Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Animegálló
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
proKSA
Nos, akkor innentől itt beszéljük meg a blogos dolgokat.
fernandez
Nah, ez is megnyílt...érdekes, hogy alig pár napos az elképzelés, de már megvalósult, sőt, már topikja is van...a világuralom alig karnyújtásnyira van biggrin.gif
Karez
Épp az előbb hívtak Japánból a Shounen-Jump hogy interjút akarnak készíteni velünk, mert ott keleten hatalmas ovációs sikert értünkkel a blog indításával. cool.gif

By the way
Első körben utólag is bocs hogy "csak úgy" nyitottam meg a Shounen-Hét cikksorozatomat, bár már régóta írtam rajta, és DURR BELE! módjára akartam indítani nem lett osztatlan sikere az akciómnak.
És még egyszer, bár írtam hogy ha valakibe van annyi kurázsi hogy más Shounen műről is írhat, és beletesszük a cikkbe, ettől függetlenül magát a sorozatot én fogom szerkeszteni, majd megy a homokozóba ahol esetleg még itt-ott nem az igazi szóltok és kijavítom őket. (jövőhéten egy sablon elrendezést majd mutatok itt)

És jöjjön a nagy kérdés:
Ki lesz az első bátor egyén, aki az oldal első anime/manga kritikát megírja?
rolleyes.gif
proKSA
QUOTE(Karez @ Aug 8 2010, 11:24 PM) *
Épp az előbb hívtak Japánból a Shounen-Jump hogy interjút akarnak készíteni velünk, mert ott keleten hatalmas ovációs sikert értünkkel a blog indításával. cool.gif

Á, szóval téged csak most értek utol telefonon.
Real013
No, akkor megalakult a GSF fórum új blogja, a Drome után?smile.gif Tök jó. Majd linkcserét eszközöljünk, bár gondolom Moki ezt gyorsan megoldja.
-3rr0R-
QUOTE(Real013 @ Aug 9 2010, 12:38 AM) *

No, akkor megalakult a GSF fórum új blogja, a Drome után?smile.gif Tök jó. Majd linkcserét eszközöljünk, bár gondolom Moki ezt gyorsan megoldja.

az
kérdés mennyire leszünk életképesek a drome-hoz képest
azért itt kisebb a tábor, viszont nagyobb a fanok aránya tsch... >_>
proKSA
QUOTE(Real013 @ Aug 8 2010, 11:38 PM) *
No, akkor megalakult a GSF fórum új blogja, a Drome után? smile.gif Tök jó. Majd linkcserét eszközöljünk, bár gondolom Moki ezt gyorsan megoldja.

Kint is vagytok. wink.gif

QUOTE(-3rr0R- @ Aug 9 2010, 12:05 AM) *

az

Meg azért animéből kevesebb van, mint filmből.
Real013
QUOTE(proKSA @ Aug 8 2010, 11:07 PM) *

Kint is vagytok. wink.gif

Gyors volt, kösz. Tieteket csak Moki tudja kirakni, ragaszkodik a blog atyaúristene státuszhoz. smile.gif
proKSA
QUOTE(Real013 @ Aug 9 2010, 12:08 AM) *

Gyors volt, kösz. Tieteket csak Moki tudja kirakni, ragaszkodik a blog atyaúristene státuszhoz. smile.gif

Csak megcsinálja, ha már itt is érdekelt. biggrin.gif
Real013
QUOTE(-3rr0R- @ Aug 8 2010, 11:05 PM) *

az

Csináljátok jól, és jönnek majd az emberek. Lehet, hogy nem sokan, de egy kisebb 'rajongói' bázist ki lehet alakítani.

QUOTE(proKSA @ Aug 8 2010, 11:09 PM) *

Csak megcsinálja, ha már itt is érdekelt. biggrin.gif

Ha jó napja van, akkor képes alkotni. biggrin.gif
proKSA
Mit szóltok ehhez a témához?

Persze a fejlécet módosítjuk majd, de a blog címe sokkal jobban néz ki, mint ezen a defaulton.
Meg kivesszük azt a ronda rss gombot is belőle.
Azért is lenne ez a téma a megfelelő, mert ebben állítólag van olyan beállítás, amivel a bejegyzések alatti kategória linkeket az oldalon lehet tartani. Ugyanis ha most rákattintotok valamelyikre, akkor kivisz a hu.wordpress.com-ra, és megmutatja a hasonló blogokat, ami elég nagy seggség szerintem.
-3rr0R-
QUOTE(proKSA @ Aug 9 2010, 01:34 AM) *

Mit szóltok ehhez a témához?

Persze a fejlécet módosítjuk majd, de a blog címe sokkal jobban néz ki, mint ezen a defaulton.
Meg kivesszük azt a ronda rss gombot is belőle.
Azért is lenne ez a téma a megfelelő, mert ebben állítólag van olyan beállítás, amivel a bejegyzések alatti kategória linkeket az oldalon lehet tartani. Ugyanis ha most rákattintotok valamelyikre, akkor kivisz a hu.wordpress.com-ra, és megmutatja a hasonló blogokat, ami elég nagy seggség szerintem.
Sztem is. Egy pre WWII japán zászlót be a szélébe a headernek, azt jólvan biggrin.gif
Náh, nem kéne szegény japókat bealázni tongue.gif

btw. rólunk-ba nem akarjuk mindenkinek összegyűjteni ami sig-et GSF-en használ? unsure.gif
proKSA
QUOTE(-3rr0R- @ Aug 9 2010, 01:05 AM) *
btw. rólunk-ba nem akarjuk mindenkinek összegyűjteni ami sig-et GSF-en használ? unsure.gif

Minek, úgy is cserélgeti mindenki állandóan.
elindir
Elkészültem a The Tatami Galaxy-posttal, bár azt nem mondanám, hogy nagyon meg lennék vele elégedve. biggrin.gif Ha valaki (jobb esetben néhányan) átolvasnátok, felőlem ki lehet tenni.

A képekkel kapcsolatban lenne egy kérdésem: hány darab képet és mekkora méretüeket csatoljak?
proKSA
QUOTE(elindir @ Aug 9 2010, 01:17 PM) *
Elkészültem a The Tatami Galaxy-posttal, bár azt nem mondanám, hogy nagyon meg lennék vele elégedve. biggrin.gif Ha valaki (jobb esetben néhányan) átolvasnátok, felőlem ki lehet tenni.

A képekkel kapcsolatban lenne egy kérdésem: hány darab képet és mekkora méretüeket csatoljak?

Bocsi most már nincs rá időm, de majd este elolvasom. Képet meg szerintem egy nagyot a poszt elejére, és a végére, ha akarsz akkor pár screencap. 3-4-nél nem kell több szvsz.
-moki-
Én bekezdések közé szoktam rakni egy-egy képet mindig.
elindir
Feltöltöttem, de még képeket nem csatoltam, mivel hirtelen azt se tudtam, hogy kell. biggrin.gif Szóval majd megbeszéljük.
-OJ-
Meggyüttem. Látom alakul a placc cool.gif

Majd estére (de valszeg holnap lesz abból) összedobok én is egy cikket a KimiKiss-ről, vagy esetleg az Aishiteruze Baby!-ről rolleyes.gif

QUOTE(elindir @ Aug 9 2010, 01:19 PM) *

Feltöltöttem, de még képeket nem csatoltam, mivel hirtelen azt se tudtam, hogy kell. biggrin.gif Szóval majd megbeszéljük.

Ez majd engem is érdekelne. Kritikáknál nem ártana legelőre egy promokép, aztán a bekezdések közé egy-két ütősebb screenshot unsure.gif
-moki-
Karez, akkor ez a shounen téma hogy lesz? Mert igaz a héten nincs One Piece manga, viszont az anime eléggé kezd bedurvulni, szal szívesen írnék róla.
elindir
QUOTE(-OJ- @ Aug 9 2010, 05:28 PM) *
Kritikáknál nem ártana legelőre egy promokép, aztán a bekezdések közé egy-két ütősebb screenshot unsure.gif

Én is így gondoltam. Érdemes lenne hasonló képmérettel dolgozni, nem?
-OJ-
QUOTE(-moki- @ Aug 9 2010, 07:09 PM) *

Karez, akkor ez a shounen téma hogy lesz? Mert igaz a héten nincs One Piece manga, viszont az anime eléggé kezd bedurvulni, szal szívesen írnék róla.

Ezzel kapcsolatban még eszembe jutott, hogy a shouneneken kívül más népszerű és éppen aktuális animekről is legyenek heti epizód-ismertetők?
Amolyan RandomCuriosity stílusban (csak kevesebb képpel), hogy leírjuk az epizód tartalmát (nem feltétlen szükséges), aztán egy értékelés róla. Mi tetszett, mi nem, mi maradt ki a mangához képest, vagy ha nem olvassuk a mangát akkor mi mire számítunk a következő részben stb.
Karez
QUOTE(-moki- @ Aug 9 2010, 07:09 PM) *

Nos kezdetben csak shounen mangák aktuális fejezeteiről lett volna szó, ám erre nem is gondoltam hogy mivan akkor ha Golden Week jön, vagy csak valami miatt elmarad az aktuális fejezet. unsure.gif

Ebben az esetben "hiány pótló"-ként, a cikkíró saját véleményét meséli el az eddig történtekről.
Mert a későbbiekben gondoltam arra hogy "aktuális fejezet és aktuális anime epizód" is bevezetjük, hogy terjedelmesebb legyen a cikk, de ha gondoljátok ezt most is bevezethetjük. wink.gif

proKSA: Az új téma amit mutattál szerintem is jobb lesz, de lassan valakinek a fejlécet is meg kéne álmodnia. (mondom széééép lassaaaan rolleyes.gif )

"Á, szóval téged csak most értek utol telefonon. "
I LOL'D! biggrin.gif

-OJ- :
Miért ne? Bár akkor az új sorozatok új részei kitárgyalására ne fáradjunk egy új cikksorozat építésére...bár...mért ne? Egy "heti betevő" vagy ilyesmit elehetne indítani, és a Shounen-Hét-el együtt ez is pénteken jelenne meg, és az idei szezon/az előző szezon utolsó részeit tárgyalná ki valaki. (Pl. Amagami SS #03 , Akármicsoda #11 stb.)
-OJ-
QUOTE(Karez @ Aug 9 2010, 08:40 PM) *

Miért ne? Bár akkor az új sorozatok új részei kitárgyalására ne fáradjunk egy új cikksorozat építésére...bár...mért ne? Egy "heti betevő" vagy ilyesmit elehetne indítani, és a Shounen-Hét-el együtt ez is pénteken jelenne meg, és az idei szezon/az előző szezon utolsó részeit tárgyalná ki valaki. (Pl. Amagami SS #03 , Akármicsoda #11 stb.)

Vagy, a következő szezon elején megbeszéljük, hogy melyik új sorozatról ki írna hétről hétre - nem muszáj mindenkinek választani egyet, elég 4-5cím. Illetve egy ember akár több sorozatot is vihet.
És aki lefoglalta, csak az cikkezi végig az összes epizódot - persze ha közben megunja, mert nem olyan mint várta, akkor persze lehet dobni is vagy átadni.
Karez
QUOTE(-OJ- @ Aug 9 2010, 08:54 PM) *

Vagy, a következő szezon elején megbeszéljük, hogy melyik új sorozatról ki írna hétről hétre - nem muszáj mindenkinek választani egyet, elég 4-5cím. Illetve egy ember akár több sorozatot is vihet.
És aki lefoglalta, csak az cikkezi végig az összes epizódot - persze ha közben megunja, mert nem olyan mint várta, akkor persze lehet dobni is vagy átadni.

Okés inkább ez legyen.
-3rr0R-
Nekem mindegy, csak haladjon az a blog! biggrin.gif

Jha, amu adnátok építő kritikát, miért kaphattam azt a két mínuszt a cikkemre (túl rövid?; sankakut már mindenki ismeri? unsure.gif )
proKSA
Nos hazaértem.

Akkor kezdjük a képekkel: Szerintem állapodjunk meg egy 150 px széles thumbnailben a screencapekre, mindegyik link a teljes méretű képre. A promó kép pedig lehetne a myanimelist-es kép, az mindig ugyanakkora.

(csak nekem haldoklik a fórum?)

edit: most látom a wordpress kezeli az előnézetet képekhez, az most max. 150x150.

edit2: a téma pedig nem úgy működik, ahogy kéne neki, ezért kénytelen vagyok önhatalmúlag leszavazni. sad.gif

továbbá a tagek használatát továbbra is feleslegesnek tartom.
-OJ-
QUOTE(proKSA @ Aug 9 2010, 09:14 PM) *

Akkor kezdjük a képekkel: Szerintem állapodjunk meg egy 150 px széles thumbnailben a screencapekre, mindegyik link a teljes méretű képre. A promó kép pedig lehetne a myanimelist-es kép, az mindig ugyanakkora.

Én kicsit nagyobb méretű képre gondoltam, mondjuk ilyen 400pixel szélességűben biggrin.gif
Mivel nem lesz csak 3-4 screenshot max
proKSA
QUOTE(-OJ- @ Aug 9 2010, 10:39 PM) *

Én kicsit nagyobb méretű képre gondoltam, mondjuk ilyen 400pixel szélességűben biggrin.gif
Mivel nem lesz csak 3-4 screenshot max

Akkor már csak egy max magasságot mondj, és beállítom.

És akkor a képfeltöltés menete:
  1. A kurzorral állj oda, ahova be akarod szúrni a képet.
  2. Az editor fölött van egy feltöltés felirat, és mellette egy kis keret alakú ikon. Az a képfeltöltés.
  3. kiválasztod a fájlt a gépedről, feltöltöd
  4. ha kész, bejönnek a beállításai
  5. a csillaggal jelölt cím mezőbe kerüljön: "poszt címe - promókép/screencap1/screencap2/stb"
  6. alternate text, cím, ismertetés üres
  7. FONTOS: link url:
    1. Ha promókép, akkor LEGYEN ÜRES
    2. Ha screencap, akkor maradjon az alapon (azaz a kép közvetlen címe)
  8. alignment: bal
  9. size, szintén fontos:
    1. Ha promókép, akkor full size
    2. ha screencap akkor Nézőkép

@elindir: megnéztem az írást, minden oké, egyetlen apró dolog volt csak, azt jelöltem. Megcsináltam a tördelést, rakd fel a képeket, ha valami gond van, szólj. (ne feledd a megjegyzésemet kiszedni, kiemeltem jól, hogy könnyen észrevedd.)
elindir
QUOTE(proKSA @ Aug 9 2010, 09:55 PM) *

Akkor már csak egy max magasságot mondj, és beállítom.
És akkor a képfeltöltés menete:
[list=1]

Kösz, ez jól fog jönni.

Majd akokr döntsétek el, hogy mekkorák is legyenek pontosan a képek. Szerintem ne legyenek túl nagyok, akkor egyszerűen nem néz ki jól. Mondjuk 400x225 vagy mondjuk 590x335 körül.

QUOTE(proKSA @ Aug 9 2010, 09:55 PM) *

@elindir: megnéztem az írást, minden oké, egyetlen apró dolog volt csak, azt jelöltem. Megcsináltam a tördelést, rakd fel a képeket, ha valami gond van, szólj. (ne feledd a megjegyzésemet kiszedni, kiemeltem jól, hogy könnyen észrevedd.)

Kösz. A megjegyzésed szerint javítottam, az az igazság, hogy én is elgondolkodtam a választáson, amikor javítottam.

Én úgy gondoltam egyébként, hogy az első bekezdés után kellene a "Tovább" gomb.
proKSA
QUOTE(elindir @ Aug 9 2010, 11:04 PM) *

Én úgy gondoltam egyébként, hogy az első bekezdés után kellene a "Tovább" gomb.

Én meg ezen filóztam, de talán túl rövid, nem gondolod?

Akkor legyenek a screencapek 400x225 nagyságúak. De mi legyen a promóképpel, az általában állított, nemde?
elindir
QUOTE(proKSA @ Aug 9 2010, 10:07 PM) *

Én meg ezen filóztam, de talán túl rövid, nem gondolod?

Akkor legyenek a screencapek 400x225 nagyságúak. De mi legyen a promóképpel, az általában állított, nemde?

Úgy gondoltam, hogy bevezetőnek pont elég.

Oks.

Állított szokott lenni, de szerintem belefér bizonyos esetekben fektetett is.
proKSA
QUOTE(elindir @ Aug 9 2010, 11:25 PM) *

Úgy gondoltam, hogy bevezetőnek pont elég.

Jó, akkor átírom ennek megfelelően, ha befejezted a szerkesztést. Addig megyek starcraftozni.
elindir
QUOTE(proKSA @ Aug 9 2010, 10:40 PM) *

Jó, akkor átírom ennek megfelelően, ha befejezted a szerkesztést. Addig megyek starcraftozni.

Kösz.

Ma már nem fogok vele foglalkozni, majd holnap összeszedem a képeket, átméretezem és beillesztem őket, meg még egyszer átnézem magát a szöveget.
proKSA
QUOTE(elindir @ Aug 9 2010, 11:43 PM) *

Kösz.

Ma már nem fogok vele foglalkozni, majd holnap összeszedem a képeket, átméretezem és beillesztem őket, meg még egyszer átnézem magát a szöveget.

Ha megvagy majd vele, mehet is ki.
Real013
Drome-ra írtam egy kis ajánlót az Animegállóról (oké, igazából két sor után lenyúltam a bemutatkozó szövegeteket, na mindegy:) ). / plusz még Tender új blogjáról is/ Nem tudom, hogy ez jelent-e egyetlen plusz olvasót is, de remélem, hogy igen:)

GSF blogok tartsanak össze. smile.gif
proKSA
QUOTE(Real013 @ Aug 10 2010, 01:57 AM) *
Drome-ra írtam egy kis ajánlót az Animegállóról (oké, igazából két sor után lenyúltam a bemutatkozó szövegeteket, na mindegy:) ). / plusz még Tender új blogjáról is/ Nem tudom, hogy ez jelent-e egyetlen plusz olvasót is, de remélem, hogy igen:)

Láttam, és meg is akartam köszönni, csak néha olyan lassú most a fórum, hogy beleőszültem.
-3rr0R-
QUOTE(Real013 @ Aug 10 2010, 02:57 AM) *

Köcönjük happy.gif

btw
Nem kéne MAL hun-fabclubbon is hirdetni magunkat? unsure.gif
-OJ-
QUOTE(-3rr0R- @ Aug 10 2010, 09:24 AM) *

btw
Nem kéne MAL hun-fabclubbon is hirdetni magunkat? unsure.gif

sztem, majd ha lesz mit hirdetni biggrin.gif
elindir
Elkezdtem szépítgetni a postot, és a képek feltöltésénel egy problémába ütköztem: a méretnél nem tudom kiválasztani a Nézőkép opciót, ezért egyelőre a Fulll size-ot választom.

Na, kitettem a postot. Egy kicsit kísérletezgettem, a promóképet középre zártam a bal helyett. Így szerintem jobban néz ki, viszont az alatta lévő bekezdés valamiért nincs rendben. ph34r.gif

Ettől eltekintve szerintem a cikk többi része jól fest, főleg az tetszik, hogy a képek balra vannak zárva.

Más: szeretnénk pontozást?
proKSA
QUOTE(elindir @ Aug 10 2010, 12:38 PM) *
Elkezdtem szépítgetni a postot, és a képek feltöltésénel egy problémába ütköztem: a méretnél nem tudom kiválasztani a Nézőkép opciót, ezért egyelőre a Fulll size-ot választom.

Na, kitettem a postot. Egy kicsit kísérletezgettem, a promóképet középre zártam a bal helyett. Így szerintem jobban néz ki, viszont az alatta lévő bekezdés valamiért nincs rendben. ph34r.gif

Ettől eltekintve szerintem a cikk többi része jól fest, főleg az tetszik, hogy a képek balra vannak zárva.

Azért nem tudod nézőképre állítani, mivel a képek pont akkorák, mint a nézőkép mérete. Kicsit túl nagy ez a 400x225, keskeny lesz a bekezdés mellette.
-3rr0R-
QUOTE(elindir @ Aug 10 2010, 01:38 PM) *

mmint az animét, v a cikkeket? unsure.gif
szerintem a végére lehetne tenni a kritikáknak egy gyors összefoglalót pro-kontra szerint vagy, ahogy MAL-on reviewolnak: animáció, hang, élvezhetőség, karakterek stb. csak röviden
Magamból indulok ki, de állítom sokan mások is így vannak, hogy csak akkor olvassák el az egész kritikát, ha a végéről úgy látják, hogy nekik ennyi nem volt elég. máskülönben, hacsak nem ennek akarnak nekiesni, nem is fogják végig-, elolvasni.
proKSA
Kijavítgattam a képeket... ezt a képfeltöltést még ki kell kísérleteznem....
elindir
QUOTE(proKSA @ Aug 10 2010, 12:05 PM) *

1. Azért nem tudod nézőképre állítani, mivel a képek pont akkorák, mint a nézőkép mérete.
2. Kicsit túl nagy ez a 400x225, keskeny lesz a bekezdés mellette.

1. Sejtettem. biggrin.gif
2. Ha kisebbek lennének a képek, akkor már nehéz lenne kivenni, hogy mi van rajtuk, nem?

QUOTE(proKSA @ Aug 10 2010, 12:11 PM) *

Kijavítgattam a képeket... ezt a képfeltöltést még ki kell kísérleteznem....

Kösz. biggrin.gif
proKSA
QUOTE(elindir @ Aug 10 2010, 08:48 PM) *

1. Sejtettem. biggrin.gif
2. Ha kisebbek lennének a képek, akkor már nehéz lenne kivenni, hogy mi van rajtuk, nem?

Kösz. biggrin.gif

Szerintem nézd meg most. (300x169)
elindir
QUOTE(-3rr0R- @ Aug 10 2010, 12:06 PM) *

mmint az animét, v a cikkeket? unsure.gif
szerintem a végére lehetne tenni a kritikáknak egy gyors összefoglalót pro-kontra szerint vagy, ahogy MAL-on reviewolnak: animáció, hang, élvezhetőség, karakterek stb. csak röviden
Magamból indulok ki, de állítom sokan mások is így vannak, hogy csak akkor olvassák el az egész kritikát, ha a végéről úgy látják, hogy nekik ennyi nem volt elég. máskülönben, hacsak nem ennek akarnak nekiesni, nem is fogják végig-, elolvasni.

A cikk tárgyára gondoltam. A pro-kontra értékelés ellen vagyok, inkább akkor legyen pontszámozás.

QUOTE(proKSA @ Aug 10 2010, 07:49 PM) *

Szerintem nézd meg most. (300x169)

Végülis nem rossz. biggrin.gif
-3rr0R-
Köv cikknek mi várható, és kitől? unsure.gif
Pro itt önhatalmúlag leszavazott, h végiganyázzam a Seikimatsu Occult Gakuin-t 5 rész után tongue.gif Bár lehet nem is lett volna jó reklám?
proKSA
QUOTE(-3rr0R- @ Aug 11 2010, 01:48 AM) *
Köv cikknek mi várható, és kitől? unsure.gif
Pro itt önhatalmúlag leszavazott, h végiganyázzam a Seikimatsu Occult Gakuin-t 5 rész után tongue.gif Bár lehet nem is lett volna jó reklám?

Nem szavaztalak le, arról írsz, amiről akarsz.
-OJ-
Ezért mondtam, hogy majd csak a következő szezontól kezdjünk el epizód-cikkeni, aztán azokhoz leírhatja mindenki a saját + / - véleményét. Most 3rr0R bejegyzése az Occult 5.részről lógjon ott egymagában? laugh.gif
efperel
QUOTE(elindir @ Aug 10 2010, 09:50 PM) *

A cikk tárgyára gondoltam. A pro-kontra értékelés ellen vagyok, inkább akkor legyen pontszámozás.

Csak hogy a Zero Punctuationból idézzek, egy értékelésnek elég kell lennie, hogy véleményt formáljon az olvasóban, egy film, játék, könyv, akármi élvezeti és minőségi értékét nem lehet számban kifejezni (Kivéve a K-On, természetesen).
Ott a Tatami Galaxys cikked, minden le van benne írva, aminek le kell írva lennie egy cikkben, nincs se szám, se pro-kontra a végén, mégis egy nagyon szépen összerakott értékelés, ami után tökéletesen el tudja dönteni az olvasó, hogy érdekli-e vagy sem.
proKSA
QUOTE(efperel @ Aug 11 2010, 03:59 PM) *

Csak hogy a Zero Punctuationból idézzek, egy értékelésnek elég kell lennie, hogy véleményt formáljon az olvasóban, egy film, játék, könyv, akármi élvezeti és minőségi értékét nem lehet számban kifejezni (Kivéve a K-On, természetesen).
Ott a Tatami Galaxys cikked, minden le van benne írva, aminek le kell írva lennie egy cikkben, nincs se szám, se pro-kontra a végén, mégis egy nagyon szépen összerakott értékelés, ami után tökéletesen el tudja dönteni az olvasó, hogy érdekli-e vagy sem.

Én is így vagyok vele, még a MAL-on is nehezemre esik pontozni.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.