-3rr0R-
2010. augusztus 13. 16:25
QUOTE(Iwashi @ Aug 13 2010, 05:28 PM)

Nah kipróbáltam pár karaktert, és eléggé nincs érzékem még ehhez a játékhoz lol... Egyelőre Noel-el tudok úgy ahogy boldogulni (drive spam). Am a Teach me Ms. Litchi (tips fül a story módban) ilyen lore magyarázó cucc, vagy a játékhoz is ad tippeket? Mellesleg tök jó, hogy átugrom a story openinget, erre megkapom az acsit, hogy végignéztem XD Elmagyarázná valaki, hogy melyik karakter milyen játékstílust igényel? mert akkor talán könnyebb lenne kiválasztani a mainemet
elkezdtem rni iPodról deh elviselhetetlen

nahszal röviden.
Ragna: zúzós, short és med-long range, mivel van jópár, hirtelen zárom a távolságot move-ja, meg a kardja sem rövid
Jin: stun-állat, ez mindent befagyaszt, közép távolságban veszélyes, vagy közvetlen közelről püfölöd, v távol maradsz tőle
Rachel: trükkmester, med-short, long, mindent kirak a pályára, meg aki jól kezeli a szelet, oda röpíti magát is meg az ellenfelét ahova akarja
Noel: meatgrinder, ha vki nagyon benne van a kombókban, akkor Noel kegyetlen, főképp a Chain revolverrel. short és med. Mondjuk a CR-jei közt nagy az idő lag, sz'al vissza lehet bűntetni A-val, ha rövid annak a setup ideje (noel CT-ben és Tager). Amu legjobb ha az ember messze elkerüli a CR-es Noelt (CS-ben viszont kicsit változott már)
fúh, nah majd a másik nyolcat később most dolgom van