Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Prince Of Persia Film
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2
GordonGU
Túl vagyok ezenis, hát eléggé közepesre sikeredett, oké hogy nem követte az SoT történetét(idő homokkal megfertőzött katonákat nagyon hiányoltam), de attol egyí kicsit jobban megcsavarhatták volna a szálakat, jól mutatott volna rajta a SoT rajtalévő öltözet, nemtudom mit keresett rajta a WW szerkó!, öszességében nem rossz film, de ha nem ezlett volna a címe akkkor fel sem figyelek rá!
Csacsa234
QUOTE(daNee^ @ Jun 2 2010, 10:56 PM) *
Dastan magyar hangja pedig nagyon nem illik oda, Adam sandlerhez még elmegy, de sokkal markánsabb férfihang kellett volna. ez olyan mintha egy 17 éves mutálni kezdő srác mondta volna alá... ja és azt már meg sem jegyzem, hogy eltértek a játéktól, és ez így mennyire szar lett biggrin.gif

Hát azért Jake eredeti hangja is elég vékonyka tehát adamsandler szinkronnal még mindig jobban jártunk
grasslover
Jaj, ez az adamsandler szinkron sleep.gif Akkor már mondanátok inkább Pókembert vagy Eric Cartman-t, miért pont a legfosabbra kell emlékezni? biggrin.gif

QUOTE(Drakeamarth @ Jun 4 2010, 12:45 AM) *

Szerintem bitang ronda ez a Gemma Antenna vagy mi. A fej alatti rész még egész jó, de a nyak fölötti tartalom meglátásakor mindig egy kirúgott Godzilla-dublőrre asszociálok.

Szóval szerintem nem szép unsure.gif

Ké'hlek alássan, Godzillát megbecsült színészek játszották, nem dublőrök.
Csacsa234
sztem addig volt szép amíg meg nem szólalt
gerhajdu
Védeni nem akarom a filmet, de azért egy Transformers-nél többször megnézem.
Swarczi
Nekem nagyon nem jött be... Az hagyján, hogy alig van köze a játékhoz, de a történet sem tetszett. A film negyedét az tette ki hogy mászkálnak a sivatagban. Azt megértem hogy nem lehetett az egész filmet egy helyen lejátszani, mint a játékot, de ennek a mászkálásnak nem láttam értelmét, mert az idő fele azzal megy el hogy a csaj megpróbál megszökni, de soha nem sikerül neki... Azon hogy a herceg ruhálya nem a TSoT hanem a WW alapján készült én már ki sem akadtam. PoP-filmet ide időlassításal, Dahakával, Vizierrel!
gerhajdu
QUOTE(Swarczi @ Aug 1 2010, 11:45 AM) *

Azon hogy a herceg ruhálya nem a TSoT hanem a WW alapján készült én már ki sem akadtam.

Nem is kell, mert fél évvel előtte már tudtuk. Plusz jól néz ki.
ProfWilliam
Pince of Perzsia

Közepes vagy talán annál kicsit rosszabb film. A történet átlagos és sokkal több idővel való játszadozást is tehettek volna bele. Összesen talán 3-szor használták azt a nyamvadt tőrt. Valamint a speciális effekteket se vitték túlzásba. Jó tudom akkor többe került volna a film de akkor is...
A híres "rángatózó kamera" itt is befigyelt bár nem olyan vészes mennyiségben mint pár filmben de akkor sem értem miért trend egy x milliós szuperprodukciónak szánt filmben átrángatni harcokat mikor mutathatnák őket szépen is. A Sztori unalom... Mennek a sivatagban aztán mennek a sivatagban és a végén még egy kicsiit mennek a sivatagban... és találkoznak pár alternatív arccal... A negatív karaktereknél se igazán lékesedtem hogy mikor és vajon hogyan győzik le őket... Egyszer csak bejöttek aztán szépen elfogytak...

Elég sok kihasználatlan ötlet és felesleges jelenet van a filmben .. Például amikor...
SPOILER!
meggyőzi a tesóját az egy remek jelenet mégis semmi értelme sincs mert a tesó kb 30 másodperc múlva meghal aztán meg úgyis jön a nagy tekerés a végén. - Szóval akkor mi értelme volt az egésznek? Hogy a tesó halála előtt még megtudja hogy nem a tesó hunyó? A legkevesebb az lett volna hogy az oldalára áll és majd a film vége felé 15-20 perc múlva murdel meg.

Szóval ilyen félbehagyott ötletekkel van tele a film... A lényeg meg amit mindenki jobban várna az nagyon gyér és azt is egy köznapi kalandfilmbe van ágyazva. Tudom hogy nem trend képkockáról képkockára megfilmesítaniv alamit de azért valamivel több Prince of Persia érzést rakhattak volna bele.

Szóval...
Ha csak úgy nézzük mint egy kalandfilm akkor közepes... 10/5
Ha úgy nézzük mint egy Prince of Persia akkor pedig gyenge... 10/3
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.