Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Általános Metál Topic /hírek, új Albumok, Etc./
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Zene
Oldalak: 1, 2, 3, 4
Warfare
A fórumot átnézve elférne egy ilyen is, majd meglátjuk milyen gyorsan törlik.

Kint az új Black Label Society album és az első pár szám alapján üt, aki szereti a régi - de tökös (értem ez alatt, hogy nem tükörrepesztő orgánumban sikongatják végig a számot) - heavy-t, az szerezze be.
MailMan
Itt lehet szavazni, hogy melyik banda játszhasson a Dark Tranquillity előtt október 14-én Pesten. Jelenlegi állás szerint az Inception és a Casketgarden vannak versenyben az első helyért.

Amúgy mi ez, föjj, még egy metál topic, mennyi rokker van már itt, szégyen sleep.gif
GerillaGorilla
QUOTE(-MailMan- @ Aug 7 2010, 05:25 PM) *

Itt lehet szavazni, hogy melyik banda játszhasson a Dark Tranquillity előtt október 14-én Pesten. Jelenlegi állás szerint az Inception és a Casketgarden vannak versenyben az első helyért.

Amúgy mi ez, föjj, még egy metál topic, mennyi rokker van már itt, szégyen sleep.gif

CASKETGARDEN!
Hares
Az Új Limp Bizkit szám a Results May Vary időszakot idézi,nekem a Chocholate Starfish a kedvencem,de legalább vissza tudtak kanyarodni és újrakezdeni...bár érdekes benne a GITÁRSZÓLÓ (?!?!?),Wes Borland jelenlétének fontossága megkérdőjelezhetetlen,nélküle még mindig az Unquestionable szarságokat adnák ki.
Warfare
Új Maiden, egészségetekre.
-malvin-
QUOTE(Hares @ Aug 10 2010, 11:08 AM) *

Az Új Limp Bizkit szám a Results May Vary időszakot idézi,nekem a Chocholate Starfish a kedvencem,de legalább vissza tudtak kanyarodni és újrakezdeni...bár érdekes benne a GITÁRSZÓLÓ (?!?!?),Wes Borland jelenlétének fontossága megkérdőjelezhetetlen,nélküle még mindig az Unquestionable szarságokat adnák ki.

Tényleg nem rossz.

Olyan gitárszólót még én is tudok játszani. laugh.gif (később majd jobbat is)
mark44
QUOTE(Warfare @ Aug 10 2010, 01:03 PM) *

Új Maiden, egészségetekre.

Fuck yeah, kíváncsi vagyok.
Snajper
Az új Blind Guardian is kint van. Amilyen gyenge volt a Voice in the Dark videó, olyan ütős az album. A Nightwish után szerintem ők hozták ki a legtöbbet a szimfónikus zenekarból.
MailMan
Kövezzetek meg, de király lett az új Maiden, semmi kevesebb annál, amit vártam biggrin.gif
marco045
QUOTE(-MailMan- @ Aug 10 2010, 08:19 PM) *

Kövezzetek meg, de király lett az új Maiden, semmi kevesebb annál, amit vártam biggrin.gif

Most hallgatom. Nemrossz, főleg, hogy most hallgatok először IM-t. biggrin.gif
mark44
QUOTE(marco045 @ Aug 11 2010, 07:18 PM) *

Most hallgatom. Nemrossz, főleg, hogy most hallgatok először IM-t. biggrin.gif

Hallgasd meg a régebbi albumokat is wink.gif
marco045
QUOTE(mark44 @ Aug 11 2010, 07:25 PM) *

Hallgasd meg a régebbi albumokat is wink.gif

Melyiket érdemes? unsure.gif
DanteXV
QUOTE(marco045 @ Aug 11 2010, 08:49 PM) *

nekem a kedvencem a Powerslave album.
Aces High
2 Minutes to Midnight
mark44
QUOTE(marco045 @ Aug 11 2010, 07:49 PM) *

Fear of The Dark, Piece of Mind, The Number of the Beast, Somewhere in Time, Dance of Death, A Matter of life and Death, Brave New World. Bár igazából mind1ik albumuk jó, nekem ezek a kedvenceim.
Hares
QUOTE(marco045 @ Aug 11 2010, 08:49 PM) *

Vagy egy Flight 666 vagy Rock in Rio koncertlemez,a legjobb számaikat játsszák, alig eltérve az eredetitől,utána ha nagyon tetszik neki akkor albumonként nekiesik.
mark44
Ez is egy jó ötlet. Flight 666 film is rohadt jó biggrin.gif
Balu027
QUOTE(Snajper @ Aug 10 2010, 06:46 PM) *

Az új Blind Guardian is kint van. Amilyen gyenge volt a Voice in the Dark videó, olyan ütős az album. A Nightwish után szerintem ők hozták ki a legtöbbet a szimfónikus zenekarból.

A videó (Voices in the dark) sem lett rossz szerintem (semmi extra, de nem is szörnyű), a szám pedig kifejezetten tetszik. És azért nem mondanám, hogy a Nightwish után ők a második legjobbak ilyen téren, hol van ilyenkor az Epica? cool.gif
mark44
Az új Maidenről a When The Wild Wind Blows a legjobb szám ^^
Copiedname
QUOTE(mark44 @ Aug 15 2010, 05:45 AM) *

Kösz.
Joey_
QUOTE(mark44 @ Aug 15 2010, 05:45 AM) *

Tudom, hogy nem feltétlenül szerencsés, de ez az album - ahogy az eddigi újkori lemezek is - sehol sincsen a Powerslave-hez vagy a Piece of Mindhoz képest.
Erősen közepes lett a cucc, ha nem lenne Dickinson, akkor már el is felejtettem volna az egészet.
mark44
Így van, de azért még bőven jók és hallgathatóak, még ha nem is hozzák a régiek szintjét.
Joey_
QUOTE(mark44 @ Aug 16 2010, 03:13 PM) *

Így van, de azért még bőven jók és hallgathatóak, még ha nem is hozzák a régiek szintjét.

Jó, de érted: baromi gyakran jönnek ki "bőven jó és hallgatható" albumok, de az IM azért jött valahonnan, és nekik nem feltétlenül az a mérce, ami egy új bandának.
Ettől persze hallgassák sokan, vegyék meg az albumot minél többen, de a fanokon kívül nem hiszem, hogy bárki is emlékezne majd erre a lemezre pár év múltán.
MailMan
QUOTE(Joey_ @ Aug 16 2010, 02:26 PM) *

Jó, de érted: baromi gyakran jönnek ki "bőven jó és hallgatható" albumok, de az IM azért jött valahonnan, és nekik nem feltétlenül az a mérce, ami egy új bandának.
Ettől persze hallgassák sokan, vegyék meg az albumot minél többen, de a fanokon kívül nem hiszem, hogy bárki is emlékezne majd erre a lemezre pár év múltán.

Na jó, de 25 év után irreális azt várni tőlük, hogy újra ugyanolyat csináljanak. Ők is változnak, velük változik a zene is.

Azért szerintem a Brave New World-re 10 év múltán se csak a legszűkebb fanréteg emlékszik rolleyes.gif
Copiedname
QUOTE(-MailMan- @ Aug 16 2010, 10:38 PM) *

Na jó, de 25 év után irreális azt várni tőlük, hogy újra ugyanolyat csináljanak. Ők is változnak, velük változik a zene is.

Azért szerintem a Brave New World-re 10 év múltán se csak a legszűkebb fanréteg emlékszik rolleyes.gif

Ez érthető, jó példa rá a Megadeth, ég és föld a különbség mondjuk a Rust in Peace és az Endgame között, de ők tartják is a szintet. Tudni kell mikor kell megállni, és a Maidennek szerintem lassan itt az ideje, ha nem akarják úgy végezni mint a Metallica.

A Brave New Worldöt pedig nemrég hallgattam meg, nem volt olyan nagy szám.
mark44
Hallgasd meg, pudinga album wink.gif
Copiedname
Te meg írhatnál egy kis összefoglalót a koncertről mint 2 éve, sajnos megint nem tudtam menni sad.gif

QUOTE(mark44 @ Aug 16 2010, 11:23 PM) *

Hallgasd meg, pudinga album wink.gif

Most mondtam, hogy meghallgattam, fgyelj már egy kicsit biggrin.gif
mark44
Jaa bocs, kicsit késő van laugh.gif

Egy kis beszámoló engem is érdekelne rolleyes.gif
Joey_
QUOTE(-MailMan- @ Aug 16 2010, 10:38 PM) *

Nekem nem kell ugyanolyan, csak legyen valahogy igazán karakteres, emlékezetes a cucc. Ez természetesen nem egyszerű, mert a rock/metal státusza azért nem ugyanaz, mint volt 20-30 évvel ezelőtt.
De ez az album szvsz nagyjából sehol sincs a Rage idei lemezéhez (Strings to a Web) viszonyítva.
Persze én nem vagyok szerelmes a heavy metalba, így a rálátásom is más, mint azoknak, akik rendszeresen hallgatják a stílusbeli bandákat.
MailMan
QUOTE(Joey_ @ Aug 17 2010, 07:37 AM) *

Nekem nem kell ugyanolyan, csak legyen valahogy igazán karakteres, emlékezetes a cucc. Ez természetesen nem egyszerű, mert a rock/metal státusza azért nem ugyanaz, mint volt 20-30 évvel ezelőtt.
De ez az album szvsz nagyjából sehol sincs a Rage idei lemezéhez (Strings to a Web) viszonyítva.
Persze én nem vagyok szerelmes a heavy metalba, így a rálátásom is más, mint azoknak, akik rendszeresen hallgatják a stílusbeli bandákat.

Nekem pont a Rage lemez nem tetszett. Profi meg minden, de hiányzik belőle valami. Azt meg nem értem, egy ilyen énekesnél miért kell erőltetni ezeket a szuperdallamos, popos refréneket, amikor nem igazán erre lett kitalálva a hangja.

Szvsz karakteres az új Maiden, mondjuk hallgasd meg a Talisman elejét úgy, hogy közben odafigyelsz rá, szerintem hátborzongató, ahogy Dickinson összejátszik az akusztikus gitárral smile.gif
Joey_
QUOTE(-MailMan- @ Aug 17 2010, 01:32 PM) *

Szvsz karakteres az új Maiden, mondjuk hallgasd meg a Talisman elejét úgy, hogy közben odafigyelsz rá, szerintem hátborzongató, ahogy Dickinson összejátszik az akusztikus gitárral smile.gif

Ha lenne rá inspirációm, akkor hagynám, hogy megadja magát az album, de így sem tudom, hogy mit játsszak le a kevés szabadidőmben. Szóval adok majd neki valamikor esélyt, de nem nagyon visz rá a lélek. unsure.gif
szerk: Dickinson meg naná, hogy jól összejátszik bármivel, mivel zseni. Viszont egymagában nekem nem "elég". Arról meg nem is szólva, hogy valamiért zavar ebben az albumban a sokszor előtérbe tolt KisTehén!us.
Lurtz
Bruce Dickinson Szigeten úgy nézett ki mint Fred Durst.
MailMan
QUOTE(Lurtz @ Aug 19 2010, 12:34 AM) *
Bruce Dickinson Szigeten úgy nézett ki mint Fred Durst.

A lyukacsos felsőre meg a sapkára gondolsz? biggrin.gif
Snexi
az új wintersun mikor jön már? biggrin.gif

Hares
Újraalakult az A Perfect Circle,azt hiszem egy újabb piros betűs ünnep a naptáramban, télen 5 városban (USA) fognak fellépni és mindenhol egy-egy teljes albumot fognak játszani, a hír nem szól arról hogy kik lesznek a bandában,persze Maynard biztos.
Ejnoyin-Qwebeh-Yenmon
IPB Image

sleep.gif
Hares
Haladnak a Year Zero TV-minisorozat előkészületével,mégis lesz belőle valami...
Nflbandi
Nemsokára megyek Ozzyra yeah!
Warfoki
Új NanowaR album. cool.gif
Joey_
RIP Steve Lee! Oltári nagy énekes volt, nyugodjon békében! sad.gif
Hares
QUOTE(Joey_ @ Oct 7 2010, 08:56 AM) *

RIP Steve Lee! Oltári nagy énekes volt, nyugodjon békében! sad.gif

Azt a zselé eget....picsáért történnek ilyenek. :'( Állati jó hangja volt,nagyon szerettem. Nyugodjon békében.
mark44
Nagyon hullanak idén a zenészek huh.gif
Joey_
QUOTE(Hares @ Oct 7 2010, 05:36 PM) *

Azt a zselé eget....picsáért történnek ilyenek. :'( Állati jó hangja volt,nagyon szerettem. Nyugodjon békében.

Élete álma volt, hogy bejárja az USA-t egy Harleyval, ez lett a veszte. Mármint egy közlekedési baleset...
Warfare
Nem épp metál, de van új Satriani, és ismét eszembe juttatta, milyen gyönyörűen tud játszani.
a880120
Új Leander

Bazmeg huh.gif
Warfoki
QUOTE(a880120 @ Oct 9 2010, 09:13 AM) *

Váá... és Jávor lászló közismert szövege mellé bekerült az eredeti, Seress Rezső által írt szöveg is. Nagyon begyere. cool.gif
Hares
QUOTE(a880120 @ Oct 9 2010, 11:13 AM) *

Még mindig tartom hogy akkor lenne teljes a dal,ha nem lenne benne a durvulás,addig fenomenális, viszont huszadszori hallgatásra már elfogadom,de "csendesgyilkosként" jobban ütött volna.
mark44
Ez a Leander zselé jó blink.gif
a880120
QUOTE(Hares @ Oct 9 2010, 01:06 PM) *

Még mindig tartom hogy akkor lenne teljes a dal,ha nem lenne benne a durvulás,addig fenomenális, viszont huszadszori hallgatásra már elfogadom,de "csendesgyilkosként" jobban ütött volna.

Így a nagyon sokadik hallgatás után én is kezdem ezt érezni, hogy lehetett volna kicsit halkabb. Talán az ordítozás nem kelett volna.
Warfoki
QUOTE(Hares @ Oct 9 2010, 10:06 AM) *

Kicsit több le és felvezetés kellett volna a zúzáshoz, mert így én is felkaptam a fejem az elején, hogy ez most ugyanaz a szám-e még mindig. Különben jó az úgy ott szvsz. smile.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.