Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Animegálló
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
-moki-
QUOTE(efperel @ Aug 11 2010, 03:59 PM) *

Csak hogy a Zero Punctuationból idézzek, egy értékelésnek elég kell lennie, hogy véleményt formáljon az olvasóban, egy film, játék, könyv, akármi élvezeti és minőségi értékét nem lehet számban kifejezni (Kivéve a K-On, természetesen).
Ott a Tatami Galaxys cikked, minden le van benne írva, aminek le kell írva lennie egy cikkben, nincs se szám, se pro-kontra a végén, mégis egy nagyon szépen összerakott értékelés, ami után tökéletesen el tudja dönteni az olvasó, hogy érdekli-e vagy sem.

How about four?
efperel
QUOTE(-moki- @ Aug 11 2010, 07:10 PM) *

How about four?

As in fourk you! mad.gif

(omájgád, omájgád, SotC a ZP-ben, omájgád, ezt meg kell néznem ph34r.gif )
-moki-
QUOTE(efperel @ Aug 11 2010, 07:50 PM) *

As in fourk you! mad.gif

Nekem meg játszanom kéne már vele xD Mondjuk lol, mekkora Starcraft 2 troll Yahtzee xD Biztos kap némi hatemail-t a kijelentései után biggrin.gif

Amúgy az egyik kedvenc részem a Mailbag showdown xD

I'm not a fanboy (Yes you areee!) laugh.gif
elindir
QUOTE(efperel @ Aug 11 2010, 02:59 PM) *

Csak hogy a Zero Punctuationból idézzek, egy értékelésnek elég kell lennie, hogy véleményt formáljon az olvasóban, egy film, játék, könyv, akármi élvezeti és minőségi értékét nem lehet számban kifejezni (Kivéve a K-On, természetesen).
Ott a Tatami Galaxys cikked, minden le van benne írva, aminek le kell írva lennie egy cikkben, nincs se szám, se pro-kontra a végén, mégis egy nagyon szépen összerakott értékelés, ami után tökéletesen el tudja dönteni az olvasó, hogy érdekli-e vagy sem.

-3rr0R- felvetésével kapcsolatban mondtam, hogy akkor már inkább legyen pontszámozás. Azt a fajtát nagyon nem szeretem, amikor részletesen értékelik a történetet, az animációt és mifenét, akkor már inkább maradjon az egyszerű 10/x.

QUOTE(efperel @ Aug 11 2010, 06:50 PM) *

As in fourk you! mad.gif

Mi a f*szom az a SotC?
efperel
QUOTE(elindir @ Aug 11 2010, 10:23 PM) *

Mi a f*szom az a SotC?

Shadow of the Colossuss.

Azért rövidítek, mert lusta vagyok kiírni teljesen.
elindir
QUOTE(efperel @ Aug 11 2010, 08:28 PM) *

Shadow of the Colossuss.

Azért rövidítek, mert lusta vagyok kiírni teljesen.

Ja, arról már hallottam.

Mindig dobálóznak az emberek a (viszonylag) friss játékok címeinek rövidítéseivel, nekem meg fingom sincs, mi van. laugh.gif
efperel
QUOTE(elindir @ Aug 11 2010, 10:41 PM) *

Mindig dobálóznak az emberek a (viszonylag) friss játékok címeinek rövidítéseivel, nekem meg fingom sincs, mi van. laugh.gif

Azért öt év elég hosszú idő a játékiparban biggrin.gif

De a Colossit amúgysem szokás rövidíteni.
elindir
QUOTE(efperel @ Aug 11 2010, 08:58 PM) *

Azért öt év elég hosszú idő a játékiparban biggrin.gif

De a Colossit amúgysem szokás rövidíteni.

Konzolos, úgyhogy nekem tökmindegy. biggrin.gif
Karez
QUOTE(-3rr0R- @ Aug 11 2010, 12:48 AM) *

Köv cikknek mi várható, és kitől? unsure.gif

Shounen-hét első epizódja lehet átfog csúszni szombatra, künn Japánban épp az Obon Fesztivál zajlik, és a legtöbb friss scan gyártó Japán arc épp alkohol ittasan bulizik két ismeretlen Japán nővel, akiket útközbe vettek fel. unsure.gif

Bár D.Gray-Man-ből van már fordítás, esetleg ha szombatig mégsem jönne ki a többi sorozatból, azt mindenképp belehetne dobni, a másik háromnál pedig "mi történt eddig?" féle B tervet fogjuk élesíteni.

Jah egyébként MÉG MINDIG nincs egy olyan egyén sem aki Naruto új fejezetét értékelné... dry.gif
What should i do?
-moki-
QUOTE(Karez @ Aug 12 2010, 06:46 AM) *

Shounen-hét első epizódja lehet átfog csúszni szombatra, künn Japánban épp az Obon Fesztivál zajlik, és a legtöbb friss scan gyártó Japán arc épp alkohol ittasan bulizik két ismeretlen Japán nővel, akiket útközbe vettek fel. unsure.gif

Bár D.Gray-Man-ből van már fordítás, esetleg ha szombatig mégsem jönne ki a többi sorozatból, azt mindenképp belehetne dobni, a másik háromnál pedig "mi történt eddig?" féle B tervet fogjuk élesíteni.

Jah egyébként MÉG MINDIG nincs egy olyan egyén sem aki Naruto új fejezetét értékelné... dry.gif
What should i do?

De akkor pontosan ezt hogy is képzelted el?
Karez
QUOTE(-moki- @ Aug 12 2010, 10:00 AM) *

De akkor pontosan ezt hogy is képzelted el?

Adva egy felvezetés 1-2 mondatban ami átvezeti az olvasókat a tovább gombra.

Ezekután maguk a szériák jönnének szép sorrendben valahogy így:

One Piece
- Az ezen a héten történt események a megjelent fejezetből 4-5 mondatban, és saját vélemény -
3-5 db kis spoiler kép

Naruto
- Az ezen a héten történt események a megjelent fejezetből 4-5 mondatban, és saját vélemény -
3-5 db kis spoiler kép

Bleach
3-5 db kis spoiler kép

Lezáró szöveg, esetenként egyéb információ. (valamelyik manga kimarad jövőhéten, mangakák heti beszólásai stb. stb. )

Végül ha arra a hétre jött ki egy havonta megjelenésű manga sorozat új fejezetje, a fentiekhez hasonlóan kell eljárni. Ám ez esetben lehet hosszabb is a sztori kitárgyalása, hisz sok dolog szokott történni ilyen történetekben.

Szerk.:
De látom D. Gray-Man is múlthét vasárnap jelent meg, íg marad a B terv.
Azaz erre a hétre a "mi történt eddig" cikket kéne írni, legyen úgy hogy a legutúbb elkezdődött arc story-at tárgyaljuk ki. Valamint tényleg kellene egy Naruto-t is olvasó egyén, mert ez így nem kóser hogy én és -moki- írunk a One Piece és a Bleach-ről és csókolom. (bár nemtom, -moki- a D.Gray-Man is olvasod, vagy még nem hoztad be a lemaradást?)
-3rr0R-
QUOTE(Karez @ Aug 12 2010, 07:46 AM) *

What should i do?
majd kapsz egy padawant biggrin.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(Karez @ Aug 12 2010, 10:26 AM) *

Szerk.:
De látom D. Gray-Man is múlthét vasárnap jelent meg, íg marad a B terv.
Azaz erre a hétre a "mi történt eddig" cikket kéne írni, legyen úgy hogy a legutúbb elkezdődött arc story-at tárgyaljuk ki. Valamint tényleg kellene egy Naruto-t is olvasó egyén, mert ez így nem kóser hogy én és -moki- írunk a One Piece és a Bleach-ről és csókolom. (bár nemtom, -moki- a D.Gray-Man is olvasod, vagy még nem hoztad be a lemaradást?)

Kérdezz rá a Naruto topicban, hátha valaki vállalkozna rá. (Szerk.: Most látom már kérdezted ott. biggrin.gif Hát, így a nyári szünetben nyilván kevesebben és kevesebbszer látogatják a topicot.)

Egyébként mért olyan fontos, hogy legyen? Ez egy non-profit, rajongói blog, semmihez nem kell alkalmazkodnótok, nem vagytok semmihez sem kötve. Ha a társaság közül senkit nem érdekel, nem olvassa, nem nézi, nem szereti, akkor minek beletuszkolni? unsure.gif
proKSA
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Aug 12 2010, 12:17 PM) *

Egyébként mért olyan fontos, hogy legyen? Ez egy non-profit, rajongói blog, semmihez nem kell alkalmazkodnótok, nem vagytok semmihez sem kötve. Ha a társaság közül senkit nem érdekel, nem olvassa, nem nézi, nem szereti, akkor minek beletuszkolni? unsure.gif

Gondolom mert népszerű.

És angel olvassa, bár nem tudom vállalja-e.

És az Obon miatt ezen a héten semmi nem lesz.
Iam_The_Ghost
QUOTE(proKSA @ Aug 12 2010, 11:27 AM) *

Gondolom mert népszerű.

Hát... remélem nem ez lesz a blog profilja. rolleyes.gif
-3rr0R-
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Aug 12 2010, 01:30 PM) *

én is
OJ remélem te is tartogatsz vmi review-t a tarsolyodban
efperel, hol marad a heti shit, vagy ennyire lehalt a net? sad.gif
proKSA
Tőlem írást ne várjatok egyelőre. Nem nézek OP-n kívül semmit. laugh.gif
-3rr0R-
QUOTE(proKSA @ Aug 12 2010, 02:19 PM) *

Tőlem írást ne várjatok egyelőre. Nem nézek OP-n kívül semmit. laugh.gif
óh, máj gád ohmy.gif unsure.gif
efperel
QUOTE(-3rr0R- @ Aug 12 2010, 02:16 PM) *

efperel, hol marad a heti shit, vagy ennyire lehalt a net? sad.gif

Majd lesz valami, de perpillanat nincsen ihletem.
-OJ-
QUOTE(-3rr0R- @ Aug 12 2010, 12:16 PM) *

OJ remélem te is tartogatsz vmi review-t a tarsolyodban

Aishiteruze Baby-t már megírtam, csak még szépítgetem biggrin.gif
Karez
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Aug 12 2010, 11:30 AM) *

Nem is nagyon terveztem hogy az legyen. rolleyes.gif
Csak gondoltam ha már a három jelenleg legismertebb mangái közzé tartozik, akkor miért ne kerüljön bele?

Jah egyébként szombattól mégsem leszek gépközelben, jövőhét hétfőn leszek megint. Ezért már holnap megírom a Shounen-hét cikk-et, a Bleach értékelésemet, utána már csak moki maradt a One Piece értékeléssel. (plusz D.gray-man ha akarja)
Naruto pedig egyenlőre kimarad, nem akkora veszteség. rolleyes.gif

Jövőhétől tőlem is várható majd egy kritika, mégpedig Aoi Bungaku Series fogom ízekre szedni.
(elindir már előre veheti be a sanax-ot)
Karez
Helyi menetrend címen írtam picit a hazai megjelenésekről.
Lehet átnézni.

A Shounen-hét mindjárt kész lesz, és felrakom.
Karez
QUOTE(Karez @ Aug 13 2010, 11:14 AM) *

Lehet átnézni.

Shounen-hét is felkerült.
Bleach részét megírtam. One Piece és D.Gray-Man részt -moki- -nak átadom, Naruto-t pedig szüneteltettjük.

Spoiler képeket most kivételesen nem kerülnek fel, majd jövőhéten kezdjük el.

Ezt is lehet ízekre szedni. wink.gif
proKSA
QUOTE(Karez @ Aug 13 2010, 12:14 PM) *
Lehet átnézni.

Rendben, mindjárt átnézem

A shounen hét címébe meg szerintem ne írd bele a dátumot, mert az úgyis megjelenik a poszt alatt. Inkább számozzuk.
Shounen-hét 1.
proKSA
Megnéztem a Helyi menetrend cikket, visszaadom a stafétát, a hibákat jelöltem/javítottam.

És szerintem nyugodtan mehet ez is a menetrend kategóriába. Kevés lenne oda az az egy cikk szezononként.
Karez
QUOTE(proKSA @ Aug 13 2010, 12:34 PM) *

Megnéztem a Helyi menetrend cikket, visszaadom a stafétát, a hibákat jelöltem/javítottam.

És szerintem nyugodtan mehet ez is a menetrend kategóriába. Kevés lenne oda az az egy cikk szezononként.

Ok megtörténtek a korrigálások.
Köszi még egyszer!
proKSA
QUOTE(Karez @ Aug 13 2010, 01:49 PM) *

Ok megtörténtek a korrigálások.
Köszi még egyszer!

Ki is raktam.
-moki-
QUOTE(Karez @ Aug 13 2010, 12:58 PM) *

Shounen-hét is felkerült.
Bleach részét megírtam. One Piece és D.Gray-Man részt -moki- -nak átadom, Naruto-t pedig szüneteltettjük.

Spoiler képeket most kivételesen nem kerülnek fel, majd jövőhéten kezdjük el.

Ezt is lehet ízekre szedni. wink.gif

Akkor most írjak hozzá valamit az OPről?
proKSA
QUOTE(-moki- @ Aug 13 2010, 02:17 PM) *

Akkor most írjak hozzá valamit az OPről?

Valami szokásos ömlengést, ha lennél szíves. rolleyes.gif
-moki-
Nah, akkor mindjárt jön némi One Piece.

Amúgy meg Karez, én Dgrayman-t még nem követem, szal inkább akkor írok a Fairy Tailről, ha az még nem foglalt.
Karez
QUOTE(-moki- @ Aug 13 2010, 04:20 PM) *

Nah, akkor mindjárt jön némi One Piece.

Amúgy meg Karez, én Dgrayman-t még nem követem, szal inkább akkor írok a Fairy Tailről, ha az még nem foglalt.

Csak nyugodtan.
-moki-
Egetrengetően fontos kérdés biggrin.gif

Magyarosítsak? xD Szal lefordítsam, amit lehet, vagy hagyjam? xD
elindir
QUOTE(-moki- @ Aug 13 2010, 06:26 PM) *

Szerintem ahogy érzed. Ha nagyon erőltetetten vagy sz*rul hangzik, akkor csak rosszabbul jársz.
-OJ-
QUOTE(-moki- @ Aug 13 2010, 06:26 PM) *

Gumi-Gumi-Raaaaaakéééééétaaaaaaaaa

Inkább hagyjad laugh.gif
-3rr0R-
nah nem lesz semmi új? unsure.gif
akkor összefoglalót jelenlegi szezonról?
egy közöset
ki mit néz, mi a véleménye róla...
nem is muszája a jelenlegi szezonról csak hogy perpill mit
KeLa
És hamarosan már az őszi szezonról is lehetne...
-moki-
Hm... hm. A Shaft címekre ránézek, a Manglobe cucc meg nem tudom, fura biggrin.gif A Bones-os anime is eléggé sótlannak tűnik, de hátha. Az Iron Man-re kíváncsi leszek.

A Karl and the mysterious tower pedig érdekesen hangzik.

A Jc.Staff meg gayebb, mint valaha X)
-3rr0R-
QUOTE(KeLa @ Aug 15 2010, 12:55 AM) *

fordítsam le az összefoglalókat róluk?
ha, esetleg MAl-ról vki összekaparná a címeket (v anidb-ről) és ide belinkelné, azt megköszönném
hétfőn valszeg tépek Balcsira péntekig, sz'al no comp, hacsak mégis megveszem még aznap és csak estére megyek le
jah és akkor ezt minél hamarabb

QUOTE(-moki- @ Aug 15 2010, 01:13 AM) *

Hm... hm. A Shaft címekre ránézek, a Manglobe cucc meg nem tudom, fura biggrin.gif A Bones-os anime is eléggé sótlannak tűnik, de hátha. Az Iron Man-re kíváncsi leszek.

A Karl and the mysterious tower pedig érdekesen hangzik.

A Jc.Staff meg gayebb, mint valaha X)

nah ezt majd még 1× a blogon is biggrin.gif
proKSA
Moki, írsz a fairy tairől/d.gray-man-ről is, vagy azt most hagyjuk és menjen ki az első Shounen hét így ahogy van?
-3rr0R-

Koe de oshigoto, csak OVA? unsure.gif Misst dry.gif
Bones-ba meg mi ütött a Heroman óta? már megint egy elindires cserbenhagyó gázolással jönnek elő... dry.gif
Yosuga no sora hamarabb kap adaptációt mint akár a Little Busters! , WTF!!??
proKSA
QUOTE(proKSA @ Aug 15 2010, 12:49 AM) *
Moki, írsz a fairy tairől/d.gray-man-ről is, vagy azt most hagyjuk és menjen ki az első Shounen hét így ahogy van?

Amíg erre nincs válasz, addig vár akkor az első Shounen hét. Holnap nem nagyon leszek, max délelőtt.
-moki-
Nem tudom, ez a rendszer így nem igazán jó ennek a shounen hétnek. Szal holnap már jön az új One Piece epizód, szal az írás már félig out dated biggrin.gif

Szal szerintem így kéne csinálni a dolgot:

Lenne egy Shounen hét menüpont, ami alá mennének az írások dögivel, külön posztként. Szal külön posztot kapna a Bleach, a One Piece, a Fairy Tail... minden. Viszont ezek nem jelennének meg a főoldalon, csak akkor listázódnának ki, ha az emberünk rákattanna a menüpontra.

Majd minden héten lenne egy összefoglaló poszt, ami látszódna a főoldalon is, mely magában foglalja a hét során készült összes poszt linkjét, egy bevezető szöveggel, amit Karez kigondol.

Így nem kell másra várni, mehetnek a dolgok ki folyamatosan és mindig lesz friss tartalom.
proKSA
QUOTE(-moki- @ Aug 15 2010, 02:07 AM) *
Nem tudom, ez a rendszer így nem igazán jó ennek a shounen hétnek. Szal holnap már jön az új One Piece epizód, szal az írás már félig out dated biggrin.gif

Szal szerintem így kéne csinálni a dolgot:

Lenne egy Shounen hét menüpont, ami alá mennének az írások dögivel, külön posztként. Szal külön posztot kapna a Bleach, a One Piece, a Fairy Tail... minden. Viszont ezek nem jelennének meg a főoldalon, csak akkor listázódnának ki, ha az emberünk rákattanna a menüpontra.

Majd minden héten lenne egy összefoglaló poszt, ami látszódna a főoldalon is, mely magában foglalja a hét során készült összes poszt linkjét, egy bevezető szöveggel, amit Karez kigondol.

Így nem kell másra várni, mehetnek a dolgok ki folyamatosan és mindig lesz friss tartalom.

Az ötlet jó, csak én nem láttam olyan lehetőséget, hogy valami ne jelenjen meg a főoldalon...

edit: kicsit utána olvastam, és ez is olyasmi, amit csak saját wordpress motorral tudnánk megoldani, mert kicsit hackelni kell az index.php-ban.
KeLa
QUOTE(-3rr0R- @ Aug 15 2010, 01:02 AM) *

Koe de oshigoto, csak OVA? unsure.gif Misst dry.gif

Azok alapján amit tudok a mangáról, úgy érzem jobb h OVA lesz.

Bones-ba meg mi ütött a Heroman óta? már megint egy elindires cserbenhagyó gázolással jönnek elő... dry.gif

Majd télen jön a Gosick... smile.gif
elindir
QUOTE(-3rr0R- @ Aug 15 2010, 12:02 AM) *

Miért, mi a f*sz bajod van a Star Driverrel?
-3rr0R-
QUOTE(elindir @ Aug 15 2010, 09:54 PM) *

Miért, mi a f*sz bajod van a Star Driverrel?
Nekem ugyan semmi biggrin.gif, de nem te csalódtál a Heromanben is?
Én ezt úgy elkerülöm, mint a -monokat meg amiben kártya van biggrin.gif Csak nem tetszik, h a mech-et is erre a szintre viszik (le?)

Most veszem csak észre: Tantei Opera insta cukormérgezés biggrin.gif
elindir
QUOTE(-3rr0R- @ Aug 15 2010, 11:17 PM) *

Nekem ugyan semmi biggrin.gif, de nem te csalódtál a Heromanben is?
Én ezt úgy elkerülöm, mint a -monokat meg amiben kártya van biggrin.gif Csak nem tetszik, h a mech-et is erre a szintre viszik (le?)

A Heroman nem akar több lenni, mint egy vasárnapi matiné. Ez nekem nem tetszik, sokaknak viszont igen.

Milyen szintre?
-3rr0R-
QUOTE(elindir @ Aug 16 2010, 01:17 PM) *

A Heroman nem akar több lenni, mint egy vasárnapi matiné. Ez nekem nem tetszik, sokaknak viszont igen.

Milyen szintre?

a vasárnapi matinééra biggrin.gif
elindir
QUOTE(-3rr0R- @ Aug 16 2010, 03:56 PM) *

a vasárnapi matinééra biggrin.gif

És honnan veszed, hogy a Star Driver olyan lesz? És tudod egyáltalán, hogy az alatt mit értek?
-3rr0R-
QUOTE(elindir @ Aug 16 2010, 09:31 PM) *

És honnan veszed, hogy a Star Driver olyan lesz? És tudod egyáltalán, hogy az alatt mit értek?

Onnan, ahonnan te azt, h nem lesz olyan biggrin.gif
Hát, én a matiné szót legutoljára akkor hallottam, amikor a Kölyök Klub után kiírták, h következik a Disney matiné unsure.gif De világosíts fel! most nem vesezm elő az Idegen szavak szótárát biggrin.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.