Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Star Wars: The Old Republic
GameStar Fórum > :: KOMOLYSÁGOK :: > Általában a játékokról > MMORPG
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36
Csurgod
Nem találtam ilyen topicot, uh nyitottam egyet! Ki mit gondol? Mit vár a játéktól?
MasterTitan
hivatalos honlap,infó,képek,megjelenés, valamit írhatnál. rolleyes.gif
Stauffenberg
Van már ilyen topik:
GameStar Fórum > :: KOMOLYSÁGOK :: > Általában a játékokról > Szerepjáték > Star Wars KotOR 1-2 & The Old Republic

Amúgy Szerintem jó, hogy van külön neki is egy topik, mivel alapvetően más stílust képvisel, és ha már van MMO alfórum akkor oda illik inkább, persze ebben a játékos moderátor kollégák döntenek, csak egy vélemény a részemről.
Viszont így a másik topik címéből kellene kiszedni a The Old Republic szavakat.

Csak egy kérdés: Továbbra is TBA a megjelenés dátuma? Mostanában nem nagyon követtem figyelemmel a fejlesztés folyamatát, csak a Bounty Hunter videót láttam (az tetszett, úgy néz ki ez lesz az a kaszt ami nekem be fog jönni de nagyon, persze várok a többire is).
weky
Szerintem 2010 tavaszánál korábban nem lesz semmi a megjelenésből, de majd meglátjuk. smile.gif
Csurgod
ph34r.gif Hivatalos oldal ph34r.gif
ph34r.gif Itt meg a gamestaros infok! ph34r.gif
Ha zavarja a moderátorokat, hogy ittvan a topic, akkor töröljék, de szerintem nem sok köze lesz a kotorokhoz.. rolleyes.gif
Megjelenés nagyon sokára lesz, az tuti. Én mondjuk nagyon várom!
-OJ-
QUOTE(Csurgod @ Mar 23 2009, 10:39 AM) *

de szerintem nem sok köze lesz a kotorokhoz.. rolleyes.gif

Szerintem sem, úgyhogy nyugodtan maradhat!

Ki is szedem a címet az eredeti topikból, és átirányítom ide az érdeklődőket smile.gif
budz
QUOTE(weky @ Mar 23 2009, 10:27 AM) *

Szerintem 2010 tavaszánál korábban nem lesz semmi a megjelenésből, de majd meglátjuk. smile.gif

arra is van esély 2009be jön ki volt rólla hír majd kiderül
Gruffersten
Remélem benne lesznek a mandalóriaiak mint játszható faj smile.gif
Stauffenberg
QUOTE(Revaan @ Mar 23 2009, 12:52 PM) *

Remélem benne lesznek a mandalóriaiak mint játszható faj smile.gif

Nekem 100% hogy egy csini Twi Lek leányzó lesz az első karakterem rolleyes.gif

A kaszt még kérdéses, nem tudom adtak-e már ki egy listát, hogy miket szeretnének, gondolom Jedi/Sith alap hogy lesz, de az nem izgat, a játékosok 80%-a úgy is az lesz, a bounty hunter is adja magát, esetleg amolyan "warrior" szerűen lehetsz soldier (lázadó vagy gárdista, attól függően, hogy melyik oldalon is harcolsz), a többi kasztot elképzelni sem tudom... esetleg a jedin/sith-en belül lennének tank és heal alosztályok a többi pedig passz. Persze ezek csak pusztán találgatások a részemről, de ha már valaki tud valami konkrétumot nyugodtan javítson ki.
geru45
QUOTE(-OJ- @ Mar 23 2009, 10:55 AM) *

Szerintem sem, úgyhogy nyugodtan maradhat!

Ki is szedem a címet az eredeti topikból, és átirányítom ide az érdeklődőket smile.gif

Eddig kb. 3x lett ide megnyitva ez a topic. Nem hiszem hogy meghagynák
weky
Bár a szakmákat a jedi/sith és bounty hunteren kívűl még homály fedi, ellenben a játszható fajokra kíváncsi lennék.
Remélem a wookie vagy trandoshian faj is választható lesz. smile.gif smile.gif
budz
QUOTE(Stauffenberg @ Mar 23 2009, 01:18 PM) *

Nekem 100% hogy egy csini Twi Lek leányzó lesz az első karakterem rolleyes.gif

A kaszt még kérdéses, nem tudom adtak-e már ki egy listát, hogy miket szeretnének, gondolom Jedi/Sith alap hogy lesz, de az nem izgat, a játékosok 80%-a úgy is az lesz, a bounty hunter is adja magát, esetleg amolyan "warrior" szerűen lehetsz soldier (lázadó vagy gárdista, attól függően, hogy melyik oldalon is harcolsz), a többi kasztot elképzelni sem tudom... esetleg a jedin/sith-en belül lennének tank és heal alosztályok a többi pedig passz. Persze ezek csak pusztán találgatások a részemről, de ha már valaki tud valami konkrétumot nyugodtan javítson ki.

sztem egyátalán nem lesz nagy jedi tömeg .... a BH pl nagyon ígéretes ahogy a forumon szétnézztem ott se akar mindeki jegyi lenni...
sith pedig meglepően kevés van aszavazatok alalpján...

QUOTE(geru45 @ Mar 23 2009, 01:33 PM) *

akkor is felesleges volt törölni most meg még feleslegesebbb mert most már biztos hogy megjelenik a game

QUOTE(weky @ Mar 23 2009, 01:46 PM) *

Bár a szakmákat a jedi/sith és bounty hunteren kívűl még homály fedi, ellenben a játszható fajokra kíváncsi lennék.

twil'eket, wookiet és zabrakot tuttira veszem mivel a kotor singlekbe is voltak...
ezen kivül valószínű az a faj amien shak tii volt meg az a kék ami mass adem vagy ki volt palpatine talp nyalója... ezzek már megjelentek képen meg videóba
-OJ-
QUOTE(geru45 @ Mar 23 2009, 01:33 PM) *

Pedig bőven van létjogosultsága. Hogy idézzem magamat ( laugh.gif ):
"Elvégre a World of Warcraft-et sem a WarCraft3 topikban tárgyaljuk, nemde?" rolleyes.gif biggrin.gif

Ennek sem lesz több köze a KotOR-szerepjátékokhoz.
Stauffenberg
QUOTE(weky @ Mar 23 2009, 01:46 PM) *

Szerintem a wookie adja magát, ő kicsit olyan lenne mint a WoW-ban a Tauren, persze csak külsőre, mint tudjuk egy Wookie bármikor lenyomna egy Taurent biggrin.gif
Egyébként szerintem fajok közül a trandoshan mellett simán elképzelhető még a zabrak vagy a rodian, de a mandalóriai sem zárható ki. Meg szerintem nem nagyon lesz jelentősége annak, hogy melyik frakciónál milyen fajok fordulhatnak elő, ez nem egy fantasy világ, hanem sci-fi és a Star Wars univerzuma amúgy is eléggé szerteágazó ilyen téren, soha nem volt jelentősége annak, hogy a birodalom, a köztársaság, a jedik vagy a sithek oldalán éppen melyik faj harcol, talán a mandalóriaiak különcök kissé akik mindig az aktuálisan erőfölényben lévő oldalra állnak és velük "üzletelnek", de azért nem is ők az elsők a sorban.

QUOTE(budz @ Mar 23 2009, 02:06 PM) *

sztem egyátalán nem lesz nagy jedi tömeg .... a BH pl nagyon ígéretes ahogy a forumon szétnézztem ott se akar mindeki jegyi lenni...
sith pedig meglepően kevés van aszavazatok alalpján...

Én a Star Wars Galaxies-ből indulok ki, ott (az alapjátékban legalább is) teljesen Jedi fölény volt... mindenki csak az akart lenni és csak az a kevés játékos választott másik fajt akiknek már tele volt a fuvolájuk a rengeteg Jedivel. Aztán a fejlesztők megannyi update alatt elkezdték gyengíteni a Jediket, hogy más kasztokat is válasszanak a játékosok, de végül ez odáig fajult, hogy szegény Jedik lettek a leggyengébbek és legbénábbak galaxis szerte...
weky
QUOTE(Stauffenberg @ Mar 23 2009, 02:14 PM) *

Én a Star Wars Galaxies-ből indulok ki, ott (az alapjátékban legalább is) teljesen Jedi fölény volt... mindenki csak az akart lenni és csak az a kevés játékos választott másik fajt akiknek már tele volt a fuvolájuk a rengeteg Jedivel. Aztán a fejlesztők megannyi update alatt elkezdték gyengíteni a Jediket, hogy más kasztokat is válasszanak a játékosok, de végül ez odáig fajult, hogy szegény Jedik lettek a leggyengébbek és legbénábbak galaxis szerte...

Anno az NGE előtt SWG-ben a jedi nem volt alapszakma, többek között ott rontották el, amikor válaszható lett. Mivel a TOR még bőven a Régi Köztársaság idején játszódik, így annyira nem lesz zavaró a jedi többség, idővel úgy is be fog állni az egyensúly.
Rex95
QUOTE(Stauffenberg @ Mar 23 2009, 03:14 PM) *

Egyébként szerintem fajok közül a trandoshan mellett simán elképzelhető még a zabrak vagy a rodian, de a mandalóriai sem zárható ki. Meg szerintem nem nagyon lesz jelentősége annak, hogy melyik frakciónál milyen fajok fordulhatnak elő, ez nem egy fantasy világ, hanem sci-fi és a Star Wars univerzuma amúgy is eléggé szerteágazó ilyen téren, soha nem volt jelentősége annak, hogy a birodalom, a köztársaság, a jedik vagy a sithek oldalán éppen melyik faj harcol, talán a mandalóriaiak különcök kissé akik mindig az aktuálisan erőfölényben lévő oldalra állnak és velük "üzletelnek", de azért nem is ők az elsők a sorban.

A mandalóriaiak sem mindíg szimplán mandalóriaiak voltak hiszen ha megnézed wookiepédián volt hogy hozzájuk is csatlakoztak vukik illetve vol egy kép egy rodiairól aki szintén velük volt...Amúgy a mandalóriaiakat én is várnám hiszen már ekkor gondolom Canderous már halott (R.I.P sad.gif ) nem lehet tudni most ki vezeti őket egyáltalán szét nem hullott az amit összerakott öreg barátunk..vagy lehet hogy eddig vártak és hirtelen előbukkannak majd? Kicsit élvezném a valük való nyomluást nekem nagyon bejön a kúltúrájuk biggrin.gif Ha lesznek remélem lessz harcikör ahol majd feljebb lépegethetünk a ranglétrán és minden álmom egy Neo-Crusader páncél tongue.gif (Itt egy kis olvasni való akit érdekel egy kisebb nyelvtudás kell hozzá http://starwars.wikia.com/wiki/Mandalorian_Neo-Crusader )
Gruffersten
QUOTE(Rex95 @ Mar 23 2009, 03:37 PM) *

A mandalóriaiak sem mindíg szimplán mandalóriaiak voltak hiszen ha megnézed wookiepédián volt hogy hozzájuk is csatlakoztak vukik illetve vol egy kép egy rodiairól aki szintén velük volt...Amúgy a mandalóriaiakat én is várnám hiszen már ekkor gondolom Canderous már halott (R.I.P sad.gif ) nem lehet tudni most ki vezeti őket egyáltalán szét nem hullott az amit összerakott öreg barátunk..vagy lehet hogy eddig vártak és hirtelen előbukkannak majd? Kicsit élvezném a valük való nyomluást nekem nagyon bejön a kúltúrájuk biggrin.gif Ha lesznek remélem lessz harcikör ahol majd feljebb lépegethetünk a ranglétrán és minden álmom egy Neo-Crusader páncél tongue.gif (Itt egy kis olvasni való akit érdekel egy kisebb nyelvtudás kell hozzá http://starwars.wikia.com/wiki/Mandalorian_Neo-Crusader )

Én elöször mandalóriai katonát indítanék milyen fun lenne.Remélem megtalálják majd az egyensúlyt a szerepjáték és a PVP között...De mondjuk az nagyon nagy lenne ha minden kasztnak más története lenne...Egyébként nem elképzelhetetlen a jó öreg Jedi Gurdain,Sentinel,Consular specializálódás a jediknél rolleyes.gif
For Mandalore cool.gif
Rex95
QUOTE(Revaan @ Mar 23 2009, 04:54 PM) *

Én elöször mandalóriai katonát indítanék milyen fun lenne.Remélem megtalálják majd az egyensúlyt a szerepjáték és a PVP között...De mondjuk az nagyon nagy lenne ha minden kasztnak más története lenne...Egyébként nem elképzelhetetlen a jó öreg Jedi Gurdain,Sentinel,Consular specializálódás a jediknél rolleyes.gif
For Mandalore cool.gif

Elméletileg mindenkinek más lesz a szerepe ebben az egész galaktikus sztoriban de akkor is ha lesznek csaták engem a fronton fogtok megtalálni ha lesz mandalóriai akkor Mandalore-ért ha nem akkor For the Republic! biggrin.gif
Csurgod
Hát én tuti, hogy Sith Marauderré fogok válni, ha neutrális lézerkardost kapunk az elején, ha nem, akkor már sith-tel kezdek smile.gif . Mondjuk jó lenne, ha közölnék, hogy milyen fajok és kasztok lesznek.. rolleyes.gif
Szerintem ez a "minden döntésed alakít a történeten, megalkothatod a saját epikus sztorid" maszlag abban fog kimerülni, hogy ha választási helyzetekben jól cselekszel, akkor a jó úton indulsz el, ha rosszul, akkor a rossz útját járod és a sithektől kezdesz küldetéseket kapni... Kiváncsi leszek, hogy oldják meg!
budz
QUOTE(Stauffenberg @ Mar 23 2009, 03:14 PM) *

Szerintem a wookie adja magát, ő kicsit olyan lenne mint a WoW-ban a Tauren, persze csak külsőre, mint tudjuk egy Wookie bármikor lenyomna egy Taurent biggrin.gif

értem én de a bioware minden erejével azon van hogy ne csak jeidk meg sithek legyenek...én reménykedek benmnük
valljuk be még a single kotorba se voltak olyan rosszak az egyébb kasztokkal pl hanharral nyomulni... biggrin.gif

For Mandalore cool.gif

kiváncsi leszek én hogy hogy hogy lessz jedi/sith egy alapkaszt és az specializálodik vagy pedig 3 kaszt mint volt singlebe....

QUOTE(Csurgod @ Mar 23 2009, 06:16 PM) *

Hát én tuti, hogy Sith Marauderré fogok válni, ha neutrális lézerkardost kapunk az elején, ha nem, akkor már sith-tel kezdek smile.gif . Mondjuk jó lenne, ha közölnék, hogy milyen fajok és kasztok lesznek.. rolleyes.gif
Szerintem ez a "minden döntésed alakít a történeten, megalkothatod a saját epikus sztorid" maszlag abban fog kimerülni, hogy ha választási helyzetekben jól cselekszel, akkor a jó úton indulsz el, ha rosszul, akkor a rossz útját járod és a sithektől kezdesz küldetéseket kapni... Kiváncsi leszek, hogy oldják meg!

hehe én is azt akarpk... biggrin.gif:P
Gruffersten
QUOTE(Rex95 @ Mar 23 2009, 05:39 PM) *

Elméletileg mindenkinek más lesz a szerepe ebben az egész galaktikus sztoriban de akkor is ha lesznek csaták engem a fronton fogtok megtalálni ha lesz mandalóriai akkor Mandalore-ért ha nem akkor For the Republic! biggrin.gif

Igen, csak ha mindenkinek más lesz a szerepe akor biztos lesznek olyanok (pl. fejvadászok) akiknek egy rodiant kéne megölni ezért groupba csinálják.Máris oda a szerepjáték feeling unsure.gif
Stauffenberg

For Mandalore cool.gif

Hát az előzetes infók alapján úgy tűnik minden kasztnak lesznek alkasztjai, tehát nem elképzelhetetlen a KotOR-hoz hasonló specializációk kaszton belül, sőt én ezt teljesen valószínűnek tartom.

Mondjuk remélem lesznek a WoW-ban lévő arénákhoz hasonlók itt is. Bár mondjuk nagyon jó lenne, de például a hardcore SW fanok között erős ellenérzéseket szülne az, ha a jediket is beengednék az arénákba, hiszen köztudott, hogy egy jedi sosem fordítja az erejét ilyenekre. De mondjuk sithek esetében pedig annál jobban jellemző, hogy pénzért és hatalomért képesek kihasználni az erőt és bármilyen mocskos trükköt hajlandók bevetni. Igazából a jedin kívül bármelyik kaszt esetében el tudnám képzelni az arénázást... csak hát az hülyén jönne ki, ha egyetlen kaszt miatt kéne kihagyni ezt a remek dolgot. Na mindegy, majd csak alakul valahogy a fejlesztés során.

QUOTE(budz @ Mar 23 2009, 06:39 PM) *

értem én de a bioware minden erejével azon van hogy ne csak jeidk meg sithek legyenek...én reménykedek benmnük
valljuk be még a single kotorba se voltak olyan rosszak az egyébb kasztokkal pl hanharral nyomulni... biggrin.gif

Én a KotOR-ban szinte mindig jedivel nyomultam, a többi kaszt annyira nem vonzott, inkább mindig mentem előre tankolni és hagytam, hogy a társaim a brutál lézerpityukkal támogassanak.
Itt viszont jobban fog vonzani a bounty hunter, mindig is szerettem volna egy játékot ahol egy fejvadászt alakíthatok. A KotOR-ban az volt a bajom, hogy ott a galaxist kellett megváltanod, bolygók sorsa felett dönthettél, tehát sokkal magasztosabb problémák kötöttek le, de egy MMO-ban más a helyzet, nekem jobban tetszik a magányosan operáló, hallgatag fejvadász szerepe aki profin levadássza a célszemélyeket, vagy ellop ezt-azt. Kicsit úgy képzelem el ezt a kasztot mint máshol a rouge-t, bár ez majd kiderül később.
Mardred
Na és mit szólnátoik egy csempészhez vagyegy pilótához kasztként ? (Mondjuk lehet ,hogy csak az EVE es tapasztalatom szól belőlem ,de ez is része ennek a világnak is.)
budz
QUOTE(Mardred @ Mar 24 2009, 09:38 AM) *

Na és mit szólnátoik egy csempészhez vagyegy pilótához kasztként ? (Mondjuk lehet ,hogy csak az EVE es tapasztalatom szól belőlem ,de ez is része ennek a világnak is.)

csempész biztos lesz de a pilotával mit lehetne kezdeni?? sztem hajót vezetni midneki megtanulhat majd....
főleg ha lesz leehtőség saját hajóra...

QUOTE(Stauffenberg @ Mar 23 2009, 11:45 PM) *

Hát az előzetes infók alapján úgy tűnik minden kasztnak lesznek alkasztjai, tehát nem elképzelhetetlen a KotOR-hoz hasonló specializációk kaszton belül, sőt én ezt teljesen valószínűnek tartom.

Mondjuk remélem lesznek a WoW-ban lévő arénákhoz hasonlók itt is. Bár mondjuk nagyon jó lenne, de például a hardcore SW fanok között erős ellenérzéseket szülne az, ha a jediket is beengednék az arénákba, hiszen köztudott, hogy egy jedi sosem fordítja az erejét ilyenekre. De mondjuk sithek esetében pedig annál jobban jellemző, hogy pénzért és hatalomért képesek kihasználni az erőt és bármilyen mocskos trükköt hajlandók bevetni. Igazából a jedin kívül bármelyik kaszt esetében el tudnám képzelni az arénázást... csak hát az hülyén jönne ki, ha egyetlen kaszt miatt kéne kihagyni ezt a remek dolgot. Na mindegy, majd csak alakul valahogy a fejlesztés során.
Én a KotOR-ban szinte mindig jedivel nyomultam, a többi kaszt annyira nem vonzott, inkább mindig mentem előre tankolni és hagytam, hogy a társaim a brutál lézerpityukkal támogassanak.
Itt viszont jobban fog vonzani a bounty hunter, mindig is szerettem volna egy játékot ahol egy fejvadászt alakíthatok. A KotOR-ban az volt a bajom, hogy ott a galaxist kellett megváltanod, bolygók sorsa felett dönthettél, tehát sokkal magasztosabb problémák kötöttek le, de egy MMO-ban más a helyzet, nekem jobban tetszik a magányosan operáló, hallgatag fejvadász szerepe aki profin levadássza a célszemélyeket, vagy ellop ezt-azt. Kicsit úgy képzelem el ezt a kasztot mint máshol a rouge-t, bár ez majd kiderül később.

ha aréna nem is de BG sztem lesz... sőt ha miden igaz az egész galaxis az lesz biggrin.gif ez nem "hideg háború" lesz mint a WoW... biggrin.gif

alkasztokrol tényleg volt szó de én jobban örülnék ha jedik/sithek talenten specializálodhatnak így lehetne válltogatni de mind1 én a fénykard mestere lennék.. biggrin.gif
Csurgod
Most kaja közben elmélkedtem... Mik azok a fajok, akiket könnyű elkészíteni, jól mutatnak és közkedveltek?
Human - eeez tuti lesz.
Ithorian - ezek eléggé békés fajok, szerintem nem lesznek játszhatóak
Mon Calamari - okosak, békések, viszont az armorokat már rájuk lehet szabni.
Sullustan - Ezek a 4,5,6-ban voltak, a Kotor sorozatból viszont nem rémlenek.
Twi'lek - Tutkeráj.
Rodian - Szerintem simán belefér.
Wookiee - Alap.
Zabrak - Darth Maul fanokat nyernének velük.
Droid - talán?.

Kasztok:
Jedi/Sith - WoW féle talentes specializálódással lenne jó. Hibrid kaszt lenne, kb. mint a sámán/pala Melee dps ft. Heal
Bounty Hunter - Állat lesz. Ranged dps
Soldier - Valami Tank féle
Smuggler - Tolvajszerű valami
Medic - Healer kaszt
Forcecaster laugh.gif - Mágus

Stauffenberg
A talentezés jó megoldás lehet az alkasztok elkülönítésére, bár nagyon leegyszerűsíti az RPG elemeket. Nekem személy szerint egy KotOR-hoz hasonló fejlődési rendszer jönne be nagyon, olyan igazi oldschool RPG lenne.

A kasztokkal kapcsolatban szerintem érdemes várni addig míg ki nem jön a lista, hogy mire számítsunk, bár annyit már lehet sejteni, hogy a bounty hunter egy zsiványhoz hasonló szerepkört fog betölteni, hiszen eleve a SW univerzumban is a a fejvadászoknak hasonló a feladatuk: likvidálás, tolvajlás, csempészés, kémkedés.

Ja és most vettem le a polcról a KotOR2-t, neki kell kezdenem újra, valamivel csillapítani kell a Star Wars RPG éhségemet biggrin.gif
Madi
Ithorianok pedig nagy kedvenceim. Az a nyomi fejük mindig tetszett, annó meg asszem a Star Wars Clone Wars-ban láttam, egy olyan részt, mikor az egyik jedi Ithorian elordítja magát és óriási lökéshullámokat generált vele, ami még Grievous tábornokot is feltartotta. Faja faji képesség lehetne, feltéve, ha lesznek faji képességek, bár ez több mint valószínű.
Amúgy most én is kicsit ráálltam megint a SW játékokra, csak én a Kotor I.-et X-Wing Alliancet meg a Racert tolom smile.gif
Rex95
QUOTE(Madi @ Mar 24 2009, 05:18 PM) *

Ithorianok pedig nagy kedvenceim. Az a nyomi fejük mindig tetszett, annó meg asszem a Star Wars Clone Wars-ban láttam, egy olyan részt, mikor az egyik jedi Ithorian elordítja magát és óriási lökéshullámokat generált vele, ami még Grievous tábornokot is feltartotta. Faja faji képesség lehetne, feltéve, ha lesznek faji képességek, bár ez több mint valószínű.
Amúgy most én is kicsit ráálltam megint a SW játékokra, csak én a Kotor I.-et X-Wing Alliancet meg a Racert tolom smile.gif

Én sajnos az egyet végigtoltam megint aztán nincs kedvem megint előröl a KOTOR2-t meg igazságszerint nagyon sokszor végigvittem úgyhogy én most csak ide írogatok és elmélkedek huh.gif hogy milyen lesz a játék.

Amúgy pilótára azért lenne szükség mert mit tudom én a kisebb osztályú más kasztú karakterek később tanulhatnák ki ezen mesterséget (devárom rolleyes.gif ) és addig ő fuvarozhatná a legkönnyebben lelkes kis csapatunkat illetve nagyobb vagy különlegesebb hajóosztályokat is vezethetne...
Stauffenberg
QUOTE(Rex95 @ Mar 24 2009, 05:44 PM) *

Amúgy pilótára azért lenne szükség mert mit tudom én a kisebb osztályú más kasztú karakterek később tanulhatnák ki ezen mesterséget (devárom rolleyes.gif ) és addig ő fuvarozhatná a legkönnyebben lelkes kis csapatunkat illetve nagyobb vagy különlegesebb hajóosztályokat is vezethetne...

Még az sem biztos, hogy lesznek vezethető űrhajók (szerintem csak a galaxis térképen jelölheted ki, hogy melyik bolygóra akarsz utazni és oda visz az űrhajód, mint a KoTOR-ban), szóval még várjunk az ilyen kijelentésekkel szerintem.
budz
QUOTE(Stauffenberg @ Mar 24 2009, 06:20 PM) *

Még az sem biztos, hogy lesznek vezethető űrhajók (szerintem csak a galaxis térképen jelölheted ki, hogy melyik bolygóra akarsz utazni és oda visz az űrhajód, mint a KoTOR-ban), szóval még várjunk az ilyen kijelentésekkel szerintem.

lehet űrhajód se lesz hanem tömeg közlekedés lesz mint a wowba a léghajó meg hajó...
meg egy sikló ha bolygó felszínén vagy....
de én reménykedek mien karaj lenne már jedi vadászt vezetni!!!! biggrin.gif vagy valami iylesmit felrepülsz bele a hiperűr gyűrűbe és onnan kijelölöd egy menűből a bolygot oda kerülsz, le a hiperűrgyűrűről és le szállsszz na persze álmodj tovább.... rolleyes.gif biggrin.gif

QUOTE(Madi @ Mar 24 2009, 05:18 PM) *

Ithoriak ide-oda én human leszek... biggrin.gif
bloo
QUOTE(Csurgod @ Mar 24 2009, 02:55 PM) *

Sullustan - Ezek a 4,5,6-ban voltak, a Kotor sorozatból viszont nem rémlenek.

A KotOR 2-ben több Sullustan is volt, pl akit a Teloson a bár előtt megmentesz (vagy nem mentesz meg biggrin.gif ). Emellett még van egy csomó faj (pl a Duros érdekes lenne tongue.gif ), de nem hiszem, hogy 4-5-nél többet beleraknának. Bár ki tudja...
Madi
QUOTE(bloo @ Mar 24 2009, 10:45 PM) *

A KotOR 2-ben több Sullustan is volt, pl akit a Teloson a bár előtt megmentesz (vagy nem mentesz meg biggrin.gif ). Emellett még van egy csomó faj (pl a Duros érdekes lenne tongue.gif ), de nem hiszem, hogy 4-5-nél többet beleraknának. Bár ki tudja...

Ha úgy nézzük, az új Star Trek MMO-ban saját fajt is lehet csinálni majd, meg a galxiesben is volt asszem minimum 6 faj, már nem tom pontosan rég volt.
budz
QUOTE(bloo @ Mar 24 2009, 10:45 PM) *

fajt könyebb csinálni mint kasztott...tongue.gif sztem lesz 1 pár de nekem 5-6 bőven elég...

amugy én a Chistori fajt láttnám szívesn ami Dessan volt... tongue.gif
Stauffenberg
QUOTE(budz @ Mar 25 2009, 04:47 PM) *

amugy én a Chistori fajt láttnám szívesn ami Dessan volt... tongue.gif

Jááááj Desann!!! Hogy utáltam azt a gyíkpofát biggrin.gif Öcsémmel a körmünket lerágtuk a Jedi Kinght 2 alatt mikor a végső csatára került a sor biggrin.gif Hiába na, régi szép idők smile.gif

Ja és akinek jelenleg a gépén fent van a KotOR2 az nézzen be a játék topikjába, tettem fel egy fontos kérdést. Köszi! smile.gif
Gruffersten
Én még mindig Mandalóriaiakat(?) szeretnék:D
budz
QUOTE(Stauffenberg @ Mar 25 2009, 05:00 PM) *

Jááááj Desann!!! Hogy utáltam azt a gyíkpofát biggrin.gif Öcsémmel a körmünket lerágtuk a Jedi Kinght 2 alatt mikor a végső csatára került a sor biggrin.gif Hiába na, régi szép idők smile.gif

éppen azért tongue.gif

QUOTE(Revaan @ Mar 25 2009, 05:38 PM) *

Én még mindig Mandalóriaiakat(?) szeretnék:D

azzokat a legkönyebb megcsinálni mivel ugy nézznek ki mint az emberek csak jobb kondijuk...biggrin.gif van esély főleg hogy a fejvadász kasztot egy mandalóriai ihlette...tongue.gif

hmm olyan faj is kéne amibe yoda tartozott legalább meglennének a star wars gnomjaji...biggrin.gif
Gruffersten
QUOTE(budz @ Mar 25 2009, 07:03 PM) *

éppen azért tongue.gif
azzokat a legkönyebb megcsinálni mivel ugy nézznek ki mint az emberek csak jobb kondijuk...biggrin.gif van esély főleg hogy a fejvadász kasztot egy mandalóriai ihlette...tongue.gif

[/b] hmm olyan faj is kéne amibe yoda tartozott legalább meglennének a star wars gnomjaji...biggrin.gif

Ezt nem gondolhatod komolyan? laugh.gif Most belegázoltál a leli világomba mad.gif rolleyes.gif huh.gif laugh.gif
ChipLecsap
Én ilyen Ashoka Tano , szerü női teremtményt szeretnék majd indítani ha lessz. Persze nagyobb mellekkel biggrin.gif és fomrássab popóval biggrin.gif . Ha nem sikerül akkór majd egy Twilek lánykát hasolnó alkattal biggrin.gif
budz
QUOTE(Revaan @ Mar 25 2009, 09:51 PM) *

Ezt nem gondolhatod komolyan? laugh.gif Most belegázoltál a leli világomba mad.gif rolleyes.gif huh.gif laugh.gif

pedig tök komoly volt... laugh.gif bocsika.... biggrin.gif

QUOTE(mcgrape @ Mar 26 2009, 01:44 AM) *

Én ilyen Ashoka Tano , szerü női teremtményt szeretnék majd indítani ha lessz. Persze nagyobb mellekkel biggrin.gif és fomrássab popóval biggrin.gif . Ha nem sikerül akkór majd egy Twilek lánykát hasolnó alkattal biggrin.gif

amugy ő olyan volt mint shak tii nem?? akkor szinte 100% hogy lesz benne lehetet láttni videóba... amugy meg mit nézzed ashoka popóját te? biggrin.gif

Minden Pénteken valami új jelenik meg a hivatalos oldalon!!! Másik forumba véletlenül Hétfőt írtam valamit nagyon elnézzhetem bíztos be voltam lőve... biggrin.gif

Remélem hogy egy új class lesz mihamarabb vagy új bolygó
tomicom
Helló megtudná valaki mondani nekem honnan tudom letölteni a kotor II 1.0b10 restoration projectet?
ChipLecsap
QUOTE(budz @ Mar 26 2009, 12:39 PM) *

pedig tök komoly volt... laugh.gif bocsika.... biggrin.gif
amugy ő olyan volt mint shak tii nem?? akkor szinte 100% hogy lesz benne lehetet láttni videóba... amugy meg mit nézzed ashoka popóját te? biggrin.gif

Bevallom illedelmesen előszőr kicsit utáltam a csajt, de rájöttem hogy a szinron miatt biggrin.gif Az eredeti hangja sokkal élvezhetőbé teszi a karaktert, és ugy már oan kisédes. Csak hát még tul fiatal sad.gif és ez látszik is mert kicsit deszka biggrin.gif. Pedig azért a Jedi lányok jol kell kinézzenek, pl shak tii - is jol nézett, ki igen ő is az a faj mint Ashoka, vagy otvan Ayala Secura a Twilek bige na ő is jol nézett ki. Nálam létfontoságu hogy a Nő akivel nyomom az ilyen játékokat, a szerepjátékok többségét, abban a csaj jol nézzen ki. egyenlőre csak enyi, mert ugye azért ez az MMO nem mostanában jelenik meg, de dolgozzanak csak rajta még pár évet hogy tökéletesebb legyen.
budz
QUOTE(mcgrape @ Mar 26 2009, 04:49 PM) *

Bevallom illedelmesen előszőr kicsit utáltam a csajt, de rájöttem hogy a szinron miatt biggrin.gif Az eredeti hangja sokkal élvezhetőbé teszi a karaktert, és ugy már oan kisédes. Csak hát még tul fiatal sad.gif és ez látszik is mert kicsit deszka biggrin.gif. Pedig azért a Jedi lányok jol kell kinézzenek, pl shak tii - is jol nézett, ki igen ő is az a faj mint Ashoka, vagy otvan Ayala Secura a Twilek bige na ő is jol nézett ki. Nálam létfontoságu hogy a Nő akivel nyomom az ilyen játékokat, a szerepjátékok többségét, abban a csaj jol nézzen ki. egyenlőre csak enyi, mert ugye azért ez az MMO nem mostanában jelenik meg, de dolgozzanak csak rajta még pár évet hogy tökéletesebb legyen.

lehet már 2009be kijön vagy esetleg 2010be... ez annak köszönhető hogy van valami uj grafikus motorjuk amivel sokkal gyorsabb lehet csinálni a dolgokat...
és sztem máár fejlesztik biztos egy ideje csak titkolgatták...biggrin.gif
Gruffersten
QUOTE(mcgrape @ Mar 26 2009, 04:49 PM) *

Ezen szakadtam laugh.gif
Egyébként szerintetek lesz-e PVP bolgyó?Olyan ahol mindig csata megy.
budz
"... a Simutronic HeroEngine-jét, ami a fejlesztők elmondása szerint egy roppant rugalmas alkalmazás, amit a világ számos pontjáról egy időben is lehet használni, és a játékban végrehajtott változtatások valós időben következnek be, ezzel alaposan meggyorsítva a fejlesztési időt." ( ez az előző hsz-hoz ment volna csak Revaan közbe kommentelt biggrin.gif)

QUOTE(Revaan @ Mar 26 2009, 05:03 PM) *

Ezen szakadtam laugh.gif
Egyébként szerintetek lesz-e PVP bolgyó?Olyan ahol mindig csata megy.

a fejlesztők mondták ez nem hidegháború lesz szóval sztem az egész galaxis az lesz...biggrin.gif
Ody87
Üdvözlet Mindenkinek!

Kiss Dániel vagyok, Kommunikáció és médiatudomány szakos, végzős hallgató a Nyíregyházi Főiskolán, online újságírás szakirányon. Szakdolgozatomat a Digitális létezés témakörben, Hálózati élet címmel, elsősorban a hálózati/online játékok terjedésére koncentrálva írom. Leköteleznének azok a főiskolások és egyetemisták, akik kitöltenék a kérdőívemet! 5-6 perc az egész. Nagylelkű segítségeteket és időtöket előre is nagyon köszönöm!

Íme a link:

Kutatási kérdőív
Gruffersten
QUOTE(budz @ Mar 26 2009, 05:05 PM) *

"... a Simutronic HeroEngine-jét, ami a fejlesztők elmondása szerint egy roppant rugalmas alkalmazás, amit a világ számos pontjáról egy időben is lehet használni, és a játékban végrehajtott változtatások valós időben következnek be, ezzel alaposan meggyorsítva a fejlesztési időt." ( ez az előző hsz-hoz ment volna csak Revaan közbe kommentelt biggrin.gif)
a fejlesztők mondták ez nem hidegháború lesz szóval sztem az egész galaxis az lesz...biggrin.gif

Hát nem hiszem, hogy mindenki PVP-ni akarna.Bár lehet rolleyes.gif azért furcsa lesz társakkal harcolni.
budz
QUOTE(Revaan @ Mar 26 2009, 09:29 PM) *

Hát nem hiszem, hogy mindenki PVP-ni akarna.Bár lehet rolleyes.gif azért furcsa lesz társakkal harcolni.

nem is biztos lesznek azé békés bolgyók de szerintem lesz BG bolygó is...
skybot
QUOTE(Revaan @ Mar 25 2009, 09:51 PM) *

Tuti indítanék egy olyant. biggrin.gif 2. részben milyen párbajt lenyomott Dooukuval biggrin.gif
Rex95
QUOTE(budz @ Mar 26 2009, 05:02 PM) *

lehet már 2009be kijön vagy esetleg 2010be... ez annak köszönhető hogy van valami uj grafikus motorjuk amivel sokkal gyorsabb lehet csinálni a dolgokat...
és sztem máár fejlesztik biztos egy ideje csak titkolgatták...biggrin.gif

Én két-három éve olvastam hogy levédették a nevet úgyhogy már nem kis ideje csinálhatják biggrin.gif
budz
QUOTE(skybot @ Mar 26 2009, 10:04 PM) *

Tuti indítanék egy olyant. biggrin.gif 2. részben milyen párbajt lenyomott Dooukuval biggrin.gif

vagy egy ewok ... biggrin.gif nem is tom melyik lenen jobbb...biggrin.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.