Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: The Dark Knight Rises
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
Mitisz
QUOTE(Real013 @ Aug 11 2008, 08:47 PM) *

Nemár Nolan, csinálj egy pudingáloys triológiát remekül lezárt sztorival, és utána evezz más vizekre teljesen! Nehogy már az legyen, mint múltkor Schuminál...

Hát az tény, hogyha Nolan esetleges harmadik Batman filmje is felnőne az első kettő minőségéhez, akkor minden idők egyik legjobb trilógiája születne meg, szerintem ez nem kérdés rolleyes.gif
tenderlumpling
QUOTE(Mitisz @ Aug 11 2008, 10:59 PM) *

Hát az tény, hogyha Nolan esetleges harmadik Batman filmje is felnőne az első kettő minőségéhez, akkor minden idők egyik legjobb trilógiája születne meg, szerintem ez nem kérdés rolleyes.gif

Az.

Batman: Begins
The Dark Knight
Batman: Concludes

7 lemezes digipackban árulják majd, Joker smink-szettel, kártyával.
_Jolly_Joker_
QUOTE(tenderlumpling @ Aug 11 2008, 07:51 PM) *

Az egy dolog. De pl. a Begins-ben is volt egy utalás a Joker-re, vagyis hogy ez lesz a folytatásban. Itt is kell lennie.

Azért az egy kicsit nyilvánvalóbb volt, mint ez a macskás. biggrin.gif
grasslover
Sokkal több van a múltban ahhoz, hogy három filmben le tudja zárni az egészet Nolan. Van még jónéhány képregény amire épülhet a story, a Year One, a Killing Joke és az Arkham csak három a nagyon sok betegség közül.

Egy részt ha megengedtek, elmesélek: Batman harcolgat, majd valaki elejt egy megjegyzést, hogy "te mégsem vagy egy superman", majd meglövik és majdnem bele is hal. Gondolataiban merengve, ágyon fetrengve teljesen depressziós lesz és rájön, hogy ő egy nyamvadt ember. Felkeres egy hírhedt professzort, hogy adjon neki valami erőnövelő szert, amitől majd "halhatatlan" lesz...persze elmondja a doki, hogy van mellékhatás, szóval vigyázzon vele. Wayne beszedi, erősebb lesz, szét is ver jó néhány arcot, de igazából az olvasónak ekkor már leesik, hogy semmi nem volt ez csupán valami drog, amitől azt képzeli, hogy milyen erős. Ugyanúgy sebződik, csak nem veszi fel a hatást, viszont elmebeteg módjára töri a csontokat. Aztán egyre jobban függőjévé válik a szernek és nem tudja abbahagyni... - a "doki" a harmadik filmben lehetne a Madárijesztő...

Másik, délután gondolkodtam, hogy esetleg hogyan lehetne folytatni ezt a nagyon különös lezárást, miszerint Batmanből bűnöző válik a köztudatban. Gordonnal összedolgozhat, a Wayne vállalat ugyanúgy működik szóval Fox is dolgozgat még neki bőszen, de Batmanként már a zsaruk is a nyomában vannak. Néhány idegtépő jelenet a bunkerben amikor a zsaruk szaglásznak, közben feltűnhet TwoFace, bűnöldözés közben a bűnöző helyett inkább őt kergetik a rendőrök...stb.
freezy
QUOTE(grasslover @ Aug 11 2008, 09:15 PM) *

Sokkal több van a múltban ahhoz, hogy három filmben le tudja zárni az egészet Nolan. Van még jónéhány képregény amire épülhet a story, a Year One, a Killing Joke és az Arkham csak három a nagyon sok betegség közül.

Pont,mint a Póki filmeknél.Ott is nehéz lenne 3 részbe sűrűsíteni..nem is sűrűsíteni,inkább kiválasztani 3-4 karaktert. Szóval ott is asszem 6?7 film lesz? Nem is tudom.Csak nehogy a minőség rovására mennyen :/
Ugyanez Batmanre is szvsz.

Amúgy holnap valszeg megnézem mégegyszer cool.gif
-moki-
QUOTE(SSJfreezy @ Aug 11 2008, 09:26 PM) *

Amúgy holnap valszeg megnézem mégegyszer cool.gif

Mikor mész holnap? laugh.gif
freezy
QUOTE(-moki- @ Aug 11 2008, 09:27 PM) *

Mikor mész holnap? laugh.gif

Úgy volt,hogy tesómmal megyek meg egyik bnőjével. 3/4 3asra. De én akkor nem tudok moziba menni. biggrin.gif
De még eldöntöm. Szóval vagy akkor vagy este veled biggrin.gif randi? xD
-moki-
Nah, jól van, akkor döntsd el... én ráérek egész nap asszem laugh.gif

Beiszunk előtte, beülünk a filmre és ordibálunk, hogy De hosszú ez a trailer, mikó' jön má' Wall-E vazz?! cool.gif laugh.gif
martin_dante
A TDK már csak a harmadik legnépszerűbb film az ájemdíbin. Háháhhahahahiiiihhihihihihiheeehhheheeehuuuuhuuhuuuu.
adam1124
Nos, én is láttam! A Mamutban, csütörtök este. Le a kalappal Joker előtt! biggrin.gif

Bűvésztrükk biggrin.gif biggrin.gif XD
Mitisz
QUOTE(martin_dante @ Aug 11 2008, 09:46 PM) *

A TDK már csak a harmadik legnépszerűbb film az ájemdíbin. Háháhhahahahiiiihhihihihihiheeehhheheeehuuuuhuuhuuuu.

Hehe, valóban biggrin.gif Pedig magasabb a ratingje mint a Godfather-é unsure.gif
abstractor
QUOTE(Mitisz @ Aug 11 2008, 10:03 PM) *

Hehe, valóban biggrin.gif Pedig magasabb a ratingje mint a Godfather-é unsure.gif

Azt valahogy súlyozva számolják, a top 1000es szavazót jobban figyelembe veszik szerintem (szerk biggrin.gif)...
De akkor is: erre 65% szavazott 10-est, míg a Keresztapára meg a Shawshankre csak 59%.
Agent_Gabor
QUOTE(abstractor @ Aug 12 2008, 12:12 AM) *

Azt valahogy súlyozva számolják, a top 1000es szavazót jobban figyelembe veszik szerintem (szerk biggrin.gif)...
De akkor is: erre 65% szavazott 10-est, míg a Keresztapára meg a Shawshankre csak 59%.

Sohasem értettem, hogy a Shawsank mi a búbánatos istenfájdalmát keres a top10-ben... sleep.gif
Kövezzetek meg, de ez a véleményem unsure.gif
-StiF-
Sok buta ember él a földön unsure.gif
Cortez_Corleone
QUOTE(Agent_Gabor @ Aug 11 2008, 11:04 PM) *

Sohasem értettem, hogy a Shawsank mi a búbánatos istenfájdalmát keres a top10-ben... sleep.gif

Hát, a Shawshank nem egy rossz film, de pl. a Halálsoron köröket ver rá... De lassan helyreáll a világ rendje és újra a Keresztapa fog az imdb trónján ülni muhahahahahaha
grasslover

Sokszor megbeszéltük már...szomorú, megható, könnyen érthető, sokak által befogadható, érzelmes, börtönös, jó színészes, kingadaptációs...méne lenne legjobb? sleep.gif Postásbácsitól a sarki fűszeresen át az egyetemistáig és a politikusig bárki által kedvencnek titulálható. Egyszerűen nem nagyon lehet belekötni, és nem hiszem hogy sokan legjobbnak gondolják de kevesen értékelik le...ennyi az egész.
Agent_Gabor
QUOTE(grasslover @ Aug 12 2008, 01:23 AM) *

Sokszor megbeszéltük már...

Sajnos egyszer sem voltam ott unsure.gif
-SamS-
csak annyi lenne a gyors kérdésem hogy kétarc lezuhant a tetőről...de most ő akkor meghalt vagynem ?
vagy most mivan ? mert a következő személy a sima sztori alapján a pingvin ember lenne...vagy lesz egyáltalán következő rész ?

nemnagyon tudom hogy most elválasszam a régi részeket az újjaktól (főellenségileg) vagy ne. az oké hogy más író meg rendező de nemnagyon értem mivan biggrin.gif
Mitisz

Amúgy egyetértek, a Remény Rabjai egy jó kis film, de szerintem még csak nem is Darabont legjobbja, szóval nekem még az is túlzás személy szerint hogy a top50-ben benne van.

QUOTE(-SamS- @ Aug 12 2008, 12:05 AM) *

csak annyi lenne a gyors kérdésem hogy kétarc lezuhant a tetőről...de most ő akkor meghalt vagynem ?
vagy most mivan ? mert a következő személy a sima sztori alapján a pingvin ember lenne...vagy lesz egyáltalán következő rész ?

nemnagyon tudom hogy most elválasszam a régi részeket az újjaktól (főellenségileg) vagy ne. az oké hogy más író meg rendező de nemnagyon értem mivan biggrin.gif

Dent-ről rengeteg találgatás volt a topicban, olvass vissza biggrin.gif
Az hogy pingvin szerepelni fog, az kizárt... de ezt is többször megtárgyaltuk már rolleyes.gif
Biztosan lesz következő rész, csak egyelőre kérdés, hogy Nolan lesz-e a rendező.
_Jolly_Joker_
Pedig a Shawshank igenis egy kva jó film, simán megilleti a 9.2-t és kapjátok be. xD
tenderlumpling
QUOTE(_Jolly_Joker_ @ Aug 12 2008, 03:25 AM) *

Pedig a Shawshank igenis egy kva jó film, simán megilleti a 9.2-t és kapjátok be. xD

Az IMDb-vel az a legnagyobb gond, hogy... hát oké: a Shawshank baromi jó film, de hogy ennél jobb legyen valami, már eleve meg kell, hogy ossza a közönséget. Pl. egy jóval lélektanosabb filmet már simán lehúz a türelmetlenebb negyed. Egy Se7en máris lejjebb csúszik, ha az IMDb 10%-át notórius Brad Pitt-ellenesek teszik ki, bláááh, rávágják a karót. Ez a legszomorúbb, hogy végül is jó filmek vannak többségben a top 250-ben, de mégis egyfajta tömegpszichó termékei. Folyamatosan megy az IMDb-n a balanszolás is... rengeteg az őszintétlen, vagy hozzá nem értő, túl szubjektív értékelés.
Mitisz
QUOTE(tenderlumpling @ Aug 12 2008, 01:30 AM) *

Az IMDb-vel az a legnagyobb gond, hogy... hát oké: a Shawshank baromi jó film, de hogy ennél jobb legyen valami, már eleve meg kell, hogy ossza a közönséget. Pl. egy jóval lélektanosabb filmet már simán lehúz a türelmetlenebb negyed. Egy Se7en máris lejjebb csúszik, ha az IMDb 10%-át notórius Brad Pitt-ellenesek teszik ki, bláááh, rávágják a karót. Ez a legszomorúbb, hogy végül is jó filmek vannak többségben a top 250-ben, de mégis egyfajta tömegpszichó termékei. Folyamatosan megy az IMDb-n a balanszolás is... rengeteg az őszintétlen, vagy hozzá nem értő, túl szubjektív értékelés.

Jah, ez így van... de mondjuk én sem tudom megállni, hogy a kedvenc filmjeimre ne dobjak azonnal egy 10/10-et... szóval az imdb már csak mindig is ilyen marad biggrin.gif
_Jolly_Joker_
Engem meg abszolút nem érdekel a nyavalyás toplista, nem is pontozok, nem is regeltem. Majd én eldöntöm, hogy nekem mi a jó. cool.gif
Agent_Gabor
Mondjuk ennek a pontozásnak épp az a lényege, hogy szubjektív, így objektíven nem mérheti fel a filmeket. Bár nem is tudom, sztem teljesen objektíven lehetetlenség felmérni egy filmet.

Egyébként nem vagyok rossz véleménnyem a Shawshank-ről, tetszett, de nagyon erősnek érzem a helyezését.

Bocs az iszonyatos offért, mostantól

ON
martin_dante
De amúgy ti elfelejtitek, hogy az IMDb top250-es listája nem a 250 legjobb filmjét rendezi sorba, hanem a legnépszerűbbeket. Mert ugye Grass is írta, a Shawshank-et mindenki ismeri, és bárkinek kedvence lehet. Itt nem az a lényeg, hogy melyik a legmesteribben megrendezett, legstílusosabb mozi, hanem melyik az a film ami egyszerre vált ki belőlünk rengeteg érzelmet, erőt is ad, meg mondjuk megismertet egy kevésbé ismert világgal. A legjobb film fogalma meg amúgy is szubjektív, olyan "globális" lista nem is jöhetne létre biggrin.gif Itt viszont népszerűségi versenyről van szó, tehát nyugodtan megbocsáthatjuk az IMDb-nek, hogy nem a TDK áll az élen sleep.gif laugh.gif
grasslover
QUOTE(-SamS- @ Aug 12 2008, 12:05 AM) *

Milyen eredeti story? Az Burton meg Schumacher (és forgatókönyvíróik) saját szájíze szerint folyó storyline volt, Nolan új feldolgozásának semmi köze hozzá, ahogy a régi, eredeti képregényekhez sem sok.
Agent_Gabor
Sztem az az alapvető gond, hogy sokan (most nem SamS-re gondolok) nem tudják elválasztani az új filmet a régi Burton és Schumacher által rendezettektől, talán úgy gondolnak rá, mint folytatásra, és nem képesek úgy tekinteni rá, hogy ezeknek semmi köze a régiekhez.
Real013
QUOTE(martin_dante @ Aug 12 2008, 07:22 AM) *

De amúgy ti elfelejtitek, hogy az IMDb top250-es listája nem a 250 legjobb filmjét rendezi sorba, hanem a legnépszerűbbeket. Mert ugye Grass is írta, a Shawshank-et mindenki ismeri, és bárkinek kedvence lehet. Itt nem az a lényeg, hogy melyik a legmesteribben megrendezett, legstílusosabb mozi, hanem melyik az a film ami egyszerre vált ki belőlünk rengeteg érzelmet, erőt is ad, meg mondjuk megismertet egy kevésbé ismert világgal. A legjobb film fogalma meg amúgy is szubjektív, olyan "globális" lista nem is jöhetne létre biggrin.gif Itt viszont népszerűségi versenyről van szó, tehát nyugodtan megbocsáthatjuk az IMDb-nek, hogy nem a TDK áll az élen sleep.gif laugh.gif

Ehh , ezt mindenkin tudja, Dante. dry.gif laugh.gif
-SamS-
kössz a felvilágosítást smile.gif
-StiF-
QUOTE(Agent_Gabor @ Aug 12 2008, 12:26 PM) *

Sztem az az alapvető gond, hogy sokan (most nem SamS-re gondolok) nem tudják elválasztani az új filmet a régi Burton és Schumacher által rendezettektől, talán úgy gondolnak rá, mint folytatásra, és nem képesek úgy tekinteni rá, hogy ezeknek semmi köze a régiekhez.

Ezzel okos dolgot mondtál, hisz unokatestvéremék sem képesek felfogni, h ez nem folytatás, hanem egy önálló óriási mű blink.gif ohmy.gif ph34r.gif
freezy
Nah,lassan irány a mozi! rolleyes.gif
Agent_Gabor
Hm... Ma figyeltem fel rá, lehet, hogy baromság, de a film végén az egyik hajót Liberty-nek, a másikat Spirit-nek hívják. Nem lehetséges, hogy ez utalás a közelgő Spirit filmre? Vagy amikor még a DK-t forgatták, közel s távol nem volt Spirit-film? Sztem azért jó poén biggrin.gif
-moki-
A Spirit of Liberty minden amerikai hitvallása, amit minden áron meg akarnak őrizni. Vágod, ennek köszönhető a fene nagy öntudatuk, az hogy mindenki dolgába beleavatkoznak és hogy majdnem minden embernek van otthon amerikai zászlója biggrin.gif A hajók erre utalnak, az pedig, hogy Joker ezeket akarja felrobbantani ilyen körülmények között, az meg már másra utal rolleyes.gif

Látjátok ezért kell American Dad-et nézni biggrin.gif
Agent_Gabor
QUOTE(-moki- @ Aug 13 2008, 04:32 AM) *

A Spirit of Liberty minden amerikai hitvallása, amit minden áron meg akarnak őrizni. Vágod, ennek köszönhető a fene nagy öntudatuk, az hogy mindenki dolgába beleavatkoznak és hogy majdnem minden embernek van otthon amerikai zászlója biggrin.gif A hajók erre utalnak, az pedig, hogy Joker ezeket akarja felrobbantani ilyen körülmények között, az meg már másra utal rolleyes.gif

Látjátok ezért kell American Dad-et nézni biggrin.gif

Ez zsííír cool.gif
Deathangel
nah kicsit már kezdem kiheverni a tegnapi filmélményt laugh.gif
azon gondolkodtam rentgeteget amit Joker mondott a film elején: "It's simple: kill the Batman"
Amikor a film végén meg az utolsó beszélgetése van Batmannal mondja, hogy egyikőjük se tudná megölni a másikat...és itt gondolkodtam el kicsit azon hogy vajon hogy is érti igazából Joker Batman megölését? Lelkileg összetörni? részben sikerült. A társadalom róla kialakítot képét összetörni? Teljesen sikerül (A batmobilt összetörni? teljesen sikerült xD) Joker nyert ez tény és való rolleyes.gif
freezy
hüh jó volt másodjára is a batman rolleyes.gif
LOOK..AT..ME! kedvenc részem happy.gif

Amúgy biztos érdekes gamma lesz ez hírekben megjelent Arkham Asylum.Várom nagyon.Biztos tök elmebeteg lesz az egész rolleyes.gif
joc009
QUOTE(Deathangel @ Aug 13 2008, 01:54 PM) *

azon gondolkodtam rentgeteget amit Joker mondott a film elején: "It's simple: kill the Batman"
Amikor a film végén meg az utolsó beszélgetése van Batmannal mondja, hogy egyikőjük se tudná megölni a másikat...és itt gondolkodtam el kicsit azon hogy vajon hogy is érti igazából Joker Batman megölését? Lelkileg összetörni? részben sikerült. A társadalom róla kialakítot képét összetörni? Teljesen sikerül (A batmobilt összetörni? teljesen sikerült xD) Joker nyert ez tény és való rolleyes.gif

Csak én vagyok ezek szerint azon a véleményen hogy Joker nem győzött...bár ha az volt a célja, amit te írtál, akkor győzött. De szerintem nem az volt. cool.gif
tenderlumpling
QUOTE(Deathangel @ Aug 13 2008, 03:54 PM) *

Á, Joker minden szava hazugság volt a filmben, nem értem, mit nem értesz ezen biggrin.gif Rájött időközben, hogy mégsem akarja megölni a Batmant, igazán jó vele játszadozni.
Deathangel
QUOTE(tenderlumpling @ Aug 13 2008, 04:50 PM) *

Á, Joker minden szava hazugság volt a filmben, nem értem, mit nem értesz ezen biggrin.gif Rájött időközben, hogy mégsem akarja megölni a Batmant, igazán jó vele játszadozni.

és mitől vagy biztos benne hogy minden szava hazugság? laugh.gif
tenderlumpling
QUOTE(Deathangel @ Aug 13 2008, 05:07 PM) *

és mitől vagy biztos benne hogy minden szava hazugság? laugh.gif

Rengeteget hazudott a filmben, nem igaz, hogy nem tűnt fel.
Deathangel
QUOTE(tenderlumpling @ Aug 13 2008, 05:54 PM) *

Rengeteget hazudott a filmben, nem igaz, hogy nem tűnt fel.

de feltűnt, de ettől függetlenűl ez nem bizonyítja hogy minden mondata hazugság. Okos Joker nagyon, csak jól leplezi biggrin.gif nem hinném hogy az elejétől kezdve nem lett volna tisztában mindennel ami Batmannel kapcsolatos
Edemking
Most halgatom végig a film OSt-ját ^^ magában is elég ütős lett mondhatni biggrin.gif cool.gif
Mitisz
QUOTE(Edemking @ Aug 13 2008, 05:38 PM) *

Most halgatom végig a film OSt-ját ^^ magában is elég ütős lett mondhatni biggrin.gif cool.gif

Nálam szerintem már legalább 10x végigment laugh.gif biggrin.gif
abstractor
QUOTE(Mitisz @ Aug 13 2008, 07:23 PM) *

Nálam szerintem már legalább 10x végigment laugh.gif biggrin.gif

Nálam is. Most is azt hallgatom. biggrin.gif Ugye ma voltam másodszor moziban, és ilyenkor le kell vezetni. biggrin.gif

Ahh... Rachel halálánál most eljött a katarzis meg a hidegrázás, szóval visszavonom, hogy baj, hogy nem lett sírós-rívós, mert... tévedtem, ez így tökéletes, ahogy van. biggrin.gif

Remélem Nolan karrierje ezután is meredeken felfelé ível majd, ha értitek a célzást. biggrin.gif

Amúgy azt vágjátok, hogy a bácsika, aki beszól Jokernek a partyn, az Vermont Batman-rajongó szenátora, és már más Batman-filmekben is feltűnt? biggrin.gif Viszont így, hogy ezt már tudtam, így ránézésre átjött, hogy nem színész az ember, szóval, amíg ezelőtt Jokert figyeltem, addig az egy iszonyat f@sza jelenet volt (melyik nem? biggrin.gif), de amikor a szenátorbácsit, akkor Barátok Közt utánérzés. closedeyes.gif laugh.gif Azért a 10 pontját így is megkapja tőlem a film. biggrin.gif
Mitisz
Batman Begins ending laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif Hatalmas xD
_Jolly_Joker_
Mitisz, nem kell ám minden szaron röhögni, amit comedy taggel raktak ki a jútyúbra. Szánalmas ez a videó.
Mitisz
QUOTE(_Jolly_Joker_ @ Aug 14 2008, 01:05 AM) *

Mitisz, nem kell ám minden szaron röhögni, amit comedy taggel raktak ki a jútyúbra. Szánalmas ez a videó.

Pont ezért nevetséges, mert szánalmas biggrin.gif Az egyik kommentelő fogalmazta meg a legjobban: "Annyira szar, hogy már jó" biggrin.gif
A maszk is milyen már... odab.asz laugh.gif
_Jolly_Joker_
Ha te ezen tudsz nevetni, akkor egészségedre.
Mitisz
QUOTE(_Jolly_Joker_ @ Aug 14 2008, 01:31 AM) *

Ha te ezen tudsz nevetni, akkor egészségedre.

Hát nem nevettem hangosan rajta, de azért megmosolyogtam biggrin.gif
Amúgy meg tökéletesen látszik rajta hogy ők sem vették komolyan... ez tipikus annyira szar hogy már jó, én jót mosolyogtam rajta smile.gif
-moki-
Facom, mikor tanuljátok már meg, hogy ki kell állni a véleményetek mellett? biggrin.gif

Berakod a kommentet, raksz mögé kb 20 db röhögő smile-t, hogy mennyire hatalmas...
JJ beírja hogy szerinte nem az...
Beírod, hogy hát azért vicces, mert annyira szar, hogy már jó...
JJ beírja, hogy még így is necces...
Beírod, hogy végülis csak mosolyogtál rajta ...
Erre még válaszol párat JJ és kiderül, hogy meg se nézted a videót.

laugh.gif

Szal vagy elküldöd Jollyt, hogy talicskázzon radioaktív tehéntrágyát, mert ez igenis vicces, vagy semmi... laugh.gif

QUOTE(Mitisz @ Aug 14 2008, 01:34 AM) *

Hát nem nevettem hangosan rajta, de azért megmosolyogtam biggrin.gif
Amúgy meg tökéletesen látszik rajta hogy ők sem vették komolyan... ez tipikus annyira szar hogy már jó, én jót mosolyogtam rajta smile.gif

Persze, hogy nem vették komolyan, nem a kibacott Chris Nolan állt a kamera túlvégén laugh.gif Ajh... laugh.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.