Gyu
2009. október 16. 14:45
Várjuk észrevételeiteket, gondosan indokolt nemtetszéseiteket, változtatási javaslataitokat a jubileumi Gamestarral kapcsolatban. Előre is köszönjük.
jim78
2009. október 17. 11:46
az újságban elvan írva a gstv játék tartalomnál , de ez nem probléma ugyanis ass'S c 2-t nem írtatok és mégis van .
Hrubi
2009. október 17. 15:56
QUOTE(jim78 @ Oct 17 2009, 11:46 AM)

az újságban elvan írva a gstv játék tartalomnál , de ez nem probléma ugyanis ass'S c 2-t nem írtatok és mégis van .
Ja és Red Faction Guerrilla van a végére írva pedig az valahogy lemaradt.
jim78
2009. október 17. 17:41
tényleg , az sem volt a videóban , hanem valami lovasogs építgetős izé .
XCube
2009. november 20. 23:21
Az Operation Flashpoint cikkben van egy komoly elírás, sőt nem is elírás, inkább elértés és ebből fakadóan hibás információközlés. A játék motorja az EGO Engine, nem pedig a Havok, ami amúgy sem komplett játékmotor, hanem fizika Engine, így képtelen is lenne játékot meghajtani, nem az a dolga. Tudom, hogy ettől most nem fog összedőlni a világ, de ha már játékokkal foglalkozó újságban jelenik meg ilyen badarság, akkor nem tudok mellette szó nélkül elmenni, pláne, hogy egy játékújságíróknak azért ennyit illene tudnia.
tdob
2011. március 7. 12:55
Üdv! A gothic 3 telepítésében van egy trükk. A telepítés első és második fázisa között át kell írni valamit, hogy a magyar felirat működjön. Kérdés: Hol találom azt, hogy mit írjak át?
A múltkor megtaláltam, most amikor telepíteném, nem tudom hol keressem. Előre is köszönöm!
tdob
2011. március 7. 18:42
Pár órányi bénázás után megtaláltam. "Gothic 3 Így lesz magyar nyelvű." Ezt kerestem.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.