Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: The Dark Knight Rises
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
Real013
Lassacskán Magyarországon is megkezdődnek a legújabb Batman film vetítései. Én kb. 3 óra múlva már egy jól behűtött moziban fogok ülni, és várom a csodát. Ilyen nagy érdeklődésre számot tartó moziknál általános gond szokott lenni, hogy azok az emberkék, akik később jutnak el a moziba, olyan infókat tudnak meg az adott filmről ,amelyeket nem akarnának tudni..Így arra gondoltam, megér egy külön topicot, hogy ezeket lehetőleg elkerüljük, és itt ki lehessen tárgyalni a filmet..Aki nem látta, annak belépés csak saját felelősségre...
-moki-
Nekem még 16 óra bakker laugh.gif

Amúgy meg a portás a gyilkos aki a hentes ikertestvérének a lányának a volt szerelme.
martin_dante
QUOTE(-moki- @ Aug 6 2008, 09:06 PM) *

Nekem még 16 óra bakker laugh.gif

Amúgy meg a portás a gyilkos aki a hentes ikertestvérének a lányának a volt szerelme.

Szintén.
K.rva eurocenterben nem játszák éjfélkor, csak két pesti moziban: Lurdy és Mom, és mindkettő messzeeee vaan.
Real013
QUOTE(martin_dante @ Aug 6 2008, 09:15 PM) *

Szintén.
K.rva eurocenterben nem játszák éjfélkor, csak két pesti moziban: Lurdy és Mom, és mindkettő messzeeee vaan.

Lurdy meg állítólag szar is, asszem Aeon Fluxon írták..
grasslover
Én meg csak holnap este nézem...de legalább jó kis esti légkör lesz ^^ Szóval sokak után látom csak sajna :\ De holnap, végre... rolleyes.gif
Real013
Mondjuk ha nagyon bejön ,szerintem kétszer is megnézem az éjjel..Holnap úgysem vagyok itthon majd egész nap, pénteken is csak a fél nap, szombattól meg keddig egyáltalán nem, szal..
_santee_
Már csak pár óra és megyek megnézni haverokkal. cool.gif Batmanes póló már rajtam figyel s28.gif
Real013
QUOTE(santee02 @ Aug 6 2008, 09:30 PM) *

Már csak pár óra és megyek megnézni haverokkal. cool.gif Batmanes póló már rajtam figyel s28.gif

Jokeres kifestés ?He?? biggrin.gif
grasslover
QUOTE(Real013 @ Aug 6 2008, 09:32 PM) *

Mindig tudtuk, hogy a rúzst preferálod laugh.gif
Real013
QUOTE(grasslover @ Aug 6 2008, 09:34 PM) *

Mindig tudtuk, hogy a rúzst preferálod laugh.gif

Mié,cuki az rózsaszín rúzs, kár hogy Dzsókernek nem ojjan van sad.gif sad.gif sad.gif

laugh.gif
grasslover
QUOTE(Real013 @ Aug 6 2008, 09:35 PM) *

Mié,cuki az rózsaszín rúzs, kár hogy Dzsókernek nem ojjan van sad.gif sad.gif sad.gif
laugh.gif

Ez nem volt vicces.
Real013
QUOTE(grasslover @ Aug 6 2008, 09:35 PM) *

Ez nem volt vicces.

A tied sem.-Amúgy.
_santee_
QUOTE(Real013 @ Aug 6 2008, 09:32 PM) *

Az nincs s43.gif Mondjuk tuti lesz aki beöltözik Jokernek v Batmannek, anno a Sithek bosszújánál a fél közönseg jedi szerelébe küldte s25.gif
-OJ-
Én pedig már láttam 7x rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Real013
QUOTE(-OJ- @ Aug 6 2008, 09:44 PM) *

Én pedig már láttam 7x rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Kösz a feliratot egyébként:))
-OJ-
QUOTE(Real013 @ Aug 6 2008, 09:45 PM) *

Kösz a feliratot egyébként:))

Szívesen biggrin.gif
a880120
Én még csak egyszer láttam. Szerintem legközelebb a ripet cool.gif . Majd megvásárlom a dvd-t
-moki-
Én elmegyek a délutánira, utána meg betörök egy bankba... xD

Amúgy már kapartam le egy kis vakolatot a falról, szóval majd belekúrom a pofám, mielőtt bemegyek a moziba.
Real013
Na, valamivel több,mint egy óra azt..... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
-Slane-
Tegnap éjfélkor néztük meg haverokkal, a Múmia 3 után (xDDD, mert vhogy el kellett tölteni addig az időt tongue.gif ) Még mindig nem igazán jutok szóhoz ohmy.gif Kaptunk ilyen képváltós kártyát is, amin Harvey, Batman és Joker van és lehet fordítgatni xD Vmiért a Jokert rohadt nehéz úgy beállítani hogy normálisan látható legyen sad.gif laugh.gif
martin_dante
Most foglaltam le a jegyeket az Eurocenterbe, és az a durva, hogy a legnagyobb termükbe játsszák, de még így is összesen 10 hely van eladva...
_santee_
Nagyon, nem tudok írni róla én se, még mindig a hatása alatt vagyok, egy biztos nagyon jól szól a film. biggrin.gif
grasslover
QUOTE(martin_dante @ Aug 7 2008, 08:42 AM) *

Most foglaltam le a jegyeket az Eurocenterbe, és az a durva, hogy a legnagyobb termükbe játsszák, de még így is összesen 10 hely van eladva...

Elővételben nem olyan nagy a kereslet, mint azt gondolná az ember. Sokan vannak vele úgy, hogy ott vannak a mozi környékén, megnézik mi megy, aztán beülnek rá...lehet nem is a film miatt, bár ez a mai árak mellett kicsit drága tapizós-sötétség biggrin.gif
-moki-
Nah, én meg elindultam megnézni ezt a szart xD Majd utána szétspoilerezem nektek xD
Mitisz
Tegnap voltam az éjféli premieren... és uramatyám, még mindig sikerült magamhoz térni biggrin.gif Haverral hazaértünk a premierről, és aztán egész hajnalban csak a filmről dumáltunk... elképesztő cool.gif
martin_dante
Ájm bekk. Fákk, disz vaz veri gúd, Hísz Ledzser iz a fákin kriminöl mesztörmájnd. A többit majd a videodrome-on biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(martin_dante @ Aug 7 2008, 04:26 PM) *

A többit majd a videodrome-on biggrin.gif

Csak rakd be ide, ha azt akarod, hogy elolvassa valaki wink.gif laugh.gif biggrin.gif
freezy
Én csak holnap este fél9kor fogom megnézni. De a joker kártyákat már bekészítettem a francia kártyából.
rolleyes.gif
martin_dante
QUOTE(-OJ- @ Aug 7 2008, 04:27 PM) *

Csak rakd be ide, ha azt akarod, hogy elolvassa valaki wink.gif laugh.gif biggrin.gif

Majd meglesz. De most hagyjál dolgozni sleep.gif
ashtm
Na, most végeztem vele, hááát...
Nicholsont is csíptem, mint Joker, de meg kell mondjam, hogy Heath Ledger (R.I.P.) mellett csak egy gyenge kezdő. metal.gif
Kalti
Kb. 1,5 órája léptem ki a moziból, még most rakosgatom össze az eseményeket a fejemben, k.urva tömény volt ez így egyszerre, mégis teljes kussban, néha vigyorral az arcomon, szinte megbabonázva néztem végig a 2 és fél órás eposzt (másként tényleg nehéz jellemezni), egyszerűen nincs üres járat, kész... csak kapkodod a fejed, hogy mi van. blink.gif
Sokkal érettebb, összeszedettebb, nagyszabásúbb, mint a Begins, ami tetszett ugyan, de nem voltam anno túlzottan oda és vissza tőle, a Dark Knight egyszerűen megeszi reggelire, Nolan irtó magasra helyezte a lécet. Hibátlan! Minden várakozást felülmúl !
Komolyan olyan érzésem volt, mintha egy minden ízében zseniális gengszter filmet néznék, közben el is felejted, hogy ez egy képregény adaptációval állsz szemben, telitalálat ez a realista stílus. Kíváncsian várjuk a folytatást, bár el se tudom képzelni, hogyan lehet erre még rátenni egy lapáttal, látszólag Nolan minden ütőkártyát kijátszott, de remélem tévedek. cool.gif
-moki-
Sztem elkúúúrták a végét, mint állat laugh.gif Nolan se bírta sztem követni az eseményeket laugh.gif

Ledger viszont zseni... amikor kisétált a kórházból... oscar... goldenglobe... minden, amit neki lehet adni... azt adjuk neki.
-OJ-
QUOTE(-moki- @ Aug 7 2008, 05:54 PM) *

Sztem elkúúúrták a végét, mint állat laugh.gif Nolan se bírta sztem követni az eseményeket laugh.gif

Szemmel láthatóan itt max te nem tudtad követni az eseményeket. Lehet, hogy a (állítólag félrefordításokkal teli) magyar szinkron miatt?
martin_dante
Én mondjuk felirattal láttam, nem csináltak hozzá szinkront. Asszem.

Amúgy itt az én spoilermentes kritikám.
-moki-
Itt sem volt szinkron... de mondom, hogy a véleményem még csak pillanatnyi... ti meg már le akartok lógatni egy felhőkarcoló tetejéről, fejjel lefelé!

Hiháhááháháhááááááááááááááááááháháháááááááááááá laugh.gif

Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha HaHa Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha
martin_dante
De Moki, Dent nem halt meg. Leesett, de csak elájult. Batman ezért mondta Gordonnak, hogy akkor ő bevállalja a gyilkosságokat, hogy Dent tiszta lappal folytathassa a város védelmezését.
-moki-
De a végén ott búcsúztatják őt unsure.gif Ott volt a képe, hatalmas fekete kerettel...

Akkor mondtam volna erre a lezárásra, hogy Ez igen, ha Dent lelövi a kölköt, vagy Gordon feleségét laugh.gif De neeeeem, csicska Batman nem felkelt? xD
-OJ-
QUOTE(-moki- @ Aug 7 2008, 06:05 PM) *

Itt sem volt szinkron... de mondom, hogy a véleményem még csak pillanatnyi... ti meg már le akartok lógatni egy felhőkarcoló tetejéről, fejjel lefelé!

Ilyen véleménye max akkor lehet valakinek, ha egyáltalán nem figyelt a részletekre (ami max az amatőr filmnézőkre jellemző).
Különben tudnád, hogy Dent nem halt meg (erre utalt a korábbi jelenet, mikor Maronit dobta le a tetőről)
Hogy a Jokernek lett igaza, ezért az erkölcsi győzelem az övé. Mint a 300ban, csak fordított helyzetben.

QUOTE(-moki- @ Aug 7 2008, 06:11 PM) *

Akkor mondtam volna erre a lezárásra, hogy Ez igen, ha Dent lelövi a kölköt, vagy Gordon feleségét laugh.gif De neeeeem, csicska Batman nem felkelt? xD

Hát ez az.
És el is hittük, hogy bizony megteszi.
Melyik film büszkélkedhet még ilyen drámai lezárással, amikor abszolút nem tudjuk mi fog történni a szereplőkkel?

QUOTE(martin_dante @ Aug 7 2008, 06:08 PM) *

De Moki, Dent nem halt meg. Leesett, de csak elájult. Batman ezért mondta Gordonnak, hogy akkor ő bevállalja a gyilkosságokat, hogy Dent tiszta lappal folytathassa a város védelmezését.

Ez megintcsak nem igaz.
Dentnek csak az emlékét védte meg ezzel, őt magát valszeg jól elzárták az Arkhamba.
-moki-
Harvey Dent tökéletesen reménytelen helyzetben volt. Éppen készült szétloccsantani egy fiúgyermek agyát, fél arca hamuvá égett, a saját állítása szerint sincs veszteni valója... szerinted ezek után van arra remény, hogy újrakezdjen? A film végén nincs mit észrevenni... a srác leesik, nem kel fel, a végén meg elbúcsúztatják. Batman meg látva tetteinek súlyát és az emberekre mért hatását magára vállalt mindent, hogy még az a maradék jó, ami megmaradt Gothamből (és Harvey imidzséből) békét leljen. Számomra ez nem tartogat semmiféle kételyt, vagy mögöttes tartalmat.

Nem kell ehhez pro filmnézőnek lenni... az első katarzisnál ez jóval gyengébb.

De Joker vazz, ahogy bevonul a találkára...

Ha ha ha ha ha ha...

Kész, ott kiestem a székből majdnem. Egy zseni... letérdeltem volna, ha lett volna hely biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(-moki- @ Aug 7 2008, 06:19 PM) *

Számomra ez nem tartogat semmiféle kételyt, vagy mögöttes tartalmat.

Nem kell ehhez pro filmnézőnek lenni... az első katarzisnál ez jóval gyengébb.

Azt látjuk laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Akkor mégis hogy lesz benne a 3.részben, ha meghalt? (ha már másból nem értesz) biggrin.gif rolleyes.gif

Pedig az első nudli volt a végéhez képest. Az elsőnél max annyi volt a katarzis, hogy a Joker ott is jól átbaxta őket. Mert Batman nem éppen Dent után akart menni, csak Joker így alakította a dolgokat, hogy mindenképpenazt mentse meg.
És méghogy őneki "nincs terve" laugh.gif
-moki-
Amúgy még így is köröket ver a Beginsre, pedig arra is majdnem max pontot adtam, szóval sztem ez bőven elég ahhoz, hogy lássátok, hogy mennyire kúúúrvajó film volt ez szerintem laugh.gif Meg mondom, biztos változni fog a véleményem, ha nem azt kell hallgatnom, hogy a mellettem ülő pitsa szerint Eckhart szexi, meg azt, hogy ropogtatják a chipset dry.gif Nálunk rém szar volt a hang, simán túl lehetett beszélni a nyugodt párbeszédeket a filmben. Szal amikor valaki elkezdett kajálni, akkor lófáááászt se hallottam laugh.gif Persze az akciórészek meg kidurrantották a dobhártyám laugh.gif Jó kis mozi ez xD
-OJ-
QUOTE(-moki- @ Aug 7 2008, 06:25 PM) *

Amúgy még így is köröket ver a Beginsre, pedig arra is majdnem max pontot adtam, szóval sztem ez bőven elég ahhoz, hogy lássátok, hogy mennyire kúúúrvajó film volt ez szerintem laugh.gif Meg mondom, biztos változni fog a véleményem, ha nem azt kell hallgatnom, hogy a mellettem ülő pitsa szerint Eckhart szexi, meg azt, hogy ropogtatják a chipset dry.gif Nálunk rém szar volt a hang, simán túl lehetett beszélni a nyugodt párbeszédeket a filmben. Szal amikor valaki elkezdett kajálni, akkor lófáááászt se hallottam laugh.gif Persze az akciórészek meg kidurrantották a dobhártyám laugh.gif Jó kis mozi ez xD

Akkor most menj, és nézd meg mégegyszer az én PONTOS feliratommal! cool.gif biggrin.gif Mert úgy látszik, a mozi csak rontott az ítélőképeségeden laugh.gif biggrin.gif
-moki-
QUOTE(-OJ- @ Aug 7 2008, 06:25 PM) *

Azt látjuk laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Akkor mégis hogy lesz benne a 3.részben, ha meghalt? (ha már másból nem értesz) biggrin.gif rolleyes.gif

Pedig az első nudli volt a végéhez képest. Az elsőnél max annyi volt a katarzis, hogy a Joker ott is jól átbaxta őket. Mert Batman nem éppen Dent után akart menni, csak Joker így alakította a dolgokat, hogy mindenképpenazt mentse meg.
És méghogy őneki "nincs terve" laugh.gif

A kötsög Joker meg már akkor tudta, hogy Harveynek túl kell élnie laugh.gif

Amúgy sztem ezt a rész űberelni... lehetetlen... max egy ugyanilyen színvonalú filmet lehet kreálni. A héten még úgyis újranézem párszor... sztem le is töltöm a kamerás releaset és neki esek a feliratoddal laugh.gif

Jah és jöjjön csak vissza Eckhart, csak ő képes pótolni a Joker után maradt űrt. Amikor a gúnynevéről beszéltek rolleyes.gif Vááh gecc... libabőőőr, hidegrázás...

QUOTE(-OJ- @ Aug 7 2008, 06:29 PM) *

Akkor most menj, és nézd meg mégegyszer az én PONTOS feliratommal! cool.gif biggrin.gif Mert úgy látszik, a mozi csak rontott az ítélőképeségeden laugh.gif biggrin.gif

Az lesz wink.gif

Sosem fogom megérteni azokat, akik kajálni járnak be a moziba xD Nem azért van a plázában kajálda rész, hogy előtte megvacsorázzon? Persze akkor meg én vagyok a kötsög sznob, ha szóváteszem a rhibinek, hogy ne csörgesse már azt a kúúúrva papírt, mert hangosabb mint a film, mivel az a kötsög a vetítőszobában kénytelen rákönyökölni a Dolby Szörráund gombra xD
-OJ-
QUOTE(-moki- @ Aug 7 2008, 06:32 PM) *

A kötsög Joker meg már akkor tudta, hogy Harveynek túl kell élnie laugh.gif

Így van.
Ha JÓL megfigyeled, végig a Joker tervei szerint alakul minden (leszámítva a hajórobbantást) Egyszerűen mindent és mindenkit belevett a számításaiba. Ennek ellenére azt kiábalja az utcán Batmannek, hogy ölje meg, mivel ha az megteszi, akkor is Jokernek lesz igaza, de ha nem, akkor hosszútávon Harveyval bizonyítja az igazát. Zseniális!!!
Kalti
Egyébként én is abban a hitben voltam eddig, hogy Dent meghalt a végén, de most elbizonytalanítottatok. unsure.gif Hogy valami negatívumot is említsek, ha már ennyire realista akart lenne a film, akkor Dent égett arcát valósághűbbre is csinálhatták volna, engem inkább egy múmiára emlékeztetett vagy nem is tudom...

Arra leszek kíváncsi, hogy Joker karakterével ezután mit szándékoznak kezdeni, eltüntetik a süllyesztőben, netán új színészt keresnek ? Nem tudom melyik lenne a jobb megoldás, mindenesetre az az ember érzése, hogy ennyivel nincs lezárva az ő sztorija, ha még egy részt nem is fognak rá építeni.
-moki-
Ez az STG ez már nézhető? biggrin.gif
Mitisz
Moki, én sem értek egyet, hát a befejező képsoroknál hova kell nagyobb katarzis? laugh.gif

Amúgy én is úgy értelmeztem ahogy Moki, hogy Dent meghalt a zuhanás után, és Batman azért vállalja magára a gyilkosságokat hogy azt ne bizonyítsák Dent-re, és így megmaradjon az emberek hite. unsure.gif
De ha tényleg benne lesz a folytatásban, akkor meg jól benéztük Mokival biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(-moki- @ Aug 7 2008, 06:35 PM) *

Ja, de az ITL2.0 jobb
Norbi101
Joker a totális káosz Batman számára, tényleg nemtud vele mit csinálni, csak megverni, nagyon okos, a végén tetszik mikor lóg a magasban és Batman rájön hogy ő nyert és az a röhögés laugh.gif hatalmas film.
Mitisz
QUOTE(-moki- @ Aug 7 2008, 06:35 PM) *

Hát szerintem az a legjobb minőség, ami jelenleg elérhető. biggrin.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.