Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Terra Nova
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > TV Sorozatok
Snexi
2149-re a Föld lakhatatlanná válik a légszennyezés miatt, de a tudósok találnak egy repedést a tér-idő kontinuumban, ami egy alternatív síkra nyílik (tehát nem a saját múltjukba), 85 millió évvel ezelőttre

pilotot megnézve pont azt kaptam amire számítottam,egy klisés,látványban b-kategóriás de mégis élvezhető sorozatot
ami viszont érdekel,az a vízeséses rajzok és a "hatosok"

gondolom azért nézik páran,így nyitottam neki topicot
Hor1
A vízeséses rajzok addig érdekeltek, amíg reménykedtem, hogy valamilyen alieneket hoznak ki belőle, így hogy a góré fiáé, már annyira nem.
tenderlumpling
IDÉZET(Hor1 @ 2011. október 2. 14:05) *

A vízeséses rajzok addig érdekeltek, amíg reménykedtem, hogy valamilyen alieneket hoznak ki belőle, így hogy a góré fiáé, már annyira nem.

Hja, maradhatott volna kicsit tovább rejtély, ez volt kb. az egyetlen értékelhető sztorielem a pilotban, és a végén lelövik.

tenderlumpling
Na, valami perverz kíváncsiságból megnéztem a következő részt is, de ez a Twilight-minőség nem igazán változott. Sőt, egyre idegesítőbbek a Stephen Langos jelenetek is, mivel annyira, de annyira durván mindenkit lejátszik, hogy szinte sajnálom szegényt abban a gagyvadék társaságban sleep.gif Már az is elég ciki, hogy ugyanolyan szerepbe nyomták bele, mint az Avatarban, és még így is mennyivel másabb és kifinomultabb a játéka. A zeneszerzőt meg továbbra is ki kell rúgni.

A rész központi sztorija a kis röpködő izékkel, meg a skót dokival is annyira béna és kiszámítható, hogy az fáj.
berc00
A nulla várakozásomnak ellenére az első két rész egészen jól elszórakoztatott, annak ellenére hogy sztoriban sok újat nem tudott mutatni. Sorozatos szinten a CGI-val semmi bajom nem volt, ami pedig egyelőre tetszik, az Terra Nova, a környezet és a technológia használata - legjobb jelenetek komolyan azok voltak, amikor beszéltek a farmerkedésről. Kis túlzással persze. Na mindegy, klisék ide meg oda, ez engem most érdekel. (Írásos dolog mondjuk engem is zavar, hogy nem valami rejtélyesebbre sikerült, meg hogy ilyen hamar lelőtték.)
Richo25
Első 3 rész megnézése után nem értem mi volt ezen ennyi pénz...
Snexi
4. részhez annyit,hogyha a föld a jövőben gyakorlatilag egy sivatag,hogyan hihette a csávó egy burjánzó őserdőre,hogy szomáliában van?
Hor1
Mert az még a jövőhöz képest is sok évvel visszább volt. És lehet Szomália megúszta. biggrin.gif
Én amúgy kaszáltam, nem ér ez 40 percet (20at se, hogy átpörgessem).
Ante
Én sírok, de nézem sleep.gif
Snexi
IDÉZET(Hor1 @ 2011. október 20. 1:45) *

Mert az még a jövőhöz képest is sok évvel visszább volt. És lehet Szomália megúszta. biggrin.gif

10 évvel,azért az nem olyan sok biggrin.gif
Ante
Pedig ezek egészen pofásak...

[GSF] Picture

[GSF] Picture

[GSF] Picture
Chuck_Norris
a trailer lemaradt az 1. postból, ezért:

Joey_
Ante elvtárspajtás klaviatúrájából:
Terra Nova pilot

[GSF] Picture
berc00
IDÉZET(Snexi @ 2011. október 18. 15:13) *

4. részhez annyit,hogyha a föld a jövőben gyakorlatilag egy sivatag,hogyan hihette a csávó egy burjánzó őserdőre,hogy szomáliában van?

Mondta, hogy biztos az agyát manipulálják, hiszen látta a kikötözött embereket. A dinóknál is azért volt nyugodt.
Nekem amúgy még mindig nézős, nem világmegváltó persze, extra sem hogy őszinte legyek, de élvezem. Ráadásul ha minden igaz akkor lassan az átívelő szál is több jelentőséggel fog bírni.
Athesz
IDÉZET(berc00 @ 2011. október 25. 17:43) *

Nekem amúgy még mindig nézős, nem világmegváltó persze, extra sem hogy őszinte legyek, de élvezem. Ráadásul ha minden igaz akkor lassan az átívelő szál is több jelentőséggel fog bírni.

Nem rossz/nézhető de semmi kiemelkedő de azért Stephen Lang egy kicsit dob a dolgon. Komolyan az ilyen szerepeket rászabták. biggrin.gif
Nagyon rühellem az intuíciómat ilyenkor. Most is negyedik részben mikor ott marad a kiscsaj velük , már ordít is a belső hang , hogy á ez kamu tuti megjátszák az egészet hogy a csaj ott maradjon kémkedni. Erre 10 perc és nesze neked semmi izgalom nincs így. sleep.gif

Csak ne csináljanak belőle avatar 2őt hogy mindenki átáll a csajhoz és hippy módjára laknak majd a fák közt és megint az öregből lesz a csúnya bácsi mert akkor tuti bukik az egész így sem egy világszám, de akkor kivágom a kukába.
Almier
Szerintem egész jó volt az új rész, érdekesebb mint az eddigiek. Remélem marad ezen a szinten.
Bár az még mindig rohadtúl idegesít, hogy 2149-ben még mindig nem találták fel a villanyt és mindenki egy kis zseblámpával mászkál.
Egy perc múlva meg valami hologramkijelzőn végez műtétet. Ez csak nekem furcsa?
Athesz
Értelmes egy gyerek ez a Josh is. Megy a barátnőjével kimenekíteni a másik barátnőjét és az még önszántából segít is neki, és mind e közben a 6osoknak segít ahelyett hogy feldobná az összeset. Egymást űberelik az idióták komolyan. omg.gif
Snexi
nem ismerjük a hatosokat annyira,hogy biztosan ők lennének a rosszfiúk,bár ebből a sorozatból nem nézem ki az ellenkezőjét
Athesz
IDÉZET(Snexi @ 2011. november 6. 11:55) *

nem ismerjük a hatosokat annyira,hogy biztosan ők lennének a rosszfiúk,bár ebből a sorozatból nem nézem ki az ellenkezőjét

Utaltak már rá párszor hogy ők nem azok. Attól eltekintve, hogy igaz vagy nem ahhoz azért pofa kell hogy csináljanak egy avatar copyt tök ugyanazzal a szinésszel. laugh.gif
Ante
Ennek a Mr. Shannonnak a színészi játéka mindig mosolyt csal az arcomra biggrin.gif Főleg, amikor mérges próbál lenni biggrin.gif
Hor1
IDÉZET(Ante @ 2011. november 24. 0:17) *

Ennek a Mr. Shannonnak a színészi játéka mindig mosolyt csal az arcomra biggrin.gif Főleg, amikor mérges próbál lenni biggrin.gif

Te még bírod? biggrin.gif
Ante
IDÉZET(Hor1 @ 2011. november 23. 22:25) *

Te még bírod? biggrin.gif

Csak miatta...

[GSF] Picture

Uploaded with ImageShack.us

Why, Josh?! Why?!

Viccen kívül, nem olyan rossz amúgy, megvannak a pillanatai. Plussz a főszál is kezd érdekesebb lenni...
Hor1
Hát nemtom. Az öregek idegesítők, csakúgy mint a tinik. Lehet jó tinidrámát írni, és én azt szeretem is, de itt kritikán aluli az írás és csapnivalóak a színészek. Rég idegesített fel sorozat ilyen hamar mint ez. smile.gif
Ante
Kezd tele lenni a tököm nekem is ezzel a sorozattal, kritikán aluli rész volt, az tette be a kaput, amikor a kisdinoszaurusz durmolni kezdett a kislány ölében mad.gif
Bullittt
Ha nem erőltetnék a családi drámázást, még jó lenne, de így... a mai rész 3/4-e is inkább a kisdinóról szólt... sleep.gif
Snexi
IDÉZET(Bullittt @ 2011. november 29. 19:44) *

Ha nem erőltetnék a családi drámázást, még jó lenne, de így... a mai rész 3/4-e is inkább a kisdinóról szólt... sleep.gif

de komolyan,szörnyűek a kis zoe-s részek,már én érzem magam kellemetlenül a nézése közben
Rucsok
Az évadzáró eseménydúsabb volt, mint az összes többi rész együttvéve. Összességében nekem tetszett az évad, remélem folytatják a sorozatot.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.