QUOTE(Mardred @ Mar 24 2009, 09:38 AM)

Na és mit szólnátoik egy csempészhez vagyegy pilótához kasztként ? (Mondjuk lehet ,hogy csak az EVE es tapasztalatom szól belőlem ,de ez is része ennek a világnak is.)
csempész biztos lesz de a pilotával mit lehetne kezdeni?? sztem hajót vezetni midneki megtanulhat majd....
főleg ha lesz leehtőség saját hajóra...
QUOTE(Stauffenberg @ Mar 23 2009, 11:45 PM)

Hát az előzetes infók alapján úgy tűnik minden kasztnak lesznek alkasztjai, tehát nem elképzelhetetlen a KotOR-hoz hasonló specializációk kaszton belül, sőt én ezt teljesen valószínűnek tartom.
Mondjuk remélem lesznek a WoW-ban lévő arénákhoz hasonlók itt is. Bár mondjuk nagyon jó lenne, de például a hardcore SW fanok között erős ellenérzéseket szülne az, ha a jediket is beengednék az arénákba, hiszen köztudott, hogy egy jedi sosem fordítja az erejét ilyenekre. De mondjuk sithek esetében pedig annál jobban jellemző, hogy pénzért és hatalomért képesek kihasználni az erőt és bármilyen mocskos trükköt hajlandók bevetni. Igazából a jedin kívül bármelyik kaszt esetében el tudnám képzelni az arénázást... csak hát az hülyén jönne ki, ha egyetlen kaszt miatt kéne kihagyni ezt a remek dolgot. Na mindegy, majd csak alakul valahogy a fejlesztés során.
Én a KotOR-ban szinte mindig jedivel nyomultam, a többi kaszt annyira nem vonzott, inkább mindig mentem előre tankolni és hagytam, hogy a társaim a brutál lézerpityukkal támogassanak.
Itt viszont jobban fog vonzani a bounty hunter, mindig is szerettem volna egy játékot ahol egy fejvadászt alakíthatok. A KotOR-ban az volt a bajom, hogy ott a galaxist kellett megváltanod, bolygók sorsa felett dönthettél, tehát sokkal magasztosabb problémák kötöttek le, de egy MMO-ban más a helyzet, nekem jobban tetszik a magányosan operáló, hallgatag fejvadász szerepe aki profin levadássza a célszemélyeket, vagy ellop ezt-azt. Kicsit úgy képzelem el ezt a kasztot mint máshol a rouge-t, bár ez majd kiderül később.
ha aréna nem is de BG sztem lesz... sőt ha miden igaz az egész galaxis az lesz

ez nem "hideg háború" lesz mint a WoW...

alkasztokrol tényleg volt szó de én jobban örülnék ha jedik/sithek talenten specializálodhatnak így lehetne válltogatni de mind1 én a fénykard mestere lennék..