Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Sajt
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
erahurka
Üdv mindenkinek!
Először is, miről szól a Sajt: Három srác egy nyaraló felé tart, de az túl messze van, így kénytelenek az éjszakát az erdő közepén egy sátorban tölteni. Ekkor még nem is gondolnák, hogy a legnagyobb veszély ami leselkedik rájuk, az a sajt. Másnap sajtok százai támadnak rájuk. Egyedül semmi esélyük nem lenne, ám találkoznak egy igazi túlélővel, aki segít nekik felvenni a harcot a sárga gonosszal, és elszabadul a pokol...

4 megbízható embert várunk.

Addig is a honlapunk: http://kiviclub.atw.hu

Tudjuk, hogy az első filmünk (Elzárkózva) nem sikerült jól, de azzal sietnünk kellett az O.K.Filmszemlére. 1 délután írtuk meg, aztán olyan 3-4 nap alatt leforgattuk. A Sajt igényesebb lesz.
Ante
Hehe, nekem nagyon tetszik az alapötlet, sok sikert hozzá! Én maximum csak dramaturgként, íróként, ilyesmiként szállnék be, de azt is csak virtuálisan...

Egyébként, megnéztem az Elzárkózva című kisfilmetek és aranyos. cool.gif
erahurka
QUOTE(Ante @ Mar 5 2010, 10:19 PM) *

Hehe, nekem nagyon tetszik az alapötlet, sok sikert hozzá! Én maximum csak dramaturgként, íróként, ilyesmiként szállnék be, de azt is csak virtuálisan...

Egyébként, megnéztem az Elzárkózva című kisfilmetek és aranyos. cool.gif

Örülök hogy tetszett az Elzárkózva:) A Sajt forgatókönyve kész van, arra nem kell ember. Én írtam cool.gif
Ante
Akkor ti most gyakorlatilag "színészeket" kerestek? Szöveges szerepe vagy statiszta? cool.gif
Mortanius
Én legalább olyan jó statiszta vagyok mint Jay és Néma Bob. cool.gif
erahurka
QUOTE(Ante @ Mar 6 2010, 07:22 PM) *

Akkor ti most gyakorlatilag "színészeket" kerestek? Szöveges szerepe vagy statiszta? cool.gif

Színészeket. Nyílván nem profikat...
Karez
A sajt(ok) mint a film legfőbb elemei gondolom boltban vett, temérdek sokaságú TRAPista és ementálé sajt lenne. rolleyes.gif
Esetleg a végén egy hatalmas mutáns sajt is lesz? laugh.gif
(stílusosan mint a black sheep filmnél)

Jah és a legfontosabb:
Helyileg hol lenne a forgatás?
Joey_
Ez ilyen magyar Attack of the Killer Tomatoes? unsure.gif
erahurka

A sajt(ok) mint a film legfőbb elemei gondolom boltban vett, temérdek sokaságú TRAPista és ementálé sajt lenne.
Esetleg a végén egy hatalmas mutáns sajt is lesz?
(stílusosan mint a black sheep filmnél)

Jah és a legfontosabb:
Helyileg hol lenne a forgatás?

Igen, boltban vett legolcsóbb trappista sajtok lesznek. Mutáns sajt nem lesz. Helyszín még nincs... Valahol Budapesten vagy Budaörsön vagy valahol a közelben.

Ez ilyen magyar Attack of the Killer Tomatoes?

Nem láttam a filmet nem volt hozzá sehol magyar felirat. Amennyit ismerek belőle, az alapján lehet azt mondani. Csak sajtokkal, meg kb 2 helyszínen.

Remélem arra mindenki rájött, hogy nem profit orientált a dolog, így jó lenne ha ingyen vállalná aki vállalja a szereplést. Hurka urat mondjuk szívesen látnánk egy főbb szerepben. Ő lenne a húzónév. smile.gif
KiviClub
Ja-ja Hurka úr nagy lenne biggrin.gif

Amúgy nem csak Budaörs - Budapest környéke lehetne.. Pest megyén belül is mozoghatunk, ha valaki tud mondani remek helyszíneket. Szeretnénk amolyan cooperatív dologgá tenni ezt a "művet". Mi ki gondoltuk az alapot, a szereplők, meg mindenki tehet hozzá ötletet , persze ha nem rúg ki nagyon a filmből, s az alap ötletből biggrin.gif

Családias, barátságos hangulat a legfőbb cél. Anélkül nem lehet semmit sem csinálni.

Aki kedvett kapott, és szeretne részleteket megtudni, az írja meg privátban msn címét, így könnyebben beszélhetnénk.
Lord_KROK
QUOTE(erahurka @ Mar 5 2010, 10:09 PM) *

Üdv mindenkinek!
Először is, miről szól a Sajt: Három srác egy nyaraló felé tart, de az túl messze van, így kénytelenek az éjszakát az erdő közepén egy sátorban tölteni. Ekkor még nem is gondolnák, hogy a legnagyobb veszély ami leselkedik rájuk, az a sajt. Másnap sajtok százai támadnak rájuk. Egyedül semmi esélyük nem lenne, ám találkoznak egy igazi túlélővel, aki segít nekik felvenni a harcot a sárga gonosszal, és elszabadul a pokol...

4 megbízható embert várunk.

Addig is a honlapunk: http://kiviclub.atw.hu

Tudjuk, hogy az első filmünk (Elzárkózva) nem sikerült jól, de azzal sietnünk kellett az O.K.Filmszemlére. 1 délután írtuk meg, aztán olyan 3-4 nap alatt leforgattuk. A Sajt igényesebb lesz.

Sajtok támadnak?
Hm, ez amolyan művészfilm lesz igaz? biggrin.gif
Sensei007
Sajtok támadnak LOL, és mivel villával? xd
LukeSpay
Ez komoly??!! Sajt??? ez most csak vicc? úristen ezt ne mondjátok komolyan a film sajtról szól? XD ezt nekem látnom kell szóljatok ha kész lesz
Chuck_Norris
QUOTE(Sensei007 @ Jun 28 2010, 05:30 PM) *

Sajtok támadnak LOL, és mivel villával? xd

lol biggrin.gif
világok harca ipoddal v2 smile.gif
Lord_KROK
Vajon elkészült azóta a film? biggrin.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.