Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Alice: Madness Returns
GameStar Fórum > :: KOMOLYSÁGOK :: > Általában a játékokról > Akció
Oldalak: 1, 2
Hartigan
American McGee zsenialis jatekanak masodik resze nemsokara erkezik valamennyi platformra, eddig kijott videok azoknak akik nem kovettek nyomon:

Teaser 1:
http://www.youtube.com/watch?v=L8TNkeHk3Fo

Teaser 2:
http://www.youtube.com/watch?v=hUmLstbaK-g

Teaser 3:
http://www.youtube.com/watch?v=VR8wXsvUrBg

Trailer 1:
http://www.youtube.com/watch?v=up21p1_vTbI

Gameplay 1:
http://www.youtube.com/watch?v=X7NIZ18nq2c

Gameplay 2:
http://www.youtube.com/watch?v=b8_cly2dgXY
KeLa
Ezt a játékot nagyon bírtam, de nem játszottam végig. A videók viszont újra meghozták a kedvem és ha szerencsém van még megvannak valahol a mentéseim smile.gif
Hartigan
Részletek a történetről. Lesz valóság szál is a rémálmok mellett. De hogy melyik lesz nyomasztóbb az még nem biztos:D http://www.gametrailers.com/video/tgs-10-a...-madness/705063
Fishyfrost
Már régebben is szemeztem az első résszel, de most hogy jön a folytatás gondoltam itt a röpke alkalom kipörgetni az első részt biggrin.gif tegnap végeztem vele, és a boss harcokat leszámítva nagyon tetszett az egész, remek hangulata van, főleg a Mad Hatter laboratóriuma adta cool.gif

Várom szeretettel a folytatást, ahogy olvastam érdekesnek ígérkezik a története.

Ha kell mentés Kela szólj nyugodtan, van egy csomó biggrin.gif
Perrier
Elso 10 perc
http://www.youtube.com/watch?v=9ktfuefsbRY...player_embedded
freezy
Érdekesnek tartom nagyon ezt a 2. részt. Valószínűleg végigtolom majd,ha lesz időm: ) Az első résszel nem játszottam,de lehet kipörgetem..főleg,ha összekapcsolódik a második résszel.
Athesz
IDÉZET(freezy @ 2011. május 16. 8:25) *

Érdekesnek tartom nagyon ezt a 2. részt. Valószínűleg végigtolom majd,ha lesz időm: ) Az első résszel nem játszottam,de lehet kipörgetem..főleg,ha összekapcsolódik a második résszel.

Annak a folytatása szóval az elsővel kezd.

freezy
Az 1 eddig tök jó.Már amennyit játszottam vele..egyszerű,de mégis cool. A grafika se zavar. Mondjuk soha sem érdekelt különösebben a látvány. Beteg egy hangulata van. Tetszik: )
Fishyfrost
IDÉZET(Perrier @ 2011. május 16. 1:15) *

About time too, Alice biggrin.gif mekkora ez a macska, imádom biggrin.gif viszont egy valami nem tiszta-

Az első rész ugye úgy végződik hogy Alice kijön az intézetből, itt viszont elhangzik hogy 10 éve kezelik sikertelenül. Akkor ez most hogy van? Meg ez a vénasszony is nagyon titokzatos, kíváncsi leszek mi szerepe lesz.

Nagyon várom már a gammát, biztos ütni fog wub.gif

Btw gépigény

IDÉZET(freezy @ 2011. május 16. 20:18) *

Az 1 eddig tök jó.Már amennyit játszottam vele..egyszerű,de mégis cool. A grafika se zavar. Mondjuk soha sem érdekelt különösebben a látvány. Beteg egy hangulata van. Tetszik: )

Ugyan így voltam vele, egyszerűen játtszatja magát rolleyes.gif
Hartigan
Első 20 perc germááánul:)
http://www.youtube.com/watch?v=s8ku752ieis...feature=related
Perrier
Pff, csak ugy tapossak egymast errefele a forumozok. Kicsit csappant a latogatas (nem csak ebben a topicban)
On: Nagyon jo az elso 20 perc, vegre jo latni valamit ami nem veres es sotet, hanem csak kedvesen morbid es meses. Mar nagyon varom, addig is azoknak akik szintugy varjak:
Egy kis zenei izelito:
http://www.youtube.com/watch?v=AOP26WOOMbc
A jatekban folyamatosan valtozo ruhatarja Alice-nak:
http://www.youtube.com/watch?v=fSIdQiaSYQU
Combat Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=bE-wjI7W-Uk
blambun
Ezzel a combat videoval kapcsolatban, ami véleményeket olvastam, azok egyértelműen a "csalódás" szóban summázhatóak. Ezt pedig nem igazán értem. Ugyan nem most, hanem kb. egy évvel ezelőtt lehetett szerencsém az első részhez teljes egészében, de azt sem a rendkívül változatos, izgalmas harcrendszere tette emlékezetessé. Ami harcot itt látunk, az meg szerintem nagyrészt az első analógja.

Valószínűleg a többség egyáltalán nem ismerte az első részt, így talán mást vártak harcrendszer tekintetében, és ezért a számomra érthetetlen vélemények. De talán itt többen akadnak, akiknek volt szerencséje az elsőhöz, kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
wYth-NRG
A combat trailernél egy pillanatra mintha átváltana a nézet a szokásos TPS-re célkereszttel, 1:35től, remélem ez állítható lesz unsure.gif Nekem valahogy az jobban bejönne tongue.gif
XCube
IDÉZET(wYth-NRG @ 2011. május 29. 10:59) *

A combat trailernél egy pillanatra mintha átváltana a nézet a szokásos TPS-re célkereszttel, 1:35től, remélem ez állítható lesz unsure.gif Nekem valahogy az jobban bejönne tongue.gif

Nekem is.

Ti amúgy nem érzitek Alice mozgását olyan idétlennek? Nekem nagyon nem tetszik sad.gif .
Perrier
A harcrendszer kizarolag fejlodeseken esett at. Nem lett teljesen mas jellegu mint volt, egyszeruen fel lett javitva.
Peldaul a belassitas neha, nagyon kellemes dinamikat ad a harcnak. Amugy meg kreativitas magasabb fokon: teaskanna, soszoro XD Vedekezesnel kinyithato esernyo.... es akkor szo sem lett ejtve a pillango teleportalasrol ami rohadt jo otlet.

Szoval megoriztek az elso resz nagyon is egyszeru jatek menetet, csak upgraideltek. Az ugyessegi resze is nagyobb kihivas lesz tobb otlettel, es az elso resz minimali logikai oldalat is felerositettek. Szoval ez minden teren egy folytatas, ami jo ahogy van.
Igazabol az elso resz egy borzaszto linearis hent menet volt. De nem sok rajongot zavart ez mivel uszkaltunk a vizualitasban, a hangulatban, es az otletekben. Az ujabb resz sem lesz mas, nem a harcrendszer vagy a jatek menet fog a gep elott tartani hosszu orakon, napokon at, hanem a vilag. (remelhetoleg )
Fishyfrost
IDÉZET(XCube @ 2011. május 29. 12:14) *

Ti amúgy nem érzitek Alice mozgását olyan idétlennek? Nekem nagyon nem tetszik sad.gif .

Szerintem nem az rolleyes.gif nekem az első részben kimondottan tetszett Alice járása, tényleg olyan volt mint aki kötényben szaladgál, sajnos ebből nem sokat tartott meg de még mindig jó szvsz biggrin.gif nekem egyedül az nem tetszik eddig hogy a combat trailerben minden gond nélkül lóbálja azt a botra tűzött sakkfigurát törékeny lány létére huh.gif valahogy elveszti az eleganciáját, persze ez már csak nagyon kukacoskodás és nem ez fogja meghatározni a játékot, csak megjegyeztem.

Demoról nincs valami hír esetleg? rolleyes.gif
Athesz
Most kezdem az első részt. smile.gif

Videóhoz:
Minek kell a harcrendszert ennyire agyon effekttelni?! :S Húsz féle fény effekttel jár az hogy suhint egyet...
XCube
IDÉZET(Fishyfrost @ 2011. május 29. 14:28) *

Szerintem nem az rolleyes.gif nekem az első részben kimondottan tetszett Alice járása, tényleg olyan volt mint aki kötényben szaladgál, sajnos ebből nem sokat tartott meg de még mindig jó szvsz biggrin.gif nekem egyedül az nem tetszik eddig hogy a combat trailerben minden gond nélkül lóbálja azt a botra tűzött sakkfigurát törékeny lány létére huh.gif valahogy elveszti az eleganciáját, persze ez már csak nagyon kukacoskodás és nem ez fogja meghatározni a játékot, csak megjegyeztem.

Demoról nincs valami hír esetleg? rolleyes.gif

Az első részben nekem is tetszett, de itt nem sikerült olyan lányosra, inkább furcsa, legalábbis nekem unsure.gif .
Perrier
IDÉZET(Athesz @ 2011. május 29. 15:06) *

Most kezdem az első részt. smile.gif

Videóhoz:
Minek kell a harcrendszert ennyire agyon effekttelni?! :S Húsz féle fény effekttel jár az hogy suhint egyet...

Nagyon le akartak nyugozni. Persze neha a kevesebb tobb. En nagyon varom a jatekot, de izgulok is miatta hogy felfog e erni az elsohoz. Tobb dolog is zavar, peldaul az eroltetett verengzes nehol, illetve, hogy a bolond macska, a videojatek ipar egyik leg eredetibb karaktere, valahogy nem nez ki olyan jol mint az elsoben...
Athesz
Hát kipróbáltam az első részt. Olyan vegyes érzelmeim vannak. Kicsit ilyen durr bele módon indít . Semmi hogy Úristen hol vagyok , vagy biztos ez a nyugtató injekció hatása amivel az előbb lőttek nyakon mikor kikötözött az ágyhoz a doki. Semmi.Földet érünk köszönt a macska és akkor megy a Na gyerünk öljük meg a vörös királynőt téma.
De ettől eltekintve kellőképpen elvont darab. smile.gif
Fishyfrost
IDÉZET(Perrier @ 2011. május 29. 16:47) *

Nagyon le akartak nyugozni. Persze neha a kevesebb tobb. En nagyon varom a jatekot, de izgulok is miatta hogy felfog e erni az elsohoz. Tobb dolog is zavar, peldaul az eroltetett verengzes nehol, illetve, hogy a bolond macska, a videojatek ipar egyik leg eredetibb karaktere, valahogy nem nez ki olyan jol mint az elsoben...

Hogy érted? Szerintem tök ugyan olyan csak mai grafikával biggrin.gif egyébként aki tolta az első részt biztos talál majd kifogásolható elemeket a folytatásban, ez mindig így szokott lenni, pl. még meg sem jelent de már nem olyan jó a járása biggrin.gif ahogy én elnéztem a hangulat meglesz, már csak ha a trailerben szereplő helyszíneket nézzük.
Hartigan
IDÉZET(Fishyfrost @ 2011. május 29. 19:15) *

Hogy érted? Szerintem tök ugyan olyan csak mai grafikával biggrin.gif egyébként aki tolta az első részt biztos talál majd kifogásolható elemeket a folytatásban, ez mindig így szokott lenni, pl. még meg sem jelent de már nem olyan jó a járása biggrin.gif ahogy én elnéztem a hangulat meglesz, már csak ha a trailerben szereplő helyszíneket nézzük.

Szerintem sem olyan. Az első részben sokkal fehérebb, soványabb, csontosabb, szinte olyan mintha szőr sem lenne rajta.
Mostani videokban meg szinte kék színe volt, és sokkal "húsosabb", mintha felszedett volna pár kilót. Összeségében első pillantasra nekem is olyan érzésem volt hogy valami nem stimmel vele...A bolond kalapos is változott kissé, és ő sem előnyére.

Szerintem biztos élvezetes játék lesz, de kiváncsi vagyok rá eltud e majd annyira varázsolni mint az első tette.

Meg új videó: http://www.youtube.com/watch?v=wj2-IpQLpOc...eature=youtu.be

IDÉZET(Athesz @ 2011. május 29. 17:52) *

Hát kipróbáltam az első részt. Olyan vegyes érzelmeim vannak. Kicsit ilyen durr bele módon indít . Semmi hogy Úristen hol vagyok , vagy biztos ez a nyugtató injekció hatása amivel az előbb lőttek nyakon mikor kikötözött az ágyhoz a doki. Semmi.Földet érünk köszönt a macska és akkor megy a Na gyerünk öljük meg a vörös királynőt téma.
De ettől eltekintve kellőképpen elvont darab. smile.gif

Ez jobban igazodik a könyvhöz mint a Disney Alice-a. Mert a könyvben ő maga is kissé abszurd, többnyire észjárása, helyzetkezelései, vagy szituációs reakciói nem egyeznek a normálissal, kissé lökött ő maga is. De ez így helyes, főleg mert az egész káosz nem rajta kívül, hanem az ő elméjének teremtménye. Így ő maga is része az abszurditasnak, teremtője, és nem viselkedik a világon bellül túl racionálisan. Ez nagyon sokszor humor forrás is a játékban.
Perrier
Igen, vmi ilyesmi bajom van a macsekkal nekem is jaja:D

Uj videoba jo latni regi arcokat, mint az a fel mecha eger, meg a robotnyul xD Jo lessz ez...
Perrier
Eddigi legütősebb promó anyag: http://www.youtube.com/watch?v=9CwA5qt16LE
Fishyfrost
Launch trailer

szvsz eddigi legütősebb vidi, főleg a végefelé biggrin.gif purrrfect cool.gif
Perrier
Nagyon nagyon varom mar...
Fishyfrost
Egy kis csemege a nagy várakozás idejére biggrin.gif
KeLa
Nagyon gondolkodom a Complete Collection megvásárlásán rolleyes.gif

Am valaki nézte már a Madness Returns artbook-ot? Dúrva... smile.gif
Mariachi
Eddig elképesztő gyenge értékeléseket kapott a játék. Nagy kár, mert videók alapján jónak tűnt.
KeLa
Én láttam jobb értékeléseket is - az a bizonyos 5/10-es teszt eléggé felkapott lett <.< - szal egyelőre várok... mellesleg ezek is csak vélemények a sok közül, a lényeg az h neked tetszik-e vagy sem. Van pár olyan játék, ami nekem bejött, pedig nem igazán kapott jó értékeléseket.

Kérdés: Az EA oldalán azt írják, hogy a CC verzió június 17-ig kapható az Origin-en, ezek szerint később nem lehet beszerezni sehol sem? unsure.gif
Mariachi
Box 65.50% 6 értékelés alapján
PS 67.17% 6 értékelés alapján
PC 74.00% 2 értékelés alapján

Ez persze ne szentírás, de nem ad bizakodásra okot.
efperel
Mint játék az első sem volt túl nagy szám, egyedül a hangulat és a stílus volt kiemelkedő, remélem az új ilyen szempontból majd hozza a szintet unsure.gif
Fishyfrost
Ezek az értékelések tényleg nem túl bíztatóak, de ez nem grancia arra hogy a game rossz lesz. Az első is, tényleg nem volt egy túlzottan kiemelkedő alkotás, de a stílus és hangulat elvitte a hátán az egészet és ez nekem bőven elég volt tongue.gif mellesleg ahogy az eddigi videókat/infókat elnéztem, ezzel most sem lesz gond rolleyes.gif (legalábbis nagyon remélem) biggrin.gif

IDÉZET(KeLa @ 2011. június 14. 13:06) *

Am valaki nézte már a Madness Returns artbook-ot? Dúrva... smile.gif

Én átnéztem, és ez is csak megerősített a fentebb írtakban rolleyes.gif
Feared
Engem nagyon érdekel a játék főleg a látvány és a platforming miatt.

Viszont kicsit félek, hisz a Darksiderst is meguntam 6-7 óra játék után, és már vagy fél éve hozzá se szagoltam.

Ha azt az egekbe magasztalják, ez meg átlagba 6 pontokat kap, akkor talán mégis jobb lenne kivárni egy leárazást...

KeLa
IDÉZET(Fishyfrost @ 2011. június 16. 2:42) *

Ezek az értékelések tényleg nem túl bíztatóak,

Most már 5 és 10 között van minden - főleg 7 körüli értékelések, de 8 és 9 is van. Ha ennyire elszórt azt általában azt jelenti, hogy csak ízlés kérdése a dolog. És remélem így is van^^

Ahogy én látom a játékosok nagy része elégedett a játékkal.
Fishyfrost
IDÉZET(KeLa @ 2011. június 16. 11:25) *

Most már 5 és 10 között van minden - főleg 7 körüli értékelések, de 8 és 9 is van. Ha ennyire elszórt azt általában azt jelenti, hogy csak ízlés kérdése a dolog. És remélem így is van^^

Ahogy én látom a játékosok nagy része elégedett a játékkal.

Én is utánanéztem és legtöbben dícsérik a gamet, aminek azért örülök. Egyébként az artbook-ot is szívesen látnám a polcomon, nagyon szép képek vannak benne és sok érdekességet is meg lehet tudni a játékról (igaz csak a 60ik oldalig olvastam nehogy valami nagyobb spoilerbe botoljak). Meg már alapból ez a borító..kegyetlen jó biggrin.gif

[GSF] Picture

Alice tekintetét nagyon eltalálták rolleyes.gif és amúgy tényleg, art of; ami ebben a könyvben van az tényleg művészet cool.gif
Athesz
Mivel a második rész mindenképp muszáj kijátszani kategória ezzel a képi világgal, megyek és kijátszom az első részt. smile.gif
wYth-NRG
Kb 1 óra játék után nekem nagyon bejön a játék, a látványvilág zseniális, pont ilyen elborult de mégis gyönyörű környezetre vártam biggrin.gif
Egyetlen egy negatívum számomra az Alice karakter animációja, semmi átmenet az irányváltások között, ez nagyon konzol szagú, de ettől eltekintve egy igen jó játék. Persze ez még változhat, de nem drasztikusan, hétvégén majd folytatom
Athesz
Ez az artbook nagyon nagy.Ilyen képi világgal hogy lehet ezt lehúzni?! Jó a kritikára mondjuk nem sokat adok mikor a Fablet meg dicsérik...
KaiL
ugyan a sokat emlegetett és dicsért elődöt nem toltam végig, de ez bejön. még kutyaszar grafikai beállítások mellett is rohadt szép, az atmoszféra szó szerint fullasztó(valahogy nemtudok huzamosabb ideig játszani vele, nem tudom miért blink.gif ) a pályadesign és a szörnyek nagyon illenek az egészbe, nekem bejön. van egykét hibája, de biztos végigjátszom(nekem ez manapság nagy szó) biggrin.gif
KeLa
Elkezdtem én is, bár még nem sokat játszottam. Wonderland egyszerűen gyönyörű smile.gif
blambun
Csatlakozom, tegnap én is nekiültem, és játszottam is vele másfél órát a program szerint (bár én inkább kettőre emlékszem). Mikor megérkeztem Wonderland-be... hát lenyűgöző, szerintem fél órát képes lettem volna csak bámészkodni. biggrin.gif A fizika is egészen szépséges. Amikor egy oldalra oda-vissza mozgó, gyorsuló, majd lassuló platformon állva Alice haja ellentétes irányban kitért, akkor ott azért elmosolyodtam. Más kérdés, hogy ennek mértékét eltúlozták, ha meg mégsem, akkor előbb repül le Alice a platformról, mint hogy ilyen szögben álljanak a hajszálai. biggrin.gif (bár lehet, hogy high beállításon másabb a helyzet)

Ezalatt a rövid idő alatt is határozottan körvonalazódik egy irány. A megérkezés helyszinénél idillibb környezetet nehezen lehet elképzelni, a pillanatnyi helyzetre meg rövid idő alatt változott elég jelentősen a hangulat. A harccal sincs egyelőre semmi bajom, jelenleg úgy képzelem, akármeddig eldarabolgatnám a konyhakéssel az ellenfeleket. Rengeteg a gyüjtögetnivaló, a bármikor használható zsugorítóital is jópofa (közben meg folyton csuklik Alice, ezen is jót mosolyogtam biggrin.gif). Ami nem annyira tetszik, hogy nem lehet gyalogolni (illetve a menüben nem találtam, mivel lehetne), illetve hogy előfordult olyan, hogy egy helyszínen kihagytam valamit (mondjuk felszedni egy cuccot), közben meg átléptem egy másik területre és már visszatérni nem is tudtam. Tehát nem nagyon van visszamászka...
Kíváncsian várom a folytatást. smile.gif
JaniRazor
Elkezdtem játszani az első résszel, így hogy hozzá van csomagolva a 2.-hoz és meg kell mondjam, elég jó játék, a stílusa és a hangulata totál megfogott cool.gif Nem is tudom, hogy maradhatott ki ez eddig nekem smile.gif
Thunderstick_is_not_dead
IDÉZET(JaniRazor @ 2011. június 20. 1:54) *

Elkezdtem játszani az első résszel, így hogy hozzá van csomagolva a 2.-hoz és meg kell mondjam, elég jó játék, a stílusa és a hangulata totál megfogott cool.gif Nem is tudom, hogy maradhatott ki ez eddig nekem smile.gif

Én is most játszottam végig, de nekem egy kicsit csalódás volt. A dizájn meg hangulat rendben van ugyan, de a játékmenet egy idő után ellaposodik, az utolsó pár pálya meg már kifejezetten frusztráló. Akkoriban a hasonló stílusú F.A.K.K. 2 jóval többet tudott ennél (Az Alice is annak a motorját használja pedig), csak az nem volt annyira hatásvadászan elborult, azért nem emlékszik rá senki.
Jimkingdom
Helló

Most akkor jár az Alice Madness Returns-höz az 1. része vagy sem,
a Cdgalaxisnál megkérdeztem, de ott nem.
Vagy ezt külön csomagban adták hozzá akció???
szerk.
és Artbook az mihez jár?
KeLa
IDÉZET(Jimkingdom @ 2011. július 5. 17:51) *

Most akkor jár az Alice Madness Returns-höz az 1. része vagy sem,

A Complete Collection-höz jár az első rész.
IDÉZET

és Artbook az mihez jár?

Úgy tudom, hogy külön lehet megvenni.
blambun
Nagyon sajnálom, hogy nem voltak képesek egy pofásabb extra kiadást készíteni a játékhoz. Nem lett volna túlságosan megerőltető: az artbook, ha nem tévedek valamikor május végén már elérhető volt. Hozzácsapni egy extra kiadáshoz, az első résszel együtt, meg egy díszdobozt és teljesen remek lehetett volna. A másik vicc, hogy az alap (és egyetlen) PC verzióhoz is igazán adhatták volna az első részt, úgy, ahogy konzolokhoz. Ebben a körben is rengetegen vannak, akik még csak nem is hallottak az első részről, ha most meg már érdekelné őket, esély sincs megszerezni (legalábbis ép ésszel feldolgozható áron).

Így miután végeztem vele kénytelen voltam ezt fapados kiadást megrendelni, amely épp olyan egyszerű, mint egy faék.
KeLa
IDÉZET(blambun @ 2011. július 5. 20:47) *

A másik vicc, hogy az alap (és egyetlen) PC verzióhoz is igazán adhatták volna az első részt, úgy, ahogy konzolokhoz. Ebben a körben is rengetegen vannak, akik még csak nem is hallottak az első részről, ha most meg már érdekelné őket, esély sincs megszerezni (legalábbis ép ésszel feldolgozható áron).

Azért a lehetőséget (CC ver.) megadták, igaz csak digitális formában és korlátozott ideig, de bőven adtak időt előrendelni. Akinek mindenáron kellett az első rész is, az lecsap rá. Én ezt vettem meg és nem is volt drága, 40 € + volt egy kis extra is (választható ruhák, fegyverek).
Ettől függetlenül én sem támogatom ezt a megoldást, mer úgy lenne fer ha mindenki megkapná ezeket. De az EA valószínűleg nem most csinált így utoljára...
Sugarfree
A 2. rész előtt az első részt nem ártana végig vinnem vagy érthető a nélkül is?
UC
IDÉZET(KeLa @ 2011. július 5. 22:12) *

Azért a lehetőséget (CC ver.) megadták, igaz csak digitális formában és korlátozott ideig, de bőven adtak időt előrendelni. Akinek mindenáron kellett az első rész is, az lecsap rá. Én ezt vettem meg és nem is volt drága, 40 € + volt egy kis extra is (választható ruhák, fegyverek).
Ettől függetlenül én sem támogatom ezt a megoldást, mer úgy lenne fer ha mindenki megkapná ezeket. De az EA valószínűleg nem most csinált így utoljára...

Ezt a szókapcsolatot imádom laugh.gif

Amúgy itt is szólok, zavvin ~4500 Ft a játék, én meg is rendeltem. rolleyes.gif
Már így van pár napja, szóval nem tudom meddig tart smile.gif

http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/al...s/10406523.html
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.