Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Blazblue Sorozat
GameStar Fórum > :: KOMOLYSÁGOK :: > Általában a játékokról > Egyéb játékok
Oldalak: 1, 2
-moki-
IPB Image

A nemrég megjelent Calamity Trigger apropójából gondoltam megnyitom ennek a játéknak, azaz sorozatnak a topicot, hogy valahol meg tudjuk vitatni a taktikákat, trükköket és persze, hogy segítsünk egymásnak és mindenkinek abban, hogy jobbak legyünk. Lesznek itt majd valószínűleg magasröptű beszélgetések, videó linkek és gamertag-ek, amiket felvéve gyakorolhattok egymás ellen is. Szóval kesztyűt fel, kontrollert elő és izzítsátok be a halálpontos végrehajtó skilleteket, mert ez a játék szabályosan megköveteli. Let's gooo!

Blazblue CT alapok...
-3rr0R-
lo-o-ol biggrin.gif
nem épp tőled vártam, de örülök h végre elindult a topik biggrin.gif
igaz PS3-on tolom, de lehet tőlem is kérdezni
btw Noel a main-em és Rachel a second-om (de ez még változhat, de Noel biztos)
azt meg nem hiszem el h Tager F Tier tongue.gif
-moki-
Nem Taokaka? biggrin.gif Régen volt olyan avid, bár most Alucard-os van X)

Amúgy Taokaka mókás karinak néz ki. Csak így belenéztem, de rohadtul mobilnak tűnik, ráadásul mocsok sokat sebez. Tipikus párszor jól döntesz karakter és vége a meccsnek biggrin.gif
The_Reaper_CooL
Tudom hogy azért nyílt MOST a topik mert MOST jelent meg a PC-s változat, de a játék már 1 éve kinntvan konzolra. Csak gondoltam megemlítem smile.gif

És nem mintha ezzel játszanék, de zúztam vele egy párszor, és nekem is Noel a fő karakterem.

...kellene egy olyan MUGEN, amiben bennevannak a Blazblue karakterek és a Guilty Gear karakterek. Az awesome lenne biggrin.gif

Amúgy én a Blazblue Continuum Shift-tel játszok, amiben van 1-2 új karakter, és lesz egy DLC karakter is smile.gif
Athesz
Jó ez a cucc érzem én h hosszú távú lesz ezzel a kapcsolatom... vakon állítgatom be a gombokat mert nem irányt ír ki meg ütés/rúgást hanem a konzolkontroller gomb nevét úgy h egyenlőre szarakodok az állítgatással.
Amúgy nemtom hol van ebben annyi féle kipróbálható játékmód nálam elindul bedobja a karakterválasztót ad egy ellent az meg szétver fél perc...
-moki-
QUOTE(The_Reaper_CooL @ Aug 13 2010, 01:43 AM) *

Tudom hogy azért nyílt MOST a topik mert MOST jelent meg a PC-s változat, de a játék már 1 éve kinntvan konzolra. Csak gondoltam megemlítem smile.gif

És nem mintha ezzel játszanék, de zúztam vele egy párszor, és nekem is Noel a fő karakterem.

...kellene egy olyan MUGEN, amiben bennevannak a Blazblue karakterek és a Guilty Gear karakterek. Az awesome lenne biggrin.gif

Amúgy én a Blazblue Continuum Shift-tel játszok, amiben van 1-2 új karakter, és lesz egy DLC karakter is smile.gif

Ezért írtam, hogy Blazblue sorozat, hogy nem csak a Calamity Triggerről lehessen itt beszélgetni.
-3rr0R-
QUOTE(-moki- @ Aug 13 2010, 02:10 AM) *

Nem Taokaka? biggrin.gif Régen volt olyan avid, bár most Alucard-os van X)

Amúgy Taokaka mókás karinak néz ki. Csak így belenéztem, de rohadtul mobilnak tűnik, ráadásul mocsok sokat sebez. Tipikus párszor jól döntesz karakter és vége a meccsnek biggrin.gif

Jah Tao
Csak nekem 240bpm-ig él az agyam 300nál behalok biggrin.gif
Ezzel arra céloztam h Tao nekem már túl gyors volt
Sokat sebez? laugh.gif I lol'd Nem, nem moki ha jó vagy az igaz h Tao-nak magas a DPS-e de a DPH-ja az egyik leggyengébb
Ha az kell keress inkább egy Haku-ment v Tagert biggrin.gif
SaltyDave
Csordogál nekem is lefelé a BBCT (nincs seed isohunt-on sad.gif ), aztán meglátjuk. Valószínűleg annyira fog taszítani mint a Guilty Gear, leszámítva hogy ez nem egy garázsban portolt instabil rakás sz*r, szóval esélyes hogy beletanuljak. Majd kiderül...
The_Reaper_CooL
QUOTE(Necreon @ Aug 13 2010, 02:28 PM) *

Csordogál nekem is lefelé a BBCT (nincs seed isohunt-on sad.gif ), aztán meglátjuk. Valószínűleg annyira fog taszítani mint a Guilty Gear, leszámítva hogy ez nem egy garázsban portolt instabil rakás sz*r, szóval esélyes hogy beletanuljak. Majd kiderül...

Most mi a baj a Guilty Gear-rel, mert nem vágom mit akartál kifejezni a kommenteddel. Mellesleg ezt is az Arc System Works csinálta, UGYANAZOK akik a Guilty Gear-t.
Iwashi
Nah kipróbáltam pár karaktert, és eléggé nincs érzékem még ehhez a játékhoz lol... Egyelőre Noel-el tudok úgy ahogy boldogulni (drive spam). Am a Teach me Ms. Litchi (tips fül a story módban) ilyen lore magyarázó cucc, vagy a játékhoz is ad tippeket? Mellesleg tök jó, hogy átugrom a story openinget, erre megkapom az acsit, hogy végignéztem XD Elmagyarázná valaki, hogy melyik karakter milyen játékstílust igényel? mert akkor talán könnyebb lenne kiválasztani a mainemet
Athesz
QUOTE(Necreon @ Aug 13 2010, 03:28 PM) *

A kieg sem jobb nehogy azt hidd egy dosos ablak kidobja a kontroller gomb nevét amiről fogalmam sincs micsoda és ad 3 másodpercet h megnyomjak egy gombot v kilép. wink.gif És nem találok semmi tanuló módot v ilyesmit bedob a sztori módba és viszlát. De gyanús nekem h ebben nincs is ami itt kóborol a neten mert már a 3 fajtát töltöm le de mindegyik ez a játéktermi fos h insert coin....
SaltyDave
QUOTE(Athesz @ Aug 13 2010, 04:02 PM) *

A kieg sem jobb nehogy azt hidd egy dosos ablak kidobja a kontroller gomb nevét amiről fogalmam sincs micsoda és ad 3 másodpercet h megnyomjak egy gombot v kilép. wink.gif És nem találok semmi tanuló módot v ilyesmit bedob a sztori módba és viszlát. De gyanús nekem h ebben nincs is ami itt kóborol a neten mert már a 3 fajtát töltöm le de mindegyik ez a játéktermi fos h insert coin....

Remek, ha 3 perc alatt nem uninstallálom majd le, akkor maradhat. Amúgy meg SFIV ftw.
Athesz
Sztem vmi nagyon gagyi terjenghet a CSről mert az 1G , de amit a CTről találtam meg 5 giga.
-3rr0R-
QUOTE(Iwashi @ Aug 13 2010, 05:28 PM) *

Nah kipróbáltam pár karaktert, és eléggé nincs érzékem még ehhez a játékhoz lol... Egyelőre Noel-el tudok úgy ahogy boldogulni (drive spam). Am a Teach me Ms. Litchi (tips fül a story módban) ilyen lore magyarázó cucc, vagy a játékhoz is ad tippeket? Mellesleg tök jó, hogy átugrom a story openinget, erre megkapom az acsit, hogy végignéztem XD Elmagyarázná valaki, hogy melyik karakter milyen játékstílust igényel? mert akkor talán könnyebb lenne kiválasztani a mainemet

elkezdtem rni iPodról deh elviselhetetlen biggrin.gif

nahszal röviden.
Ragna: zúzós, short és med-long range, mivel van jópár, hirtelen zárom a távolságot move-ja, meg a kardja sem rövid
Jin: stun-állat, ez mindent befagyaszt, közép távolságban veszélyes, vagy közvetlen közelről püfölöd, v távol maradsz tőle
Rachel: trükkmester, med-short, long, mindent kirak a pályára, meg aki jól kezeli a szelet, oda röpíti magát is meg az ellenfelét ahova akarja
Noel: meatgrinder, ha vki nagyon benne van a kombókban, akkor Noel kegyetlen, főképp a Chain revolverrel. short és med. Mondjuk a CR-jei közt nagy az idő lag, sz'al vissza lehet bűntetni A-val, ha rövid annak a setup ideje (noel CT-ben és Tager). Amu legjobb ha az ember messze elkerüli a CR-es Noelt (CS-ben viszont kicsit változott már)

fúh, nah majd a másik nyolcat később most dolgom van wink.gif
Iwashi
QUOTE(Athesz @ Aug 13 2010, 06:02 PM) *

AZ CSAK AZ ARCADE LERIPPELT VERZIÓJA!!! A CT teljesen más, gfwl-el, training mode-al story-val, és multival.
Athesz
QUOTE(Iwashi @ Aug 13 2010, 05:26 PM) *

AZ CSAK AZ ARCADE LERIPPELT VERZIÓJA!!! A CT teljesen más, gfwl-el, training mode-al story-val, és multival.

Találtam rendes CT-t úton van. wink.gif
SaltyDave
QUOTE(Athesz @ Aug 13 2010, 04:07 PM) *

Sztem vmi nagyon gagyi terjenghet a CSről mert az 1G , de amit a CTről találtam meg 5 giga.

5Gb-set húzom én is, Sam azt mondja azt próbálta ki ő is és semmi baja, szóval az lesz a jó. Bár a CS csak a kieg, nem? Lehet hogy azért kisebb ennyivel.

De hogy ezen mi 5Gb azt elképzelni nem tudom, SFIV van 3.5Gb körül talán...
Athesz
QUOTE(Necreon @ Aug 13 2010, 05:28 PM) *

5Gb-set húzom én is, Sam azt mondja azt próbálta ki ő is és semmi baja, szóval az lesz a jó. Bár a CS csak a kieg, nem? Lehet hogy azért kisebb ennyivel.

Nem csak kieg olyan mint az SSF4 az SF4hez h nem rátelepül , és alapból több kari volna benne ha jóltudom, csak akkor ez még ilyen nagyon maszek agyonrippelt cucc. biggrin.gif
-3rr0R-
QUOTE(-3rr0R- @ Aug 13 2010, 06:25 PM) *

fúh, nah majd a másik nyolcat később most dolgom van wink.gif
folytatás
Tager: grabmaster, ha mennek a 360-ok és a 720-ak, nagyon odacsap, közvetlen közelről meg med shortban kész öngyilkosság mellette állni (jobb példa: Zangief+Honda=Tager)
Nu: ranged beast csak meg kell tanulni (ahogy Arakune-t is). Közelre nem túl jó, de annyi cucc van a tarsolyában h kiszabaduljon, sz'al nemcsoda h CS-ben annyira szétnerfelték h új nevet kapott hozzá biggrin.gif
Litchi: nehéz. 2 karaktert kell megtanulni, mert bottal meg anélkül, majdnem totál más a sztájla, viszont med-long-ig mindent lefed emiatt
Haku-men: "pár ütés, temetés" Ez messzire, magasra, közelre mélyre, és erőset üt. Mondjuk totál más a heatje: az övéhez csak idő kell h feltöltődjön, meg a distója sem egy nagy durranás, de ha jól időzítik, tud kellemetlenségeket okozni.

nah másik négyet még ma megírom
-moki-
QUOTE(Necreon @ Aug 13 2010, 05:28 PM) *

De hogy ezen mi 5Gb azt elképzelni nem tudom, SFIV van 3.5Gb körül talán...

Gondolom az egy tonna ingame animáció biggrin.gif
Athesz
Guilty Gear XX after Inglish patch SOMEBODY HELP!

Namost egy verekedés gémet úgy is komplikált kitanulni ha az ember tudja mit csinál de ha ezt azzal kombináljuk h nemtudni melyik gomb mire jó na az úgy már azért sz0pás.. laugh.gif

IPB Image

IPB Image<- A másik két ablak nemtom mi de nem is érdekel fut és van hang de ez az irányítás lenne vkinek bármi halvány ötlete h mi mire jó? s25.gif s45.gif

IPB Image
SaltyDave
Hát... nem is rossz. Túl csilli villi és már a szemem folyik ki tőle így arcade után (az utolsó transformers csaj vert csak el, de nem volt kedvem megint nekimenni). Tokaka-val mentem, egy két mozdulat összekötésére rájöttem még training-ben, azok sokat segítettek.

Főként ez:

előre + strong (legalább is azt hiszem strong volt), chargeolható (SF-esek értik, ebben még annyira nem vagyok benne biggrin.gif), egy nagy kamehame mozdulattal falhoz csapja, utána előre + dive amikor visszapattan az előző mozdulat miatt a falról, majd a levegőben grab (illetve hát aminek itt hívják).

Ez is olyan dolog hogy... áhh de sok idő kell még hogy beletanuljak.
-moki-
A szemkifolyás jogos. Mondjuk nem tudom, hogy milyen monitorod van, de CRT-vel szörnyű biggrin.gif Valami miatt 60 fps-re rakja a framerate-et és majd megvakulok pár perc játék után X) Nem tudom miért nem lehet állítani benne a dolgot. Szal ablakban játszok vele X)
SaltyDave
Ablakot én is kipróbálom, stabil 60 fps volt nekem is... ezeknek a szerencsétlen japánoknak semmi nem elég ha már csak a virtuális térben bírnak létezni, minden szir-szar kis mozdulathoz egész képernyőt befedő mintás, világító, pulzáló, csillogó, változó szivárványos 10 éves kislány nyögős zselé effekt van és ez az, amit én mindig is szívből gyűlöltem. Az egyetlen ami még a winyón tartja ezt a szemetet az az, hogy a harcrendszer érdekesnek tűnik, és az SFIV után nem is látszik bonyolultnak, mi több, egész kényelmes (legalább is Taokaka-val az eddig). Ez a része érdekel, de mivel nincs semmi trial vagy valami mint az SF-ben, agyatlan spamming lesz belőle csak.

Nem beszélve arról hogy kilépés után valamiért nyomasztó érzést hagyott bennem és semmivel nincs kedvem játszani.
Iwashi
QUOTE(Necreon @ Aug 13 2010, 10:03 PM) *

Ablakot én is kipróbálom, stabil 60 fps volt nekem is... ezeknek a szerencsétlen japánoknak semmi nem elég ha már csak a virtuális térben bírnak létezni, minden szir-szar kis mozdulathoz egész képernyőt befedő mintás, világító, pulzáló, csillogó, változó szivárványos 10 éves kislány nyögős zselé effekt van és ez az, amit én mindig is szívből gyűlöltem. Az egyetlen ami még a winyón tartja ezt a szemetet az az, hogy a harcrendszer érdekesnek tűnik, és az SFIV után nem is látszik bonyolultnak, mi több, egész kényelmes (legalább is Taokaka-val az eddig). Ez a része érdekel, de mivel nincs semmi trial vagy valami mint az SF-ben, agyatlan spamming lesz belőle csak.

Nem beszélve arról hogy kilépés után valamiért nyomasztó érzést hagyott bennem és semmivel nincs kedvem játszani.

Tudom ajánlani ezt az oldalt: Calamity Trigger Guide

A System Guide rész alatt mindent elmagyaráznak amit tudni kell (nem értem, hogy a játék miért nem veszi a fáradságot, főleg, hogy ennyi cucc van benne), illetve minden karakterhez külön van még leírás, tanácsok+kombó lista. Egyébként utóbbi órákban csak traininget nyomtam, vagy Bang-el, vagy Noel-el, vagy Tao-val, de még mindig nem bírtam memorizálni hosszabb kombókat. Csak viszonyításképp Bang kombólista blink.gif És jegyezd meg akkor...

Meg egy-kétszer felmentem online-ra is és beállítottam, hogy Begginer szobákat adjon ki... Hát nem bedobott egy 52-es szintű mellé? De volt akit leperfecteztem Noel-el (azóta sem tudom hogyan lol), persze utána legyőzött...

Egyébként ablakban nagyon jó gyakorolni, csak átváltasz a kombólistára, vagy szélesvásznúra állítod a játékot, és alárakod a böngészőablakot, és máris itt a fél-trial mód trainingben XD
-moki-
Mármint nálam magát a monitort rakja 60 hertz-be át X) 90-es évek feeling eléggé xD

Amúgy lol, látom Taokaka Drive-jára mindenkinek felcsillant a szeme xD

Amúgy érdekes cucc, az biztos. Lehet cancelelni, falra tapadni vele és bekombózható. Plusz chargeolni is biggrin.gif Mondjuk elég vicces, mert ha chargeolom, akkor én se tudom, hogy hol fog Tao kikötni XD

Amúgy a TK itt is működik biggrin.gif A kitty spirit 2-őt simán ki lehet hozni talajról is biggrin.gif
-3rr0R-
QUOTE(-moki- @ Aug 13 2010, 11:33 PM) *

Mármint nálam magát a monitort rakja 60 hertz-be át X) 90-es évek feeling eléggé xD

Amúgy lol, látom Taokaka Drive-jára mindenkinek felcsillant a szeme xD

Amúgy érdekes cucc, az biztos. Lehet cancelelni, falra tapadni vele és bekombózható. Plusz chargeolni is biggrin.gif Mondjuk elég vicces, mert ha chargeolom, akkor én se tudom, hogy hol fog Tao kikötni XD

Amúgy a TK itt is működik biggrin.gif A kitty spirit 2-őt simán ki lehet hozni talajról is biggrin.gif

nekem meg miért pont most kellet rákattannom Tekken-re?... laugh.gif

jah tényleg a maradék karik:
Arakune: nah az még egy fokkal durvább mint Tao kikötés terén, mer' nemhogy a dash-e is teleport, de szinte mindegyik move-ra x-ből y-ba varázsolja magát
Carl: tensizmeccs, player 2 a labda
Bang: annyira irritáló h az már nem is érdekel laugh.gif

sztem ezzel mindenkit elmondtam
-moki-
Ezek a kombó leírások kikészítenek xD Szal mi a különbség akkor, ha a szám a gomb előtt, vagy ha mögötte van? biggrin.gif
-moki-
Amúgy per pill az a bajom a játékkal, mint anno a Guilty-vel, hogy egyszerűen nem tudom, hogy mire képesek a karakterek, mit hogy kell védeni és mi érhet a harc során biggrin.gif

Szal mittomén... felmegyek online és valaki megint lerak elém egy fát, meg mittomén, akkor nem tudok mást csinálni, mint anyázni xD
-3rr0R-
QUOTE(-moki- @ Aug 14 2010, 12:48 AM) *

Amúgy per pill az a bajom a játékkal, mint anno a Guilty-vel, hogy egyszerűen nem tudom, hogy mire képesek a karakterek, mit hogy kell védeni és mi érhet a harc során biggrin.gif

Szal mittomén... felmegyek online és valaki megint lerak elém egy fát, meg mittomén, akkor nem tudok mást csinálni, mint anyázni xD

Youtube, youtube, youtube... rolleyes.gif

Noelről meg rachelről beszámolhatok, de ma este csak 1-et kérj tőlem v várj hnapig, még ezt azt meg kéne csinálnom holnapra unsure.gif
skyeu67
Nem tudom skacok , de nálam az volt a baj Blazblue-val , hogy teljesen be voltam zsongva érte , és megakartam szerezni minden áron.
Végül a Super Street Fighter 4-et előbb sikerült , és pár hétre rá a blue-t. Nos SSF 4 után a blue nem tűnt nekem annyira összetettnek. ( az "annyira" kiemelve)
Történetileg nem is rossz, néha kifejezetten humoros, az animációk nagyon szépek, a zene brutális, és az első olyan játékom volt amit tényleg vissza adtta az animék látványvilágát , melyet annyira komálok. Azonban amint felmentem multizni rögtön láttam , hogy itt valami nem stimmel. Az egy dolog , hogy sokkal nehezebb mecset találni, és néha szakadékok vannak az emberek között matchmakingnél skill ügyileg , de akkor is , beraktak lvl 1-en egy 40-es lvl ellen ,és levertem. Skillből? Nem . Ráérzésből? Nem. Egyszerűen csak használtam azt a pár alap kombót amit Ragnával tudtam.
Na jó mondom akkor megyek Hakumennel , hátha azzal nagyobb kihívás...pár nagyobb szintű játékos elleni csata után rájöttem , hogy itt bajok vannak. Gyorsan pörög az akció ,és a véletlen gomb nyomásokból is néha ki jön valami jó, pedig aztán nem is erőlködtem. SSF 4-ben meg rommá vertek sokszor , és a mai napig csak lépésről lépésre tudom magamat behozni a szintjükhöz. Ott tényleg figyelnem kellett.
Viszont ennek ellenére is bejön a blue , csak éppen pont single részen amikor multinál kellett volna jobban felkeltenie az érdeklődésemet... sad.gif
Lehet tovább kéne próbálgatnom egyszer a multiját , csak SSF 4 után csalódás volt.
-moki-
Rohadtul sajnálom, hogy az SF4ben nincs negative penalty biggrin.gif Mennyivel jobb lenne az élet online X)
-3rr0R-
QUOTE(skyeu67 @ Aug 14 2010, 01:37 AM) *

Nem tudom skacok , de nálam az volt a baj Blazblue-val , hogy teljesen be voltam zsongva érte , és megakartam szerezni minden áron.
Végül a Super Street Fighter 4-et előbb sikerült , és pár hétre rá a blue-t. Nos SSF 4 után a blue nem tűnt nekem annyira összetettnek. ( az "annyira" kiemelve)
Történetileg nem is rossz, néha kifejezetten humoros, az animációk nagyon szépek, a zene brutális, és az első olyan játékom volt amit tényleg vissza adtta az animék látványvilágát , melyet annyira komálok. Azonban amint felmentem multizni rögtön láttam , hogy itt valami nem stimmel. Az egy dolog , hogy sokkal nehezebb mecset találni, és néha szakadékok vannak az emberek között matchmakingnél skill ügyileg , de akkor is , beraktak lvl 1-en egy 40-es lvl ellen ,és levertem. Skillből? Nem . Ráérzésből? Nem. Egyszerűen csak használtam azt a pár alap kombót amit Ragnával tudtam.
Na jó mondom akkor megyek Hakumennel , hátha azzal nagyobb kihívás...pár nagyobb szintű játékos elleni csata után rájöttem , hogy itt bajok vannak. Gyorsan pörög az akció ,és a véletlen gomb nyomásokból is néha ki jön valami jó, pedig aztán nem is erőlködtem. SSF 4-ben meg rommá vertek sokszor , és a mai napig csak lépésről lépésre tudom magamat behozni a szintjükhöz. Ott tényleg figyelnem kellett.
Viszont ennek ellenére is bejön a blue , csak éppen pont single részen amikor multinál kellett volna jobban felkeltenie az érdeklődésemet... sad.gif
Lehet tovább kéne próbálgatnom egyszer a multiját , csak SSF 4 után csalódás volt.

sz'tem pedig csak rohadt mákos vagy biggrin.gif
Noel mirror az erősségem, ott én is megverem a level 38-as Noeleket is, de Tagerből a 12-es suhanc is már a gyengém. Gépi Tagert is csak az 1:5-höz bírom verni 80%-on trainingben
SaltyDave
QUOTE(skyeu67 @ Aug 13 2010, 11:37 PM) *

Na igen, nekem is ez a bajom, hogy óriási a random és a szerencse faktor a játékban.
(Majd egy év múlva szóljatok hogy olvassak vissza a topik 100. oldaláról és megint együtt röhögjünk mennyi baromságot hordtunk össze).

Moki, neked már megvan eredetiben? Nekem "GoW kulcs eredeti" eredeti verzióm van egyelőre... SSFIV PC reményét még nem adtam fel, majd azt megveszem happy.gif.

Mint kiderült ugyanolyan instabil mint az előző játékuk PC-n, 5-ből 3x eddig random kivágott vagy exe hibát észlelt ha a GfW Live-ban mászkálok. Sőt, create room-nál simán exe hibát észlelt ezért leáll. Great.
Alert
Sziasztok,

Valaki le tudna irni, hogyan kell mukodesre birni a sticket a jatek alatt.
A joy nem reagal sad.gif
-moki-
QUOTE(Alert @ Aug 14 2010, 08:44 PM) *

Sziasztok,

Valaki le tudna irni, hogyan kell mukodesre birni a sticket a jatek alatt.
A joy nem reagal sad.gif

A launcher képernyőn a select controllernél állítsd be az xbox controllert és utána menni fog.
Alert
Mind a ket helyen valasszam ki?

skyeu67
QUOTE(-3rr0R- @ Aug 14 2010, 12:52 PM) *

sz'tem pedig csak rohadt mákos vagy biggrin.gif
Noel mirror az erősségem, ott én is megverem a level 38-as Noeleket is, de Tagerből a 12-es suhanc is már a gyengém. Gépi Tagert is csak az 1:5-höz bírom verni 80%-on trainingben

Az ellenfeleimre konkrétan én nem emlékszem, de az első két meccs mindegyikén Hakument kaptam ellenfélnek.
A gép ellen sokat gyakoroltam hardba mielőtt felmásztam volna, de nem hittem volna , hogy ennyire megy ,hogy ilyen 40 lvl környékén járó playereket verek meg.
Ragnával az volt az alap stratégiám , hogy amilyen gyorsan csak lehet a pálya széléhez paszírozom a srácot , és onan majd jól nem tud mit tenni. Bejött.
A kombók nevei így hirtelen nem jönnek be, főleg mivel japán szinkronra váltottam (mondjuk szokszor benyögik akkor is angolul egy-kettőt ) ,de Ragna ökölel előre sikló kombója már alapból hasznos, a death spikeról nem is beszélve mely életet szív el. (sokszor sikerült pont akkor időzíteni mikor az ellen levegőből érkezett )
Hakumennel meg sokszor használtam azt a kombót amikor megjelenik előtte egy ilyen mágikus kör, védekezésre feltartva a kezét,és ha az ellenfél támadni akar, akkor elkapja és jól a földhöz vágja. Kb ha 5-ször nem dőltek be ennek akkor egyszer sem.
Nem tudom PC-n ha van mi a helyzet de xbox-on siralmas mecsek jöttek ki. nem mondom volt néha amikor jött egy-két arc aki csinált hipp-hopp mindent, hárított ezerrel én meg csak lestem. Azonban túlnyomó részt csak alap dolgokkal sikerült nyernem. (Lehet aztán tényleg rohadt mák )
Lehet szeptemberbe újra feltöltöm goldra live tagságomat azt vissza nézek, hátha változott a helyzet.

SPOILER

Most akkor Bang a történet szerint meghal miután találkozott Hakumennel? sad.gif
Alert
En meg mikndig a stickkel bajlodok. Az joydtick nem mukszik.
Beallitottam a x-box controllert is de semmi. minden gom jo de a joy nem megy
Syliander
Ugye ugye?
Mikor ti még csak bele se kezdtetek én már tudtam kiket fogok mainelni. biggrin.gif
Tao és Haku. Mind a 2 low tier de nem érdekel. biggrin.gif

A GG-ben Chip volt az abszolúte low, de 3 féle kariért vagyok oda. A "Master of Mobility", a "High DMG And Not Throw", és a "Trap Master". Az ebben nincs annyira erősen mint a GG-ben.
Még Bírom a "Pupeter" karikat is, de azt max majd késöbb.
Jelan
Tényleg ,GG-ben ki volt a kedvenc karitok? Szerintem Ky mindent vitt biggrin.gif .
Syliander
Sosem bírtam Ky-t. Egyszerűen nem bírom a langyos francia törvényimádókat. laugh.gif
Rajta és Solon és Millian keívül szinte mindenkiért odavoltam.
Jelan
QUOTE(Syliander @ Aug 15 2010, 06:21 PM) *

Sosem bírtam Ky-t. Egyszerűen nem bírom a langyos francia törvényimádókat. laugh.gif
Rajta és Solon és Millian keívül szinte mindenkiért odavoltam.

A másik kedvencem Axl volt, mert szőkék, mint én s25.gif Meg Ky is, csak őt könnyebb kezelni, ez döntött tongue.gif .
Eddiet nem szerettem.
Iwashi
Nah mivel a pénteki vihar miatt nem volt netem ezidáig, egy kicsit toltam az arcade-et Bang-al, meg Noel-el, és asszem Bang lesz a mainem biggrin.gif Am csak szerintem könnyebb az arcade mód ebben a játékban, mint a SF4-ben? Mert normalon egész "könnyű" a játék, csak Hakumen, meg Nu izzasztott meg (de azok nagyon lol), úgyhogy átállítottam hardra, itt azért már az első 8 stage alatt is akadt continue, Nu-val meg nem bírtam. Csak szerintem OP? (vagy arcade-ben csal, de most mindegy) Kedvenc BnB-m Bang-al:

A, B, 2B, 2C, 3C, 6D és a végére az a tigrises ütés, ha sikerül tongue.gif
Am nagyon poén, hogy ha benyomja az ember a FuuRinKaZan-t, akkor Bang zenéje szól a meccs alatt XD

Mellesleg csak engem nem enged most be a live?
Syliander
KisTehén!us senki sem játszik? biggrin.gif
+ Moki hovatűntél ennyi időre, se Skype, se WL.
SaltyDave
QUOTE(Syliander @ Aug 19 2010, 12:14 PM) *

since 4 months-
Iwashi
QUOTE(Syliander @ Aug 19 2010, 02:14 PM) *

Én most pár napra hanyagoltam a blazblue-t, de csak azért, mert alig játszik valaki online, ha meg találok valakit, akkor 0-1-2 csíkos ping-el, még akkor is, ha eu-ból játszik a host...
-moki-
Néha felnézek, de még akad meló is, plusz most ráálltam a single player dolgokra biggrin.gif Plusz a netem izom szar mostanában. Jó kis T-Kábel biggrin.gif Hol egy megabittel csorog minden, hol pedig 10 percenként megszakad a vonal.
-3rr0R-
Syl
ha jól emléxem, te vettél Hori Fight Sticket?
hogy osztod ki rajta a gombokat BB-ben?
-moki-
Nekem így van kiosztva:

A - Drive
B - Weak
X - Medium
Y - Heavy

Ez az egyik elfogadott, de nem kőbe vésett kiosztás, a másik így néz ki.

A - Weak
B - Medium
X - Heavy
Y - Drive
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.