Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Dühöngő Topik
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Drakeamarth
Üdvözlet!

Hirtelen felindulásból elkövetett téma.

Kicsit amolyan hivatalos OFF-topiknak szánom, ahol jól el lehet vitatkozni, esetleg egyetérteni, vagy éppen egymást hergelni.

Az alaptéma olyan események, személyek, nyilatkozatok (azaz bármi, ami a filmek világával kapcsolatos), amelyeket nem lehet szó nélkül hagyni. Ide beírhatjátok, kitárgyaljuk. Lehet akármi, egy elbarmolt filmötlet, egy színész béna alakítása, egy rosszul sikerült nyilatkozat, vagy egy akármilyen esemény.

Nem biztos, hogy hosszú életű lesz, mindenesetre én próbálom két példával prezentálni, hogy képzelem az egészet. Két dolog irritál:

1. Hogy lehetséges, hogy az idei év legnagyobb pénzügyi sikere egyben 2009 legrosszabb, legtrágyább és legagysejtgyilkolóan ostoba filmjéé is egyben? Természetesen a Transformers második részéről beszélek.

2. Azt sejtettem Jack Nicholsonról, hogy nem a kifinomult stílusáról híres, de amit Heath Ledger halála után nyilatkozott a színészről, kifejezetten tahó. Nyilván bedurcizott, mert 70 évesen nem ő játszhatta el Jokert.
Real013
QUOTE(Drakeamarth @ Nov 3 2009, 12:00 AM) *

Üdvözlet!

Hirtelen felindulásból elkövetett téma.

Kicsit amolyan hivatalos OFF-topiknak szánom, ahol jól el lehet vitatkozni, esetleg egyetérteni, vagy éppen egymást hergelni.

Az alaptéma olyan események, személyek, nyilatkozatok (azaz bármi, ami a filmek világával kapcsolatos), amelyeket nem lehet szó nélkül hagyni. Ide beírhatjátok, kitárgyaljuk. Lehet akármi, egy elbarmolt filmötlet, egy színész béna alakítása, egy rosszul sikerült nyilatkozat, vagy egy akármilyen esemény.

Nem biztos, hogy hosszú életű lesz, mindenesetre én próbálom két példával prezentálni, hogy képzelem az egészet. Két dolog irritál:

1. Hogy lehetséges, hogy az idei év legnagyobb pénzügyi sikere egyben 2009 legrosszabb, legtrágyább és legagysejtgyilkolóan ostoba filmjéé is egyben? Természetesen a Transformers második részéről beszélek.

2. Azt sejtettem Jack Nicholsonról, hogy nem a kifinomult stílusáról híres, de amit Heath Ledger halála után nyilatkozott a színészről, kifejezetten tahó. Nyilván bedurcizott, mert 70 évesen nem ő játszhatta el Jokert.

1, Úgy, hogy az emberek jobban szeretnek nemgondolkodva nagyokat ámuldozni CGI masinákon, mint kicsit is gondolkozva, emlékezetes, de talán nehezebben emészthető filmeket nézni. Na meg teljes laikusoknak nem tűnik fel, ha egy film nincs összerakva rendesen...
Agent_Gabor

QUOTE(Real013 @ Nov 3 2009, 12:11 AM) *

1, Úgy, hogy az emberek jobban szeretnek nemgondolkodva nagyokat ámuldozni CGI masinákon, mint kicsit is gondolkozva, emlékezetes, de talán nehezebben emészthető filmeket nézni. Na meg teljes laikusoknak nem tűnik fel, ha egy film nincs összerakva rendesen...

1. Nem vagyunk egyformák. Én a Filmre úgy gondolok, mint művészeti ágra, mások csupán kikapcsolódni szeretnének.
Más dolog, hogy vannak tényleg írtó szórakoztató filmek, míg vannak, amik csak a látványra, a felszínes dolgokra (nagy csöcsök, badabummm) mennek, és megint más kérdés, hogy kinek mi jön be...
Real013
QUOTE(Agent_Gabor @ Nov 3 2009, 12:22 AM) *

1
Más dolog, hogy vannak tényleg írtó szórakoztató filmek, míg vannak, amik csak a látványra, a felszínes dolgokra (nagy csöcsök, badabummm) mennek, és megint más kérdés, hogy kinek mi jön be...

És a TF az utóbbi, pedig jó látványfilmek is voltak az évben...
Agent_Gabor
QUOTE(Agent_Gabor @ Nov 3 2009, 12:22 AM) *

1. Nem vagyunk egyformák. Én a Filmre úgy gondolok, mint művészeti ágra, mások csupán kikapcsolódni szeretnének.

Hm... asszem az exploitation filmek megint más kategória, de az is csak ízlés kérdése.

QUOTE(Real013 @ Nov 3 2009, 12:29 AM) *

És a TF az utóbbi, pedig jó látványfilmek is voltak az évben...

Hm... Én azt látom (de ez csak egyéni vélemény), hogy a TF annyira görcsösen akar cool amcsi-világmegmentős film lenni, hogy megfullad a saját csillogásában.

Szerk.: haverokkal ma épp a Függetlenség napját néztük. Már rég láttam, még évekkel ezelőtt, azóta jó sokat változtam minden tekintetben, máshogy nézek filmet is. 15 évesen még nem zavart (fel sem tűnt), hogy a nagy derék jú-esz-é pátoszban fürödve megmenti a bolygót, most viszont annyira irritál, hogy borsódzik tőle a hátam. Mint minden második álszent amcsi filmtől...
vmiki88
QUOTE(Agent_Gabor @ Nov 3 2009, 12:37 AM) *

Szerk.: haverokkal ma épp a Függetlenség napját néztük. Már rég láttam, még évekkel ezelőtt, azóta jó sokat változtam minden tekintetben, máshogy nézek filmet is. 15 évesen még nem zavart (fel sem tűnt), hogy a nagy derék jú-esz-é pátoszban fürödve megmenti a bolygót, most viszont annyira irritál, hogy borsódzik tőle a hátam. Mint minden második álszent amcsi filmtől...

ja, ezért volt jó kikapcsolódás számomra a District 9 smile.gif (mármint a sci-fi műfaján belül)

Vagy lehet, hogy rossz napja volt rolleyes.gif
Ante
Beszart a laptopom, és egy hétig nem tudok filmeket nézni. Dühönghetek? mad.gif

Dühöngök.
grasslover
QUOTE(Ante @ Nov 3 2009, 11:19 AM) *

Dühöngök.

Tévé, mozi esetleg? biggrin.gif
csecsetkathorvald

Örülök, hogy én nem járultam hozzá ehhez a hatalmas anyagi sikerhez. Már az első rész sem érdekelt, sőt, egyáltalán nem érdekelnek a robotos-látványos-akciós filmek, ellenben gyakran dühöngök, szvsz jó ötlet volt létrehozni a topicot.
gataka
QUOTE(Ante @ Nov 3 2009, 11:19 AM) *

Dühöngök.

Nézzed egy hétig a Carell poszteredet.

Vagy az már kicsit használt? unsure.gif
biggrin.gif

QUOTE(csecsetkathorvald @ Nov 3 2009, 02:38 PM) *

Örülök, hogy én nem járultam hozzá ehhez a hatalmas anyagi sikerhez.

Szintén. Isten ments, hogy én is okozója legyek mégtöbb májkölbéjfilmje reklámnak, üdítősdoboznak, palacknak, síró robotoknak...
Ante
QUOTE(grasslover @ Nov 3 2009, 12:48 PM) *

Tévé, mozi esetleg? biggrin.gif

Mozi betervezve, de most csupa szar van műsoron. Tévét meg elvből nem már eonok óta. Plussz, koliban nehezen menedzselhető...

Úgyhogy kénytelen vagyok közösségi programokat kovácsolni magamnak, de a zselatin időjárás miatt még a téli depi is farba támadott sad.gif

QUOTE(gataka @ Nov 3 2009, 04:07 PM) *

Nézzed egy hétig a Carell poszteredet.

Vagy az már kicsit használt? unsure.gif
biggrin.gif

Sajnos, az életnagyságú Carrell-poszter meg az alig használt szexbábu csak a fantáziáimban létezik a Vin Diesel műbroki és egyéb háztartási eszközök mellett... De mielőtt még valaki rosszat gondolna, van néhány fekete-fehér képem Ellen Page-ről is, és min. ötször láttam a Yes mant kizárólag Zooey Deschanel miatt wub.gif (csak gondoltam, megjegyzem, mielőtt a gay rajongói levelek megtöltenék a postafiókomat cool.gif )
Kalti
Én jelenleg ezen vagyok kiakadva. Mégis, hogyan jutottunk idáig, hogy ennyire hülyének lehet nézni a közönséget ? Egy újabb mélypontja a magyar filmgyártásnak, avagy a Kis Vuknál és az Álom.net-nél is van lejjebb...
a880120
QUOTE(Kalti @ Nov 3 2009, 05:10 PM) *

Én jelenleg ezen vagyok kiakadva. Mégis, hogyan jutottunk idáig, hogy ennyire hülyének lehet nézni a közönséget ? Egy újabb mélypontja a magyar filmgyártásnak, avagy a Kis Vuknál és az Álom.net-nél is van lejjebb...

És az író elégedetlenkedve nyilatkozik a végeredményrőll
csecsetkathorvald
QUOTE(a880120 @ Nov 3 2009, 05:18 PM) *

Ja, hát ez is elég röhejes. Fogalmam sincs, hogy megy a mai magyar filmgyártás, vagy hogy ki ez a stand-upos gyerek, de nagyon ellenszenves, ahogy a felelősséget hárítja.

Akkor hadd emlékezzek meg én is legújabb szerelmemről... Benkő Dániel Művész Úrról! Ezt igazából nem ide kéne írnom, mert egyáltalán nem dühít a művészúr létezése, de a feleségkeresős műsor több, mint szégyenletes.

Hero44
QUOTE(Kalti @ Nov 3 2009, 07:10 PM) *

"Ha valaki nekem "közönségfilm"-nek meri nevezni a Szuperbojz-t, azt szájbaverem." Haha.
Elolvasva ezt a kritikát olthatatlan vágyat érzek, hogy belenézzek a filmbe, mert nem tudom elképzelni mi válthat ki ilyen indulatokat biggrin.gif

csecsetkathorvald: Akkor hozzák vissza Győzikét?
Drakeamarth
A Superbojznak már a trailere is teljesen visszataszító volt. Bajom Imrét amúgy is rühellem, de ez tipikusan az a film, ami olyan szinten, eredendően rossz, hogy arra már tényleg nehéz szavakat találni...

Egyébként nem mintha az origo-s Lilikének a cikke olyan mérvadó lenne, elég sznob és beszűkült egy csaj, de kivételesen most igaza lehet.

Ha már itt tartunk, nem kicsit dühítő, hogy a magyar közönségfilm ideiglenes szárnyalása (Kaméleon, Nyomozó, Valami Amerika 2) után újfent visszatértünk a gagyihoz. Komolyan mondom, ha ezeket bemutatják külföldön (márpedig a Kis Vukot tuti bemutatták, még szinkron is készült hozzá híres színészekkel), szégyellem, hogy abból az országból származom, ahol ezek a förmedvények megszülettek.

Az is vicces volt, amikor az Álom.net-et még bemutatása előtt (!) a tavasz sikerfilmjének titulálták. Természetesen a film bukott, arra azért kíváncsi lennék, milyen szlogent nyomtatnak majd a dvd-re biggrin.gif
martin_dante

Szerintem simán a Paranormal Acitivity a legnagyobb pénzügyi sikere az évnek, mivel 16.000-ből készült, és már 90 millió körül jár...
Drakeamarth
Rosszul fogalmaztam, a legtöbb bevételre gondoltam.
a880120
Pár hete azon morfondírozom, hogy a (főleg amerikai) filmeknek mitől olyan tetű nagy a költségvetése. (egyébként van olyan oldal, ami részben ezzel is foglalkozik? Imdb-n nincs ilyen unsure.gif ) Szóval belemerültem egy kicsit a témában, és olyan meglepő dolgokak láttam, hogy:

Superbad: 20 millió $
Amerikai Pite: 10 $, folytatásai még többe kerültek

De mi az isten ilyen drága bennük? A sztár színészek? A félelmetes reklámhadjáratok? A CGI? Mi a fac emésztett fel a Pitében ennyibe? 2 milliárd forintot? unsure.gif

Miért kerül 15 millióval többe a Superbad (talán Rogen gázsija az egyetlen, ami igazán megnyomja, talán), mint a döbbenetes látványú Moon?

Egy only dvd-s termék miért kerül 10 millióba, mikor a bevétele meg sem közelíti? Egyáltalán miért kell olyan filmet csinálni, ami nyilvánvalóan szar, és kutyát sem érdekel?

Teljesen laikusként kérdem, elképedve... miért? Tényleg nem értem, és nem kérdőjelezem meg, azt, hogy ennyibe kerülnek, de nem tudom mi kerül ennyibe benne.

Joey_
QUOTE(a880120 @ Nov 4 2009, 02:48 AM) *

Pár hete azon morfondírozom, hogy a (főleg amerikai) filmeknek mitől olyan tetű nagy a költségvetése. (egyébként van olyan oldal, ami részben ezzel is foglalkozik? Imdb-n nincs ilyen unsure.gif ) Szóval belemerültem egy kicsit a témában, és olyan meglepő dolgokak láttam, hogy:

De mi az isten ilyen drága bennük? A sztár színészek? A félelmetes reklámhadjáratok? A CGI? Mi a fac emésztett fel a Pitében ennyibe? 2 milliárd forintot? unsure.gif

Miért kerül 15 millióval többe a Superbad (talán Rogen gázsija az egyetlen, ami igazán megnyomja, talán), mint a döbbenetes látványú Moon?

Egy only dvd-s termék miért kerül 10 millióba, mikor a bevétele meg sem közelíti? Egyáltalán miért kell olyan filmet csinálni, ami nyilvánvalóan szar, és kutyát sem érdekel?

Teljesen laikusként kérdem, elképedve... miért? Tényleg nem értem, és nem kérdőjelezem meg, azt, hogy ennyibe kerülnek, de nem tudom mi kerül ennyibe benne.

a The Ugly Truth emlékeim szerint 70 millába fájt, romkom létére... laugh.gif

nyilvánvalóan szar filmet csinálni, azt hogy kell? Ennek megértéséhez segítségünkre van ez a filmstúdió... rolleyes.gif biggrin.gif
Ante

Ezen már én is agyaltam:
- Hát a sztárfizuk alapból leakasztanak jó néhány milliót.
- A felszerelés, technika bérlése se lehet olcsó többhetes forgatásra.
- Egy min. 100 fős stábbal is számolni kell, akiknek a fizetése mondjuk egy kéthónapos forgatással számolva 500 e - 1 M $ között mozoghat.
- A díszletek felépítése, díszletfalvak bérlése, stúdióbérlés, munkálatok, pirotechnika stb.
- Az utómunkálatok, pirotechnika, CGI is felemészthet jópár millát hardver, szoftver, fizuval együtt
- Zene, hangstúdió fizuval, technikával együtt
- Plussz, a legdurvább ugye a promóciós kampány, ami pölö nyilván a Superbadnél jóval nagyobb fókusz volt, mint a Moonnál, ez világszinten több 10 millát is elvihet

De ha az ember megnéz egy olyan werket, mint a Jurassic Parkét, ahol 5 méteres robot-T-Rexet építettek egy darab jelenet kedvéért, és 93-as technológiával, hangversenyteremnyi számítógépszobákban készült a CGI, akkor már azon csodálkozik, hogy hogy jöttek ki belőle ilyen olcsón.

Arról nem is beszélve, hog még a legalapabb szegálos B-filmekben is gallyra vágnak néhány Ferrarit, és felrobbantanak néhány családi házat. smile.gif
Joey_
QUOTE(Ante @ Nov 4 2009, 11:38 AM) *

Arról nem is beszélve, hog még a legalapabb szegálos B-filmekben is gallyra vágnak néhány Ferrarit, és felrobbantanak néhány családi házat. smile.gif

Azok a Ferrarik a használtautókerből vannak mondjuk 50000 dolcsiért, a ház meg valami kibelezett, bontásra váró rom, szintén nem túl drágán. biggrin.gif
-moki-
QUOTE(Joey_ @ Nov 4 2009, 10:42 AM) *

Azok a Ferrarik a használtautókerből vannak mondjuk 50000 dolcsiért, a ház meg valami kibelezett, bontásra váró rom, szintén nem túl drágán. biggrin.gif

Az autókat többnyire építik. 5000 dolcsiból megcsinálnak egy kamu Ferrarit bármikor biggrin.gif
Joey_
QUOTE(-moki- @ Nov 4 2009, 11:45 AM) *

Az autókat többnyire építik. 5000 dolcsiból megcsinálnak egy kamu Ferrarit bármikor biggrin.gif

Ja, ez a másik megoldás. Valami Mercuryra ráhúznak egy új skint, a hangmérnökök meg elintézik a többit. laugh.gif
Joey_
Ilen jeleneteknél nem koncolják fel az alkotókat? unsure.gif
IPB Image
IPB Image
utóbbi kép egy utasszállítóból repülőből nézve készült...Itt közeledik éppen:
IPB Image
laugh.gif
csecsetkathorvald
QUOTE(Drakeamarth @ Nov 3 2009, 10:24 PM) *

Egyébként nem mintha az origo-s Lilikének a cikke olyan mérvadó lenne, elég sznob és beszűkült egy csaj, de kivételesen most igaza lehet.

Nem számoltam meg, de érzéseim szerint a Revanche kritkánál háromnál többször írta le a b@szni igét. Noha ez tartalmilag indokolt, hiszen a szereplők egyik utolsó mentsvára, és Trent Reznor is hasonló véleményen van, mégsem tudott nem feltűnni, milyen célzottan és hangsúlyosan használja a szót.

Agent_Gabor
QUOTE(Joey_ @ Nov 4 2009, 12:48 PM) *

IPB Image

Sztem ezt az alkotók sem gondolták komolyan laugh.gif

QUOTE(csecsetkathorvald @ Nov 4 2009, 03:04 PM) *

Trent Reznor is hasonló véleményen van

Ezt hol olvastad? Érdekelne. smile.gif
csecsetkathorvald
QUOTE(Agent_Gabor @ Nov 4 2009, 05:07 PM) *

Ezt hol olvastad? Érdekelne. smile.gif

Tudtommal Reznor nem nyilatkozott osztrák művészfilmekről, ezt a Closerből sikerült leszűrnöm, és mivel mind a szám, mind a film friss élmény, öszekapcsoltam a kettőt biggrin.gif
Agent_Gabor
QUOTE(csecsetkathorvald @ Nov 4 2009, 06:16 PM) *

Tudtommal Reznor nem nyilatkozott osztrák művészfilmekről, ezt a Closerből sikerült leszűrnöm, és mivel mind a szám, mind a film friss élmény, öszekapcsoltam a kettőt biggrin.gif

Marhára összepasszl a kettő biggrin.gif

Nin koncert megvolt júliusban? cool.gif Odaba.szós volt cool.gif
csecsetkathorvald
QUOTE(Agent_Gabor @ Nov 4 2009, 06:34 PM) *

Marhára összepasszl a kettő biggrin.gif

Nin koncert megvolt júliusban? cool.gif Odaba.szós volt cool.gif

Szabad asszociáció, vagy mi biggrin.gif

Nem, mert nem rajongok a NIN-ért, sőt, vasárnapi hallgatójuk vagyok... de a Closer videója engem is szíven ütött biggrin.gif
DaVeman
Hol a rákba késik már a Sin City 2, 2006 augusztusra volt ígérve, 3 éve semmi hír mad.gif narancslé 1 filmet várok az is befuccsol.
Iam_The_Ghost
QUOTE(DaVeman @ Nov 4 2009, 07:13 PM) *

Hol a rákba késik már a Sin City 2, 2006 augusztusra volt ígérve, 3 éve semmi hír mad.gif narancslé 1 filmet várok az is befuccsol.

Pont mostanában volt róla hír. Szóval még azért várhatsz rá.
Drakeamarth

Bár Ante már válaszolt a kérdésedre, én azért ezt az oldalt ajánlanám, költségvetés/bevételi témában.

Sin City 2 meg talán sohasem fog elkészülni sad.gif
Drakeamarth
Ez így nagyon nem frankó, Zemeckis bekattant sad.gif sad.gif sad.gif
grasslover
Lehet én vagyok konzervdobozban nevelkedett, de what the fuck is that performance capture motherfuckin shitload dierrhea up in my ass?
Mortanius
QUOTE(Joey_ @ Nov 4 2009, 12:48 PM) *

Ilen jeleneteknél nem koncolják fel az alkotókat? unsure.gif

Mega Shark? Ez nagyon komoly lehet. laugh.gif
Drakeamarth
QUOTE(grasslover @ Nov 4 2009, 10:56 PM) *

Lehet én vagyok konzervdobozban nevelkedett, de what the fuck is that performance capture motherfuckin shitload dierrhea up in my ass?

Kb. ugyanaz mint a motion capture, csak más a neve. És van egy kis kamera a színész arcával szemben, ami folyamatosan veszi a játékát.
Real013
Én azon dühöngök, hogy a Drome egyes tagjai Benkő Dánielre pazarolják az idejüket, és írást raknak ki róla. Hova fajul a világ? dry.gif biggrin.gif
grasslover
QUOTE(Drakeamarth @ Nov 4 2009, 11:03 PM) *

Kb. ugyanaz mint a motion capture, csak más a neve. És van egy kis kamera a színész arcával szemben, ami folyamatosan veszi a játékát.

Aah.

*rolling rockot meghúz*

Fuck.
Drakeamarth
Kb. nekem is ugyanez a véleményem. Mi a francért kell beleerőltetni ezt a szart, amikor az eredeti filmben olyan jól működött az élő színészek/rajzfilmfigurák párosítás? Most zombiszerű, élőhalott színészutánzatok lesznek rajzfilmfigurákkal. Remélem utóbbiakat legalább nem cseszik el.
grasslover
QUOTE(Drakeamarth @ Nov 4 2009, 11:09 PM) *

Kb. nekem is ugyanez a véleményem. Mi a francért kell beleerőltetni ezt a szart, amikor az eredeti filmben olyan jól működött az élő színészek/rajzfilmfigurák párosítás? Most zombiszerű, élőhalott színészutánzatok lesznek rajzfilmfigurákkal. Remélem utóbbiakat legalább nem cseszik el.

Mondjuk ha azt fogja ezzel tanulságként bemutatni, hogy a rajzfilmfigurák mennyivel rulzabbak a rohadék szídzsíáj verzsönökkel szemben, akkor aláírom hogy poénnak jó lesz...de az első rész noir feelingje az nagyon el fog tűnni úgyérzem...
Drakeamarth
Nem valószínű, hogy ezt a tanulságot vonná le, annyira bele van szerelmesedve a technikájába.

És gondolom a 3D-t is borítékolhatjuk.
grasslover
Hát akkor nézzék a tömegek, én be nem ülök rá rolleyes.gif
Drakeamarth
3D nyomulásával nincs bajom, feltéve, ha normális, 2D-s kópiákat is gyártanak. Márpedig Magyarországon a Christmas Carolt csak 3D-sen lehet megnézni,
Agent_Gabor
Ha már Roger nyuszi barátunk a téma (9-10 évesen kb naponta néztem meg), akkor egy átfogó költői kérdés:
Mi a rákért kell erőltetni a fölösleges folytatásokat?! dry.gif mad.gif
Drakeamarth
Pénzért.
a880120
QUOTE(Agent_Gabor @ Nov 4 2009, 11:41 PM) *

Mi a rákért kell erőltetni a fölösleges folytatásokat?! dry.gif mad.gif

Mert szegénynek elvitte a siker az eszét, mint Spielbergnek.

Drake, kösz a linket, majd átnyálazom.

Agent_Gabor
QUOTE(Drakeamarth @ Nov 4 2009, 11:46 PM) *

Pénzért.

Tudom, ezért volt költői kérdés.

Elkurvul a művészet... sad.gif
a880120
Amúgy azon se lennék meglepődve, ha Zemeckis fogná Cameron kameráit, és pár száz millából csinálná a Roger nyúl 2-t biggrin.gif ... olyan avatarosan. Na akkor tuti nem leszek rá kíváncsi.
-moki-
Jee, Cameron őrületének végső stádiumában meggyilkolta a filmgyártást. Viszlát organikusság... üdvöz légy digitális szürkeség. Így minden film úgy fog kinézni a jövőben, mint egy videójáték intro... pazar biggrin.gif

Pár év és oda fogunk jutni, hogy értékelni fogom a Star Wars trilógiát biggrin.gif

Nekem azzal nincs bajom, ha a cgi-t okosan használják, mint pölö Fincher és az őrült kameramozgásai, de amikor teljesen unalmas és egyszerű dolgokat, amiket proppal, emberekkel is meg lehetne oldani, lecgiznek, az vérlázító biggrin.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.