loserr
2004. december 1. 6:16
Kezd elfajulni a dolog .
Még mindig nem értem mé nem veszenek eredeti gameket az emberek

ui.: Azzé van a topic h megdumáljuk ezt a dolgot. NEM AZZÉ HOGY ITT TERJESSZÜK A MÁSOLT CUCCOKAT: SZAL AKI EZZÉ JÖN IDE MEHET IS!!!!
Iam_The_Ghost
2004. december 1. 6:31
Ennek sok oka lehet, de sztem az egyik fő ok: Pénz! A játékok manapság túl sokba kerülnek és a legtöbbjük nem is éri meg! Például az EA játékok mind1 szálig 12990Ft-ba kerülnek, hol ott egy Harry Potter 3 nem ér meg annyit...(azért jó játék, csak rövid

) És az egyszerű polgárnak egyszerűen nincs pénzze ezekre, pedig néha dögivel jönnek egyszerre a jó gamek!(mint most novemberben, bár közben néhány gammát dec.-re késtettek) Úgyhogy sztem fél Mo. játékostársadalma arra kényszerül, hogy illegálisan szerezzék meg őket, de sztem ha lenne nekünk is sok pénzünk (a leggazdagabb országban, most nem tudom mi a neve, de volt a Fókuszba, hogy szigeteket építenek, vagy mit, szal' 13 éves emberkék hónaponta kapnak valami 100000Ft-t...

) tutira mi is megvennénk őket legálisan, mi is jobban éreznénk magunkat...
Iam_The_Ghost
2004. december 1. 6:32
Ja, és egy megjegyzés: a topicot nem az Arénába vagy a Kultúrába kellett volna megnyitni?
loserr
2004. december 1. 6:38
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Dec 1 2004, 06:32 AM) |
Ja, és egy megjegyzés: a topicot nem az Arénába vagy a Kultúrába kellett volna megnyitni? |
nem hiszem mivel szoftverekről van szó.
loserr
2004. december 1. 6:40
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Dec 1 2004, 06:31 AM) |
Ennek sok oka lehet, de sztem az egyik fő ok: Pénz! A játékok manapság túl sokba kerülnek és a legtöbbjük nem is éri meg! Például az EA játékok mind1 szálig 12990Ft-ba kerülnek, hol ott egy Harry Potter 3 nem ér meg annyit...(azért jó játék, csak rövid ) És az egyszerű polgárnak egyszerűen nincs pénzze ezekre, pedig néha dögivel jönnek egyszerre a jó gamek!(mint most novemberben, bár közben néhány gammát dec.-re késtettek) Úgyhogy sztem fél Mo. játékostársadalma arra kényszerül, hogy illegálisan szerezzék meg őket, de sztem ha lenne nekünk is sok pénzünk (a leggazdagabb országban, most nem tudom mi a neve, de volt a Fókuszba, hogy szigeteket építenek, vagy mit, szal' 13 éves emberkék hónaponta kapnak valami 100000Ft-t... ) tutira mi is megvennénk őket legálisan, mi is jobban éreznénk magunkat... |
éppen ezzé kell azt megvenni ami teccik! a fő fő dolgokat!
és pl hány embernek van eredeti win je!? sztm egynek se pedig azt nem sürün csinálnak.
Invi
2004. december 1. 9:22
Arénába mászik át a topik!
Amúgy ezért: Sok gamma jelenik meg és a pénz kevés!
Más részt. Itthon egy átlag családnak minden kifizetése után marad 15-20k forintja amit nem gammára fog költeni (nem fejenként 15-20 max 30k ahnem az egész családra összesene, ahol nem kevészszer 4-5 ember van).
Még mindig a pénz: Itthon egy játék 10-12ezer forintban van, USA-ban is max ugyan ennyi vagy még olcsóbb is, de ott az emberek 8-10szer ennyit keresnek és a megélhetés sem annyival drágább, következésképpen nekik soxorosan annyi pénzük marad miután kifizettek mindent, mint nekünk magyaroknak, ezért nekik tellik gammára. Ha itthon nem 10ezer, hanem 5-8k lenne egy gamma már akkor többet vennének, de még az is drága lenne a magyar fizetésekhez képest. Amúgy amikor lemegy egy játék ára a Budget kategóriába, akkor egész jól kezd fogyni! Szóval ezért!
Invi
2004. december 1. 9:25
| QUOTE (LoseR @ Dec 1 2004, 06:40 AM) |
és pl hány embernek van eredeti win je!? sztm egynek se pedig azt nem sürün csinálnak. |
Elég sok minden tetszik az embereknek, és meg is vennék, de nincs rá pénzük! Ha csak legláis szoftverrel tolnák akkor évi 2-3 gammával játszanának vagy 5-el de akkor kőkori HW-re kellene őket telepíteni, mert a fejlesztésre nem maradna már pénz!
Win-t tényleg nem sokan vesznek, mert az OEM változat (csak új gépre, és egyzser telepíthető elméletileg) 25ezer, a többször telepíthető pedig 45-50ezer! Ebből kijön egy fél gép!
Serita
2004. december 1. 11:36
Én két másik okot is fel tudok sorolni a magasabb árarányon kívül:
Hiánygazdaság - rendkívül alacsony választék (szinte csak a főbb játékok beszerezhetők) és teljesen hiányzik a másodlagos piac. Van ugyan próbálkozás a használt játékok adás-vételére, de nagyon gyér... Pl. nyugodtabban megvennék egy játékot magas áron, ha tudnám, hogy utána tovább tudnám adni.
Iam_The_Ghost
2004. december 1. 15:49
| QUOTE (LoseR @ Dec 1 2004, 06:40 AM) |
és pl hány embernek van eredeti win je!? sztm egynek se pedig azt nem sürün csinálnak. |
És tudod hány ilyen gamma van... Különben is, semmi értelme úgy egy gépnek, ha nem csinálsz vele semmit, csak játszol és netezzel rajta, de kb. 2 játékod van...

Ennyi erővel inkább átmegyek haverhoz játszani és egy kávézóba netezni, úgy jobban megéri. Majd ha Mo.-n sokkal jobb lesz a gazdaság(mert most borzalmas), az emberek több fizetést kapnak, lemennek az árak, jobb lesz az infláció, na majd akkor fogok tucatjával eredeti gammákat venni... Például, ha minden gamma a megjelenésénél budget árkategóriával kezdődne, hát, mit ne mondjak nagyon örülnék...
obliterator
2004. december 1. 15:53
tegnap ki bukott le?
Godzillamessage
2004. december 1. 22:02
| QUOTE (InviciblE @ Dec 1 2004, 09:25 AM) |
Elég sok minden tetszik az embereknek, és meg is vennék, de nincs rá pénzük! Ha csak legláis szoftverrel tolnák akkor évi 2-3 gammával játszanának vagy 5-el de akkor kőkori HW-re kellene őket telepíteni, mert a fejlesztésre nem maradna már pénz!
Win-t tényleg nem sokan vesznek, mert az OEM változat (csak új gépre, és egyzser telepíthető elméletileg) 25ezer, a többször telepíthető pedig 45-50ezer! Ebből kijön egy fél gép! |
Nekem eredeti xpm van, szabad felhasználású irodai csomaggal, stb és "rengeteg" eredeti játékom van. De csak akkor veszem meg, ha kipróbáltam egy "olcsóbb" megoldással és teccik. megszívtam még az gamezás elején, hogy megvettem a játékot mert más el volt ájulva tőle, nekem meg hót nem jött be. no most : beszerzek egy cue vagy hasonló dógot , jáccok vele (meglehet ha teccik végigtolom) és uninstallálom. ha a boltban elérhető lesz az ára (4-5k) akkor megveszem és tolom tolom tolom......
tiborov
2004. december 1. 22:07
attól függ mikor melyik éri meg jobban.....half-life2 esetében eredetiben jobban megéri...
Tuzi
2004. december 1. 22:13
MIT KERES EZ ITT A FÓRUMON?
EGYÉRTELMŰ, HOGY EREDETI MINDIG JOBB
Pascal20
2004. december 1. 22:19
Akinél van Cash az vegye meg eredetiben, akinél nincs az töltse (és szenvedjen meg vele).
Jéééé még rimmelt is..Nah ezt leírom magamnak...
Mudvaynian
2004. december 1. 22:40
én még egy eredeti játékot sem vettem... szerintem semmi nem ér meg 12 rugót. áhh nem... majd esetleg ha én fogok keresni, akkor majd vásárlok eredeti szoftvereket. addig másra is el tudom herdálni a kicsike kis zsebpézemet
Invi
2004. december 2. 10:03
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Dec 1 2004, 03:49 PM) |
És tudod hány ilyen gamma van... Különben is, semmi értelme úgy egy gépnek, ha nem csinálsz vele semmit, csak játszol és netezzel rajta, de kb. 2 játékod van... Ennyi erővel inkább átmegyek haverhoz játszani és egy kávézóba netezni, úgy jobban megéri. Majd ha Mo.-n sokkal jobb lesz a gazdaság(mert most borzalmas), az emberek több fizetést kapnak, lemennek az árak, jobb lesz az infláció, na majd akkor fogok tucatjával eredeti gammákat venni... Például, ha minden gamma a megjelenésénél budget árkategóriával kezdődne, hát, mit ne mondjak nagyon örülnék... |
Ha 4-5 lenne egy gamma, akkor tuti megvenném! Így csak a nagy kedvencek vannak meg rögtön megjelenés után.
Invi
2004. december 2. 10:03
| QUOTE (Mudvaynian @ Dec 1 2004, 10:40 PM) |
én még egy eredeti játékot sem vettem... szerintem semmi nem ér meg 12 rugót. áhh nem... majd esetleg ha én fogok keresni, akkor majd vásárlok eredeti szoftvereket. addig másra is el tudom herdálni a kicsike kis zsebpézemet |
Erre nem lennék ilyen büszke!
_Balin_
2004. december 2. 10:11
Invi neked is infó órád van most?

Vagy h hogy van időd itt a fórumon irogatni.
_Balin_
2004. december 2. 10:13
Első olyan gamém, amit zsebpénzből vettem, és már nem ilyen 3000körül van, az a HL2!

De megérte.... 1ébként a warez HL-esek tudnak DM-ezni, meg multizni?
ZaTHaR
2004. december 2. 12:43
Elméletileg igen,majd kiprobálom

kellenek hozzá különbözö fixek.
loserr
2004. december 2. 12:52
én szeretem az eredti gameketbár nemtom miért de olyan ók..
csak most bajban vok h mit vegyek meg!
hl2 meg a doom3 az tuti!
sp0n
2004. december 2. 13:05
én mindenképpen az eredeti játékok mellett vagyok
a kalóz másolatok a legtöbbször el sem indulnak
csak sajna az eredetik meg MO-n sokkal drágábbak mint máshol és mégis kevesebb az emberek pénze
-Cyber-
2004. december 2. 13:13
Szerintem is csak akkor jó megvenni egy játékot amikor az ára olyan 5000 köré esik le addig me jó az innen onnan beszerzett program is ami nekem tetszik, azt úgyis meg fogom venni.Lásd Diabo2 vagy mondjuk nekem van még eredeti Windows XP-m is.Na ehhez szóljon valaki valamit hozzá.

))
mad363
2004. december 2. 13:14
| QUOTE (sp0n @ Dec 2 2004, 01:05 PM) |
én mindenképpen az eredeti játékok mellett vagyok a kalóz másolatok a legtöbbször el sem indulnak csak sajna az eredetik meg MO-n sokkal drágábbak mint máshol és mégis kevesebb az emberek pénze |
Eddig még nem volt olyan másolatom ami nem indult volna el

.Crack powa tudod.Egyébként ezen kár vitatkozni ha lenne pénzem megvennék én mindent eredetibe de nincs ergo nem veszek meg semmit.Örülök hogyha van néha 100 pénzem nem hogy játékra 10000zsé
Invi
2004. december 2. 19:48
| QUOTE (BanBalin @ Dec 2 2004, 10:11 AM) |
Invi neked is infó órád van most? Vagy h hogy van időd itt a fórumon irogatni. |
10:45re kellett órára mennem! Amúgy nekem csak infó meg matek órám van! Programozóra járok!
Godzillamessage
2004. december 2. 23:00
| QUOTE (-Cyber- @ Dec 2 2004, 01:13 PM) |
Szerintem is csak akkor jó megvenni egy játékot amikor az ára olyan 5000 köré esik le addig me jó az innen onnan beszerzett program is ami nekem tetszik, azt úgyis meg fogom venni.Lásd Diabo2 vagy mondjuk nekem van még eredeti Windows XP-m is.Na ehhez szóljon valaki valamit hozzá. )) |
ez így van. ha nem tetszik minek porosodjon sok pénzért a polcon vagy a fiók alján. kipróbáljuk s ha tetszik megvesszük. max 5k-t vagyok hajlandó adni egy gamért. inkább kivárok. most 12k, fél év múlva lehet 5k és pont ugyanolyan jó akkor is mint most.

csak addigra lesz hozzá patch, normális magyarítás meg talán mod is. mire valaki halálra un egy játékot, én akkor játszom vele igazán jót. most kinlodunk az ilyen olyan olcsó megoldásokkal de a királyság akkor jön el.

vélemény?
Invi
2004. december 3. 9:04
| QUOTE (Godzillamessage @ Dec 2 2004, 11:00 PM) |
ez így van. ha nem tetszik minek porosodjon sok pénzért a polcon vagy a fiók alján. kipróbáljuk s ha tetszik megvesszük. max 5k-t vagyok hajlandó adni egy gamért. inkább kivárok. most 12k, fél év múlva lehet 5k és pont ugyanolyan jó akkor is mint most. csak addigra lesz hozzá patch, normális magyarítás meg talán mod is. mire valaki halálra un egy játékot, én akkor játszom vele igazán jót. most kinlodunk az ilyen olyan olcsó megoldásokkal de a királyság akkor jön el. vélemény? |
Aham, csak ez EA játékokra nem igaz, ami most EA és 12 az 1év málva jó esetben lesz 10!
Godzillamessage
2004. december 3. 9:47
| QUOTE (InviciblE @ Dec 3 2004, 09:04 AM) |
| Aham, csak ez EA játékokra nem igaz, ami most EA és 12 az 1év málva jó esetben lesz 10! |
Hát igen, van amire többet kell várni, hogy elérhető árban legyen. Pl. 1szer mikor újdonság volt beszereztem olcsón a MoH:AA-t

, tök jó volt. Tavaly megvettem eredetiben mert már akkor is 3990be került. igaz most is annyi. most a MoH:PA-t kijátszom (nagyon állat!

), sztán uninst, és tudok várni vele. Idővel minden játék ára lezuhan, mert jönnek az újjak és még újjabbak. arról nem is beszélve, hogy a gépfejlesztés sem megy úgy (legalábbis nekem) ahogy az új játékok kérik. most pl a MoH, CoD, UT2003, NfS:U mennek mint állat. megy a doom3 is meg a hl2 is nagyon szép grafikával és nem szaggat, de mire elérhető árban lesznek, és meg fogom venni , a gépem is tudni fogja (valószínüleg) hogy maxon fussanak. de addigra megint elavult lesz a gépem az új játékokhoz, és ez igy megy tovább.
Batmen3
2004. december 3. 10:09
És Ti még csak többnyire játékokról beszéltetek (kivéve XP).
Én 3D modellezéssel ütöm el a felesleges időmet, ehhez 3Ds Max-ot használok, boltban kicsit 1milla alatt van az ára, na most ehhez például egy Shag Hair nevü haj és ször készítő plugin még 700e pénz, és még mellé a Brazil nevü renderelő pulgin... folytathatnám, eggyértelmü, hogy erre nincs pénzem, így kénytelen vagyok megoldani okosba.
redrepa3
2004. december 3. 10:20
Én a Warcratot vettem meg eredetib 8 rugóért. Persze ez megérte mert igy tudok bneten is játszani nem csak a Kanin. Különben nekem speciál csak azért van gépem mert van ez a sulinet dolog. Egy sima 1000Ft-os egéére nincs pénzem nem hogy 12000Ft-os 10 óra alatt kijátszató stuffra. A Warcraft viszont megérte. Hiány nálunk sincs, CD- galaxisban mindent meg tudsz venni, csak hát a 25% adó. Ja a Windows nekem is legálisan volt meg mert volt valami tiszta szoftver akció a suliban és 2000Ft-ért meg tudtuk venni a WinXp-t meg az Office Xp-t is ami legaább 100 rugó így együtt. m1
Paydogs
2004. december 3. 11:11
| QUOTE (Batmen3 @ Dec 3 2004, 10:09 AM) |
És Ti még csak többnyire játékokról beszéltetek (kivéve XP). Én 3D modellezéssel ütöm el a felesleges időmet, ehhez 3Ds Max-ot használok, boltban kicsit 1milla alatt van az ára, na most ehhez például egy Shag Hair nevü haj és ször készítő plugin még 700e pénz, és még mellé a Brazil nevü renderelő pulgin... folytathatnám, eggyértelmü, hogy erre nincs pénzem, így kénytelen vagyok megoldani okosba. |
Jah... És akkor ne beszéljünk az általam használt Maya 6 Unlimitedről, ami ugyebár másfél milláról indul. + egyebek. De ha egy egyszerű oktató-könyvsorozat+hozzátartozó DVD-k 70+áfába kerülnek...
1etlen1
2004. december 3. 11:55
Nekem volt néhány eredeti játékom régen, de ma már csak ritkán engedhetem meg magamnak. Pedig kereső ember vagyok, de 10-12k azért valóban sok tud lenni. Pedig nem kell gondoskodnom senkiről. De van egy kor ami után az ember már elkezd egy kicsit gondolni a jövőjére is... Amíg nem leszek Szemlédi András valszeg még jórészt maradnom kell a kalóz verzióknál.
Godzillamessage
2004. december 3. 21:21
| QUOTE (redrepa3 @ Dec 3 2004, 10:20 AM) |
| Én a Warcratot vettem meg eredetib 8 rugóért. Persze ez megérte mert igy tudok bneten is játszani nem csak a Kanin. Különben nekem speciál csak azért van gépem mert van ez a sulinet dolog. Egy sima 1000Ft-os egéére nincs pénzem nem hogy 12000Ft-os 10 óra alatt kijátszató stuffra. A Warcraft viszont megérte. Hiány nálunk sincs, CD- galaxisban mindent meg tudsz venni, csak hát a 25% adó. Ja a Windows nekem is legálisan volt meg mert volt valami tiszta szoftver akció a suliban és 2000Ft-ért meg tudtuk venni a WinXp-t meg az Office Xp-t is ami legaább 100 rugó így együtt. m1 |
ha lesz ilyen akció még1szer, okvetlen szóljál!

egyébként 200 rugó felett van az ára összesen. király a Warcraft is, szeretem mindkét részét, de kissé sok a 8rugó még ha kettő játékról is van szó. tavasszal 5körül lesz a 2 szerintem.
Invi
2004. december 3. 22:16
| QUOTE (Paydogs @ Dec 3 2004, 11:11 AM) |
| Jah... És akkor ne beszéljünk az általam használt Maya 6 Unlimitedről, ami ugyebár másfél milláról indul. + egyebek. De ha egy egyszerű oktató-könyvsorozat+hozzátartozó DVD-k 70+áfába kerülnek... |
Amikkel dolgozom rendszeresen, de ott meg vannak véve, ahol használom őket. Photoshop, ArcView, AutoCAD..... na ezek sem az olcsó kategóriát képviselik!
krakki
2004. december 4. 5:09
WAREZ FOREVER!!!!!!!
Invi
2004. december 4. 9:55
| QUOTE (krakki @ Dec 4 2004, 05:09 AM) |
WAREZ FOREVER!!!!!!! |
Értelmes hozzászólás volt! Köszönjük!
Nikotin
2004. december 4. 10:28
WAREZ FOREVER!!!!!!! |
jovan nem vagy hülye....
jo ok én is sokat warezolok de amikor csak tudom eredetiben szerzek meg mindent...
Mudvaynian
2004. december 4. 10:50
| QUOTE (InviciblE @ Dec 2 2004, 10:03 AM) |
| Erre nem lennék ilyen büszke! |
mer? Amúgy ott van a végén, h:
"majd ha én fogok keresni, akkor majd vásárlok eredeti szoftvereket"
úgyhogy nem tudom minek kell beszólogatni...
(egyébként nekem attól nem nő a játékélmény, h eredeti cd/dvd-ről telepítettem a játékot, vagy pedig image fileból... esetleg szarabb lenne a kedvem, ha arra gondolok, h kiadtam valamiért 12e pézt, amit ingyen is megkaphattam volna...)
Mudvaynian
2004. december 4. 10:53
WAREZ FOREVER!!!!!!! |
szerintem is!
Invi
2004. december 4. 11:16
| QUOTE (Mudvaynian @ Dec 4 2004, 10:50 AM) |
mer? Amúgy ott van a végén, h:
"majd ha én fogok keresni, akkor majd vásárlok eredeti szoftvereket"
úgyhogy nem tudom minek kell beszólogatni...
(egyébként nekem attól nem nő a játékélmény, h eredeti cd/dvd-ről telepítettem a játékot, vagy pedig image fileból... esetleg szarabb lenne a kedvem, ha arra gondolok, h kiadtam valamiért 12e pézt, amit ingyen is megkaphattam volna...) |
Játékélmény nem nő, de egészen más az ember lelkiismerete, ha nagyritkán belegondol, hogy megvette vagy ellopta!
Invi
2004. december 4. 11:17
| QUOTE (Mudvaynian @ Dec 4 2004, 10:53 AM) |
szerintem is! |
Ez megint egy olyan eset, hogy lopunk, mert nincs mást tenni, de erre ne lagyünk büszkék! Hová züllik ez a világ?!
mad363
2004. december 4. 11:22
| QUOTE (InviciblE @ Dec 4 2004, 11:17 AM) |
| Ez megint egy olyan eset, hogy lopunk, mert nincs mást tenni, de erre ne lagyünk büszkék! Hová züllik ez a világ?! |
Ki büszke rá?De ez van ha dela nincs,valamivel meg el kell foglalni magát az embernek (játékokra gondoltam,vagy bármi másra a gépel kapcsolatban),kár is ezen vitatkozni .
Mudvaynian
2004. december 4. 11:59
szerintem meg minket lopnak meg... (ill. azokat akik megveszik eredetibe -ennyiért- a programokat...)
(amúgy ki büszke rá?)
Invi
2004. december 4. 12:47
| QUOTE (Mudvaynian @ Dec 4 2004, 11:59 AM) |
szerintem meg minket lopnak meg... (ill. azokat akik megveszik eredetibe -ennyiért- a programokat...)
(amúgy ki büszke rá?) |
Nem lopnak meg csak az itthoni keresetekhez képst irreálisan magas egy-egy gamma ára, ha %-osan úgy lenne, mint az USA-ban akkor itthon 2k lenne egy gamma, annyirét meg mindet megvennénk!
mad363
2004. december 4. 12:53
| QUOTE (InviciblE @ Dec 4 2004, 12:47 PM) |
| Nem lopnak meg csak az itthoni keresetekhez képst irreálisan magas egy-egy gamma ára, ha %-osan úgy lenne, mint az USA-ban akkor itthon 2k lenne egy gamma, annyirét meg mindet megvennénk! |
Hát körübelül ,szerintem egy játék anyit ér(ha nem ézük azt hogy menyien dolgoznak rajta ,de sajna kell) mint egy könyv.
Mudvaynian
2004. december 4. 12:53
| Nem lopnak meg csak az itthoni keresetekhez képst irreálisan magas egy-egy gamma ára, ha %-osan úgy lenne, mint az USA-ban akkor itthon 2k lenne egy gamma, annyirét meg mindet megvennénk! |
ez így igaz... 2e forintot mindenféle képpen megérne ...a játékok többsége...
Godzillamessage
2004. december 6. 9:24
(fejlesztés és kiadás megtérülése+ kiadó haszna + vám [?] + 25 %áfa) + (importőr "minimális" árrése +25%áfa) + (kisker ugyancsak "minimális" árrése + 25%áfa) = jó drága játék.
4k alatt rekordokat döntenének eladás tekintetében, és haldokolna a warez.....
hogy ez mér nem jó a kiadóknak (sóhaj)?!!
subZ
2004. december 6. 10:14
| QUOTE (Mudvaynian @ Dec 4 2004, 12:53 PM) |
| ez így igaz... 2e forintot mindenféle képpen megérne ...a játékok többsége... |
2000?
Szép álom.

Nah, majd az eu megoldja

(vagy ami valószínűbb hogy nem)
Invi
2004. december 6. 10:33
| QUOTE (Shaggy_Rogers @ Dec 6 2004, 10:14 AM) |
2000? Szép álom.  Nah, majd az eu megoldja (vagy ami valószínűbb hogy nem) |
Ez csak akkor oldódna meg, ha 4* 5* annyit keresnének itthon!
subZ
2004. december 6. 10:53
| QUOTE (InviciblE @ Dec 6 2004, 10:33 AM) |
| Ez csak akkor oldódna meg, ha 4* 5* annyit keresnének itthon! |
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.