Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Dühöngő Topik
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Ante
cool.gif
QUOTE(Agent_Gabor @ Nov 5 2009, 12:58 AM) *

Tudom, ezért volt költői kérdés.

Elkurvul a művészet... sad.gif

Közhely, de amióta a moziban biznisz van, a művészet a hollywood-i pénzemberek kur.vája. Még művészfilm sem készül üzleti terv nélkül. Ugyanúgy vannak szar filmek és jó filmek, mint régen, max a közízlés változik.

Így van ez rendjén, ha csak nem akartok bölénycsordákat hajtani az Empire State Building romjai alatt. cool.gif
Joey_
QUOTE(Mortanius @ Nov 4 2009, 11:01 PM) *

Mega Shark? Ez nagyon komoly lehet. laugh.gif

nem simán mgea shark, hanem Mega Shark vs Giant Octopus.sleep.gif laugh.gif
tenderlumpling
Irgum-burgum.

Mindenkinek jus naturáléja, hogy szar filmeket nézzen és szeressen, szomorú, amikor dühöngések thus háborúk is születnek, csak mert valami ízlés nem egyezik egy másik ízléssel rolleyes.gif

De hát ezt nem növi ki az emberiség, főleg, ha értelmes emberek még képesek... ilyeneken... !dühöngeni! Transformers szar, Nicholson söggfej, Szuperbojz nézhetetlen, sok ember mégis kajál; na bumm. Beszélni még hagyján, de komolyan dühöngeni? Dühöngeni azon kéne, hogy halandók vagyunk, vagy hogy drága a sör, meg ilyesmi biggrin.gif

A kisebbségnek pont az a romantikája, hogy kevesen vannak, nem igaz? Ha századannyian látták a Moont, akkor annyian, büszkébb is lehetek rá.

A művészet elkurvulását meg egyáltalán nem értem, minden művészet egyszerre önkifejezés és szórakoztatás, és jobb esetben az a célja és kötelessége is, hogy minél több ember ízlése befogadja (nem a tetszést, de legalább a befogadást megcélozza).

Plusz a kontraszt. Ha nem lenne töménytelen egyforma és élvezhetetlen mű, honnan tudnánk, mi a kiemelkedő a sokat látott szem számára? happy.gif

(Te jó ég, ezt én írtam? laugh.gif)
-moki-
Nem a művészet kurvult el, hanem a közönség egy szűk rétege sznobbá vált az széles körben elterjedt és könnyen elérhető "szakmédiumoktól" laugh.gif

Mint ahogyan azt a Happeningnél is elmondtam.
Immáron háromszor láttam a filmet és még mindig egy, egy darab belógó kamerát se láttam sehol. Viszont amint valaki leírta a neten, hogy mekkora tré ez a film, mert belóg benne a kamera, majdnem minden írásban benne volt, hogy "Én ennyi belógó kamerát láttam" biggrin.gif

Igaz ez más fajta jelenség, de akkor is... sokszor a birka se tudja magáról, hogy ő maga egy birka biggrin.gif
Agent_Gabor
QUOTE(tenderlumpling @ Nov 5 2009, 11:55 AM) *

Plusz a kontraszt. Ha nem lenne töménytelen egyforma és élvezhetetlen mű, honnan tudnánk, mi a kiemelkedő a sokat látott szem számára? happy.gif

Shit, ezzel bármire lehet válaszolni biggrin.gif
Okké, nah, dühöngő, indulatbó' írtam biggrin.gif
grasslover
QUOTE(-moki- @ Nov 5 2009, 01:07 PM) *

Nem a művészet kurvult el, hanem a közönség egy szűk rétege sznobbá vált az széles körben elterjedt és könnyen elérhető "szakmédiumoktól" laugh.gif

Mint ahogyan azt a Happeningnél is elmondtam.
Immáron háromszor láttam a filmet és még mindig egy, egy darab belógó kamerát se láttam sehol. Viszont amint valaki leírta a neten, hogy mekkora tré ez a film, mert belóg benne a kamera, majdnem minden írásban benne volt, hogy "Én ennyi belógó kamerát láttam" biggrin.gif

Igaz ez más fajta jelenség, de akkor is... sokszor a birka se tudja magáról, hogy ő maga egy birka biggrin.gif

Jah, belógó kamera nekem se tűnt fel, kéne nekem is az a speciális kópia amelyikben benne van, kincset érhet xD
Drakeamarth
Moki, látom fejedbe vetted, hogy minden rosszért, ami Hollywooddal történik, csakis James Cameron a felelős. Senki más, csak ő. Ő csinált egyedül 3D-s filmet, ő használt először motion capturet és ő akar élő emberi karaktereket is ezzel a technikával megjeleníteni.
Kalti
QUOTE(Drakeamarth @ Nov 5 2009, 08:11 PM) *

Moki, látom fejedbe vetted, hogy minden rosszért, ami Hollywooddal történik, csakis James Cameron a felelős. Senki más, csak ő. Ő csinált egyedül 3D-s filmet, ő használt először motion capturet és ő akar élő emberi karaktereket is ezzel a technikával megjeleníteni.

Azt alig merem megjegyezni, hogy pont az agyondicsőített Fincher Benjamin Button-jéban volt egészen katasztrofális a cgi, és nem azért mert ronda volt, hanem mert iszonyat művi, giccses. wink.gif Dehát a prekoncepciókkal nem lehet mit kezdeni. Mit kapok én ezért laugh.gif .
-moki-
QUOTE(Kalti @ Nov 5 2009, 07:29 PM) *

Azt alig merem megjegyezni, hogy pont az agyondicsőített Fincher Benjamin Button-jéban volt egészen katasztrofális a cgi, és nem azért mert ronda volt, hanem mert iszonyat művi, giccses. wink.gif Dehát a prekoncepciókkal nem lehet mit kezdeni. Mit kapok én ezért laugh.gif .

Igen, tudom... a Gettó milliomos meg az évezred filmje. Én is olvastam... X)

(no offense Kalti biggrin.gif)

QUOTE(Drakeamarth @ Nov 5 2009, 07:11 PM) *

Per pill ő az egyik legnagyobb rákfenéje, igen biggrin.gif

Jah és ne próbáljatok olyan embernek beállítani, aki a legkisebb "előre lépést" is a fabotja égbe emelésével próbálja meg elriogatni biggrin.gif

De már látom, hogy nem értitek ezt az egészet biggrin.gif Ha az Avatar jó film lesz, akkor ó jee... én leszek az első, aki bevallom, hogy tévedtem és örülni fogok, hogy pozitívan csalódtam és hogy Cameron egy zseni... de ha a film egy rakás repetatív cgi lsd trip szar lesz, akkor itt fogok mosolyogni, hogy egytől egyik a film ellen fordultok laugh.gif

Szal én senkit se akarok megtéríteni, csak kifejtem a véleményem. De már szar szemét szar alak vagyok, meg mindenki oktatni akar, hogy az Avatar jó lesz. biggrin.gif Pedig mind a ketten ugyan annyit láttunk belőle és az eddigiekből nekem ez a véleményem, nektek meg az. Szóval milyen jogon akartok már most igazságot tenni? biggrin.gif Per pill ugyan akkora esély van arra, hogy egy bepállott kutyaszar a film vagy egy világmegváltó rák elleni gyógyír biggrin.gif
Ravenstorm
Moki barát, azért azt lásd be, hogy a stílusod eléggé nyers, és bármennyire is nem fabotos előrehaladásmegállító vagy, a másik oldalról ez nem mindig látszik, a szubjektív véleményeidet meg objektív tényekhez hasonlóan közlöd. Hozzám hasonlóan, én is félreértődtem már emiatt néhol.

Amúgy Avatarral kapcsolatban én valahol a kettő között vagyok, a látvány miatt várom, engem a Potter 12 perces IMAX 3D-jének első 5 másodperce belepasszírozott a székbe, szóval látvánnyal nem lesz hiba, a sztorit meg várom, érdekel, mit hoznak össze.
Ejnoyin-Qwebeh-Yenmon
Én meg majd akkor döntök véglegesen, ha láttam a megfelelő eszközökkel.
Megpróbálok nem elkedvtelenedni addig, de amit eddig láttam, az egyáltalán nem győzött meg. :/
-moki-
QUOTE(Ravenstorm @ Nov 5 2009, 08:36 PM) *

Moki barát, azért azt lásd be, hogy a stílusod eléggé nyers, és bármennyire is nem fabotos előrehaladásmegállító vagy, a másik oldalról ez nem mindig látszik, a szubjektív véleményeidet meg objektív tényekhez hasonlóan közlöd. Hozzám hasonlóan, én is félreértődtem már emiatt néhol.

Igen, mert leírom őket biggrin.gif

Mondtam, hogy nem értitek biggrin.gif Akkor képzeljétek oda minden elé azt, hogy "szerintem" biggrin.gif Kicsit kiábrándító, hogy ezt még elvárjátok tőlem biggrin.gif

Azt meg ki sem emeltem, hogy megszólod a nyers stílusom egy dühöngő topicban biggrin.gif

Erről valamiért a Strangelove jutott az eszembe rolleyes.gif Aki megmondja, hogy miért, az kap egy hátba veregetést laugh.gif
Kalti
QUOTE(-moki- @ Nov 5 2009, 09:05 PM) *

Igen, tudom... a Gettó milliomos meg az évezred filmje. Én is olvastam... X)

(no offense Kalti biggrin.gif)
Per pill ő az egyik legnagyobb rákfenéje, igen biggrin.gif

Jah és ne próbáljatok olyan embernek beállítani, aki a legkisebb "előre lépést" is a fabotja égbe emelésével próbálja meg elriogatni biggrin.gif

De már látom, hogy nem értitek ezt az egészet biggrin.gif Ha az Avatar jó film lesz, akkor ó jee... én leszek az első, aki bevallom, hogy tévedtem és örülni fogok, hogy pozitívan csalódtam és hogy Cameron egy zseni... de ha a film egy rakás repetatív cgi lsd trip szar lesz, akkor itt fogok mosolyogni, hogy egytől egyik a film ellen fordultok laugh.gif

Szal én senkit se akarok megtéríteni, csak kifejtem a véleményem. De már szar szemét szar alak vagyok, meg mindenki oktatni akar, hogy az Avatar jó lesz. biggrin.gif Pedig mind a ketten ugyan annyit láttunk belőle és az eddigiekből nekem ez a véleményem, nektek meg az. Szóval milyen jogon akartok már most igazságot tenni? biggrin.gif Per pill ugyan akkora esély van arra, hogy egy bepállott kutyaszar a film vagy egy világmegváltó rák elleni gyógyír biggrin.gif

A Gettó milliomos, hogy került ide, azt nem értem, egyébként arról a filmről sincs 100%-ig pozitív véleményem.

Amúgy nem akarom én itt mindenáron védeni az Avatart, várom nagyon, talán el is szórtam néhány túlzó jelzőt az előzetesekkel kapcsolatban, de nem vagyok az a megszállott fanboy. Viszont az ész nélküli ellen kampány, meg előre lesajnálás legalább annyira irritáló, mint a fékevesztett hype. Én szintén nem fogom véka alá rejteni, ha azt gondolom majd, hogy csalódást keltő a végeredmény.
Arról meg vagyok viszont győződve, hogy soha nem látott módon megosztja majd a filmes közönséget, akkor lesz itt nagy egymás torkának ugrás, amikor bemutatják. cool.gif
Drakeamarth
Tudtommal nem arról volt szó, hogy milyen film lesz az Avatar, hanem hogy a technika, amit használ (természetesen csak ez a film, más nem) meggyilkolja a filmgyártást. Én elsősorban ezt kérdőjeleztem meg. Mert szvsz hülyeség smile.gif

Az Avatar meg vagy jó film lesz, vagy nem. A látvány garantált, Cameronban meg lehet bízni, hogy nem egy Transformers szintű szemlegelő-agytemetőt hoz össze.
-moki-
QUOTE(Kalti @ Nov 5 2009, 09:15 PM) *

A Gettó milliomos, hogy került ide, azt nem értem, egyébként arról a filmről sincs 100%-ig pozitív véleményem.

Amúgy nem akarom én itt mindenáron védeni az Avatart, várom nagyon, talán el is szórtam néhány túlzó jelzőt az előzetesekkel kapcsolatban, de nem vagyok az a megszállott fanboy. Viszont az ész nélküli ellen kampány, meg előre lesajnálás legalább annyira irritáló, mint a fékevesztett hype. Én szintén nem fogom véka alá rejteni, ha azt gondolom majd, hogy csalódást keltő a végeredmény.
Arról meg vagyok viszont győződve, hogy soha nem látott módon megosztja majd a filmes közönséget, akkor lesz itt nagy egymás torkának ugrás, amikor bemutatják. cool.gif

Azért is írtam, hogy no offense, mert nem neked szólt laugh.gif

Ezzel is egyet értek biggrin.gif De erről itt nincs szó. Ha valaki visszaolvas, annak eléggé nyilvánvaló, hogy itt a hype volt a túlerőben. Ide hoztam én egy kis ellensúlyt dühöngés formájában biggrin.gif

Igazából én csak azt szeretném végre látni, hogy az emberek véleményét támadjuk meg, nem pedig az embert csicskázzuk le, amiért nem egyezik meg velünk a véleménye biggrin.gif Szal beírtam azt, hogy Cameron őrült, erre jön, hogy Moki így meg úgy... ahelyett, hogy azt olvastam volna, hogy "Én ezzel nem értek egyet, mert Cameron normális, mivel... " biggrin.gif

QUOTE(Drakeamarth @ Nov 5 2009, 07:11 PM) *

Oké, akkor valaki mutassa meg, hogy ebben hol van a véleményem megkérdőjelezése biggrin.gif
Drakeamarth
Tartottam tőle, hogy egy idő után megérkezünk ehhez a témához is.

Ha te elvárod tőlem, hogy normális érvekkel magyarázzam meg, hogy Cameron miért nem őrült, akkor nem kérhetném jogosan én is tőled ugyanezt?

Oké, Cameron nem őrült, mert tudja, mi kell a népnek. Kihasználja a 3D-s filmek előretörését, sok helyen előforduló, egyszerű sztorival megspékelve. Klasszikus hollywood-i kalandfilm lesz, nem mindennapi látvánnyal. Nem értem, miért lenne őrültebb pl. Zemeckisnél.

Jó ez a vita, legalább pörög a topik biggrin.gif
Hares
Én utálom mokit. Dühöngök miatta.
-moki-
Köszönöm biggrin.gif

Kérheted... könyörgöm, ez a lényeg biggrin.gif Csak én már megtettem... emlékezz vissza... E3, évtizedek óta nem hallat magáról satöbbi satöbbi... biggrin.gif Szal ez a "Cameron őrült" az én "heppem"... le van védve biggrin.gif

De akkor is, még ha nem fejtettem volna ki, akkor is legyél annyira illedelmes, hogy úgy reagálsz rá, ahogyan azt te is elvárnád, hogy a saját kommentedre reagáljanak! mad.gif Éééés húzd ki a hátad, amikor az asztalnál ülsz és 32x rágd meg az ételt a szádban! Meg hányszor mondjam, hogy a kanalat emeld a fejedhez, ne te hajlongj bele a leveses tányérba! mad.gif laugh.gif

QUOTE(Hares @ Nov 5 2009, 10:03 PM) *

Én utálom mokit. Dühöngök miatta.

Bocsi s23.gif
Drakeamarth
Na, akkor ezt tisztáztuk biggrin.gif
Ravenstorm
QUOTE(-moki- @ Nov 5 2009, 11:04 PM) *

Köszönöm biggrin.gif

Kérheted... könyörgöm, ez a lényeg biggrin.gif Csak én már megtettem... emlékezz vissza... E3, évtizedek óta nem hallat magáról satöbbi satöbbi... biggrin.gif Szal ez a "Cameron őrült" az én "heppem"... le van védve biggrin.gif

De akkor is, még ha nem fejtettem volna ki, akkor is legyél annyira illedelmes, hogy úgy reagálsz rá, ahogyan azt te is elvárnád, hogy a saját kommentedre reagáljanak! mad.gif Éééés húzd ki a hátad, amikor az asztalnál ülsz és 32x rágd meg az ételt a szádban! Meg hányszor mondjam, hogy a kanalat emeld a fejedhez, ne te hajlongj bele a leveses tányérba! mad.gif laugh.gif
Bocsi s23.gif

És kapcsold ki a Num Lockot, ha nem használod a numerikus billentyűzetet, mert feleslegesen fogyasztod az áramot.
Agent_Gabor
QUOTE(-moki- @ Nov 5 2009, 10:09 PM) *

Erről valamiért a Strangelove jutott az eszembe rolleyes.gif Aki megmondja, hogy miért, az kap egy hátba veregetést laugh.gif

There’ll be times
When my crimes
Will seem almost unforgivable
I give in
To sin
Because you have to make this life liveable
But when you think I’ve had enough
From this sea of love
I’ll take more than another riverfull
And I’ll make it all worthwhile
I’ll make your heart smile

Strangelove
Strange highs and strange lows
Strangelove
That’s how my love goes
Strangelove
Will you give it to me
Will you take the pain
I will give to you
Again and again
And will you return it

There’ll be days
When I’ll stray
I may appear to be
Constantly out of reach
I give in
To sin
Because I like to practise what I preach
I’m not trying to say
I’ll have it all my way
I’m always willing to learn
When you’ve got something to teach
And I’ll make it all worthwhile
I’ll make your heart smile

Pain
Will you return it
I’ll say it again
Pain [It’s immortal pain]

Pain
Will you return it
I won’t say it again

I give in – Again and again
I give in – Will you give it to me
I give in – I’ll say it again

tongue.gif
grasslover
Engem most leginkább az dühít, hogy az Oscar-jelöltek sora még sehol, ellenben, hogy ki vezeti majd azt a vörösszőnyeges nyáladzást, azt a reality sztárdömpinget, azt a milliárdos celebmustrát, azt a magamutogató céltalan szarkupacot, az lényeges. Eleve utálom Steve Martint és Alec Baldwint is, ezáltal biztos azt vették alapon, hogy én kiket nem bírok. Na őket. De az Oscar-díj átadásnak nem arról kéne szólni, hogy a FILM mennyire jó, hogy a FILM szereplői hogy alakítanak, hogy a forgatókönyvíró mit tett az asztalra, hogy a rendező mennyire eredményesen dirigált, hogy a CGI-animációs filmben mennyivel volt élethűbben megjelenítve az a +1 szőrszál, ami még tavaly kicsit kevésbé jött át IMAX HD-ben, mikor a kiskölyök meg akarta simogatni a mamutot (fúj...)...ööö...szóval ott tartottam, hogy az Oscar újból bebizonyította, hogy mindenről szól már az, csak a jó filmek díjazásáról nem. Megint nem fogom megnézni és megint csak majd mikor jól kialudtan kikászálódtam az ágyból, kattintok rá IMDB-n a díjazottak listájára.
Ante
Jaj, de rossz Steve-et sikerült kiválasztani, jaj sad.gif

Steve Martin szájából sztem még életében egy vicces félmondat se hangzott el, Alec Baldwinnak meg olyan feje van, mint egy lónyugtatón élő bernáthegyinek. De azért biztos jó lesz.
tenderlumpling
Nem értem a Cameron3D miért zavarja az embereket, és miért hiszik azt, hogy emiatt nem biztos, hogy jó lesz a film, na de most csak menjünk végig a filmográfiáján, mindegyik filmjében valami új dolgot próbált behozni látványügyileg (meg amúgy is 3D animációkkal foglalkozó visual artistként kezdte); de emellett mindig tudott adni komplex, pörgős, jó sztorikat, jó karaktereket, szóval egy megelőlegezett bizalom nem hiszem, hogy bűn lenne, igaz, a kétkedés sem, lévén 17 éve nem volt olyan filmje, amire azt mondanám: KEMERON!
gataka
Ha már itt tartunk, ez az Oscar dolog engem is dühít.

Bárcsak elválalták volna Downey-ék, legalább lett volna egy kis paródia, odamondogatás, randalírozás. Steve Martin meg kifejezetten irritál.
csecsetkathorvald
Engem az Oscar-díj egy az egyben dühít.

Real013
QUOTE(csecsetkathorvald @ Nov 6 2009, 03:33 PM) *

Engem az Oscar-díj egy az egyben dühít.

De miért? Mert oké, nem mindig az a film kapja, aminek kellene, meg vannak kifejezetten szar díjazottak is, de...biggrin.gif
Agent_Gabor
QUOTE(Real013 @ Nov 6 2009, 03:53 PM) *

De miért?

Engem például azért, mert a tévé ilyenkor tele szokott lenni az Oscar előkészületeiről (+ sztárpletyik, egyéb hasonló baromságokról) szóló riportokkal, magukról a jelölt/díjazott filmekről meg alig esik szó sleep.gif
Real013
QUOTE(Agent_Gabor @ Nov 6 2009, 04:03 PM) *

Engem például azért, mert a tévé ilyenkor tele szokott lenni az Oscar előkészületeiről (+ sztárpletyik, egyéb hasonló baromságokról) szóló riportokkal, magukról a jelölt/díjazott filmekről meg alig esik szó sleep.gif

Ilyen a világ, had éljen meg valamiből a Kókusz is.
csecsetkathorvald
QUOTE(Real013 @ Nov 6 2009, 03:53 PM) *

De miért? Mert oké, nem mindig az a film kapja, aminek kellene, meg vannak kifejezetten szar díjazottak is, de...biggrin.gif

Kábé ezért. Nyilván mindenkinek van pár fájó pont, pár személyes kedvenc, akinek mellőzése miatt nem kedveli az Akadémiát. De szerintem önmagában elgondolkodtató az, hogy a világ legismertebb díját gyakorlatilag csak amerikai filmeknek adják (jó, van vigaszdíjkategória a külföldieknek). Nincs bajom az amerikai filmmel, de az Oscarnak számomra van egy művi, mesterkélt utóíze, sok filmen érezni, hogy az Oscar-hajrára készültek, ahol ugye meghatározó a promócióra szánt összeg, nem egyszer halljuk kisebb költségvetéssel dolgozó rendezőktől, hogy nem volt pénzük vacsorát adni, stb. És az is feltűnő, hogy vannak favorizált és kevésbé favorizált színészek, a nyertes alakítással felérőket pedig minden valamirevaló európai művészfilmben találni... legalábbis kéne találni.
És ha már amerikai film: ezen a kategórián belül sem a markánsabb, maradandóbb filmeket díjazzák, mindenki tudja, hogy vannak tuti befutók. De ugye a hype... sokszor megmosolygom itt a fórumon is, hogy mennyire vártok egy-egy jól promotált filmet, pl. az Avatart, már kezdődnek is a parázs viták, közben meg lehet, hogy elsiklunk egy csomó másik szórakoztató/látványos/vicces, de kevésbé reklámozott film felett.
Szóval, az Oscar egy show szerintem. Ezzel nincs gond, de úgy is kell kezelni, nem kell drámai jelentőséget tulajdonítani neki. Minőség tekintetében inkább Cannes-ra érdemes figyelni, vagy ha USA, akkor a függetlenebb, kisebb filmeket bemutató Sundance.

Real013
QUOTE(csecsetkathorvald @ Nov 6 2009, 04:20 PM) *

Kábé ezért. Nyilván mindenkinek van pár fájó pont, pár személyes kedvenc, akinek mellőzése miatt nem kedveli az Akadémiát. De szerintem önmagában elgondolkodtató az, hogy a világ legismertebb díját gyakorlatilag csak amerikai filmeknek adják (jó, van vigaszdíjkategória a külföldieknek). Nincs bajom az amerikai filmmel, de az Oscarnak számomra van egy művi, mesterkélt utóíze, sok filmen érezni, hogy az Oscar-hajrára készültek, ahol ugye meghatározó a promócióra szánt összeg, nem egyszer halljuk kisebb költségvetéssel dolgozó rendezőktől, hogy nem volt pénzük vacsorát adni, stb. És az is feltűnő, hogy vannak favorizált és kevésbé favorizált színészek, a nyertes alakítással felérőket pedig minden valamirevaló európai művészfilmben találni... legalábbis kéne találni.
És ha már amerikai film: ezen a kategórián belül sem a markánsabb, maradandóbb filmeket díjazzák, mindenki tudja, hogy vannak tuti befutók. De ugye a hype... sokszor megmosolygom itt a fórumon is, hogy mennyire vártok egy-egy jól promotált filmet, pl. az Avatart, már kezdődnek is a parázs viták, közben meg lehet, hogy elsiklunk egy csomó másik szórakoztató/látványos/vicces, de kevésbé reklámozott film felett.
Szóval, az Oscar egy show szerintem. Ezzel nincs gond, de úgy is kell kezelni, nem kell drámai jelentőséget tulajdonítani neki. Minőség tekintetében inkább Cannes-ra érdemes figyelni, vagy ha USA, akkor a függetlenebb, kisebb filmeket bemutató Sundance.

Én sem adok nagy jelentőséget neki, max annyit, hogy az Oscar díjas régebbi filmeket igyekszem megnézni, mert azok általában nem rosszak. Meg szeretem éjjel megnézni a gálát, főleg úgy, hogy Dante meg Moki meg én meg még páran végigkommenteljük az eseményt:D
tenderlumpling
QUOTE(Real013 @ Nov 6 2009, 04:28 PM) *

Én sem adok nagy jelentőséget neki, max annyit, hogy az Oscar díjas régebbi filmeket igyekszem megnézni, mert azok általában nem rosszak. Meg szeretem éjjel megnézni a gálát, főleg úgy, hogy Dante meg Moki meg én meg még páran végigkommenteljük az eseményt:D

Szilveszter is hülyeség, mégis mindenki végigbulizza, nem igaz? biggrin.gif Ha show, hát show, miért ne élvezhetné bárki a celebfelhajtásos, egyáltalán nem rossz filmek versenyét, amikor MELLETTE ugyanúgy bármikor követhetjük az igényes filmek termését (mert szerintem e fórumon csak nem olyan vaksügérek, hogy az Avatar ragyogásában ne vennék észre a Moont, vagy akármit).
Real013
QUOTE(tenderlumpling @ Nov 6 2009, 04:41 PM) *

Szilveszter is hülyeség, mégis mindenki végigbulizza, nem igaz? biggrin.gif Ha show, hát show, miért ne élvezhetné bárki a celebfelhajtásos, egyáltalán nem rossz filmek versenyét, amikor MELLETTE ugyanúgy bármikor követhetjük az igényes filmek termését (mert szerintem e fórumon csak nem olyan vaksügérek, hogy az Avatar ragyogásában ne vennék észre a Moont, vagy akármit).

Így van.

Mi az a Moon?

biggrin.gif
tenderlumpling
mi az a internet
Real013
QUOTE(tenderlumpling @ Nov 6 2009, 04:45 PM) *

mi az a internet

Ahonnan mindenki pornót tölt le és filmeket fikáz? huh.gif
tenderlumpling
QUOTE(Real013 @ Nov 6 2009, 04:47 PM) *

Azt hittem azok a karikák amiket a gabonamezőkbe rajzolnak... na mindegy.

Na jó, ma hülye vagyok laugh.gif
gataka
QUOTE(Real013 @ Nov 6 2009, 04:47 PM) *

Nem.

Az internet egy nemzetközileg elterjedt, angol eredetű szóból ered (internetwork), magyarul: ’hálózatok hálózata’. Az egész világot körülölelő számítógép-hálózat, hatalmas rendszer, amely számítógép-hálózatokat fog össze. Ennek eredménye egyfajta kibertér, amely a valódi világ mellett alternatív teret biztosít. Az internet a számítógépek összekötéséből jött létre, hogy az egymástól teljesen különböző hálózatok egymással átlátszó módon tudjanak elektronikus leveleket cserélni, állományokat továbbítani.

Dühítő, hogy ezt sem tudod. wink.gif biggrin.gif
Ravenstorm
QUOTE(gataka @ Nov 6 2009, 04:07 PM) *

Nem.

Az internet egy nemzetközileg elterjedt, angol eredetű szóból ered (internetwork), magyarul: ’hálózatok hálózata’. Az egész világot körülölelő számítógép-hálózat, hatalmas rendszer, amely számítógép-hálózatokat fog össze. Ennek eredménye egyfajta kibertér, amely a valódi világ mellett alternatív teret biztosít. Az internet a számítógépek összekötéséből jött létre, hogy az egymástól teljesen különböző hálózatok egymással átlátszó módon tudjanak elektronikus leveleket cserélni, állományokat továbbítani.

Dühítő, hogy ezt sem tudod. wink.gif biggrin.gif

Magyarul filmeket fikázni és pornót letölteni sleep.gif
Hares
Dühít hogy Tender 1 évvel idősebb.Semmi se a régi már.De azért boldogot.
tenderlumpling
QUOTE(Hares @ Nov 6 2009, 10:49 PM) *

Dühít hogy Tender 1 évvel idősebb.Semmi se a régi már.De azért boldogot.

Ne is mondjad. smile.gif Annyi minden volt ez évben, annyit változtam, annyit vesztettem, annyit szereztem. Furcsa az egész élet.
Mortanius
QUOTE(Ravenstorm @ Nov 6 2009, 08:16 PM) *

Magyarul filmeket fikázni és pornót letölteni sleep.gif

"Pornót csereberélni", csak hogy pontosak legyünk a magyar szinkronhoz
Joey_
Először arra jutottam, hogy vazz! dry.gif
Aztán arra, hogy vazz, ez nekem nagyon kell! laugh.gif
IPB Image
gataka
QUOTE(Joey_ @ Nov 7 2009, 12:24 PM) *

Először arra jutottam, hogy vazz! dry.gif
Aztán arra, hogy vazz, ez nekem nagyon kell! laugh.gif

Majd írjál róla ám. biggrin.gif
DaVeman
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Nov 4 2009, 07:25 PM) *

Pont mostanában volt róla hír. Szóval még azért várhatsz rá.

"jövő év második felében nekikezdhetnek a projektnek."

Atyaúristen, ha akkor lenne mozikban az is késő lenne, hát még így, áááááááááá
Ante
Dickens Christmas Carol-jének Jim Carrey-s változatát karácsony előtt egy hónappal mutatják be. Nem csak, hogy milyen dolog ez, de miért? Dühöngök.
a880120
Az milyen már, hogy a Chaplin némafilmeket akarják kiadni BD-n? Ezek azok a filmek, amikhez nem szabadna hozzápiszkálni ilyen mértékben, szerintem sad.gif

Meg, hogy fognak ezek azokban a ronda kék tokokban kinézni?
IPB Image

Elment az eszük.
Agent_Gabor
QUOTE(a880120 @ Nov 10 2009, 05:07 PM) *

Az milyen már, hogy a Chaplin némafilmeket akarják kiadni BD-n? Ezek azok a filmek, amikhez nem szabadna hozzápiszkálni ilyen mértékben, szerintem sad.gif

IPB Image

Elment az eszük.

Háát... Egy fokkal jobb, mintha remake-elni szeretnék a filmeket Michael Bay rendezővel, amiben persze Matthew McConaughey lenne a főszereplő, az ő barátnője pedigterészetesen Megan Fox és Kate Hudson lenne a vásznon dry.gif
Talán feltűnne egy-két gyilkos robot, óriás vipera, meteorit, napkitörés, h1n1, etc.

szerk.: OST: Akon, 50 Cent, Jay-z, Sean Paul, Pussycat Dolls, Aerosmith.
grasslover
QUOTE(a880120 @ Nov 10 2009, 05:07 PM) *

http://www.xpress.hu/dvd/cover/nagy/2083.jpg

Elment az eszük.

Az nem hozzápiszkálás, ha feljavítják valamelyest a képminőséget. Nagyon úgyse fognak belenyúlni a képarányba, esetleg nagy felbontásba rakják. Én határozottan mellette vagyok, hogy blurayen megjelenjenek hasonlóan színvonalas klasszikus-klasszikusok, mert ha nem öröklődnének át, akkor esetleg hosszú távon elfelejtődne az egyre gyorsuló, fiatalabb generáció között. Abszolút nem rossz dolog ez...hiszen már a VHS-t is lehetne szidni, hogy "mégis hogy képzelik ezt, ilyen lealacsonyító, hiszen ez anno moziban ment! sleep.gif", amire meg hatványozottan jöhet a DVD kiadás, hogy mégis milyen felháborító már, hogy dévédé...miért,bazz? smile.gif
-moki-
Jöhetne minden Blurayre... én is maximális vállszélességgel támogatom.

Szal egy Chaplin film élvezetében annyira nem játszik sokat közre az, hogy a kópia minősége milyen. Oké, sokan szeretik a super8-as és egyéb szalagos formátumokat, mert annak megvan a maguk sajátos hangulata, de ha valaki úgy nézi ezeket a filmeket, akkor a végeredményben nem csak a film megtekintéséből származó élvezeteket keresik.

Plusz aki még nem látta a Casablanca bluray-t, az nem is tudhatja, hogy mekkora dolog ez a bluray és hogy mennyit jelent a klasszikusok megőrzése terén.
Drakeamarth
A Twilight: New Moon megdöntötte a legerősebb nyitónapi bevétel rekordját. Vélemények?
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.