTE(tiborov @ Jul 24 2008, 04:49 PM) *

Kösszépen! Bepróbálom azzal.

VLC 1080p-re felejtős... mégha erős géped van, akkor se képes vele elbánni normálisan. Én 1080p-hez Media Player Home Cinema-t használok. FFDshowval és CoreAVC-vel is elmegy, ráadásul a hardveres támogatást is kihasználja, plusz könnyű hang, videoés feliratsávot váltani benne.
grasslover
K-lite codec pack, windows media player classic...oszt visz mindent sleep.gif
-Dan-
QUOTE(grasslover @ Jul 24 2008, 04:53 PM) *

K-lite codec pack, windows media player classic...oszt visz mindent sleep.gif

Vagy KM Player, ami telepített codec pack nélkül is visz mindent, mer az exe mellé vannak téve a szükséges cuccok - amiket ugyanúgy lehet "finomhangolni" mintha telepítve lennének rolleyes.gif

Szerk.: Legalábbis nekem ezért nagyon szimpi, mert nem kell plusz cuccokat telepítgetni - főleg h a lejátszót sem kell installálni.
Norbi101
Láttam már sokat de nem gépen hanem hdtv-n, Rush Hour 3 1080p pl de még van sok majd leírom.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.