Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Zenehallgatókör
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Zene
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Toolvid
na, ez most így nem tudom, hogy menni fog-e, avagy sem, de kezdeményeznék egy olyat, hogy, mint a Könyv altopic-os olvasókör, úgy az itt összegyűltek is ajánljanak egy-egy albumot, amit a vállalkozó szelleműek szépen meghallgatnak, és véleményeznek...lehetőleg ne vérjunik beszerezhetetlen dolgok legyenek szerintem, vagy ha igen, akkor majd megoldja az ajánló egyén a net segíségével számunkra( rolleyes.gif )...szóval aki ajánl valamit, az ajánljon, lehetőleg egyet, jól átgondolva, értékes és a műfajában azért valahogy művibb, kiemelkedőbb legyen, de tőlem jöhet bármi, majd megvitatjuk, hogy mi mehet és mi nem...csak ne cseszkődjünk, vesszünk össze szarságokon...

tehát, pl, én ajánlom a Daturah-Reverie albumot, az új Meshuggah-t, és mondjuk a Cable-Pigs Never Fly-t...aztán majd írtok, hogy melyik legyen...de lehet simán csak egyet is, ha olyan, vágjátok ti...és akkor ha összegyűlik mondjuk tíz konkrét ajánlás, akkor szétbontjuk határidőkre őket egyesével, mindenki aki akarja addig meghallgatja a delikvens albumot, beszerzi ahogy tudja, természetesen boltból, aha...na, és a határidő után hagyunk időt a megvitatására, kisebb/nagyobb lélegzetben, ahogy jön...ha valakinek van ötlete, szóljon, és remélem azért bejön ez valamilyen szinten...
Zarathos
Szóval ha jól értelmezem (hogy jól értelmezzem, beleolvastam a Könyvklubos megfelelőjénr) összegyűlik itt egy kisebb tömeg, mindenki benyög valamit, azt valahogy sorrendbe állítjuk (időrendibe), és ebben a sorrendben végigmegyünk rajta: az aktuálisan következő albumot mindenki hallgatja mondjuk 2 napig, majd összegyűlünk és véleményezzük, hogy miért is akartunk kiszaladni a világból tőle? biggrin.gif Ezt a topikot nekem hoztad létre, barátom a ronda avatarral laugh.gif Ezer éve vágyok már egy olyan helyre, ahol úgy tukmálhatom az emberekre az éppen előásott excentrikus zenéimet, hogy meg is hallgatják biggrin.gif

Szóval az én ajánlatom Pzychobitch-től az Electrolicious, most éppen ezzel... barátkozom
-moki-
Én benne vagyok, de szerintem az első kör után meg fog csappanni a létszám laugh.gif

Így kezdésképp a

Eyes of Fire - Ashes To Embers

albumát ajánlom meghallgatásra.

Következő körben meg jöhet majd a Black Sheep Wall rolleyes.gif laugh.gif cool.gif
XSB
Én az új Avantasia albumot ajánlanám be smile.gif 28.-án elutazom egy hétre,utána meg családi progik lesznek,szóval lövésem nincs,mikor kerülök vissza,de igyekszem beszerezni ezeket az albumokat smile.gif
Ghoul
Hehe, jó lenne, de amiket én ajánlanék, (death metal xD) azt nem tudná mindenki értékelni és befogadni. biggrin.gif
Darkdawn
QUOTE(Ghoul @ Jun 23 2008, 09:49 AM) *

Hehe, jó lenne, de amiket én ajánlanék, (death metal xD) azt nem tudná mindenki értékelni és befogadni. biggrin.gif

szerintem ettől ne féljé' laugh.gif

ideajánlom az új opethet

moki a m1dy-t a fennmaradó keménymagnak tartogatod? laugh.gif
Ghoul
Hát jó, de az Opeth pl. még mindig befogadhatóbb mint mondjuk 1 Devourment album. biggrin.gif
Toolvid
félreértés ne essék, azt nyögtök amit akartok, de akkor azt tutira...ha Ghoul a saját durvulatát mondja, akkor az lesz... rolleyes.gif jöhet még, aztán majd szanálunk, rendszerezünk...

amúgy én most első körre beajánlom a szent Clutch-ék Blast Tyrant albumát... blink.gif
Ghoul
Hát te tudod. Akkor beajánlom a Benighted-től az Icon albumot. 2007-es, elég profi biggrin.gif .
Toolvid
QUOTE(Ghoul @ Jun 23 2008, 10:43 AM) *

Hát te tudod. Akkor beajánlom a Benighted-től az Icon albumot. 2007-es, elég profi biggrin.gif .

akkor legyen az, bár nekem az Identisick jobban bejött, de mindkettő hatalom... rolleyes.gif
Ghoul
biggrin.gif Úgyvan, perfect banda.
GerillaGorilla
Na,hosszas gondolkodás után úgy döntöttem hogy az én ajánlásom a Strapping Young Lad-The New Black című albumára esett.

Mert Devin Townsend egy isten. rolleyes.gif
Lloth
Kaleidoscopio - Tem que valer
az én ajánlatom, ez nem rock, de sebaj. tongue.gif
Ghoul
A 10 ajánlatból már 8 be van töltve, és ha úgy csináljuk, ahogy Toolvid írta az elején, akkor 2 múlva lezárjuk az első kört. smile.gif
Szanyoc
Én is nyögök, egy Agalloch albumot, a The Mantle-t. Mondjuk nem személyes kedvencem tőlök, de kibaxottt jó
hallgatni való rolleyes.gif

Btw, Ghoul ez a Benighted egészen tetszetős, yútúbén megnéztem, hallgattam egy pár számot, durva
énekváltások vannak benne biggrin.gif a zene is tetszetős smile.gif
Ghoul
Hát, én tudom, hogy jó. smile.gif Személyes kedvenc.

Na, 9 betöltve.

Eddig:

Pzychobitch - Electrolicious
új Avantasia(?)
új Opeth(?)
Clutch - Blast Tyrant
Benighted - Icon
Strapping Young Lad - The New Black
Agalloch - The Mantle
Szanyoc
Az új Opeth a Watershed smile.gif

Benighted-ről, most hallgatom az albumot és az őrlés mellett vannak ám kellemes témák is, de a darálást is
annyira kompexen űzik Kistehén!meg hogy szét szakad a fejem ennyi riff hegytől laugh.gif na komoly kis zene rolleyes.gif
pumi
akkor leszek tizenegyedik albumajánló, (stílusos a Tool miatt biggrin.gif ) és benyögöm:
Rebreather - Half Speed Ahead
MailMan
Nagyon szimpatikus kezdeményezés smile.gif

Ha még befér egy javaslat, akkor In Flames - The Jester Race

szerk: csak 2 perccel kellett volna gyorsabbnak lennem biggrin.gif
Adi86
én is támogatom a kezdeményezést
Majd én is hallgatok egy ketőt pl Avantasia és az új Opeth-et
többit majd meglátom/meghallom
Ghoul
QUOTE(Szanyoc @ Jun 23 2008, 02:48 PM) *

Benighted-ről, most hallgatom az albumot és az őrlés mellett vannak ám kellemes témák is, de a darálást is
annyira kompexen űzik Kistehén!meg hogy szét szakad a fejem ennyi riff hegytől laugh.gif na komoly kis zene rolleyes.gif

Ugye. Eddig mindenki aki rá tud érezni valamennyire az extreme metalra, dícséri. biggrin.gif

pumi te még pont a 10. vagy. MailMan a 11. Hát nem tudom, hogy ez kitolódik e a kövi fordulóra. Majd Toolvid elmondja, hogy képzelte el. smile.gif
Zarathos
QUOTE(Ghoul @ Jun 23 2008, 02:35 PM) *

Hát, én tudom, hogy jó. smile.gif Személyes kedvenc.

Na, 9 betöltve.

Eddig:

Pzychobitch - Electrolicious
új Avantasia(?)
új Opeth(?)
Clutch - Blast Tyrant
Benighted - Icon
Agalloch - The Mantle

Inkább cseréljük ki azt a Pzychobitchet Polkadot Cadaver - Purgatory Dance Party-ra. Minél tovább hallgatom, annál inkább úgy vagyok vele, hogy ezzel egyelőre még nem szeretnék kínozni senkit, nagyon szokni kell laugh.gif
Szanyoc
QUOTE(Zarathos @ Jun 23 2008, 03:26 PM) *

Inkább cseréljük ki azt a Pzychobitchet Polkadot Cadaver - Purgatory Dance Party-ra. Minél tovább hallgatom, annál inkább úgy vagyok vele, hogy ezzel egyelőre még nem szeretnék kínozni senkit, nagyon szokni kell laugh.gif

hát nem volt egy leányálom a yútúbén a próba ph34r.gif
Hares
QUOTE(GerillaGorilla @ Jun 23 2008, 03:44 PM) *

Na,hosszas gondolkodás után úgy döntöttem hogy az én ajánlásom a Strapping Young Lad-The New Black című albumára esett.

Mert Devin Townsend egy isten. rolleyes.gif

Némán,jó ember vagy te is,mondtam már? cool.gif

Disillusion - Gloria. cool.gif
Toolvid
jó ez a tíz albumos kör, aztán majd meglátjuk, lehet hogy kevesebbre szűkítjük...és szeretnék mindenkit megkérni, aki jó arc, hogy ne vegye úgy, hogy én vagyok a mindenes topikvezér...simán toljátok ti is, ha bejön és nem vagyok pont itt...mert nemsokára elmegyek nyaralódni...szal szabad a játék, a fikázás, meg minden...szal most van tíz, aztán egy max két napos lájt után lehet írni róluk, de ahogy jön a csövön, nem erőszak ez...lazán. cool.gif

Polkadot Cadaver - Purgatory Dance Party
Avantasia - The Scarecrow
Opeth - Watershed
Clutch - Blast Tyrant
Benighted - Icon
Agalloch - The Mantle
Rebreather-Half-Speed Ahead
Ghoul
Szerintem is jó így, viszont ez a 2-3 nap 10 albumra nem biztos, hogy mindenkinek elég. Mit szólnátok 1 héthez az új játék kezdete előtt, és a héten belül akármikor írhatnátok az albumokról? smile.gif
Hares
QUOTE(Ghoul @ Jun 23 2008, 11:36 PM) *

Szerintem is jó így, viszont ez a 2-3 nap 10 albumra nem biztos, hogy mindenkinek elég. Mit szólnátok 1 héthez az új játék kezdete előtt, és a héten belül akármikor írhatnátok az albumokról? smile.gif

2-3 nap 1 albumra,nem? unsure.gif
Toolvid
QUOTE(Ghoul @ Jun 23 2008, 09:36 PM) *

rendicsek, legyen így... wink.gif
Senki_Sam
Üdvözletem, én is beszállnék a játékba.

Miles Davis Bitches Brew című albumát ajánlanám.
Najó nem, Medeski Medeski Martin and Wood - End of the World party(Just in Case)
A Btichest majd csak később a benn maradt harcosoknak...
Ghoul
QUOTE(Senki_Sam @ Jun 23 2008, 09:55 PM) *

Üdvözletem, én is beszállnék a játékba.

Miles Davis Bitches Brew című albumát ajánlanám.
Najó nem, Medeski Medeski Martin and Wood - End of the World party(Just in Case)
A Btichest majd csak később a benn maradt harcosoknak...

Az a helyzet, hogy mindkettőt már csak később tudod ajánlani, mert az első 10 hely betelt. spiny.gif
B4LINT
Csatlakoznék én is, bár nem tudom, mennyire leszek aktív résztvevő, de pár tetszős dolgot biztosan találok majd magamnak. (ez a Benighted pl. most így nagyon gyors ismerkedés után eléggé állat)

Az én ajánlatom, ami majd később akkor esetleg sorra kerülhet:
Ocoai - Breatherman
(Atlantis - Carpe Omnium volt még a másik esélyes, de aztán a másik mellett döntöttem)
Ghoul
Na emberek, akkor jövő hét hétfőig kellene meghallgatni ezeket az albumokat smile.gif :

Opeth - Watershed
Clutch - Blast Tyrant
Benighted - Icon
Agalloch - The Mantle

Amikor meghallgattátok őket, nem kell kivárni a hétfőt, nyugodtan lehet írni róluk. smile.gif
pumi
QUOTE(Ghoul @ Jun 23 2008, 10:13 PM) *

Na emberek, akkor jövő hét hétfőig kellene meghallgatni ezeket az albumokat smile.gif :

Opeth - Watershed
Clutch - Blast Tyrant
Benighted - Icon
Agalloch - The Mantle

Amikor meghallgattátok őket, nem kell kivárni a hétfőt, nyugodtan lehet írni róluk. smile.gif

ja hát itt nem kell tartani a spoilerkedéstől 8)))
M3LK0R
Én is én is biggrin.gif
Cynic - Focus az én izém biggrin.gif ja de látom első 10 hely betellt akkor várok és hallgatok biggrin.gif
Toolvid
QUOTE(pumi @ Jun 23 2008, 11:39 PM) *

ja hát itt nem kell tartani a spoilerkedéstől 8)))

aztán te lányom, te megfogod hallgatni a Benighted-ot meg Zara hüjeségét is? laugh.gif az új Opethről nem is szólva biggrin.gif
Ghoul
Én 2. körbe tuti a Wintersunt fogom ajánlani rolleyes.gif .
Zarathos
QUOTE(Toolvid @ Jun 24 2008, 11:05 AM) *

aztán te lányom, te megfogod hallgatni a Benighted-ot meg Zara hüjeségét is? laugh.gif az új Opethről nem is szólva biggrin.gif

Persze, hogy az enyém a hülyeség laugh.gif Sznob dry.gif biggrin.gif
Bangyee
Lett ilyen szavazás, hogy képbe együnk jól. cool.gif
Zarathos
Legyen mindenki tisztességes, és ne szavazzon a saját javaslatára... csak mert az úgy nem mondana sokat sleep.gif
nezolaca
Most az első körben csak az értékelhet, aki ajánlott is? unsure.gif
Ghoul
Wow, wow, tetszik ez a szavazás. smile.gif Én nem szavazok az enyémre, hanem majd arra, ami a legjobban tetszett, miután meghallgattam mindet. biggrin.gif
Zarathos
QUOTE(nezolaca @ Jun 24 2008, 12:26 PM) *

Most az első körben csak az értékelhet, aki ajánlott is? unsure.gif

Igen. A többieknek meg van tiltva. Ha megszeged a tilalmat, akkor megtalálunk... kutyákkal. És az nem lesz szép wink.gif Ja, és aki nem ajánlott, annak hozzászólás kvóta is van: napi max 3-szor írhatsz ide cool.gif
nezolaca
QUOTE(Zarathos @ Jun 24 2008, 12:34 PM) *

Igen. A többieknek meg van tiltva. Ha megszeged a tilalmat, akkor megtalálunk... kutyákkal. És az nem lesz szép wink.gif Ja, és aki nem ajánlott, annak hozzászólás kvóta is van: napi max 3-szor írhatsz ide cool.gif

Akkor lapítok ph34r.gif
Bangyee
A szavazás úgyis leginkább csak emlékeztető jellegű, hogy mi az aktuális házifeladat, a szavazógomb-nyomáson túlmutató, mélyenszántó kritikák és véleményezések, de leginkább az atom fikázások lesznek a lényeg. biggrin.gif
Toolvid
QUOTE(B4LINT @ Jun 23 2008, 10:00 PM) *

Az én ajánlatom, ami majd később akkor esetleg sorra kerülhet:
Ocoai - Breatherman
(Atlantis - Carpe Omnium volt még a másik esélyes, de aztán a másik mellett döntöttem)

rolleyes.gif ilyenkor olyan hepi vagyok rolleyes.gif
MailMan
Ahogy nézem, a következő fordulóra már 6 hely betelt, úgyhogy talán most kéne felfüggeszteni az ajánlásokat, mielőtt hirtelenjében 200 album összegyűlik biggrin.gif
pumi
QUOTE(Toolvid @ Jun 24 2008, 11:05 AM) *

igenis mindent, becsületesen tongue.gif
DeMorAliZaToR
Szemétség,kirekesztitek a DnBseket sad.gif

Dying Punks - Kings of Warehouse EP

Azt lehet hallgatni,unalmas h mindenhol csak a metált erőltetik sad.gif
Ghoul
DeMorAliZaToR, mi nem erőltetjük a metalt, hanem szeretjük. smile.gif

Akkor a többiek előtt gyorsan beajánlanám következő körre a

Wintersun - Wintersun albumot. smile.gif

Amit folyamatosan töltök fel youtubera, itt elérhetitek az egész albumot, le sem kellessz majd tölteni: www.youtube.com/winterghoul

Még nincs fent az összes, de folyamatosan töltöm cool.gif .
Toolvid
QUOTE(DeMorAliZaToR @ Jun 24 2008, 02:29 PM) *

Szemétség,kirekesztitek a DnBseket sad.gif

Dying Punks - Kings of Warehouse EP

Azt lehet hallgatni,unalmas h mindenhol csak a metált erőltetik sad.gif

ajánlj dnb-t, nincs vele nekem semmi bajom...ne sírj, hanem ajánlj, de akkor hallgasd meg a metált is becsületesen... wink.gif

ja és ne legyen előre lefoglalás ajánlásra, majd ha ennek a körnek vége, utána ajánl mindenki megint, addig meg is gondolja magát, ijesmi, egyenlő pályák, egyenlő esélyek...jó?
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.