Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Imádott színésznőink
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88
Jolee
Válasz híján:
user posted image
Jolee
user posted image
Jolee
user posted image

Az első kib@szottjó a másik kettő nem annyira
elindir
Az avatarod még szebb         

Jó nő az fix 

Nem tetszik? Pedig jó.
Horny_Reaper
QUOTE (elindir @ Mar 31 2005, 08:03 PM)
Nem tetszik? Pedig jó.

Épp elenkezőleg, Al Bundy az isten!!!!! cool.gif

user posted image

Ez a tekintet, óh anyám rolleyes.gif
Real013
QUOTE (Horny_Reaper @ Mar 31 2005, 08:10 PM)
Épp elenkezőleg, Al Bundy az isten!!!!! cool.gif

user posted image

Ez a tekintet, óh anyám rolleyes.gif

Hello!! cool.gif wub.gif
Horny_Reaper
user posted image

És még állatbarát is, tehát van esélyem laugh.gif laugh.gif
Real013
QUOTE (Horny_Reaper @ Mar 31 2005, 08:46 PM)
user posted image

És még állatbarát is, tehát van esélyem laugh.gif laugh.gif

jaj de édesek... biggrin.gif smile.gif smile.gif ez a csaj egre jobb... wub.gif laugh.gif laugh.gif
Real013
user posted image

kicsit másképp
Szm3st3r
Hát szerintem a Gyűrű átka egy ritka sz@r film, még Kristanna sem tudta feldobni... Pedig nekem is nagyon bejön a néni! rolleyes.gif

Az MK-ban is igen szemrevaló volt. (olvastam hogy fikáztátok még régebben)
Horny_Reaper
QUOTE (Szm3st3r @ Apr 1 2005, 10:59 AM)
Hát szerintem a Gyűrű átka egy ritka sz@r film, még Kristanna sem tudta feldobni... Pedig nekem is nagyon bejön a néni! rolleyes.gif

Az MK-ban is igen szemrevaló volt. (olvastam hogy fikáztátok még régebben)

Már aki fikázta, nekem tetszett abban is rolleyes.gif
Real013
QUOTE (Horny_Reaper @ Apr 1 2005, 01:31 PM)
Már aki fikázta, nekem tetszett abban is rolleyes.gif

Én meg nem tudtam hogy ő az,de amugy is tetszett a sorozatban
tiborov
QUOTE (cortez71 @ Mar 31 2005, 04:38 PM)
Miért ne lenne valódi bazzeg????
Vagy szted painttel vagy ifranview-vel felfújják v mégis mi wazze?
OPTIKA. ez rá a jó szó. Optikailag lehet nagyítani a mellet. És ezen a képen kurv* jól néz ki, már nem azért... Nincs neked szemed, tiborov...

ne legyél már ekkora nagy paraszt...én arra akartam kilyukadni hogy "kicsit" (azaz nagyon) át van dolgozva a kép...nézd meg az arcát...
de ha neked teccik ne foglalkozz velem és ne járasd le magad...
MasterTitan
QUOTE (real13 @ Mar 31 2005, 09:03 PM)
user posted image

kicsit másképp

Amúgy férjnél van??? unsure.gif
Mert van rajta egy gyűrű,az házasági ,vagy csak úgy vették neki???
MasterTitan
Amúgy az az érzésem van,hogy kevesebb sminkell jobban néz ki. wub.gif
A sok smink nem tesz jót. wink.gif
MasterTitan
user posted image
Háttér kép. cool.gif
Horny_Reaper
user posted image

Van köztünk grafológus? laugh.gif
Real013
QUOTE (Horny_Reaper @ Apr 3 2005, 07:31 PM)
user posted image

Van köztünk grafológus? laugh.gif

hppá,szerezzünk már 1et!!!! wink.gif ismerőse vkinek??? laugh.gif
Jolee
QUOTE (real13 @ Apr 4 2005, 01:07 PM)
hppá,szerezzünk már 1et!!!! wink.gif ismerőse vkinek??? laugh.gif

Nincs pedig most jóljönne sad.gif laugh.gif
Horny_Reaper
Még fekete fehérben is jól mutat wink.gif
Egyébként az van rája írva hogy: "Higgy az álamidban és kövesd őket - Kristanna Loken"

Ps: Jolee bocs az aláírás lopásért rolleyes.gif
Horny_Reaper
user posted image

Kedvencünk és a Nagy Ember
Horny_Reaper
user posted image
Jolee
QUOTE (Horny_Reaper @ Apr 4 2005, 06:32 PM)
Még fekete fehérben is jól mutat wink.gif
Egyébként az van rája írva hogy: "Higgy az álamidban és kövesd őket - Kristanna Loken"

Ps: Jolee bocs az aláírás lopásért rolleyes.gif

Ha nyomacc sokjó képet meg egy MSN címet akkor no problem(meg egyébként is biggrin.gif )
SergeY
QUOTE (Jolee @ Apr 4 2005, 08:18 PM)
Ha nyomacc sokjó képet meg egy MSN címet akkor no problem(meg egyébként is biggrin.gif )

Én is elszedhetem az álirásod?
Horny_Reaper
QUOTE (Jolee @ Apr 4 2005, 08:18 PM)

Mezenger cím itt alant, képet meg még keresek biggrin.gif
Jolee
QUOTE (CPU_King @ Apr 4 2005, 08:49 PM)
Én is elszedhetem az álirásod?

Nyugodtan bárki!Csak arra az 1re kérlek hogy ne pirossalírd bár ha azzal akarod akkor írd nekem 8.ez egy kérés.Ha igen akkor thc ha nem akkorsincs semmi.
Horny_Reaper
user posted image

Vissza a kezdetekhez biggrin.gif
SergeY
QUOTE (Jolee @ Apr 4 2005, 09:19 PM)
Nyugodtan bárki!Csak arra az 1re kérlek hogy ne pirossalírd bár ha azzal akarod akkor írd nekem 8.ez egy kérés.Ha igen akkor thc ha nem akkorsincs semmi.

Mivel megkértél azért sem használom meg én alapból maradok a feketénél.
SergeY
QUOTE (Jolee @ Apr 4 2005, 09:19 PM)

Hopp ez 2szer ment el. dry.gif
Horny_Reaper
user posted image

Úgy látszik a Forma 1-et is szereti....
Real013
QUOTE (Horny_Reaper @ Apr 5 2005, 04:11 PM)
user posted image

Egyre jobb a csaj......gyüjsünk pénzt,és huzzunk el a legközelebb forgatási helyszínére,és ........jót b....eszélgessünk vele.... laugh.gif
Cortez_Corleone
user posted image

Nem bizti, h annyira szereti biggrin.gif
Sztem meg lett neki mondva, h Schwarzi mellett szobrozzon unsure.gif
Horny_Reaper
QUOTE (cortez71 @ Apr 5 2005, 05:09 PM)
Nem bizti, h annyira szereti biggrin.gif
Sztem meg lett neki mondva, h Schwarzi mellett szobrozzon unsure.gif

Vagy Swarcinak mondták hogy szobrozzon mellete biggrin.gif
Cortez_Corleone
QUOTE (Horny_Reaper @ Apr 5 2005, 05:10 PM)
Vagy Swarcinak mondták hogy szobrozzon mellete biggrin.gif

Én szívesen szobroznék laugh.gif
mármint Loken mellett biggrin.gif
Real013
QUOTE (cortez71 @ Apr 5 2005, 05:12 PM)
Én szívesen szobroznék laugh.gif
mármint Loken mellett biggrin.gif

hát én nem csak szobroznék.......... laugh.gif
b...eszélgetnék is vele laugh.gif
Horny_Reaper
laugh.gif laugh.gif
Kerub
Ez a csaj a lehető legroszabb választás volt a Bloodrayne filmre s17.gif

Kicsi a melle és nincs olyan jó seg.ge mint Raynenek---> túl széles csipő és nem elég feszes

Nem utálom a csajt (T3-ban kuva jó biggrin.gif ) de ebbe nem őt kellett volna berakni.
Horny_Reaper
QUOTE (Kerub @ Apr 5 2005, 07:06 PM)
Ez a csaj a lehető legroszabb választás volt a Bloodrayne filmre s17.gif

Kicsi a melle és nincs olyan jó seg.ge mint Raynenek---> túl széles csipő és nem elég feszes

Nem utálom a csajt (T3-ban kuva jó biggrin.gif ) de ebbe nem őt kellett volna berakni.

Olyan jó feneke senkinek nem lesz mint Raynek, mert azt emberi kéz alkotta tökéletesre biggrin.gif biggrin.gif
MasterTitan
user posted image

Ha szereti a forma1-et akkor ,ne csak a forgatásra húzzunk el,hanem a forma1-ekre is,lehet,hogy ott lesz. wink.gif
ChipLecsap
Tudod a játék karakterek mint Rayne is tökéletes testel vannak megáldva, gyakorlatilag lehetetlen pont olyan szinésznőt találni aki megfelelne az elvárásoknak, a külső az még talán menne de nefeledkezzünk meg arról hogy micsoda akrobatikus dolgokat kell csinálni. Ugyan ez volt Lara Croft-al is. Én Kristanna miatt biztos megnézem a filmet ha másért nem is, bár nem csak ő lessz az ok.
Horny_Reaper
QUOTE (mcgrape @ Apr 5 2005, 07:32 PM)
Tudod a játék karakterek mint Rayne is tökéletes testel vannak megáldva, gyakorlatilag lehetetlen pont olyan szinésznőt találni aki megfelelne az elvárásoknak, a külső az még talán menne de nefeledkezzünk meg arról hogy micsoda akrobatikus dolgokat kell csinálni. Ugyan ez volt Lara Croft-al is. Én Kristanna miatt biztos megnézem a filmet ha másért nem is, bár nem csak ő lessz az ok.

Én is meg fogom nézni, mert a játék az nagyon tetszett, meg Kristanna sem utolsó szempont biggrin.gif
Kiváncsi vagyok mileyn lesz, mert azt az Uwe Bollt nagy szidják..
ChipLecsap
Néhányan gondolom láttátok a final fantasy-a harc szelleme c. filmet?! A Bloodrayne-t is megcsinálhatták volna ugy. De loken szerintem nem lessz rossz Rayne bőrében, rajta nem fog mulni a siker vagy épp a kudarc. Már nagyon várom ezt a filmet.
cOntecter
QUOTE (mcgrape @ Apr 5 2005, 08:39 PM)
Néhányan gondolom láttátok a final fantasy-a harc szelleme c. filmet?! A Bloodrayne-t is megcsinálhatták volna ugy. De loken szerintem nem lessz rossz Rayne bőrében, rajta nem fog mulni a siker vagy épp a kudarc. Már nagyon várom ezt a filmet.

Én láttam (vagy 14* biggrin.gif ).A kedvenc filmjeim között van.Sőt az első 3ba is benne van a "ranglistán".Hát kiváncsi lettem volna mit tudnak kihozni a BR-ből ilyen technikával. smile.gif cool.gif
ChipLecsap
Igaz ez Kristanna topicja, de ezt még leírom. Bloodrayne fanok gondolom látták azt a Bloodrayne 2 videót amiben Rayne visszaemlékszik valamire, és ott van Kagan is aki egy csávot folytogat a belekkel, kb 2 perces, na az valami eszméletlen jó grafika vagy minek nevezzem, mert abban Rayne szinte hus vér nőnek látszik, és eszméletlen szép. Ha olyan filmet csináltak volna mint amilyen ott volt, akkór nem lehetne panasz semmire, remélem egynap azért megcsinálják, én kiváncsi lennék rá.
tiborov
user posted image

csak benéztem és láttam itt ezt a képet...
nem szereti csak amikor volt amcsiknál a T3 premierje akkor a film szponzorálta a Jaguárt...
Kerub
QUOTE (mcgrape @ Apr 5 2005, 09:32 PM)

Azért lehetett volna wink.gif

A Tomb Raider karakterbe is pont bele illett Angelina Jolie Még jó is volt az első rész.

Viszont a 2....

Szal Rayne karakterének is lehetett volna olyan csajt berakni hogy gyűűűűűűűűűűűű

De ez nem jött össze sad.gif
Kerub
QUOTE (mcgrape @ Apr 5 2005, 09:32 PM)

Azért lehetett volna wink.gif

A Tomb Raider karakterbe is pont bele illett Angelina Jolie Még jó is volt az első rész.

Viszont a 2....

Szal Rayne karakterének is lehetett volna olyan csajt berakni hogy gyűűűűűűűűűűűű

De ez nem jött össze sad.gif
Kerub
QUOTE (cOntecter @ Apr 5 2005, 10:53 PM)
Én láttam (vagy 14* biggrin.gif ).A kedvenc filmjeim között van.Sőt az első 3ba is benne van a "ranglistán".Hát kiváncsi lettem volna mit tudnak kihozni a BR-ből ilyen technikával. smile.gif cool.gif

A technika az lenyügöző, de a story...
Szar.!
Semmi köze az FF világhoz mad.gif
Horny_Reaper
user posted image

Állítólag ő is Kristanna..... huh.gif
Real013
QUOTE (Horny_Reaper @ Apr 7 2005, 04:49 PM)
user posted image

Állítólag ő is Kristanna..... huh.gif

hát sikerült nagyon elcsunyusitani,ha télleg ő az!!!remélem nem........
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.