IDÉZET(-moki- @ 2012. január 7. 0:34)

Amúgy a film a Knightfall-ra fog alapozni?

Na nem akarok úgy tenni, mintha értenék a dologhoz, csak googleöztem kicsit és a wikipédián elolvastam a dolog tartalmát és illik arra, amit a trailerben látni

Én olvastam.
A vége lesz szerintem a filmnek a nagyjelenet, a "Knightfall". Alapvetően egy rendkívül összetett történet a story, egy Batman nagyesemény, csak ebben nincs crossover más hősökkel, hanem a saját karakterek szerepelnek benne nagy számmal. Szerintem alapvetően Joker-t is szerepeltetni akarták ebben a filmben (másodhegedűsként, vagy úgy mint az előző részben Scarecrow-t, hogy az elején lekapcsolják), csak az esetleg már csak más színésszel megoldható...
Az meg igaz, hogy eddig nem voltak természetfeletti elemek a Nolan Batman-ekben, de a Lazarus Pit ténykedésével fel lehet támasztani még az első rész főgonoszát, Ra's al Ghul-t is...Ra's igazából akkor vált veszélyessé, amikor először mászott ki onnan.
Az én véleményem, hogy a Rises film a Knightfall eseményeit vegyíti majd a Venom-éval: a Venom-ban Batman sikertelen akciója során döbben rá, hogy ő nem Superman. Egy baromi erős droggal kezdi magát edzeni, de az túlzottan leszívja mentálisan és egy erős megtisztulás során tud csak helyrejönni - később ezt az anyagot fecskendezik kis dózisokban gyerekkortól kezdve Bane-be,de ő tudja uralni (A Batman & Robin-ban láthattuk ezt...csak ott elég...khm...cartoonish volt ez az egész

Pedig a Batman képregénysorozat talán legkomorabb storyline-ja ez az egész).