QUOTE(_Balin_ @ Aug 8 2008, 04:35 PM)

Jónak jó volt, csak néha túl gyorsan történtek az események és kissé követhetetlenné vált.
Ami idegesített h Rachelt nem Katie játszotta. Lehet h jobb színésznő nála, de most a hitelesség kedvéért mér nem játszhatta volna megint az a színésznő aki az elsőben? Ez olyan mintha Bruce-t nem Bale hanem mondjuk Brad Pitt játszotta volna.
Aztán az is idegesítő volt h mikor Batman Rachel után ugrik, akkor Joker h hagyja el az épületet? Csak úgy kisétál száz ember között? Lehet bármekkora pszichopata, de azér ha van mellettem annyi ember én neki esek velük.
Hát nem tudom... ezt már hallottam, de én tökéletesen követtem mindent, semmi problémám nem volt a történettel, mindent értettem.

Hát ööö... én spec utálom Katie-t, így külön öröm, h Gyllenhaal játszotta, akit már megkedveltem a Stranger than fiction-ben, és nekem semmi gondom nem volt vele, ahogy ránéztem, egyből: na ő a tökéletes Rachel.

Balladai homály, kedves Balin.

Nomeg kicsit sokat idegeskedsz.

...
Ami külön tetszett, az Two/Face.

Ugye, ezekben az új filmekben minden "szuperrealisztikus", na jó nem, de értitek, szóval minden reálisnak mondható, nem ilyen elszállt hülyeségnek, épp ezért arra számítottam, hogy Two/Face,
jólvan, biztos egy kicsit megég az arca... erre... 
Brutális.

Ami külön tetszett, az Two/Face.

Ugye, ezekben az új filmekben minden "szuperrealisztikus", na jó nem, de értitek, szóval minden reálisnak mondható, nem ilyen elszállt hülyeségnek, épp ezért arra számítottam, hogy Two/Face,
jólvan, biztos egy kicsit megég az arca... erre... 
Brutális.