Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Showder Klub
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > TV Sorozatok
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
mzx1242
Üdv!

Mivel a régi topicját nem találtam ( valószínűleg archiválták ) , gondoltam nyitok egy újat.

Ne feledjétek , ma este 22:30-tól 4. évad smile.gif
freezy
QUOTE(mzx1242 @ Oct 26 2009, 06:55 PM) *

Üdv!

Mivel a régi topicját nem találtam ( valószínűleg archiválták ) , gondoltam nyitok egy újat.

Ne feledjétek , ma este 22:30-tól 4. évad smile.gif

Kik lesznek a fellépők? Esetleg Kőhalmi? Bödőcs? Kiss? Aranyosi? Felméri? Őket szeretem. Kb ebben a sorrendben.
Tomina
Már ma? huh.gif Kellemes meglepetés. smile.gif
Hor1
KAP műsortvezet azt tudom.
gataka
Eléggé leült a dolog a végére, most volt idő poénokat gyűjteni, tartalékolni úgyhogy hajrá.
Hor1
Ez a trabarna szörnyenszar.
DoNdRoX
QUOTE(Hor1 @ Oct 27 2009, 12:01 AM) *

KB. sose bírtam
gataka
Eléggé elkanászodtak a srácok.

Nekem mondjuk ennyi volt, trabarnából 3 perc is sok(k), benk sem érdekel különösebben.
freezy
QUOTE(Hor1 @ Oct 27 2009, 12:01 AM) *

Egyik sz@rabb,mint a másik. Ingert sem érzek,hogy nevessek. Trabarna,meg még Aranyosi stílusát is majmolja kicsit..mit keres itt egyáltalán.
Beliczai stílusát se bírom,nem vicces. KAP..hát ő se nagy eresztés nálam. Benket meg szerintem meg se nézem.
gataka
Én Kőhalmit várom, esetleg még Kiss Ádámot aztán annyi.

Sajnos akiket korábban még szerettem, nagy részüket beszippantotta a só'biznisz.
Hor1
KAP Benk előtti blokkja nem volt rossz.
_Hektor_
Hát ez nem volt valami nagy eresztés.
Mondjuk itt Tatán már lefutott ez a műsor amit ma Kap és Beliczai előadott.
Benk-nél még én is viccesebb lennék.
Trabarna meg menjen haza , és kicsit gyakorolja a berregést.

Bödőcs , Kőhalmi , Kiss. Én ezeket várom személy szerint.
Balee
Ez tényleg nem volt nagy szám...
_DooM_
QUOTE(Hor1 @ Oct 26 2009, 10:01 PM) *

Nekem nagyon bejön a stílusa, ahogy egy teljesen hétköznapi szituációt előad.
KAP-nak megint jó volt az előadásmódja, de a szövegek...

A másik kettőről meg jobb nem is beszélni. Beliczai egyébként sem tartozik a kedvenciem közé, de most még a sokéves átlagot is alulmúlta. Ide-oda csapongott, teljesen összefüggéstelen volt, amit "előadott". Benk meg egy (még magához képest is) gyenge közepest villantott, talán egy paraszthajszálnyival volt jobb Beliczainál.

Meglehetősen gyenge évadkezdés volt, nah. dry.gif sad.gif
Hero44
Trabarna nem a humora miatt van ott, csupán jól benyalta magát. A számtalan fellépései közül talán egyre lehetett elmondani, hogy megütötte a közepes szintet.

Nem csak ő szar, de ő nem a stílusa miatt (ugye Csenki alapból irritáló), hanem mert rohadtul nem vicces és mikor12782316832618713232*-ra utánoz valami gépet akkor had ne pisiljek be örömömben.

Kőhalmi-KAP-Bödőcs-Kiss , aztán megvan a profi műsor, de az előző évad végén a Hadházi is egyre jobb lett, szóval szerintem ők öten a legjobbak, aztán a többiek vagy ingadoznak vagy Trabarnának hívják őket.
JaniRazor
Én Aranyosit meg Dombóvárit is bírom.
_Hektor_
QUOTE(Hero44 @ Oct 27 2009, 01:09 PM) *

Trabarna nem a humora miatt van ott, csupán jól benyalta magát. A számtalan fellépései közül talán egyre lehetett elmondani, hogy megütötte a közepes szintet.

Nem csak ő szar, de ő nem a stílusa miatt (ugye Csenki alapból irritáló), hanem mert rohadtul nem vicces és mikor12782316832618713232*-ra utánoz valami gépet akkor had ne pisiljek be örömömben.

Kőhalmi-KAP-Bödőcs-Kiss , aztán megvan a profi műsor, de az előző évad végén a Hadházi is egyre jobb lett, szóval szerintem ők öten a legjobbak, aztán a többiek vagy ingadoznak vagy Trabarnának hívják őket.

A Hadházi rengeteget fejlődött. Az első évadban megnézni alig bírtam , a 2.-ban már volt egy-két jó fellépése , a 3.-ban meg szerintem Ádámnál is jobb volt.(Csakhogy valamelyik kedvencemhez is hasonlítsam.)
TaviG
Az elején egyedül KAP disznótoros "elbeszélése" tetszett, aztán ennyi. gyenge kezdés várom a jobb folytatást.
Drakeamarth
Felméri sem rossz, csak ő elég ritkán szerepel.

Am. ja, elég gyenge kezdés volt, KAP-ban már nem lehet bízni, Beliczai elment, Trabarna szokásos (=szuperszar), Benk is tűrhető volt.
Bullittt
Aki szokta hallgatni őket a rádióban is, az ismerhette pl. Trabarna teljes tegnapi "poénjait".
Egyébként nem volt rossz kezdés, én nem tudom mi a problémátok vele, ha egyszer megmosolyogtatnak akkor az már jó. A mély elemzés nem ide való, itt hátra kell dőlni és szórakozni, mint vmi popcorn mozinál. Kár, hogy sokan nem így látják.
Drakeamarth
Nem arról van szó, hogy mélyfilozófiát várunk el, de ha egy műsornál folyamatosan csökken a poénok és az előadók színvonala, azt már csak megemlíthetjük, nem?
TaviG
QUOTE(Drakeamarth @ Oct 27 2009, 07:56 PM) *

Felméri sem rossz, csak ő elég ritkán szerepel.

Am. ja, elég gyenge kezdés volt, KAP-ban már nem lehet bízni, Beliczai elment, Trabarna szokásos (=szuperszar), Benk is tűrhető volt.

Trabarna halott, amíg nem tud újat mutatni, mert valahogy mindig a már megszokott autóutánzásoknál lyukadunk ki... sad.gif
UC
QUOTE(TaviG @ Oct 28 2009, 11:48 AM) *

Trabarna halott, amíg nem tud újat mutatni, mert valahogy mindig a már megszokott autóutánzásoknál lyukadunk ki... sad.gif

Nem akarom védeni, mert én sem szeretem, de a hétfői részben talán ha 30 másodpercig brummogott... Meg amúgy sztem nem is volt rossz, ha nem utánoz, akkor nekem tetszik a stílusa. ph34r.gif
Hanni
Hát én 1x nevettem, a hófehérke átdolgozós résznél, szerintem is gyenge kezdés volt...
Hanni
Nem tudom hogy vagytok vele de most ezt a Comedy centralos stand upot nézve. Ez gyerekek porrá alázza a szét hypeolt sóder klubbot cool.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(Hanni @ Oct 29 2009, 12:34 AM) *

Nem tudom hogy vagytok vele de most ezt a Comedy centralos stand upot nézve. Ez gyerekek porrá alázza a szét hypeolt sóder klubbot cool.gif

Szerintem meg mindkettő írtó sz*r. biggrin.gif

Btw, most láttam reklámot róla, az M1 is indít egy Stand Up Comedy műsort. rolleyes.gif
_Hektor_

AZ RTL Klub a legnagyobb kereskedelmi TV az országban , mégis mit vársz?
Egyébként meg a Comedy Centralos 'izé' a nagy hulladék , ha már itt tartunk szerintem...
Egyébként nem tudom mit vagytok oda... Gyenge kezdés , kész. Túl kell lépni rajta , ráadásul ha belegondoltok nem a legjobbak léptek fel...Garantálom , hogy ha Bödőcs , Kőhalmi , Kiss lesznek a fellépők , egyből más lesz a vélemény. Mondjuk Ádámot kezdi bekebelezni a média , remélem , hogy nem megy a Show minőségének rovására... Egyesek pusztán attól is szoktak sikert remélni , hogy ismertek , remélem , Ádám nem esik ebbe a hibába... (Nem látni rajta ,hogy ebbe a hibába kezdene esni , de remélem nem is fog...)
Hanni
De ha meghallok még1 rendőrös SÜN-ös "poént" én letépem a fejét az illetőnek laugh.gif
gataka

Szerintem meg borzasztó. Csak Badárt sajnálom, ő jobb műsort érdemelne.
_Hektor_
QUOTE(gataka @ Oct 29 2009, 12:54 PM) *

Szerintem meg borzasztó. Csak Badárt sajnálom, ő jobb műsort érdemelne.

Hát Badár simán jöhetne a SK-ba... Benk vagy Csenki helyett izomból...
TaviG
QUOTE(UC @ Oct 28 2009, 07:33 PM) *

Nem akarom védeni, mert én sem szeretem, de a hétfői részben talán ha 30 másodpercig brummogott... Meg amúgy sztem nem is volt rossz, ha nem utánoz, akkor nekem tetszik a stílusa. ph34r.gif

Igen az jó volt, de mindig beleviszi, és ezzel zárja a mondandóját...
UC
QUOTE(_Hektor_ @ Oct 29 2009, 01:00 PM) *

Hát Badár simán jöhetne a SK-ba... Benk vagy Csenki helyett izomból...

Benk egyáltalán nem olyan rossz, mint amilyennek sokan mondják. Helyette inkább Szupkay-t száműzném. De Csenki ügyben egyetértek, őt mindenképp szanálni kéne, minősíthetetlen...

QUOTE(TaviG @ Oct 29 2009, 01:10 PM) *

Igen az jó volt, de mindig beleviszi, és ezzel zárja a mondandóját...

Az tény, hogy leszokhatna az utánzásoktól. Jól csinálja meg minden, de unalmas. Viszont a hétköznapi divatbaromságokat nagyon jól elő tudja adni, arra kellene rágyúrnia, és semmi gond nem lenne.
_Hektor_
QUOTE(UC @ Oct 29 2009, 01:13 PM) *

Benk egyáltalán nem olyan rossz, mint amilyennek sokan mondják. Helyette inkább Szupkay-t száműzném. De Csenki ügyben egyetértek, őt mindenképp szanálni kéne, minősíthetetlen...
Az tény, hogy leszokhatna az utánzásoktól. Jól csinálja meg minden, de unalmas. Viszont a hétköznapi divatbaromságokat nagyon jól elő tudja adni, arra kellene rágyúrnia, és semmi gond nem lenne.

Jahát igen... Szupkay meg a másik borzalom...
Arwy
Szerintem a legjobbak Bödöcs, Kőhalmi, Kiss, Aranyosi, Beliczai. rolleyes.gif
Szerintem is gyenge kezdés volt, talán 2 vicces rész volt, de azok se annyira, hogy emlékezzek rájuk.
TaviG
QUOTE(UC @ Oct 29 2009, 12:13 PM) *

Igen, ezzel igen erős előadó lehetne...
_Hektor_
QUOTE(Arwy @ Oct 29 2009, 02:20 PM) *

Szerintem is gyenge kezdés volt, talán 2 vicces rész volt, de azok se annyira, hogy emlékezzek rájuk.

Hehh... Látom te is értesz a srácokhoz. biggrin.gif Nekem is ők a kedvenceim... Egyébként én Beliczai-n voltam már "élőben" , és úgy sokkal viccesebb. smile.gif
Madridista
QUOTE(_Hektor_ @ Oct 29 2009, 12:05 PM) *

(Nem látni rajta ,hogy ebbe a hibába kezdene esni , de remélem nem is fog...)

Akkor te nem tudom mit nézel, mert én csak ezt látom rajta.

QUOTE(UC @ Oct 29 2009, 01:13 PM) *

Szupkay nem olyan rossz, neki az előadásával van gond, azzal rontja le az élményt, a poénjai sztem rendben vannak.
berc00
QUOTE(Madridista @ Oct 31 2009, 01:49 AM) *

Szupkay nem olyan rossz, neki az előadásával van gond, azzal rontja le az élményt, a poénjai sztem rendben vannak.

Mire eljut a poénig, már rég elaludtam...
_DooM_
QUOTE(UC @ Oct 28 2009, 06:33 PM) *

Nekem is. Szerintem magasan ő volt a legjobb a múltkori részben. Részben azért, mert a többiek irtó gyengén szerepeltek, részben azért, mert igen is jó műsort adott elő.

QUOTE(Arwy @ Oct 29 2009, 12:20 PM) *

Beliczai helyett én KAP-ot és Hadházyt mondanám, a többivel egyet értek. Bár KAP most főleg magához képest) igencsak vérszegényt alkotott, és valahogy Kissnek is fogynak a jó történetei, de a stílusuk még mindig marha jó.

Szerintem, ha jobban rágyúrnának a szövegre, és hogy egy kerek egész történetet adjon, vagy legalább következetes legyen a mondóka, akkor szinte mindegyik megállná a helyét a saját stílusával.
Ez alól talán Benk és Csenki kivétel. Vannak jobb pillanataik, de abszolút nem hiányoznának. Van még valami Gergő(?) nevő szemüveges pálcika gyerek, ő még megérne egy tarkólövést, de a többiekkel lehetne mit kezdeni.

Én szívesen látnék új arcokat is. A Comedy Central-on is szokott lenni ilyen stand-up comedy, ott is van egy-két tehetséges előadó, érdemes lenne őket felkarolni. Pl. Litkai Gergely, aki azért már letett valamit asz asztalra.
Tomina
Ez a csávó egy őrült. biggrin.gif
Arwy
De még milyen szar is mellette.
TIRU
QUOTE(Tomina @ Nov 2 2009, 11:00 PM) *

Ez a csávó egy őrült. biggrin.gif

Azzz laugh.gif De legalább mondana valami igazán vicceset is...mert így csak azon röhöghet az ember h mekkora balf.sz és h hogy tudták ezt ideengedni vonaglani laugh.gif
De elég gagyi volt amit nyomott...
Arwy
Hadházy meg Kiss nem voltak annyira rosszak, de a többi nagyon levitte a színvonalat. wacko.gif
_Hektor_
Nah...Hadházi jó volt , Kiss jó volt , többit inkább nem említeném... Ezt a Mogácsot nem kéne többet erőltetni.
Meghát Csenkit se.
Bödőcs , Kőhalmi már jó lenne...
UC
Szerintem Mógács egyáltalán nem volt rossz. Teljesen más a stílusa, mint a többieknek, ez az első Showder Klubos fellépésén is látszott, de nekem bejön. Őrült, de az a jó benne. smile.gif
Hadházy tényleg egyre jobb, de Kiss Ádám szerintem irtó gyenge volt. Kábé végigkáromkodta az egészet. Az a baj, hogy ezt a srácot akkor is imádnák ha nem csinálna semmit, pedig egyre rosszabb. Persze jó a stílusa, meg nyilván az alfahím kisugárzás (nők esetében), de a tegnapi messze a legrosszabb fellépése volt. Szerintem. Én is Bödőcsöt és Kőhalmit akarok!
TaviG
Én nem emlékszem semmire az egészből, elaludtam az első reklám után rögtön...
TIRU
QUOTE(UC @ Nov 3 2009, 09:06 AM) *

Szerintem Mógács egyáltalán nem volt rossz. Teljesen más a stílusa, mint a többieknek, ez az első Showder Klubos fellépésén is látszott, de nekem bejön. Őrült, de az a jó benne. smile.gif
Hadházy tényleg egyre jobb, de Kiss Ádám szerintem irtó gyenge volt. Kábé végigkáromkodta az egészet. Az a baj, hogy ezt a srácot akkor is imádnák ha nem csinálna semmit, pedig egyre rosszabb. Persze jó a stílusa, meg nyilván az alfahím kisugárzás (nők esetében), de a tegnapi messze a legrosszabb fellépése volt. Szerintem. Én is Bödőcsöt és Kőhalmit akarok!

Ez igaz.
Bődőcs meg Kőhalmi meg tényleg jöhetne már rolleyes.gif
a880120
Hadházi apó ütött, Kissen ellehetett mosolyogni, de nem robbantott akkorát (inkább még picit se), az a Dániel kellemes meglepetés, Csenki meg... hát nem volt olyan rossz azért, mint amennyire a közönség immunis volt rá.
Hero44
QUOTE(TIRU @ Nov 3 2009, 01:25 PM) *

Bődőcs meg Kőhalmi meg tényleg jöhetne már rolleyes.gif

Csatlakozom =)
gataka
Nekem ez a rész is csalódás. Hadházi elment, a végén már untam. Kiss csalódás, rövid is volt, meg sok volt a káromkodás. Másik kettő nem érdekelt.

Kőhalmit még megvárom, de ha a harmadik rész sem lesz jobb, akkor én feladom.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.