Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Red Dead Redemption
GameStar Fórum > :: KOMOLYSÁGOK :: > Általában a játékokról > Akció
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Victoorius
Sziasztok!

Két játékot várok idén a legjobban, az egyik a Mafia 2, a másik a Red Dead Redemption. Mivel nagy GTA rajongó is vagyok, kíváncsi vagyok, hogy fog ez a vadnyugaton működni. Mindenesetre, ha megnézem ezt a legfrissebb trailert, tényleg eldobom az agyam! biggrin.gif
freezy
Hú,ez rohadt jó..még csak a címét hallottam,de nem gondoltam volna,hogy így beleesek első látásra..ezt tuti tolni fogom..naggggyon durva ohmy.gif
xRaidonx
Jónak tűnik, az tuti... wub.gif
Victoorius
QUOTE(SSJfreezy @ Mar 18 2010, 04:26 PM) *

Hú,ez rohadt jó..még csak a címét hallottam,de nem gondoltam volna,hogy így beleesek első látásra..ezt tuti tolni fogom..naggggyon durva ohmy.gif

Brutál! Ahogy a lovaknak látszik az izomzata, az beszarás! Vadnyugati GTA! smile.gif

QUOTE(xRaidonx @ Mar 18 2010, 05:07 PM) *

Jónak tűnik, az tuti... wub.gif

Szerelem első látásra? biggrin.gif
Lord_KROK
QUOTE(Victoorius @ Mar 18 2010, 03:22 PM) *

Sziasztok!

Két játékot várok idén a legjobban, az egyik a Mafia 2, a másik a Red Dead Redemption. Mivel nagy GTA rajongó is vagyok, kíváncsi vagyok, hogy fog ez a vadnyugaton működni. Mindenesetre, ha megnézem ezt a legfrissebb trailert, tényleg eldobom az agyam! biggrin.gif

Gyönyörű, már láttam ezt a trailert. Kicsit aggódok a gépigény miatt ...
Taki2010
Hm...nagyon szép a grafja,de szerintem az egész játék 1 GUN copy lesz.
Athesz
QUOTE(Taki2010 @ Mar 21 2010, 02:41 PM) *

Hm...nagyon szép a grafja,de szerintem az egész játék 1 GUN copy lesz.

Lehet. De kapunk egy pofásan kinéző GUNt, hol itt a baj? biggrin.gif
Már csak 2 hónap...
_AATT_
Ez jön pc-re? én úgy tudom,hogy nem unsure.gif
GAMEZ
egyelőre úgy néz ki h nem
Taki2010
QUOTE(_AATT_ @ Mar 25 2010, 07:38 PM) *

Ez jön pc-re? én úgy tudom,hogy nem unsure.gif

Jön PC-re is nem?
Athesz
QUOTE(Taki2010 @ Mar 25 2010, 08:32 PM) *

Jön PC-re is nem?

Nem...Én is utólag vettem észre miután belelkesedve elolvastam a cikket. Mondom juhé erre mégsem. :S
Platform: Playstation 3, Xbox 360
Taki2010
QUOTE(Athesz @ Mar 25 2010, 10:29 PM) *

Nem...Én is utólag vettem észre miután belelkesedve elolvastam a cikket. Mondom juhé erre mégsem. :S
Platform: Playstation 3, Xbox 360

Haver,neked mindig igazad van. metal.gif kocc.gif
_AATT_
Lehet ez is úgy lesz mint a gta4..
Pc-re fél év késéssel unsure.gif De ki tudja biggrin.gif
Doma88
Találtam egy érdekes képet a Red Dead Redemption nagyságáról:

IPB Image

Ha ez tényleg igaz akkor az eddigi legnagyobb bejárható területet kapjuk a játéktörténelem során. Másik dolog, hogy ez a térkép a 3 nagy részből csak az egyik. Akkora mekkora lehet még a másik kettő? ohmy.gif vigyor.gif
Taki2010
QUOTE(Doma88 @ Mar 27 2010, 04:46 PM) *

Találtam egy érdekes képet a Red Dead Redemption nagyságáról:

Ha ez tényleg igaz akkor az eddigi legnagyobb bejárható területet kapjuk a játéktörténelem során. Másik dolog, hogy ez a térkép a 3 nagy részből csak az egyik. Akkora mekkora lehet még a másik kettő? ohmy.gif vigyor.gif

Aztarohadt ez jónagy,ráadásul a nyugati része hasonlít a történelmi Magyarországra,és még ennél 2X nagyobb?Akkor ebbe kb. 10 San Andreas fog elférni laugh.gif
-Arch-
Remélem, hogy nem kamu a dolog huh.gif rolleyes.gif cool.gif cool.gif imádom a westernt cool.gif
Doma88
Én már napok óta a Gameplay Trailereket nézem. rolleyes.gif Megjelenik első dolgom az lesz, hogy megveszem. Gondoltam a gyűjtői változatra is, csak olyan dolgok vannak benne amik elveszik a játékidőt/élményt. Pl.: megkapod a legjobb lovat, akkor már mi értelme lesz lovakat betörni? dry.gif A másik meg az arany pisztoly amivel gyorsabban mehetünk fel az ismeretségi ranglétrán. Ennek se látom értelmét mert a játékidőből vesz el. Egy az egybe mintha csalna az ember. dry.gif
DaVeman
Na én itt fejezem be a trailernézegetéseket, ha bejelentik PCre akkor tovább csorgatom a nyálam biggrin.gif De túl sok cuccot korlátoztak már konzolra, ami érdekelt, nem akarom gyarapítani a listát sad.gif s14.gif
Mariachi
QUOTE(Doma88 @ Mar 27 2010, 05:46 PM) *

Sok értelme nem lesz, ha nem tudják megtölteni tartalommal. Nehogy az legyen, mint a GTA:SA esetében.
Taki2010
QUOTE(Mariachi @ Mar 28 2010, 10:01 AM) *

Sok értelme nem lesz, ha nem tudják megtölteni tartalommal. Nehogy az legyen, mint a GTA:SA esetében.

Ezt mond a Vice City-re,vagy az előző GTA-kra.Ja bocs az kis terület volt,de azér a GTA SA-ban is sok dolog volt,csak mostmár a GTA4-ben 2X annyi van.S remélem ebben még több lesz. biggrin.gif
freezy
Néztem pár gameplay-t és jézusom. Annyi mindent lehet majd ebben a játékban csinálni,hogy örökké el lehet majd lenni vele..Baromi hangulatos lesz. Kár,hogy még 1 hónap.. :/
Taki2010
Nem csodálom h mindenki 1-re beleesik ebbe a játékba!Zseniális lesz!És legjobban az tetszik benne h minket magyarokat is beletesznek(ezt az 1-ik ló nevére értem) smile.gif biggrin.gif laugh.gif !
freezy
QUOTE(Taki2010 @ Apr 2 2010, 12:09 AM) *

Nem csodálom h mindenki 1-re beleesik ebbe a játékba!Zseniális lesz!És legjobban az tetszik benne h minket magyarokat is beletesznek(ezt az 1-ik ló nevére értem) smile.gif biggrin.gif laugh.gif !

Mi a neve? : )
Taki2010
QUOTE(SSJfreezy @ Apr 2 2010, 11:33 AM) *

Magyar félvér!Gondolom a game-ben angolul lesz kiírva,de akkoris ez lesz a neve az 1ik lófajtának! biggrin.gif
Doma88
QUOTE(SSJfreezy @ Apr 2 2010, 12:33 PM) *

Hungarian Half-breed - Magyar Félvér smile.gif Egy Trophy/Achievement is kötődik hozzá. smile.gif
freezy
QUOTE(Doma88 @ Apr 2 2010, 10:39 PM) *

Hungarian Half-breed - Magyar Félvér smile.gif Egy Trophy/Achievement is kötődik hozzá. smile.gif

Betöröm majd happy.gif
Balee
Nagyon állat lesz a multi: Multiplayer Free Roam trailer
Remélem PC-re is kijön idővel a játék.
DaVeman
QUOTE(Balee @ Apr 8 2010, 07:31 PM) *

Nagyon állat lesz a multi: Multiplayer Free Roam trailer
Remélem PC-re is kijön idővel a játék.

1:43nál jól hallottam, hogy "up to sixty" players? biggrin.gif Kicsit megnyújtja az i-t, de nem hallok n-t biggrin.gif Sziksztííííí, az apjárét mondja ilyen felemásan, nem mindegy azért biggrin.gif Ugyanígy találgattunk trailerkből h mit mondanak GTA IVben (I am the one/ find the one who survived biggrin.gif)
Ja, kijöhetne PC-re. GTA IVet nagyon vártam, de oltárit csalódtam benne. Ez viszont... pöpec lesz.
Lucart
QUOTE(DaVeman @ Apr 8 2010, 06:41 PM) *

1:43nál jól hallottam, hogy "up to sixty" players? biggrin.gif Kicsit megnyújtja az i-t, de nem hallok n-t biggrin.gif Sziksztííííí, az apjárét mondja ilyen felemásan, nem mindegy azért biggrin.gif Ugyanígy találgattunk trailerkből h mit mondanak GTA IVben (I am the one/ find the one who survived biggrin.gif)
Ja, kijöhetne PC-re. GTA IVet nagyon vártam, de oltárit csalódtam benne. Ez viszont... pöpec lesz.

Form a posse, hunt or try a sixteen-player shoot-out in the open world of the Wild West!

ez van aláírva...
DaVeman
QUOTE(Lucart @ Apr 12 2010, 11:26 AM) *

Form a posse, hunt or try a sixteen-player shoot-out in the open world of the Wild West!

ez van aláírva...

Hogy nem bökte ki a szememet biggrin.gif Pedig mekkora lett volna.
Doma88
Amúgy a videóban látszik is, hogy 16-an lovagolnak. tongue.gif GTA IV trailerében én mindig "I'm the one who survived"-ot értettem. smile.gif
Zombee15
Game of the Year lesz

Nagyon-nagyon el kell rontaniuk valamit hogy ne legyen az.
xRaidonx
A játék térképe, gondolom ez a végleges méret, már ez is hatalmas!
IPB Image
freezy
Nagyon jó értékeléseket kap:

* Eurogamer - 8
* The Guardian - 5/5
* CVG - 9.5
* Boomtown - 10
* Multiplayer.it - 9.6
* IGN UK - 9.8
* GameReactor Sweden - 10
* Gamer.nl - 10
* NowGamer - 9.3
* Eurogamer Germany - 10
* PSM3 - 9.4
* Game Informer - 9.75

Hétvégén már tolom rolleyes.gif
Mariachi
Ezt most nem veszem be, inkább megvárom a játékosok véleményét is, nehogy úgy járjak, mint a GTA-val. smile.gif
Hares
QUOTE(Mariachi @ May 17 2010, 08:06 PM) *

Ezt most nem veszem be, inkább megvárom a játékosok véleményét is, nehogy úgy járjak, mint a GTA-val. smile.gif

Nekem az összes GTA tetszett. unsure.gif
-Gio-
Ez tök fura számomra. Nézegetem trailereket, képeket és szenzációs mind kinézetre, mind játékmenetre a látottak alapján. Mégis a játékról 1 hónapja tudok. Előtte nem igazán találkoztam vele. Igaz mostanában nem veszek GS-t...
Míg pl. egy GTA-epizód előtt 2 évvel a fél világ attól hangos.
Cori
ezmiez... most pár napja hallottam rola eloszor deh... igy... ööhm... nem tudok megszolalni... ha ez tényleg ilyen én megeszem a, hmm, mondjuk a ps3-am... ez nagyon állat ohmy.gif
K1llrzzZ
Na kijátszottam a játékot(nem 100%-ra hiszen még csak 69%nál vok,de a sztori megvan),hihetetlenül durva a befejezés,olyan 15-20 óra kell neki hogy kijátszad,marha jó játék lett biggrin.gif
Spyk3r
QUOTE(DaVeman @ Mar 27 2010, 06:18 PM) *

Na én itt fejezem be a trailernézegetéseket, ha bejelentik PCre akkor tovább csorgatom a nyálam biggrin.gif De túl sok cuccot korlátoztak már konzolra, ami érdekelt, nem akarom gyarapítani a listát sad.gif s14.gif

jaja kell pc-re mese nincs...menjünk tüntetni . ki jön?
-Gio-
Nem május 21 vagy mi volt a dátum??? Most sós perecok valamit az ablakon, ha az x-lópudingos verzió... mad.gif
K1llrzzZ
QUOTE(-Gio- @ May 18 2010, 05:23 PM) *

Nem május 21 vagy mi volt a dátum??? Most sós perecok valamit az ablakon, ha az x-lópudingos verzió... mad.gif

Amerika:Május 18,Európa:Május 21,a második felét nem értem smile.gif
Cori
QUOTE(Spyk3r @ May 18 2010, 12:30 PM) *

jaja kell pc-re mese nincs...menjünk tüntetni . ki jön?

jelen! mikor? hol?
Cok3
QUOTE(-Gio- @ May 17 2010, 06:28 PM) *

Ez tök fura számomra. Nézegetem trailereket, képeket és szenzációs mind kinézetre, mind játékmenetre a látottak alapján. Mégis a játékról 1 hónapja tudok. Előtte nem igazán találkoztam vele. Igaz mostanában nem veszek GS-t...
Míg pl. egy GTA-epizód előtt 2 évvel a fél világ attól hangos.

Ez tényleg fura, mivel hatalmas hype övezte a játékot.
Cori
néztem megint gameplay videot és hát sírok... sad.gif (bár nem kéne, megvehetnem ps3-ra de én pc-re akarnám tongue.gif )
Balee
Tuti, hogy lesz PC-re, főleg ha sikeres lesz, eddig szinte minden Rockstar játék jött előbb utóbb PC-re...
jardo
QUOTE(Balee @ May 20 2010, 12:10 AM) *

Tuti, hogy lesz PC-re, főleg ha sikeres lesz, eddig szinte minden Rockstar játék jött előbb utóbb PC-re...

Csak hát ki tudja, ha jönne is PC-re, ehhez a látványvilághoz olyan gépigény fog társulni, hogy a PC-s játékosok kb. 80+%-a a kardjába fog dőlni. Pont, mint a GTA 4 esetében...
freezy
Baromi jó a játék happy.gif
Főleg az tetszik,hogy kb már az 5. féle állatot vadászom le,hangulatos. De ez az egész Vadnyugat nagyon überjól ki van dolgozva. A karakterek is,a küldetések,az állatok,a környezet,az időjárás...szóval minden nagyon el van találva..ja! a zene meg pláne..Valóban az év játéka lehet happy.gif Nekem így elsőre jobban tetszik,mint a GTA 4 : )
Balee
QUOTE(jardo @ May 20 2010, 12:19 AM) *

Csak hát ki tudja, ha jönne is PC-re, ehhez a látványvilághoz olyan gépigény fog társulni, hogy a PC-s játékosok kb. 80+%-a a kardjába fog dőlni. Pont, mint a GTA 4 esetében...

Na igen ettől sajnos lehet tartani, GTA IV motor és ráadásul jóval szebb. De legalább jöjjön.
freezy
QUOTE(Balee @ May 20 2010, 10:38 PM) *

Na igen ettől sajnos lehet tartani, GTA IV motor és ráadásul jóval szebb. De legalább jöjjön.

Valóban nagyon szép. Főleg a lovak és a mozgásuk..báár néhol már túlzottan muszkulárisnak tűnnek. biggrin.gif Főleg a szügynél és a vállainál,de ettől függeltenül király ^^
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.