Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Mozik
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2
Drakeamarth
Üdvözlet.

Pofonegyszerű a helyzet: beszéljünk a mozikról. Plázák vs. kisebb létesítmények, (vicces) sztorik, esetleg újabb filmeknél bemutatókról, esetleges szinkron - eredeti nyelv kérdéséről is itt lehet tájékozódni.

Melyik teremben milyenek a székek, van-e pohártartó (IMAX-ben pl. nincs). Kaja, pia, felszereltség, hangzás. Minden jöhet.

Ki milyen bunkó emberekkel találkozott és hogyan szerelte le őket?

Legnagyobb moziélmény? (Nálam a Drag Me To Hell a Kossuthban, és az Utolsó léghajlító a Mammutban)

Legrosszabb? (Utolsó léghajlító a Mammutban, Titánok harca "3D-s" vetítés a Westendben)

Kellemes fórumozást smile.gif
Real013
Szombathely két mozi: egy pláza, négy terem, most már 3D-ben is. Egész jó, 3D-ben még nem jártam, a filmkínálat viszont hagy kívánnivalót maga után.

Városi mozi, most újítják fel megint, elvileg most már elmarad a friss filmek két-három-sok héttel később való bemutatása. Később lesz 3D is elvileg. Hangulatos darab, olcsóbb, mint a pláza, ha nem lesz késés filmekbe, mert lesz digitális cucc, jó alternatíva lesz-plusz itt adnak, igaz csak kisteremben, de kisebb, jobb filmeket is.

Legjobb moziélmény, fene se tudja... SW3, éjjeli vetítésen? Jurassic Park 2? Vagy 1 unsure.gif Asszem kettőbiggrin.gif

Legrosszabb:Zohan. T unsure.gif tökegyértelműbiggrin.gif

Bunkó emberek, kis tinicsajok, HP4, mindent előre mondtak: engem nem zavart, havert igen. Megkértük őket, hogy csend legyen, csend lett. Semmi komoly.
Drakeamarth
Legrosszabbnál kifelejtettem a Jégkorszak 2-t, nem elég, hogy szar volt a film, még be is ültetettek két tucat visító kisiskolás közé, akik már a Fox logón is torkaszakadtukból vinnyogtak. Életem leghosszabb másfél órája volt.

Ki megy csütörtöktől Predatorsra? Szinkronos lesz, de tűrhatőnek néz ki (Viczián Ottó, Gáti Oszkár, Hevér Gábor).

Expendablest senki nem tudja, mikor mutatják be (pedig már kész a szinkron, ha jól tudom), Scott Pilgrim meg valószínűleg csak dvd-n érkezik a bukás miatt. Shiiiiieeeeeeeeet!

Amúgy látom nem túl aktív a topik.
MikaRoss
Pécsen 3 mozi van. (Plusz időnként itt-ott vetítenek filmet.)

Pláza, van 3d, kényelmes. (asszem 10 terem)
Uránia, olcsóbb a jegy, kis késéssel vetítik a filmeket, nem olyan kényelmes. (1 terem)
Apolló, művészmozi, abszolút nem foglalkozik "sikerfilmekkel", egyszer voltam, a Paranoid Parkot néztem apummal, ketten voltunk a teremben, szóval kényelemes volt. (2 terem)

Szóval moziilag Pécs viszonylag jól el van látva.

A legrosszabb mozis élményem talán a Kísértetjárás Connecticutban volt, Szegeden rettentően nagy paraszt emberekkel voltunk egy teremben. (A másik a Paranormal Activity volt, aminek a 2/3-át kb nem láttam, de ott nem a mozival volt a baj laugh.gif )
Legjobbat nem tudok kiemelni. Holott már sok moziban voltam, az ország különböző részein. Pécs, Nyíregy, Szeged, BP. Igaziból azt szeretem, ha nem beszélnek film közben, veszik a poénokat, nem csörög atelefon, nem csámcsognak a fülembe és enyém mind a két karfa. Szóval csak, amiket egy átlag mozinéző szeret.

De egy dologra kíváncsi vagyok. Egy-két moziba miért nem lehet úgy helyet foglalni, hogy egy hely kimarad? Szóval ketten foglaltak helyet és szintén ketten mi melléjük szeretnénk, de úgy, hogy legyen köztünk egy üres hely. Tök rossz, hogy így nem lehet foglalni.
gataka
Veszprém: szintén két mozi, bár inkább másfél. Pláza: 4 terem, 3 nagy (vagyis rendes szabvány méretű) és egy kicsi és most már 3d is van egyik teremben. A régi mozi meg inkább diákoknak, csoportoknak van, ilyen nagyon mainstream cuccok vannak csak ott.

legjobb mozis élmény: film-TDK hatások-inception live-Batman begins, hátul kenyeret megvajazó, kolbászt és hagymát ráoperáló egyén

legrosszabb: hatások-fehérváron, GyU 3 az első sorból(!) live-Basterds közben barátnőm mellett ülő cukilány a film közepén kiönti nekünk a lelkét, hogy miért is van ennyi erőszak a filmekben, miért gonoszak a szereplők és hogyan akarnak az agresszív rendezők befolyásolni minket

Erre is bunkó emberek, tinicsajok, de nincs nagy lemaradás és normális körülmények vannak.

QUOTE(RethaMilek @ Aug 17 2010, 09:15 PM) *

nem csámcsognak a fülembe és enyém mind a két karfa.

Ez nálam is kulcskérdés, ezért kérek jegyet lépcső mellé, plusz ismerős van mellettem, így lehet terpeszkedni biggrin.gif
Real013
QUOTE(Drakeamarth @ Aug 17 2010, 09:12 PM) *

Legrosszabbnál kifelejtettem a Jégkorszak 2-t, nem elég, hogy szar volt a film, még be is ültetettek két tucat visító kisiskolás közé, akik már a Fox logón is torkaszakadtukból vinnyogtak. Életem leghosszabb másfél órája volt.
Ki megy csütörtöktől Predatorsra? Szinkronos lesz, de tűrhatőnek néz ki (Viczián Ottó, Gáti Oszkár, Hevér Gábor).

Expendablest senki nem tudja, mikor mutatják be (pedig már kész a szinkron, ha jól tudom), Scott Pilgrim meg valószínűleg csak dvd-n érkezik a bukás miatt. Shiiiiieeeeeeeeet!
Amúgy látom nem túl aktív a topik.

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, hát hogy lesz így Pilgrimes Drome-tali? Beülünk Zsófihoz DVD-zni? biggrin.gif
Drakeamarth
(Jó) vígjátékokat viszont kifejezetten szeretek moziban nézni, a Trópusi vihar vetítésen pl. hatalmas hangulat volt, ahogy az egész moziterem egyszerre hahotázott.

Ja igen, eszembe jutott, Léghajlító vetítésen a mellettem ülő kb. 12 éves csaj bevizelt.
Real013
QUOTE(Drakeamarth @ Aug 17 2010, 09:22 PM) *

Ja igen, eszembe jutott, Léghajlító vetítésen a mellettem ülő kb. 12 éves csaj bevizelt.

OMG. Vagy szerencsés vagyok, vagy kevésszer járok moziba, de velem ilyenek nem történtek. Bevizelnek melletted. LOL

PREDATORS-ra megyek, HA vetítik itt. Mindjárt megnézem, reménykedem!
Drakeamarth
QUOTE(Real013 @ Aug 17 2010, 09:21 PM) *

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, hát hogy lesz így Pilgrimes Drome-tali? Beülünk Zsófihoz DVD-zni? biggrin.gif

Fogalmam sincs, de szégyen sleep.gif Pedig elvileg mindkét film jó lett...

Akkora uborkaszezon ez az év, hogy szerintem is dvd lesz meg szingszar.
grasslover
Nyíregyházi mozikban vagyok leginkább járatos. Annak idején, a plázák és multiplexek előtt még a Krúdy Moziba jártunk, ami a város közepén, egy nagyon kellemes, színvonalas kis klasszikus mozi volt. Kényelmes ülések, nem hangos terem, talán ha jól füleltünk még egy ropogós kis vetítőgép-zaj is kiszűrődött. Sajnálatos módon a NyírPláza, vele a Hollywood Multiplex megnyitásával egy napon bezárt szeretett filmszínházam. Azt az élményt semmi sem közelítette meg még. Hollywood Multiplex, majd ennek megszűnése után Palace Cinema, mozis kalandjaim nagy része itt esett meg. Nyíregyen van még egy Montázs Mozi, ami a helyi művészellátmányt hívatott jelképezni (ja, mellette meg a multiplex listájáról épp lekerült mainstream megy napjában többször) - elég illúzióromboló, hogy a negyedikre kell fellépcsőzni és a fa-székek is elég kényelmetlenek, de van egy hangulata szintén. Szar élmény, hogy történelmi lecke címszó alatt a suli elcibált a MájkellBéj-PörlHárbör örökbecsű fantasy-ra, de Cortezzel itt néztük az El Labirento del Fauno-t (én akkor harmadszorra sleep.gif biggrin.gif).
Budapesten, Pécsen és Szegeden néhányszor ellátogattam párommal több plázamoziba is, ezekről valahogy nem maradt túlzottan nagy emlékem...a Cinema City és a Palace közötti különbség kb kimerül a jegy formájában és a Pepsi vs Coca-Cola italkínálatban...túlzott koffeinfogyasztás általi erős gyomorgörcs miatt én Ice Tea párti vagyok, szóval marad a jegy különbözősége.
Pécsen viszont nagyon kellemes hangulatú az Uránia Mozi, bár ráférne egy alaposabb felújítás, ettől függetlenül megközelítette a klasszikus Krúdy Mozis légkört (attól is csak a gyerekkort felölelő retro feeling miatt marad el), főleg a páholy nyerte el tetszésem...az elképesztő kényelmetlen ülőalkalmatosságok viszont felháborítóan rosszak.

-----

Első mozis élmény: Honfoglalás sleep.gif Nem is nagyon tudnék rosszabb magyar filmet említeni ennél a szörnyűségnél, ráadásul a suli kötelezett minket hogy menjünk. Nem is tekintem igazi első mozizásnak, önszántamból viszont a Jurassic Park 2-re mentem el, ha jól emlékszem faterral meg tesómmal.

Legnagyobb pozitívummal átitatott mozis élmények:
- Sweeney Todd (főleg a társaság miatt, nem is annyira a film bűvölt el)
- La vita é bella (na ez...woah. Beharangozták valamilyen holocaust emléknap keretén belül, hogy elhurcolnak minket középsuliban moziba valami világháborús drámára. Erre elkezdődik ez a csoda. A teremben mindenki, a suli legszöszibbje és legkigyúrtabbja tátott szájjal meredt a vászonra, együtt morajlott a tömeg a remekül koreografált börleszken és a szívszorítóan megrázó tragédián...soha nem volt még ennyire meglepő, ennyire ismeretlenül arcul csapó élményem moziban - és talán otthon a tv/monitor előtt sem)
- Inglourious Basterds (szintén a társaság, valamint a film két és fél órájának abszolút fel nem tűnő hossza, elröppent...végigröhögtük - mindkét alkalommal)
- The Dark Knight (batmaaaaaaan - dödödödödödödöööö - BATMAAAN!)

Legrosszabbak:
- Honfoglalás (fentebb említett okok, ráadásul nem elég, hogy a legrosszabb magyar film de még szar is)
- Bánk Bán (feliratos, magyarul éneklő, szalagra okádott opera. Nem tudtam eldönteni, hogy a kartámlát tépjem le és fojtsam bele magam a fotelba vagy "FREE TIBET" kiáltással, magamat felgyújtva rohanjak a vászonnak Shossanna-megszégyenítő fortéllyal...ezt még a tanárok se élvezték, persze hogy ez is kötelezően végigülendő iskolai kínzolda volt)
- Death Race (a film gyenge, a Watchmen trailer előtte jobban megmaradt)

Furcsaságok:
- Spider-Man: megcsörren a hátam mögött pár sorral egy Bódi Guszti szerzemény polifónikus nyiháncolása az akkoriban stílusos Nokia 3210-esen, nyírségei mangalica felveszi és beleüvölt, hogy Sanyi ott lesze-e este a partin, meg miegymás. Közben Mary Jane Watson (magyarhangja Kristen Dunst) épp a kerítésnél próbál szomorú arcot vágni, de hát ahhoz színészetet kellett volna tanulni.
- Spider-Man: Norman Osborn (magyarhangja Willem Defoe) ráfókuszál Parker véres kezére (melyet egy jelenettel korábban az ő tök-pengéje nyesett bele még latexruhás nyóclábú főhősünkbe) - és NYISSSZ. Elszakad a szalag. 10 percig tartott míg folytatódott az idegtépő jelenet, addig ott kuksoltunk a sötétben.
- Star Wars Episode II: Attack of the Clones - második sor jobb széléről nézve egy ilyen terjedelmű látványfilmet azért elég kényelmetlen, kérjük otthon ne próbálják ki ha még nem múltak el 12 évesek. Csontkovácsnak nyolcvanhét túlórájába tellett mire emberi formát tudott kölcsönözni újra a nyakamnak.
- Haunting on Connecticut: maga a film se egy nagy alkotás, de a Moziünnep és az ezzel járó olcsó jegy áldásos hatására voltak tőlünk balra pár akasztófára illő egyedek, akik végigpofázták, nyünnyögték, röhögték meg vernyogták a filmet.
- Paranormal Activity: harmadszor láttam, barátnőm pedig nagyon félt rajta. Sajnáltam szegényt, a film nem is érdekelt így már...
- Evil Dead: a barátnőm már elaludt az elején, aztán egy hülye nyúlruhás fickó beszélt ott nekem a sajnálatról meg a nagyapjáról. Majd kinyílt a vászon és felgyulladt egy lakás.
-moki-
QUOTE(RethaMilek @ Aug 17 2010, 10:15 PM) *

Pécsen 3 mozi van. (Plusz időnként itt-ott vetítenek filmet.)

Pláza, van 3d, kényelmes. (asszem 10 terem)
Uránia, olcsóbb a jegy, kis késéssel vetítik a filmeket, nem olyan kényelmes. (1 terem)
Apolló, művészmozi, abszolút nem foglalkozik "sikerfilmekkel", egyszer voltam, a Paranoid Parkot néztem apummal, ketten voltunk a teremben, szóval kényelemes volt. (2 terem)

Szóval moziilag Pécs viszonylag jól el van látva.

A legrosszabb mozis élményem talán a Kísértetjárás Connecticutban volt, Szegeden rettentően nagy paraszt emberekkel voltunk egy teremben. (A másik a Paranormal Activity volt, aminek a 2/3-át kb nem láttam, de ott nem a mozival volt a baj laugh.gif )
Legjobbat nem tudok kiemelni. Holott már sok moziban voltam, az ország különböző részein. Pécs, Nyíregy, Szeged, BP. Igaziból azt szeretem, ha nem beszélnek film közben, veszik a poénokat, nem csörög atelefon, nem csámcsognak a fülembe és enyém mind a két karfa. Szóval csak, amiket egy átlag mozinéző szeret.
De egy dologra kíváncsi vagyok. Egy-két moziba miért nem lehet úgy helyet foglalni, hogy egy hely kimarad? Szóval ketten foglaltak helyet és szintén ketten mi melléjük szeretnénk, de úgy, hogy legyen köztünk egy üres hely. Tök rossz, hogy így nem lehet foglalni.

QUOTE(grasslover @ Aug 17 2010, 10:38 PM) *

Nyíregyházi mozikban vagyok leginkább járatos. Annak idején, a plázák és multiplexek előtt még a Krúdy Moziba jártunk, ami a város közepén, egy nagyon kellemes, színvonalas kis klasszikus mozi volt. Kényelmes ülések, nem hangos terem, talán ha jól füleltünk még egy ropogós kis vetítőgép-zaj is kiszűrődött. Sajnálatos módon a NyírPláza, vele a Hollywood Multiplex megnyitásával egy napon bezárt szeretett filmszínházam. Azt az élményt semmi sem közelítette meg még. Hollywood Multiplex, majd ennek megszűnése után Palace Cinema, mozis kalandjaim nagy része itt esett meg. Nyíregyen van még egy Montázs Mozi, ami a helyi művészellátmányt hívatott jelképezni (ja, mellette meg a multiplex listájáról épp lekerült mainstream megy napjában többször) - elég illúzióromboló, hogy a negyedikre kell fellépcsőzni és a fa-székek is elég kényelmetlenek, de van egy hangulata szintén. Szar élmény, hogy történelmi lecke címszó alatt a suli elcibált a MájkellBéj-PörlHárbör örökbecsű fantasy-ra, de Cortezzel itt néztük az El Labirento del Fauno-t (én akkor harmadszorra sleep.gif biggrin.gif).
Budapesten, Pécsen és Szegeden néhányszor ellátogattam párommal több plázamoziba is, ezekről valahogy nem maradt túlzottan nagy emlékem...a Cinema City és a Palace közötti különbség kb kimerül a jegy formájában és a Pepsi vs Coca-Cola italkínálatban...túlzott koffeinfogyasztás miatt én Ice Tea párti vagyok, szóval marad a jegy különbözősége.
Pécsen viszont nagyon kellemes hangulatú az Uránia Mozi, bár ráférne egy alaposabb felújítás, ettől függetlenül megközelítette a klasszikus Krúdy Mozis légkört (attól is csak a gyerekkort felölelő retro feeling miatt marad el), főleg a páholy nyerte el tetszésem...az elképesztő kényelmetlen ülőalkalmatosságok viszont felháborítóan rosszak.

-----

Első mozis élmény: Honfoglalás sleep.gif Nem is nagyon tudnék rosszabb magyar filmet említeni ennél a szörnyűségnél, ráadásul a suli kötelezett minket hogy menjünk. Nem is tekintem igazi első mozizásnak, önszántamból viszont a Jurassic Park 2-re mentem el, ha jól emlékszem faterral meg tesómmal.

Legnagyobb pozitívummal átitatott mozis élmények:
- Sweeney Todd (főleg a társaság miatt, nem is annyira a film bűvölt el)
- La vita é bella (na ez...woah. Beharangozták valamilyen holocaust emléknap keretén belül, hogy elhurcolnak minket középsuliban moziba valami világháborús drámára. Erre elkezdődik ez a csoda. A teremben mindenki, a suli legszöszibbje és legkigyúrtabbja tátott szájjal meredt a vászonra, együtt morajlott a tömeg a remekül koreografált börleszken és a szívszorítóan megrázó tragédián...soha nem volt még ennyire meglepő, ennyire ismeretlenül arcul csapó élményem moziban - és talán otthon a tv/monitor előtt sem)
- Inglourious Basterds (szintén a társaság, valamint a film két és fél órájának abszolút fel nem tűnő hossza, elröppent...végigröhögtük - mindkét alkalommal)
- The Dark Knight (batmaaaaaaan - dödödödödödödöööö - BATMAAAN!)

Legrosszabbak:
- Honfoglalás (fentebb említett okok, ráadásul nem elég, hogy a legrosszabb magyar film de még szar is)
- Bánk Bán (feliratos, magyarul éneklő, szalagra okádott opera. Nem tudtam eldönteni, hogy a kartámlát tépjem le és fojtsam bele magam a fotelba vagy "FREE TIBET" kiáltással, magamat felgyújtva rohanjak a vászonnak Shossanna-megszégyenítő fortéllyal...ezt még a tanárok se élvezték, persze hogy ez is kötelezően végigülendő iskolai kínzolda volt)
- Death Race (a film gyenge, a Watchmen trailer előtte jobban megmaradt)

Furcsaságok:
- Spider-Man: megcsörren a hátam mögött pár sorral egy Bódi Guszti szerzemény polifónikus nyiháncolása az akkoriban stílusos Nokia 3210-esen, nyírségei mangalica felveszi és beleüvölt, hogy Sanyi ott lesze-e este a partin, meg miegymás. Közben Mary Jane Watson (magyarhangja Kristen Dunst) épp a kerítésnél próbál szomorú arcot vágni, de hát ahhoz színészetet kellett volna tanulni.
- Spider-Man: Norman Osborn (magyarhangja Willem Defoe) ráfókuszál Parker véres kezére (melyet egy jelenettel korábban az ő tök-pengéje nyesett bele még latexruhás nyóclábú főhősünkbe) - és NYISSSZ. Elszakad a szalag. 10 percig tartott míg folytatódott az idegtépő jelenet, addig ott kuksoltunk a sötétben.
- Star Wars Episode II: Attack of the Clones - második sor jobb széléről nézve egy ilyen terjedelmű látványfilmet azért elég kényelmetlen, kérjük otthon ne próbálják ki ha még nem múltak el 12 évesek. Csontkovácsnak nyolcvanhét túlórájába tellett mire emberi formát tudott kölcsönözni újra a nyakamnak.
- Haunting on Connecticut: maga a film se egy nagy alkotás, de a Moziünnep és az ezzel járó olcsó jegy áldásos hatására voltak tőlünk balra pár akasztófára illő egyedek, akik végigpofázták, nyünnyögték, röhögték meg vernyogták a filmet.
- Paranormal Activity: harmadszor láttam, barátnőm pedig nagyon félt rajta. Sajnáltam szegényt, a film nem is érdekelt így már...
- Evil Dead: a barátnőm már elaludt az elején, aztán egy hülye nyúlruhás fickó beszélt ott nekem a sajnálatról meg a nagyapjáról. Majd kinyílt a vászon és felgyulladt egy lakás.

Hm... itt valami turpisság van... valami folyik a háttérben. Gondolkodj Moki, gondolkodj... egy ország számít a legendás deduktív képességeidre, te detektívek detektívé.

Megvan... konklúzióra jutottam!!!

Az eset megoldhatatlan...

laugh.gif
grasslover
QUOTE(-moki- @ Aug 17 2010, 10:56 PM) *

Hm... itt valami turpisság van... valami folyik a háttérben. Gondolkodj Moki, gondolkodj... egy ország számít a legendás deduktív képességeidre, te detektívek detektívé.

Megvan... konklúzióra jutottam!!!

Az eset megoldhatatlan...

laugh.gif

Egy Bruce Wayne nagyon mélyen veszhetett el benned.
KaiL
én általában Westendbe járok mozizni, esetleg itt a közelben lévőbe, de nagyon ritkán.

Legjobb mozis élmény:
Batman - The Dark Knight (nem ragozom)
Star Wars 3 (igaz családdal néztük mert faterral meg bátyámmal nagy fanok vagyunk de nagyon tetszett, a hatalmas vásznon csak ámultam)
Vasember (leszegezett teljesen, többszöri nézés után is odavagyok érte)

Legroszabb:
Megint 17 (jó igen bzis de az osztály egy részével inkább kihagytuk az aznapi matek éves TZ-t és bementünk mozizni, páran inkább a Terminator - Salvationra mentünk volna de 3an nem lett volna olyan jó, így a nagyobb húzóerő hatására bementünk erre a förmedetre az első 10 percnél már majdnem sírva kapartam ki a szemem hogy mikor lesz vége, ráadásul az idióta fél literes kóla kb kiömlött mert a teteje szarul van felrakva és könnyen lejön. emeltem föl aztán egyszercsak a karton meghajlott és kicsúszott. hát mondom most helyben kettérúgom az előttem lévő széket biggrin.gif )

nem nagyon járok mozizni sajna, mert nem vagyok annyira a közelében, bár többször megtenném ha tudom. el is mentem volna kapásból 5-10 filmre.
Real013
Nem vetítik a Predatorst Szhelyen.

Nem akarok káromkodni.
Drakeamarth
QUOTE(Real013 @ Aug 17 2010, 10:27 PM) *

Nem vetítik a Predatorst Szhelyen.
Nem akarok káromkodni.

Megteszik helyetted is
Real013
QUOTE(Drakeamarth @ Aug 17 2010, 10:39 PM) *

Nem vigasztal. sad.gif

Ez van, marad a várakozás egy valamilyen normális DVD r verzióra. smile.gif
Kellerman
QUOTE(gataka @ Aug 17 2010, 09:20 PM) *

Veszprém: szintén két mozi, bár inkább másfél. Pláza: 4 terem, 3 nagy (vagyis rendes szabvány méretű) és egy kicsi és most már 3d is van egyik teremben

Legutóbbi 2 alkalommal én is itt voltam. A Brigantykot és a Hajsza a föld alattot néztem, ősszel pedig ahogy megint a városban leszek Inception lesz smile.gif
Drakeamarth
Idén elmarad a moziünnep dry.gif
Real013
QUOTE(Drakeamarth @ Aug 17 2010, 11:01 PM) *

Idén elmarad a moziünnep dry.gif

Még életemben nem voltam, mert általában amiket adnak, már láttam azokat, és nem szoktam pénzt kiadni újra. Persze lenne az a film, amiért adnék:)
Drakeamarth
QUOTE(Real013 @ Aug 17 2010, 11:03 PM) *

Még életemben nem voltam, mert általában amiket adnak, már láttam azokat, és nem szoktam pénzt kiadni újra. Persze lenne az a film, amiért adnék:)

Nem rossz buli egyébként, csak még az átlagnál is több parasztra lehet számítani. Komoly filmet nem érdemes nézni
-Gabe-
LEgjobb mozis élményem a Watchmen volt. Nagyon ütős kis film és a látvány valami zseniális nagy vásznon. LEgrosszabb talán a Spíler volt, no nem azért mert rossz film (egy erős 7-es), hanem mert nem volt a felirat mögött elfeketítve és a sok világos jelenetnél egyszerűen nem lehetett elolvasni a feliratot. A hülye londoni angolt meg értse meg akinek 7 anyja van.
gataka
Legrosszabb élményként még kifelejtettem a macskanőt.. haver hívott el rá, voltunk összesen öten a teremben, ebből az egyik srác 30 perc után elment. Ő volt az okos.
Mariachi
Nálunk Nagykanizsán nincs gond a tömeggel. Alig járnak páran moziba. Egyszer be is zártak ez miatt, talán 2 éve üzemelnek megint. Kétszer voltam, mióta újra megnyitottak. A két vetítésen összesen, ha harminc ember volt, sokat mondtam. Ezt mondjuk nem bánom annyira, úgy sem szeretem a tömeget. Holnap megyünk Inceptiont nézni, nem kell attól félni, hogy nem lesz helyünk. Régebben még helyhez kötött volt a jegy, most oda ülsz, ahová akarsz.

Legnagyobb élmény... mindig szívesen megyek szóval nem tudok kiemelni egyet sem. Talán a két Batman film és az éjszakai SW. A legrosszabb pedig a TR 2 volt. Egyébként én utálom, ha csámcsognak a fülembe, meg isszák a különböző üdítőket, ezért próbálok úgy helyezkedni, hogy a közelembe ne legyen senki. Film közben beszélgetni sem szeretek, inkább utána. Ami még gáz, ha esti vetítésre megye, akkor hazafelé gyalogolni kell, mert nincs több járat. Igaz nem nagy város, nagyjából fél órás séta, de akkor is.
MikaRoss
QUOTE(gataka @ Aug 18 2010, 01:17 PM) *

Legrosszabb élményként még kifelejtettem a macskanőt.. haver hívott el rá, voltunk összesen öten a teremben, ebből az egyik srác 30 perc után elment. Ő volt az okos.

Erről az jutott eszembe, mikor az egyik barátnőmmel néztem a Halálbiztost moziban. 4-en voltunk, mi ketten, meg még egy 40 körül házaspár. A film fele után picivel ők is kimentek a teremből. (Pedig tök örültem, hogy idősebbek is néznek ilyet...) Ők nem voltak okosak. (De azért a döntésük lehet, hogy érthető laugh.gif {Nekem semmi bajom nem volt a filmmel, sőt nagyon tetszett}.)
gataka
QUOTE(RethaMilek @ Aug 18 2010, 01:26 PM) *

Erről az jutott eszembe, mikor az egyik barátnőmmel néztem a Halálbiztost moziban. 4-en voltunk, mi ketten, meg még egy 40 körül házaspár. A film fele után picivel ők is kimentek a teremből. (Pedig tök örültem, hogy idősebbek is néznek ilyet...) Ők nem voltak okosak. (De azért a döntésük lehet, hogy érthető laugh.gif {Nekem semmi bajom nem volt a filmmel, sőt nagyon tetszett}.)

Mondjuk ahhoz a filmhez kell a türelem, főleg annak aki nem bírja Tarantino stílusát. De a vége biztos tetszett volna nekik is. Bár szerintem az egész jó úgy, ahogy van.
MikaRoss
QUOTE(gataka @ Aug 18 2010, 03:33 PM) *

Mondjuk ahhoz a filmhez kell a türelem, főleg annak aki nem bírja Tarantino stílusát. De a vége biztos tetszett volna nekik is. Bár szerintem az egész jó úgy, ahogy van.

Igen, én is erre fogtam rá. Mármint a türelemre.
A végén a zseblámpás fiú nagyon morcos volt ránk, mert ott maradtunk +10 percig, annyira röhögtünk. laugh.gif
Drakeamarth
Halálbiztos vetítésről nekem az jut eszembe, hogy a becsempészett kóla ráömlött a szintén csempészett sajtburgerre. Megettem. Érdekes íze volt.
gataka
QUOTE(Drakeamarth @ Aug 18 2010, 05:04 PM) *

Halálbiztos vetítésről nekem az jut eszembe, hogy a becsempészett kóla ráömlött a szintén csempészett sajtburgerre. Megettem. Érdekes íze volt.

Ja igen a csempészés... még ők vannak felháborodva, ha észre vesznek nálad külsős cuccot. Ilyen árak mellet nem is csoda... Minek vegyen az ember popcornt vagy büfés kólát, ha mondjuk a plázás cba-ban fele annyiért veszel 1,5 literes cappyt és chipset?
Ante
QUOTE(Drakeamarth @ Aug 17 2010, 11:05 PM) *

Nem rossz buli egyébként, csak még az átlagnál is több parasztra lehet számítani. Komoly filmet nem érdemes nézni

Ja, igazi Woodstock, csak az a kár, hogy az átlagéletkor 13 és 15 között van ph34r.gif
Kult13
Legjobb mozis élmény? Anno talán az Aladdin volt ilyen, emlékszem kis pö.csös voltam, iszonyat kígyózó sor állt a moziban, illetve moziból, mivel vagy 20 méterrel arrébb volt a sor vége. Azóta sem emlékszem, hogy ilyen sokan lettek volna Salgótarjánban bármin is. Itt csak ez az egy mozi van, ez is vagy 3 évre bezárt, a pénzt amit a felújításra kapott, jó sok milkót, lenyúlták, aztán nem olyan rég talán 1 éve újra nyitott. Jóval kisebb terem, kisebb vászon, kevesebb férőhely, kisebb büfé, és fogalmam sincs miből tartják fenn magukat, jó ha egy nap elmegy az a 1-2 ember.

Legrosszabb élmények leginkább a sulis vetítések voltak, Sacra Corona, A hídember, a Rokonokról 30 perc után el is jöttünk a haverokkal, nem bírtuk. Másnap azt hittük kapunk egy igazgatóit, osztályfőnökit, vagy bármi hülyeséget, de nem, mivel a tanárunk is mondta, hogy irtó szar volt.
De elmentem haverral a Hancock-ra, kritikán aluli szar volt, leginkább becsuktam a szemem és próbáltam valami másra gondolni. A végére még a fejem is megfájdult.
Vagy emlékszem voltam olyan 7 éves és a Sárkányszívre akartam menni, de apám azt mondta hülyeség, és a Hull a pelyhesre vette meg. Bőgtem. biggrin.gif

Ami még nagyon jó élmény volt, azt hiszem a Tabánban az Akahige. Egyedül mentem el rá, rajtam kívül voltak még úgy öten, a film 3 órás, de úgy lekötött, hogy el is felejtettem hogy moziban vagyok. Valamikor éjszaka 1 órakor lett vége, késő ősz volt, az utca teljesen kihalt, szél süvített és ide oda dobálta az újságokat a járdán, a játszó téren mozgott a hinta, hmm mintha csak tegnap lett volna. biggrin.gif
Pesten nagyrészt csak ezekbe a művészmozikba jártam, szinte minden ázsiai film előadásra elmentem. Még a Kids Return és a Kikujiro volt az ami nagy hatással volt rám, ebben közre játszott az is, hogy moziban láttam őket valamiért.
marco045
Ma voltam Preadators-on. Kemény 7-en voltunk a teremben. Ott kaját nem érdemes venni.
Kukoricát vettünk, az is el volt sózva mint állat.
Real013
QUOTE(marco045 @ Aug 25 2010, 02:47 PM) *

Ma voltam Preadators-on. Kemény 7-en voltunk a teremben. Ott kaját nem érdemes venni.

Nekem is meg kéne nézni... Origo-n van nyereményjáték a filmmel kapcsolatban, és nagyon elfogadnák egy dedikált Pred. posztert... Csak ahhoz utaznom kellene, hogy lássam.
Drakeamarth
QUOTE(marco045 @ Aug 25 2010, 02:47 PM) *

Szinkron milyen volt?
Ante
QUOTE(Drakeamarth @ Aug 25 2010, 06:12 PM) *

Szinkron milyen volt?

Langyretek. 7/10. Brodyé tűrhető volt, de volt egy-két nagyon gyengus sleep.gif
marco045
Nem rég értem haza Eredetről. Végre előjött a régi mozis hangulat, mikor tömve van az egész terem, és nem 10 évesekkel. A film meg végig lekötött. Jó volt. rolleyes.gif
_Balin_
az azér durva h premier után 2 hónappal még teltház van az Incepción.
Drakeamarth
Nem véletlenül cool.gif

Voltatok moziünnepen? Mik a benyomásaitok?

Én tavaly voltam, egy filmet láttam, de az hatalmas volt (Drag Me To Hell a Kossuthban). Idén szerintem elég gyér a felhozatal. IMAX napra viszont benézek.
B4LINT
QUOTE(Drakeamarth @ Sep 19 2010, 08:07 PM) *

Nem véletlenül cool.gif

Voltatok moziünnepen? Mik a benyomásaitok?

Én tavaly voltam, egy filmet láttam, de az hatalmas volt (Drag Me To Hell a Kossuthban). Idén szerintem elég gyér a felhozatal. IMAX napra viszont benézek.

Inceptionön voltam BME-s haverokkal, az Allee Cinema Cityjében... 500 Ft-ért egy olyan moziélmény volt, hogy huhh...
(baromi kényelmesek ott a székek és nagy a lábtér is amúgy)
Honi
jah, az Inception nálam is bejátszott a Moziünnepen... a zenéjén élek azóta is smile.gif Szobatársam az egyik nap összesen 4 filmet nézett meg, szóval ő kihasználta rendesen laugh.gif...
xRaidonx
Hali!
Holnap el kell mennem a Westendbe, és akkor gondoltam, ha már ott vagyok, akkor megnézek egy filmet. Tud vki vmit ajánlani? Én ezeket néztem ki: Eredet, Karete Kölyök, Predators. Eredetről azt hallottam, hogy nagyon jó, de én csak vmi két foci közötti filmet szeretnék, nem vmi nagyon bonyoltat. Nem tudom, hogy az Eredet milyen, azért kérdezem. biggrin.gif Tehát melyik lenne a legjobb választás egy ilyen alkalomra?
Real013
Akkor Predi.

De én azért az Eredetre mennék! biggrin.gif
Joey_
QUOTE(xRaidonx @ Oct 1 2010, 05:44 PM) *

Hali!
Holnap el kell mennem a Westendbe, és akkor gondoltam, ha már ott vagyok, akkor megnézek egy filmet. Tud vki vmit ajánlani? Én ezeket néztem ki: Eredet, Karete Kölyök, Predators. Eredetről azt hallottam, hogy nagyon jó, de én csak vmi két foci közötti filmet szeretnék, nem vmi nagyon bonyoltat. Nem tudom, hogy az Eredet milyen, azért kérdezem. biggrin.gif Tehát melyik lenne a legjobb választás egy ilyen alkalomra?

Predatorsra nem érdemes beülni, annyira azért nem jó. Az Eredet viszont kötelező, mindegy, hogy két foci vagy kocsma vagy versolvasás közt nézed meg. biggrin.gif
xRaidonx
QUOTE(Joey_ @ Oct 2 2010, 08:27 AM) *

Predatorsra nem érdemes beülni, annyira azért nem jó. Az Eredet viszont kötelező, mindegy, hogy két foci vagy kocsma vagy versolvasás közt nézed meg. biggrin.gif

Hát végül a Karete Kölyköt nézzük meg, havernak csak ez volt szimpi, nekem meg mindegy. Utána én úgyis ott maradok és megnézem az Eredet-et is! biggrin.gif
Joey_
QUOTE(xRaidonx @ Oct 2 2010, 09:41 AM) *

Hát végül a Karete Kölyköt nézzük meg, havernak csak ez volt szimpi, nekem meg mindegy. Utána én úgyis ott maradok és megnézem az Eredet-et is! biggrin.gif

Add át neki az üdvözletemet! sleep.gif Szimpi a karatekölyök, de az Eredet nem? Mindegy az, rángassad el rá, és ne adj ki jegyet a Karatekölyökre, a trailer alapján biztosra veszem, hogy utána sajnálni fogod a pénzt, amit kiadtál rá. biggrin.gif
Real013
Nem is meséltem: hétfő, esti 8:15-ös Going to Distance vetítés, Szombathely, pláza. Ülünk a mozi előtt, és látom, hogy ott van egy enyhén hajléktalan kinézetű, de minimum ittas csóka. Namondom, szép! Megáll a mozi bejáratánál, és kiált valamit, szegény popcornos, 150 cm-es csaj megy oda: mint kiderült, a pali a Going to Distance vetítés kezdéséről érdeklődött nagy kedvesen... Na, mindegy, megyünk be barátnővel a terembe, pali már ott ül a harmadik sorban, rámnéz, meg elkezd román cig.ányozni... Mondom WTF? Mindegy, gondoltam, nem szólok vissza, nincs képben, beteg, részeg, tudjafene, vitatkozni nem állok le vele, mert felesleges... Ő azért szépen szórja szitkait rám egészen addig, míg le nem ülünk a felső sorba, aztán előrefordul. Jó, oké, mondom, ez egy állat, ez tuti nem nézi meg normálisan a filmet, de ha sokat pofázik vagy ilyesmi, akkor kivezettetem vagy visszakérem a jegy árát... (Egyáltalán ilyet minek engednek be????) Végül egész normálisan végignézte a filmet, kétszer vagy háromszor kibattyogott (feltételezem) WC-re, és ennyi...

Szóval élvezhető volt a film, palit még kétszer láttam mozi után a plázánál, de akkor már csendes volt..

UI: azért megnéztem volna, hogy ha helyettem valamelyik plázamenő kopasz csókát próbálja románcig.ózni...
-moki-
Hát nem tudom, én ha csajjal lettem volna, az a minimum, hogy ketté töröm a gerincét és a koponyáját feltartom a holdfénybe, gurgulázva hörgés közepette unsure.gif laugh.gif Mármint a csávóét laugh.gif Barátnőd is biztos ezt akarta volna látni, még ha nem is vallaná be laugh.gif

xRaidonx
Az erőszak nem vezet sehová... sleep.gif De ha legközelebb találkozol egy ilyennel, akkor aggyá' neki! laugh.gif
xRaidonx
Lesz vmi jó film mostanában? (lehet mindenféle, csak jó legyen smile.gif ) Egy lányt szeretnék elvinni, csak nem tudom mire (Harry Potter kilőve, azt nem szereti biggrin.gif )
Hardverbacsi
Paranormal Activity 2 (Újabb parajelenségek) biggrin.gif

Am miért nem adják csak pesten? ph34r.gif
xRaidonx
QUOTE(Hardverbacsi @ 2010. October 20. - 19:14) *

Paranormal Activity 2 (Újabb parajelenségek) biggrin.gif

Am miért nem adják csak pesten? ph34r.gif

Hmm... És ez mennyire jó egy randira? rolleyes.gif Bár azt mondta, hogy szereti a horrort! smile.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.