Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Filmképes Játék!
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Guts1983
Sziasztok!

Van már egy hasonló topic, de úgy döntöttem nyitok egyet külön, csak ennek a témának, elkülönítve, így nem lesz összeömlesztve a filmes idézetekkel, és csak rá tudtok koncentrálni smile.gif

A játék lényege, hogy valaki tesz egy képet egy filmből(lehet link, de direkt beillesztett kép is), a többiek pedig megpróbálják kitalálni, hogy melyik produkcióból való a képrészlet. Viszont hogy ne legyen túl sok az OFF és a flame, így csináltam egy kis szabályt is hozzá:

1; Mindenki csak három alkalommal tippelhet!

2; Mindenki csak három alkalommal kérhet segítséget!

3; A feladvány az egész estés élőszereplős produktumokon kívül egyaránt vonatkozik sorozatokra és rajzfilmekre is(anime, animációs, Walt Disney)!

4; A kép kitalálására három nap áll rendelkezésre. Ha ez alatt az időlimit alatt nem születik végeredmény, úgy a képet rakó fórumozó eldönti, hogy ki tegye a következő feladványt!

5; Ha a három nap letelte után sem jelentkezik az illető, rakhat bárki új képrészletet!

6; Ha valakire rászállt a képrakás joga, akkor természetesen élhet azon lehetőséggel is az illető, hogy másra ruházza rá a jogot!

7; Megkérek mindenkit, hogy legyen olyan kedves, és ne OFF-oljon, Flame-eljen és trolloskodjon! Köszönöm!

Jó játékot kívánok mindenkinek!

Akkor kezdem én:

Íme:

csecsetkathorvald
Áháhá, Klaus Kinski mint Nosferatu a Werner Herzog Nosferatu, az éjszaka fantomjából. Esetleg a Klaus Kinskinek /Max Schrecknek öltözött Willem Dafoe, de azt nem láttam. Inkább Kinskinek nézem.

Guts1983
QUOTE(csecsetkathorvald @ Nov 18 2009, 04:43 PM) *

Áháhá, Klaus Kinski mint Nosferatu a Werner Herzog Nosferatu, az éjszaka fantomjából.

Üdv!

Tökéletes és szép megfejtés, tiéd a lehetőség! taps.gif

UI: Nagyon atmoszférikus kis film, így aki még nem látta, az feltétlenül tekintse meg; szerintem az eredeti Nosferatu legemlékezetesebb feldolgozása és egyben újraértelmezése smile.gif
csecsetkathorvald
QUOTE(Guts1983 @ Nov 19 2009, 08:37 AM) *

Üdv!

Tökéletes és szép megfejtés, tiéd a lehetőség! taps.gif

UI: Nagyon atmoszférikus kis film, így aki még nem látta, az feltétlenül tekintse meg; szerintem az eredeti Nosferatu legemlékezetesebb feldolgozása és egyben újraértelmezése smile.gif

Átadom a leggyorsabb jelentkezőnek, nem akarok a képekkel szerencsétlenkedni. Csak örültem, hogy végre én is felismerek valamit a képfejtős játékokban biggrin.gif - az egyik kedvenc filmem, rég láttam.

Agent_Gabor
QUOTE(csecsetkathorvald @ Nov 19 2009, 12:48 PM) *

Átadom a leggyorsabb jelentkezőnek, nem akarok a képekkel szerencsétlenkedni. Csak örültem, hogy végre én is felismerek valamit a képfejtős játékokban biggrin.gif - az egyik kedvenc filmem, rég láttam.

Na majd akkor én! smile.gif

IPB Image
Guts1983
QUOTE(Agent_Gabor @ Nov 20 2009, 03:38 PM) *

Na majd akkor én! smile.gif

Hmm, ismerős, de csak tippelni tudok: Aki bújt, aki nem 2.
grasslover
Six Feet Under, ha jól sejtem az ott Nate a busz ajtajában.
Agent_Gabor
QUOTE(grasslover @ Nov 22 2009, 05:59 PM) *

Six Feet Under, ha jól sejtem az ott Nate a busz ajtajában.

Igen, így van.
Sensei007
Új kép, szerintem ez könnyű lesz biggrin.gif
IPB Image

Bocs hogy kicsi a kép
Kult13
Casualties of War? unsure.gif
Sensei007
QUOTE(Red13 @ Jun 28 2010, 09:07 PM) *

Casualties of War? unsure.gif

Igen!!! biggrin.gif
Kult13
Ez is könnyű szerintem.
IPB Image
Drakeamarth
My Blueberry Nights
Kult13
QUOTE(Drakeamarth @ Jun 28 2010, 10:48 PM) *

My Blueberry Nights

Bing Bing Bing talált!
Sensei007
Ez egy sorozat xd

IPB Image
Sophiaso
a megfejtést ugyan nem tudom erre, de kiszedtem a duplapostot smile.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(Sensei007 @ Jun 29 2010, 12:02 AM) *

Dead Like Me.
Sensei007
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Jun 29 2010, 01:12 PM) *

Dead Like Me.

Igen!! smile.gif

Mostanában ezt a sorozatot nézem
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.