Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: The Dark Knight Rises
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
Mitisz
QUOTE(joc009 @ Aug 8 2008, 12:18 AM) *

Az én véleményem erről a Harvey dent meghalásos témáról az, hogy...
Azt nem tudom, hogy meghalt-e vagy nem, de Batman szerintem azért vállalta fel a gyilkosságokat, hogy Harveyről Gotham lakosai ne tudják meg, hogy ő a gyilkos, maradjon meg 'Fehér lovagnak', ugyanis nem maga Harvey Dent személye a fontos, hanem az általa képviselt eszme. És az ugye tovább él, hiába ő meghalt. Így elsőre ezt a következtetést vontam le.

Hát igen, ezt már elég rég tisztáztuk. biggrin.gif
joc009
QUOTE(Mitisz @ Aug 8 2008, 12:32 AM) *

Hát igen, ezt már elég rég tisztáztuk. biggrin.gif

Ja jó biggrin.gif Nem olvastam vissza, csak írtam egyből
grasslover
QUOTE(-moki- @ Aug 8 2008, 12:21 AM) *

Hát igen, ez a lényeg... de most gondold át ezt: Ha ezt így tudod, akkor nem mindegy, hogy Harvey él, vagy hal? A lényeg ugyanaz... ha él, akkor is el kell tusolni a vele kapcsolatos dolgokat, ha halt, akkor is. A mondanivaló marad. Szal végülis tök mindegy, hogy mi történt Harveyval, ami sztem egy eléggé otromba megoldás, főleg egy ennyire fő karakternél...

Szerintem simán meghalt. Mivel megőrült meg kissé eltorzult az arca, így már nem biztos, hogy kellően tudná azt az amerikai mintavezető képet betölteni, amit előtte. Gordon is mond egy beszédet sok ember előtt, mintha az egy megemlékezés lenne...szerintem meghalt.

De miért lenne ez otromba megoldás? Az egész befejezés baromi depressziós, Joker minden tekintetben elnyerte célját. Az, hogy ő meghal vagy él, számára tök mindegy...mindenkit átvert, kihasznált, Dent esetében pedig maximálisan tönkre is tett egy embert, meg vele Gotham-et visszasüllyesztette oda ahol volt...szóval a Begins elejére, kb. Batman pedig innentől közellenség, a bűnöző megítélést választotta...vagyis azt az áldozatot amit Dent hozott meg előtte most felvállalta és majd szenvedi a következményeket.

Egyáltalán nincs ezzel a véggel semmi baj, épp, hogy így tökéletes. Egy zseniális mestermunka.
Mitisz
QUOTE(grasslover @ Aug 8 2008, 01:01 AM) *

Szerintem simán meghalt. Mivel megőrült meg kissé eltorzult az arca, így már nem biztos, hogy kellően tudná azt az amerikai mintavezető képet betölteni, amit előtte. Gordon is mond egy beszédet sok ember előtt, mintha az egy megemlékezés lenne...szerintem meghalt.

De miért lenne ez otromba megoldás? Az egész befejezés baromi depressziós, Joker minden tekintetben elnyerte célját. Az, hogy ő meghal vagy él, számára tök mindegy...mindenkit átvert, kihasznált, Dent esetében pedig maximálisan tönkre is tett egy embert, meg vele Gotham-et visszasüllyesztette oda ahol volt...szóval a Begins elejére, kb. Batman pedig innentől közellenség, a bűnöző megítélést választotta...vagyis azt az áldozatot amit Dent hozott meg előtte most felvállalta és majd szenvedi a következményeket.

Egyáltalán nincs ezzel a véggel semmi baj, épp, hogy így tökéletes. Egy zseniális mestermunka.

Na, végre jött Grass és jól egyetért velünk (azokkal akik azt mondták hogy Dent meghalt) biggrin.gif

Mondjuk OJ-nak azért nem fogjuk könnyen beadni ezt, az tuti rolleyes.gif laugh.gif
-moki-
QUOTE(grasslover @ Aug 8 2008, 01:01 AM) *

De nem ezzel van a bajom óóóó ti képzeletbeli barátim, hanem azzal, hogy ott csüngött a háztetőn majd baing, vágás... szal érted, legalább vágták volna le, vagy valami biggrin.gif Ugyanez volt a bajom Dent-el is. Nem az, hogy él vagy hal, hanem ahogy véget ért. Lezuhant és cső... vágás, majd búcsúztatás. Plusz 2 perc, nekem első nézésre ennyi hiányzott ahhoz, hogy menybe menesszem biggrin.gif Vágom, hogy Joker monológja volt a karakterének motivációjának csúcspontja, de akkor is... sztem egy őrizetbe vétel jelenetet még elbírt volna a játékidő.
Mitisz
QUOTE(-moki- @ Aug 8 2008, 01:05 AM) *

De nem ezzel van a bajom óóóó ti képzeletbeli barátim, hanem azzal, hogy ott csüngött a háztetőn majd baing, vágás... szal érted, legalább vágták volna le, vagy valami biggrin.gif Ugyanez volt a bajom Dent-el is. Nem az, hogy él vagy hal, hanem ahogy véget ért. Lezuhant és cső... vágás, majd búcsúztatás. Plusz 2 perc, nekem első nézésre ennyi hiányzott ahhoz, hogy menybe menesszem biggrin.gif Vágom, hogy Joker monológja volt a karakterének motivációjának csúcspontja, de akkor is... sztem egy őrizetbe vétel jelenetet még elbírt volna a játékidő.

Jó, de mennyivel lett volna az jobb, ha látod hogy Jokert őrizetbe veszik? Nem értem mi a konkrét bajod vele unsure.gif
Dent-nél meg mit vártál még? Hogy lásd hogy tényleg eltemetik? Vagy mit? unsure.gif Jó volt ez a hirtelen vágás szerintem, legalább bennetartott ebben a felfokozott hangulatban smile.gif
joc009
Megemlékezés azért van, hogy azt higgyék az emberek, hogy Harvey Dent meghalt(azért olyan ocsmányan és gonoszan mégsem állhat a nép elé, hogy ő fehér lovagként megtisztítja Gothamet a bűnözöktől). Közben meg bezárták a dutyiba.
Tehát Harvey Dent meghalt, Two-Face él. Szerintem.
grasslover
Ez leginkább képregény megoldásokra emlékeztet, ahol kifejezetten látványosan sohasem búcsúztatnak el senkit. Elbukik erkölcsileg vagy eszmeileg, Batman keményen áll a tetőn villámlás háttérrel és kész...három-négy szám után megint ugyanaz a gonosz szaladgál szabadlábon biggrin.gif
Mitisz
QUOTE(joc009 @ Aug 8 2008, 01:08 AM) *

Megemlékezés azért van, hogy azt higgyék az emberek, hogy Harvey Dent meghalt(azért olyan ocsmányan és gonoszan mégsem állhat a nép elé, hogy ő fehér lovagként megtisztítja Gothamet a bűnözöktől). Közben meg bezárták a dutyiba.
Tehát Harvey Dent meghalt, Two-Face él. Szerintem.

Hát nem tudom... én még mindig tartom hogy Dent teljesen meghalt.
-moki-
Meg így most szegény Nolan mekkora hátrányból nyitja a folytatást, nem?

Bár valszeg megoldja majd Star Warsosan, ilyen sárga felfelé gördülő előzmény szöveggel laugh.gif

"Nyugtalanság járja át Gotham City-t. Bár Joker sötét uralmának majd egy évtizede vége van, a köztársaság azóta is béklyóban tartja az ártatlan lakosságot. Miután Harvey Dent megkapta Tommy Le Jones fél arcát, abszolut hatalmat szerzett magának. Közben a Batpod segítségért indul, a ma már 60 éves Batmanhez, hogy mégegyszer utoljára megmentse Gotham városát. De lehet, hogy már most késésben van."

Majd lesvenkel a kamera...

laugh.gif

_DooM_
Szerintem Joker szálának befejezésével semmi baj nincs. Egyszerűen nyitva hagyták, hogy a néző döntse el, hogy mi történt. Joker ismét hülyét csinált mindenkiből, s a látszólag szorult helyzete valójában egy tökéletesen kitervelt, fondorlatos gaztett egy lépése, mely ismét az ő malmára hajtja a vizet, avagy eljött a végzete, s most nem sikerült elérnie a káoszt?

Hasonló a helyzet Denttel is. Dentet halottnak tekintik, egy hősi halottnak, aki élete végéig kitartott az eszméi mellett, s az igazságot képviselte.
De ettől még benne van a pakliban, hogy immár Kétarcként él tovább, aki végül átállt a sötét oldalra.
joc009
Már nemtudom mit gondoljak, mivel lejött a film megyek megnézem megint, és megpróbálok odafigyelni minden kis apró utalásra. Bár ezek a kérdések nyitottak maradnak a harmadik részig szerintem.

Más:
Sajnos a Begins elég nagy bukás volt Magyarországon, most úgy tűnt nekem hogy ez nem lesz az. Talán a Die Hard 4 óta nem láttam ennyi embert a teremben mint ma (és mindenki mellett ott csücsült egy pohárból kiálló Batman figura, de volt aki Batmanes pólót viselt-igaz még a Tim Burtonös Batman jelkép volt rajta, de akkor is) biggrin.gif
-moki-
"How about a magictrick? "

Gecc, ezzel álmodtam laugh.gif
-moki-
Lol, Nolan Adrian Brodyt is megfontolta volna Jokernek... most úgy emlékeznénk rá, hogy a nagy fehér orr XD
Mitisz
QUOTE(-moki- @ Aug 8 2008, 12:12 PM) *

Lol, Nolan Adrian Brodyt is megfontolta volna Jokernek... most úgy emlékeznénk rá, hogy a nagy fehér orr XD

Jah, meg Steve Carell-t ( laugh.gif ) és Robin Williams-t ( huh.gif ) is biggrin.gif
freezy
na végre ma este(de messze van sad.gif ) én is megnézem a filmet és hozzá tudok szólni a témához biggrin.gif
Az összes topic ki van halva,mer mindenki itt meg a mit láttál legutóbban csövel biggrin.gif(kis túlzással:P)
-moki-
QUOTE(Mitisz @ Aug 8 2008, 12:16 PM) *

Jah, meg Steve Carell-t ( laugh.gif ) és Robin Williams-t ( huh.gif ) is biggrin.gif

Robin Williams is érdekes Joker lett volna, de ő már öreg ilyesmihez. Meg aztán Ledgerhez hasonló dark figurát nem tudott volna magából kipréselni. Ő inkább a Nicholson féle vonulatra lett volna jó.
-Kratos-
Nah, tegnap néztem meg moziban,és véleményem szerint ZSENIÁLIS volt a film.Nolan odatette magát minden szempontból.Joker maga a káosz,a gonosz,egy velejéig romlott pszichopata aki átgázol mindenen és mindenkin, hogy elérje önös céljait,és ezzel visszasüllyeszti Gotham városát a káoszba.Egy lépéssel midenki előtt van.Ledger megérdemli az Oscart, hibátlan karaktert hozott létre.EZ JOKER.Harvey Dent pedig Gotham fehér lovagja,az ember őrületének hajszálakon való függését mutatatja be, azt a határvonalat ami elválasztja a jót,és a gonoszat.Itt jelképekről,ideológiákról van szó.Minden szereplő megjelenít valamit,és a film zseniálisan építi fel ezeket a harcokat,a rend és a káosz kűzdelmét a világban.Véleményem szerint Dent meghal a film végén.Batmanpedig felválallja a bűneit,azért, hogy az emberek sose tudják meg mivé lett, úgy maradjon meg emlékükben mint a fehér lovag,a makulátlan igazság lovagja.Ezért válik Batman sötét lovaggá.Mert a Joker nem győzhet.Pedig győzött.Batman pedíg kitaszított lett,több lett mint egyszerű hős, ahogy a film zseniális utolsó monológjában Gordon is mondja.
Nem lehetett volna zseniálisabbra megcsinálni a filmet.Abszolút mély,sötét,depresszív,emberi,és zseniális.Több mint egy kéregényfilm,jóval.Uramisten.Nolan egy kiba**ott zseni.

10/10,100%
Az év (eddigi) legjobbja.
Agent_Gabor
QUOTE(-moki- @ Aug 8 2008, 02:12 PM) *

Pf, ez hülye poén volt biggrin.gif De amúgy neki hegyesebb álla van, talán arcszerkezetileg ő hasonlított volna legjobban a képregénybéli Jokerre.

Egyébként tegnap este én is megnéztem három haverral smile.gif
Gyuhú, gec! Isten ez a film tongue.gif

Amikor Joker a ceruzás trükkös maffiás traccspartis jelenetnél előveszi a kártyáját ("Here is my card"), egy hülyegyerek jó hangosan megszólalt: "Pokémon kártya!"
Ó, meg a k.rva anyád...

QUOTE(Real013 @ Aug 8 2008, 12:57 AM) *

Egyedül Arthur maradt..

Alfred, jóember! laugh.gif
Real013
QUOTE(Agent_Gabor @ Aug 8 2008, 12:47 PM) *

Pf, ez hülye poén volt biggrin.gif De amúgy neki hegyesebb álla van, talán arcszerkezetileg ő hasonlított volna legjobban a képregénybéli Jokerre.
Egyébként tegnap este én is megnéztem három haverral smile.gif
Gyuhú, gec! Isten ez a film tongue.gif
Amikor Joker a ceruzás trükkös maffiás traccspartis jelenetnél előveszi a kártyáját ("Here is my card"), egy hülyegyerek jó hangosan megszólalt: "Pokémon kártya!"
Ó, meg a k.rva anyád...
Alfred, jóember! laugh.gif

Alfred Arthur tökmindegy. biggrin.gif Ebaxtam, na, laugh.gif

Azért egyes embereken beszarás, miket lehet nevetni..már két olyan véleményt is olvastam, hogy a DK vontatott... laugh.gif Kb. az elejhén van egy kis lazulás, de utána eszméletlenül pörög minden..
grasslover

("Here is my card")

De az is mekkora poén, merthogy az ilyet névjegykártyaként szokták odadobni, ez meg csak egy rohadt Joker lap volt laugh.gif Gondolom cím meg telefonszám nem volt rajta, mert senki se tudott róla semmit az egész rohadt film alatt...
Here is my card xD
Agent_Gabor
QUOTE(grasslover @ Aug 8 2008, 03:41 PM) *

De az is mekkora poén, merthogy az ilyet névjegykártyaként szokták odadobni, ez meg csak egy rohadt Joker lap volt laugh.gif Gondolom cím meg telefonszám nem volt rajta, mert senki se tudott róla semmit az egész rohadt film alatt...
Here is my card xD

Én akkor nyeltem egy nagyot, amikor Bruce még a film közepe táján (vagy még előtte) mondta Harvey-ról, hogy ennek a városnak egy olyan hősre van szüksége, aki az arcát adja... ph34r.gif
-OJ-

Ó, meg a k.rva anyád...

Miért nem kérdezted meg tőle: "Megmutassam, hogy csinálta a ceruzás trükköt?" laugh.gif rolleyes.gif
grasslover
QUOTE(Agent_Gabor @ Aug 8 2008, 01:48 PM) *

Én akkor nyeltem egy nagyot, amikor Bruce még a film közepe táján (vagy még előtte) mondta Harvey-ról, hogy ennek a városnak egy olyan hősre van szüksége, aki az arcát adja... ph34r.gif

Tele volt az egész ilyen rajongók által tudható poénokkal ^^ Annyira jó az egész biggrin.gif A story bonyolultságába sem gabalyodtak bele és akkor még ez a rengeteg mesteri párbeszéd is...

Oj, melyik a lejgobb minőségű rip most a neten? biggrin.gif
Agent_Gabor
QUOTE(grasslover @ Aug 8 2008, 04:08 PM) *

Tele volt az egész ilyen rajongók által tudható poénokkal ^^ Annyira jó az egész biggrin.gif A story bonyolultságába sem gabalyodtak bele és akkor még ez a rengeteg mesteri párbeszéd is...

Plusz, Harvey eltorzulásával még a rajongókat is átverték smile.gif Gondolt volna rá valaki, hogy a trailerben abból a bizonyos hordóból nem sav folyik? A rendőrfőnököt (Loeb, ugye?) is savval ölték meg, azt hittem minden kiszemeltet így fognak, de neeem biggrin.gif királyság rolleyes.gif
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Aug 8 2008, 02:08 PM) *

Oj, melyik a lejgobb minőségű rip most a neten? biggrin.gif

Itt nézelődj wink.gif
http://www.scenereleases.info/search?q=dark+knight
Sztem ITL2.0 vagy STG

QUOTE(Agent_Gabor @ Aug 8 2008, 02:12 PM) *

Gondolt volna rá valaki, hogy a trailerben abból a bizonyos hordóból nem sav folyik?

KI nem? biggrin.gif
Ha sav lett volna, az azonnal kiderül laugh.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Aug 8 2008, 02:15 PM) *

Itt nézelődj wink.gif
http://www.scenereleases.info/search?q=dark+knight
Sztem ITL2.0 vagy STG
KI nem? biggrin.gif
Ha sav lett volna, az azonnal kiderül laugh.gif

Thx, ITL lesz belőle.

Ja, végülis túl egyértelmű lett volna már ott...
2Face is nyomat azért jó dolgokat a filmben, mikor hallgatná ki az elfogott bűnözőt még az elején, és dobálja az érmét. Batman közbelép, de ott ugye még csak kétoldalú pénz volt ^^ Szóval mindegy mit csinál, ugyanaz lesz...aztán ez a számára poén-jelleg égett bele a későbbiekben, zseniálisan oldották meg. Aztán Maroni mellett a kocsiban, már 2Face-ként, megmenekül a vezér de a sofőr nem ^^ biggrin.gif

Joker esetében még az poén, mikor nővérkejelmezben kislattyog, nyomogatja a detonátorokat aztán az utolsó robbanótöltet még nem akar felrobbanni, nyomogatja-nyomogatja..aztán robban. Az is félelmetes.

IPB Image

IPB Image

Tisztára a WB-rajzfilmre hajaz a megvalósítás, a hajat leszámítva.
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Aug 8 2008, 02:24 PM) *

Joker esetében még az poén, mikor nővérkejelmezben kislattyog, nyomogatja a detonátorokat aztán az utolsó robbanótöltet még nem akar felrobbanni, nyomogatja-nyomogatja..aztán robban. Az is félelmetes.
.

Én azon úgy röhögtem laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Még fel is dobja a karját, hogy "Ennyi volt?" laugh.gif
Agent_Gabor
QUOTE(grasslover @ Aug 8 2008, 04:24 PM) *

Ja, végülis túl egyértelmű lett volna már ott...
2Face is nyomat azért jó dolgokat a filmben, mikor hallgatná ki az elfogott bűnözőt még az elején, és dobálja az érmét. Batman közbelép, de ott ugye még csak kétoldalú pénz volt ^^ Szóval mindegy mit csinál, ugyanaz lesz...aztán ez a számára poén-jelleg égett bele a későbbiekben, zseniálisan oldották meg. Aztán Maroni mellett a kocsiban, már 2Face-ként, megmenekül a vezér de a sofőr nem ^^ biggrin.gif

Én végig azt hittem, h a sav lesz a ludas, akkor vált gyanússá, amikor nem üvöltött, amikor az arcára folyt.

QUOTE(-OJ- @ Aug 8 2008, 04:30 PM) *

Gyáááá, tényleg laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Madridista
QUOTE(-OJ- @ Aug 8 2008, 02:30 PM) *

Én azon úgy röhögtem laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Az hatalmas volt biggrin.gif Nekem az egész filmből leginkább csak a Joker jelenetek tetszettek, ez a Ledger tényleg megérdemli az Oscart cool.gif
_Balin_
Jónak jó volt, csak néha túl gyorsan történtek az események és kissé követhetetlenné vált.

Ami idegesített h Rachelt nem Katie játszotta. Lehet h jobb színésznő nála, de most a hitelesség kedvéért mér nem játszhatta volna megint az a színésznő aki az elsőben? Ez olyan mintha Bruce-t nem Bale hanem mondjuk Brad Pitt játszotta volna.

Aztán h Batman miért eltorzított hangon beszélt Fox-szal? biggrin.gif Mintha nem tudná Fox h ki ő... Aztán az is idegesítő volt h mikor Batman Rachel után ugrik, akkor Joker h hagyja el az épületet? Csak úgy kisétál száz ember között? Lehet bármekkora pszichopata, de azér ha van mellettem annyi ember én neki esek velük. Úgy is mi nyerünk biggrin.gif

A másik "kérdés" h mikor kinyírja 2face a sofőrt, azt h ússza meg ő maga? Meg az olasz túléli?

A legjobban talán az idegesített h minden lényegtelen szereplő ismert színész volt biggrin.gif Méghozzá általában sorozat figurák, így már annyira azonosultak a több évfolyam óta tartó sorozatban lévő karakterükkel, h itt már nem tudtam úgy tekinteni rájuk mint azokra akit jáccanak.

Az 5 bohócra akik ott álltak mint a cövek egymás mellett tök észrevehetpen, tényleg azt hitték a kommandosok h a gonoszok? Egy rendőr sincs ennyire hülye most komolyan.

A köv részben azért nem lövik el remélem a mindneki el akarja hagyni Gotham-et mer már annyira elszabadult a pokol szituációt, mer már uncsi lenne biggrin.gif
Agent_Gabor
QUOTE(_Balin_ @ Aug 8 2008, 06:35 PM) *

Ami idegesített h Rachelt nem Katie játszotta. Lehet h jobb színésznő nála, de most a hitelesség kedvéért mér nem játszhatta volna megint az a színésznő aki az elsőben? Ez olyan mintha Bruce-t nem Bale hanem mondjuk Brad Pitt játszotta volna.

Ez pont hogy nem olyan...

Aztán h Batman miért eltorzított hangon beszélt Fox-szal? biggrin.gif Mintha nem tudná Fox h ki ő... Aztán az is idegesítő volt h mikor Batman Rachel után ugrik, akkor Joker h hagyja el az épületet? Csak úgy kisétál száz ember között? Lehet bármekkora pszichopata, de azér ha van mellettem annyi ember én neki esek velük. Úgy is mi nyerünk biggrin.gif

Fegyvereik voltak, jóember.
_Balin_
QUOTE(Agent_Gabor @ Aug 8 2008, 04:40 PM) *

Ez pont hogy nem olyan...
Fegyvereik voltak, jóember.

Én úgy emlékszem h Batman Jokeren kívül mindenkit önkívületi állapotba küldött biggrin.gif
Agent_Gabor

A másik "kérdés" h mikor kinyírja 2face a sofőrt, azt h ússza meg ő maga? Meg az olasz túléli?

Harvey be volt kötve tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(_Balin_ @ Aug 8 2008, 06:41 PM) *

Én úgy emlékszem h Batman Jokeren kívül mindenkit önkívületi állapotba küldött biggrin.gif

Akkor gyorsan elszaladt biggrin.gif
abstractor
QUOTE(_Balin_ @ Aug 8 2008, 04:35 PM) *

Jónak jó volt, csak néha túl gyorsan történtek az események és kissé követhetetlenné vált.

Aztán az is idegesítő volt h mikor Batman Rachel után ugrik, akkor Joker h hagyja el az épületet? Csak úgy kisétál száz ember között? Lehet bármekkora pszichopata, de azér ha van mellettem annyi ember én neki esek velük.

Hát nem tudom... ezt már hallottam, de én tökéletesen követtem mindent, semmi problémám nem volt a történettel, mindent értettem. cool.gif

Hát ööö... én spec utálom Katie-t, így külön öröm, h Gyllenhaal játszotta, akit már megkedveltem a Stranger than fiction-ben, és nekem semmi gondom nem volt vele, ahogy ránéztem, egyből: na ő a tökéletes Rachel. biggrin.gif

Balladai homály, kedves Balin. smile.gif Nomeg kicsit sokat idegeskedsz. biggrin.gif

...

Ami külön tetszett, az Two/Face. biggrin.gif
Ugye, ezekben az új filmekben minden "szuperrealisztikus", na jó nem, de értitek, szóval minden reálisnak mondható, nem ilyen elszállt hülyeségnek, épp ezért arra számítottam, hogy Two/Face, jólvan, biztos egy kicsit megég az arca... erre... biggrin.gif Brutális. biggrin.gif

Ugye, ezekben az új filmekben minden "szuperrealisztikus", na jó nem, de értitek, szóval minden reálisnak mondható, nem ilyen elszállt hülyeségnek, épp ezért arra számítottam, hogy Two/Face, jólvan, biztos egy kicsit megég az arca... erre... biggrin.gif Brutális. biggrin.gif
Agent_Gabor
QUOTE(abstractor @ Aug 9 2008, 12:50 AM) *

Höhő, Jimmy Two Times biggrin.gif

Amúgy itt sztem fölösleges a fehérítés, mert ez már alapból spolier topic, nem? unsure.gif
abstractor
QUOTE(Agent_Gabor @ Aug 8 2008, 11:13 PM) *

Höhő, Jimmy Two Times biggrin.gif

Amúgy itt sztem fölösleges a fehérítés, mert ez már alapból spolier topic, nem? unsure.gif

Jóóólvanna. biggrin.gif
Én azért biztosra megyek, mert olyan jófej vagyok. rolleyes.gif biggrin.gif

Amúgy azt észrevettétek, hogy Joker kétféleképpen meséli el, hogy lett a sebhelye? Sőt, Batman-nek szerintem egy harmadik verziót akart elmondani, csak az beverte a pofáját. laugh.gif
_Jolly_Joker_
Na, én is megnéztem. Nagy kijelentésekbe nem szeretnék belebonyolódni, mivel még nagyon a film hatása alatt vagyok. Majd talán második, vagy harmadik megtekintés után, de azt bátran kijelenthetem, hogy nem sűrűn volt ennyire letaglózó filmélményem. Szenzációs!

Hiába erőlködök, most egyszerűen nem tudok róla írni... biggrin.gif Ez egyszerűen lenyűgöző.
-moki-
QUOTE(abstractor @ Aug 8 2008, 11:20 PM) *

Jóóólvanna. biggrin.gif
Én azért biztosra megyek, mert olyan jófej vagyok. rolleyes.gif biggrin.gif

Amúgy azt észrevettétek, hogy Joker kétféleképpen meséli el, hogy lett a sebhelye? Sőt, Batman-nek szerintem egy harmadik verziót akart elmondani, csak az beverte a pofáját. laugh.gif

Alap... mindenkinek mást mond laugh.gif

Meg az a röhögés, amikor Batman kidobja az ablakon... áááh, zseniális.
abstractor
QUOTE(-moki- @ Aug 8 2008, 11:23 PM) *

Alap... mindenkinek mást mond laugh.gif

Meg az a röhögés, amikor Batman kidobja az ablakon... áááh, zseniális.

Melyik jelenete nem volt brutális? Minden egyes nézése... hjajj... pedig, bevallom őszintén, sosem bírtam Ledgert, de ezt a szerepet nem hiszem, hogy mégegy ember így el tudta volna játszani.
_Jolly_Joker_
Annyira felesleges kiemelni Joker jeleneteiből, mondataiból bármelyiket is. Ledger minden pillanata hátborzongató, ennél jobb Jokert nem tudok elképzelni.

Az a kihallgatás... Villany fel, Batman bezúzza a fejét az asztalba, Joker pedig viccel. A szart is kiveri belőle, Joker pedig viccel. Hiába veri péppé, semmit sem tehet, végig Joker van előnyben... félelmetes.

Jövő héten megyek megint. biggrin.gif
abstractor
QUOTE(_Jolly_Joker_ @ Aug 8 2008, 11:29 PM) *

Annyira felesleges kiemelni Joker jeleneteiből, mondataiból bármelyiket is. Ledger minden pillanata hátborzongató, ennél jobb Jokert nem tudok elképzelni.

És sajnos most jön az reflexből, hogy kár, hogy nem lesz több ilyen Joker. sad.gif
Amúgy igen, megtaláltad a megfelelő szót, hátborzongató. rolleyes.gif

Az a kihallgatás... Villany fel, Batman bezúzza a fejét az asztalba, Joker pedig viccel. A szart is kiveri belőle, Joker pedig viccel. Hiába veri péppé, semmit sem tehet, végig Joker van előnyben... félelmetes.

Számomra ott pörgött fel igazán a film. rolleyes.gif Najó, előtte is, de onnan olyan ívet vett, hogy csak na. De az is lehet, h csak beképzelem. biggrin.gif

Én is. cool.gif

De ha mégegyszer beleszerkesztesz a kommentedbe, akkor i'll put a smile onto your face. biggrin.gif laugh.gif
_Jolly_Joker_
Nem hinném, hogy a következő részben benne lesz Joker. Ha nem Ledger játsza, akkor már eleve bukott ötlet. Játszhatja az atyaúristen is, Ledgerrel nem érhet fel. ph34r.gif

QUOTE(abstractor @ Aug 8 2008, 11:32 PM) *

De ha mégegyszer beleszerkesztesz a kommentedbe, akkor i'll put a smile onto your face. biggrin.gif laugh.gif

Wanna know how I got these scars? cool.gif
Agent_Gabor
QUOTE(abstractor @ Aug 9 2008, 01:29 AM) *

nem hiszem, hogy mégegy ember így el tudta volna játszani.

Jaj, nekem van egy jelöltem

IPB Image

laugh.gif
_Jolly_Joker_
Itt éppen ráparancsol a telefonfülkére (?), hogy Look at me! xD
-moki-
QUOTE(_Jolly_Joker_ @ Aug 8 2008, 11:48 PM) *

Itt éppen ráparancsol a telefonfülkére (?), hogy Look at me! xD

Nem... Hit me.... Hit meeee! laugh.gif

Jah és amúgy Ledgert tényleg elveri Bale. Megkérte rá, hogy tényleg üsse meg, mert ez sokat segít a beleélésben. Szóval leszámítva a trükkfelvételeket (asztalra dobás, székről lerántás majd asztalon áthúzás) minden ütés valódi volt.

Jah és a cellában, amikor megtapsolta Gordont... az impró volt.
tenderlumpling
Na, traktor, melyikre ültél be?
_Jolly_Joker_
QUOTE(-moki- @ Aug 8 2008, 11:52 PM) *

Nem... Hit me.... Hit meeee! laugh.gif
Jah és amúgy Ledgert tényleg elveri Bale. Megkérte rá, hogy tényleg üsse meg, mert ez sokat segít a beleélésben. Szóval leszámítva a trükkfelvételeket (asztalra dobás, székről lerántás majd asztalon áthúzás) minden ütés valódi volt.

Jah és a cellában, amikor megtapsolta Gordont... az impró volt.

Az utóbbit vágtam, de az előbbire azért nem gondoltam volna. ph34r.gif
-moki-
Ha már Steven Segal... ez mindent visz laugh.gif
joc009
Egyébként lehet már biztosra tudni, hogy lesz harmadik rész?

Elmélkedtem, erre a következtetésre jutottam:
Olvastam itt, hogy néhányan azt írták, hogy Joker nyert. Nos, szerintem Joker egyszer vesztett akkor, amikor nem robbantották fel egymást a hajón utazók. De még nyerhetett volna akkor, ha Harvey Dentről kiderül, hogy mit is tett, de nem derült ki. Tehát Harveynek tovább kell élni KétArcként, hogy Joker nyerjen. biggrin.gif

Ha azonban Harvey Dent meghalt, és ugye nem derült ki róla, hogy mit tett, akkor Joker mindenképp vesztett.

Tehát ha lesz harmadik rész, akkor az azt jelenti, hogy KétArc él, és egyenlőre Joker áll nyerésre.

Vagy lesz harmadik rész, és semmi köze nem lesz már Jokerhez.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.