QUOTE(-moki- @ Aug 9 2010, 07:09 PM)

Karez, akkor ez a shounen téma hogy lesz? Mert igaz a héten nincs One Piece manga, viszont az anime eléggé kezd bedurvulni, szal szívesen írnék róla.
Nos kezdetben csak shounen mangák aktuális fejezeteiről lett volna szó, ám erre nem is gondoltam hogy mivan akkor ha Golden Week jön, vagy csak valami miatt elmarad az aktuális fejezet.
Ebben az esetben "hiány pótló"-ként, a cikkíró saját véleményét meséli el az eddig történtekről.
Mert a későbbiekben gondoltam arra hogy "aktuális fejezet és aktuális anime epizód" is bevezetjük, hogy terjedelmesebb legyen a cikk, de ha gondoljátok ezt most is bevezethetjük.
proKSA: Az új téma amit mutattál szerintem is jobb lesz, de lassan valakinek a fejlécet is meg kéne álmodnia. (mondom széééép lassaaaan

)
"Á, szóval téged csak most értek utol telefonon. "
I LOL'D!

-OJ- :
Miért ne? Bár akkor az új sorozatok új részei kitárgyalására ne fáradjunk egy új cikksorozat építésére...bár...mért ne? Egy "heti betevő" vagy ilyesmit elehetne indítani, és a Shounen-Hét-el együtt ez is pénteken jelenne meg, és az idei szezon/az előző szezon utolsó részeit tárgyalná ki valaki. (Pl. Amagami SS #03 , Akármicsoda #11 stb.)