Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Szoftvert Keresek!
GameStar Fórum > :: KOMOLYSÁGOK :: > Mélyvíz részleg > Szoftver
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81
tommygoal
Keresek olyan letölthető szoftvert, mellyel a Battlefield zenéjét lehetne,vagy
bármelyik más játék zenéjét lehetne kiszedni.
ROPIgyerek
FRAPS!!! Elvileg ezzel is ki lehet!!!
KiW
QUOTE(ROPIgyerek @ Sep 30 2004, 02:39 PM)
FRAPS!!! Elvileg ezzel is ki lehet!!!

A Fraps egy videófelvev? progi vagy csak én tudom rosszul? blink.gif
Hagar
QUOTE(KiW @ Sep 30 2004, 02:42 PM)
A Fraps egy videófelvev? progi vagy csak én tudom rosszul? blink.gif

kól tudod, az az. léehet, hogy másra is jó.
Invi
QUOTE(Hagar @ Sep 30 2004, 03:18 PM)
kól tudod, az az. léehet, hogy másra is jó.

Ha felveszed videóra ahogy szól a zene akkor arra is jó! biggrin.gif
ROPIgyerek
Nem mert a FRAPS-al képeket is lehet szedni meg külön csak a zenét is!!!
Legalábbis nekem ezt mondták!!! Beállítod, hogy melyik billentyűvel mit csináljon,letszed a tálcára és indítot a gámát!!! Utánam meg már gyerekjáték!!! biggrin.gif wink.gif
OlegGontar
Tud e valaki felolvasó progit?
Csak olyan érdekel, ami magyarul is meg tudja ezt csinálni.
bdavid
QUOTE(InviciblE @ Sep 30 2004, 03:30 PM)
Ha felveszed videóra ahogy szól a zene akkor arra is jó! biggrin.gif

fogod a videot és egy "all video an' sound extractorral" kiszeded a zenét a video alol:) és kész mp3-ad:))
kovi990
Lehet hogy lámer kérdés de nem tudnátok egy progit mondani ami megírja az mdf és mds kiterjesztésq fájlokat.Próbáltam Nero-val de az nem tudta,azt írta ki hogy értelmezhetetlen fájlformátum.
Jackassbomb
QUOTE(ROPIgyerek @ Oct 1 2004, 02:04 PM)
Nem mert a FRAPS-al képeket is lehet szedni meg külön csak a zenét is!!!
Legalábbis nekem ezt mondták!!! Beállítod, hogy melyik billentyűvel mit csináljon,letszed a tálcára és indítot a gámát!!! Utánam meg már gyerekjáték!!! biggrin.gif wink.gif

Na persze..
Az a gond az egészet egybe szedi ki, nagy méretű és satöbbi, satöbbi egyéb hátrány. Fraps-al csak videóhoz jó hangot felvenni.
Jackassbomb
QUOTE(kovi990 @ Oct 4 2004, 01:50 PM)
Lehet hogy lámer kérdés de nem tudnátok egy progit mondani ami megírja az mdf és mds kiterjesztésq fájlokat.Próbáltam Nero-val de az nem tudta,azt írta ki hogy értelmezhetetlen fájlformátum.

Próbáld meg az Alcohol 120%-al.
Stalin
hi
nekem olyan progi kéne, amivel tudok felvenni netrádióból mp3-ba... nehogy vki a frapsot mondja!!!

smile.gif köszi smile.gif
kovi990
QUOTE(Jackassbomb @ Oct 4 2004, 02:06 PM)
Próbáld meg az Alcohol 120%-al.

Valami más esetleg nincs?.(azért köszi)
SAD_up
hello!
tudna vki egy olyan progit, amivel mp3at tudok midivé alakítani?
csengőhangnak...
azt tudom, h nem lesz az igazi, de mégis...

thx
D4v3
QUOTE(SAD_up @ Oct 4 2004, 06:00 PM)
hello!
csengőhangnak...

thx

Előbb sztem keress neten MIDIvel foglalkozó honlapokat, rengeted mp3ból midibe konvertált szám van fent neten
OlegGontar
A neten egy csomó olyan progit találtam, ami alkalmas a szövegek felolvasására és valamilyen filebe való lementésére, de ezek csak angolul tudtak, vagy német, japán, francia nyelveken. Magyart egyet sem találtam. Nagyon kellene egy efajta progi. Megköszönném, ha valaki tudna nekem ebben segíteni, akár egy linkel, akár egy tanáccsal.

Oleg Gontar
godside
QUOTE(SAD_up @ Oct 4 2004, 06:00 PM)
hello!
csengőhangnak...

thx

nokia mediaconverter pro-t tudnám javasolni, de inkább nem javasolnám, mert eléggé meg fogsz döbbenni az eredményen. mind1 te tudod. A helyedben, ha a teló támogatja a vaw hangot abba konvertálnám, viszont ehhez sok memória kell a telóba. Ha van benne kártya bővitési lehetőség akkor meg nagyobb memóriakari, azt kész.
OFF
Én ma konvertáltam a Happy Tree Friends zenéjét a telóra 4,81 MB lett vaw-ba smile.gif
ON
godside
Ja nekem is ilyen konvertálás problémám lenne, de a következő fajta. Olyan applikációra lenne szükségem ami mp3 vagy vaw-ból tud ac3 hangot kreálni. Ide várom az infokat ha tud valaki valamit róla. Megjegyezném, hogy kb 2 éve vadászok ilyen cuccot, és még nem találtam. sad.gif
MOLYIRTO
nekem olyan progi kéne ami a sim city 4 dat djlát alakítja txt-vé vagy olyanná hogy szerkeszteni lehessen a szöveget.
Jackassbomb
QUOTE(MOLYIRTO @ Oct 10 2004, 02:55 PM)
nekem olyan progi kéne ami a sim city 4 dat djlát alakítja txt-vé vagy olyanná hogy szerkeszteni lehessen a szöveget.

Lehet, hogy hülyeséget mondok, de simán nevezd át .txt-re biggrin.gif
tommygoal
A Gamestar segített!Nézegetem a Gamestar DVD-t, s mit találok: pont amit kerestem. Az októberi DVD-n a mélyvíz mappában az egyebek között van egy Any Sound nevű progi, mellyel a gépen elhangzó hangokat lehet felvenni.
Winampból, vagy bármely más videó és hanglejátszóból is felvesz. Igaz jó gép kell hozzá. A héten majd ha ráérek megpróbálom a Battlefieldből is kilopni a zenét.
BobY8
Sziasztok!

Valaki megtudná mondani hogy a little big adventure 1-2 című játékot honnan tudnám letölteni? Előre is köszi!

Hali!
Tuvok
Little Big Advanture 1 nekem is kéne, a 2 -t már végigvittem meg is volt de nemtom hova raktam el.

Tud valaki olyan helyet ahol le lehet szedni a "PC Internet Patrol" nevü progit, elég ritka és tört kéne smile.gif

Köszi!
OlegGontar
Off: Annó közel tíz éve játszottam először az LBA 1 nevű gaméval és nagyon tetszett. Azóta végigjátszottam. Nekem meg van, igaz, hogy valszeg nem az eredeti, mert betömörítve 6-7 MB, de teljes.
Tuvok
El tudnád nekem juttatni? Már küldtem is privát üzit.
godside
Vadászok már pár éve egy progot. Egy unreal motoros flipperről van szó valami adventure pinnball a neve. és asszem 1999-ben jelent meg ha valaki tudna segíteni... A demó nem kell,mert az megvan asszem GS cd-ről, de lehet még pc-x-esről.
OlegGontar
//to Tuvok - Pms megy.
kuglefang
Sziasztok! Keresek egy olyan programot amivel át tudom nevezni az optikai meghajtóim vagy virtuális meghajtóim betűjelzésést, mert minden eggyes windows frissítésnél ezek nem értem milyen logikai sorrenben de megváltoznak.
Szóval ha valamelyikőtök tud ilyen programról hogy eggyáltalán létezik e kérem válaszoljon már! Olyanra gondolok mint pl.:a Partition Magic-nél a merevlemezes partíciók "letter"-jét is át lehet nevezni
Kössz előre is!
treso
Hello azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudom összerakni a 4GB nál bagyobb szétdarabolt filmeket. A rar al ellindítom az összerakást és olyan 90% nál leáll mert azt írja ki hogy az ntfs file rendszer nem tudja kezelni a 4GB nál nagyobb filmeket .
A másik a nero 6 ban hol kell beálítani azt hogy ne zárja le a cd-t?
Skullkid
QUOTE (treso @ Oct 31 2004, 07:21 PM)

Assszem mikor hozzáadtad a felírandó fájlokat és utána Tovább-ot (Next-et) nyomsz, ott be lehet állítani alul.

Vagy ha ott nem, akkor mielőtt a Tovább-ra mennél, fölötte van két opció. Az egyik azok közül (de nem emlékszem hogy hol is van, de inkább az 1. megoldás a valószínűbb).
Dark_Lord
QUOTE (treso @ Oct 31 2004, 07:21 PM)
Hello azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudom összerakni a 4GB nál bagyobb szétdarabolt filmeket. A rar al ellindítom az összerakást és olyan 90% nál leáll mert azt írja ki hogy az ntfs file rendszer nem tudja kezelni a 4GB nál nagyobb filmeket .

múvi összerakáshoz ajánlom a blaze media pro-t... egész jól működő program. smile.gif
zolyyy
QUOTE (kuglefang @ Oct 29 2004, 05:18 PM)
Sziasztok! Keresek egy olyan programot amivel át tudom nevezni az optikai meghajtóim vagy virtuális meghajtóim betűjelzésést, mert minden eggyes windows frissítésnél ezek nem értem milyen logikai sorrenben de megváltoznak.
Szóval ha valamelyikőtök tud ilyen programról hogy eggyáltalán létezik e kérem válaszoljon már! Olyanra gondolok mint pl.:a Partition Magic-nél a merevlemezes partíciók "letter"-jét is át lehet nevezni
Kössz előre is!

Asztal->Sajátgép jobb klikk->Kezelés
Elvileg itt lehet ilyeneket csinálni. A vinyó betüjeleket biztos lehet változtatni itt...
zolyyy
Azé nekem is lenne egy kérdésem smile.gif
Mondjatok má pls olyan progit, ami megkeresi azokat a file-okat, amik többször megvannak.
OlegGontar
//to Tuvok - Pms-t nem tudok küldeni. Állandóan elszáll szerverhibával, úgyhogy ide írom. Megkaptad mindet? Elvileg sikerült felraknom mindet.
Tuvok
Ha 4 file van akkor igen megkaptam mindet ARJ, A01, A02, A03. Köszi szépen!
Dark_Lord
QUOTE (zolyyy @ Nov 11 2004, 08:15 PM)
Azé nekem is lenne egy kérdésem smile.gif
Mondjatok má pls olyan progit, ami megkeresi azokat a file-okat, amik többször megvannak.

ajánlom a system mechanikot Iolo - System Mechanic Egészségedre...
freenemesis
HI!
Ngayon keresek egy SANTINATOR nevű játékot ami régen a cd guruhoz adtak freeware játékként. ha valakinek megvan az küldej át e-mailbe vagy küldjön privátüzenetet. cool.gif
OlegGontar
//to Tuvok - Várj. Még van egy lba.a04 is. Mindjárt felrakom azt is. Nézd meg, hogy nem e hibás valamelyik. Kérek visszaigazolást.

Szövegfelolvasóról senki sem tud semmit?
Skullkid
Ha még kell valakinek.

Hangfelvevő: Total Recorder
Skullkid
LBA 1 ingyen:

1. fájl
2. fájl
cokler
nekem nagyon kéne egy hely ahonnan a paragon partition managert tudnám leszedni mert elszállt a vinyom... vagyis csak részben és a demoval semmit nem tudok kezdeni... HELP !!

partition magic nem jo...
OlegGontar
Ha megadod PM-ben az email címed, akkor el tudom esetleg küldeni a Paragon Partition Manager 2000-et majdnem 5 MB, de viszont nem tudom, hogy teljes verziós e, vagy sem. A demód mekkora?
OlegGontar
//to cokler - Képes vagy ekkora állományt fogadni levélben?
freenemesis
HI.
Nagyon keresem a protel 98-at trial is lehet csak legyen és fontos hogy a 98 legyen vagy ha esetleg tudtok adni a 99SE-hez magyar nyelvű használati utasitást akkor az is jó.Thnx
treso
Keresnék egy olyan progit amivel a dvd felvevővel felvett filmet tudom vágni egyszerűen és gyorsan!
tomxtom
Sziasztok!!!!! Azt szeretném megkérdezni hogy nincs olyan tömörítő progi amivel a sérült fájlokat is ki lehet csomagolni???????? És ha van mi a neve? Elöre is köszi!!!!! huh.gif
Skullkid
QUOTE (tomxtom @ Dec 7 2004, 03:54 PM)
Sziasztok!!!!! Azt szeretném megkérdezni hogy nincs olyan tömörítő progi amivel a sérült fájlokat is ki lehet csomagolni???????? És ha van mi a neve? Elöre is köszi!!!!! huh.gif

Max. a WinRAR-al próbálhatod Javítani (Repair) a sérült fájlt, de olyan nincs ami kicsomagolja.
kirol
Helló!

Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne letölteni a Norton Antivirus 2005-öt!
Skullkid
QUOTE (kirol @ Dec 8 2004, 11:36 AM)
Helló!

Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne letölteni a Norton Antivirus 2005-öt!

Hehe, no warez!

Amúgy http://www.symantec.com
Cortez_Corleone
Nem tudna vki segíteni?
Zenét szeretnék letölteni, de kell vmi ActivateX vagy mi. Honnan tudom leszedni? és egyáltalán mi az?
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.