na, ez most így nem tudom, hogy menni fog-e, avagy sem, de kezdeményeznék egy olyat, hogy, mint a Könyv altopic-os olvasókör, úgy az itt összegyűltek is ajánljanak egy-egy albumot, amit a vállalkozó szelleműek szépen meghallgatnak, és véleményeznek...lehetőleg ne vérjunik beszerezhetetlen dolgok legyenek szerintem, vagy ha igen, akkor majd megoldja az ajánló egyén a net segíségével számunkra(

)...szóval aki ajánl valamit, az ajánljon, lehetőleg egyet, jól átgondolva, értékes és a műfajában azért valahogy művibb, kiemelkedőbb legyen, de tőlem jöhet bármi, majd megvitatjuk, hogy mi mehet és mi nem...csak ne cseszkődjünk, vesszünk össze szarságokon...
tehát, pl, én ajánlom a Daturah-Reverie albumot, az új Meshuggah-t, és mondjuk a Cable-Pigs Never Fly-t...aztán majd írtok, hogy melyik legyen...de lehet simán csak egyet is, ha olyan, vágjátok ti...és akkor ha összegyűlik mondjuk tíz konkrét ajánlás, akkor szétbontjuk határidőkre őket egyesével, mindenki aki akarja addig meghallgatja a delikvens albumot, beszerzi ahogy tudja, természetesen boltból, aha...na, és a határidő után hagyunk időt a megvitatására, kisebb/nagyobb lélegzetben, ahogy jön...ha valakinek van ötlete, szóljon, és remélem azért bejön ez valamilyen szinten...