Sziasztok!
Van már egy hasonló topic, de úgy döntöttem nyitok egyet külön, csak ennek a témának, elkülönítve, így nem lesz összeömlesztve a filmes idézetekkel, és csak rá tudtok koncentrálni
A játék lényege, hogy valaki tesz egy képet egy filmből(lehet link, de direkt beillesztett kép is), a többiek pedig megpróbálják kitalálni, hogy melyik produkcióból való a képrészlet. Viszont hogy ne legyen túl sok az OFF és a flame, így csináltam egy kis szabályt is hozzá:
1; Mindenki csak három alkalommal tippelhet!
2; Mindenki csak három alkalommal kérhet segítséget!
3; A feladvány az egész estés élőszereplős produktumokon kívül egyaránt vonatkozik sorozatokra és rajzfilmekre is(anime, animációs, Walt Disney)!
4; A kép kitalálására három nap áll rendelkezésre. Ha ez alatt az időlimit alatt nem születik végeredmény, úgy a képet rakó fórumozó eldönti, hogy ki tegye a következő feladványt!
5; Ha a három nap letelte után sem jelentkezik az illető, rakhat bárki új képrészletet!
6; Ha valakire rászállt a képrakás joga, akkor természetesen élhet azon lehetőséggel is az illető, hogy másra ruházza rá a jogot!
7; Megkérek mindenkit, hogy legyen olyan kedves, és ne OFF-oljon, Flame-eljen és trolloskodjon! Köszönöm!
Jó játékot kívánok mindenkinek!
Akkor kezdem én:
Íme: