Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Szilveszter
GameStar Fórum > :: KÖZÖSSÉG :: > Társalgó > Buli, pia, nők!
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128
vadember
na írjátok le h mit csináltok szilveszterkor
én pl a haverokkal fogom ütni az időt. jót bulizunk biggrin.gif
Cyclops
Én nekem bulim lesz....
ha úgy lesz mindenki hivatalos rá aki akar jönni.... laugh.gif
Sophiaso
én még nemtudom.....remélem most nem kell a szüleimmel tölteni, a barátaimtól távol.....
ownkiller
Én valószínűleg haverokkal leszek Szolnokon egy rock caféban. smile.gif
Lord_Dianos
Remélem idén békén hagynak, és maradhatrok otthon szilveszterkor..... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Neohun
Én sz@rrá bulizom az agyam remélhetőleg, csajozok egy hatalmasat, és reggel egy nő ágyába ébredek biggrin.gif
Ha minden terv szerint megy laugh.gif
c_o_l_o_s
QUOTE (Narancs89 @ Nov 26 2004, 09:53 PM)
na írjátok le h mit csináltok szilveszterkor
én pl a haverokkal fogom ütni az időt. jót bulizunk biggrin.gif

Jajj, ezt is csak Te nyithattad biggrin.gif smile.gif !
Látom nagyon várod azokat a napokat smile.gif
Cyclops
QUOTE (Neohun @ Nov 27 2004, 07:36 AM)
Én sz@rrá bulizom az agyam remélhetőleg, csajozok egy hatalmasat, és reggel egy nő ágyába ébredek biggrin.gif
Ha minden terv szerint megy laugh.gif

Igen de nem egy elefánt ágyába laugh.gif
c_o_l_o_s
QUOTE (Cyclops @ Nov 27 2004, 07:53 AM)
Igen de nem egy elefánt ágyába laugh.gif

Majd nagyanja ágyában ébred biggrin.gif !
Cyclops
QUOTE (Boror @ Nov 27 2004, 07:53 AM)
Majd nagyanja ágyában ébred biggrin.gif !

Az neki fána a legjobban laugh.gif
c_o_l_o_s
QUOTE (Cyclops @ Nov 27 2004, 07:54 AM)
Az neki fána a legjobban laugh.gif

Csak annyit irt le hogy casj legyen. Lehet ho a hugica ágyában ébred, aki 7éves biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
Cyclops
QUOTE (Boror @ Nov 27 2004, 07:56 AM)
Csak annyit irt le hogy casj legyen. Lehet ho a hugica ágyában ébred, aki 7éves biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif

Pedofil dry.gif laugh.gif laugh.gif
Nem neo rendes wink.gif
c_o_l_o_s
QUOTE (Cyclops @ Nov 27 2004, 07:59 AM)
Pedofil dry.gif laugh.gif laugh.gif
Nem neo rendes wink.gif

Tudom. Nem akartam megsérteni tongue.gif
Régen Aticsirke forumán is volt amikor én is voltam, meg asszem MSN-re is felvettem partnernek, csak sztem már kitöröltem smile.gif
Skrywouhx
Hát, én tavaj, az árok alján töltötem, és részegen átöleltem a nagyvilágot, és boldog új évet kivántam! laugh.gif

Idén is ez lesz, vagy itt a forumon töltöm, az is lehet! laugh.gif
c_o_l_o_s
QUOTE (Skrywouhx @ Nov 27 2004, 08:03 AM)
Hát, én tavaj, az árok alján töltötem, és részegen átöleltem a nagyvilágot, és boldog új évet kivántam! laugh.gif

Ha má bepiász, nem lenne jobb hogy ha haverokkal csinálnád? Akkor nem egyedül feküdnél az árokban biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
Cyclops
QUOTE (Skrywouhx @ Nov 27 2004, 08:03 AM)

laugh.gif Hát ja az jó lehetet...
Skrywouhx
QUOTE (Boror @ Nov 27 2004, 08:04 AM)
Ha má bepiász, nem lenne jobb hogy ha haverokkal csinálnád? Akkor nem egyedül feküdnél az árokban biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif

Velük töltöttem, csak Qk már 200 méterrel elöbb beestek az árokba, én meg mentem egyedü tova, aszt én is beestem. tongue.gif laugh.gif
c_o_l_o_s
QUOTE (Skrywouhx @ Nov 27 2004, 08:06 AM)
Velük töltöttem, csak Qk már 200 méterrel elöbb beestek az árokba, én meg mentem egyedü tova, aszt én is beestem. tongue.gif laugh.gif

Tanulság: Akár birod, akár nem, dőlj velük egy árokba! tongue.gif
Skrywouhx
QUOTE (Boror @ Nov 27 2004, 08:07 AM)

nemvok homi, haggyál má', mit képzelsz te?! ohmy.gif tongue.gif biggrin.gif laugh.gif
Cyclops
QUOTE (Boror @ Nov 27 2004, 08:07 AM)

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
c_o_l_o_s
QUOTE (Skrywouhx @ Nov 27 2004, 08:08 AM)
nemvok homi, haggyál má', mit képzelsz te?! ohmy.gif tongue.gif biggrin.gif laugh.gif

Jó kérdés biggrin.gif
Ezért kell othon elülni szilveszter-kor is...Nem kell semmi, csak gép aztán kész is van a szilveszter biggrin.gif. Itthon ülős tipus vok smile.gif
Cyclops
QUOTE (Boror @ Nov 27 2004, 08:09 AM)
Jó kérdés biggrin.gif
Ezért kell othon elülni szilveszter-kor is...Nem kell semmi, csak gép aztán kész is van a szilveszter biggrin.gif. Itthon ülős tipus vok smile.gif

Én nem...most is bulizni voltam és tök jó volt cool.gif
c_o_l_o_s
QUOTE (Cyclops @ Nov 27 2004, 08:09 AM)
Én nem...most is bulizni voltam és tök jó volt cool.gif

Hm.. Te az ellentétem vagy biggrin.gif smile.gif
Nem vonz a t.ma..Inkább itt vok a forumon, meg a többi emberkével MSN-en..aztán ha unatkozok kimegyek az utcára a kecsege szomszédokat idegesíteni néhány száz petárdával aztán meg is van a jo viszony biggrin.gif !
Sophiaso
ehehehh laugh.gif laugh.gif laugh.gif
c_o_l_o_s
QUOTE (Sophiaso @ Nov 27 2004, 10:11 AM)
ehehehh laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Azé kell rosszba lenni a szomszédokkal, hogy szilveszterkor legyen kit csesztetni biggrin.gif!
KTommy
QUOTE (Boror @ Nov 27 2004, 10:26 AM)
Azé kell rosszba lenni a szomszédokkal, hogy szilveszterkor legyen kit csesztetni biggrin.gif!

ez jó ötlet...
KTommy
QUOTE (Boror @ Nov 27 2004, 10:26 AM)

de én jobb szeretem ha ÁTJÖNNEK HOZZÁNK ÉS HOZNAK EGY CSOMÓ FINOM KAJÁT! biggrin.gif
akkor jól megtömöm a hasamat aztán leülünk gépezni majd jön a buli éjjfélkor laugh.gif
c_o_l_o_s
QUOTE (KTommy @ Nov 27 2004, 10:34 AM)
ez jó ötlet...

Na ugye? smile.gif
Aztán a végén meg lecsuknak lázitással biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
CriticSpirit
QUOTE (KTommy @ Nov 27 2004, 10:36 AM)
de én jobb szeretem ha ÁTJÖNNEK HOZZÁNK ÉS HOZNAK EGY CSOMÓ FINOM KAJÁT! biggrin.gif
akkor jól megtömöm a hasamat aztán leülünk gépezni majd jön a buli éjjfélkor laugh.gif

leültök gépezni........szép dry.gif
én valszeg csajommal töltöm,ha nem ér rá lemek partizni vhova,de lehet felmek Nyíregyre uncsitesómékhoz aztán ott megyünk vhova bulizni biggrin.gif
Bereet
én valszeg itt leszek a fórumon egész este reggelig! laugh.gif
tomeeto
én valszeg mint tavajj az ideiglenesben nézem bennt a TV-t a többi rab között, a feln?ttmegörz?ben.

ugye éritek?
c_o_l_o_s
QUOTE (Accord @ Nov 29 2004, 10:55 PM)
én valszeg mint tavajj az ideiglenesben nézem bennt a TV-t a többi rab között, a feln?ttmegörz?ben.

ugye éritek?

NEM biggrin.gif
c_o_l_o_s
QUOTE (Bereet @ Nov 29 2004, 07:43 PM)
én valszeg itt leszek a fórumon egész este reggelig! laugh.gif

Én is smile.gif
EZ a legjobb időtöltés biggrin.gif
CriticSpirit
QUOTE (Boror @ Dec 1 2004, 08:37 AM)
Én is smile.gif
EZ a legjobb időtöltés biggrin.gif

jövőre remélem találsz jobb időtöltést is.....
szuszka
hát érdekes terveitek vannak...
én valszinü a városban leszek a barátaimmal, ha nem jön össze semmiféle házibuli.lemenünk inni, aztán irány a szinházkert. biggrin.gif remélem nem lesznek ott a szkinyok! unsure.gif
hát akkor elöre is mkinek B.U.É.K.!!!!!!!!!!!
c_o_l_o_s
QUOTE (CriticSpirit @ Dec 1 2004, 01:52 PM)
jövőre remélem találsz jobb időtöltést is.....

Nem vom még annyira idős, hogy eszeveszettem bulizzak, meg kedvem sincsen hozzá tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
CriticSpirit
QUOTE (Boror @ Dec 1 2004, 04:49 PM)
Nem vom még annyira idős, hogy eszeveszettem bulizzak, meg kedvem sincsen hozzá tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

azér montam h. jövőre...
zapike
QUOTE (CriticSpirit @ Nov 28 2004, 11:07 AM)
leültök gépezni........szép dry.gif
én valszeg csajommal töltöm,ha nem ér rá lemek partizni vhova,de lehet felmek Nyíregyre uncsitesómékhoz aztán ott megyünk vhova bulizni biggrin.gif

te sem vagy gyenge, hogy a csajoddal külön szilvesztereztek. mi az hogy, "ha ráér" ???
mi más dolga lehet akkor??? dry.gif dry.gif
borz2
Mi bulit rendezünk itt:
Taverna
aki akar jöhet!
1 ezres a beugró, abba kaja, meg pezsgő van éjfélkor.
CriticSpirit
QUOTE (zapike @ Dec 2 2004, 12:03 PM)
mi más dolga lehet akkor??? dry.gif dry.gif

mittomén,elmegy barátaival v. vmi.mér kéne vele együttöltenem a szilvesztert???
direct-x
Hát én, ha minden igaz, elküldöm ayámat, meg hugomat a nagyszülőkhöz, aztán egy rohadtul nagyot drinkelünk! Faxa lesz, de nagyon... legutóbb 3 éve voltam ilyen kislétszámú bulin, de akkor csak reggel 6ig bírtam, mert az az 1 liter pezsgő ágybanyomott... dry.gif

Most viszont nem pezsgőzünk(csak keveset), mert az álmosít, csak sör, bor, bacardi... lehetőleg keverve, felváltva laugh.gif biggrin.gif tongue.gif

aztán másnap végig hányunk... blink.gif
Carlos0013
elmegyek haverhoz és beb*szunk biggrin.gif :...neeem valahogy kultúráltabban köszöntöm majd a new yeart...majd haverral kimegyünk petárdázni oszt készz smile.gif
jbw_escaped
QUOTE (Carlos0013 @ Dec 5 2004, 07:10 PM)
elmegyek haverhoz és beb*szunk biggrin.gif :...neeem valahogy kultúráltabban köszöntöm majd a new yeart...majd haverral kimegyünk petárdázni oszt készz smile.gif

Hááát... most két eshetőség van... az hogy jókedvemben elmegyek anyámékkal borozni Villányba... ha nem lesz jó kedvem... hát akkor fű töméntelen mennyiségben, és vodka. Kitombolom magam.... jajj annak ki akkor ott lesz.
Carlos0013
QUOTE (Jackcostello @ Dec 5 2004, 07:51 PM)
Hááát... most két eshetőség van... az hogy jókedvemben elmegyek anyámékkal borozni Villányba... ha nem lesz jó kedvem... hát akkor fű töméntelen mennyiségben, és vodka. Kitombolom magam.... jajj annak ki akkor ott lesz.

jah most nekem is kialakulóban van egy zúzós buli..anyámék júznak szuperbuliba ( de tényleg :DDDDDD) tesóm emgy a rossebbe...asszem pár havert,meg csajt felhívko telefonon biggrin.gifD
Lord_Dianos
Kezdem magam a "Hanyatló életvitel" című topicban érezni....... dry.gif
jbw_escaped
QUOTE (Carlos0013 @ Dec 5 2004, 07:53 PM)
jah most nekem is kialakulóban van egy zúzós buli..anyámék júznak szuperbuliba ( de tényleg :DDDDDD) tesóm emgy a rossebbe...asszem pár havert,meg csajt felhívko telefonon biggrin.gifD

Hát igen... szóval most dőlt el...
Carlos0013
QUOTE (Jackcostello @ Dec 5 2004, 08:00 PM)
Hát igen... szóval most dőlt el...

inkább mexervezem anyámék háta mögött,ugyanis nemakarok nagyanyáméknál Dáridót nézni biggrin.gif
jbw_escaped
QUOTE (Carlos0013 @ Dec 5 2004, 08:03 PM)
inkább mexervezem anyámék háta mögött,ugyanis nemakarok nagyanyáméknál Dáridót nézni biggrin.gif

Az télleg szar. Bár kinek hogy. Aki megéli a 80. évét, az a 81. évet is úgy ünnepli mint a 79.et.
c_o_l_o_s
QUOTE (CriticSpirit @ Dec 2 2004, 09:53 AM)
azér montam h. jövőre...

Hm..Az már lehet... biggrin.gif
c_o_l_o_s
Amilyen jol kezdte ez a topi, annál gyorsabban tűnik el! Neee! sad.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.