QUOTE(Cori @ May 19 2010, 10:52 PM)

pedig eddig azt olvastam, h a rugot siman meg lehet ölni ("Pla,a feral druid, warrior simán összecsukja. Meg a healerek is leverik...", "BG eléggé freekillnek érzem magam")
igen igazatok van, meg lehet ölni, de ugyanez megvan az összes többi kasztnál is... orbitális balance probelmak nincsenek (vagyis, nem hiszem, h augusztus ota behozták volna)
A sírás szerintem úgy néz ki, ha valaki idejön és elkezdi nyomni, hogy mennyire gyenge a rogue, mennyire szar az egész kaszt, buffolni kellene, illetve a többi kasztot nerfelni stb. A blizzard szidása is lényeges, ha valaki sír.
Én csupán objektív szempontból írtam le a véleményemet. A healerek megölik a roguet, ez tény, nem sírás. Semmi bajom nincs vele, elvégre egy healert ne legyen már könnyű leölni, ha a talentpontjait rááldozza a healre, a damage csökkenés fejében.
Warrior, ret pala is tény, elvégre meleeként plate-be keveset sebez az ember, ez teljesen elfogadható és normális...
BG-n mindenki freekill, kha egyszerre 10en rohannak rá. Kivéve a paladin, akinek ott a bubi -bár 10sec alatt nem mindig lehet megmenekülni. Amúgy szerintem a rogue a második kaszt, ami nagyon jól túl tudja élni a nagyobb összecsapásokat.
Blind, Sprint, cloak, gouge, vanish, Blind, ha ezek közül egyik se megy, akkor preparation és mehet előröl a dolog... Out of combat stealth verzió is nagyon hasznos...