QUOTE(Kalti @ Nov 5 2009, 07:29 PM)

Azt alig merem megjegyezni, hogy pont az agyondicsőített Fincher Benjamin Button-jéban volt egészen katasztrofális a cgi, és nem azért mert ronda volt, hanem mert iszonyat művi, giccses.

Dehát a prekoncepciókkal nem lehet mit kezdeni. Mit kapok én ezért

.
Igen, tudom... a Gettó milliomos meg az évezred filmje. Én is olvastam... X)
(no offense Kalti
)QUOTE(Drakeamarth @ Nov 5 2009, 07:11 PM)

Moki, látom fejedbe vetted, hogy minden rosszért, ami Hollywooddal történik, csakis James Cameron a felelős. Senki más, csak ő. Ő csinált egyedül 3D-s filmet, ő használt először motion capturet és ő akar élő emberi karaktereket is ezzel a technikával megjeleníteni.
Per pill ő az egyik legnagyobb rákfenéje, igen
Jah és ne próbáljatok olyan embernek beállítani, aki a legkisebb "előre lépést" is a fabotja égbe emelésével próbálja meg elriogatni
De már látom, hogy nem értitek ezt az egészet

Ha az Avatar jó film lesz, akkor ó jee... én leszek az első, aki bevallom, hogy tévedtem és örülni fogok, hogy pozitívan csalódtam és hogy Cameron egy zseni... de ha a film egy rakás repetatív cgi lsd trip szar lesz, akkor itt fogok mosolyogni, hogy egytől egyik a film ellen fordultok
Szal én senkit se akarok megtéríteni, csak kifejtem a véleményem. De már szar szemét szar alak vagyok, meg mindenki oktatni akar, hogy az Avatar jó lesz.

Pedig mind a ketten ugyan annyit láttunk belőle és az eddigiekből nekem ez a véleményem, nektek meg az. Szóval milyen jogon akartok már most igazságot tenni?

Per pill ugyan akkora esély van arra, hogy egy bepállott kutyaszar a film vagy egy világmegváltó rák elleni gyógyír