Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: The Dark Knight Rises
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
KaiL
IDÉZET(Edemking @ 2011. Feb. 19. - 12:29) *

Hihetetlen profi mokka műsor xD
A beszélgetés részét döntse el mindenki magának (szerintem am hülyeség ) , de azért az egy vicc hogy lehet összekeverni egy filmes trailert egy játék full cgi trailerrel? xD

KisTehén!ki ezek már szánalmasan hülyék, hogy egy semmiből mit ki akarnak hozni. úgy értem, hogy úgy akarják kezelni az új batmant mint egy már sok infóval ellátott film lenne amiről lehet pletykálgatni minden infómorzsából kikövetkeztetni amit lehet biggrin.gif
a cgi trailerről ne is beszéljünk biggrin.gifD
szerk: a FILMSZAKÉRTŐ tényleg nem szubjektíven kezeli a dolgot, és ha ő filmszakértő, hogy lehet akkora Censored! hogy nem vágja le, hogy ez nem egy film, főleg ha az aminek mondják akkor azért tudnia kéne ilyen dolgokról, infókról.
Iam_The_Ghost
Amúgy ez most mitől lett akkora szenzáció, hogy ez a 3. topic, amiben látom belinkelni? biggrin.gif Ez a röhejes interjú nem ér annyit...
Real013
Ilyen remekműre ébredni laugh.gif
Hares
IDÉZET(Iam_The_Ghost @ 2011. Feb. 19. - 12:42) *

Amúgy ez most mitől lett akkora szenzáció, hogy ez a 3. topic, amiben látom belinkelni? biggrin.gif Ez a röhejes interjú nem ér annyit...

A semmiből így kell valamit csinálni,hogy a semmiről beszél valaki hülyeségeket. Itt is ez történt. Amúgy állatul néz ki a CGI-előzetes,de asszem ez az Arkham Citynek az előzetese. unsure.gif
Chuck_Norris
IDÉZET(Hares @ 2011. Feb. 19. - 13:16) *

A semmiből így kell valamit csinálni,hogy a semmiről beszél valaki hülyeségeket. Itt is ez történt. Amúgy állatul néz ki a CGI-előzetes,de asszem ez az Arkham Citynek az előzetese. unsure.gif

Igen annak az előzetese (2011es batman játék.)
gerhajdu
IDÉZET(Edemking @ 2011. Feb. 19. - 12:29) *

Hihetetlen profi mokka műsor xD
A beszélgetés részét döntse el mindenki magának (szerintem am hülyeség ) , de azért az egy vicc hogy lehet összekeverni egy filmes trailert egy játék full cgi trailerrel? xD

Annyira sem ért a Batman képregényekhez, mint én, de nem is ez a baj, hanem hogy még keveri is a dolgokat.
grasslover
Én csak azt nem vágom professzor Puzsér disszertációt meghazudtoló tényfeltárásában, hogy ha saját elmondásában is ramatynak gondolja az egész Batman mítoszt és kb annyira ért hozzá mint én a medúzák sejtszövetfelépítéséhez, akkor hogy a francba képes eldönteni, hogy a Burton-féle Batman mennyivel jobb? biggrin.gif Mert az goth meg Nicholson? Woah.
-StiF-
Ezek után bátran kijelenhetem én is, h filmszakértő vagyok. laugh.gif laugh.gif Kár, h csak most néztem be a topicba... :\

Real013
http://www.youtube.com/watch?v=WnZRU8RahTY...player_embedded

Nem rossz...
Madness
IDÉZET(gerhajdu @ 2010. Sep. 14. - 22:32) *

Igaz, hogy alaposan ki lett vesézve ez a film, de egy dolgot még nem értek:
valóban zseniális a Joker, de hogyan tudott 4 rendőrt elfogni és ellopni a ruhájukat, fegyverüket, ha paranoiás skizofrének az emberei? Szóval ezt mondja Batman. Azt nehezen hiszem el, hogy paranoiás emberek képesek rendőröket megfélemlíteni, megkötözni meg minden.
Mondjuk ez lehet a személyes kedvencem, hogy mindenki bepánikol egyetlen embert ért lövés miatt, aztán Joker erre utal egy órával később a filmben. "Everyone LOses their MINDS." Na az hatalmas volt laugh.gif

Szerintem azt mondja hogy diliházból szöktetett emberekkel dolgoztat, és példaképp ott ül a paranoiás skizo. Amúgy korábban piti bűnözőkkel, aztán a maffiaarcoktól átvett emberekkel is dolgoztatott bőven van neki kivel elvégeztetni 6 zsúrpubi elkapását. Altató a kávéjukba beépített, korrupt zsaruval. Megfelelő pihenőhelyről beszámolás és rajtuk ütni valami altatógázzal vagy leütni őket a francba amikor még meg se kapták a sortűzhöz a fegyvert. Egyátalán azokon a puskákon kívül volt-e náluk fegyver? A szervezés és műsor mely pontján kapják meg a fegyvert? Nem tudjuk.
Rengeteg mindenben túlzó egyébként a film. többszáz hordónyi bekötegelt benzint szerinted hogy lehet feljuttatni a város 2 legnagyobb kompjára észrevétlenül?
Meg telepakolni a város fő kórházát előtte fél nappal robbanóanyaggal? Meg elintézni hogy pont ugyanoda pakolják a robbanó emberét a zsaruk ahol ő is épp fogva van tartva?
Egy maffiavezér beenged 5 vadidegent a tanyájára motozás nélkül?
És a többévtizedes tapasztalattal rendelkező Zsarut ennyire kevés szöveggel ki lehessen hozni a béketűrésből egy olyan városban ami vagy 10 éve maffiapréda?
gerhajdu
IDÉZET(Madness @ 2011. március 6. 18:47) *

Szerintem azt mondja hogy diliházból szöktetett emberekkel dolgoztat, és példaképp ott ül a paranoiás skizo. Amúgy korábban piti bűnözőkkel, aztán a maffiaarcoktól átvett emberekkel is dolgoztatott bőven van neki kivel elvégeztetni 6 zsúrpubi elkapását. Altató a kávéjukba beépített, korrupt zsaruval. Megfelelő pihenőhelyről beszámolás és rajtuk ütni valami altatógázzal vagy leütni őket a francba amikor még meg se kapták a sortűzhöz a fegyvert. Egyátalán azokon a puskákon kívül volt-e náluk fegyver? A szervezés és műsor mely pontján kapják meg a fegyvert? Nem tudjuk.
Rengeteg mindenben túlzó egyébként a film. többszáz hordónyi bekötegelt benzint szerinted hogy lehet feljuttatni a város 2 legnagyobb kompjára észrevétlenül?
Meg telepakolni a város fő kórházát előtte fél nappal robbanóanyaggal? Meg elintézni hogy pont ugyanoda pakolják a robbanó emberét a zsaruk ahol ő is épp fogva van tartva?
Egy maffiavezér beenged 5 vadidegent a tanyájára motozás nélkül?
És a többévtizedes tapasztalattal rendelkező Zsarut ennyire kevés szöveggel ki lehessen hozni a béketűrésből egy olyan városban ami vagy 10 éve maffiapréda?

Jól van, ez már szőrszálhasogatás szerintem. Engem csak az zavart, hogy a rendőrök ennyire tehetetlen statiszták és a maffia is annyival el volt intézve, hogy egy néger, egy orosz, egy olaszos beütésű öreg. De Nolan-nek azért a 4 főszereplőre kellett koncentrálnia. Ha nem lettek volna ilyen kidolgozottak, fele ennyit sem ért volna a film.
Real013
Véleményem szerint át lehetne nevezni a topicot, és futhatna tovább úgy, úgyis lassacskán befut az új Nolan Batman.
grasslover
IDÉZET(Real013 @ 2012. január 6. 2:35) *

Véleményem szerint át lehetne nevezni a topicot, és futhatna tovább úgy, úgyis lassacskán befut az új Nolan Batman.

A topicot vagy törlik, vagy túl sokáig marad a lusta moderátornak köszönhetően élve és átneveződik.

THE DARK KNIGHT RISES

ha-he-hehhe-haa-he-ho-hi
-moki-
Amúgy a film a Knightfall-ra fog alapozni? unsure.gif Na nem akarok úgy tenni, mintha értenék a dologhoz, csak googleöztem kicsit és a wikipédián elolvastam a dolog tartalmát és illik arra, amit a trailerben látni biggrin.gif
Iam_The_Ghost
IDÉZET(-moki- @ 2012. január 6. 23:34) *

Amúgy a film a Knightfall-ra fog alapozni? unsure.gif Na nem akarok úgy tenni, mintha értenék a dologhoz, csak googleöztem kicsit és a wikipédián elolvastam a dolog tartalmát és illik arra, amit a trailerben látni biggrin.gif

Nolanék mindent baromi jól titkolnak, de valóban, nagy eséllyel valami hasonló fog történni, hisz már az előzetesben is több momentum egyezni látszik. De még Én se olvastam a Knightfall sztorit, a film előtt pótlom (habár az egész Knightfall saga azért nem éppen rövid rolleyes.gif ).
grasslover
IDÉZET(-moki- @ 2012. január 7. 0:34) *

Én olvastam.
A vége lesz szerintem a filmnek a nagyjelenet, a "Knightfall". Alapvetően egy rendkívül összetett történet a story, egy Batman nagyesemény, csak ebben nincs crossover más hősökkel, hanem a saját karakterek szerepelnek benne nagy számmal. Szerintem alapvetően Joker-t is szerepeltetni akarták ebben a filmben (másodhegedűsként, vagy úgy mint az előző részben Scarecrow-t, hogy az elején lekapcsolják), csak az esetleg már csak más színésszel megoldható...

Az meg igaz, hogy eddig nem voltak természetfeletti elemek a Nolan Batman-ekben, de a Lazarus Pit ténykedésével fel lehet támasztani még az első rész főgonoszát, Ra's al Ghul-t is...Ra's igazából akkor vált veszélyessé, amikor először mászott ki onnan.

Az én véleményem, hogy a Rises film a Knightfall eseményeit vegyíti majd a Venom-éval: a Venom-ban Batman sikertelen akciója során döbben rá, hogy ő nem Superman. Egy baromi erős droggal kezdi magát edzeni, de az túlzottan leszívja mentálisan és egy erős megtisztulás során tud csak helyrejönni - később ezt az anyagot fecskendezik kis dózisokban gyerekkortól kezdve Bane-be,de ő tudja uralni (A Batman & Robin-ban láthattuk ezt...csak ott elég...khm...cartoonish volt ez az egész biggrin.gif Pedig a Batman képregénysorozat talán legkomorabb storyline-ja ez az egész).
tenderlumpling
Joker nem lesz benne semmiképpen, meg a film 8 évvel később játszódik (vagy mennyi).
grasslover
IDÉZET(tenderlumpling @ 2012. január 11. 9:45) *

Joker nem lesz benne semmiképpen, meg a film 8 évvel később játszódik (vagy mennyi).

[GSF] Picture
(Kb arról szól, hogy Wayne már évek óta letette a köpönyeget, a minimálisan jövőbe helyezett történetben meg cyber-bandák garázdálkodnak, neo-punk viselkedéssel - majd a nyugdíjas Wayne újra felölti a ruhát és megmutatja biggrin.gif többek közt az amerikai elnök és a kormányzat pincsikutyájává változott, politikailag megkérdőjelezhető viselkedésű (enyhe Dr. Manhattan szájíz) Superman-t is elveri egy jelenet során)

Valószínűsíthető, hogy hasonló hangulatot próbálnak meg elérni mint ebben a fenti képregényben. A Begins is egy Miller-adaptációnak tudható be (Year One), a második rész 2Face eredettörténete egy Jeph Loeb graphic novel átíratnak felel meg (Long Halloween), a harmadik meg akkor egy nagyon összetett cuccos lesz (Knightfall?, Dark Knight Returns...?).
-StiF-
erről a fószerről mit kell tudni?

[GSF] Picture
aluminiumtrioxid
Hát ha ez Bane akar lenni, akkor elviekben ő a "Man Who Broke the Bat". És gondolom nem véletlenül választották őt a főcsúnyának.
-StiF-
Ez továbbra sem mond sokat.
grasslover
IDÉZET(-StiF- @ 2012. március 27. 23:08) *

Ez továbbra sem mond sokat.

Ha láttad a Batman & Robin-t, abban már benne volt Bane - egy roppant ócska kivitelben. Alapvetően a képregény eredettörténet szerint egy durva börtönben nevelkedett, gengszterkedő, elég intelligens kigyúrt állat, aki gyerekkorától kezdve egy szervezetet erősen tuningoló szerrel kezeli magát - innen az intelligencia és az erő. (ezt a drogot a Batman képregény világában Venom-nak nevezik (kb. Méreg - ez volt a neve a magyarra fordított Bane-nek a B&R filmben)

Bane emellett kissé egoista, és ő szeretne lenni a legjobb mindenben, a fejébe veszi, hogy lenyomja a legnagyobbakat. Lenyomja a börtön kiskirályát, majd kap egy infót, hogy egy denevérnek öltözött fickó tartja rettegésben a gothami alvilágot...aztán ugye "challange accepted"...innentől spoiler, mert nem tudom, hogy fel lesz-e használva a filmben! szóval gigaspoiler
...odáig jut, hogy Bane a térdén kettétöri Wayne gerincét. Batman karriere romokban hever, helyettesíti őt egy hasonlóan edzett francia srác, ő pedig lábadozik.
Ha játszottál a Batman: Arkham Asylum játékkal, ott is szerepelt Bane, akkor a bossharc során Batman szlogenje az volt, hogy "this time, I break you..." smile.gif.

Hogy ez a filmben végül hogy lesz megvalósítva - nem tudom. Szerintem a venom ki lesz hagyva és a kiszivárgott film eleje alapján egy ugyanolyan szupergonosz taktikust fogunk kapni mint Joker esetében, okos high-techezéssel és heist-tal.
-StiF-
Talán, még nagyon régen láttam, de semmi emlékem sincs belőle. Valahogy a 2. rész után ink. nem néztem tovább... ninja.gif unsure.gif

De köszi az infot. smile.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.