Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: The Dark Knight Rises
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
Agent_Gabor
QUOTE(Mitisz @ Sep 7 2008, 03:34 AM) *

Hát elvileg pedig a legrangosabb filmnek adható elismerés... az már más kérdés, hogy mennyire hiteles éppen az adott kategória nyertese biggrin.gif

Azt vágom, hogy papíron ez a legrangosabb, nade ez mennyire elkurvult az évek alatt...

orbitális off
holnap megyek Kiscsillag koncertre tongue.gif (pontosabban már ma XD)
on
Stampede
QUOTE(-Thresher- @ Aug 27 2008, 08:31 PM) *

Hú, bazze, mit találtam a neten...Be sem merem ide rakni, félek hogy sokan megállnak a fejlődésben

CSAK SAJÁT FELELŐSÉGRE, ENGEM NE ANYÁZZON SENKI!

hajlakk szagot éztek
martin_dante
The Dark Knight OST kritika Drake tollából
Agent_Gabor
QUOTE(Stampede @ Sep 7 2008, 03:49 AM) *

hajlakk szagot éztek

Huhaha, szarszagillatot érzek!

Egyébként nem tudja valaki, hogy az a videó mikből van összevágva?

szerk.: Még mielőtt valaki elkezdene humorizálni, természetesen tudom, hogy a kép a TDK-ból van, a hang érdekelne laugh.gif
-StiF-
QUOTE(Agent_Gabor @ Sep 7 2008, 01:27 AM) *

szerk.: egy instant példa, amire gondoltam: legjobb film díja a Titanicnak? Aha, persze, any.átok is...

hát igen kb... dry.gif mad.gif
grasslover
QUOTE(Agent_Gabor @ Sep 7 2008, 08:51 AM) *

szerk.: Még mielőtt valaki elkezdene humorizálni, természetesen tudom, hogy a kép a TDK-ból van, a hang érdekelne laugh.gif

Az utóbbi időben is bődületes nagy melléfogások voltak. A No Country jó film, nagyon, de a There Will be Blood simán verte (ki merem jelenteni, hogy a Boogie Nights körüli botrány miatt nem járt PTA-nak a díj, na meg túl fiatal sleep.gif), tavaly meg a The Departed írtó szégyen volt...
-Thresher-
QUOTE(grasslover @ Sep 7 2008, 11:55 AM) *

Az utóbbi időben is bődületes nagy melléfogások voltak. A No Country jó film, nagyon, de a There Will be Blood simán verte (ki merem jelenteni, hogy a Boogie Nights körüli botrány miatt nem járt PTA-nak a díj, na meg túl fiatal sleep.gif), tavaly meg a The Departed írtó szégyen volt...

Te most miről beszélsz? smile.gif Gábor Ügynök a fan-art Stohl-Joker videóról kérdezett...

QUOTE(Agent_Gabor @ Sep 7 2008, 03:27 AM) *

Héhé, ez nem illene Heath Ledger-re, ő még a jelölés előtt halt meg, és az sem biztos, hogy kapni fog Oscar díjat. Azt sem értem, hogy miért van mindenki elélvezve ettől az Oscar dologtól, szerintem nem olyan nagyon nagyon rangos elismerés (nehogy itt most Ledger TDK-béli játékára értsétek ezt).

Az Oscar egy nulla...Erről vicc is van:
-Mi a két legnagyobb zsidó ünnep?
-A Hanuka meg az Oscar gála...

Ez csak egy show műsor, ahol állítolag az akadémia tagja ítélik oda a díjakat...állítólag!
grasslover
Rosszat idéztem be, egy másik komment utolsó mondatát akartam. De értetted a lényeget.

Erre a zsidózásra amúgy semmi szükség. Inkább keresztény-fetisiszta magamutogató díjak azok mintsem hogy a zsidókhoz bármi köze lenne.
-Thresher-
QUOTE(grasslover @ Sep 7 2008, 04:13 PM) *

Rosszat idéztem be, egy másik komment utolsó mondatát akartam. De értetted a lényeget.

Erre a zsidózásra amúgy semmi szükség. Inkább keresztény-fetisiszta magamutogató díjak azok mintsem hogy a zsidókhoz bármi köze lenne.

De te is érted a lényeget...Ha Ennio Morricone, úgy kap oscart hogy az olaszok odaszóltak, akkor nem biztos hogy össze kell kakilni magad a díjtól, persze egy amerikainak nyílván mást jellent... De ettől függetlenül nem kell úgy csinálni hogy csak attól jó színész valaki ha oscart kap...Ha Ledger nem kap oscart, na bumm, nem ettől fognak rá emlékezni!
Real013
Való igaz, hogy az Oscaron vannak melléfogások, meg miegymás, de azt tudom, hogy amikor volt az átadó, Mokival meg ..?(ki volt még itt?Sorry, de esküszöm nem ugrik be biggrin.gif ) nagyon nagyot fórumoztam közbe biggrin.gif biggrin.gif Ku.rva jó éjjel volt laugh.gif Idén remélem ismétlünk!
a880120
A Dante volt itt, meg én is néha ide néztem biggrin.gif
Real013
QUOTE(a880120 @ Sep 7 2008, 10:38 PM) *

A Dante volt itt, meg én is néha ide néztem biggrin.gif

Jaja, Dantera gondoltam én is, csak nem voltam benne biztos smile.gif Kösz:) /egy évig ezt fogom hallgatni Martintól, hogy nem emlékeztem rá....---)
-moki-
Hát pedig szerintem csak az bacca a nép csőrét, a There Will Be Blood körüli hype ellenére a No Country vitt el mindent rolleyes.gif Szal érted, még a vidéki póré suttyó is az évezred filmjének kiálltotta ki a TWB-ot, meg hirtelen mindenkit filmesztétává tett, holott közel sem volt akkora nagy durranás, mint amekkorának beállítják. Egy zseniális mozgókép, egy zseniális főszereplővel, de a No Country megérdemelten győzött cool.gif laugh.gif Amúgy ebben semmi vitaindító szándék nincs... meg van mindenkinek az álláspontja, tartsunk tiszteletben laugh.gif Talán ha a nyitó jelenetsort tényleg meghagyták volna fél órásra, akkor most azt imádnám laugh.gif
grasslover
QUOTE(-moki- @ Sep 7 2008, 11:53 PM) *

Hát pedig szerintem csak az bacca a nép csőrét, a There Will Be Blood körüli hype ellenére a No Country vitt el mindent rolleyes.gif Szal érted, még a vidéki póré suttyó is az évezred filmjének kiálltotta ki a TWB-ot, meg hirtelen mindenkit filmesztétává tett, holott közel sem volt akkora nagy durranás, mint amekkorának beállítják. Egy zseniális mozgókép, egy zseniális főszereplővel, de a No Country megérdemelten győzött cool.gif laugh.gif Amúgy ebben semmi vitaindító szándék nincs... meg van mindenkinek az álláspontja, tartsunk tiszteletben laugh.gif Talán ha a nyitó jelenetsort tényleg meghagyták volna fél órásra, akkor most azt imádnám laugh.gif

Engem inkább az bosszant No Country ügyben, hogy ettől volt sokkal jobb filmje is már Coenéknak ami nem kapott díjat. Akárcsak Scorsese esetében, ahol messze a leggyengébb filmje, egy kínai műremek remake-je vitte. Ennyi erővel akkor az Infernal Affairs is év legjobb filmje lehetett volna anno, de még csak be sem szavazták...miért? Hiszen ugyanaz. JAAAAAA, hogy nem Szkórszéze rendezte meg nem Nikózon és Nyál-kabrió van benne? sleep.gif Érteeem.
-moki-
QUOTE(grasslover @ Sep 7 2008, 11:55 PM) *

Engem inkább az bosszant No Country ügyben, hogy ettől volt sokkal jobb filmje is már Coenéknak ami nem kapott díjat. Akárcsak Scorsese esetében, ahol messze a leggyengébb filmje, egy kínai műremek remake-je vitte. Ennyi erővel akkor az Infernal Affairs is év legjobb filmje lehetett volna anno, de még csak be sem szavazták...miért? Hiszen ugyanaz. JAAAAAA, hogy nem Szkórszéze rendezte meg nem Nikózon és Nyál-kabrió van benne? sleep.gif Érteeem.

Hát a Scorsese fiaskó tényleg elég nagy gáz dolog volt.

Szvsz ez a No Country egy egyfajta karrierszumma a fivérektől, amiben benne van minden, amit eddig letettek az asztalra. Eddig is voltak érett és kerek gondolataik, de ez a film valahogy sokkal konkrétabb és egészebb. El kéne olvasni a könyvet is, mert állítólag az is elképesző jó.
grasslover
QUOTE(-moki- @ Sep 8 2008, 12:05 AM) *

Hát a Scorsese fiaskó tényleg elég nagy gáz dolog volt.

Szvsz ez a No Country egy egyfajta karrierszumma a fivérektől, amiben benne van minden, amit eddig letettek az asztalra. Eddig is voltak érett és kerek gondolataik, de ez a film valahogy sokkal konkrétabb és egészebb. El kéne olvasni a könyvet is, mert állítólag az is elképesző jó.

Adjanak akkor nekik életműdíjat. Meg adják oda azoknak a filmeknek amik meg is érdemlik - nem mintha a No Countrynak nem adtam volna oda, nem erről van szó! Imádom a munkásságukat, ahogy PTA-jét is. Ez az évente egy nagy film díjazása meg olyan izééé :/ Főleg azért, mert a DVD-re, poszterekre ráaggatják, hogy "best motion picture 2008 - academy awards", de a There Will be Bloodnak meg csak annyi lesz, hogy "nominated for academy awards". Vagyis vesztett. Én, Te meg még sokan akik nem ez alapján ítélnek meg azok nem, de a többiek úgy fognak hozzáállni, ha egymás mellett meglátják a két filmet, hogy "jé, ez biztos jobb mer' ez megkapta a zószkárt", aztán lehet a Bloodot meg pont ezzel nem is nézik meg soha...
A legnagyobb baj azzal van, hogy ez az orbitális reklám amit az Oscar díj kiérdemlésével kap egy film vagy színész, rendező, azt sokan életigazságnak meg örökös csillogásnak fogják fel - persze megint azokra értem akik kevésbé széleslátókörűek. Egyik legjobb példa erre mondjuk Halle Berry, ott a Monster's Ball alakítása, kap egy Oscart, majd jön a Gothica meg a Catwoman és kapja a Málnát...de az Arany Málna díjat nem pakolják rá a DVD-re.
-moki-
Számomra az Oscar olyan, mint az Olimpia, szóval csak a szurkolás öröméért nézem azt, ahogy a szerencse és a felkészülés árnyékában milyen eredmény születik meg. Szóval tényleges értéket szerintem nem hordoz, de viszont ezt a szerepét tökéletesen betölti. Meg van annak a feelingje, hogy hajnal ötkor ott görnyedsz a TV előtt, hogy az általad favorizált film nyerje meg a díjat laugh.gif Szóval ennyi... számomra ennyi. Az, hogy másnak számít az, hogy mi kerül a borítóra... ez van... legalább filmre költi a pénzét, nem pedig elveri szombat esténként a játékgép termekben laugh.gif
martin_dante
QUOTE(Real013 @ Sep 7 2008, 10:39 PM) *

Jaja, Dantera gondoltam én is, csak nem voltam benne biztos smile.gif Kösz:) /egy évig ezt fogom hallgatni Martintól, hogy nem emlékeztem rá....---)

Hát rosszul esett, de jó kedvembe vagyok, ezért most az egyszer megbocsátok sleep.gif biggrin.gif

QUOTE(grasslover @ Sep 7 2008, 02:13 PM) *

Pedig a hollywoodi filmgyártás kb. 80%-ának (itt nem a színészekre, hanem a producerekre, a rendezőkre, meg a stúdió főnökeire gondolok) elég sok köze van a zsidókhoz.
Elég csak felmenni IMDb-re, wikipediára, vagy esetleg megnézni két Entourage epizódot laugh.gif
Real013
QUOTE(martin_dante @ Sep 8 2008, 05:55 AM) *

Hát rosszul esett, de jó kedvembe vagyok, ezért most az egyszer megbocsátok sleep.gif biggrin.gif
Pedig a hollywoodi filmgyártás kb. 80%-ának (itt nem a színészekre, hanem a producerekre, a rendezőkre, meg a stúdió főnökeire gondolok) elég sok köze van a zsidókhoz.
Elég csak felmenni IMDb-re, wikipediára, vagy esetleg megnézni két Entourage epizódot laugh.gif

Gondoltam, hogy Te voltál, csak ha mégsem, és leírom, hogy te voltál, akkor meg az esetleges másik haragszik meg, hogy összekeverlek vele..vagy mi?! biggrin.gif
Mitisz
QUOTE(-moki- @ Sep 7 2008, 11:53 PM) *

Hát nem tudom, de szerintem a dervillbíbládot egyáltalán nem hájpolták jobban a No Country-nál rolleyes.gif Közel sem mondja mindenki azt a TWB-re, hogy az évezred filmje, sőt a legtöbben unalmasnak, hosszúnak, és fárasztónak találják, meg azt is mondogatják, hogy gyenge a zenéje... Közben meg Greenwood olyan score-t rakott össze, hogy azóta is ketté áll tőle a hajam biggrin.gif Az meg hogy unalmas lenne... hát nem mondanám, inkább úgy fogalmaznék, hogy a film szép lassan és kínosan csordogál a nyugtalanító befejezéséig... cool.gif
grasslover
QUOTE(Mitisz @ Sep 8 2008, 04:05 PM) *

Hát nem tudom, de szerintem a dervillbíbládot egyáltalán nem hájpolták jobban a No Country-nál rolleyes.gif Közel sem mondja mindenki azt a TWB-re, hogy az évezred filmje, sőt a legtöbben unalmasnak, hosszúnak, és fárasztónak találják, meg azt is mondogatják, hogy gyenge a zenéje... Közben meg Greenwood olyan score-t rakott össze, hogy azóta is ketté áll tőle a hajam biggrin.gif Az meg hogy unalmas lenne... hát nem mondanám, inkább úgy fogalmaznék, hogy a film szép lassan és kínosan csordogál a nyugtalanító befejezéséig... cool.gif

Az utolsó mondatod a No Countryra is igaz biggrin.gif Képtelenség egymáshoz hasonlítani őket, mind a kettő a saját stílusában western, de külön utakon halad. Mindkettő atomjó film, és legyen elég ennyi cool.gif Főleg mert képtelen vagyok bármelyiket is kicsit lejjebb értékelni, habár én is inkább a Blood felé húzok.
-Thresher-
Ide is leírom, mert jól esik! cool.gif
Agent_Gabor
Én bírom Phillip Seymour Hoffman-t, de nem tudom, h elhiggyem-e egyáltalán ezt a hírt.
grasslover
Nolan már az első pillanatoktól kezdve ellenezte az egészet.

Storyban amúgy 100%-osan le van írva, hogy Cher lesz a következő Macskanő sleep.gif Az is csak egy kósza pletyka volt, erre a Story szerint már edzéssel meg plasztikai sebésszel készül, hogy jól nézzen ki a filmre. Megy a vírustalálgatás, ahogy ment a vírusmarketinggel is. Egy ilyen óriási siker után ez nem meglepő.
-moki-
Most már igazán elénk állhatna valamivel ez a faxszopó Nolan laugh.gif

Szal akkor most a Joker film után csinál egy Pingvin filmet? Vagy Riddler? laugh.gif
Thunderstick_is_not_dead
QUOTE(-moki- @ Sep 9 2008, 05:25 PM) *

Szal akkor most a Joker film után csinál egy Pingvin filmet? Vagy Riddler? laugh.gif

Inkább maradjon csak a thrillereknél. Batmant meg bízza arra akinek volt már a kezében képregény.

(csak kiváncsiságból, hogy egy hónappal a premier után hányan ugranak a nyakamnak)
Ante
QUOTE(Thunderstick_is_not_dead @ Sep 9 2008, 05:34 PM) *

Inkább maradjon csak a thrillereknél. Batmant meg bízza arra akinek volt már a kezében képregény.
(csak kiváncsiságból, hogy egy hónappal a premier után hányan ugranak a nyakamnak)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif

Jaj, azért örülök, hogy színesíted errefelé a palettát cool.gif (És olykor-olykor kevered a kakit helyettem is biggrin.gif )
grasslover
QUOTE(Thunderstick_is_not_dead @ Sep 9 2008, 05:34 PM) *

Ne arcoskodj már, most ez mire jó? biggrin.gif Valószínű, hogy nem volt a kezében képregény, mikor a Beginst a One Yearre, a The Dark Knigtot meg az Arkhamra és a The Killing Joke-ra építette.
Mitisz
QUOTE(-moki- @ Sep 9 2008, 05:25 PM) *

Hát elvileg 2009-ben jön tőle egy 60-as évekből származó sci-fi sorozaton alapuló Prestige-szerű "pihenés" film... (bazz, ezt a mondatot bírtátok követni... biggrin.gif ). Grass úgy fogalmazott (és ezzel egyben egy új fogalmat hozott létre laugh.gif ) hogy most Nolan-nak mindenképpen egy "anti-blockbusterre" van igénye... kár hogy még semmi infó nincs róla azon kívül hogy készül biggrin.gif
Real013
Atyám, múltkor láttam az Alexandriában az Arkham-os képregényt, mármint ezt http://www.kepregeny.net/?page_id=2964

Első pillantásra beleszerettem , csak nem volt 3000 forintom..Remélem, amíg beszedek annyi lovét, nem viszik el előlem, mert nagyon bejött rolleyes.gif
Mitisz
QUOTE(Real013 @ Sep 9 2008, 06:22 PM) *

Atyám, múltkor láttam az Alexandriában az Arkham-os képregényt, mármint ezt http://www.kepregeny.net/?page_id=2964

Első pillantásra beleszerettem , csak nem volt 3000 forintom..Remélem, amíg beszedek annyi lovét, nem viszik el előlem, mert nagyon bejött rolleyes.gif

Megéri, nagyon igényes képregény, már milliószor elovastam amióta megvettem biggrin.gif
Ante
QUOTE(Mitisz @ Sep 9 2008, 06:32 PM) *

Megéri, nagyon igényes képregény, már milliószor elovastam amióta megvettem biggrin.gif

Látod, Mitisznek ez nem okoz problémát sleep.gif Milliószor megvette, mielőtt olvasta biggrin.gif
Mitisz
QUOTE(Ante @ Sep 9 2008, 07:05 PM) *

Látod, Mitisznek ez nem okoz problémát sleep.gif Milliószor megvette, mielőtt olvasta biggrin.gif

Jah, ráadásul kapásból felvásároltam Magyarország teljes Arkham készletét, csak úgy poénból sleep.gif biggrin.gif

Komolyra fordítva, amúgy nyugi Real, ha elviszik előled, akkor is szinte bármelyik online-boltból is megvásárolható smile.gif
martin_dante
Na, itt van az igazság cool.gif
Mitisz
QUOTE(martin_dante @ Sep 9 2008, 07:20 PM) *

Hát mondjuk az hogy a dupla-gonosztevős dologok nem sülnek el jól, az nem teljesen igaz... ott a Begins biggrin.gif cool.gif
martin_dante
QUOTE(Mitisz @ Sep 9 2008, 07:22 PM) *

Hát mondjuk az hogy a dupla-gonosztevős dologok nem sülnek el jól, az nem teljesen igaz... ott a Begins biggrin.gif cool.gif

Mondjuk Ducard rohadtul jelentős volt... dry.gif Nem volt ő gonosz biggrin.gif Amúgy meg szerintem a film leggyengébb része volt mikor a végén ott harcoltak a vonaton Batmannel.
Mitisz
QUOTE(martin_dante @ Sep 9 2008, 07:27 PM) *

Mondjuk Ducard rohadtul jelentős volt... dry.gif Nem volt ő gonosz biggrin.gif Amúgy meg szerintem a film leggyengébb része volt mikor a végén ott harcoltak a vonaton Batmannel.

Hát nem tudom, nálam aki Gothamet le akarja rombolni az = a gonosztevővel biggrin.gif Szerintem cool jelenet az, bár tény, hogy nem a film legerősebb pontja rolleyes.gif
Ante
QUOTE(martin_dante @ Sep 9 2008, 07:20 PM) *

Csak jelezném, hogy Steve Carell egy 'r'-rel írja a nevét dry.gif (Ne fáradj, javítom)
Mariachi
QUOTE(martin_dante @ Sep 9 2008, 09:20 PM) *

Ha már egyszer mindenhol belefutok, beleolvastam megint ( amit egy kicsit kezdek unni, minek van neki topicja ? ) erre lettem figyelmes:

"Érdekes gondolat, de szerintem valami ismeretlenebb, és izmosabb színész kellene, Smith karizmájával persze nincs gond, azzal úgyis blockbustert lehet csinálni."

Ha izmos ember kell a szerepre, akkor majd gyúrni fog rá, de ez bárki másról is elmondható, nem jelentene gondot, pár hét és már formában is van, arról nem is beszélve, hogy nem egy cingár ember, van azért rajta izom most is. Nehogy már úgy válogassák az embereket, hogy jó 120-al nyomsz fekve, te jöhetsz... sleep.gif
Ante
QUOTE(Mariachi @ Sep 9 2008, 08:32 PM) *

Ha izmos ember kell a szerepre, akkor majd gyúrni fog rá, de ez bárki másról is elmondható, nem jelentene gondot, pár hét és már formában is van, arról nem is beszélve, hogy nem egy cingár ember, van azért rajta izom most is. Nehogy már úgy válogassák az embereket, hogy jó 120-al nyomsz fekve, te jöhetsz... sleep.gif

Na ez az, martin, szeretnél te olyan deltás lenni, mint Smith, nem kell őt félteni ilyen téren...
Agent_Gabor
QUOTE(Ante @ Sep 9 2008, 07:42 PM) *

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif

Jaj, azért örülök, hogy színesíted errefelé a palettát cool.gif (És olykor-olykor kevered a kakit helyettem is biggrin.gif )

De amúgy miért kell keverni a kakit? Jó, hogy mindig próbál valaki poénkodni, vagy kötözködni, hogy idegeljen másokat, de én még egyszer se mosolyodtam el, vagy kaptam volna fel a vizet, szal nem értem, hogy mi értelme van.

szerk.: Kíváncsi vagyok ki lesz, aki reagál erre a kommentemre egy kötözködős, vagy poénkodós hozzászólással...
Thunderstick_is_not_dead
QUOTE(Agent_Gabor @ Sep 9 2008, 09:53 PM) *

De amúgy miért kell keverni a kakit? Jó, hogy mindig próbál valaki poénkodni, vagy kötözködni, hogy idegeljen másokat, de én még egyszer se mosolyodtam el, vagy kaptam volna fel a vizet, szal nem értem, hogy mi értelme van.

It's All Part of the Plan.
Ante
QUOTE(Agent_Gabor @ Sep 9 2008, 09:53 PM) *

Sosem az a lényeg, hogy te röhögj rajta, hanem hogy én cool.gif
(De 'stick közbe megoldotta egy frappánsabb beszólással, riszpekt sleep.gif )
grasslover
Amikor ilyen hülye emberek vesznek körül, nekem egy másik Nolan film jut eszembe...arról meg a magictrick... Arról meg az, hogy mennyire utálom a Star Warst cool.gif
-Thresher-
QUOTE(grasslover @ Sep 10 2008, 12:31 AM) *

Amikor ilyen hülye emberek vesznek körül, nekem egy másik Nolan film jut eszembe...arról meg a magictrick... Arról meg az, hogy mennyire utálom a Star Warst cool.gif

Mondtad is a múltkor hogy ezen a héten sűrűn leszel beb*szva....
martin_dante
QUOTE(Mariachi @ Sep 9 2008, 08:32 PM) *

Ha már egyszer mindenhol belefutok, beleolvastam megint ( amit egy kicsit kezdek unni, minek van neki topicja ? ) erre lettem figyelmes:

"Érdekes gondolat, de szerintem valami ismeretlenebb, és izmosabb színész kellene, Smith karizmájával persze nincs gond, azzal úgyis blockbustert lehet csinálni."

De ahogy Grass is írta a bejegyzésnél, nem ez az egyetlen gond. Hanem, hogy más rasszba tartozik Steve Rogers és Will Smith biggrin.gif Vagy, hogy mondjuk nem hiszem, hogy a '40-es (vagy melyik évtizedben választják ki Rogerst a kísérletre?) években egy afro-amerikai mehetett volna über-mensch-kísérletekre.
Nekem egy magas, izmos, és szőke emberke kellene erre a szerepre. McConaughey mondjuk jó lett volna.
grasslover
QUOTE(martin_dante @ Sep 10 2008, 06:01 AM) *

De ahogy Grass is írta a bejegyzésnél, nem ez az egyetlen gond. Hanem, hogy más rasszba tartozik Steve Rogers és Will Smith biggrin.gif Vagy, hogy mondjuk nem hiszem, hogy a '40-es (vagy melyik évtizedben választják ki Rogerst a kísérletre?) években egy afro-amerikai mehetett volna über-mensch-kísérletekre.
Nekem egy magas, izmos, és szőke emberke kellene erre a szerepre. McConaughey mondjuk jó lett volna.

Gondolom Iron Manhez hasonlóan ő is át lesz téve Irakba. Kicsit nehezen jönne ki, ha II. világháborúban szolgálna és az Avengers vezetője lenne 2000 környékén... mondjuk az Ultimate Avengers talán így csinálta (ez az egy csapat aminek ultimate kalandjaiban nem mélyedtem el, és valahogy a régit se nagyon tudtam szívembe zárni), valami szérummal meghosszabbíthajták az életét. Elvégre Wolverine, Fury és Rogers harcoltak együtt is - csak Logan nem emlékszik.
Thunderstick_is_not_dead
QUOTE(grasslover @ Sep 10 2008, 08:15 AM) *

Gondolom Iron Manhez hasonlóan ő is át lesz téve Irakba. Kicsit nehezen jönne ki, ha II. világháborúban szolgálna és az Avengers vezetője lenne 2000 környékén... mondjuk az Ultimate Avengers talán így csinálta (ez az egy csapat aminek ultimate kalandjaiban nem mélyedtem el, és valahogy a régit se nagyon tudtam szívembe zárni), valami szérummal meghosszabbíthajták az életét. Elvégre Wolverine, Fury és Rogers harcoltak együtt is - csak Logan nem emlékszik.

Az Ultimate-ben is a II. Vh.-ban harcol, csak napjainkig hibernálták. A képességei is az akkori übersoldat project-ből erednek.
-Thresher-
QUOTE(Thunderstick_is_not_dead @ Sep 10 2008, 04:22 PM) *

Az Ultimate-ben is a II. Vh.-ban harcol, csak napjainkig hibernálták. A képességei is az akkori übersoldat project-ből erednek.

Én úgy tudom hogy belefagyot a Jeges-tengerbe, miután csapata sikertelenül ütött rajta egy izlandi (wtf?) náci táboron..Aztán 60 évvel később egy halászhajó megtalálta, vagy mi a szösz
Agent_Gabor
QUOTE(-Thresher- @ Sep 10 2008, 08:11 PM) *

Én úgy tudom hogy belefagyot a Jeges-tengerbe, miután csapata sikertelenül ütött rajta egy izlandi (wtf?) náci táboron..Aztán 60 évvel később egy halászhajó megtalálta, vagy mi a szösz

Igen, így volt.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.