IDÉZET(-moki- @ 2011. június 26. 16:04)

Szal elítéled, ha valaki sznobként áll a filmes ízlésedhez, viszont bármikor benne vagy egy kis sznob váll lapogatásban?

Már maga az a koncepció, hogy a kedvenc filmes listátokat összehasonlítási alapnak használjátok, ellent mond annak, amiért kiálltál lentebb

Ööö légyszi próbáld már meg ezt úgy megfogalmazni, hogy én is értsem. Tul.képp mi is a problémád? Leírtam, hogy az enyém mi, nem? Az, ha valaki úgy áll hozzá mindenhez, hogy mainstream=szar, nem csak filmek terén, hanem általában is. Pont. Az én kedvenc filmjeim pedig elég mainstreamnek mondhatóak (vagy szerinted a gyűrűk ura vagy a sw nem meríti ki a fogalmat?), és azt nem szeretem, ha valaki emiatt néz le, hangsúlyozom, nem konkrétan itt, hanem általánosságban, merthogy volt már rá példa.
IDÉZET(Hartigan @ 2011. június 26. 18:05)

Persze nincs okom ismeretlenul meghazudtolni azt aki csak ilyen kultikussa avanzsalt filmeket rak be a listajaba, de teny hogy kisse gyanus hogy nem e veletlen egy okoskodo bolcsesz,vagy sznobista az illeto.
Nekem pont azzal van a bajom, mikor a populáris filmeket ítélik el csípőből és teszem azt helyette francia művészfilmeket istenítenek. Attól, hogy egy film kultikus, még lehet mainstream is. Azt hiszem érthetően fogalmaztam...