Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Motorversenyzés
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Sport
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
TOMEEEEE
Na ujra itt megujjultan!:)
hosszuatti
QUOTE(TOMEEEEE @ Sep 30 2004, 02:30 PM)
Na ujra itt megujjultan!:)

szasz smile.gif
háát már ideje volt.
jó volt az Sbk!
a 2. versenyen nagyon sajnáltam Haga-t...pfff sad.gif
McCoy-t meg nem értem...ráérezhetne már.
Gilberto
Katari Nagydíj jee!
Végre egy új pálya a vébén!
TOMEEEEE
Hát igen héten qatar meg SBK is van szoval jo lesz az SBK-n eldöl ki lesz a bajnok!
A multheti SBK meg nagyon joo volt a két gyári Ducatis nagyon élt!:)
kvanta
néztétek az edzést? ....szegény Rossinak valahogy ma nem ment úgy mint ahogy szokot...Checan meglepődtem inkább Xaus első helyére tippeltem volna még tegnap mint rá
hosszuatti
QUOTE(kvanta @ Oct 1 2004, 02:34 PM)
néztétek az edzést? ....szegény Rossinak valahogy ma nem ment úgy mint ahogy szokot...Checan meglepődtem inkább Xaus első helyére tippeltem volna még tegnap mint rá

nem láttam bázz a fene enné...
viszont holnap ezerrel nézem.
kvanta
na ja holnap nézni kell. Remélem Rossi feltámad
TOMEEEEE
Rossinak nem kell támadgatni az a lényeg hogy okosan versenyezzen nem neki kell futni az eredmény után!
hosszuatti
QUOTE(TOMEEEEE @ Oct 1 2004, 09:03 PM)
Rossinak nem kell támadgatni az a lényeg hogy okosan versenyezzen nem neki kell futni az eredmény után!

pfff...hát a koszos pálya megbosszulta magát..még jó hogy nem lett baja.
szorosabb lett az eleje, bár az emberem már így sem érhet oda reális körülmények közt. sad.gif
TOMEEEEE
Hát igen a te embered már szinte biztos nem!
Xaus viszont nagyon ott volt és jo volt látni micsoda nagy haverság vban köztük! smile.gif
Rossi meg szegény magának teszi nehezebbé a versenyt bár ez a hétvége olyan balszerencsés is volt!
És még tetözték hogy hátrasorolták! wink.gif
hosszuatti
IPB Image

bezony smile.gif ....nagy a csend a jövő évi szerződések körül, kiváncsi leszek mi lesz, mi lesz pl. Edwards-al.
TOMEEEEE
És sajnos nem sajnos véget ért az SBK de jaj istenem milyen jo is volt a verseny!
És akárki akármit mond én mondom az SBK sokkal izgalmasabb versenyeket produkált idén mint a motogp!
hosszuatti
QUOTE(TOMEEEEE @ Oct 3 2004, 11:38 PM)
És sajnos nem sajnos véget ért az SBK de jaj istenem milyen jo is volt a verseny!
És akárki akármit mond én mondom az SBK sokkal izgalmasabb versenyeket produkált idén mint a motogp!

b@sszus, nem is néztem a Francia versenyt. arghhh. blink.gif
még jó, hogy a Motors tv-n lesz ma du6-tól.
bázz, Laconi mit csinált, hogy a hazai versenyén bukta el a vb címet?
TOMEEEEE
Hát ha meg akarod nézni akkor most lelöjem a poént? smile.gif
Nem ment neki annyira nem volt jo beállitva a gép azt mondta az lett volna érdekes ha pontegyenlöség lett volna bár akkor laconi nyert volna!
Nem baj majd jövöre összejön neki mert már ö is megérdemel egy vb cimet!
kvanta
azért a GPben is volt jópár jó futam
TOMEEEEE
De azért közük sincs az SBK-hoz mert a GP-ben van két 3 ember aki ugy elmegy mint a szél azt ennyi ott meg mennek mint a vonat de jo volt az utolso franci verseny is mentek mint a hülye Hagával az élen nem normálisak! smile.gif
TOMEEEEE
Na nehogy mér megálljon az élet szégyelje magát mindenki hogy nem ir! smile.gif
Pedig holnap verseny! smile.gif
hosszuatti
QUOTE(TOMEEEEE @ Oct 9 2004, 10:22 PM)
Na nehogy mér megálljon az élet szégyelje magát mindenki hogy nem ir! smile.gif
Pedig holnap verseny! smile.gif

jaj, bazze azt hittem besz@rok a röhögéstől a poénon a söprűvel. biggrin.gif
kicsit unalmas, de nagyon jó verseny volt, ami kiemelkedő, az a folyamatos jó köridők az elején, Gibernau rossz szereplése, Capirex jó szereplése, Barros-Biaggi izgalmas csatája, Rossi fáradtsága(ahogy szívta magába aa vizet az mutatta...meg azt is hogy piszok meleg volt ott.)
és mindenekelőtte a qualifikación Kawasakival Nakano-nak a hihetetlen 3. helye!!!!
láttam mikor futotta, nem volt gyenge....
szal jóság volt na...alig várom Phillip Island-ot,...az egyik kedvenc pályám.
TOMEEEEE
Hát a sperüs poén egy isten volt jo bealázta a hondáskat!:)
Nakano rossi mögött futotta azt a 3. helyet!
Gibernau meg eláshatja magát ha rossi multkor nem esik el már világbajnok mert gibernau nagyon gyenge!
hosszuatti
QUOTE(TOMEEEEE @ Oct 10 2004, 11:10 AM)
Hát a sperüs poén egy isten volt jo bealázta a hondáskat!:)
Nakano rossi mögött futotta azt a 3. helyet!
Gibernau meg eláshatja magát ha rossi multkor nem esik el már világbajnok mert gibernau nagyon gyenge!

igen, és akkor látnod kellett azt is hogy a Japo 0.06-al volt mogotte a 2. részidőmérőn, és folyamatosan nyúlazott neki Rossi, és a végén b@sszus a saját csapattársa Hoffmann miatt nem tudott normálisan befordulni a visszafordítón, és kapott a végén 0.3 tizedet. sad.gif
1ébbként easy smile.gif...attól még Rossi maga rontotta el az esésnél.
ahoz Gibernau-nak semmi, de semmi köze nem volt...hanem így az idény végefelé a fickó(Gibernau), lehet hogy nem bírta a nyomást...vagy befáradt..vagy nem tom, de világbajnokságot nem igy kell nyerni.
TOMEEEEE
CSak tudod nem attol a 2mm gumirétegtöl nyert volna!
És nem gibernau miatt esett de ö köpte be öket és ezzel el is ásta magát mélyre meg ugy a honda is...
Szégyen az az ember normálisan gyözzel le ne igy...
hosszuatti
QUOTE(TOMEEEEE @ Oct 10 2004, 02:24 PM)
CSak tudod nem attol a 2mm gumirétegtöl nyert volna!
És nem gibernau miatt esett de ö köpte be öket és ezzel el is ásta magát mélyre meg ugy a honda is...
Szégyen az az ember normálisan gyözzel le ne igy...

háát nekem senkim Gibernau...és ráadásul berántották Biaggi-t is dry.gif , mert ezért indult Rossi mellől, de én mégis azt mondom, hogy ami szabályos az ok, ami nem szabályos az nem ok.
Rossi ezzel támadófelületet hagyott, és be is támadták.
sztem ő a dolog pitiánerségét cikizte ki a poénjával...és ezért haltam be rajta biggrin.gif
piszkosságot azért ne feltételez róluk, mert arra lenne elég lehetőségük a pályán.
a Honda nem fog beretteni Rossi-tól, még ha nyer is, annyira azért ez nem nagy dolog a számukra, pl. így lenne, akkor már rég Gibernau kezére játszottak volna a futamok alatt...teszem azt se gyári, se privát Honda-s nem végezhet Gibernau előtt már jó ideje.
Svarcenegger14
Na figyuzzatok! Én Diego vagyok, és MotoGP, ezen belül Rossi-fan. laugh.gif Megnéztem a mai futamot, és nagyon örültem, hogy az a büdös Gibernau ilyen bénán szerepelt. A Rossi seprűs poénja igen király volt, nem? Ja, meg mellesleg arról az undorító Setéről láttam az angol SuperBike magazinban egy majdnem pucér képet( csak egy csimma volt rajt). Pfújjjj!!! blink.gif
ikufajter
Akárki akármit mond Rossi a király és jövőre ha minden igaz a Ferrari 3autójával megy a Forma 1-be rolleyes.gif
hosszuatti
QUOTE(ikufajter @ Oct 11 2004, 06:36 PM)
Akárki akármit mond Rossi a király és jövőre ha minden igaz a Ferrari 3autójával megy a Forma 1-be rolleyes.gif

ha minden igaz 2 évre írt alá a Yamaha-hoz, szal abból lennének bonyodalmak...
kvanta
fúj nehogy már az F1be menjen, ő se hülye!
Meg nehogy pont a tetves vörösökhöz mert elhányom magamat. A kis Gibernau meg pffff LOL
TOMEEEEE
1.Rossi még jodarabig nem megy a forma 1-be ez is csak ilyen szar pletyka hogy valamivel feldobják az f1 lepusztult szar uncsi idényét!
Eleve az f1 akkora válságban van hogy az csak na az pár év és szét fog esni mindenki már unja Berni ecleston flegmaságát hogy ö elvan mert jön a lové!
Már egy csomo cég meg is alapitott egy másik szervezetet az f1 ellen!
Rossi meg nem hülye ö szerintem itt meg akar dönteni minden csucsot szoval nem kell elhinni amit az ujság ir!
Eleve oda szuper licensz kell nem ugy megy hogy na mert ö rossi akkor simán beleülhet a legjobb kocsiba!

Atti én értem hogy szabály az szabály de Rossiéknak igazuk volt ha már ök szabálytalanok akkor Biaggiék is azok mert ök is ugyenezt tették!

A honda meg ugy leégette lejáratta magát ahogy az a nagy könyvben meg van irva!
Eddig pofáztak hogy a motor a jo bárki vb nyer vele hát nem ugy néz ki!
És hidd el még a honda se szolhat rá az össezs privát csapatra hogy hé engedjétek már elöre a hátul 7, helyen kullogo gibernaut mert ö neki kell a pont!
És ö eleve nem a gyári csapatban van benn szoval biaggiéknak szerintem a joisteni is pofázhat ott mindenkki megy a maga pontjáért!!!!
hosszuatti
QUOTE(TOMEEEEE @ Oct 11 2004, 10:56 PM)
Atti én értem hogy szabály az szabály de Rossiéknak igazuk volt ha már ök szabálytalanok akkor Biaggiék is azok mert ök is ugyenezt tették!

A honda meg ugy leégette lejáratta magát ahogy az a nagy könyvben meg van irva!
Eddig pofáztak hogy a motor a jo bárki vb nyer vele hát nem ugy néz ki!
És hidd el még a honda se szolhat rá az össezs privát csapatra hogy hé engedjétek már elöre a hátul 7, helyen kullogo gibernaut mert ö neki kell a pont!
És ö eleve nem a gyári csapatban van benn szoval biaggiéknak szerintem a joisteni is pofázhat ott mindenkki megy a maga pontjáért!!!!

természetes, Max is ment a rajtrács végére sad.gif
bevett szokás ide-oda, erre nem tudsz mit mondani, ha szabályos, csak azt amit Rossi a verseny végén csinált...ez volt a legjobb, amit csinálhatott...kiröhögtette a Gressini csapat pitiáner húzását. smile.gif
Bezony, a Honda belesült abba amit hangoztattak...én sem hittem volna, hogy még ebben az évben így lesz ( nem Rossi miatt, hanem a Yamaha miatt)
de már így van..történhet bármi, ez már tény.
Max-nak egyébként talán mondhatnák, mert ha minden igaz beigértek neki egy gyári Honda-t...amire már nagyon régóta fáj a foga. (utoljára '97-ben ült egy 250ccm gyári Honda-n, Erv Kanemoto csapatában.)
szal lehet.....de a tököm tudja igazán...
biggrin.gif
hosszuatti
Ahoj!!
Kérek egy moderátort törölje a feleslegeket! thx.

azzért vannak még anomáliák a fórummotorral.

ha nem jön erre, TOMEEE szólj nekik légyszi, te jobban kiismered magad itt. kösz. smile.gif
hosszuatti
QUOTE(hosszuatti @ Oct 12 2004, 12:12 PM)
Ahoj!!
Kérek egy moderátort törölje a feleslegeket! thx.

köszi! smile.gif
TOMEEEEE
Milyen feleslegeket kell törlni Atti??
Hát igen biaggi már megérdemelne valamit!
hosszuatti
QUOTE(TOMEEEEE @ Oct 12 2004, 04:51 PM)
Milyen feleslegeket kell törlni Atti??
Hát igen biaggi már megérdemelne valamit!

már Gyu törölte.
belassult a fórum, és mikorra visszanéztem akkor elküldte 5db-ban biggrin.gif
kicsit riasztóan nézett ki.. smile.gif
más:
olvastad? motorinfo hirei az átigazolásokról.
TOMEEEEE
Hát érdekes dolgokat mond!
TRoynak jot tenne ha visszamenne SBK-ba szerintem ott jobb helye lenne ott lenne benne még vagy 2-3 VB cim is!
Remélem nem checa jön a helyére mert az már kiöregedett ezt bizonyitotta futam alatt is!
Melandri nem lenne rossz! smile.gif

Ez nekem meglepö hogy Edu Yamaházni fog erröl nem is tudtam bár nem csodálom mert messze nem kapja meg a gyári támogatást bár ilyen erövel jöhetne a Ducatihoz is!
TOMEEEEE
És kéremszépen meg van a VB Rossinak!!!!!!
Semmi gynege 2. hely meg biztonsági motorozás kemény 1.!!!!
Ez a kalsszis nem schumacher aki biztonsági autozik már miota...
kvanta
igen igen igen és egy újabb hatalmas fricsak a Hondának meg a kis Gibernaunak is aki egy PICIT durcizott smile.gif smile.gif
hosszuatti
Hááát ez mekkora futam volt!
Na így kell megnyerni egy Vb-t smile.gif
bazz, aztem kiesek az ágyból akkora volt az utcsó kör....semmi taktika, full gáz a kattanásig.
bravo!
kvanta
szerintem is nagyon jó volt. Az utolsó kört nem bírtam ülve végignézni! az év talán legjobb versenye volt
ikufajter
Sztem is a legjobb volt idén és rossi bebizonyította,h lelehet győzni a hondát(persze csak akkor ha nem ő ül rajyta biggrin.gif biggrin.gif )
TOMEEEEE
Hát igen nem mindegy hogy ki ül azon a motoron ebböl az volt a tanulság! smile.gif
Raur0s
hát az utsó kört tényleg emlegetni lehet majd az unokánknak, mert az az egész motorsportot bemutatta, mégpedig azt a részét, amikor a pilótán múlik a dolog, az ő tehetsége, elszántsága, etc. volt abban a másfél percben. Én nem vagyok egy motogp-fan, de ezt el kell ismernem, hogy ez történelmi csata volt! komolyan mondom, heroikus küzdelem rula! biggrin.gif

csak annyit mondok, szép volt Rossi, szép volt Gibernau!
Rossi most már tényleg a valaha volt legnagyobb motoros, ezt nem vonhatja kétségbe senki. Ténykeg csak azt mondhatom, hogy BRAVO!!!
TOMEEEEE
Ezért nem lesz Gibernaubol világbajnok nem birja a terhelést!
kvanta
kicsit olyan mint Max. Ő is olyan izgulósabb a végére széteső alkat /szerintem/
hosszuatti
QUOTE (kvanta @ Oct 20 2004, 03:50 PM)
kicsit olyan mint Max. Ő is olyan izgulósabb a végére széteső alkat /szerintem/

smile.gif
Raur0s
QUOTE (TOMEEEEE @ Oct 20 2004, 03:46 PM)
Ezért nem lesz Gibernaubol világbajnok nem birja a terhelést!

nem , azért nem lesz belole világbajnok, mert Rossi is versenyzik biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
hosszuatti
QUOTE (Raur0s @ Oct 20 2004, 09:31 PM)
nem , azért nem lesz belole világbajnok, mert Rossi is versenyzik biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Rossi tudja, hogy kell megnyerni egy Vb címet, Sete még nem....ha nyerni akar főleg Rossi ellen, akkor min. azt a teljesítményt kell hoznia, mint az Auszi nagydíjjon..minden versenyen.
akkor van esélye, de ha hullámzik a teljesítménye, akkor semmi.
Rossi ritkán hibázik, és ha összeáll a jövő évi Yamaha, akkor pláne nem fog..Hondával sem sokat esett...és az is még az 500ccm tanulóévében volt.
TOMEEEEE
Hát aztért akkor esett rendesen ha akkor nem bugdácsol simán nyeri az elsö évét az 500-ban!
Még most is emlékszem a mugelloi esös versenyre mikor tele volt virággal a gép és az utolso elötti kanyarban eldobta a gépet!
Hát akkor majdnem falra mentem!

Sete-böl meg csak egy 2.osztályu versenyzö lesz igy olyan lesz mint Barros mindig ott van de nem elég tökös!Nem elég!
kvanta
Év elején azt hittem hogy Gib. nyeri a VB-t de miután elkezdett esni kelni azután valmi megállt benne , és onnantól kezdve nem mutatott lényeges dolgokat. Ha az nincs szerintem még nem dőlt volna el a VB.
Dehát ez van legalább volt egy jó versenyünk és egy relatív izgalmas évad
hosszuatti
Nálam az első(Afrika), és a mostani(Ausztrál) nagydíj volt az über.
az elsőn is nagy csata volt, és Rossi szétízzadva nyert, és mostanin is ki kellett, hogy motorozza magából amit tud.
nekem mint már mondtam mindegy hogy ki milyen bajnok, ettől nem változik semmi nálam, csak egy bajnokságot meg kelljen nyerni, ne pedig örömmotorozással elég legyen befutni.
..nekem a halálom volt amikor Rossi tavaly néha csak azért nem előzött, vagy nem húzott el mint szél, hogy izgalmasabb legyen a verseny.
de mikor szóltak hogy büntetve van akkor kimotorozott magából +10ms-t.
én versenyzem...szeretek küzdeni, az a lényege sztem.
TOMEEEEE
Hát ehez nem tudok mit füzni igy igaz!
ÁÁá gibernauban nincs meg az hogy nagy bajnok legyen!
TOMEEEEE
A liba rágja meg a szemeteket megint motogp és mindenki csöndben van! smile.gif

Ezt a szivást azért kezd elegem lenni a motogpvel mert most ök mennek lagunába és az SBK-ok nem!
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.