a tv- tunerekkel
milyet ajánlotok??
18e-t szánok rá, jó legyen a képe, és legyen rajta FM rádió
Meg milyen programot érdemes használni??
meg, hogyan kell telepíteni??
| QUOTE (erdly @ Jan 19 2005, 08:01 PM) |
| Helló lenne egy pár kérdésem a tv- tunerekkel milyet ajánlotok?? 18e-t szánok rá, jó legyen a képe, és legyen rajta FM rádió Meg milyen programot érdemes használni?? meg, hogyan kell telepíteni?? |
| QUOTE |
| Pinnacle PCTV Pro. A legjobb. Tud mindent MPEG2-be is tud felvenni szóval pöpec a cucc. Én használok 2 ilyet már jó rég óta és tökéletesek! |
| QUOTE (Rusz-LEe @ Jan 26 2005, 09:18 AM) |
| tsá Vettem egy studio tvtunert és nincs hang de kép van nincs kábel amivel összetudom kötni a hangkártyával csak egy digitalizáló kábel tudtok segiteni? |
| QUOTE (kenGURU @ Jan 28 2005, 03:50 PM) |
| Nekem Leadtek tunerem van, de amikor belelépek a programjába, kiír valami hibaüzentet és nem ad semmien képet. lehet, hogy a progi nem ismeri fel a kártyát, de a Windows felismeri. Régebben hiba nélkül fel birtam tenni. Segítsetek |
| QUOTE (Boror @ Feb 24 2005, 05:34 PM) |
| Na emberek vennék én is tv tunert... Lenne hozzá kérdésem Tehát, a tv-és gépen mennyire gép függő? Tehát ugy hogy mekkora vas kell hozzá? A kicsi is elég hozzá hogy ne akadozzon kép, vagy ez csak a kártyától függ? előre is köszi valaki |
| QUOTE (iiistiii @ Feb 24 2005, 06:02 PM) |
| Na mivel neke is van ezért azt tudom mondani hogy a kép a kártya(TV) minőségétől is függ. Szerintem annyira nagy gép nem kell hozzá de vidkari a biztonság kedvéért legyen! És milyet akarsz venni? Na az enyimnek ez a gépigénye: Ugyebár 1 PCI slot, P2 300Mhz, 128ram, Win 98és feljebb, DirectX 8.1és feljebb, 16bites hangkártya! Magyarul nem kell neki nagy gép! |
| QUOTE |
| Még nem tom! Még semmit nem tok, csak most kezdek körülnézni!! |
| QUOTE (erdly @ Feb 26 2005, 06:45 PM) |
| Egy Biztos Pinnacle PCTV Prot/ Stereot NE VEGYÉL EZt tapasztalatból mondom. Az Asus TV/FM tuner egész jó A képe is nagyon jó kb. 9e a kártya |
| QUOTE (InviciblE @ Jan 21 2005, 12:48 AM) |
| Pinnacle PCTV Pro. A legjobb. Tud mindent MPEG2-be is tud felvenni szóval pöpec a cucc. Én használok 2 ilyet már jó rég óta és tökéletesek! |
| QUOTE |
| QUOTE (Silent_Death @ Mar 7 2005, 02:35 PM) |
| Csá All! Vettem egy Leadtek WinFast TV2000 XP Expert tunerkártyát. Namost ezen van egy stereo (4 tus) audio kivezetés amit az alaplapba vagy hangkártyába kell kötni. Namost 915P Neo II Platinum alaplapom van és van rajt egy egy olyan: Front Panel Audio Connector(5 tus) meg egy CDin audo csatlakozó(4 tus) éppen ezért ebbe kötöttem de ha rádiót akarok hallgatni nincs hang, viszont ha rámegyek a Configure>Sound Test-re akko van. Mit tegyek? Pls help!!!!!!!! |
| QUOTE (iiistiii @ Mar 7 2005, 02:45 PM) |
| Elősször is grat a karihoz(nekem is olyan van) Én nem tom mert nekem szervizben tették be. Most asszondod nincs hang. A programján beállítottad hogy a hangerőt a billentyűzeten vagy a távirányítón lehesen állítani mert nekem ezt magamtól kellet rá jönnöm! Nem tok pontosat mondani. |
| QUOTE (Silent_Death @ Mar 7 2005, 02:50 PM) |
| a cuccal tuti nincs gond szerintem mert ha tesztre megyek szépen szól de ha leokézom a configure-t akko nincs hang! |
| QUOTE (iiistiii @ Mar 7 2005, 03:30 PM) |
| A lejátszó ablakban tudod állítani a hangerőt a tvnél? Vagy ott sincs hang? És integrált hangkarin kívül van hangkártya is a gépben? |
| QUOTE (Silent_Death @ Mar 7 2005, 04:12 PM) |
| nemtom de most még nincs a kábeltv bedugva mert a vezték nem ér el és csak a héten lesz vmikor. nincs hangkártyám csak integrált |
| QUOTE (iiistiii @ Mar 7 2005, 04:29 PM) |
| Aham! Nézd meg a lejátszón hogy ott a hangerő a maxon vann e. Ja és a drivereket meg a progikat feltetted mind? |
| QUOTE (Silent_Death @ Mar 7 2005, 04:35 PM) |
| feltettem mind, a hangerQ maxon van |
| QUOTE (Silent_Death @ Mar 7 2005, 04:41 PM) |
| Majd megkérdem a fószert ahol vettem |
| QUOTE (Silent_Death @ Mar 7 2005, 04:46 PM) |
| Jah, adhatnának a cuccokhoz magyart is van benn 3 féle japán krix-krax meg minden de magyar az sehol. Áttanulmányoztam, de megnézem megint hátha valamit kihagytam. |
| QUOTE (erdly @ Mar 13 2005, 04:21 PM) |
| hát kb 15-30e ig ITT megnézheted |
| QUOTE |
| sziasztok: Lenne egy oylan kérésem felétek hogy adjatok már egy linket ahonna egy Mercury TV Tuner Card(FM rádió,teletext,....stb) hoz lehetne letölteni egy xp-drivert mert nem ismeri fel hiába dugom bele a pci slotba!!! ?????????????????????????????????????PLÍZ??????????????????????????????????????????? |
| QUOTE |
| ja sztem ezek lesznek http://www.mercurystyle.com/ vagy ez http://www.kobian.com/products.php?productid=97 |
| QUOTE (erdly @ Mar 13 2005, 04:21 PM) |
| hát kb 15-30e ig ITT megnézheted |
| QUOTE |
| Aham Széles azé a paletta árban |
| QUOTE (erdly @ Mar 19 2005, 08:31 PM) |
| hát ja láttam TV tunert 70e-ért is |
| QUOTE (erdly @ Mar 19 2005, 08:31 PM) |
| hát ja láttam TV tunert 70e-ért is |
| QUOTE (iiistiii @ Mar 19 2005, 08:55 PM) |
| Ja vagy kell olyan VGAt venni ami tv tuneres is! |