Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Vissza a jövőbe
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2
-StiF-
nekem ez a szar sehogy se akar összejönni... vagy túl hamar ott vagyok, vagy nem érem el a 88 mérfőldet. dry.gif sad.gif
-Dan-
QUOTE(-StiF- @ Apr 15 2009, 11:34 PM) *

nekem ez a szar sehogy se akar összejönni... vagy túl hamar ott vagyok, vagy nem érem el a 88 mérfőldet. dry.gif sad.gif

Szivatós 1 cucc, nekem egyszer (vagy 10x-erre) összejött, de semmi extra... Bejön a filmből a bevágás, h a Delorean-ba belevág a villám, azt: "Play again?" Hát én kihagytam biggrin.gif
-StiF-
Akk. nem veszítettem vele sokat. biggrin.gif
Sensei007
IPB Image
-Dan-
Na ismim kölcsönadta a filmeket DTS angol hanggal, szóval szerintem rászánom magam, és hétvégén lecsekkolom őket normális térhangzással, eredeti nyelven cool.gif Eddig csak a régi szinkront pártoltam, most majd kiderül mennyivel jobb(?) az eredeti nyelvnél... rolleyes.gif
Sensei007
Holnap én is megnézem
..
de én szinkronosan :-)
Sensei007
Indítottam myvipen vissza a jövőbe rajongói klubbot, aki akar csatlakozzon biggrin.gif
Agent_Gabor
QUOTE(SSJfreezy @ Mar 28 2009, 11:57 AM) *

Kár,hgy a szinkronhangok egy részét kicserélték sleep.gif Van olyan,amit meg kapásból kivágtak pedig hatalmas és híres jelenet. (2.részben "Nyuszi vagy McFly? Nyusznyusznyusz"...srác megnyomja a gombot és semmi nem történik sleep.gif)
Jó,hát mondjuk,aki nem szinkronosan szereti,annak mindegy..de nekem Rudolf Péterék hatalmasat nyomnak a filmen,ami már magában is egy csoda.Még jó,hogy nem az ő hangjukat cserélték ki..bár Biff és George új hangja is iszonyatosan sérti a fülemet. George hülye nevetése is elveszett emiatt :' (

Öh... Várjunk csak, én eddig abban a tudatban éltem, hogy az a verzió, amit a tv-ben (általában tv2) adnak, az az új szinkron, a másik, amelyikben pedig nincs benne a "nyusznyusznyusz" a 2015-ös jelenetnél, az a régi. Ezek szerint tévedtem ugye? (A téves információkat egy torrentoldalról szereztem még két éve, ott mindenki örült, hogy az régi szinkron van a filmhez (nem volt "nyusznyusznyusz")).

QUOTE(grasslover @ Mar 28 2009, 11:55 AM) *

Egyegészhuszonötszázadgigawatt????

---

Egyébként olvastatok valaha bármiféle fejtegetést arról, hogy mekkora valóságalapja van a sci-fi-kezdeménynek a filmben? biggrin.gif Azt tudom, hogy a fluxuskondenzátor annyira blődség, hogy a fizikusok felvágják alatta az ereiket, fizikatanárom egyest osztogatott ha bemondtuk poénból órán.

Ezt láttad már? >>LINK<<
freezy
A régi szinkronban biztos,hogy benne van a nyusznyusznyusz.
Hát hiába örültek,ha nincs nyusz ( kezd vicces lenni biggrin.gif),akkor az az új szinkron. Szeretném szinkronszínészekkel is alátámasztani,hogy melyik az új és melyik a régi,de nem tudom sajnos a nevüket. (Biffnek és George-nak tuti,hogy más lett a hangjuk..de még másoknak is rémlik.)

Másik fórumon olvastam( a hozzászólás dátuma: 2002.máj.3.)
"Döbbenten hallgattam az RTL Klub új mozimagazinjában, hogy a számomra mindenidők legjobb filmje, a Vissza a jövőbe részeit újraszinkronizálják.Igaz az eredeti szinkron gárdával (Rudolf Péter).
A helyzet, hogy a többszáz-szori filmnézés során gyakorlatilag minden hangot kívűlről tudok és számomra a legkisebb eltérés is végzetes lesz.Nem tudom elképzelni, hogy tudják hozni azt a hangulatot ami az első részt jellemzi. "

(keresgéltem hátha írja valaki,hogy kik az új és régi hangok)
-Dan-
Srácok, a legegyszerűbb megállapítása annak, hogy melyik szinkronnal van dolgunk, már az 1. rész legelején ott van, mégpedig akkor; amikor Marty-t felhívja a Doki, miután sikeresen hazavágta az erősítőt. A régi szinkronban rendesen hallani a párbeszéded, a Doki hangját a telefon túlsó végén, míg az újban Marty a süket kagylónak dumál... Ugyanez van kicsit később is, amikor Marty elalszik éjjel, Doki meg felhívja, hogy ugorjon be a kameráért is hozzá.

Itt pedig lent megvan néhány név a régi/új magyarhangok közül.
Agent_Gabor
QUOTE(SSJfreezy @ Jun 3 2009, 12:51 AM) *

A régi szinkronban biztos,hogy benne van a nyusznyusznyusz.
Hát hiába örültek,ha nincs nyusz ( kezd vicces lenni biggrin.gif),akkor az az új szinkron. Szeretném szinkronszínészekkel is alátámasztani,hogy melyik az új és melyik a régi,de nem tudom sajnos a nevüket. (Biffnek és George-nak tuti,hogy más lett a hangjuk..de még másoknak is rémlik.)

Másik fórumon olvastam( a hozzászólás dátuma: 2002.máj.3.)
"Döbbenten hallgattam az RTL Klub új mozimagazinjában, hogy a számomra mindenidők legjobb filmje, a Vissza a jövőbe részeit újraszinkronizálják.Igaz az eredeti szinkron gárdával (Rudolf Péter).
A helyzet, hogy a többszáz-szori filmnézés során gyakorlatilag minden hangot kívűlről tudok és számomra a legkisebb eltérés is végzetes lesz.Nem tudom elképzelni, hogy tudják hozni azt a hangulatot ami az első részt jellemzi. "

(keresgéltem hátha írja valaki,hogy kik az új és régi hangok)

Végülis nem olyan fontos, hogy színészek nevére is kíváncsi lennék, csak le akartam tisztázni, hogy melyik melyik.

Egyébként mi értelme volt újraszinkronizálni? Most nem kötözködni akarok, tényleg érdekelne valami logikus magyarázat. Miért?
Drakeamarth
QUOTE(Agent_Gabor @ Jun 2 2009, 11:50 PM) *

Végülis nem olyan fontos, hogy színészek nevére is kíváncsi lennék, csak le akartam tisztázni, hogy melyik melyik.

Egyébként mi értelme volt újraszinkronizálni? Most nem kötözködni akarok, tényleg érdekelne valami logikus magyarázat. Miért?

Gondolom, hogy jobb minőségben kerülhessen fel a dvd-re.

Ettől függetlenül nyugodtan rátehették volna a régit is, mint pl. a Kutyaszorítóban dvd-nél.
Sensei007
QUOTE(-Dan- @ Jun 2 2009, 11:48 PM) *

Srácok, a legegyszerűbb megállapítása annak, hogy melyik szinkronnal van dolgunk, már az 1. rész legelején ott van, mégpedig akkor; amikor Marty-t felhívja a Doki, miután sikeresen hazavágta az erősítőt. A régi szinkronban rendesen hallani a párbeszéded, a Doki hangját a telefon túlsó végén, míg az újban Marty a süket kagylónak dumál... Ugyanez van kicsit később is, amikor Marty elalszik éjjel, Doki meg felhívja, hogy ugorjon be a kameráért is hozzá.

Itt pedig lent megvan néhány név a régi/új magyarhangok közül.

Akkor nekem az új szinkronos van meg

QUOTE(Agent_Gabor @ Jun 2 2009, 10:42 PM) *

Öh... Várjunk csak, én eddig abban a tudatban éltem, hogy az a verzió, amit a tv-ben (általában tv2) adnak, az az új szinkron, a másik, amelyikben pedig nincs benne a "nyusznyusznyusz" a 2015-ös jelenetnél, az a régi. Ezek szerint tévedtem ugye? (A téves információkat egy torrentoldalról szereztem még két éve, ott mindenki örült, hogy az régi szinkron van a filmhez (nem volt "nyusznyusznyusz")).
Ezt láttad már? >>LINK<<

Bárcsak igaz lenne ez a fluxus kondenzátor dolog
Bár ha rossz kezekbe kerülne annak beláthatatlan következményei lennének ph34r.gif
Sensei007
kezd haldoklani a topic...

IPB Image
wub.gif
Drakeamarth
Mivel nem készül új rész, és a régieket is már kellően kitárgyaltuk, annyira nem is meglepő.
Real013
QUOTE(Sensei007 @ Jul 22 2009, 01:34 PM) *

kezd haldoklani a topic...

wub.gif

IPB Image
Sensei007
http://www.youtube.com/watch?v=hhGr2bmReXc

kár hogy nincs feliratozva mert így nem sok mindent értek meg belőle...
Lord_KROK
Megúnhatatlan örök klasszikus! Kiváltképp az első rész tetszik, az 50-es évek remek időválasztás én is kb oda mennék vissza! smile.gif
Ante
Jesszus, milyen topicok vannak itt smile.gif
Sensei007

Videó a crysis Vissza a jövőbe modrol+ Christopher Lloyd

http://www.youtube.com/watch?v=bTNDXKW7bwI

tenderlumpling
QUOTE(Sensei007 @ Jun 27 2010, 02:34 PM) *

Videó a crysis Vissza a jövőbe modrol+ Christopher Lloyd

http://www.youtube.com/watch?v=bTNDXKW7bwI

Szegényem. Totál nem is érdekli biggrin.gif
malaria
QUOTE(Lord_KROK @ Mar 19 2010, 10:41 AM) *

Megúnhatatlan örök klasszikus! Kiváltképp az első rész tetszik, az 50-es évek remek időválasztás én is kb oda mennék vissza! smile.gif

Szerintem az összes rész megunhatatlan! És szigorúan együtt kell nézni a trilógiát! ÉN sose bírtam ki, hogy várjak a folytatásra, egyben a legjobb! tongue.gif
Sensei007
http://gamepod.hu/hir/back_to_the_future_j...as_filmsor.html

Vissza a jövőbe játék
Bár egy filmnek jobban örülnék de annak kicsi az esélye Michael J Fox betegsége miatt sad.gif
Karez
IPB Image
Hol vannak a lebegő gördeszkáim? sad.gif

Boldog 25. évfordulót a trilógiának! biggrin.gif
freezy
háhá,ez nagyon nagy laugh.gif
grasslover
QUOTE(Karez @ Jul 6 2010, 07:36 PM) *

IPB Image

Boldog 25. évfordulót a trilógiának! biggrin.gif

A Sport Almanach tartalmáról éppen, hogy lecsúszott a 2010-es foci vb végeredménye.
efperel
QUOTE(Karez @ Jul 6 2010, 08:36 PM) *

2001-ben sem találtunk monolitot a Holdon, mégis túléltük valahogy
tenderlumpling
QUOTE(efperel @ Jul 6 2010, 08:47 PM) *

2001-ben sem találtunk monolitot a Holdon, mégis túléltük valahogy

Biztos lelépett a Skynettel.
Sensei007
Boldog 25. évfordulót smile.gif

Ha valaki még nem látta volna laugh.gif
http://www.collegehumor.com/video:1928396
Karez
Hopsz emberek valaki nagy bakit követett el.

Nem 2010 Július 06.-án tértek vissza Marty-ék, hanem majd 5 év múlva fognak. unsure.gif

A egyik Tv társaság szellőztette meg twitter-en screenshot-al, de gyorsan szóltak is nekik hogy nem épp 2010 hanem 2015-én fog megtörténni ez a jeles esemény.

Az eredeti dátum

Az jó kérdés honnan szerezték az előző képet, de köze lehet annak hogy az 1.részben Doki először 25 évet előre akar menni az időben (2010 ugyebár), ám épp akkor jönnek a terroristák és lepuffantják, Marty pedig indul vissza a múltba helyre tenni mindent.

A 2.részben Doki meggondolja magát és mégsem 25 hanem közel 30 évet megy inkább előre a jövőbe, mert amit ott látott égető fontosságú mint az öt évvel ezelőtti történések.

Nemgond legalább tudjuk hogy öt év múlva október 21.-én nagy bulit kell tartani. cool.gif
gebali1991
QUOTE(Karez @ Jul 7 2010, 04:35 PM) *

Hopsz emberek valaki nagy bakit követett el.

Nem 2010 Július 06.-án tértek vissza Marty-ék, hanem majd 5 év múlva fognak. unsure.gif

A egyik Tv társaság szellőztette meg twitter-en screenshot-al, de gyorsan szóltak is nekik hogy nem épp 2010 hanem 2015-én fog megtörténni ez a jeles esemény.

Az eredeti dátum

Az jó kérdés honnan szerezték az előző képet, de köze lehet annak hogy az 1.részben Doki először 25 évet előre akar menni az időben (2010 ugyebár), ám épp akkor jönnek a terroristák és lepuffantják, Marty pedig indul vissza a múltba helyre tenni mindent.

A 2.részben Doki meggondolja magát és mégsem 25 hanem közel 30 évet megy inkább előre a jövőbe, mert amit ott látott égető fontosságú mint az öt évvel ezelőtti történések.

Nemgond legalább tudjuk hogy öt év múlva október 21.-én nagy bulit kell tartani. cool.gif

Az első rész végén gondolta meg magát Doki, és a dátum attól még helyes, 2015. július 6-án érkezik meg Marty Hill Valley-be
tenderlumpling
Na, fafejek. Google térképre menjetek rá, keressétek: 34° 8′ 41.93″ N, 119° 11′ 43.79″ W

Váltsatok műhold módba, és zoomoljatok be a maximumnál még eggyel tovább és 3D-sen körbjárható helyet találtok - a Vissza a jövőbe 3 legtragikusabb jelenetének helyszínét smile.gif
Razon
IDÉZET(tenderlumpling @ 2010. Nov. 25. - 15:06) *

Na, fafejek. Google térképre menjetek rá, keressétek: 34° 8′ 41.93″ N, 119° 11′ 43.79″ W

Váltsatok műhold módba, és zoomoljatok be a maximumnál még eggyel tovább és 3D-sen körbjárható helyet találtok - a Vissza a jövőbe 3 legtragikusabb jelenetének helyszínét smile.gif

Ez marha jó, nem is tudtam hogy már ennyire fejledt a google maps biggrin.gif
Sensei007
Ez nagyon lol laugh.gif

http://tv.gamestar.hu/video/family-guyviss...ki-rasszista-xd
Edemking
Nem tudom mi a célja a vidinek, de aranyos kis szösszenet smile.gif
freezy
http://geektyrant.com/news/2011/9/7/back-t...-confirmed.html
következő cipőm,ha nem fog egy vagyonba kerülni..mondjuk biztos rohadt drága lesz.de must have biggrin.gif
Edemking
IDÉZET(freezy @ 2011. szeptember 8. 15:26) *

http://geektyrant.com/news/2011/9/7/back-t...-confirmed.html
következő cipőm,ha nem fog egy vagyonba kerülni..mondjuk biztos rohadt drága lesz.de must have biggrin.gif

Hát először biztosan sokba fog kerülni, mert azért mégis csak tele van mechanikus meg nem tudom milyen cuccokal, azon se csodálkoznék ha 50 és 100k között lenne az ára unsure.gif ninja.gif
Snexi
amúgyis csak limitált számú készül belőle
Chaser
Nekem az új szinkronnal van meg asszem, nem hallatszik Doki hangja a telefonban az elején, pedig emlékszem anno a TV-ben hallatszott.
Honnan lehet beszerezni eredeti szinkronnal? biggrin.gif
grasslover
IDÉZET(Chaser @ 2011. szeptember 16. 23:09) *

Honnan lehet beszerezni eredeti szinkronnal? biggrin.gif

Eredetiben - sehonnan dry.gif Egyáltalán nem érdekel, ha nem 5.1-es, de legalább monoban, recsegő hanggal, TV2-ből felvett minőségben lenne rápréselve a lemezre, szerintem tízszer annyit adtak volna el belőle mikor megjelent...
JaniRazor
Nekem úgy vannak meg a részek, hogy mikor még anno Karácsonykor adták a TV-be a trilógiát vettem fel kazettára smile.gif
Eredeti szinkron simán zseniális smile.gif
grasslover
IDÉZET(JaniRazor @ 2011. szeptember 17. 17:36) *

Nekem úgy vannak meg a részek, hogy mikor még anno Karácsonykor adták a TV-be a trilógiát vettem fel kazettára smile.gif
Eredeti szinkron simán zseniális smile.gif

Nekem az van meg VHS-en, amelyiknek a végén van az ominózus, K*rva jó estét Magyarország sleep.gif Kár, hogy nincs videóm, meg a kazetták is otthon vannak...

Amúgy még régesrég én találtam neten aviban olyan BttF-et, amelyikhez az eredeti szinkron volt, persze VHS-ről digitalizált - de szart se érdekli biggrin.gif. Alienből és Aliensből is piszok nehéz régit találni, de még azt is sikerült - Tender lábam nyomát is meccsókóta' anno.
Chaser
Megnéztem régi szinkronnal az első részt, őszintén nem éreztem annyival erősebbnek mint az újat biggrin.gif
Sensei007
biggrin.gif

Lord_KROK
IDÉZET(grasslover @ 2011. szeptember 17. 17:49) *

Nekem az van meg VHS-en, amelyiknek a végén van az ominózus, K*rva jó estét Magyarország sleep.gif

Ahhoz még élőbne volt szerencsém laugh.gif
(valamikor 1999 körül ment az le.)
gebali1991
IDÉZET(Lord_KROK @ 2011. október 17. 11:56) *

Ahhoz még élőbne volt szerencsém laugh.gif
(valamikor 1999 körül ment az le.)

Azt én is élőben láttam, plusz asszem fel is vettük. Jóég, emlékszem annak idején kéthetente leadta a tv2 valamelyik részt. Good old times... sad.gif
Lord_KROK
IDÉZET(gebali1991 @ 2011. október 17. 21:05) *

Azt én is élőben láttam, plusz asszem fel is vettük. Jóég, emlékszem annak idején kéthetente leadta a tv2 valamelyik részt. Good old times... sad.gif

Igen, akkoriban még egész jó műsorok mentek a kereskedelmi TVken.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.