Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Vissza a jövőbe
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2
Sensei007
smile.gif

Marty , nyuszi vagy????
Engem senki sem nevezhet nyuszinak biggrin.gif

-Doki maga időgépet épített egy Delorean-ból??
-Igen , ha már időgépet építünk akkor adjuk meg a módját smile.gif
-Dan-
A filmek alapművek természetesen, de emlékeim szerint már volt topicja - de az sem volt sajnos hosszúéletű...

Btw elírtad az alcímet triológiára.
-StiF-
és télleg. xD laugh.gif

am. jah, alapművek. cool.gif
canadaa
bírom ezt a triológiát laugh.gif már jó párszor láttam , tényleg alapmű wink.gif
Sophiaso
javítottam a címet smile.gif
amúgy hát igen.. klasszikus, alapmű, stb.. nekem az egyik kedvenc részem, mikor Marty a szalagavatón játssza a Johnny B. Goode-ot, aztán elkezd szólózni, és a tömeg értetlenül áll.. aztán mondja: "hát igen, erre még nem vagytok felkészülve.. de egyszer majd szeretni fogjátok, higgyétek el" vagy valami hasonló smile.gif ezt vittem múltkor az egyetemi prezentációmhoz példának arra, hogy ahhoz, hogy egy divat divat legyen, ergó elterjedjen, meg kell lennie rá az igénynek biggrin.gif
grasslover
QUOTE(Sophiaso @ Mar 27 2009, 07:20 PM) *

javítottam a címet smile.gif
amúgy hát igen.. klasszikus, alapmű, stb.. nekem az egyik kedvenc részem, mikor Marty a szalagavatón játssza a Johnny B. Goode-ot, aztán elkezd szólózni, és a tömeg értetlenül áll.. aztán mondja: "hát igen, erre még nem vagytok felkészülve.. de egyszer majd szeretni fogjátok, higgyétek el" vagy valami hasonló smile.gif ezt vittem múltkor az egyetemi prezentációmhoz példának arra, hogy ahhoz, hogy egy divat divat legyen, ergó elterjedjen, meg kell lennie rá az igénynek biggrin.gif

A gyerekeitek fogják imádni sleep.gif

George a legjobb egyébként. "Tejet kérek, csokisat" meg "Négyzet nekem hergelt"
(Klasszikus magyar szinkron valószínűleg a világ legjobb szinkronja)
-Dan-
QUOTE(grasslover @ Mar 27 2009, 08:22 PM) *

A gyerekeitek fogják imádni sleep.gif

George a legjobb egyébként. "Tejet kérek, csokisat" meg "Négyzet nekem hergelt"
(Klasszikus magyar szinkron valószínűleg a világ legjobb szinkronja)

Ahogy mondod cool.gif A mai napig nem bocsátottam meg, hogy dvd-n csak az új szinkronnal lehet kapni...

Btw ha már dvd, legalább az extrái jók smile.gif Pl a gag reel, amik közül is a személyes kedvencem: hey puto! biggrin.gif Érdemes a hosszabbik videót megnézni, de ebben a rövidben is benne van pl a "tejet kérek... csokisat!" bakija is smile.gif
Sensei007
Meg az a rész is jó
amikor a villám belecsap az óratoronyba és feltölti a Deloreant energiával

Telefonon csengőhangom
a Johny B Goode biggrin.gif
Sensei007
IPB Image

Deep down Louisiana close to New Orleans
Way back up in the woods among the evergreens
There stood a log cabin made of earth and wood
Where lived a country boy named Johnny B. Goode
Who never ever learned to read or write so well
But he could play the guitar just like a ringing a bell

Go go
Go Johnny go
Go
Go Johnny go
Go
Go Johnny go
Go
Go Johnny go
Go
Johnny B. Goode

He used to carry his guitar in a gunny sack
Go sit beneath the tree by the railroad track
Oh, the engineerswould see him sitting in the shade
Strumming with the rhythm that the drivers made
People passing by they would stop and say
Oh my that little country boy could play

Go go
Go Johnny go
Go
Go Johnny go
Go
Go Johnny go
Go
Go Johnny go
Go
Johnny B. Goode

His mother told him "Someday you will be a man,
And you will be the leader of a big old band.
Many people coming from miles around
To hear you play your music when the sun go down
Maybe someday your name will be in lights
Saying Johnny B. Goode tonight."

Go go
Go Johnny go
Go go go Johnny go
Go go go Johnny go
Go go go Johnny go
Go
Johnny B. Goode

kocc.gif fullvigyor.gif

angol nyelvű oldala http://www.bttf.com/

Vissza a jövőbe játék http://www.bttf.com/news/index.php?pageid=game
Hátha nektek sikerül....

IPB Image
-Thresher-
Én ehhez a topichoz csak annyit tudok hozzászólni, hogy életemben nem izgultam annyira még jeleneten, mint a III vonatos részén....Emlékszem már ülni se bírtam.
Sensei007
QUOTE(-Thresher- @ Mar 27 2009, 10:43 PM) *

Én ehhez a topichoz csak annyit tudok hozzászólni, hogy életemben nem izgultam annyira még jeleneten, mint a III vonatos részén....Emlékszem már ülni se bírtam.

Az a rész nekem is tetszett smile.gif
grasslover
QUOTE(-Thresher- @ Mar 27 2009, 10:43 PM) *

Első részben az óratorony, másodikban az aluljárós-Ohlalaaa??-mentési akció is hasonlóan pörgős. Én a harmadik részt láttam legkevesebb alkalommal, nem volt több vagy 20-nál unsure.gif laugh.gif
-moki-
Én is vagy ezerszer láttam mind a három részt, mégis le tudom rágni a körmömet az előbb említett jeleneteknél biggrin.gif Igen, tudom, hogy bele fog csapni az óratoronyba a villám, mégis mindig izzadok, amikor látom biggrin.gif
Sensei007
QUOTE(-moki- @ Mar 27 2009, 11:13 PM) *

Én is vagy ezerszer láttam mind a három részt, mégis le tudom rágni a körmömet az előbb említett jeleneteknél biggrin.gif Igen, tudom, hogy bele fog csapni az óratoronyba a villám, mégis mindig izzadok, amikor látom biggrin.gif

Így igaz ezt a filmet soha nem tudnám megunni. smile.gif
-StiF-
QUOTE(-moki- @ Mar 27 2009, 11:13 PM) *

Hát én konkrétan az egész filmet végigizgulom. biggrin.gif
Joey_
QUOTE(-Dan- @ Mar 27 2009, 08:44 PM) *

Btw ha már dvd, legalább az extrái jók smile.gif Pl a gag reel, amik közül is a személyes kedvencem: hey puto! biggrin.gif Érdemes a hosszabbik videót megnézni, de ebben a rövidben is benne van pl a "tejet kérek... csokisat!" bakija is smile.gif

A Hey, puto! nálam is örök favorit. laugh.gif

Nagyon hosszú ideig a kedvenc filmem volt, aztán jött a Se7en, így már csak a második a rangsorban. biggrin.gif
máig ez az a trilógia, aminek kívűlről fújom a szinkronját, pedig a Die Hardot is láttam vagy 50szer...

"- ...felborul a tér-idő kontinuum és megsemmisül a világegyetem! Persze szerencsés esetben csak a mi galaxisunk fog elpusztulni.
- ez megnyugtató, doki." rolleyes.gif

egyébként kiváncsi vagyok, hogy mi lett volna ha végül Eric Stoltz maradt volna Marty, akkor vajon ugyanannyira rajonganék a filmért és Michael J. Foxért? unsure.gif
grasslover
Egyegészhuszonötszázadgigawatt????

---

Egyébként olvastatok valaha bármiféle fejtegetést arról, hogy mekkora valóságalapja van a sci-fi-kezdeménynek a filmben? biggrin.gif Azt tudom, hogy a fluxuskondenzátor annyira blődség, hogy a fizikusok felvágják alatta az ereiket, fizikatanárom egyest osztogatott ha bemondtuk poénból órán.
freezy
Kár,hgy a szinkronhangok egy részét kicserélték sleep.gif Van olyan,amit meg kapásból kivágtak pedig hatalmas és híres jelenet. (2.részben "Nyuszi vagy McFly? Nyusznyusznyusz"...srác megnyomja a gombot és semmi nem történik sleep.gif)
Jó,hát mondjuk,aki nem szinkronosan szereti,annak mindegy..de nekem Rudolf Péterék hatalmasat nyomnak a filmen,ami már magában is egy csoda.Még jó,hogy nem az ő hangjukat cserélték ki..bár Biff és George új hangja is iszonyatosan sérti a fülemet. George hülye nevetése is elveszett emiatt :' (
Joey_
QUOTE(SSJfreezy @ Mar 28 2009, 09:57 AM) *

bár Biff és George új hangja is iszonyatosan sérti a fülemet. George hülye nevetése is elveszett emiatt :' (

Ja, pedig a legjobb magánszámom a George féle röhögés... biggrin.gif Áh-á-á-áh-áh! Zabálom!
Biff eredeti szinkronja is sokkal jobban "fafej!"-ezet... dry.gif

"Az, hogy lehet? De hát ez tök új!
Tudod...láttam az ismétlést. Majd meglátod!"

meg

"Ugyan, csak viccel, senkinek sincs KÉT televíziókészüléke..." sleep.gif

QUOTE(grasslover @ Mar 28 2009, 09:55 AM) *

---

Egyébként olvastatok valaha bármiféle fejtegetést arról, hogy mekkora valóságalapja van a sci-fi-kezdeménynek a filmben? biggrin.gif Azt tudom, hogy a fluxuskondenzátor annyira blődség, hogy a fizikusok felvágják alatta az ereiket, fizikatanárom egyest osztogatott ha bemondtuk poénból órán.

KHIT érdekel a valóságalap? A volt fizikatanárod bekaphatja, jobb mese nincs is ennél a trilógiánál... wink.gif
-Thresher-
QUOTE(grasslover @ Mar 28 2009, 09:55 AM) *

---

Hát a realitása az mondjuk úgy hogy nulla... Olyan hogy elkezdek halványodni, majd eltűnők...Meg hogy egyáltalán, ugyanazon tér ugyanazon idősíkját képes legyek megváltoztatni...Több oldal fizikai szabálynak mond ez ellent! sleep.gif

De ha kiváncsi rá valaki, szívesen elmagyarázom, tér/idő dologban -khm, bocsánat- otthon vagyok. cool.gif
grasslover
QUOTE(-Thresher- @ Mar 28 2009, 11:56 AM) *

Hát a realitása az mondjuk úgy hogy nulla... Olyan hogy elkezdek halványodni, majd eltűnők...Meg hogy egyáltalán, ugyanazon tér ugyanazon idősíkját képes legyek megváltoztatni...Több oldal fizikai szabálynak mond ez ellent! sleep.gif

De ha kiváncsi rá valaki, szívesen elmagyarázom, tér/idő dologban -khm, bocsánat- otthon vagyok. cool.gif

Nem kell engem óvodásnak nézni, a tér-idő elméleteket éveken keresztül rágtam, rengeteg fejtegetés és tudományos vagy áltudományos irományt olvastam a témában.

Az érdekelne mondjuk, hogy a villám tényleg annyi gigawatt-e, vagy hogy az időben utazott autó külseje milyen elmélet alapján fagyos.
-Thresher-
QUOTE(grasslover @ Mar 28 2009, 11:59 AM) *

Nem kell engem óvodásnak nézni, a tér-idő elméleteket éveken keresztül rágtam, rengeteg fejtegetés és tudományos vagy áltudományos irományt olvastam a témában.

Az érdekelne mondjuk, hogy a villám tényleg annyi gigawatt-e, vagy hogy az időben utazott autó külseje milyen elmélet alapján fagyos.

Ajánlom figyelmedbe Michio Kaku- Hipertér c. könyvét. Esküszöm hogy imádni fogod! cool.gif

A kocsi nemtom miért lenne fagyos, már elképzelhető hogy atomi szinten történt valami energia veszteség, de akkor meg a kocsiból nem lenne más, mint egy higanytócsa.

A villám teljesítményét nem tudom, de azt igen hogy 30 ezer amper is lehet, néha ennek a tízszerese
Sensei007
IPB Image
tenderlumpling
Garázsba kérem sleep.gif

IPB Image
grasslover
Felfelé nyíló ajtajú Delorean...ilyet se láttam már vagy...fél hónapja...szóval Dr Emett Brown időgépet épített?
Sensei007
IPB Image

Nézzétek meg
Delorean videó
klikk ide
tenderlumpling
Uhh, ez a Queen Diana sad.gif Pedig jópofa...
Sensei007
Kedvenc jelenetem :-) biggrin.gif

ez is jó nézd meg!
tenderlumpling
QUOTE(Sensei007 @ Mar 28 2009, 09:36 PM) *

Blá, új szinkron biggrin.gif Még ha ugyanúgy Rudolf Péter, simán észrevenni biggrin.gif
Sensei007
Doki : A jövő nincs előre megírva, mert azt ti alakítjátok smile.gif
Sensei007
IPB Image

IPB Image
Sensei007
Vissza a jövőbe alternatív befejezés ohmy.gif
-Dan-
QUOTE(Sensei007 @ Mar 29 2009, 05:54 PM) *

Nagyon lol biggrin.gif Elég elvetemült fannak kell lenni ahhoz, hogy ilyet összevágjon valaki biggrin.gif
Mitisz
QUOTE(-Dan- @ Mar 29 2009, 05:56 PM) *

Nagyon lol biggrin.gif Elég elvetemült fannak kell lenni ahhoz, hogy ilyet összevágjon valaki biggrin.gif

Ez már régóta classic biggrin.gif

Simán zseniális, még a credits is befigyel a végén cool.gif laugh.gif
Sensei007
Készült már belőle paródia is
Vissza Gyódra 4 részes
Google a barátod biggrin.gif
Sensei007
IPB Image

IPB Image
tenderlumpling
Tényleg, még 6 év és repülő autóink lehetnek laugh.gif
-moki-
A pestiek is megnyugodhatnak mert nemsokára nem lesz szükségünk utakra sem laugh.gif
_Jolly_Joker_
QUOTE(Sensei007 @ Apr 5 2009, 06:26 PM) *

Vince Young van a képen, a Tennessee Titans amcsifoci csapat irányítója, de a képen mégis az áll, hogy rögbi. biggrin.gif
PartyTuja
QUOTE(_Jolly_Joker_ @ Apr 5 2009, 10:15 PM) *

Vince Young van a képen, a Tennessee Titans amcsifoci csapat irányítója, de a képen mégis az áll, hogy rögbi. biggrin.gif

De amcsiknál a soccer a kerek labdával játszott foci, a football az amcsifoci wink.gif
Sensei007
Repülő Delorean.... Ilyet se láttam már vagy 30 éve, szóval Dr. Brown időgépet épített. biggrin.gif

IPB Image

Sensei007
vissza a jövőbe játék katt ide

angol nyelvű weboldal http://www.bttf.com/
Mitisz
QUOTE(Sensei007 @ Apr 6 2009, 06:14 PM) *

vissza a jövőbe játék katt ide

angol nyelvű weboldal http://www.bttf.com/

Baromi nehéz az a játék, még egyszer sem sikerült megcsinálnom, túl sok mindenre kell figyelni biggrin.gif
-NeRGaL-
QUOTE(Mitisz @ Apr 6 2009, 06:33 PM) *

Baromi nehéz az a játék, még egyszer sem sikerült megcsinálnom, túl sok mindenre kell figyelni biggrin.gif

Háhh most próbáltam ki és egyből sikerült. cool.gif wink.gif laugh.gif
Sensei007
QUOTE(Mitisz @ Apr 6 2009, 06:33 PM) *

nekem 2. -3. próbálkozásra szokott sikerülni smile.gif
gyakorlás teszi a mestert biggrin.gif
_Jolly_Joker_
QUOTE(PartyTuja @ Apr 6 2009, 07:26 AM) *

De amcsiknál a soccer a kerek labdával játszott foci, a football az amcsifoci wink.gif

Na és akkor mi van? biggrin.gif Nem erről volt szó.
tenderlumpling
QUOTE(Mitisz @ Apr 6 2009, 08:33 PM) *

Nekem harmadik-negyedik menetre összejött azért. cool.gif
Sensei007
Media Markt új szórólapja
"Engem senki sem nevezhet nyuszinak" s54.gif

IPB Image
PartyTuja
QUOTE(_Jolly_Joker_ @ Apr 6 2009, 07:51 PM) *

Na és akkor mi van? biggrin.gif Nem erről volt szó.

Az h ott van a Football szó is szval teljesen odaillik az amerikai focis kép
Sensei007
Vissza a jövőbe Képernyőkimélő
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.