Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Thief
GameStar Fórum > :: KOMOLYSÁGOK :: > Általában a játékokról > Akció
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
BlackWood
Ugy tunik,meg nincs ilyen szoba,ezert mar itt az ideje,hogy legyen!! tongue.gif
Ha velemenyetek van a jatekrol,vagy elakadtatok valahol,akkor irjatok ezerrel.
Nymyr
Hja, tényleg itt volt az ideje...habár a játék nyáron jelent meg...no mind1. Sztem biztos volt már ilyen szoba, csak nem használták. Egyébiránt sztem a Thief3 az idei év legjobb játéka! Naja, Hálflájf kettő, meg Dúmhárom! Az aztán a faja játék, apám!!! Megyel benne, meg spriccel az agyvelő!!! Atomkúl! Hja...ezek lesznek az év játékai...de a Thiefet legaláb nem a motorja, hanem az atmoszférája, meg a storyja miatt vettték...
BlackWood
Szamomra a Thief3 az ev jateka.Szornyen jo jatek,csak kar,hogy nem valami hosszu! sad.gif
Tuzi
QUOTE (BlackWood @ Nov 19 2004, 11:58 PM)
Szamomra a Thief3 az ev jateka.Szornyen jo jatek,csak kar,hogy nem valami hosszu! sad.gif

Szinte ugyan olyan mint a 2-ő csak a grafikájuk más wink.gif
BlackWood
Azert nem eppen,de sok minden hasonlit!
Prince007
QUOTE (BlackWood @ Nov 20 2004, 01:14 AM)
Azert nem eppen,de sok minden hasonlit!

Mivel a Thief 2 folytatása hasonlíthat is.Tuzi:Az nem baj. cool.gif
_Maxtreme_
Tényleg nagyon franko a game, pláne a textura packokkal rohadt szép. smile.gif
_Maxtreme_
1kis összehasonlítás:

user posted image
_Maxtreme_
user posted image
Mudvaynian
Én mindig elkezdem, aztán mindig megunom kb a 2. pályán biggrin.gif

de csak azért mert mindig van más ami jobban érdekel smile.gif
Lord_Nibor
QUOTE (BlackWood @ Nov 19 2004, 11:58 PM)

Szerintem is az Év Játéka.Normalon vittem végig,végigjátszással,és minimum 30-40 órába tellett. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif A legjobb az utolsó küldi,amikor a nagy dög elől kell bujkálni.
BlackWood
Nekem sajna csak kb 20 oraba tellett.Nekem a kedvenc palyaim a citadella,az ozvegy haza es az arvahaz!
En nem nagyon ertek egyet Bad Sector cikkevel!!Szerintem a jatek sokkal jobb,mint ahogy o azt leirta.Egy velemenyen vagyok mazurral!
BlackWood
Tartsunk egy szavazast!
Kinek melyik volt a kedvenc palyaja,es melyiket utalta legjobban?
Kedvenceim:1.Moira ozvegy haza
2.Kurshok citadella
3.Palahid arvahaz
Citrom:Training kuldetes(tul rovid es egyszeru)
A toronyora meg a muzeum se nagyon tetszettek,de azert nem adnek citromot nekik!
Osszesegeben nagyon jok lettek a palyak!
BlackWood
Tartsunk egy szavazast!
Kinek melyik volt a kedvenc palyaja,es melyiket utalta legjobban?
Kedvenceim:1.Moira ozvegy haza
2.Kurshok citadella
3.Palahid arvahaz
Citrom:Training kuldetes(tul rovid es egyszeru)
A toronyora meg a muzeum se nagyon tetszettek,de azert nem adnek citromot nekik!
Osszesegeben azert nagyon jok lettek a palyak!
BlackWood
bocsi
Tuzi
QUOTE (BlackWood @ Nov 20 2004, 11:35 PM)
bocsi

Semmi gond biggrin.gif
Lord_Nibor
QUOTE (BlackWood @ Nov 20 2004, 06:00 PM)
Nekem sajna csak kb 20 oraba tellett.Nekem a kedvenc palyaim a citadella,az ozvegy haza es az arvahaz!
En nem nagyon ertek egyet Bad Sector cikkevel!!Szerintem a jatek sokkal jobb,mint ahogy o azt leirta.Egy velemenyen vagyok mazurral!

Én nekem a 3.pálya,a Hammeres is nagyon tetszett.A 2.pályát egy idő után utáltam,mert a demóban is az volt benne,a demót meg vagy 3-szor vittem végig.Nekem még ezen kívül a Paganos is tetszett.Azt utáltam,amikor az Enforcerek vadásznak rám.A Moirás küldetésnél egy kicsit szívtam.Még a múzeumos is nagyon ötletes volt.
Lord_Nibor
QUOTE (BlackWood @ Nov 20 2004, 06:00 PM)

Én minima 95%-ot adtam volna rá.MILYEN BUGOKRÓL BESZÉL???Az irányítás pedig szerintem egyszerű,de nagyszerű.Egy tolvajnak nem kell speckó mozdulatokat tudnia.Ennek a játéknak nem ez a lényege.Szerintem jobb a játék,mint a Splinter Cell.Pedig az sem kispályás.
TK-421
Olvastam egy konzolos újságot, ott nagyon lehúzták a játékot. Szerintem egy nagyon jó játék ez: jó a történet, szép a grafika, jó a környezet(este,sötétség), jó a főhős személyisége, és ötletes befejezés(vagy inkább újrakezdés wink.gif ).
(Szerintem az egyik legjobb pálya az özvegy háza.)
Prince007
QUOTE (nibor @ Nov 21 2004, 06:48 PM)
Én minima 95%-ot adtam volna rá.MILYEN BUGOKRÓL BESZÉL???Az irányítás pedig szerintem egyszerű,de nagyszerű.Egy tolvajnak nem kell speckó mozdulatokat tudnia.Ennek a játéknak nem ez a lényege.Szerintem jobb a játék,mint a Splinter Cell.Pedig az sem kispályás.

Pl. hogy Garrett egyszerűen beleakad egy dobozba vagy nem tud kimozdulni egy szűk sarokból.Plusz egy kicsit furcsa a rongybaba effektus.(de azért nagyon tetszett a játék cool.gif )
pocpic2
kuss kukac biggrin.gif (1szer meg lesz a gém)
BlackWood
En minimum 100%-ot!! biggrin.gif
A rongybaba tenyleg gaz,de ez nem ront semmit!
Malleus
QUOTE (BlackWood @ Nov 21 2004, 10:30 PM)
En minimum 100%-ot!! biggrin.gif
A rongybaba tenyleg gaz,de ez nem ront semmit!

Ez a gém 95 meg 100 %-ot?? Naneee. Nekem is teccik, de....
Játszottatok ti már az előző részekkel?
BlackWood
QUOTE (Malleus @ Nov 21 2004, 10:56 PM)
Ez a gém 95 meg 100 %-ot?? Naneee. Nekem is teccik, de....
Játszottatok ti már az előző részekkel?

Az elsot 4szer,a masodikat kb 8szor jatszottam ki!!!!!
Malleus
QUOTE (BlackWood @ Nov 21 2004, 11:29 PM)
Az elsot 4szer,a masodikat kb 8szor jatszottam ki!!!!!

Ja! biggrin.gif
Nemtom, sztem az előző részek fényében nem érdemelne mondjuk 88-90%-nál többet. Annyira nem durva a változás mint mondjuk a deus ex 2-nél, de ez a thief mégsincs anniyra jól öszerakva mint az előzőek....
BlackWood
Nekem tetszik a Deus Ex 2!
Mudvaynian
QUOTE (BlackWood @ Nov 22 2004, 10:16 PM)
Nekem tetszik a Deus Ex 2!

Nekem is, csak mindig kilép a load közben...

amúgy deus ex 1 isten.. a 2. tényleg annyira szar?
BlackWood
Szerintem nem szar,csak nem annyira jo,mint az 1. resz.
Nalam is mindig kilep,de rajottem,hogy mit kell csinalni.
Ha 2 cd olvasod van,akkor az egyiket nyomd ki,vagy ne legyen benne cd.A masikba tedd be a deus ex 2-t,es inditsd el.Ha mar benne volt,akkor vedd ki es tedd bele ujra.Nalam igy mukodik!!
Mudvaynian
QUOTE (BlackWood @ Nov 23 2004, 09:23 AM)
Szerintem nem szar,csak nem annyira jo,mint az 1. resz.
Nalam is mindig kilep,de rajottem,hogy mit kell csinalni.
Ha 2 cd olvasod van,akkor az egyiket nyomd ki,vagy ne legyen benne cd.A masikba tedd be a deus ex 2-t,es inditsd el.Ha mar benne volt,akkor vedd ki es tedd bele ujra.Nalam igy mukodik!!

és akkor nem lép ki?
BlackWood
Akkor nem!
trafoo
Gyenge gém, nem nagy kihívás! dry.gif
BlackWood
Gyenge a francokat!! mad.gif
Igaz,hogy lehetett,volna nagyobb kihivas,de akkor sem gyenge!!
Spyk3r
Na ezis a pócon porosodik...Azért a SC jobb smile.gif
Bár a THIEF is bejött volna lehet, csak nem adtam neki időt..
BlackWood
Jobb a fenet!!!!!!!!! mad.gif
A Thief 10000000000000000000000000000000000szor jobb a Splinter Cell-nel!!
trafoo
QUOTE (BlackWood @ Nov 26 2004, 10:59 AM)

Győzzél meg minket! tongue.gif
Mudvaynian
QUOTE (BlackWood @ Nov 26 2004, 10:59 AM)

egyetértek!! Nem is kicsit!!!
Mudvaynian
QUOTE (trafoo @ Nov 26 2004, 11:04 AM)
Győzzél meg minket! tongue.gif

izgalmasabb történet, szebb grafika, jobb hangulat, jobb - eredetibb környezet, királyabb főhős

szerintem amúgy mindenben jobb... a sc2 meg egyenesen szánalmas szentem... az rohadt uncsi...
BlackWood
Szerintem is szanalmas a SC2!Rovid is,meg unalmas is.Szinte semmi ujdonsag!!
Mudvaynian pedig elmondta,hogy miert jobb a Thief3!
Tuzi
QUOTE (BlackWood @ Nov 26 2004, 11:42 PM)
Szerintem is szanalmas a SC2!Rovid is,meg unalmas is.Szinte semmi ujdonsag!!
Mudvaynian pedig elmondta,hogy miert jobb a Thief3!

Mert jobb és kész smile.gif
(PL: Grafika)
Mudvaynian
QUOTE (Tuzi @ Nov 27 2004, 11:33 AM)
Mert jobb és kész smile.gif
(PL: Grafika)

tényleg! most h mondod a grafikát nem is említettem... tongue.gif
mad363
QUOTE (Mudvaynian @ Nov 27 2004, 11:56 AM)
tényleg! most h mondod a grafikát nem is említettem... tongue.gif

Nekem nagyon tetszika thief sorozat ,de azért be kell valjam a Splinter Cell 2az jobb mint a Thief 3 .Grafika? Azért ösze lehet hasonlitani a kettöt a splinter cell szebb azért ,unalmas? nem hinném ,rövid ? végig se játszotad akkor biggrin.gif .Egyébként peace mert ettöl még Thief 3igen csak jó játék de a Thief 2 a lopakodos játékok királya máig a hangulata überelhetetlen.Nekem a grafikával az a gondom hogy túl csiri csáré még a texture packokal is valahogy nem illik bele nekem a thief miliöjébe. Persze ez szubijektiv vélemény...
Mudvaynian
QUOTE (mad363 @ Nov 27 2004, 12:11 PM)
Nekem nagyon tetszika thief sorozat ,de azért be kell valjam a Splinter Cell 2az jobb mint a Thief 3 .Grafika? Azért ösze lehet hasonlitani a kettöt a splinter cell szebb azért ,unalmas? nem hinném ,rövid ? végig se játszotad akkor biggrin.gif .Egyébként peace mert ettöl még Thief 3igen csak jó játék de a Thief 2 a lopakodos játékok királya máig a hangulata überelhetetlen.Nekem a grafikával az a gondom hogy túl csiri csáré még a texture packokal is valahogy nem illik bele nekem a thief miliöjébe. Persze ez szubijektiv vélemény...

ok smile.gif ezen nem veszünk össze smile.gif
BlackWood
A SC akkor is szar!!
Nymyr
Nemtudom miért kell veszekedni azon, hogy a Thief3 vagy az SC2 a jobb... Mind2 lopakodós játék, és mindkettő igencsak jó, habár én is Thief3-párti vagyok, ugyanis az SC közel sem ad akkora szabadságot, mint a Thief, és tulajdonképpen nincs egyedi atmoszférája az egésznek... 'Sam Fisher szuperember, Sam Fisher minenkit leüt, Sam Fisher már megint megmenti a fél világot, Sam Fisher már megint felléphetne a cirkuszban...' nekem valahogy ez nem jön be... Más oldalról nézve viszont ha az ember olyan lopakodós játékot keres, ami (elkövetkezendő) napjainkban játszódik akkor keresve sem találhat jobbat a Halászkommandósnál vagykinél. Na, a grafikáról én is leállhatnék vitatkozni, de nem teszem csak halkan megjegyzem, hogy tecnikailag Fisher úr és környezete sokkal fejlettebb Garrett úrénál, de ez utóbbi rosszarcú illetőnek sokkal hangulatosabb a megjelenítése! Kételkedő SC-fanoknak ajánlom az Árvaház (Cradle, magyarul MÁR nem beszélő játékosoknak...) felkeresését... NEm létezik hogy van olyan ember a földön akinek az a rész ne teccene, HA!
BlackWood
Egyetertek!!!
Tuzi
QUOTE (BlackWood @ Nov 28 2004, 12:49 AM)
Egyetertek!!!

És ki nem? smile.gif
Mudvaynian
QUOTE (Nymyr @ Nov 27 2004, 11:25 PM)
Nemtudom miért kell veszekedni azon, hogy a Thief3 vagy az SC2 a jobb... Mind2 lopakodós játék, és mindkettő igencsak jó, habár én is Thief3-párti vagyok, ugyanis az SC közel sem ad akkora szabadságot, mint a Thief, és tulajdonképpen nincs egyedi atmoszférája az egésznek... 'Sam Fisher szuperember, Sam Fisher minenkit leüt, Sam Fisher már megint megmenti a fél világot, Sam Fisher már megint felléphetne a cirkuszban...' nekem valahogy ez nem jön be... Más oldalról nézve viszont ha az ember olyan lopakodós játékot keres, ami (elkövetkezendő) napjainkban játszódik akkor keresve sem találhat jobbat a Halászkommandósnál vagykinél. Na, a grafikáról én is leállhatnék vitatkozni, de nem teszem csak halkan megjegyzem, hogy tecnikailag Fisher úr és környezete sokkal fejlettebb Garrett úrénál, de ez utóbbi rosszarcú illetőnek sokkal hangulatosabb a megjelenítése! Kételkedő SC-fanoknak ajánlom az Árvaház (Cradle, magyarul MÁR nem beszélő játékosoknak...) felkeresését... NEm létezik hogy van olyan ember a földön akinek az a rész ne teccene, HA!

hö, akkor már inkább metal gear solid 1-2 a sc helyett smile.gif

BlackWood
Jo a Metal Gear Solid?
BlackWood
A Thief2be az volt a jo,hogy hetekig tartott,a 3matpedig sajna 4 nap alatt kijatszottam(igaz,szinte egesz nap jatszottam).Most meg ujrakezdtem 3szor is a 3mas-t!
Tuzi
QUOTE (BlackWood @ Nov 29 2004, 01:18 AM)
A Thief2be az volt a jo,hogy hetekig tartott,a 3matpedig sajna 4 nap alatt kijatszottam(igaz,szinte egesz nap jatszottam).Most meg ujrakezdtem 3szor is a 3mas-t!

Most már nem tetszik annyira a 2-ő de amikor egymás után játszok a 2-vel és a 3-al akkor azt kell mondjam, hogy a 2-nek jobban ott van a feelingje!
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.