Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Windows Xp
GameStar Fórum > :: KOMOLYSÁGOK :: > Mélyvíz részleg > Szoftver
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70
david007
kinek van meg a windows xp sp2?
Invi
QUOTE(david007 @ Sep 30 2004, 06:58 PM)
kinek van meg a windows xp sp2?

Nekem, de miért kellett ezért külön topic? huh.gif
david007
Hát hogyha valaki kérdezni akar a windowsról az jöjjön ide
biggrin.gif
Lethaljon
az XP milyen gyakran omlik össze? nekem négy hónapig bírta.
david007
nekem már 2 éve megvan és semmi baja
egyébként gyakran omlik össze
a géptől is függ
cocki
Nekem eddig soha nem omlott öszze ,de vagy 1.5 éve van fönt viszont az is hozzátartozik hogy egy ralat dolgot kihajigáltam belőle.+a registyt is áttúrtam.(sp1) ph34r.gif
Invi
QUOTE(Lethaljon @ Oct 1 2004, 10:30 AM)
az XP milyen gyakran omlik össze? nekem négy hónapig bírta.

Aki sok hülyeséget telepít fel, annak összeomlik. Én pl VGA-t tesztelek folyton ezért néha lehal. Amelyik gépen kultúráltan dolgozom azon 2éve megy gond nélkül!
Lethaljon
QUOTE(InviciblE @ Oct 1 2004, 12:02 PM)
Aki sok hülyeséget telepít fel, annak összeomlik. Én pl VGA-t tesztelek folyton ezért néha lehal. Amelyik gépen kultúráltan dolgozom azon 2éve megy gond nélkül!

mit értesz hülyeségek alatt?
Invi
QUOTE(Lethaljon @ Oct 1 2004, 04:39 PM)
mit értesz hülyeségek alatt?

52 féle codecpack 4 féle antivirus, 6 féle cdíró, 80 féle filmlejátszó, rakat demo...
Lethaljon
QUOTE(InviciblE @ Oct 1 2004, 05:49 PM)
52 féle codecpack 4 féle antivirus, 6 féle cdíró, 80 féle filmlejátszó, rakat demo...

heeeheeee... unsure.gif *törölget*
Invi
QUOTE(Lethaljon @ Oct 1 2004, 05:51 PM)
heeeheeee... unsure.gif *törölget*

Win nem tűri jól a kisérletezést a cuccosokkal
Bagababa
Gyerekek óvakodjatok az sp2-től nem szabad felrakni friss telepitésre raktam csak a driverek voltak fenn és kékhalált kaptam mad.gif
david007
Kinek milyen gyors nete van?????tom hogy ez nem kapcsolódik a témához biggrin.gif
Invi
QUOTE(Bagababa @ Oct 2 2004, 09:15 PM)
Gyerekek óvakodjatok az sp2-től nem szabad felrakni friss telepitésre raktam csak a driverek voltak fenn és kékhalált kaptam mad.gif

A hiba az ön készülékében van! wink.gif
david007
az gáz én most töltöm egy warezról úgy hogy eleve rajta van a cd-n az sp2 windows hun
-XAEDOR-
QUOTE(InviciblE @ Oct 2 2004, 09:21 PM)

biggrin.gif De az sp2 az jó? Mármint érdemes lesz feltenni a magyar teljes verziót?
Bulldozer
QUOTE(-XAEDOR- @ Oct 3 2004, 02:15 PM)
biggrin.gif De az sp2 az jó? Mármint érdemes lesz feltenni a magyar teljes verziót?

Ezt én is szeretném tudni!
VALAKI VÁLASZOLJON NEKÜNK!!!!!!
Skullkid

Szerintem nem jó !
Invi

Jó, egyenesen kötelező feltenni! wink.gif
D4v3
Sztem is érdemes feltenni,
én tegnap integráltam is xp+sp1es cdre és úgy tettem fel a wint, szerencsére müködött smile.gif
Bagababa
QUOTE(InviciblE @ Oct 2 2004, 09:21 PM)

Sajnos nem hiszem ,hogy gond lenne vele mert kb 6 gépen ugyanazt a problémát produkálja és ez így elég furcsa! Több tipp? laugh.gif
sutyi
QUOTE(Bagababa @ Oct 4 2004, 02:46 PM)
Sajnos nem hiszem ,hogy gond lenne vele mert kb 6 gépen ugyanazt a problémát produkálja és ez így elég furcsa! Több tipp? laugh.gif

Hátha 6 egyforma géppel, akkor nem csoda.
_Tony_
hogy kell winxp pro cd-vel dos-ba bootolni?
Invi
QUOTE(_Tony_ @ Oct 4 2004, 03:02 PM)
hogy kell winxp pro cd-vel dos-ba bootolni?

Elvileg csinálsz egyboot floppy-t és megy. Ha azt nem szereti, akkor szerzel egy 98-as boot image-t aztán azt kiírod CD-re vagy floppyra! wink.gif
david007
be kell állítani az SP2-őt???
hogy jól mennyen
sutyi
QUOTE(david007 @ Oct 4 2004, 08:37 PM)
be kell állítani az SP2-őt???
hogy jól mennyen

Azon semmit nem kell állítani. biggrin.gif
MatriXaGenTchris
LOL laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
david007
csak azé mert ugyebár van benne PopUp és az nem nyittya meg a warezokat,de egyébként ti is sp2-őt használtok??
Invi
QUOTE(david007 @ Oct 4 2004, 09:15 PM)
csak azé mert ugyebár van benne PopUp és az nem nyittya meg a warezokat,de egyébként ti is sp2-őt használtok??

Jah, még jó, hogy azt. IE-ben kell állítani valamit. De én nem azt használok! wink.gif
D4v3
Operában pl két kattintással ki lehet kapcsolni
csak nem azt használsz te is? smile.gif
_Tony_
QUOTE(D4v3 @ Oct 4 2004, 09:45 PM)

én mozilla firefox biggrin.gif
Invi
QUOTE(D4v3 @ Oct 4 2004, 09:45 PM)

FireFox! wink.gif
Skullkid
Ezeket miért nem az Internet topicba írjátok ? Van ott egy Böngészők téma. wink.gif
sutyi
QUOTE(Skullkid @ Oct 5 2004, 01:15 PM)
Ezeket miért nem az Internet topicba írjátok ? Van ott egy Böngészők téma. wink.gif

Mert a jó kis MS-es WinXP+SP2 párosról megy a téma. wink.gif
david007
mert lusta vok oda átmenni
Zatty
Az tényleg igaz, hogy egyes gépeket belassít? blink.gif
Invi
QUOTE(Zatty @ Oct 7 2004, 09:28 PM)
Az tényleg igaz, hogy egyes gépeket belassít? blink.gif

Az XP vagy az SP2? Mert egyikre sem igaz! biggrin.gif
Paydogs
Mozilla rulz. Mindenesetre megéri feltenni az SP2-t? Nem jogtiszta XP-re is fel lehet?
Invi
QUOTE(Paydogs @ Oct 8 2004, 10:20 AM)
Mozilla rulz. Mindenesetre megéri feltenni az SP2-t? Nem jogtiszta XP-re is fel lehet?

Lehet, totálisan! wink.gif
david007
NEM NEKEM NEM SIKERÜLT FELTENNI NEM JOGTISZTÁRA,ÉN LETÖLTÖTTEM AZ EGÉSZ XP-T SP2VEL EGYÜTT,MÁR ELŐRE MEGCSINÁLT
Invi
QUOTE(david007 @ Oct 8 2004, 11:02 AM)
NEM NEKEM NEM SIKERÜLT FELTENNI NEM JOGTISZTÁRA,ÉN LETÖLTÖTTEM AZ EGÉSZ XP-T SP2VEL EGYÜTT,MÁR ELŐRE MEGCSINÁLT

Akkor te vagy az első akinek nem sikerült! wink.gif
Somik
Egy problámám lenne a Windows XP SP 1 telepítésekor ezt a hibaüzenetet kapom:

Service Pack 1 - telepítési hiba
A fájl (c:\windows\system32\drivers\atapi.sys) meg van nyitva, vagy egy másik alkalmazás használja.
Zárjon be minden alkalmazást, majd kattintson az Ismét gombra.

Ez eddig oké, de mi használhatja ezt a fájlt?! Már szinte mindent megpróbáltam! Törölni nem tudom mivel használtban van, hát akkor legyen használatban, csak tudjam felrakni az SP 1-et és utána 2-t. Nincs valakinek valami öttlete hogy bírnám megcsinálni + hogy mi lehet ez a fájl?
Invi
QUOTE(Somi007 @ Oct 8 2004, 08:11 PM)
Egy problámám lenne a Windows XP SP 1 telepítésekor ezt a hibaüzenetet kapom:

Service Pack 1 - telepítési hiba
A fájl (c:\windows\system32\drivers\atapi.sys) meg van nyitva, vagy egy másik alkalmazás használja.
Zárjon be minden alkalmazást, majd kattintson az Ismét gombra.

Ez eddig oké, de mi használhatja ezt a fájlt?! Már szinte mindent megpróbáltam! Törölni nem tudom mivel használtban van, hát akkor legyen használatban, csak tudjam felrakni az SP 1-et és utána 2-t. Nincs valakinek valami öttlete hogy bírnám megcsinálni + hogy mi lehet ez a fájl?

Hát ennek használatban kell lennie. Amúgy próbáld winyóról telepíteni, mert ATAPI-ra általában akkor panaszkodik, ha CD-ről próbálja valaki telepíteni. Ha nem megy, akkor win reinstall.
Dirt_Jumper
Megéri feltenni az SP2-t? mer én azt hallottam, hogy nem.
D4v3
QUOTE(Dirt_Jumper @ Oct 9 2004, 10:50 PM)

Sztem tedd fel nyugodtan, ezt használom már 2-3hete (megjelenés óta) és semmi bajom nincs vele
Azóta írtam már ki xp+sp2cdt és azt is használtam már winistallhoz
Invi
QUOTE(Dirt_Jumper @ Oct 9 2004, 10:50 PM)

Tök jó, hogy ezt 3naponként megkérdezi valaki! Igen, mert jó és mert előbb utóbb mindenhez kelleni fog!
PunkZoli
QUOTE(InviciblE @ Oct 10 2004, 04:07 PM)
Tök jó, hogy ezt 3naponként megkérdezi valaki! Igen, mert jó és mert előbb utóbb mindenhez kelleni fog!

Szerintem nagyon jóó,rossz tapasztalatom még nem volt vele kapcsolatban!
Ez a tűzfal rendszer sokka szimpatikusabb nekem,mint bármelyik más permanent firewall...
PunkZoli
Az viszont érdekelne,hogy létezik e már olyan xp amiben benn van alapból 1cd-n a dolog?
ha igen a pontos nevét írjátok már ide nekem,és hogy honna ntölthetem le!
kösz
Invi
QUOTE(PunkZoli @ Oct 10 2004, 09:30 PM)
Az viszont érdekelne,hogy létezik e már olyan xp amiben benn van alapból 1cd-n a dolog?
ha igen a pontos nevét írjátok már ide nekem,és hogy honna ntölthetem le!
kösz

Megveheted legálisan. Amúgy te is hozzáfúzheted és kiírhatod cd-re erről GS-ben írtak anno. Vagy rákereshetsz a nevére: Winodows XP SP2 integrated
D4v3
QUOTE(InviciblE @ Oct 10 2004, 04:07 PM)

De legalább nem nyitna új topicot neki!!!!
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.