grasslover
2008. szeptember 7. 23:10
QUOTE(-moki- @ Sep 8 2008, 12:05 AM)

Hát a Scorsese fiaskó tényleg elég nagy gáz dolog volt.
Szvsz ez a No Country egy egyfajta karrierszumma a fivérektől, amiben benne van minden, amit eddig letettek az asztalra. Eddig is voltak érett és kerek gondolataik, de ez a film valahogy sokkal konkrétabb és egészebb. El kéne olvasni a könyvet is, mert állítólag az is elképesző jó.
Adjanak akkor nekik életműdíjat. Meg adják oda azoknak a filmeknek amik meg is érdemlik - nem mintha a No Countrynak nem adtam volna oda, nem erről van szó! Imádom a munkásságukat, ahogy PTA-jét is. Ez az évente egy nagy film díjazása meg olyan izééé :/ Főleg azért, mert a DVD-re, poszterekre ráaggatják, hogy "best motion picture 2008 - academy awards", de a There Will be Bloodnak meg csak annyi lesz, hogy "nominated for academy awards". Vagyis vesztett. Én, Te meg még sokan akik nem ez alapján ítélnek meg azok nem, de a többiek úgy fognak hozzáállni, ha egymás mellett meglátják a két filmet, hogy "jé, ez biztos jobb mer' ez megkapta a zószkárt", aztán lehet a Bloodot meg pont ezzel nem is nézik meg soha...
A legnagyobb baj azzal van, hogy ez az orbitális reklám amit az Oscar díj kiérdemlésével kap egy film vagy színész, rendező, azt sokan életigazságnak meg örökös csillogásnak fogják fel - persze megint azokra értem akik kevésbé széleslátókörűek. Egyik legjobb példa erre mondjuk Halle Berry, ott a Monster's Ball alakítása, kap egy Oscart, majd jön a Gothica meg a Catwoman és kapja a Málnát...de az Arany Málna díjat nem pakolják rá a DVD-re.